UKENS SPØRSMÅL

Har du en personlig trener?

Nei, jeg har ingen personlig trener (utenom) Henrik da. Jeg hadde virkelig ikke klart dette uten han og jeg er evig takknemlig for at vi gjør dette sammen, det er mye enklere, i tillegg er det mye gøyere!

Når kommer housetour videoen?

Den kommer til helgen så følg med.

Hvor mye veier du nå?

Det spiller ingen rolle og grunnen til jeg tar med dette spørsmålet er fordi jeg har lyst til å svare litt rundt det. Vekt har ikke så mye å si.. derfor skjønner jeg ikke hvorfor man henger seg så mye opp i det. Muskler veier, vann i kroppen veier, bein i kroppen veier og fett, alt. Noen har mer av det ene og mindre av det andre, noe som kan utgi lik vekt, derfor skal man ikke trene etter en vekt man tror er ideal. Selv om jeg veier noe og dere vil veie det samme gir det ikke samme resultat. Det betyr ikke at dere vil se lik ut som meg fordi jeg er kanskje høyere, har genetisk mindre fett osv. Ikke bry dere om vekt, finn heller ut hva dere kan gjøre for å få en sunn og frisk kropp som dere vil ha!

Hvor finner du motivasjon til å trene så mye og få så kjappe resultater?

Motivasjonen min er Henrik. Vi har funnet ut at det å trene sammen funker som bare det. Vi elsker å være sammen på trening, pushe hverandre og sørge for at den andre ikke gir opp! Ellers er det jo resultatene og fremgangen som motiverer meg. Jeg ser at treningen funker, jeg ser resultatene og da blir jeg bare mer og mer sugen på å bli enda flinkere og jobbe enda hardere. I tillegg er maten en STOR motivasjon. Mat har veldig mye å si om treningen vil gi resultater. Noen trener for å kunne spise hva de vil og holde det ved like, jeg trener for å få en forandring og da må jeg også spise sunnere!! Det å  lære seg å spise sunnere og ikke minst sunn (GOD) mat er veldig motiverende! Det som faktisk også motiverer meg er at etter hver 5. treningsøkt åpner Henrik og jeg en pakke i fra en treningspakke kalender som mamma har laget til oss! Det er motiverende det.

Hvorfor snakker du om hvor sunn en is er, når kunstig sukker er mer usunt en vanlig?

Den er mye sunnere en en vanlig is, derfor sier jeg at det er sunt og det er det – dersom man begrenser seg og spiser mindre av det. Dette har jeg sakt før også! Istedenfor å spise vanlig is anbefaler jeg skyr isen som er sunnere!!

Hva spiser du til frokost?

Det varierer, men dere kan lese dette innlegget her.

Hvordan trives du i livet som blogger?

Jeg ELSKER det! Det er helt fantastisk å kunne jobbe hvor og når man vil, i tillegg er det en jobb som interesserer meg og som gir meg noe positivt tilbake. Derfor elsker jeg det.

Hva syns du om Ex on the Beach i år?

Jeg har helt ærlig ikke sett alle episodene, jeg så litt av første episode, men falt av.. tror kanskje jeg skal se alt denne helgen for å henge med, det er jo gøy med realityprogrammer!

Hva tenker du om at Isabelle har farget håret brunt for å ligne mer på deg?

Eh, jeg tror ikke at hun har farget det for å ligne på meg nei, haha. Jeg syns hun kler brunt hår og det er jo gøy å prøve noe annet!

Tar du opp fag?

Nei det gjør jeg ikke. Jeg studerer noe helt nytt i høyere utdanning!

Har du tips til behagelige trenings tightser?

Ja, dersom dere klikker her kan dere finne de beste trenings tightsene.

Hvor handler dere mat?

Alle butikkene som finnes og da kødder jeg ikke. Vi liker best Rema 1000, men dersom en annen butikk har tilbud på noe vi trenger drar vi faktisk dit bare for å kjøpe det på tilbud et annet sted. Det som er ganske digg er at både Coop ekstra, Rema 1000, Meny, Kiwi også videre ligger i nærheten av hverandre. Jeg elsker Meny også, men det er dritdyrt.. der drar vi dersom vi skal se etter noen spennende og nye varer eller varer som bare generelt ikke finnes på Rema 1000 og slikt. 

Er du fornøyd med huset deres?

Jaaa!! Jeg elsker det. Føler oss veldig hjemme her og det er superdigg. I tillegg er det veldig passelig størrelse til oss to!

Skal du kjøpe deg inn i huset til Henrik eller kjøpe noe eget?

Nei ikke med det første. Vi må være sammen en del måneder lenger før jeg eventuelt tar et valg om å kjøpe meg inn i huset hans. Foreløpig betaler jeg for å bo her, utenom det sparar jeg til å eventuelt kjøpe noe eget ved siden av og leie det ut eller kjøpe noe nytt sammen med Henrik! Drømmen er et svært hus med egen innkjørsel og en fin bil, noe jeg vet vi skal klare å få til en dag!

Hvorfor har du studielån?

Fordi det koster mange tusen å gå på Bi hvert semester! I tillegg lønner det seg for min del.

Er du et selvopptatt menneske?

Noen ganger.. er det lov å si? Jeg bryr meg veldig mye om at andre mennesker skal ha det bra og det kunne dere nok se på PH i fjor da vi var der, men noen ganger i det siste har jeg blitt flink til å gjør de tingene som er mer riktige for min del. Jeg har alltid vært lett påvirkelig og aldri sakt nei, derfor har veldig mange også brukt meg til ulike ting som jeg nå i ettertid har sett er helt forferdelig. I tillegg har ikke folk sett at jeg også noen ganger skulle ha hatt litt hjelp med ting og tang.. og dette er også fordi jeg ikke har hatt baller nok til å si ifra. Nå med tiden har jeg blitt bedre og faktisk litt mer selvopptatt. Det er kjempeviktig å være litt selvopptatt syns jeg. Jeg har i hvert fall funnet ut hva jeg vil i livet, hvem som er bra å ha i livet mitt og ikke, tro meg, jeg har det bedre nå en noen sinne.

Har du fått tilbud om å være med i noen andre tv-program?

Ja, det har jeg!! Hehe.

Hvilket kamera bruker du?

Akkurat nå bruker jeg Nikon!

Hva var det første du la merke til med Henrik?

At han var kjekk og hadde like dårlig humor som meg.

Hvilken kroppsdel liker du best på din kropp?

Det begynner å bli magen min, utrolig nok! Dette hadde jeg aldri kunne ha sakt tidligere.

Hvor lenge og hvor fort løper du når du trener?

Det kommer an på om jeg springer intervaller eller langdistanse, men veldig ofte 15-45min, noen ganger løper jeg begge deler også (på en treningsøkt).

Skal du være med på tv i år?

Det kan fort hende, dere får vente å se!!

UKENS OPPDATERING AV KROPPEN MIN

Først og fremt har jeg lovet dere å oppdatere dere på treningsfronten. Dette innebærer at jeg oppdaterer dere om hva jeg handler inn av mat i uken, hva jeg spiser til de ulike måltidene og hva jeg trener. Noen ting deler jeg mer en andre og dersom dere ønsker mer av alt burde dere følge meg på Instagram fordi det er det jeg deler det meste hverdagslige som da er det jeg spiser og slike ting. Jeg heter: Ingridaguiluz på Instagram dersom dere ønsker å søke meg opp der. 

På rett over en måned har kroppen min forandret seg mye. Jeg spiser sunt, men også dritt, jeg trener hardt hver dag fordi jeg orker å sette av tid til det og fordi jeg har lyst på fremgang og resultater. I et håp om at andre skal få motivasjon deler jeg dette, likevel er det skummelt fordi det handler om kropp. Jeg er ikke redd for ordet, men jeg er redd for konsekvensene av det å dele ting som handler om kropp og helse. Uansett hva man deler er det feil og det kjenner jeg at jeg irriterer meg sinnsykt mye over. Jeg deler dette fordi jeg får spørsmål om trening og kosthold daglig i innboksen også deler jeg det fordi det er en så stor del av livet mitt. Jeg håper at jeg kan motivere og komme med tips, men ikke skape et slags press rundt det at man må trene og slikt. Vet dere at jeg er ekstremt opptatt av at man skal være fornøyd med kroppen vår? Mange sier at man skal være fornøyd slik den er, mens jeg mener at det man selv velger å gjøre med kroppen vår er opp til hver enkel så lenge man er fornøyd, trives i kroppen vår og stråler i den. Jeg kunne ha snakka om dette i en evighet, men det er ikke det som er poenget her.

Det jeg vil at dere skal vite er at jeg gjør dette for min egen del, fordi jeg har et mål og en stor viljestyrke til å bli mer trent en det jeg er nå. Det betyr ikke at du ønsker det samme, men om du gjør det så kan du kanskje lære noe eller få motivasjon gjennom meg! Jeg er ingen ekspert og slik noen veldig ofte gjør (altså rette på meg og sukkertips i maten) er helt greit. Det er dritbra fordi da lærer jeg også noe. Jeg deler i hvert fall hverdagen min og den er basert på trening og kosthold. Akkurat nå tar jeg 100kg i knebøy maks, og jobber stadig oppover for å kunne ta mer og gjerne ta igjen Henrik på kiloene, haha. Det er gøy og virkelig en hobby for min del. Vet dere? Et annet mål og en drøm jeg har hatt i mange år er å kunne ta pull ups basert på min egen kroppsvekt og tro meg, snart er jeg der!

Målet mitt er ikke å bli tynn fordi det er ikke slik jeg føler meg komfortabel i det hele tatt. Jeg føler meg heller ikke komfortabel de gangene jeg ikke trener, bare spiser dritt mat og legger på meg, nettopp fordi det gir meg lite energi og det er ikke slik jeg vil at livet mitt skal være. Drømmen min er å få en kropp jeg føler meg komfortabel i og som gjør at jeg kan sprudle rundt i bikini eller helt kliss naken for den saks skyld og bare kunne stråle av glede. Dette er virkelig noe jeg nærmer meg og jeg kjenner jeg smiler allerede nå når jeg skriver dette, fordi dette er min drøm, og jeg jobber hardt for det.

På treningsfronten går det også veldig bra, jeg øker i kiloene på øvelsene og blir bare sterkere og sterkere. I tillegg springer jeg annen hver dag intervaller/langdistanse for å brenne bort fettet slik at musklene skal komme frem og huden bli strammere. De dagene jeg ikke springer trener jeg mage og slik fortsetter det! Det er ikke det at jeg bare springer på en tredemølle, jeg springer meg i hjel og gråter mens jeg føler at jeg kaste opp, igjen fordi jeg digger det.. haha.

Noen sier nok noe dritt om dette også, men det er slik jeg er og slik jeg elsker å ha det. De gangene jeg ikke føler at kroppen er sliten etter trening, ja de gangene der føles ikke så bra for min del, jeg elsker å yte maks på trening og faktisk gi alt, noe som også sitter igjen i meg etter at jeg satset fotball og håndball da jeg var yngre. Jeg vil bli flink og vil nå målet mitt. Maten min er så som så, jeg har blogget om det i ny og ne. Jeg spiser sunt til nesten hvert måltid, men dersom jeg vet at det er helg kjøper jeg med glede chips, sjokolade og mye mer drit, bare fordi jeg vil. Ikke bare i helgene for dersom jeg skal spise noe usunt i ukedagene spiser jeg sunt resten av dagen og et måltid usunt, skjønner dere? Det kan jo ødelegge treningen min og resultatene mine, men jeg skal ikke stille i bikinifitness heller. Om resultatene kommer etter en måned, to måneder, et halvt år, okei? Så koser jeg meg da og spiser slik jeg vil, mens jeg får resultater.

Mange lurer på hvor jeg finner motivasjonen til å trene så mye med tanke på at jeg har blitt 100% student, driver bloggen 100% og skal få tid til hverdagslige ting + skolearbeid utenom. Jo, her kommer det et eget innlegg.. men man finner motivasjon i forskjellige ting og når man først finner det tror jeg at det er mye lettere å komme seg på trening, trene og få de resultatene man ønsker.


Bilde til venstre er slik jeg ser ut i dag, mens bilde til høyre er slik kroppen min så ut 20.juli i år(!!). Dette er min forandring på rett over en måned og jeg er kjempestolt over meg selv. Ikke fordi jeg har gått ned i vekt fordi det har jeg ikke, men fordi jeg har blitt strammere i huden og fått mer muskler en det jeg hadde tidligere. Så til de som lurer er altså vekten min den samme, og jeg sier det igjen, vekt har ikke noe å bety, etter min mening. Noen er lave, noen er høye, noen er tynne, noen har former, mens andre ikke.. det er så mange forskjellige kropper der ute og alt er fint så lenge man trives og eier sin egen kropp! Muskler veier, fett veier, bein veier, vann i kroppen veier, derfor syns jeg vekten er urelevant for dere å vite og snakke om. Finn ut hva du trives best med, er det å trene? Så gjør det! Hva stopper deg? Liker du å trene en dag i uken? Gjør det! Orker du ikke å trene? Gjør det også! Ingenting er et fasitsvar så lenge du er fornøyd med deg selv om ikke sammenligner deg med andre! Trives du med å spise hva du vil, så gjør det. Jeg tror at dersom vi bryr oss litt mer om oss selv rundt det med kropp og ikke sammenligner oss med andre, men heller bruker tid på å finne ut hva man selv trives med så kommer man langt i livet.

Jeg driter i andres kropper (på en måte), jeg vil jo at folk skal være sunne og ta vare på helsen sin, men det er ikke mitt valg. Jeg kan komme med tips og si det jeg mener så får det være opp til dere hva dere selv velger å gjøre. 👊🏽

EN TÅREVÅT OPPLEVELSE MED KJÆRESTEN

Et ufattelig lykkelig smil.

Okei dere, gjett hvem som har pint seg gjennom Stoltzen i Bergen for også få sommerfugler i magen til slutt? Jeg har aldri likt fjellturer, spesielt ikke der man går oppover, men denne gangen var svært spesiell for min del. Kroppen min er for tiden i et hardt kjør med både trening, litt mindre søvn en vanlig og sunnere mat.. noe som gjør at jeg har dritlyst på sukker og når jeg først spiser det får jeg vondt i magen. Så, poenget er at på denne turen opp Stoltzen fikk jeg den verste mageknipen jeg har hatt på lenge! Det var så utrolig vondt og jeg gikk, jogget og sprang om en annen med smerter og tårer nedover kinnet, HAHA. Alt dette fordi jeg på prinsipp ville opp Stoltzen og fordi jeg ville være med kjæresten min som lenge har ønsket å gå opp denne turen. Det er ikke det at Stoltzen er så tung, men med de smertene og redselen for mørket gjorde at turen ble veldig vond OG ikke minst tung.

Uansett, da vi kom på toppen var det som om alt av smerter forsvant. Jeg, Henrik og den fineste utsikten over Bergen sto helt stille i noen minutter og det føltes så jævlig deilig, for å være helt ærlig med dere. For første gang har en fjelltur virkelig vært verdt det, utsikten er helt fantastisk og jeg er glad vi gikk opp dit på kvelden selv om det var skummelt til tider. Det er som en slags terapi. Tro meg.

Da vi gikk opp fjellet husker jeg at jeg tenkte “det er oss to mot verden” og det er det. Jeg vet at Henrik og jeg kommer til å ha det fantastisk sammen, oppleve de fineste og kuleste tingene sammen og bare ha det gøy. En latter forlenger livet? Det er oss to mot verden fordi vi har bestemt oss for å oppleve ting før vi en dag kanskje får barn og slike ting. Den dagen vi får barn vil vi også være mot verden. Jeg kan ha det vondt en liten stund, jeg kan være overlykkelig, jeg kan være glad, sint, lei meg – og alt dette på en og samme tid så lenge jeg har Henrik ved min side. Det å gå på denne turen var en helt ny opplevelse for min del.

Jeg er kjempeforelsket og det å kunne stå på toppen av Bergen med den fine utsikten og kunne smile uten å si noe til kjæresten min er helt fantastisk. Klisje? Jeg vet, men det er slik livet mitt er for tiden og herregud som jeg elsker det. ❤️ Under kan dere se et bildedryss i mørket fra turen med dårlig kvalitet, slik som realiteten ofte er, bare oss to et dårlig mobilkamera.

Se så vakkert det er.. har ikke ord.

Forelsket.

Vakker.

KLE DERE SOM MEG + PERSONLIG RABATTKODE PÅ NELLY

Reklame | NELLY

CROPPED GENSER HER

Det er snart tid for september måned og jeg har fått enda en personlig rabattkode som gir dere hele 25% rabatt på alt hos Nly by Nelly, altså alt av Nelly brands. Det er jo det merket jeg handler mest klær i og jeg elsker det. Derfor svipper jeg innom med en rabattkode til dere som dere kan bruke nå som skolen er i gang, og vi går mot høst som betyr antrekk over antrekk, woop woop. Jeg elsker å kunne kle på meg en løs bukse, genser over en genser og en høstjakke over der + ringer og andre detaljer. Høst er deilig og det samme er antrekkene på den tiden av året. ⚡️

Klikk HER og skriv inn koden INGRID25 som gir dere hele 25% RABATT på alt fra Nly by Nelly.
Ps: koden gjelder ut 30/8, hurry, god shopping!

⚡️ CALVIN KLEIN GENSER HER ⚡️

⚡️ CALVIN KLEIN GENSER HER ⚡️

CALVIN KLEIN GENSER HER, BUKSE HER

GULL RING HER

BOOTS HER

BOOTS HER

BOOTS HER

TOPP HER

TOPP HER, BUKSE HER

BODY HER, BUKSE HER, GULLRINGER HER

TOPP HER

TOPP HER, JEANS HER

TOPP HER, JEANS HER

POLO GENSER HER, JEANS HER

POLO GENSER HER, BUKSE HER

KÅPE HER

KÅPE HER

GULL RING HER

GULL ØREDOBBER SETT HER

⚡️ GULL ØREDOBBER HER ⚡️

Såå husk, bruk koden INGRID25 og få 25% rabatt på ALT fra Nly by Nelly.

KLIKK HER

UKENS STORE MATHANDEL

Back on track eller hva? Etter et par uker med mye rot i økonomisystemet vårt har vi endelig fått tilsendt noen nye bankkort i postkassen her i Bergen. Vet dere hva vi har gjort? Vi har nemlig valgt å sette inn ca. 2500kr på mat inn på samme konto. Det vil si at vi til sammen på den kontoen har 5000kr i måneden på å bruke på mat. For det første sparer vi penger på de andre postene i budsjettet (MYE PENGER) fordi begge to tjener veldig bra. Samtidig har vi kontroll på hvor mye penger vi bruker på mat i måneden. Og haaaaallo, dette er et supert tips til dere! Vi fikk som sagt hver vårt bankkort som vi kun skal bruke på mat, disse to kortene har en felles konto og det er der de 5000kr hver måned blir satt inn, og les nøye nå! For hver måned vi klarer å spare inn penger på maten, altså at vi handler for under 5000kr går de resterende pengene til noe vi skal gjøre sammen. Enten kan vi velge å spare disse på ferie kontoene, eller så kan vi dra ut å spise på restaurant også videre. Vi velger selv. Det som er supert med dette for min del er at jeg er vant til å bruke flere tusen kroner på mat i måneden og det er fordi jeg spiser ute hver dag, men nå er det endelig slutt på det og jeg ser pengene stiger på konto, deilig. 💰

Over til det vi har handlet inn denne uken som da er mye av det “vanlige”.. egg, syltetøy, knuste tomater, skyr og karbonadedeig. Ellers denne uken har vi bestemt oss for å kjøpe mer av skyr isen (som er sunn) + i en annen smak som vi ikke har prøvd, nemlig jordbær!! ÆÆ. Gleder meg til å smake! Ellers har vi fått en ny kjøkkenmaskin som kan lage smoothie og det nyter vi, derfor har vi handlet masse forskjellig bær slik at vi har det liggende i frysen dersom vi har lyst på noe sunt og godt. Henrik liker veldig godt energidrikk og har handlet med litt av det. Som dere kan se på bilde under handlet vi en del karbonadedeiger og igjen – vi prøver å være økonomiske. Begge to spise karbonadedeig og når de er satt ned til nesten halv pris kjøper vi inn ekstra og fryser det ned. Dette gjør vi ofte med flere ting, spesielt knuste tomater på boks. Ellers har vi handlet inn topp krem til kakao, ris, krydder og sauser (Bretagne) som vi elsker, juice til smoothie, kyllingfilet, egg, cottage cheese, Creme Fresh istedenfor rømme til å bruke i en del matretter. Vi liker også å ha litt ferdige Toro pakker i skuffen dersom vi har det travelt og må lage middag kjapt.

Dere må smake skyr isen!!

Gleder meg til å prøve sommersalaten, har hørt den er kjempegod og ikke minst genial.

Vi fikk lyst på is med tanke på at det er så sinnssykt fint vær i Bergen, 23 grader!! 😍😍😍

HMMMMMMM. THE HOLY ICE CREAM. 

Fail..

PERSONLIGE TANKER + SVAR PÅ HATKOMMENTAR

💭 Jeg har fått skikkelig mye motivasjon rundt trening den siste tiden og jeg er nødt til å si at jeg er stolt over meg selv som endelig har begynt å få de resultatene jeg ønsker. Kroppen min har vært i forandring hele livet og i periodevis har den ikke vært der jeg ønsker at den skal være.. jeg har trent i disse periodene, men alltid falt tilbake til å slutte med treningen og spise dritt igjen. Nå er det ikke slik lenger fordi trening og kosthold har blitt en stor del av hverdagen min. Jeg er sååå stolt jeg!!

💭 Akkurat nå er jeg veldig glad for at jeg turte å dele dette innlegget med dere. Det er ikke det at jeg er redd for å åpne meg og snakke om følelser man “helst” ikke skal snakke om i dag. Det er sjeldent noen sier at de faktisk er sjalu, lei seg, sint også videre fordi vi som mennesker ønsker å framstå på best mulig måte.. jeg syns det er så dumt og vi er jo skapt med et mye bredere spekter av følelser en det vi går rundt og viser. Jeg har mistet kontrollen over meg selv den siste uken og det har ikke vært lett, likevel tror jeg det er bra å være åpen om det slik det ikke blir like “tabu” å snakke om. Jeg er ikke perfekt og det er ikke du, vennen din eller noen andre heller. Forresten, jeg vil takke dere for all støtten jeg har fått, dere betyr veldig mye for meg.

💭 Mange lurer fortsatt på hvordan det går med økonomien etter at jeg sa i fra om at jeg har brukt over hundre tusen kroner på tull.. det jeg kan si nå er at det går veldig bra med økonomien og det føles så sinnssykt deilig å få spart opp alle punktene jeg har budsjettet mitt. Når pengene på kontoen stiger blir også jeg glad.. det er jo ett steg nærmere drømmen min om å kjøpe en ny bil og leilighet.

💭 Jeg føler meg så heldig som har verdens beste kjæreste, virkelig. Det føles bare så sinnssykt å skrive det fordi jeg vet at mange kommer til å tenke at jeg overdriver, men det er ikke det som er sannheten, den er at han er faktisk det og jeg føler meg som et unntak da det finnes mange drittsekker der ute. Er det ikke rart hvor glad man kan bli i et annet menneske? Jeg er jo livredd for å miste han. ❤️

💭 Jeg fikk denne kommentaren Jeg syns du er rett og slett en elendig dårlig datter, fordi du er aldri der for moren din. Helt siden moren din har fått kreft har du bare festet og brydd deg kun om deg selv. Helt grusomt å se på. Du fyller opp livet ditt med dine egne lyster og behov. Men du er aldri der for moren din. Din mor kan dø snart. Og du har brukt hele tiden bare på deg selv. Du er en i…t!” for et par dager siden og etter å ha lest det der får jeg direkte vondt av hvor ekle noen mennesker kan være mot andre. Er jeg en elendig datter fordi jeg ikke viser på bloggen eller generelt i offentligheten de gangene jeg er sammen med mammaen min da? Jeg er der for henne, men det føles godt å ikke vise det til en hver tid. Og hvorfor skal ikke jeg få lov til å gjør ting som gjør meg også bra i denne perioden bare fordi hun er syk? Det høres egoistisk ut, men det er ikke det. DET ER LIVET og slik er det. Jeg syns faktisk synd på de som må gå oppi syke familiemedlemmer til enhver tid og til hvert sekund og som “ikke kan” eller “ikke for lov” til å gjøre noe eget som gjør mennesket glad i den perioden. Vi er så forskjellige, men jeg tror det er viktig at man faktisk lever livet videre også, men at man er der for den syke, bruker tid på personen og elsker den uansett. Jeg er ikke stygg mot mamma, eller frekk som ikke er med henne hver dag bare fordi hun har blitt syk. Jeg tror hun hadde følt seg verre, om ikke enda sykere dersom jeg skulle ha hengt som en klegg på henne og “sørget” for å få “nok tid” før hun dør. Hun har kreft. Ja, en alvorlig kreft, men jeg kan ikke tenke at hun dør snart fordi det er det ingen som har sakt eller noe vi har fått påvist. Sykdommen er der og hun har det jo bra akkurat nå. Jeg kan dø før henne for den saks skyld.

💭 Det nærmer seg første innlevering på skolen (allerede!!) og jeg merker at jeg blir mer og mer nervøs. Heldigvis vet jeg at dersom jeg skal få det til er jeg nødt til å lese mye på egenhånd, dra i alle forelesningene og gjøre oppgaver jevnlig. Jeg må forbedre meg til timene, det er da jeg tror man får det til. Har dere noen tips til hvordan man kan studere bra og få gode resultater? Skriv dem gjerne i kommentarfeltet, jeg er nysgjerrig og kan dele dette i et eget innlegg om dere ønsker.

UKEN SOM GIKK

Akkurat nå holder vi på med et lite prosjekt hjemme der vi skal pusse opp trappa vår. Jeg går vel egentlig rundt å ikke vet hva jeg skal gjøre i håp om å ikke stå i veien. Det kommer et innlegg med før- og etterbilder av trappa etterhvert som den blir ferdig. Ellers skal vi snart dra på trening og trene rygg + cardio.

Ukens opptur har garantert vært besøket fra Stavanger! Det at venninnene mine kom på besøk betyr utrolig mye for meg og det har uten tvil vært denne ukens opptur. Vi hadde det så gøy sammen og jeg merker jo at jeg savner de veldig ofte og allerede nå etter at de dro på søndag.. hjelp. Det andre som har vært en sjuk opptur er det at jeg har klart å se mye mer resultater etter treningen og kostholdet mitt(!!). Kroppen min er i en sinnssyk utvikling og jeg elsker det. Har dere lyst til å se nye før- og etterbilder?

Ukens nedtur har vært tøff og hard. Denne uken har jeg slitt med søvnen og redselen jeg har i kroppen. Jeg er som tidligere nevnt i et tidligere innlegg at jeg går rundt og er redd for hva som kommer til å skje med mammaen min. Det er tungt å sove og noen ganger bryter jeg sammen i tårer og det suger. Man skal gråte av og til, men jeg liker det ikke. Heldigvis har jeg hatt godt besøk og god støtte i Henrik som alltid er der for meg.. <3 Den andre nedturen har vært at jeg ikke fikk med meg Utopia! I forrige uken som gikk nevnte jeg at jeg vurderte å dra på Utopia, men det som skjedde var altså at det kom viktigere planer inn og det elsker jeg, likevel hadde det jo vært fett å fått med meg Utopia i Stavanger da.

Ukens tanke har vært om vi skal dra på en spontantur bort fra Norge.. altså Henrik og meg!! Vi har tenkt mye på dette og vurderer det allerede nå til helgen, men vi vet ikke hvor og eventuelt om vi orker denne uken. Hm.. jeg oppdater dere.

Ukens cravings har uten tvil vært snus. Nå har det gått sinnssykt mange dager og jeg har virkelig ikke hatt lyst på snus, men i det siste har jeg blitt fristet til det gjennom at andre snuser foran meg, i tillegg er det noe med studiene som gjør at jeg savner snus, MEN, jeg holder meg for god og skal selvfølgelig ikke snuse igjen.

Ukens avgjørelse var at jeg ikke dro hjem til Stavanger på Utopia, noe som er helt greit! Mest sannsynligvis kommer jeg til å dra dit neste år med mindre livet mitt er helt annerledes, i dont know. Jeg har også tatt en del viktige og gode avgjørelser innen jobb som jeg gleder meg over. 

Ukens låt er Hvit Ford Bronco – Chris Abolade.

Ukens matrett har vært taco!! NAM, jeg elsker taco, men prøver å ikke spise det så ofte som jeg gjorde før. Tenk at jeg spiste taco ca. 2-3 ganger i uken før.. det er sjukt. Nå er jeg glad for at jeg spiser slike middager sjeldnere og at jeg spiser sunt.

Ukens melding er..

Ukens podcast er Status fra Sophie & Fetisha. Elsker den podcasten og mens jeg jobber, rydder og lager mat lyttes det på denne podcasten. Mange av temaene de tar opp er så utrolig viktige og mange er bare veldig spennende og høre på, anbefaler denne.

Ukens private bilder er…

Pakke midt i uken? Jaaa, vi har nemlig fått en slags premie-kalender eller motivasjons-kalender innen trening, jeg vet ikke hva jeg skal kalle det for, men det er genialt. Dette er noe mamma og pappa har satt i gang og som skal gjøre det litt gøyere for meg og Henrik å trene og motivere hverandre. Det høres nok dumt ut at vi “trenger” gaver for å holde motivasjonen oppe og slik er det altså ikke. Vi elsker å trene (uten pakker), men mamma liker også å hjelpe til og lage noe gøy utav det. Derfor har hun kjøpt et par gaver til oss som ligger klar og etter hver 5.trening på rad får vi pakke opp en ny pakke!! Dette er jo noe dere også kan gjøre, enten for dere selv eller for noen andre dere vil motivere. For at mamma og pappa skal vite at vi gjør dette pleier vi å sende bilde på trening. Vi har også konkurranse med pappa om hvem som klarer å trene flest ganger i løpet av en måned, den av oss som vinner får en gave av mamma, HAHA. det er dritgøy og noe jeg anbefaler dere å gjøre som en motivasjon til å trene. På bilde åpner altså Henrik den første gaven vår, WOHOO.

Dette bilde syns jeg er så koselig og det betyr mye for meg. Dette oppsummerer oss to hver eneste kveld og denne uken har som sagt vært litt tøff rundt redsel og kreft.. da har det vært godt å ha denne gutten ved min side.

De beste jentene kom på besøk denne uken.

Dette bilde er nok litt drøyt, likevel elsker jeg det. Man ser jo resultatene mine og det skal mye til for å få slike former uten å måtte posere FOR mye. Jeg elsker kroppen min og jobber hardt for den for tiden!! Derfor deler jeg dette.

Ukens mest leste innlegg

1. UKENS SPØRSMÅL

2. BILDENE SOM IKKE KOM PÅ BLOGGEN – MALLORCA

3. SPØRSMÅL & SVAR OM HANDELSHØYSKOLEN BI

ET VELDIG BETYDNINGSFULLT BESØK

Beklager for lite oppdatering rundt helgens planer.. denne helgen har gått i ett! På fredagskveld fikk jeg besøk av bestevenninnene mine fra Klepp og det føles utrolig deilig. Som noen av dere sikkert leste i et innlegg tidligere i uken så skulle jeg egentlig på Utopia i Stavanger, men da disse hadde fri og ønskte å komme på besøk var det uten tvil det som skulle skje denne helgen. Jeg er kjempetakknemlig og glad for at de kom på besøk og så hvordan jeg bodde og bare for å få tid sammen. Jeg føler meg heldig og gleder meg til å se dem igjen (allerede), haha.

Denne helgen startet med å spise taco på fredagskvelden etterfulgt med litt snakking før vi la oss. Hele lørdagen gikk til å ha sightseeing i Bergen by der vi først gikk opp Fløyen også dro vi videre til akvariet her i Bergen. Verken Wenche eller Eilen har vært i Bergen før (utenom fotballkamp tidligere) og da er det alltid gøy å oppleve byen! I går kveld stelte vi oss, dro ut å spise litt snacks og drakk drinker på Bar3 i Bergen. Oppsummert har helgen vært ti av ti og jeg kunne ikke ha bedt om en bedre helg sammen med disse jentene her!! Jeg er kjempeglad og kjenner at jeg har fått masse motivasjon til neste uke.

Jeg håper dere har hatt en fin helg og at dere fortsatt får en fin søndag videre! I kveld kommer det et sjukt tips fra meg til dere så følg med. Dere får også en rabatt som en gave til dere og som en takk for at dere leser bloggen min og støtter meg gjennom tunge perioder. Akkurat denne helgen kunne jeg ikke bedt om noe mer en at venninnene mine kom på besøk.

Verdens beste jenter.

UKENS SPØRSMÅL

Reklame | NELLY

TOPP HER, BUKSE HER, RING HER

PS: Husk at Nelly har 20% rabatt på nesten alle disse plaggene + mange andre fine varer.


Hvorfor var ikke du på Utopia?

Jeg skulle egentlig dra dit, men da bestevenninnene mine hjemmefra sa at de ville komme på besøk ble det helt 100% klart at det var det som skulle skje denne helgen, og ikke Utopia i Stavanger. Jeg savner jentene mine hjemme og det at de kom på besøk denne helgen har vært 10 av 10. Jeg får dra på Utopia neste år!!

Hva skjer med kanalen til deg og Wenche?

Den har stoppet opp og vi vet ikke om det kommer ut noe mer der nei.. vi bor flere timer unna hverandre nå og da er det omtrent umulig å få det til å gå rundt.. dessverre.

Hva vil du bli når du er ferdig utdanna?

Som sakt så vet jeg ikke enda hva jeg vil blir. Egentlig siviløkonom, men det er så usikkert. Grunnen til jeg tar utdanningen nå ved siden av bloggen er for å ha en utdanning til fremtiden dersom bloggen ikke er levelig lenger. I tillegg betrygger det meg at jeg kan utdanne meg, lære mer og ha et grunnlag å starte en ny karriere på dersom den jeg har nå ikke går riktig vei. Forhåpentligvis går bloggen bra i lang tid. Jeg elsker å blogge og jeg elsker enda mer at dere liker å følge med på livet mitt (vårt). Tenk så gøy det er om det er slik det blir i flere år til. 

Hvor mange timer er du på skolen?

Det varierer, men vi er på skolen hvert fall i 3t daglig. Som regel fra 08/09 til 11/12. Dette varierer som sakt og noen dager er jeg på skolen i ettermiddagstid, rundt 15:00.

Hva syns du om at Henrik var så kåt på Sofie på PH?

Det syns jeg er helt normalt! For det første er Sofie dritpen og for det andre kjente ikke Henrik og jeg hverandre da. Jeg skal ikke legge skjul på at det var litt kjipt å se på tv-skjermen da det gikk der, men likevel vet jeg jo at dette skjedde lenge før vi møttes. De fleste har vel vært kåte på noen andre før man har møtt sin ordentlig kjæreste? I tillegg er jeg veldig glad for at jeg kan forstå at det var lenge siden og at det var under tv-innspilling som jeg selv har vært med i. Dette er glemt for lenge siden og ikke noe jeg tenker på lenger, i det hele tatt.

Har du prøvd cannabis før?

Nei, jeg har ikke prøvd noen narkotiske stoffer.

Har du noe imot folk som bruker det som selvmedisinering?

Nei, jeg har ingenting i mot at folk bruker det til medisinering, jeg har faktisk hørt at det funker veldig bra.. ?! Nesten litt dumt at det ikke er lovlig som medisin i Norge.. Hva syns dere om det?

Har du vært i Kristiansand?

Ja flere ganger! Elsker den byen der. Den gir meg en sommerfølelse til de grader, love it.

Hva var det du fortalte Henrik den natten?

Jeg fortalte Henrik for noen netter siden om hvordan jeg følte det rundt kreften til mamma. Han fikk vite alt og det er ikke så mange av de rundt meg som vet hvordan jeg kjenner og føler på ting rundt det teamet. Jeg liker egentlig ikke å snakke så mye om det. De gangene jeg er sammen med venner og familie + andre mennesker liker jeg å ha det gøy og ikke fokusere så mye på sykdommen og kreften. Det er også med på å hjelpe meg og få meg i bedre humør, i tillegg syns jeg ikke det er lurt å gå rundt å snakke så mye “nedlatende” om det. Det gir en dårlig magefølelse på folk rundt og hvorfor heller ikke fokusere mer positivt rundt det?

Bruker du BH?

Nei, sjeldent. Jeg hater å gå med BH og foretrekker heller å gå uten, det er så mye deiligere!

Blir du lei deg når folk skriver stygge ting om deg og moren din?

Ja veldig. Det skjer veldig ofte at folk har meninger om ting og det er helt greit, men det å uttale seg om ting man ikke vet om syns jeg er dumt. For det første sårer det meg og for det andre føler jeg at flere der ute tror på det (når det ikke er sant). Det blir som at folk skal tro på falske rykter og det er ikke gøy for noen. Jeg vet selv hvordan mitt og mamma sitt forhold er. Jeg har satt mine grenser for hvor mye jeg skal snakke om henne og sykdommen, i tillegg har jeg satt mine grenser på hvor mye tid jeg skal blogge om dette når vi først er sammen. Omtrent alt deles her på bloggen, men det er fortsatt mye som ikke deles og det er ofte en grunn til det. Vonde kommentarer om ting som generelt gjør vondt i hverdagen er forferdelig for meg og jeg bryter sammen da. For å være helt ærlig.

Hvor lenge har du vært uten snus?

Nå har det gått 88 dager, sykt??

Når du har det så vondt, hva er det som hjelper for å få deg til å føle deg bedre?

Det som hjelper mest å gråte for meg selv og la følelsene få være følelser og bare kjenne på det. Om det gir mening? Det som også hjelper meg er å sende en melding til mamma da det ofte er henne jeg gråter over. På meldingene kan det stå alt fra mye til ingenting, men som oftest skriver jeg hvor glad jeg er i henne og at jeg gråter over henne fordi jeg er redd for å miste henne. Det syns jeg hjelper og jeg syns vi alle burde bli flinkere til å la følelsene våre komme mer til. Hvorfor ikke bare si at du elsker noen om du gjør det? Eller bare gi en klem. Må man alltid ha en grunn for det? Jeg føler meg i hvert fall bedre og jeg syns det hjelper å si ifra hvor mye hun betyr for meg slik at jeg helt 100% sikkert vet at jeg har sakt det nok – slik at hun VET hvor mye hun betyr for meg.

Kan du lage sminkevideo igjen der du forteller hvilke produkter du bruker?

Ja, det kan jeg!

Bruker du og Henrik hverandres telefon? eller stoler dere nok på hverandre.

Nei, vi stoler såpass mye på hverandre at det ikke trengs!

Hva skjer med deg og Julie.. ?

Det har vært litt opp og ned på grunn av personlige småting! Ingen har gjort noe galt eller vært direkte stygge, vi har bare savnet hverandre og ikke prioritert hverandre nok. Vi er venner og skal henge sammen til uken! Man kan være uenige med hverandre, det betyr heldigvis ikke at vi fortsatt ikke er bestevenner, for det er vi og jeg elsker henne.

Har du noen tips for å gå opp i vekt når man har høy forbrenning?

Mitt tips er at man burde veie opp det man spiser og sørge for at man får i seg nok kalorier.

Er du singel?

Nei, jeg har kjæreste.

Har du og Henrik kranglet før? isåfall om hva?

Ja, vi har kranglet en gang eller to, men det skjer heldigvis svært sjeldent! Vi elsker å være sammen og vi finner alltid løsninger på ting for at begge to skal ha det best mulig. Det jeg elsker med oss to er at vi er flinke til å være der for hverandre og møtes på midten. Han er så god og jeg er heldig.

HELGENS USUNNE MATHANDEL

Det er helg og det betyr en helt annen handleliste! Denne helgen har jeg fått besøk og det betyr kos på menyen, derfor har jeg handlet inn en del usunne ting som vi skal kose oss med, uten å ha dårlig samvittighet, fordi jeg syns det er viktig å kose meg også i ny og ne. Denne uken ble det chips, dip, juice og mye mer!! Vi hadde taco i går og fortsetter i dag med å spise ute i byen og kose oss fullt ut.

Forresten, jeg har to supergode tips til dere under for hva dere burde smake og kjøpe med dere nesten gang dere er ute å handler. Jeg håper dere liker disse innleggene. Det er fortsatt mange som spør om jeg jevnlig kan vise det jeg spiser og det er også mange som lurer på hvordan jeg klarer å spise så sunt, derfor deler jeg dette nå. Vi spiser sunt alle dagene i uken og derfor nyter vi helgene med kos, men det betyr ikke at alle måltidene våre er usunne, bare sånn det er sakt. Selv om vi lever på denne måten får vi resultater, det handler bare om å begrense inntaket! Dette blir da helgens kos delt på flere personer. Ellers håper jeg at dere får en fin helg, jeg og venninnene mine skal en tur på Fløyen nå.

Dersom dere ikke har smakt denne enda burde dere smake den neste gang dere skal ha taco! Den er god både varm og kald skal jeg si dere og tro meg – det går ikke en dag uten taco der denne ikke er med i lefsen.

Det andre tipset er denne! Fyfader så digg det er på varme brød i helgene. Dette anbefaler jeg på det sterkeste. Dere kommer til å takke meg i ettertid, husk mine ord, HAHA.