UKENS SPØRSMÅL

Hvordan har du motivasjon til å trene så mye?

Jeg har noen turer og ferier som holder meg motivert da jeg vet med meg selv at det å skulle gå eundt i bikini er det aller gøyeste når jeg føler meg vel i min egen kropp! Ellers er det å finne inspirasjon på nett, jeg elsker å se andres fremgang.

Er rumpen din ekte?

Hahaha, ja klart det! Og større skal den bli, bare vent.

Hvor mye har du gått ned i vekt siden du begynte å løpe intervaller?

Aner ikke, jeg går aldri på vekta og vi har faktisk ikke en vekt hjemme heller! Jeg bryr meg ikke om den så lenge jeg ser, merker og kjenner framgangen på kroppen min!

Hvem lagde julekalenderen din?

Min fineste mamma! Hun er så snill, alle skulle hatt en som henne. Henrik og jeg skal åpne pakke annen hver dag!

Hvorfor er ikke Henrik med til Oslo?

Han jobber dessverre overtid denne helgen.. om ikke hadde han nok vært med da han også var invitert!

Har du noen tips/råd til å komme i gang med treningen?

Finne inspirasjon gjennom andre og se hva de gjør! Kanskje finne en treningspartner eller få deg et program om du er usikker på hva du faktisk skal trene.. ofte er det vanskelig å komme i gang dersom man ikke vet øvelser. Kanskje ha noen fine treningsklær og spise sunt ved siden av! Tror det viktigste er at DU VIL og at DU GJØR DET. Bare gå.. møt opp! Så vil ting komme automatisk.

Hvor mange ganger i uken trener du?

Akkurat nå ca. 5 dager, men ellers hver dag!! Når jeg er inni gode perioder.

Topp 3 favoritt rumpeøvelser?

Sittende knebøy, alt med stikk (booty builder) og adduction og absuction øvelser med maskin!

Hvorfor bruker du ikke insulinpumpe?

Måtte lære meg sprøytene først også har jeg ikke vært på kontroll time enda.. får nok mer informasjon der.

Hva pleier du å spise før og etter trening?

Det varierer veldig.. men jeg spiser ofte mye proteiner etter trening!

Stemmer det at du er veldig god å spille piano? Hørte noen sa det

Hahah, nei. Kan ikke «lisa gikk til skolen» en gang.

Hvorfor skryter du av trening når du ikke engang har vekter på stanga?

Hahahaha. Jeg tar over 100kg i knebøy, bare sånn det er sagt og om dere tenker på bilde med reklamen så tok jeg uten vekter fordi jeg tok reklamebilder + fordi jeg varmet opp første runde og da tar jeg alltid uansett kun stanga først for også deretter øke på med vekter.

Hvem skal du bo hos i Oslo?

Sofie Karlstad! Gleder meg.

Hva syns du om andre som henger seg opp i inntekten din og henger deg ut samtidig?

Jeg forstår dem.. jeg deler tross alt veldig mye, men det er også mange ting folk ikke vet som er morsomt å se at de ikke kan bruke i argumentasjonene sine og slikt!! Også syns jeg egentlig ikke noe om å henge andre ut.. men jeg kan ikke gjøre noe med det.

Er det noen mennesker du absolutt ikke vil møte i Oslo?

Ja, det er jo kind of det.. menmen.

Er du redd for at Henrik ska lvære utro når du drar bort?

Nei ikke i det hele tatt!

Hvor mye kostet all julepynten dere handlet denne uken?

Vi har betalt kanskje 8000kr til sammen og dette deler vi på to!

Hvorfor blir du ikke gravid ettersom du ønsker barn?

Selv om jeg ønsker det betyr ikke det at jeg vil ha barn akkurat nå, men kommer det så gjør det det.. jeg vil leve litt sammen med Henrik før det skal oppleves!! Vi har mye vi vil gjøre sammen før barn kommer til.

Gleder du deg til London?

JAAA!! Vår første storby ferie sammen, ææ! Får sommerfugler i magen.

Hvordan reagerte du da Henrik overrasket deg med reise til London?

Jeg ble SÅ SJUKT GLAD. For en gutt, herregud! Jeg hoppet faktisk av glede og spenning.

Hva syns du om mennesker som er anonyme og som slenger drit til deg? Syns det har vært mye for tiden.

Latterlig. Stå heller frem og vis hvem dere er om dere skal slenge så mye dritt! Også er det nesten litt morsomt å se hvor mye tid folk bruker på å henge seg opp i mitt liv og kommentere hva jeg gjør galt og riktig uten å egentlig vite alt!

LOMMEBOKEN FIKK GJENNOMGÅ I DAG

I dag har jeg vært ute å handlet i flere timer for å benytte meg av de tilbudene Black Friday hadde å tilby nå som vi verken har en eneste julekule til å pynte juletreet med. Etter å ha spurt dere på Instagram kommer hele innkjøpet mitt ut her i dette innlegget slik dere kan se alt vi har kjøpt inn av julepynt – ikke for å overdrive, men vi hadde ingenting og har nesten verdt nødt til å handle en god del! 😍 Vi venter også på en svær pakke med ekstremt mye julepynt og stjerner + diverse, og om dere vil kan jeg poste det også når det kommer.

Nå ser jeg virkelig fram til å pynte på søndag sammen med Henrik!! Vi kommer til å kose oss ihjel og dette er noe begge to har snakket mye om – vi vil nemlig lage våre egne tradisjoner på ting. Det er også ganske gøy å faktisk bruke penger på dette da det er noe helt annet når man kjøper det til seg selv. Hadde jeg enda bodd hjemme hadde ikke dette vært noe kult å kjøpe i det hele tatt.. og det er ganske merkelig. For det er ikke før jeg flyttet ut jeg innså hvor mye en julekule kostet, uffa meg. Heldigvis dultet vi borti mange gode salg og om dere trenger tips anbefaler jeg virkelig å kjøpe julekuler på Home & Cottage, nesten alle våre er derfra og de er superfine, elsker de!!

Uansett dere, her kommer vår aller første innkjøp av julepynt:

Vi må ha julestemning og hva er vel ikke det uten lukt som minner om jul? Denne er kjøpt på illums bolighus.

Syns disse er så utrolig søte! Skal pynte et mindre juletre med disse og lurer veldig på hvordan det kommer til å se ut.. meeen jeg er ganske sikker på at det blir fint. 😍

Vi valgte å gå for et falskt juletre i år og framover da det er mindre å stresse med i tillegg til at det kan brukes flere ganger, sparsommelig i lengden!! Vårt er fra Hageland med lys på.

Henrik er ganske allergisk mot pels, heldigvis er dette falsk pels!😍

Denne skal pyntes og piffes opp for også henge på døra ute! Det er så sjukt koselig og jeg gleder meg til å se denne hver gang jeg kommer utenfor inngangspartiet.

Dette skal brukes til å pynte bordet på julaften her hjemme!

Nye koselige putetrekk!!

.. og selvfølgelig et nytt sengetøy.

Uteområdet skal også pyntes opp en god del!

DETTE SKJER I HELGEN!!

Denne helgen blir travel dere.. puh. Hvor begynner jeg? I hvert fall, jeg deler helgens planer med dere fordi det skjer såpass mye gøy og jeg er enda litt usikker på om det blir litt små endringer her og der, men en fet helg skal det i hvert fall bli til syvende og sist!! Jeg kan ikke huske forrige gang jeg var ute på byen omtrent. Alle helgene mine er travle og i tillegg er jeg ikke noe keen på å drikke med diabetes, det er skummelt.. men denne helgen skjer det og herregud som jeg gleder meg! Får jo sommerfugler i magen, teite meg. 🥂

 

HELGENS PLANER

 

Fredag:

1. Dagen min kommer til å starte på det Diakonale sykehuset her i Bergen. Jeg skal på min aller første kontroll time etter at jeg fikk diabetes og gjett om jeg faktisk gleder meg å dra dit? JAA!! Utrolig nok.. jeg er jo rimelig lei av sykehus, men det å få spørre om ting jeg lurer på og sjekke hvordan det går er ganske betryggende, derfor gleder jeg meg.

2. Senere blir det ikke så mye som skjer! Jeg skal nok kose meg sammen med Henrik og nyte fredagskvelden med å kanskje kjøpe noe mer julepynt før vi begynner å pynte ordentlig her hjemme.

Lørdag: 

1. JEG REISER!!! ✈️ Endelig, hahaha. Gjett hvor jeg skal? OSLO, faktisk. Det kan jo bli spennende, jeg er jo ikke kijempfan av den byen, den gir meg mer vondt i magen en noen andre byer, likevel skal det bli godt å se mange mennesker jeg ikke har sett på lang tid igjen! Spesielt Sofie Karlstad, blir så kos!

2. Vi skal først på slippet til Martine Lunde der sminkemerket hennes lanseres!

3. For også dra videre ut på byen og feste sammen, det kommer til å bli så bra!

Søndag: 

1. Sofie og jeg kommer til å råtne sammen på sofaen med godteri, junk og samtaler om gårsdagen, vi kommer rett og slett til å råtne er jeg ganske sikker på.. før jeg drar kanskje drar hjem den dagen, men jeg er fortsatt usikker på om jeg skal bli igjen til mandag for å dra i noen møter! Vi får se, det blir en spennende helg uansett og jeg kjenner at jeg har godt av å dra til Oslo en tur, feste litt og være sammen med venner, savner det. 💫🥂

NOK EN TUR TIL SYKEHUSET..

Når sykehuset har blitt en stor del av livet mitt det siste året.. 

I starten da jeg begynte å tilbringe mye tid på sykehuset sammen med mamma hadde jeg aldri i min villeste fantasi sett for meg at jeg selv skulle være i en lignende posisjon som henne. For selv om hun har kreft og jeg har diabetes som er to helt forskjellige ting er vi begge nødt til å dra ofte inn og ut på sykehuset. Ikke fordi det er akutt hele tiden, men fordi vi er nødt til å jevnlig sjekke sykdommen for å kunne holde den i sjakk og for å kunne få de oppdateringene vi trenger! 

Det skal jo sies at mamma var mye oftere og lengre der inne da hun fikk cellegift over flere timer, men slik er det ikke lenger! Hun skal jo faktisk begynne med den nye medisinen om kort tid og det er et visst antall tabletter som skal tas og de kan hun ta hjemme, noe som gjør livet ganske annerledes for hennes del. Jeg har virkelig troen på dette med den nye medisinen og som jeg har sakt til dere før.. hun er et mirakel, jeg er ganske sikker på det og jeg har aldri gitt henne opp.

Så, over til dette med sykehuset nå som jeg har fått diabetes. For det første aner jeg ikke helt hvorfor jeg skal inn, men det er nok for å ta en kontrollsjekk over hvordan det har gått og veien videre der også! Når jeg tenker på det kjenner jeg at det skal bli deilig å gå på denne timen nå på fredag.. rett og slett fordi alt var så sinnsykt stress da jeg fant utav dette med diabetesen og bryllupet på samme tid.

Det var en kaotisk tid i livet og jeg ble fortalt av legene at de hoppet over “startfasen” på meg, da det første jeg gjorde var å stikke og beregne insulinbehovet mitt samme dagen som jeg fikk diabetes! Det er noe jeg er ganske stolt over.

I går var forresten innom på Haraldsplass Diakonale sykehus for å ta blodprøver og en urinprøve, som igjen skal brukes til timen på fredag! Det er noe jeg gleder meg mye til! Samtidig er det ganske rart å tenke på at dette er mitt “nye” liv og slik må jeg ha det resten av livet (med mindre det kommer ny forskning og medisiner). Sykehuset blir jo en del av meg, men i mindre grad en slik det har vært for mamma.. noe jeg er glad for. Jeg har nådd en egenandel-grense og får dekket alt av utstyr, sprøytespisser også videre.. det er rart altså, tro meg, og det har gitt meg noen “støkker” og bevist at dette faktisk er realiteten. En ny rutine har det blitt, men jeg skulle så gjerne ha vært foruten den.

HALLO, NÅ FÅR DERE 25% RABATT PÅ HEEEELE NELLY!!

Reklame | NELLY

KJOLE HER

⚡️ BAAAM, DET ER BLACK WEEK OG DERE FÅR NÅ 25% RABATT PÅ HELE NELLY ⚡️

Dette gjelder ALLE merkene de har. Alt fra Nike til Marc Jacobs til Nelly sitt merke, dr.denim, gant, alt. Derfor stikker jeg kjapt innom for å si at dersom dere bruker koden AGUILIZ25 (jepp Nelly har skrevet navnet feil, men det er uansett den koden som funker), hahaha. Da får dere 25% rabatt på HELE butikken!! Dette er en dritbra kode og man får nesten ikke mer rabatt på Nelly, derfor ønsker jeg dere god shopping, hurry!!

KLIKK HER OG SKRIV INN KODEN “AGUILIZ25” I KASSEN OG FÅ 25% RABATT PÅ ALT

PS: koden er gyldig til og med 28.12

 

NEW IN I MIN GARDEROBE

BIKINITOPP HER / BIKINITRUSE HER

BIKINITOPP HER / BIKINITRUSE HER

KJOLE HER

KJOLE HER

KJOLE HER

KJOLE HER

KJOLE HER

HEELS HER

GLITTERKJOLE HER

KJOLE HER

KJOLE HER

KJOLE HER

BODY HER

GENSER UTSOLGT

BUKSE HER

HANSKER HER

HANSKER HER

VINTERSKO HER

BOOTS HER

BOOTS HER

KJOLE HER

KLIKK HER OG BRUK KODEN “AGUILIZ25” I KASSEN FOR Å FÅ 25% RABATT PÅ ALT PÅ HELE NELLY

KROPPSOPPDATERING

Reklame | Protein.no

Puh.. for en travel dag, men også utrolig gøy!! I dag har jeg fått unnagjort mye jobb og andre små ærend som har stått i planene mine. Vippene mine har blitt fylt på, julepynten er funnet og skal bestilles, jeg har vært på sykehuset her i Bergen for ta faste blodprøver og litt diverse, deilig å få ting gjort.

Når jeg snakker om å få ting gjort blir ofte andre ting mindre prioritert og da snakker jeg om trening og kosthold. Jeg har vært helt elendig på å hva jeg spiser og treningsøktene har vært korte om ikke ingen trening. Det merkes på humøret at jeg ikke får trent, likevel er det noen perioder jeg er nødt til å prioritere riktig! 

Det er lenge siden jeg har oppdatert dere rundt trening og dette med kosthold, derfor tenkte jeg å fortelle litt om hvordan stået er for tiden. Henrik og jeg har lagt treningen litt til side for å male og pusse opp mot jul. Vi har spist akkurat det vi vil, men har bestemt oss nå som vi er ferdige med prosjektet ute for å begynne og trene igjen! Slik vi gjorde før med andre ord. Det å trene sammen var det gøyeste før, men etterhvert som han jobbet mye overtid og jeg – opptatt med jobb, har vi ikke hatt like mye tid. Fra og med i dag tenkte jeg å oppdatere dere jevnlig og kanskje komme med noen øvelser i ny og ne som er mine favoritter! Vi skal også spise proteinrikt og trappe litt ned på kaloriene ukene fremover!! gleder meg som en liten unge.

Forresten, nå som jeg har falt litt av treningen og dette her tenkte jeg å legge ut et bilde av hvordan jeg ser ut nå og med tiden vil jeg vise dere resultatene mine – dette for å motivere meg selv og andre! Vi skal være stolte over den kroppen vi har, samtidig som vi kan jobbe med den og trene for å få bedre helse, men også det utseendemessige som man ønsker!

Gleder meg til å se hvilke resultater jeg kommer til å få!! Håper på å få litt abs?! Hm..

HENRIK OVERRASKET MEG MED EN REISE!!

ÅH, FYSØREN. JEG ER I LYKKERUS!!!!!!

Den siste tiden har jeg virkelig drømt å reise bort fra vakre Bergen bare for å kjenne på julestemningen og skape nye minner i livet sammen med kjæresten min! Jeg skjelver så glad jeg er for vi to skal nemlig dra på en langweekend tur til London og dette skjer allerede nå i desember, *hyyyl!! Hahaha, jeg er så glad! Endelig skal vi ut å reise også er det ikke bare noe vi snakker om, men nå skjer det faktisk og vi er begge to meget klar for en storbyferie sammen. ⭐️✈️🥂

Henrik jobber ekstremt mye overtid disse ukene og det at han kan avslutte det med en tur til London er helt rått! Vi kommer garantert til å kose oss og siden han delte dette med meg har vi begge snakket om denne turen hveer time, haha!! Vi har sett på ting vi skal gjøre og hvor vi skal bo, derfor er jeg ganske sikker på at vi har mye spennende og se fram til.

Jeg er kjempetakknemlig og glad for at jeg har en så snill og god kjæreste! Dette blir vår aller første storbyferie sammen og ikke minst juletid sammen. Jeg håper at vi får kjøpt en del julegaver der og opplever nye ting sammen. 

Vi drar allerede om to uker og jeg har allerede begynt å tenke på hva jeg skal pakke med meg og ikke minst skrevet ned ting vi kan gjøre og det vi må handle!! Nå krysser jeg fingrene for at tiden går fort, såå mye reisefeber har jeg akkurat nå. Jippi!!

Jeg er så heldig <3

UKENS SPØRSMÅL

Hvordan går det med livet ditt?

Helt ærlig? Det har vært en berg og dalbane de siste ukene.. mye negativitet i livet og mange ting som har vært vanskelig, uten om det begynner jeg å komme meg på bedringens vei, men jeg er ganske sikker på at disse “dårlige”periodene som kommer innimellom har sin mening da jeg har gått gjennom mye rare greier på kort tid – og tro det eller ei, jeg er en ekspert på å ikke bearbeidede problemene mine, jeg legger dem heller i en ryggsekk på ryggen som bare blir tyngre og tyngre. MEN som sagt, jeg er på god vei til det bedre og liker det!

Hvor er teppet i stua deres fra?

Det er fra Skeidar og vi elsker det! Det er så vanvittig mange som spør om dette og nå vet dere det, hehe.

Hvordan er det å være samboeren og kjæresten til Henrik?

Det er fantastisk. Jeg føler meg veldig heldig, men vi har hatt våre greier vi også som vi må gjennom for å bli bedre kjent! Selv om vi virker og viser at vi har det bra er det noen ganger uenigheter her også, men det gjør oss bare sterkere? Eller.. jeg er i hvert fall glad for at vi enda lærer oss å kjenne! For en gutt og gjett om jeg bare blir mer og forelsket? Jeg elsker han over hele mitt hjerte.

Vet du om noen som skal være med på Paradise Hotel neste sesong?

Kanskje, hehe! De holder vel på med castingen og intervjuer enda vil jeg tro, men jeg vet om et par som er i gamet, blir veldig spennende!

Hvorfor er du aldri i Oslo?

Rett og slett fordi jeg ikke har så mye tid! Jeg har begynt å like Oslo mer og mer igjen – og skal dit nå snart! Gleder meg masse, woho.

Merker du kroppspress eller føler du at du lager dette?

Jeg har merket det mye før og merker det av og til enda, men i den forstand om at jeg elsker at andre legger ut kroppsbilder og er fornøyd. Det er så utrolig motiverende og mange ganger syns jeg dette med kroppspress ofte blir som en “unnskyldning” fordi vi er late nok til å ikke dra på trening selv eller gjøre noe med kroppen vår. Da er det veldig lett å “skylde på” kroppspress.. men for all del, jeg har kjent på det, men nå gjør jeg noe med det og trener mye fordi jeg føler meg ekstremt mye bedre da! Selv om jeg også syns det er dumt at flere kjenner et press, noe man ikke burde, tro meg – det er mye som er redigert på sosiale medier.

Hva syns du helt ærlig om årets PH deltagere?

Jeg syns de var dritkule jeg, men vår sesong var bedre, haha. Nå er jeg jo samboer med av disse deltagerne fra i år og elsker det. For en stund siden leste jeg på Jodel at “neste års ph deltager som er blod måtte passe seg for meg – fordi jeg går etter hvert års blondiner” HAHA. jeg døde av latter da.. måtte bare fortelle dere.

Hva bruker du mest penger på for tiden?

Gaver til jul!! og reiser. Vi har endelig booket oss reise og julen er i gang!! jeg elsker denne tiden av året og ser virkelig frem til å gi andre gaver og se deres reaksjoner. Det blir ekstra gøy å gi Henrik gave, dette er jo vår første jul som kjærester.

Hvilket klesplagg er det dyreste du eier?

Det må være den gamle Parajumpersen min .. skikkelig overpriset.. 11.000 kroner tror jeg den kostet. Jeg bruker den aldri så om noen er interessert i å kjøpe den kan dere det. Bare skriv en DM på insta.

Er du gravid?

Nei jeg er ikke gravid og begynner å lure på om disse spørsmålene kommer fordi jeg la ut bilde av den barnestolen den gangen? og fordi jeg skriver så åpent om at jeg vil ha barn.. haha, det er koselig da, men nei, jeg er ikke gravid nå!

Skjuler du graviditeten din?

Nei, nei og nei, det hadde jeg ikke klart.

Hvilke destinasjoner drømmer dere om å reise til?

Italia, Maldivene, LA og Bali (sammen)!! Jeg har så SYKT lyst å dra til Bali med Henrik, omg, vi kommer til å få det så fett!!!

Når skal dere reise på ferie?

Vi drar bort på nyttår! Og etter det har vi ikke bestilt enda, men vi har mange reiseplaner og det blir sjukt spennende. Jeg merker at jeg savner å reise.. også har jeg kjempelyst til å reise mer sammen med Henrik.

Hvordan går det med diabetesen din?

Det går veldig mye bedre nå. Det har blitt en del av hverdagen min og det føles greit.

Ærlig, hvorfor sluttet du på skolen?

Jeg sluttet helt ærlig fordi jeg ikke hadde motivasjon. Jeg så ikke vitsen i å studere fordi jeg har en såpass god og gøyal jobb! I tillegg tar jobben min mer tid en det jeg trodde det ville bli å studere, derfor valgte jeg å fokusere på jobben mer og ikke på skolen enda.

Har dere tenkt ut noen navn til barnet?

Nei, det der er umulig! Vi har ikke tenkt på dette i det hele tatt, men det kommer nok med tiden når vi faktisk MÅ se etter navn.

Lurer på om du har noen gode råd for å takle frykten av å miste foreldre i kreft?

Å ha en positiv tankegang og omgås med mennesker man er glad i er mitt tips.. og egentlig de eneste jeg har. Det å miste foreldre er absolutt ikke noe man noen gang klarer å forbedre seg på og ikke noe valg – derfor skal man fokusere på de gode tingene og sørge for at man har det bra og bruker tiden riktig.

Hvilke programmer bruker du til å redigere bildene dine?

Jeg bruker Lightroom!

Hvor mye penger bruker du på klær i måneden?

Mmm.. det er ikke så ofte jeg kjøper klær, men om jeg gjør bruker jeg ca. 7-8000 kroner..

JEG HAR TATT EN STOR BESLUTNING

Okei, skole… det er noe jeg har prøvd å ikke skrive så mye om eller svare for mye på, nettopp fordi jeg har vært så usikker selv. Skal jeg fortsette eller ikke? Har jeg mislyktes dersom jeg slutter? Skal jeg satse alt på det som gjør meg glad eller følge det andre forventer at jeg må få til og gjøre? Alle disse spørsmålene har vært der. I hode mitt. I mange måneder. Jeg har ikke visst hva jeg skal gjøre og har utsatt alt dette med skole i siste liten om jeg kan si det på den måten. For det var ikke før i går jeg tok den endelige beslutningen, vanskelig var det, men også sinnsykt deilig og en svært lettende følelse. 

Jeg er det menneske som ikke klarer å gjøre mange småting halvveis, enten må jeg konsentrere meg om det ene og gå all in, eller det andre.. jeg klarer ikke det der halvveis greiene mellom flere ting og ikke føle at jeg får det til eller lykkes. Jeg elsker følelsen av å få ting til og det henger også mye med hvem jeg er som person og hvordan jeg har opplevd ting fra da jeg var mindre. Da vi vant fotballkamper og da jeg ble med i NM.. ja, den følelsen der – om å få ting til foretrekker jeg, men det skje i form av at jeg er glad og har det bra. Ikke av andres forventninger.

Som de aller fleste andre har jeg drømmer og planer, men jeg er også redd for å dele dette for hva om jeg ikke får det til? Den følelsen av å skuffe andre, skuffe meg selv og bli dømt er ikke den følelsen jeg vil sitte igjen med – for mislykket er man ikke dersom man tar et valg andre ikke mener er riktig. Noen ganger tørr jeg ikke å si hva jeg faktisk vil fordi andres meninger er skremmende og dette er jeg helt sikker på er et stort problem for mange i dag. Det forventes hele tiden, overalt, at vi skal “lykkes”, men jeg har liksom aldri helt klare å skjønne hva som menes med “å lykkes”.. fordi lykke er så forskjellig fra person til person. Det er veldig mye fokus på at man skal lykkes og prestere, man skal gjøre ting riktig. Jeg prøver på det jeg også. Jeg har lyst til å lykkes og til “å få det til”, men ikke fordi andre forventer at jeg skal det. Jeg ønsker dette for å få til det jeg drømmer om.

Å være glad er det jeg har lyst til, jeg vil ta valg som får meg til å føle meg glad og som gjør at jeg har det bra. Selv om noen valg går i mot de normene og det som forventes av andre. Derfor sluttet jeg på skolen. Jeg sluttet på faget og har ikke møtt opp på skolen de siste ukene. Jeg orker ikke å gå inn på hvorfor, fordi det er så mangt, men jeg vil være ærlig med dere og si at jeg har sluttet og trives utrolig godt med det valget. Jeg trodde at det skulle gå og at jeg skulle ville dette, men jeg tok feil og nå må jeg fikse opp i det og kjøre på videre med de tingene jeg satser på.

Det å ha utsatt denne beslutningen har gjort at ting har vært tyngre. Det har ligget der på skuldrene mine som et slags “problem” jeg ikke har villet ta tak i, men etter å ha tatt tak i det føles det så utrolig mye bedre og det er nå jeg stiller meg selv spørsmålet om “hvorfor gjorde jeg ikke dette tidligere?”. Det er i hvert fall et valg som nå er tatt og som jeg ikke vil spekulere mer i, fordi nå har jeg lært og jeg føler meg ganske bra. Skolen forsvinner ikke, løsningene, alle mulighetene, alle valgene, alt er der fortsatt, jeg gjør det bare på min måte!

DETTE MÅ DERE IKKE GLEMME

Blir i godt humør av dette bilde! Husker enda da jeg snuste en boks daglig, tok sol mye oftere en det jeg gjør nå, hadde sunnere hår på hode og bodde på hoteller rundt omkring..

Dette må dere ikke glemme, og det er at jeg er takknemlig! Som dere vet har jeg ikke vært helt i toppform det siste og jeg har valgt å dele veldig mye av det med dere og beklaget meg for all negativiteten her på bloggen. Etter å ha mannet meg opp gikk jeg gjennom kommentarfeltet for å få orden og oversikt igjen. Jeg valgte å fjerne mesteparten av det som har gjort meg lei og det som ikke hører hjemme i et kommentarfelt noen steder, det jeg også fikk gjort var å lese gjennom alt og der poppet det frem masse gledestårer. Det er rart med det der for vi mennesker husker veldig ofte de “negative og dårligere” tingene, mens de positive forsvinner eller blir glemt. Jeg leste nøye gjennom dette og tok til meg alt det fine jeg kunne for det er det ekstremt mye av også!

Tusen takk for at dere legger igjen fine kommentarer, støtter meg, kommer med tilbakemeldinger, kommer med konkrete tilbakemeldinger eller bare har lyst til å skrive noe til meg! Jeg er kjempetakknemlig og super glad for dette og det er virkelig noe jeg har undervurdert å lese gjennom!! Jeg tok skjermbilder av noen kommentarer som det svært ofte ikke blir skrevet noe om og det er det positive. Hvorfor er det slik? Hm.. uansett, jeg har grått og grått av glede fordi det er fortsatt mange der ute som syns at det jeg blogger om er gøy og spennende! Jeg prøver så godt jeg kan og dele ting med dere og det er ikke til å legge skjul på at det er vanskelig noen ganger og at innleggene kan bli tullete.

Så, bare se så mange fine kommentarer jeg har fått! Jeg blir rørt, glad og utrolig stolt over at det er så mange fantastiske mennesker der ute som støtter og leser om min hverdag. Tusen takk! Det som er enda gøyere er at jeg faktisk tok meg tid til å lese nøye gjennom alle disse fine kommentarene og det at man kan få positive tilbakemeldinger og støtte i vanskelige perioder i livet er helt topp!

Tusen takk for all støtte!! Dere er de beste og jeg kan ikke få takke dere mer!