HEMMELIG FAKTA OM PARADISE HOTEL DELTAGERNE

VISSTE DERE AT…

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – –

1. At jeg var så full at jeg sklei ut av dusjen og fikk hjernerystelse den ene festen?
Dette tok de ikke med på tv i og med at flere fra produksjonen måtte komme inn å hjelpe meg. Det hadde sett utrolig rart ut og de plutselig var på tv og prøvde å hjelpe meg.
 

2. At jeg måtte på legevakten allerede andre dagen jeg hadde kommet inn på hotellet?
Jeg fikk dessverre øyebetennelse der inne og legen sa at en god blanding av: linsene mine, de falske vippene og et helt nytt klima altså varme og mye bading gjorde at jeg fikk betennelsen. De tingene der er en skikkelig dårlig kombo dersom du skal til syden eller på ferie, vær forsiktig. Jeg hadde forresten brukt linser i kun et par måneder før jeg reiste til Mexico og hadde ikke helt kontroll. Tror jeg også fikk alkohol inn i øyet.. 
 

3. At Julie og jeg hadde et hemmelig tegnspråk?
Vi blunket til hverandre dersom det vi skulle si til hverandre handlet om det vi hadde sagt alene på skjermen. Det er ikke lov å gå ned på sync for også gå opp igjen og fortelle de andre deltagerne om hva vi hadde snakket om der nede, derfor blunket jeg to ganger til Julie før jeg snakket. Da virket det som om jeg snakket om noe random jeg tenkte på..
 

4. At Karoline latet som hun skjønte alt, men egentlig ikke hang med på noen ting omtrent?
Jeg ler av dette. Jeg og Karoline har faktisk snakket om dette i ettertid – da vi var i Mexico virket det hele tiden som Karoline skjønte alt, egentlig latet hun bare som. Flere ganger da jeg og Karoline snakket sammen fortalte jeg henne at jeg ville spille sammen med hun og Leo, da svarte hun “JAAA, VI GJØR DET, LURT”. Da jeg snakket med henne de andre gangene hadde hun vist ikke skjønt helt hva vi snakket om sist. Andre ganger da vi fikk brev og skulle tolke og forstå brevene sa hele tiden Karoline “Åja, nå skjønner jeg” eller bare “Åja, det er sånn ja, hmm” For å virke skummel hehe. Smart trekk av Karoline!

5. At jeg og Julie hadde en stor krangel?
Vi hadde faktisk en stor krangel den ene festen i finaleuken. Jeg tror ting gikk litt hardt innpå oss med tanke på at det nærmet seg finale. Da Newa og Julie hadde den store krangelen i finaleuken var det ikke topp stemning mellom de to. Det betydde ikke at jeg og Newa ikke var venner for det var vi og jeg støttet begge to. Jeg husker at jeg og Newa satt oppe i sofaen der vi hadde festene og snakket sammen om alt og litt om Julie. Da så Julie at vi satt sammen og skjelte meg ut nede på toalettet fordi at jeg hadde snakket dritt om henne med Newa, hjelp.

6. At jeg, Karoline og Ann Mariell hadde en stor krangel?
Jeg gråt skikkelig mye da vi kranglet og dette kom faktisk ikke med på tv. Det var egentlig bare uenigheter om ting som ble sakt.. Heldigvis ordnet vi fort opp igjen. Det var heldigvis ikke noe stort og da krangelen var over gikk ting mye bedre der inne.

7. At Erik hadde fast sitteplass ved bordet?
Hver eneste dag skulle Erik hele tiden sitte på samme plass rundt bordet. Om noen andre satte seg der måtte de enten flytte seg eller stå i en kamp for å få lov til å sitte der av Erik. Han skulle så absolutt hele tiden sitte i midten av bordet.

8. At Newa elsket latinomusikk?
Hver dag hadde Newa sine faste musikk ønsker og det gikk som regel i latinsk musikk, hehe. Det er så morsomt å tenke tilbake på. De gangene det kom på latinsk musikk hoppet Newa opp fra sofaen og danset i vei. Hun er faktisk skikkelig flink til å danse i motsetning til meg.

NELLY TRY ON HAUL + GIR BORT KLÆR TIL EN VERDI PÅ 5000 KR

Annonse⎟Lenker i videoen er fra Nelly

I DENNE VIDEOEN FÅR DERE SE:

– – – – – – – – – 

🎥 Mitt aller nyeste innkjøp fra Nelly + try on haul

🎥 Rommet mitt hjemme

🎥  Klesskapet mitt hjemme

🎥 Jeg bytter ut hvert plagg jeg får fra Nelly med mine egne klær

🎥 Dere får også se hvilke klær jeg skal gi bort som er mine

🎥 Dere får også vite hvem jeg gir klærne mine til

🎥 Klærne jeg gir bort er verdt ca. 5000kr

– – – – – – – – – 

Hei dere! I denne videoen gir jeg bort mine egne klær til en god sak, mer om dette forklarer jeg i videoen. Nå som det er vinter og kaldt ute er det veldig godt for de som trenger det å få klær, i den anledningen tenkte jeg å gjøre et helt vanlig “new in fra Nelly” innlegg til en video hvor jeg er nødt til å gi bort mine egne klær som jeg har kjøpt selv til en god sak. Dere for også se når jeg prøver klærne fra Nelly på meg! Det har kommet inn utrolig mye fint nå til høsten/vinteren og jeg er like fornøyd som vanlig. Jeg håper dere likte videoen og har lyst til å abonnere på kanalen min.

HUSK Å ABONNER PÅ YOUTUBEKANALEN MIN HER

📍OSLO

DETTE HAR SKJEDD DET SISTE DØGNET:

📎 Jeg har møtt sinnsykt mange hyggelige mennesker i Bergen.

📎 Jeg mistet flyet mitt i går som skulle fra Bergen til Oslo.

📎 Jeg kjøpte ny flybillett billett.

📎 Jeg var i et skikkelig dårlig humør i går. Mye krangling og dritt med andre mennesker ødelegger meg.

📎 Jeg er i Oslo.

📎 Jeg er med Helene Hima fra Ex on the Beach.
 

Jeg har helt glemt å fortelle dere noe viktig! Som dere vet var jeg i Bergen i helgen på besøk hos Melina og Inger, vi dro på et Halloween event både på Kava og på Ricks og jeg koste meg veldig mye. Det er noe med slike eventer jeg elsker, i hvert fall når det kommer til utkledning, det er gøy. Det var utrolig mange mennesker ute på byen i helgen og med dette må jeg få lov til å skryte igjen av Bergen – herregud så mange fantastisk hyggelige mennesker det er i Bergen da. Tenk at jeg blir overrasket over at så mange mennesker er hyggelige? Det er sykt. I utgangspunktet burde det ha vært en selvfølge i alle byer, men slik er det dessverre ikke. Det jeg skulle si er at jeg sitter nå i Oslo på en supergod og fin restaurant. Jeg kan vel så og si kalle denne turen en spontantur, men det at jeg skulle reise videre til Oslo etter Bergen har for såvidt vært planlagt i et par dager.

Forresten, hvem andre en Ingrid tror dere klarte å miste flyet i går? Ingen. Nei det stemmer, jeg mistet flyet mitt i går som skulle reise fra Bergen til Oslo. Det var en person som skulle kjøre meg til flyplassen, men som ikke kom og da rakk jeg det ikke. Det gjorde meg ganske sint i går, men shit happens, det var en grunn til at han ikke kom og dermed bestilte jeg en ny billett istedenfor å sutre. Og her er jeg da, i Oslo igjen dere. Denne gang er jeg på besøk hos Helene Hima som var med i årets sesong av Ex on the Beach Norge. Hun virker som en veldig hyggelig og søt jente og jeg gleder meg skikkelig mye til å bli bedre kjent med hun. Det er nok flere som kommer til å lure på hvordan vi kjenner hverandre og dette også er gjennom Instagram – takk Instagram. Tenk alle de menneskene jeg ikke hadde møtt her i livet dersom vi ikke hadde hatt Instagram?! Uff. Mens Helene er på et jobbintervju sitter jeg på en restaurant og spiser, straks skal vi dra å handle også må vi nesten planlegge hva vi skal gjøre ut over kvelden. Jeg håper dere får en ellers fin mandag.

SLIK BLE HÅRET MITT LANGT

Annonse⎟Samarbeid med Labpharma

MITT ALLER BESTE TIPS

Hvor skal jeg begynne? Det er veldig mange som har spurt meg om håret mitt er ekte eller om jeg bruker hairextensions. Det er også veldig mange som spør meg om hva jeg gjør med håret mitt og hvordan jeg har fått det så langt, og det syns jeg er kult rett og slett fordi jeg har spart i snart tre år, også fordi jeg har gjort alt jeg kan for at det skal vokse med å bruke ulike produkter. Jeg er kjempefornøyd med håret mitt og jeg er så glad for at jeg turte å prøve Haircare for rundt to/tre år siden og det har jeg brukt siden den gang. Grunnen til at jeg valgte å prøve ut akkurat haircare var fordi jeg hadde et stort ønske om å få lengre hår, samtidig hadde jeg sett at det funket på andre og hadde derfor lyst til å teste det ut selv.

For et par måneder siden publiserte jeg en video på YouTube om håret mitt. Den finner dere her. Der forklarte jeg hvordan jeg hadde behandlet håret mitt de siste årene og der nevnte jeg blant annet Haircare uten at det var et samarbeid, nettopp fordi jeg elsker det. Haircare funker utrolig bra på meg og det eneste jeg gjorde var å ta to tabletter daglig, en på morgenen og en på kvelden før jeg gikk å la meg. Jeg hadde aldri reklamert for dette om jeg ikke var fornøyd med det selv og det er jeg! Håret mitt begynte å vokse etter en stund med haircare, noe det aldri hadde gjort før. Jeg var selvfølgelig flink til å ikke rette håret like mye i og med at det sliter utrolig mye på håret, samtidig var jeg flink til å sove med fletter og massere hodebunnen i tillegg. Jeg gjorde seriøst alt for at det skulle vokse og takket være Haircare fikk håret det lille ekstra som skulle til i vekstprosessen 💁‍♀️

Jeg har en gladnyhet til dere og det er at dere får nå 35% rabatt dersom dere bestiller Haircare her! Dette er selvfølgelig en liten gave fra meg til dere og husk at dette er noe som har hjulpet meg med å få håret til å vokse enormt mye de siste årene, og tro meg – jeg kommer aldri til å slutte med det. I`m in looove!

KLIKK HER FOR Å KOMME DIREKTE INN TIL SALGET

3 GODE GRUNNER TIL Å BRUKE HAIRCARE

1. Håret vokser.
Det er fordi haircare inneholder den næringen håret trenger og dersom man har et ferdig utvokst hår, vil det ta lenger tid.

2. Det har dokumentert virkning. 
Veldig mange har brukt haircare og det funker!

3. Det er trygt.
Alle produkter produseres etter strenge rutiner og god tilvirkningspraksis (GMP-standard) i Norge.​
 

Dette her er etterveksten min etter en måned. Se hvor mye det har vokst!! Jeg farget håret mitt sist den 27.september og har hele tiden gått på haricare tabletter, en måned etter har jeg fått en ettervekst på nesten 3cm!

KLIKK HER FOR Å KOMME DIREKTE INN TIL TILBUDET

UKENS SPØRSMÅL | LEPPER, UNNSKYLDNINGER OG EKSER

Annonse | Lenker fra Nelly

BIKINITOPP HER | BIKINITRUSE HER (20% RABATT NÅ PÅ BEGGE DELER)
 

​Hvor mye har du fylt i leppene?
Jeg liker egentlig ikke å snakke om dette temaet, men jeg skal prøve å svare på dette spørsmålet likevel. Jeg har fylt leppene mine lenge og med tiden går det gradvis ut, derfor vet jeg ikke lenger hvor mye jeg har i leppene mine dessverre.
 

Har du og Erik fortsatt følelser for hverandre?
Dere må nesten spørre Erik personlig om han fortsatt har følelser for meg eller ikke, det eneste jeg kan gjøre er å svare for min egen del og det er at jeg ikke har de følelsene nå lenger som jeg hadde for han tidligere. Med tiden går følelsene bort og jeg vet at jeg ikke kjenner det samme for han nå lenger som jeg gjorde før.
 

Hva syns du om at Erik unnskylder seg for oppførselen sin på Instagram story?
Jeg syns det er helt greit, jeg har ikke noe med det å gjøre.
 

Kan du legge ut sminkevideo step by step?
Ja, det kan jeg gjøre!
 

Hvordan går det med moren din og kreften hennes? Håper du bruker mer tid med moren din.
Det går bedre med mamma og kreften hennes. Hun er ferdig på cellegiften, men går fortsatt på noe som skal forhindre kreftcellene i å få den næringen de trenger til å utvikle seg og det syns jeg er utrolig bra, det beste er jo om kreftcellene forsvinner og dør, men om den medisinen kan gjøre at de ikke utvikler seg hjelper det også. For å være helt ærlig har det vært både oppturer og nedturer og veldig mange kan få en bivirkning av cellegiften som gjør at man gråter ukontrollert. Dette skjer med mamma og når det skjer er det vanskelig for meg å vite hva jeg skal gjør eller si til henne. Det eneste jeg vil er at hun skal bli frisk og jeg skulle så gjerne ha gjort alt i denne verden for å fått henne helt kreftfri og frisk. Jeg vet at jeg ikke gjøre noe annet en å tilbringe mye tid med henne og være der for henne. Jeg vet også at jeg er veldig glad i henne og at hun er beintøff som ikke gir seg og som hele tiden har kjempet mot kreften. Tenk å være så sterk? Jeg tror at dersom man er sterk psykisk vil man klare seg utrolig bra og det har mamma gjort.
 

Kan moren din bli frisk?
Det vet vi ikke enda, forhåpentligvis vil hun bli det og jeg tror hun er et mirakel som en dag kommer til å være kreftfri.
 

Fortell meg din beste vits.
En høne med slips? Neida. Den eneste vitsen jeg syns er morsom er denne, det var en gang at norsken, dansken og svensken var ute i skogen og gikk tur. Nordmannen var døv, dansken var blind og svensken var lam fra livet og ned, han satt i rullestol. Etter en stund kom de til en magisk grotte i skogen, der hver og en av dem kunne få oppfylt ett ønske. Først gikk nordmannen inn. Etter en stund kom han ut og utbrøt lykkelig: Gutter, jeg kan høre! Etter ham gikk dansken inn og kom ut like fornøyd: Gutter, jeg kan se! Sist men ikke minst trillet svensken inn. Etter en stund kom han ut og ropte: Kolla grabbar, nya hjul!
 

Når fikk du mensen?
I 6.klasse på barneskolen.
 

Hva er målet ditt i livet?
Mitt mål i livet må være å ha en god helse og en sunn kropp. Jeg vil være glad og fornøyd (helst lykkelig) selv om det nesten er umulig i mine tanker. Det hadde også vært digg om hverdagene mine var fylt med latter og glede. Jeg ønsker å få flere barn og skape en egen familie sammen med en person jeg elsker og som jeg vil alt det beste for. For at jeg skal få til dette må jeg først kjenne meg selv og ha en stabil økonomi og ikke minst en jobb jeg elsker.
 

Hvordan har du fått et så fint og friskt hår?
Det kommer et eget innlegg om det i kveld.
 

Hva heter eksene dine?
Jeg vet ikke om de syns det er greit at jeg nevner navnene deres her, derfor skal jeg holde det for meg selv også kan dere eventuelt stalke meg på sosiale medier, hehe.
 

Hvor mange barn vil du ha i fremtiden?
Jeg vet ikke faktisk! Det er heller ikke en selvfølge at jeg kommer til å få barn, men dersom jeg gjør det så hadde det vært gøy med en stor familie. Jeg har en bror som er seks år eldre en meg og jeg kjenner at det hadde vært gøy om vi var flere søsken, derfor har jeg lyst på en stor familie.
 

Snakker du og Erik mye sammen om å være i et forhold igjen?
Nei, vi gjør ikke det.
 

Gleder du deg til jul?
JAAA, jeg gleder meg så mye! Det er den koseligste høytiden i året syns jeg og det er ingen tvil om at jeg liker når familien samles, hvert fall med tanke på at jeg reiser en god del og får derfor ikke alltid sett alle i familien så ofte som jeg egentlig har lyst til.
 

Når drar du hjem fra Bergen?
I morgen drar jeg fra Bergen til en annen by en Stavanger, hvor tror dere jeg skal?
 

Har du en greie men en ny gutt?
Kanskje det!
 

Forslag til hundenavn?
Der må jeg dessverre si pass, jeg er ikke noe flink med navn.
 

Har du det bra?
Nei, i dag har jeg det faktisk ikke så veldig bra. Tusen takk som spør! Det betyr mye for meg.
 

Hooker du ofte på byen?
Nei aldri. Sjeldent.
 

Er du kåt?
Spør du, spør jeg.
 

Hva syns du om Melina og Inger nå som du har blitt kjent med de?
Jeg syns de er to helt fantastiske jenter som er veldig forskjellige på hver sin måte. Når man først blir kjent med nye mennesker lærer man de også å kjenne mye bedre og to jentene der er utrolig snille og ikke minst morsomme, samtidig står de for det de mener og det liker jeg. Vi ler mye når vi er sammen og jeg vet at jeg kommer til å savne de når jeg skal dra hjem igjen.

HALLOWEEN ANTREKK – EX VS PARADISE HOTEL 💀

H A L L O W E E N

I dag skal vi på et event hvor vi må kle oss ut og slik ser altså vi ut i kveld! Jeg tror tanken min var å se ut som ei spøkelses-jente (exorcist), men akkurat nå føler jeg mer at jeg ligner på Elena i Vampire Diaries som da vil si at jeg ligner mer på en vampyr.. Det eneste jeg gjorde var å handle meg en herre t-skjorte på H&M, rive den opp, ta på fake blod, fake linser og slik ble da resultatet, enkelt og billig! Vi snakkes. 💀

Til høyre ser dere søsteren til Inger (Sandra) som skal være en indianer.

Melina lever opp til tittelen prinsesse.

Hvem syns dere hadde best antrekk for kvelden?

EX ON THE BEACH ELLER PARADISE HOTEL

GIRL’S NIGHT

Girl’s night in

– – – – – – – – – – – – – – – –

Oh my God, endelig er jeg i Bergen. Akkurat nå sitter vi hjemme hos Inger og søsteren hennes Sandra og det er så hyggelig. Jeg har aldri møtt Sandra før, men jeg visste at jeg hadde sett henne på tv-skjermen tidligere – er det noen av dere som har sett tv programmet Adam søker Eva? Hun var nemlig med der i 2015, så morsomt, tenk at jeg husket det?! I går startet jeg dagen med å fly til Bergen og herregud så redd jeg var. For min del kommer fly aldri til å være noe jeg syns er behagelig og av en eller annen grunn er det veldig ofte turbulens når jeg skal ta fly til Bergen, jeg skjønner det ikke og det irriterer meg hver eneste gang. Flyet tok kun 25 minutter da så det kan godt hende at turbulensen kom på grunn av farten, i dont know. Heldigvis endte flyturen bra og jeg er trygt i Bergen. 🖤

I går kveld brukte vi tiden på å se en skikkelig bra film som heter inconceivable! Egentlig er jeg ikke kjempestor fan av å se filmer, men akkurat i går kveld passet det midt i blinken med en god film, taco og litt vin slik at vi fikk ladet opp til i kveld, for da braker det løs på Ricks i Bergen. Forresten, tusen takk til alle dere som kom med tips til halloweenkostyme, det hjalp veldig! Det var også flere av dere som kom med tips til hvor jeg kunne kjøpe ulike ting/kostymer og nå har alt ordnet seg takket være dere – det gjør meg så glad. I kveld blir en bra kveld og dere skal selvfølgelig få se bilder av hvordan jeg kommer til å se ut, selv er jeg skikkelig spent og gleder meg til å vise dere resultatet.

Se denne søte katten til Inger!

NEXT STOP.. ✈️

BERGEN, HERE I COME
______________________________

Akkurat nå sitter jeg på flyplassen og fikk tid til å blogge før flyet tar av mot Bergen. Jeg gleder meg skikkelig mye til å se Melina og Inger igjen. Det er forresten en del som har sendt meg meldinger rundt Halloween som jeg nevnte i forrige innlegg og ja – jeg vet at halloween er den 31.oktober, det jeg mente i hovedsak var at jeg skulle på et event i helgen hvor vi skal kle oss ut, og for meg føles det ut som Halloween er i helgen. Beklager for at jeg skrev feil (hehe) og tusen takk til de som sendte meldingene og fikk minnet meg på feilen, ups.

 Ellers tenkte jeg å nevne det at jeg var hos legen i dag. I en god stund nå har jeg begynt å få røde prikker på armen og dette har gjort at jeg har vært en del bekymret den siste tiden – det er ikke hver dag man plutselig får røde prikker på huden.. heldigvis gikk jeg til legen og fikk sjekket opp i det, det var ikke farlig. Jeg vet at det er bedre å dra til legen en gang for mye en en gang for lite og i dette tilfellet oppdaget jeg noe jeg aldri hadde sett før med huden min, som de røde prikkene. Selv om mine prikker ikke var farlige er det en stor lettelse å få det bekreftet.

Flyet tar av om 25 minutter og jeg er nødt til å komme meg avgårde til gaten min, jeg håper at dere har fått en fin start på helgen og nyter været! Og forresten i Bergen skal det faktisk ikke være regn i helgen, det er deilig.

DETTE VISSTE DU IKKE OM PARADISE HOTEL

V I S S T E   D U   A T . . .
 

1. BREV ✉️

At vi velger ikke får lov til å velge selv hvem som får lese brevene. Produksjonen sammen med den som leverer brevene ble enige på forhånd om hvem som skulle få lese brevene. Det var flere ganger der jeg hadde dritlyst til å lese brev, men ikke fikk lov.. kjipt.
 

2. PENN OG PAPIR 📝
At de eneste gangene vi fikk lov til å bruke penn og papir var da vi måtte skrive hvem vi skulle stille oss bak under parseremoniene. De andre gangene vi fikk lov til å bruke det var enten før Pandoras eske da vi måtte skrive spørsmål klar på forhånd, eller da vi skulle skrive stemmer i ulike situasjoner – for eksempel under finaleuken da vi skulle skrive ned navnet til de vi ønsket skulle få en sikret plass i finalen.
 

3. INNSPILLINGSPERIODE ⏰
At hele innspilling er fra begynnelsen av januar til mellom slutten av mars og begynnelsen av april.
 

4. BURSDAG 🎉
At de som har bursdag inne på Paradise Hotel får som regel en liten overraskelse/gave! Jeg hadde bursdag der inne og fikk et påskeegg med snop og et fint brev fra produksjonen. Bursdagene vises heller ikke på tv-skjermen og feires når vi er “off-cam” som vil si de periodene vi ikke filmer i løpet av dagen (middag og lunsj).

5. TELEFON 📱
At vi fikk ikke lov til å være på våre egne telefoner inne på hotellet. Alle telefonene ble oppbevart hos produksjonen helt til vi skulle reise hjem og de som reiste hjem tidlig eller som ikke var med til slutten fikk telefonen med en gang de kom ut og reiste hjem. Da jeg røyk ut i uke 8 fikk jeg ikke telefonen min før vi reiste hjem etter uke 12. Tro meg – det  var utrolig kjipt og tiden gikk sakte. Vi hadde derimot flere telefoner rundt omkring på hotellet som produksjonen brukte til å ringe oss for å gi beskjeder – for eksempel, om noen hadde glemt å ta på mikrofonen, dersom noen lå på senderen vi har rundt magen, dersom noen skulle på greenscreen (sync) der vi snakker alene på skjermen, dersom det var mat også videre. De informerte oss om det aller meste gjennom en slags gammel hustelefon, hehe.

6. IKKE FORANDRE UTSEENDE 👩🏻=👱🏼‍♀️
At før vi reiser ned til Mexico har vi ikke lov til å gjøre drastiske endringer med utseende vårt, det å farge håret en helt annen farge, klippe av alt håret eller forlenge det er ikke lov. Dere skjønner? De vil at vi skal være de personene de intervjuer og ikke komme som en helt “ny” person. Tenk om jeg plutselig hadde operert nesen eller klippet håret kort og farget det blondt? Da hadde de nok ikke kjent meg igjen og de ønsker jo å ha med de folkene de blir kjent med på intervjuene.

7. MIN UTSJEKK 💍
At da jeg røyk ut husker jeg veldig godt hvor tøft og vondt det var. Det værste var da jeg viste at jeg ikke kom til å få se Erik igjen før en stund og det var skikkelig vondt og pakke sammen alle tingene på rommet vi sov på. Jeg husker at jeg fikk lov til å legge igjen armbåndet mitt som Erik da gikk med hver dag etter at han fant det. En liten funfact – han brukte det faktisk omtrent hver eneste dag etter at vi kom hjem fra Mexico.

8. SISTE INNSPILLINGSDAG 🚶‍♀️🚶‍♀️🚶‍♀️
At denne dagen måtte alle på sync og det tok evig lang tid. Vi var oppe hele natten etter finalen for å vente på at det skulle bli vår tur til å synces! Vanligvis synces ikke alle hver eneste dag, kun dersom du har sakt eller gjort noe de ønsker du skal snakke om alene på skjermen. Etter finalen ønsket de at alle skulle snakke alene.. veldig slitsomt, men gøy.

9. KJELLER 🐀
Visste dere at sync (der vi snakker alene på skjermen) er nede i kjelleren inne på Paradise Hotel. Døren ved siden av Alegria (ananassrommet) er inngangen til kjellertrappen ned og der nede er alt lydisolert og helt musestille.

10. SKJULTE ROM 👀
Flere av soverommene inneholdt skjulte rom. Det er sykt det. Jeg husker enda den dagen vi kasta noe i lufta og det havet over veggen inn til det skjulte rommet. Tro meg – da var alle samlet inne på et rom og vi sto oppå hverandre slik at vi kunne se over veggen. det var ikke noe spesielt der da, de hadde kun satt opp en vegg for å gjøre rommet mindre vil jeg tro? Jeg aner faktisk ikke hvorfor de gjorde det..

11. HØYTTALERENE 🎼
Visste dere at høyttalerne inne på hotellet var gjemt bak sofaen oppe i loungen hvor alle festene var?

12. ERIK HADDE FAST SITTEPLASS 💺
Jepp, visste dere at Erik “trodde” han hadde en fast sitteplass? Hahah. Hver gang skulle han sitte i midten av bordet på samme stol, om noen andre satte seg der ble det nesten krig og slåsskamp og tro meg det hendte flere ganger at folk som satt på “stolen hans” måtte flytte seg og sette seg en annen plass. Han måtte selvfølgelig leve opp til tittelen sin “Guden”.

RAIN, RAIN, HERE I COME 🌧

Annonse⎟Lenker fra Nelly

TOPP KOMMER SNART HER⎟BUKSE HER⎟VESKE GUCCI

– – – – – – – – – – – 

Jeg er overlykkelig. De aller fleste har nok fått med seg at jeg har hatt lyst til å reise igjen og nå skjer det! Etter å ha snakket en god del om å bestille nye reiser sammen med Melina har vi endelig bestilt noe og allerede i morgen sitter jeg på flyet til Bergen. Denne gang skal jeg bo hos Inger fra ex sammen med Melina og det kommer til å bli så gøy. Det er ingen tvil om at de to jentene har mye energi noe som gjør at denne helgen kommer til å gå over alles forventninger!! Jeg har savnet de jentene der utrolig mye og det skal bli godt å se de igjen. Vi har planlagt å møtes en god stund, men i og med at jeg har reist så mye har det ikke vært mulighet til det før nå.

Halloo, det er jo Halloween i helgen og her sitter jeg uten kostyme og null peiling på hva jeg skal kle meg ut som, dersom dere har noen tips er det helt supert om dere har lyst til å legge igjen en kommentar på det. I og med at jeg reiser i morgen er jeg nødt til å pakke allerede i kveld og det at jeg ikke vet hva jeg skal kle meg ut som stresser meg i hjel! Heldigvis finnes det tusenvis av YouTubevideoer med gode tips til både kostymer og sminke 🙏🏼

Forresten, jeg kjenner at det skal bli ekstremt deilig å reise til Bergen i helgen selv om jeg har reist mye den siste måneden. Akkurat nå trenger noen med mye energi som kan løfte opp humøret mitt i en annen by, det er ikke alltid like mye å finne på der hvor jeg bor, dessverre. Samtidig er det viktig for meg å tilbringe tid med mennesker jeg er glad i og savner. Tenk at meg, Melina og Inger møttes for aller første gang i Bergen for et par uker siden og nå skal vi møtes igjen? Jeg er så glad for at jeg møtte de og det at jeg savner dem sier vel alt? Riktig valg Ingrid. Bergen kommer til å bli så bra, vi sees.

Helt ærlig, jeg elsker denne langermet toppen fra Nelly.
Den er så fin og passer faktisk også til Halloween som er i helgen (no joke), man kan kle seg ut som en slange, hehe. Neida, joda. Bare et lite tips! Jeg holder på å redigere en ny video til dere som kommer ut i løpet av dagen eller morgendagen, følg med!