EN UKE IGJEN TIL DET SKJER

Annonse | Samarbeid med Lapoint Surfecamp

Allerede neste uke sitter jeg på flyet ned til Portugal med Lapoint surfecamp! Jeg gleder meg skikkelig mye og ser frem til flere ting. Jeg har brukt mye tid på å planlegge morsomme YouTubevideoer til dere som jeg skal spille inn der nede. Hele reisen blir nok en fantastisk opplevelse, tenk at jeg skal lære å surfe, bo i Ericeira i Portugal og nyte livet sammen med Erik, Julie og Oskar. Det er også utrolig deilig å reise bort fra Norge nå som det begynner å bli kaldt her, selv syns jeg sommeren er den beste årstiden! Herregud som jeg gleder meg. Jeg har hørt at de som jobber med surfekursene der er skikkelig flinke og det gjør en usikker jente som meg litt tryggere i sjøen. Jeg har jo som sakt skikkelig vannskrekk og har faktisk vært veldig redd for det, tenk om jeg ikke klarer å være ute på havet? Jeg er redd for at jeg ikke kommer til å klare å gjennomføre surfingen på grunn av det, men forhåpentligvis klarer jeg det. Dere kommer til å holdes oppdatert gjennom videoer, haha.

D E T T E   G L E D E R   J E G   M E G   T I L
 

🏄🏽‍♀️ Lære å surfe, forhåpentligvis bra

🏄🏽‍♀️ Møte nye mennesker

🏄🏽‍♀️ Tilbringe en uke i lag med mennesker jeg er glad i

🏄🏽‍♀️ Oppleve et nytt land – Portugal

🏄🏽‍♀️ Bade og sole meg mye

🏄🏽‍♀️ Oppleve Lisboa by

🏄🏽‍♀️ Utfordre vannskrekken min og redselen for hai.. hehe

🏄🏽‍♀️ Blogge og vlogge mye

🏄🏽‍♀️ Ta mange bilder

🏄🏽‍♀️ Prøve yoga og forhåpentligvis bli litt mykere, det trengs!
 

Se så fint det er! Gleder meg.

Husk at du kan vinne en reise til Portugal med Lapoint. Sjekk Instagramkontoen min: Ingridaguiluz og bli med!

UKENS SPØRSMÅL

Hvorfor har du bilder av deg og Erik på Instagram enda?
// De bildene jeg har av meg og Erik sammen på Instagram er bilder jeg liker godt, også er det gode minner da.

 

Har du også silikon? Bare fortsetter det jævlige presset
// Ja, men jeg ønsker ikke å utdype det emne der mer på bloggen.
 

Hva slags redigeringsprogram bruker du?
​// Jeg bruker Lightroom på alle bildene mine. Der har jeg faste preset som går igjen på bildene.
Jeg bruker forresten kun Lightroom og ikke noen andre redigeringsprogram.

 

Hvorfor er du tilbake på blogg.no?
// Jeg liker å ha kontroll over antall lesere, det hadde jeg ikke på den andre bloggen da det bare var rot
​med statistikkene mine.
 

Prøver du å gå ned i vekt?
// Nei, vekt er ikke noe jeg bryr meg om. Jeg spiser sunt og trener for å få en kropp jeg
føler meg komfortabel i nå til Portugal. Jeg syns det med vekt er veldig uklart i og med at dersom man bygger
muskler, samtidig som man spiser sunt vil ikke vekten vise så mye forskjell. Muskler veier.

Kan du vlogge i Portugal?
// JAAA, jeg skal vlogge masse og gleder meg skikkelig mye faktisk!
 

Jobber du på Peak Performance?
// Nei, jeg jobber ikke på Peak Performance, jeg hadde kun en shoot med de.

 

Hvordan er forholdet mellom deg og Erik nå?
// Takk som spør! Vi er gode venner og tar ting derfra.

 

Hvor ofte trener du?
// Jeg trener mye i perioder og lite i andre perioder. Det er det som irriterer meg – at jeg ikke alltid kan trene jevnlig.
Akkurat i disse dager trener jeg omtrent hver eneste dag. Denne uken hadde jeg en treningsfri dag!

 

Hva liker du minst og mest med deg selv?
// Jeg liker minst at jeg er ubesluttsom og lett påvirkelig (selv om det kan være positivt til tider). Det jeg liker mest med
meg selv er at jeg er ærlig og bryr meg om andre mennesker, jeg er litt rar og liker det også!

 

Hva tenker du om at på noen skoler så er det ikke lov med merkeklær?
​// Er ikke det lov?.. De skolene som forbyr dette støtter jeg, men jeg støtter også de som har merkeklær. Det som irriterer meg er at enkelte tror man blir mer populær om man har dyre merkeklær/merkeklær generelt. Jeg føler at dersom man ikke klarer å motstå presset om å kjøpe merkeklær fordi “de populære” har det, ønsker man selv å være populær. Jeg husker at jeg ikke brydde meg så mye om merkeklær. Jeg hadde noen merkeklær, men om det var merke eller ikke spilte ingen rolle. Jeg gikk selv på skolen i de klærne jeg følte meg komfortabel i og det syns jeg dere/du også burde gjøre. Klær er klær og det er ikke alle som har råd til dyre klær, så hvorfor stresse med å få det? Eller bruke alle sparepengene på det? Det er ikke vits.


Når begynte du å snuse?
// I russetiden. Angrer..

 

Hvordan går det med deg og moren din?
// Det går veldig mye bedre med meg og med mamma! Nå skal hun snart ha den siste cellegiftbehandlingen.

 

Hvilke plasser ønsker du å reise til?
// Jeg ønsker å reise til New York, LA, Santorini, Maldivene, Island, Paris, Australia! Og hundre
​plasser til. Det er så sinnsykt mange fine plasser i verden, hadde jeg bare hatt muligheten til å reist verden rundt hadde jeg gjort det.
 

Hva fikk du i snitt på videregående skole?
// Jeg hadde 4,7-9 i snitt, husker ikke helt, men over 4,7.

 

Er ikke du og Julie Grindbakken venner lenger?
// Jeg og Julie er gode venner enda og det kommer vi alltid til å være! Vi reiser til og med sammen til Portugal om en uke,
shit jeg gleder meg MYE!

 

LURER DERE PÅ NOE MER?

HVA SKJEDDE MED FLYTTEPLANENE?

I flere måneder har jeg sakt at jeg ønsker å flytte bort. Det er ikke det at jeg ikke trives på hjemplassen min fordi det gjør jeg, men jeg har lyst til å kjenne på det å bo alene, møte nye mennesker og utfordre meg selv mer, med det mener jeg å faktisk klare å bo alene – gjøre ting på egenhånd. Jeg tror at det handler litt om å sette livet i perspektiv og faktisk klare å stå på egne ben. For et måneder siden skulle i utgangspunktet Erik og jeg flytte sammen til Oslo, men i og med at han reiste på farmen innspilling og vi ikke er sammen lenger ble det lite aktuelt. Jeg vil fortsatt flytte, bare for en liten periode og se om jeg faktisk trives, selv om det rart og vanskelig.

Akkurat nå passer det ikke at jeg bor i Oslo og hele flytteplanen er satt på vent en stund til. Jeg skal ikke legge skjul på at jeg titter i blant innom finn og andre sider for å se hva som er ute på markedet. Så gira er jeg faktisk, selv om jeg ikke vil flytte bort fra venner og familie her hjemme. Det er det som holder meg igjen nå, men plutselig bestemmer jeg meg for å ta et steg videre og dra. Det hadde vært utrolig hyggelig å bodd sammen med noen i Oslo, det å være alene er ikke min greie.. Jeg håper at jeg snart klarer å gjøre opp en mening med meg selv og finne ut hva jeg vil og eventuelt hvem jeg skal bo med, det hadde i hvert fall vært utrolig gøy! Vet du om noen bra leiligheter er det bare til å ta kontakt, hjelp søkes.

PRESS SKAPT AV BLOGGERE

J E G  H A R  T O  T I N G  P Å  H J E R T E

_________________________
 

Den siste tiden har vært veldig opp og ned, det er ikke alltid like lett å drive en blogg, samt starte opp igjen med YouTubekanalen min igjen. Jeg elsker å blogge og jeg syns det blir morsommere og morsommere for hver video jeg spiller inn til dere på YouTube, det kan godt hende at dere har lagt merke til det også. For min del er det veldig viktig at disse to tingene er gøy, ellers hadde jeg aldri orket å holdt på med dette i lengden. Dette er jobben min nå og jeg trives utrolig godt med det.

Det er utrolig mange mennesker der ute som ikke vil si seg enig i at blogg er en jobb og det kan jeg forstå – helt ærlig. Før jeg startet med å blogge selv leste jeg veldig mange andre blogger og tenkte hele tiden: “hvorfor kaller de dette en jobb?” Jeg klarte ikke å se den helt, men nå som jeg sitter her selv er det utrolig mye arbeid og de som er på topp i dag skal faktisk ha ros for den jobben de har gjort. Det er en ting når man har deltatt i et tv-program og at man får faste lesere ut i fra det, men det handler også om å opprettholde dette og gi leserne det de ønsker samtidig som man trives med det selv. Dette er ikke alltid like enkelt og jeg sliter med å gi de som leser bloggen min alt de vil ha. For at jeg ikke skal ødelegge meg selv er jeg nødt til å stå for de tingene jeg mener og holde fast ved det. Jeg er også nødt til å sette mine egne grenser for hvor mye jeg ønsker å dele med offentligheten selv om de som leser bloggen gjerne vil vite ting om meg som en utenfor min grense.

Det jeg mener er at en blogg er en jobb, det tar utrolig mye tid og det handler ikke bare om å sette seg ned foran en pc eller en telefon, poste bilder og skrive en liten ting også er det ferdig. Det handler om mye mer en det. Jeg har lært utrolig mye etter at jeg startet med å blogge, blant annet har jeg lært å sette meg inn i min egen økonomi, og tro meg, det er ikke like enkelt. Nå kan jeg mer om økonomien min en det jeg kunne før. Man starter som regel eget firma, noe som også er helt nytt. Man skal følge lover og regler på ting og snakke med andre mennesker på en ny måte når det kommer til samarbeider også videre. Det er skikkelig mye å lære og jeg elsker det.

Det er også flere som sier at bloggere kun skaper press, noen lurer også på hvorfor bloggere i det hele tatt ønsker å blogge, når livet virker deprimerende og kjipt. Problemet her er at flere av norges befolkning er i mot operasjoner, press også videre. Selv om veldig mange er i mot slike ting skal de allikevel inn å lese om akkurat disse tingene. Det er de negative/uvanlige tingene en blogger skriver om som oftest blir husket, alt det andre som egentlig er bra blir glemt. Hvorfor er det slik? Jeg aner ikke, men jeg personlig syns det er dobbeltmoralsk. En blogger kan inspirere flere mennesker, de har en stemme som kan nå ut til flere mennesker på en positiv måte og ikke bare alt det negative. Det at bloggere skaper press kan jeg forstå, men hva med de som sitter rundt middagsbordene hjemme og snakker om operasjoner ditt og bloggere datt, er ikke de med på å skape et press de også? Det er vår befolkning som henger seg opp i disse tingene, og det irriterer meg faktisk. Jeg skulle ønske at flere der ute kunne ha forstått at dagens samfunn drives mye av sosiale medier og at det har fulgt utviklingen og derfor skaper det arbeid. Jeg skulle også ønske at folk sluttet med å beskylde alle bloggere for å skape et slags press, og heller tenke over hva en selv henger seg opp i og snakker om til alle andre. For det er også med på å skape et press uten like.

ENDA EN NY HÅRFARGE

Annonse | Nikita Hair m44 – Stine Vaaland

 

FØR (beklager dårlig kvalitet)

ETTER

____________________

Jeg er gal. Nå har jeg farget håret mitt igjen, jeg som skulle vente en stund til neste gang. Av en eller annen grunn blir jeg skikkelig fort lei av de nye hårfargene jeg prøver. Selvfølgelig ender jeg alltid opp med den samme mørkebrune fargen jeg har hatt i alle år. Det handler nok mye om hva jeg egentlig føler meg mest komfortabel med og det er uten tvil den hårfargen jeg endte opp med i dag. Stine fra Nikita hair som alltid fikser håret mitt må jo tro jeg er gal, kanskje jeg er det? Det er jo begrenset hvor mye et hår tåler av å farges for ofte, mitt henger enda fast til hode, men jeg merker at etter blekningen har det blitt utrolig slitt. Nå er det nok og jeg er nødt til å skjerpe meg, med mindre jeg har lyst til å måtte klippe av halve håret eller miste det! Hjelp. Det jeg skal gjøre nå er å ta en pause fra fargingen og heller behandle det slik jeg gjorde før da det vokse og ble skikkelig friskt og fint. Jeg kommer nok også til å klippe en del av det som er slitt, når jeg har mannet meg opp skikkelig først da!! Dersom dere har lyst til å vite hvordan jeg behandler håret mitt, og hvilke produkter jeg bruker kan dere legge igjen en kommentar under, kanskje jeg skal skrive ett innlegg om det etter hvert.

Hvilken hårfarge syns dere jeg passer best?

MIN ALLER FØRSTE SMINKEVIDEO | HVERDAGSSMINKE OG FAILS

 
Endelig er den her! Jeg har nemlig filmet en ny YouTubevideo til dere hvor jeg sminke meg og gjett om det var gøy? Dette er kanskje en av de morsomste videoene av meg til nå og jeg føler selv at jeg blir mer komfortabel foran kameraet. I denne videoen viser jeg dere hvordan jeg sminker meg i hverdagen, det er også en del fails som jeg er helt sikker på at flere andre der ute kan kjenne seg igjen i, haha. Husk, dersom du har tips til kommende YouTubevideoer er det bare å legge igjen en kommentar, da blir jeg glad! 🖤

_____________________

 

HUSK Å ABONNER PÅ YOUTUBEKANALEN MIN HER

MIN ALLER FØRSTE GANG

FØRSTE KYSS
Det er helt krise, men jeg husker faktisk ikke mitt aller første ordentlige kyss, ganske trist. Jeg føler veldig mange har en søt liten love story på hvordan deres første kyss var. Det eneste jeg kommer på er de kyssene på barne-, ungdomsskolen, og da var jeg faktisk sammen med en ny gutt hver uke om jeg ikke tar feil. Jeg var en skikkelig player, hjelp. 

FØRSTE GANG JEG FIKK MENSEN
Første gang jeg fikk menstruasjonen var i 6.klasse husker jeg. Jeg var på skolen og alt var som normalt, jeg hadde ingen smerter og jeg følte heller ikke at jeg kjente noen tegn på at “nå får jeg mensen”. Da jeg kom hjem og skulle på do merket jeg at det var blod. Det var liksom ikke en større greie en det, foruten om at mamma måtte forklare meg hva jeg skulle gjøre! Jeg skrek til henne og sa at det var noe som ikke stemte her. Redd var jeg, helt til mamma sa at det var normalt.

FØRSTE GANG JEG VAR FULL
Jeg er sjeldent full og den eneste gangen jeg har vært skikkelig full hvor jeg ikke har klart å stå oppreist var inne på Paradise Hotel. Jeg tror den første gangen jeg var full var på en hjemmefest hos en som bor i nærheten av der jeg bor. Vi var en vennegjeng samlet og selvfølgelig var det et par kjekke gutter der som gjorde at jeg kanskje drakk litt mer en jeg burde, men gøy var det. Om jeg ikke tar helt feil så var dette da jeg gikk i 9.klasse eller noe.
 

FØRSTE KJÆRESTE
Min aller første ordentlige kjæreste fikk jeg da jeg var 13/14 år og vi var sammen i rundt 2 år. Han er fra Klepp og vi møttes gjennom Facebook faktisk, hehe. Jeg husker veldig godt den ene dagen da han sendte meg en melding på Messenger, og herregud så glad og stressa jeg ble! Jeg visste hvem han var og jeg angrer ikke et sekund på at han var min første kjæreste!
 

FØRSTE GANG JEG PRØVDE SNUS/RØYK
Første gang jeg prøvde snus for aller første gang var sammen med den første kjæresten min! Vi var på vei til hytta vår som ligge på Nesvik i Skiftun. Så “smart” og nysgjerrig som jeg var valgte å prøve en snus på ferja av alle ting. For å komme til hytta vår må vi ta to ferjer, uff. For det første blir de aller fleste utrolig dårlig når de prøver snus for første gang og det ble jeg – kvalm og svimmel. For det andre merker man som regel bølgene når man er på en ferje og de to kombinasjonene gjorde ikke susen. I utgangspunktet burde det ha vært positivt og det var det, fordi jeg hadde absolutt ikke lyst på snus mer etter den opplevelsen der, men jeg fortsatte og prøve da jeg var på fest og begynte da jeg var russ. Dette er faktisk noe jeg angrer på. Hver gang jeg tok i en snus på fest sa jeg til meg selv og til alle andre at: “jeg snuser ikke fast, kun på fest. Jeg har kontroll” Det hadde jeg ikke og nå sitter jeg her den dag i dag med snusboksen ved siden av meg. Røyk derimot er noe jeg har prøvd få ganger. Første gang var da jeg var på en fest med klassen på videregående.. Det er ikke noe for meg.
 

FØRSTE GANG JEG FIKK KJÆLEDYR
Jeg er utrolig redd dyr, seriøst alle dyr. De som kjenner meg vet at jeg ikke er særlig opptatt av dyr og dette er fordi jeg er redd. Nå som alle venninnene mine har hunder har jeg blitt veldig glad i det, heldigvis, de er så søte. Nå skal jeg ikke skryte, men til å være så redd dyr har jeg faktisk hatt et kjæledyr som var et hamster. Det her Rufus fordi hamsteren i Kim Possible het det, haha. Det triste var at jeg solgte Rufus fordi jeg var redd, jeg var så redd han at jeg ikke turte å holde han, stakkars.
 

FØRSTE GANG JEG PRØVDE STRINGTRUSER
Da jeg gikk på barneskolen hadde alle de eldre jentene stringtruser, og tro meg – vi så stringtrusene over buksekanten. Det var tydeligvis en trend her på Klepp i den tiden og jeg syns det var så kult. De gikk med joggebuksene langt nede slik at man så stringtrusene dersom de satt på stolene eller sykla til/fra skolen. Jeg gikk vel i 5.klasse da jeg prøvde det for første gang. Denne trusa fikk jeg av en venninne på den tiden og gjett om jeg var fornøyd? Ja.

KLE DEG SOM MEG

Annonse  Lenker fra Nelly

Nå finnes det enda et salg på Nelly sine nettsider hvor du kan få hele 20% rabatt på alt av Nelly Trend. Alt dere trenger å gjøre er å skrive inn koden: TRENDY i kassen. Jeg elsker Nelly og det vet dere helt sikkert fra før av da de aller fleste klærne mine er fra Nelly. Jeg tenkte kanskje at det kunne være gøy for dere å se hva jeg går med. De klærne jeg har tatt bilde av under er på 20% rabatt de også og dere kan kle dere likt som meg! Gøy.

KLIKK HER FOR Å KOMME DIREKTE INN PÅ SALGET PÅ ALLE NELLY TREND VARER

_______________________________

D R E S S   L I K E   M E

Dette er seriøst verdens beste kose sett om jeg kan kalle det for det. Det er også sinnsykt fint, elsker det! Husk at dette settet er stor i størrelsen og det kan være lurt å ta en størrelse under det du vanligvis pleier.

Dere finner dette settet her.

Hvor greit er det ikke å ha en topp som passer til nesten alt? Jeg bruker denne veldig ofte.

Dere finner toppen her.

Elsker dyreprint, se så fint! Denne kjolen er sinnsykt tøyelig og behagelig å gå med!

Dere finner kjolen her.

___________________________

FERIE MED EKSKJÆRESTEN MIN

E R   D E T T E   N O R M A L T ?

Okei folkens, nå føler jeg at det er på tide å snakke litt om Erik og hva som egentlig foregår mellom oss to. Som dere sikkert allerede vet fra før av så skal vi reise på ferie sammen om under to uker til Portugal, noe som egentlig virker veldig rart og forvirrende for flere som ikke kjenner oss fra før av. Vi var sammen i et par måneder og valgte å gjøre det slutt, også skal vi reise på ferie sammen, er det normalt? Ja, jeg skjønner at dette er forvirrende og jeg visste ikke helt selv hva dette betydde for min egen del. Flere tanker har gått gjennom hode mitt og jeg har stilt meg selv hundre spørsmål rundt denne ferien som: Hvorfor reiser vi egentlig sammen? Hva skjer om vi ikke koser oss og har det bra? Kommer vi til å krangle? Er det noe mellom oss igjen? Og mye mer. Som jeg har skreve tidligere så er det en del som har vært fast bestemt på at vi enda er sammen og at dette kun er et pr-stunt, noe det ikke er. Jeg har følt at det har vært vanskelig til tider å kun være venn med Erik med tanke på at det nesten ikke er akseptert at man er venn med eksen sin. Dette er utrolig individuelt og det er ikke alle som klarer å være venner etter at det har blitt slutt. Tro meg, det er forståelig det også. Jeg tenkte jeg kunne svare på en del spørsmål jeg har fått angående denne ferien Erik og jeg skal reise på sammen, slik at dere henger litt mer med og ikke misforstår noen ting.

HVORFOR REISER DERE SAMMEN NÅR DERE IKKE ER KJÆRESTER LENGER?

Vi har valgt å reise sammen fordi vi begge to har lyst på en ferie. Denne turen ble planlagt en liten stund før det ble offentlig slutt og vi tenkte derfor i ettertid at det kom til å bli gøy selv om vi bare er venner. Erik og jeg har akseptert hverandre og det at vi kun er venner nå, dette gjør at vi kan ha det bra sammen og slippe å tenke så mye på ting som har skjedd før, men heller se fremover.

KOMMER DERE TIL Å HA DET GØY SAMMEN ELLER KRANGLE HELE TIDEN?

Jeg vet ikke helt, dette har jeg også tenkt mye over. Det er jo ingen som ønsker å dra på en ferie hvor man krangler og ikke har det gøy? Det vil i hvert fall ikke jeg, derfor har jeg troen og håpet oppe for at dette kommer til å bli en veldig hyggelig og fin ferie. Diskusjoner og krangling er ikke noe jeg har lyst til å bruke tiden min på der nede så forhåpentligvis koser vi oss alle sammen!

ER DET NOE MELLOM DERE TO IGJEN?

Nei, ikke noe mer enn venner og det er det som er det beste for oss begge akkurat nå.

BLIR DU LEI DEG OM ERIK FLØRTER MED NOEN ANDRE I PORTUGAL?

Jeg vet ikke, jeg har ikke sett at han har gjort det foran meg tidligere! Jeg vil nok kjenne litt på det, men jeg vet faktisk ikke hvordan jeg reagerer før det eventuelt skjer. Hvem vet?

Ellers vil jeg bare si det at jeg gleder meg skikkelig mye og ser frem til å reise til et nytt land om kort tid. Jeg tror også at det er bra dersom man klarer å være venn med ekskjæresten etter at det er slutt. Man har fine minner og se tilbake til, samtidig som man ikke trenger å miste hverandre ut av livene til hverandre etter å ha hatt det så fint sammen. Dersom dere har lyst til å følge reisen vår kan dere abonnere på YouTube-kanalen min herVi kommer til å filme mye så følg med! Dersom dere også har lyst til å se kjappere oppdateringer av ferien vår kan dere adde meg på Snapchat her.

BILDENE SOM IKKE KOM PÅ BLOGGEN #2

Vet ikke helt om jeg skal smile eller le her..

Lurer på hva jeg holdt på med her! Dette er på finalefesten til Paradise Hotel.

Lurer på hva jeg prøver å demonstrere her.

Viktig å få tid til å blunke;)

Når solbrillene henger fast i håret!

Sexy bikinibilde.

Blunke, blunke og blunke.

___________________________________

Kleint, jeg hater å publisere slike bilder av meg selv.. Jeg tror de aller fleste trives best med å legge ut bilder man selv er fornøyd med, hehe. Samtidig så syns jeg faktisk at det er litt morsomt å dele disse bildene med dere, dette viser i hvert fall at selv bloggere og influncere tar flere bilder for å bli fornøyd, og selvfølgelig ender vi opp med å publisere de bildene som er finest. Det er det jeg har skreve før på bloggen – ingen er perfekt. Jeg håper at dere likte innlegget 💕