BILDENE SOM IKKE KOM PÅ BLOGGEN – MALLORCA

Smil. 

Prøver å leke deilig.. jepp.

Et “hemmelig” bilde tatt av Henrik, haha!!

Sol i øynene, fint det!

Løve..

Hver dag er en fest med deg, Henrik! Ler meg i hjel av alt du gjør og sier.

Innser hvor teit jeg er.

Snikbilde tatt av Henrik.. hjelp, haha.

Ser ut som et dyr, men kommer ikke på hvilket.

Når man pusher toppen så hardt at man får vondt i nakken av stroppen.. her prøvde jeg å slakke stroppen litt for de som lurer 😉

UKEN SOM GIKK

Akkurat nå sitter jeg i skrivende stund på kjøkkenet ved baren og venter på å få besøk.. æææ. Det er alltid like hyggelig å få besøk og denne gang er det mamma og farmoren min som kommer! Farmor har aldri vært her før derfor blir det ekstra stas å vise frem huset og byen jeg har flyttet til! Ellers skal det bli utrolig koselig å bare ha dem her selv om jeg har begynt på skolen og må dra dit fra morgenen av.

Ukens opptur er garantert fadderuken på Bi. For en uke!! Jeg skulle så gjerne ønske at flere fikk med seg den uken der, det er virkelig en opplevelse for livet, man blir kjent med mange nye mennesker, fester og lever livet før man skal begynne på skolen. Jeg skal ikke legge skjul på at det er litt deilig at uken er over også, da man blir sliten av det, men igjen vet jeg at jeg kommer til å savne det.

Ukens nedtur kunne jeg gjerne ha vært foruten.. Denne uken har vært hard for min del og jeg merker på hele kroppen at det skjer mye nytt i livet. Det henger stress over skuldrene mine for å blant annet få unnagjort husvask og slikt, i tillegg skal jeg ha blogginnlegg klar også dra på skolen og gi 100% der. Det er ganske tungt, men jeg liker det også. Det som har vært kjipt med dette denne uken er at jeg ble sånn halvveis syk og klarte ikke å delta på alt. Jeg har kastet opp og vært helt utkjørt, nesten som jeg bare vil ligge inne i et mørkt rom hele dagen lang, uff. Først tenkte jeg kanskje at jeg var gravid (noe jeg alltid gjør dersom jeg kaster opp), men det er jeg ikke, derfor tror jeg det er stress og det at jeg ikke finner helt roen enda. 😥

Ukens tanke har vært om jeg kommer til å orke og dra på Utopia i Stavanger i helgen.. det suger, men jeg vil likevel prøve så godt jeg kan å få tid til det. Utopia er en festival i Stavanger og hvem vil vel ikke støtte opp sin egen hjemby? Jo, jeg vil nemlig stille opp og være der.. kanskje jeg bare må presse meg dit, legge jobben på hylla i helgen og kose meg? Eller kanskje bare jobbe samtidig, herregud.. jeg er helt ute å kjører.

Ukens cravings er UTEN TVIL lapper. HAHAHA. Dere lurer nok på hvorfor? og jeg gjør det samme. Tror jeg kom over en video på Instagram der de lagde lapper og etter det har jeg cravet det i flere dager helt til i går da Henrik og jeg fikk nok overtenning til å faktisk lage det, NAM.💥

Ukens avgjørelse er at jeg skal begynne med skolearbeid allerede denne første skoleuken! Jeg skal få alt i boks av bøker, satt meg inn i timeplanen, lese meg opp på fagene før jeg skal ha forelesning og mye mer. Dette høres nok ikke ut som en avgjørelse, men for min del er det ganske hektisk og jeg SKAL klare det.

Ukens låt er Instagram – Dimitri Vegas & Like Mike, David Guetta, Daddy Yankee, Afro Bros og Natti Natasha.

Ukens matrett er kebab!! Det er så sinnsykt digg.

Ukens favoritt-bilde er…

Dette bilde viser stort sett hverdagen vår. Da mener jeg HVER eneste dag. Vi trener sammen og elsker det!! Jeg er så stolt over oss to som har funnet en hobby sammen som begge to elsker.

Ukens mest leste innlegg

1. FØRSTE SKOLEDAG, BI BERGEN

2. PÅFYLL OG NYE SMAKER I KJØLESKAPET VÅRT

3. KONSEKVENSENE ETTER PARADISE HOTEL

DETTE MÅ DERE FÅ MED DERE

Reklame | LYKO

Nå har det seg slik at jeg har fikset en personlig rabattkode til dere fra Lyko.no(!!). Lyko er en butikk jeg har lyst til å skryte av med tanke på at prisene er billigere en vanlig, utvalget så bredt, samtidig som man kan bestille ting på nettet i nettbutikken dersom man er lat nok til å ikke dra på butikken. Dere har kanskje fått med dere at jeg har begynt med nye hårprodukter for å få det sunt og friskt igjen. Som tidligere nevnt vokser håret mitt enda, men jeg vil ha det sunt og helst unngå knekt hår som ligger rundt på gulvet i huset vårt.. Noen som kjenner seg igjen?

Uansett, Lyko har seriøst imponert meg og på en liten uke har jeg fått prøvd alle produktene jeg bestilte med meg hjem og harregud (unnskyld ordspråket), men den sjampoen og balsamen fra Redken er den beste jeg har prøvd i hele mitt liv. For det første har Henrik begynt å stjele produktet mitt fordi det lukter så jævlig digg. Det lukter ikke som alle andre sjampoer og balsamer, i tillegg er håret utrolig mykt og glatt. For det andre så har håret mitt blitt mykere over lengre tid. Før var det så utslitt og tørt at det kom floker etter 30minutter.. sinnsykt irriterende, men det er jo tydeligvis et problem veldig mange har. Denne sjampoen og balsamen hjelper virkelig og det samme gjør kuren og oljen!! Alt har vært verdt det og nå sitter jeg her og gleder meg til at håret vokser ut sunt og friskt, det er også digg at jeg vet at håret får i seg de produktene det trenger for å bli reparert og oppbygd. Mitt tips/min gave til dere er en personlig rabattkode fra Lyko, bare fordi jeg har lyst til å unne dere noe også! Jeg håper dere liker rabattkoden slik at jeg kanskje får fikset det til dere igjen.

Klikk HER og skriv inn rabattkoden INGRID15 for å få 15% rabatt på ALT i hele butikken.
Ps: koden gjelder ikke på kampanjer og disse merkene: Maria Åkerberg, Dr Dennis Gross, The Ordinary, Eminence, Elixir
Cosmeceuticals, Sisley. Ellers funker den på alle varene under som jeg akkurat har fått og prøvd.

HÅRBÅND HER

HÅRKUR REDKEN HER

2 PK (SJAMPO OG BALSAM) HER

HÅRKLEMMER HER

BJUWTI HÅROLJE HER

REDKEN VARMEBESKYTTENDE HER

TANKER OG TIPS ETTER FADDERUKEN PÅ BI

Fint antrekk? Dette var vårs faste antrekk denne uken og det er det fadderne våre som har bestemt, haha.

💭 WOW, jeg elsker virkelig denne uken og kommer til å savne den veldig mye. Det er noe veldig spesielt med fadderuken, bare det at man får mulighet til å bli kjent med så mange fantastiske mennesker er helt ubeskrivelig og noe man burde delta på. Det er gull verdt og tenk hvor inkluderende det er.. jeg kjente omtrent ingen, mens nå har jeg noen å dra på skolen sammen med i første forelesning. Dette kan også du få oppleve, husk det!

💭 Jeg personlig syns at denne uken ofte kan bli forbundet med mye festing og det er det jo, men man kan fint også være edru, eller ikke være med alle dagene selv om kanskje andre i gruppen ønsker å feste hver dag. Man skal respektere hverandre og det syns jeg at gruppen jeg var i gjorde!! De gangene man var der var stemningen på topp og folk tok vare på hverandre.

💭 Antrekk er visst en greie – hver faddergruppe har sin egen “stil” eller “antrekk”, kall det hva dere vil. Dette er for stemningen sin skyld, men også for kåringer siste dagen av fadderuken. Det er også mye lettere å kjenne igjen gruppen sin dersom man har et eget antrekk med gruppe nummer på. Helt ærlig, trodde jeg at jeg skulle besvime da jeg så antrekket til vår gruppe!! HAHA. Det var helt forferdelig.. en skjorte i mannemodell.. altfor stor og svært lite vakker, heldigvis gjorde vi en vri på det og lagde den slik vi ønsket.

💭 Det går mye penger i fadderuken, både til mat og drikke, taxi også videre så husk at dersom du begynner på skolen til neste år anbefaler jeg deg til å spare en del penger kun til fadderuken. Bi sin fadderuke koster vel rundt 1000kr å delta i og dette skal da dekke kostnader for leie av lokale også videre. I tillegg skal man ha mat og diverse annet, derfor, spar penger og kos deg!!

💭 Selve arrangementene er supergøye og Bi har vært svært kreative i år med hvilke temafester det skulle være. Jeg hadde det dritfett og vet at sinnssykt mange andre også hadde det. Dette er en tid man sent vil glemme og tro meg – det å ta en utdanning er ikke bare negativt (som de fleste syns), det er faktisk utrolig mye spennende og sosialt som skjer rundt det i tillegg til forelesninger og slikt. 

💭 Lag en gruppe med faddergruppen din og hold kontakten der! Det gjorde vi og det var så mye enklere å ha kontroll på hva som kom til å skje underveis i uken! 

💭 Bi har som tidligere nevnt kåringer siste dagen av fadderuken og der kåres det årets faddergruppe, årets fadderbarn også videre. Gjennom hele uken kan man vinne noe de kaller for “gullbilletter” og jo flere av disse man får til sin gruppe jo større sjanse er det for å vinne. Man vinner slike billetter gjennom å gjøre enkelte ting som dommerne sjekker og kan be deg om!!

💭 Ellers er det rom og plass for alle. I år hadde skolen våres enormt mange søkere, likevel lages det plass til hver og en student i faddergrupper slik at man ikke føler seg alene. Utrolig bra.

💭 Jeg deltok ikke selv på hvert arrangement og drakk kanskje bare to dager av 6, likevel har jeg blitt kjent med utrolig mange nye mennesker, fått oppleve fadderuken og feste!! Det har vært dritkult og som dere ser trenger man ikke plent å delta på alt, men ønsker man det er det også rom for det. Jeg anbefaler dette til alle der ute, studentlivet er ikke bare kjipt skal jeg si dere.

DISSE PÅSTANDENE ER SANNE

Reklame | NELLY

TOPP HER (20% rabatt) – SKJØRT HER – VESKE GUCCI

Alle bloggere er fake mot hverandre.
Dette er feil altså og jeg kan ikke svare for alle, men noen bloggere er veldig gode venner, noen er bekjente, mens andre er faktisk falske mot hverandre ja. Jeg husker utrolig godt da jeg var på et event med TV3 hvor mange som faket vennskap til hverandre, det er rett og slett kvalmt.. heller være seg selv tenker jeg da. Men nei, alle bloggere er ikke falske mot hverandre.

Bloggere er late og bruker ofte de samme bildene og innholdene.
Hahaha, morsomt. Bloggere er ikke late skal jeg si deg, tenk alt vi må finne på for å få til innhold på bloggen, i tillegg tar det flere timer å skrive, svare på alt som skal svares på og holdes oppdatert. Noen er kanskje late, men det at samme bilder og innhold brukes er ikke fordi vi er late, det er nok også mye fordi det ikke er mulig og ta bilder hver dag. I tillegg er jo innholdet variert selv om tittelen er den samme, tenker jeg.

Du bruker Henrik for pr og han bruker deg.
Nei, nei og nei. Det er så utrolig irriterende at folk skriver og sier slikt, likevel så skal jeg ikke legge skjul på at jeg kan faktisk forstå. Det er nok noen som bruker hverandre for pr, men når det kommer til kjærlighet tenker jeg man er syk i hode om man bruker noen for pr. Jeg er kjempeglad i Henrik og nå er vi samboere! Jeg hadde aldri ofret så mye for han dersom han ble brukt av meg. Jeg kunne aldri ha gjort noe slikt mot noen. Han bruker ikke meg heller og tro meg, når man faller for noen og blir sammen med noen på den måten som vi er merker man når det er ekte kjærlighet og ikke. Jeg har vært i forhold tidligere der noen har følt ekte og noen ikke, slik er det bare.

Du driter i moren din med kreft ettersom du flyttet til Bergen.
Det kunne jeg aldri ha gjort og jeg syns nesten det er respektløst å uttale seg om slikt. Jeg elsker mammaen min og selv om jeg bor i Bergen er jeg hjemme nesten hver eneste helg og om jeg ikke er hjemme får jeg besøk av familien min. Dette er sinnssykt. Hvordan kan andre mennesker si slikt? Jeg deler til og med ting om henne slik dere kanskje kan kjenne dere igjen og ikke føle dere alene. Hun betyr verden for meg og jeg kunne aldri ha sakt noe slikt om andre.

Få deg en jobb, blogg er ikke en jobb.
Blogg er jobb, ferdig snakket, haha. Lønn får vi, skatt betaler vi, regler har vi – det er en jobb og dersom folk ikke har forstått at dette er et nytt yrke i vår moderne tid, henger dere langt bak i samfunnet.

Du bruker moren din som klikk på bloggen.
Vet dere? Dette er så utrolig trist og nesten irriterende å lese. For hvorfor er det jeg skriver om mamma klikk? og ikke det jeg skriver om Henrik? Hun er en del av livet mitt og faktisk en så stor del at jeg velger å skrive om henne. Jeg kan starte med å si at jeg nesten nektet å skrive om henne i starten da jeg begynte å blogge, fordi jeg var redd for å snakke om kreften. HUN ba meg skrive om dette og om livet hennes slik andre skulle forstå, føle seg igjen og vite at man ikke er alene om vonde og vanskelige ting. I tillegg ønsket hun å vise flere der ute at kreft er så mye mer en døden. Det finnes oppturer og kanskje flere fordeler en det vi som ikke har kreft klarer å se med livet. Jeg kunne aldri ha brukt henne for klikk og om noen mener titlene som handler om kreften er klikk så får det bare være. Det er titler som passer innholdet og ja – det er faktisk ganske drøyt til tider da kreften ikke alltid behandler mamma like bra.

Dere bloggere reklamerer for alt kun for penger.
Jeg har personlig aldri gjort dette og jeg vet at det er mange der ute som ikke gjør det. Vi får nesten ikke lov til å ha samarbeid med de vi ikke viser tillit til eller har prøvd produktene til. Jeg husker at i starten av blogg-karrieren min takket jeg ja til mye, fordi jeg ikke visste hva som var lov og ikke, eller at det kunne påvirke mennesker. Vi som blogger driver med dette som en jobb og på lik linje som andre er inntekten utrolig viktig å få inn for at det skal rundt. Jeg takker ikke ja lengre til ting jeg ikke kan stå for og de få gangene noen har ment at jeg gjør dette så har jeg alltid et svar å komme med – fordi jeg står for det jeg reklamerer for. Man merker når noen reklamerer for tull som for eksempel de bloggerne/influenserne som reklamerer for hår tabletter og som aldri får noe finere og bedre hår. Jeg har brukt de produktene i flere år før jeg hadde blogg, det er mye forskjell i reklamene og det burde man følge litt med på.

Du later som du trener så hardt og får store resultater når du ikke gjør det.
Jeg trener beinhardt. Jeg trener faktisk så hardt at jeg nesten kaster opp og gråter, Henrik er vitne, hahaha. Trening har alltid vært en stor interesse for min del og jeg digger det. Resultater for jeg også og jeg er så stolt over meg selv.

Innlegget om at du mistet jobben din er kjempebra og du burde ta det videre med aviser. Godt budskap.
Tusen hjertelig takk og ja kanskje det! Jeg syns uansett at det er et viktig tema og jeg vet at det er MANGE som blir utnyttet i jobben sin. Det er så mange som ikke får riktig dokumentasjon, eller som vet hva de faktisk har rett på og det er også mange som blir lurt til å gjøre ting OG SOM JEVNLIG FÅR MINDRE LØNN fordi man ikke kan lese vår egen lønnsslipp. HVORDAN skal et menneske i ny jobb, eller med en nye lønnsslipp eller i sin første jobb noensinne vite hvordan man leser lønnsslippen? Noen sier at man må søke på google, andre sier at man må spørre foreldre?!?!?!? Unnskyld meg, men nei. Dette er noe jeg mener vi SKAL lære på arbeidsplassen vår på grunnlag av at ikke alle kanskje har foreldre og om de har så er det ikke sikkert at de kan lese akkurat denne lønnsslippen. Det er så utrolig mye som er drit i arbeidslivet og som jeg mener er enkelt å ta tak i og gjøre noe med. UFF.

VIDEO – NY KJÆRESTE, NY KANAL OG SVAR PÅ SPØRSMÅL FRA DERE

Flere av dere har ønsket en video fra oss og nå er den endelig ute på YouTube. Bli bedre kjent med oss to sammen, vi snakker om veldig mye rart samtidig som vi svarer på mange spørsmål fra dere. Personlig er jeg glad for at vi deler en video med dere og det føles utrolig godt at dere kan bli enda bedre kjent med oss ikke bare gjennom bloggen hvor jeg skriver innlegg.

Vi fikk ufattelig mange spørsmål da jeg postet at vi skulle svare på spørsmål i videoen denne gang og vi fikk dessverre ikke tatt med alle, men dersom dere klikker inn og liker videoen kommer det nok en del to etter hvert. I første omgang er vi glad for å ha kommet i gang og at dere får videoer som dere ønsker. Forresten!! Får vi 5000 likes på denne videoen kommer vi til å poste housetouren som de aller fleste har mast om å få se, hehe. Dere er uansett de beste og her er vår aller første YouTube video sammen. Enjoy.❤️ 

NEW IN FRA JUNKYARD + RABATTKODE

Reklame | JUNKYARD

Hei babes. Nå er det lenge siden jeg bestilte noe fra Junkyard sist og jeg hater at jeg ikke gjør det oftere!! De har så sjukt mye fett og er alltid oppdatert på det nyeste av blant annet Nike og Adidas – de to merkene jeg elsker. Det passet perfekt å bestille hjem et par nye sko, både til trening og hverdag, samt en ny jakke og litt klær og småtteri som kommer godt med til skoleåret jeg nå skal inn i, hehe. Jeg har endelig fått pakken min fra Junkyard og gleder meg til å vise dere mitt nyeste innkjøp. Jeg har allerede en favoritt. Klarer dere å gjette hva det er?? Nike Air Max 270, WOHOO. Altså dere aner ikke hvor mye jeg har ønsket meg disse! Endelig blir treningene mine komplett samtidig som jeg føler at jeg kan trene med stil, Yey!! 

Som en gave fra meg til dere som leser bloggen min har jeg fått lov til å dele ut en personlig rabattkode til dere! Det føles utrolig godt å kunne gi noe tilbake til dere som hver dag bruker tiden deres på å lese bloggen min og det jeg har på hjertet, tusen takk for det. 💕

Bruk koden INGRIDA15 i kassen ved å klikke her og få 15% rabatt ved kjøp over 500kr.
Ps: Dette gjelder ikke på salgsvarer, deal og kampanje. Koden er gyldig til og med 9.september.

GENSER HER

T-SKJORTE HER

FLEECE HER, GJETT OM DENNE SKAL BRUKES PÅ AFTERSKI??

RASKE BRILLER HER

JAKKE HER

NYE FAV SKO FRA NIKE HER

NIKE SKO HER

SMYKKE HER

God shopping <3

JEG SVARER PÅ DE DRØYESTE DILEMMAENE

Være utro mot Henrik eller han utro mot deg?

Uff, så grusomt. Ingen av delene og jeg vet ingen av delene kommer til å skje. Det er et dilemma og jeg er nødt til å svare, da velger jeg at han er utro.

Fortsette å bo i Åsane eller flytte til Bergen sentrum?

Fortsette å bo her i Åsane fordi jeg trives utrolig godt her. Byen og sentrum er ikke helt min greie, jeg elsker det, men jeg kunne ikke ha bodd der da jeg ikke er vandt til det. Jeg er redd jeg ikke hadde følt meg hjemme.

Vært partner med Erik eller Henrik på Paradise Hotel om dere var i samme sesong?

HENRIK, alle dager i uken. Lett valg.

Tannkrem til pålegg eller kaviar som tannkrem?

Tannkrem til pålegg.. hahaha. Kunne aldri ha pusset tennene med kaviar, ÆSJ.

Fingrer til negler eller negler som fingrer?

Fingrer til negler?! HAHA.. da hadde det vel bare vært en finger uten negl? Eller er jeg dum?

Slette Instagram eller slette Snapchat for resten av livet?

Slette snapchat!! Hadde ikke klart meg uten Instagram, elsker det. Det er der jeg får inspirasjon fra og kan følge med på kjendiser spesielt 😉

Adrian Sellevoll eller Henrik Borg (blodprinsen)?

Helt klart stilen til Adrian, men generelt sett Henrik Borg.

Gå i en halvtime eller buss i en time?

Buss i en time!! Lett.. jeg er lat utenom trening.

Aldri trene igjen eller aldri møte Henrik igjen?

Da må det bli å aldri trene igjen, selv om det hadde ødelagt meg, likevel kunne jeg ikke ha valgt bort Henrik, han er alt for meg.

Aldri spise sjokolade eller aldri spise taco igjen?

Aldri spise taco hehe. JEG ELSKER SJOKOLADE.

Aldri pusse tennene igjen eller aldri vaske deg, dusje, bruke produkter og heller lukte?

Oi, dette er umulig. Det må bli å aldri pusse tennene..

Isabel Raad eller Mads Hansen?

Dette er jo dårlig gjort? Men det må nok bli Mads Hansen der.

Sex på tv eller aldri sex igjen?

Sex på tv.

La Henrik se deg ha sex på tv eller motsatt?

Tror det må bli at jeg ser han.. har ikke lyst til at han skal se meg med andre. Heldigvis er det som skjedde i fjor på tv ikke blitt sett av han og det føles bra.

HÅRET MITT SKAL ENDRES

Reklame | LYKO

Endelig kom pakken i posten, WOOOHO. NÅÅÅÅ skal håret mitt vokse enda mer og jeg er klar! Som dere sikkert vet fra før så klipper jeg sjeldent håret mitt da jeg mener at det ikke vokser så mye kjappere på den måten. Jeg vet at flere kommer til å si at jeg burde gjøre det fordi det slitte håret spiser seg oppover, men for min del føler jeg ikke det. De gangene jeg har klippet det har det bare endt opp i samme lengde som før det vokste og da følte jeg aldri det ble lengre.

For meg er håret mitt en stor del av meg og min identitet, derfor passer jeg godt på det og nå er jeg klar for å ta enda bedre vare på det. Det å rette håret har alltid vært min greie og jeg har aldri trivdes godt nok til å kunne med håret mitt naturlig som da er slik dere ser på bilde over. Nå er håret mitt slitt, men det betyr ikke at det ikke vokser for det gjør det.. jeg merker bare at jeg er nødt til å bruke riktige produkter som en sterk og god sjampo og balsam, god hårkur og olje som ikke gjør håret tørt, men som faktisk bygger det opp og fikser det som er slitt. I tillegg har jeg også hatt et behov for varmebeskyttende spray da jeg vet at jeg ikke kommer til å slutte med og rette håret mitt. 

Sååå, derfor har jeg handlet med meg dette i et håp om at håret mitt endrer seg til å bli friskere og sunnere!! Heldigvis har jeg forhørt meg litt rundt og vet at disse produktene er topp for håret, i tillegg har jeg brukt oljen fra bjuwti i lang tid nå og gjett om den er god? JA. Den gir håret mitt fuktighet og glans, noe jeg trenger med tanke på at det naturlig er tørt og slitt. Om dere ønsker å sjekke ut produktene kan dere klikke på linkene jeg legger ved hvert produkt. Ha en ellers fin torsdag! ✌🏽

Dagen min i dag er å jobbe hardt med bloggen slik at jeg kan feste løs og bli kjent med enda flere i fadderuken!! Derfor skal jeg ut i kveld med faddergruppen min og dersom dere ønsker å følge oss kan dere følge: gruppe_51_bi på Instagram.

Elsker eskene produktene kommer i, bare se så kult!

Redken Pillow Proof
Varmebeskyttende spray og er en spray som gjør hårfønings-tiden mindre!! Genialt.


Kan kjøpes her.

Bjuwti Oil
Hårolje som kan brukes når som helst. Den pleier, beskytter og gir næring til håret.
Den er 100% vegansk og varmebeskyttende opp til 200 grader.


Kan kjøpes her.

Lyko klemmer
Perfekt for å sette opp håret eller lage søte oppsett. Jeg bruker dem til å klype opp litt hår til hver side bare for å få en annen look en vanlig. Mange bruker disse til å få bort håret når man skal sminke seg.


Kan kjøpes her.

Redken Extreme Duo
Sjampoen rengjør, styrker og bygger opp skadet hår. Proteinberiket formel som forebygger skadet hår og delte spisser. Håret etterlates friskt, glansfullt og motstandsdyktig. Balsamen løser floker, styrker og beskytter skadet og slitt hår med det komplette Extreme-hårpleiesystemet med Extreme Shampoo, Conditioner og Anti-Snap. Det reparerer hårets skadde områder med proteiner og ceramider, gjenoppbygger hårets styrke, beskyttende ytre og glans. Håret etterlates friskt og motstandsdyktig.


Selges i 2pk (sjampo og balsam) her.

Redken Extreme Anti-Snap
Tilbyr varmebeskyttelse, styrker og glatter ut skjellaget for å redusere friksjon ved børsting. Hjelper til med å forhindre slitasje og splittede spisser. Bruk: Påføres i håndkletørt hår, på skjøre eller svekkede områder. Skal ikke skylles ut.

Kan kjøpes her.

Hårbånd
Rapides hårbånd hjelper deg med å jobbe med dine brynsprodukter og/eller utføre rengjøring uten at håret ditt kommer i veien. Materialet er i tynn frotté, kan maskinvaskes og størrelsen justeres ved hjelp av borrelås.

Kan kjøpes her.

Klikk her for å handle <3 God shopping

KONSEKVENSENE ETTER PARADISE HOTEL

Reklame | NELLY

TOPP HER (20% RABATT) – SKJØRT HER – VESKE GUCCI – SKO STEVE MADDEN

For snart ett år siden var jeg på mitt aller første live intervju utenom de vi hadde under premieren til Paradise Hotel. Jeg husker enda hvor nervøs jeg var til å stille opp på dette intervjuet som skulle være i hjembyen min Stavanger. For det første ante jeg ikke hva jeg kom til og for det andre hadde jeg lite peiling på hva de kom til å spørre meg om.. dette fikk jeg og ja – jeg svarte på alt den gang og dersom dere ønsker å se videoen kan dere klikke her

Hvilke konsekvenser fikk du etter Paradise Hotel?

Hvem er egentlig du?

Angrer du på at du deltok på Paradise Hotel?

Syns du det er et “skandalehotell”? Mistet jobben?

Hva er en influenser?

Hadde du tenkt før du var med på Paradise Hotel at du ville bli en influenser?

Deler du alt om deg selv i detaljer?

Kreft? Operasjoner? Sex på tv?

Hvordan var det å komme hjem til Klepp etter deltagelsen?

Forberedte du deg på å bli hatet?

Hva er det verste du har fått høre?

Hvorfor blogger bloggere dersom de fleste har angst og at blogg gir dem angst?

Hvor er Ingrid om 5år? Vil du leve av bloggen?

Jeg husker ikke at jeg delte dette intervjuet da det faktisk lå ute i fjor(??) og derfor gjør jeg det nå. Det er snart ett år siden jeg svarte på disse spørsmålene og tro meg – i dag vil jeg si at jeg har forandret mitt siden den gang. Hva syns dere? Forresten, i intervjuet røper jeg noe veldig spesielt som skjedde med meg etter at jeg deltok på Paradise Hotel. Det er kanskje noe av det mest krenkende jeg har opplevd og dette kom fra et voksent utdanna menneske. Jeg snakker om konsekvensene jeg fikk etter at jeg deltok på Paradise Hotel, om jeg angrer på at jeg deltok eller ikke, om jeg syns det er et skandalehotell.. jeg forteller mer om jobben min som jeg ble tvunget til å si opp i, jeg snakker om det å være/å bli en influenser, kreften og sex på tv.. operasjoner og alt dere kan tenke dere blir delt i dette intervjuet og husk at dette er snart ett år siden, ting har forandret seg og det vet dere dersom dere leser bloggen fast! 

KLIKK HER FOR Å SE INTERVJUET OG FOR Å FÅ SVAR PÅ DISSE SPØRSMÅLENE.