TRENINGSCHALLENGE & LITT FLEX

Reklame – Protein.no

Hei dere! Jeg vet ikke om dere har fått dette med dere, men i år har Henrik og jeg satt i gang med en STOR treningschallenge som ALLE kan være med på, inkludert DEG🙌🏽 Dette er noe Henrik startet med da vi møttes og sammen i hele fjor hadde vi denne challengen bare oss to, noe som fungerte sjukt bra og som ikke minst ga oss utrolig mye motivasjon til å trene gjennom hele året.

I år tok det helt av, flere og flere heiv seg på og nå er vi en hel haug med mennesker som har satt oss et treningsmål i år – mitt er å fullføre 300 økter i år, så får hver økt skriver jeg f.eks 1/300, 2/300 og teller det gjennom storyene mine på innta @ingridaguiluz. Om du er en person som ikke vil trene så mye, kan målet ditt settes ned, finn ditt mål og hiv deg på denne treningschallengen du også. Jeg heier i hvert fall på alle dere som ønsker på veien!

Uansett, jeg har det siste året trent mye og hard jobbing gir resultater, så her kan dere se et lite flexe bilde for å se hvordan ryggen min blant annet er at the moment, men jeg tenker å oppdatere dere enda hyppigere og fra hele kroppen etter hvert.

Jeg er så stolt jeg, tenk hvor gøy det blir å se tilbake på dette bilde om ett år igjen!! Holy. Mye trening og riktig kosthold har virkelig vært nøkkelen og gjennom mye tålmodighet og vilje så kommer musklene seg!

Ellers vil jeg si til dere at jeg har en drøyt god rabattkode til alle dere hos Protein.no!! Dere får nå 20% rabatt på ALT med koden ingrid20. Denne koden varer i 48t så det gjelder om å være kjapp. Til dere som følger meg andre steder vet dere at proteinpulverne, shakerne, sjokoladebarene og boozten er mine favoritter, 100%🙌🏼Jeg bruker proteinpulver hver eneste dag etter trening for å vite at jeg får i meg nok proteiner for å bygge muskler, spesielt ettersom det er ganske “tungt” å spise for mye kjøtt i løpet av dagen.

Favorittsmakene mine på proteinpulverne er belgisk sjokolade og vanilje, disse smakene er så “Basic” og gode at man kan adde den toppingen man vil og ikke minst variere om man går litt lei dersom man lager havregrøt med pulverne. Ellers er det desidert belgisk sjokolade som er min favoritt i en rein shake! Jeg ønsker dere god shopping, og husk at koden går ut om 48t. Det er nytt år og nye muligheter, hiv deg på challengen i dag og gjerne fyll opp skapene med det du måtte trenge av proteinpulver og barer på 20%.

KLIKK HER FOR Å KOMME DIREKTE TIL PROTEIN.NO

SLUTTET Å BLOGGE? EN STOR OPPDATERING

Hei, kjære, fine, gode dere🦋 Det føles nesten litt rart å sitte her og skrive til dere igjen da det er evighet siden sist. Jeg vet liksom ikke helt hvor jeg skal begynne, men som de aller fleste av dere som har lest fast på bloggen min har merket, så har jeg ikke blogget noe på flere måneder! Det er ganske merkelig og det var en stor overgang for meg også, men jeg trengte det! Det er altfor mye som har skjedd, men jeg føler at jeg har lyst til å oppdatere dere og komme med en forklaring.

Har du sluttet å blogge? er det spørsmålet jeg har blitt stilt aller mest den siste tiden og svaret er nei. Jeg tok en pause fordi jeg merket at det ikke var helt min greie. Jeg hadde ikke noe å blogge om, det gikk i det samme og jeg ble rett og slett litt skuffet over meg selv, jeg følte faktisk at jeg mistet meg selv og delte for mye av det jeg egentlig skulle ha holdt for meg selv i perioder. Noen ganger prøver man å være tøffere i sinnet vårt enn det man egentlig er i perioder, en fasade jeg ikke orket å deale med mer.

Tiden de siste månedene har blitt brukt på å finne ut hvem jeg er og hva jeg virkelig vil drive på med. Og for meg var det bloggen som ikke ga meg noe tilbake. Jeg la ned ufattelig mange timer på å skrive innlegger og fikk ekstremt mye drit, men også noe bra. Jeg gikk runder med meg selv for å se hvorfor all driten kom og da gikk det opp for meg at jeg ikke visste helt hva jeg sto for eller hva jeg ville drive med lengre. Jeg skrev bare ting for å få ut innlegg – slik at dere skulle ha noe å lese!

Jeg er veldig takknemlig for alle dere som har lest bloggen min i flere år og til dere som heiet på meg og som støttet meg her inne, men likevel var det for mye usikkerhet. Etter å ha kuttet ut bloggen merket jeg at jeg fant ut hva jeg ville gjøre og i dag er jeg trygg på det, heldigvis. Jeg merket også hvor mye hat denne plattformen ga i forhold til andre plattformer og da var det ikke verdt det selv om jeg hadde noe inntekt og en viss glede med bloggingen likevel. 

Så, hva skjer nå? Jeg hadde egentlig bestemt meg for å slutte 100% å blogge, men etter å ha tenkt mye frem og tilbake så skal jeg gi det en liten sjanse til, men jeg kommer ikke til å blogge hver dag, men de gangene jeg føler at jeg har noe jeg vil dele med dere! Etter at corona kom ble det ekstra vanskelig å komme med innhold og jeg hele tiden satt å skrev ting jeg egentlig ikke tenkte var gøy å dele også ble det bare nok til slutt! Nå vet jeg at jeg vil fortsette å dele ting med dere, men jeg vil dele de tingene jeg faktisk ønsker å dele og ikke minst fokusere på positive ting, som er det som har gitt meg MYE de siste månedene på andre plattformer.

Jeg kommer til å blogge de gangene jeg har lyst, og om det er noe jeg vil dele med dere! Bilder er jo spesielt noe jeg syns er gøy å dele med dere her da jeg kan få vist mer av min hverdag og ting som skjer! Så, jeg tenker at jeg fortsetter å blogge for gøy og håper at det er noe dere også setter pris på! Så får vi se hva som skjer videre! Mange klemmer til alle dere som har gitt meg så mye fint her inne og jeg håper at dere nå vil fortsette å lese de gangene jeg deler noe og at vi heier på hverandre. Nå skal jeg faktisk stikke en tur på trening, vi prates.