HÅRET MITT FØR OG ETTER

Hei vakre! Det er nå en god stund siden jeg visste dere håret mitt sist og jeg vet flere liker å være med på hele prossessen og se hvordan jeg fikser gjør det for å få det tilbake slik det var. Jeg er jo litt crazy som legger så mye i sjel i det, men det er bare slik jeg er. Jeg syns det er gøy og ikke minst veldig spennende å vise dere hva jeg gjør, slik at dere kan prøve det samme, for det er jo tydelig at det funker.

Så, som dere vet var håret mitt ned til rumpa for 2år siden, for ett år siden knakk alt av da jeg fikk diabetes (ganske sikker på at det er derfor) og etter det klippet jeg meg rett over brystene for å få bort mest mulig av det som var knekt. Nå er det langt over brystene igjen på under ett år, mer mot ett halvt år og det er sinnssykt bra!🤍🙏🏽Så jeg er happy!!

På instagrammen min, ingridaguiluz kan dere se på høydepunker på profilen min hva jeg har gjort, men i hovedsak er det å bruke castor oil i håret og sove med det. Her kan dere se før- og etterbilder i nyere tid.

Bilde til venstre er tatt 23.august, mens bilde til høyre er tatt i dag, altså 29.september(!!) sykt. På en måned er det så stor forskjell! Og det er nesten ikke slitt lengre. Jeg føler at den lengden jeg har nå endelig begynner å gå over «normal» langt.. så nå er målet ned til rumpa! Jeg oppdaterer dere slik som dette hver måned så skal dere få se hele reisen videre fordi det er nå det virkelig begynner å få lengde.

Kyss og klem til dere alle, har savnet å være aktiv her.. jeg må skjerpe meg.

VLOG, MORGENØKT & Q&A *BEINA MINE BLE ØDELAGT AV DISSE ØVELSENE

Reklame / Protein.no

MINE REISEPLANER NÅR CORONA ER OVER

Halleluja.. den dagen ting er noe tilbake til normalen og vi endelig får reise igjen så skal jeg dra! Jeg må.. jeg er ikke et menneske som klarer å være ett sted resten av livet. Jeg må reise, oppleve nye ting og føle meg fri! Selvfølgelig ikke fri som i singel, men fri sammen med Henrik!✈️ At vi kan leve livet, nyte det og skape de sykeste minnene sammen! Vi hadde jo allerede før Corona planlagt to reiser, de kommer under her nå! Ellers kommer jeg til å fortelle dere litt om hvor jeg skal dra når det er mulighet igjen – og hvorfor.

BALI

Bali er uten tvil det stedet jeg vil reise til aller først. Jeg har vært der tidligere og har aldri likt et land så mye som det jeg har gjort med Bali! For en sjuk plass med sjuke fester, sjuke strender, sjuke hoteller, apekatter, sunn og deilig mat, sol og varme, tropisk. Det er bare drømmedestinasjonen min, og det er rett og slett fordi det var så bra! Jeg vil bare ta Henrik med på alt, vise han rundt, leve og ha det gøy.💭🤍

ITALIA

Ahhhhh.. Italia. Dit skulle vi i år, men det ble avlyst pga corona ja! Shit happens, men så snart jeg kan dra kommer jeg til å sette kursen ditover.. dette er et sted jeg vet Henrik gleder seg til å reise til. Han elsker jo pizza mer en noen andre og  vil dit for å spise pizza rundt omkring, shoppe, dra til Venezia og nyte! Dette gleder jeg meg til.

LONDON

Dere leste riktig. Jeg må og vil til London! Det er det stedet jeg får aller mest julestemning av, og det å være der ifjor med Henrik var så jævlig bra! Derfor må det gjentas. Jeg elsker å shoppe der, se etter julegaver til venner og familie, spise ute, gå innom winter wonderland, lysene og pynten i gatene, at man kan kjøpe pannekaker med sjokolade langs gågaten eller bare en kakao.. altså det der er så minner det.

SVEITS

Alle har vel hørt om Alpene? Ski? Afterski? Vinterstemning? Syk natur? Jaaa.. jeg vil til Alpene en dag. Bare for opplevelsen sin skyld, og for å stå på ski da, selvfølgelig!👋🏽

LOS ANGELES

Jeg føler bare at jeg må dit. En gang i New York og jeg elsker USA.. derfor er jeg også nødt til å dra til LA en gang før jeg etablerer familie og dette her, virkelig. Jeg vet ikkr helt hva jeg kan forvente annet en god mat, shopping, loco fester, mer mat, cheetos.. åh, mimrer tilbake til New York med Sofie N, minner!

SPANIA

Marbella here we come! Jeg elsker Marbella så ufattelig mye. Jeg kunne gjerne tenkt meg et hus der en dag, samtidig er jeg en person som ikke kan reise til samme sted flere ganger i året, da hadde jeg mest sannsynligvis gått lei.. Jeg må reise til nye steder og ikke låse meg til ett.. så hus blir det nok ikke, men hvem vet. Ellers vil jeg til Torrevieja å besøke min kjære farmor som har hus der! Da får også Henrik være med å se hvor hun bor og kose seg.

MALDIVENE

Jeg håper og tror at jeg liker Maldivene.. noen sier det er litt kjedelig, mens andre sier det er helt ellevillt hvor fint det er der. Dette er en destinasjon jeg lenge har drømt om.. strender og varme er virkelig det jeg liker best med reiser, og der skal de ha noen av verdens fineste. I tillegg har jeg alltid hatt lyst til å se, være der og faktisk bare slappe helt av, ta fine bilder, hahaha..

BETALTE FLERE TUSEN TIL EN ANONYM I MÅNEDEN

Jeg er så drittlei av å ikke vite til 100% hva jeg betaler for hver måned. For hva betaler vi egentlig for? Jeg er bare drittlei av forsikringsselskapene som sjeldent hjelper til, når de får flere tusener av kroner i måneden i gjengjeld, jeg er lei av bompengeregningene som dukker opp hele tiden, gjerne flere ganger i måneden. Dette her er noe som irriterer meg grenseløst, fordi jeg vet heldigvis etter et helvette (unnskyld ordspråket) med telefoner frem og tilbake med de ulike forsikringsselskapene, telefonregningene og bompengene hva jeg betaler for, men hadde det ikke vært for meg og det eksploderte dekket i Danmark i sommer hadde jeg nok aldri tatt tak i det.

Før betalte jeg veldig mye på telefonen i måneden, veldig mye på forsikringer fordi jeg overtok audien min, jeg betalte mye på bommene og følte at dette var helt greit.. på en måte! Jeg satte meg aldri helt inn i hva jeg faktisk betalte for, det eneste jeg visste var at jeg hadde gitt alle disse noen ønsker om hva jeg ville ha og fikk tilbudet på det som jeg godtok. Ellers visste jeg også at dette var regninger som måtte betales, slik er det når man blir voksen og eier ting selv.. yes.. hahah. Uansett, hadde det ikke vært for dette med Danmark så hadde jeg fortsatt med å betale flere tusen i måneden på en annen persons telefon, eller dobbelt opp i bompenger, fordi ingen, IKKE BEDRIFTENE vi stoler blint på hadde en gang gitt meg en beskjed. Dette er fakta. Jo mer penger de klarer å lure oss til å betale jo mer holder de kjeft og smiler, hjelpen er den samme, abonnementet er det samme, vi blir bare lurt.

Jeg syns det har vært skikkelig skremmende og se hvor mye jeg har betalt ekstra, og at ingen forandringer hadde skjedd om jeg ikke fant utav det selv. Ja, vi har et eget ansvar til å følge med, men hvor mye skal vi måtte si å følge med på når det skal gå sin gang, automatisk, hver måned.. eller når vi har en million andre ting å sjekke og holde på plass. Da jeg snakket med Telenor i år viste det seg at jeg betalte på en telefon som ikke er min!!! KAN DERE TENKE DERE? Hvordan går det an? Det var ikke min telefon, ikke mitt nummer, men jeg betalte på abonnementet + mitt eget abonnement og swap. Heldigvis fant vi utav det, men jeg måtte gjør det selv, for ingen andre hadde sjekket det om jeg ikke hadde mast på dem.. flere ganger om at jeg betalte for mye.

Samme med forsikringen.. der betalte jeg ikke for en annen person, men jeg betalte for å forsikre meg selv, men fikk jeg hjelp? Nei, jo, litt, men det måtte også en haug med telefoner, måneder og tårer til. For å betale et selskap flere tusen i måneden også må man be om hjelp.. hva går alle de tusen kronene vi betaler inn på da? Om de ikke kan hjelpe når man først står fast og trenger hjelp.

Bompengene også.. jeg fikk regninger flere ganger i måneden og merket at de skrev de samme veiene jeg aldri kjører på fakturaen. Det blir bare for dumt! Jeg innså vel etter dette at vi betaler så sjukt mye penger i måneden på ingenting. Vi skal kunne stole på de vi får fakturaene fra (fast i måneden). Vi skal også følge med selv, men det finnes grenser hvor mye og nøye man må sitte å se gjennom alt man betaler daglig.

Jeg måtte bare få dette ut, også vil jeg også at dere sjekker litt rundt og ringer de dere betaler fast til. Sjekker med konkurrentene og prøver å få bedre priser! Eller se gjennom å få en oversikt! Det er drit, men verdt det en gang i blant, spesielt dersom dere også føler/vet at dere betaler FOR MYE.. bare et tips.<3 Jeg føler meg i hvert fall mye bedre nå fordi jeg vet hva jeg betaler på i måneden, uten å bli lurt eller kjenne et stress rundt det.

TING SOM GJØR MEG GLAD

Jeg satt å tenkte på de tingene som faktisk gjør meg glad her om dagen og jeg kom såvidt på noe i starten. Det tok seriøst flere minutter før det ballet på seg med ting, og det skremte meg litt.

Det er altfor mye fokus på det som ikke er bra i hverdagen, derfor er jeg glad for at jeg faktisk tenkte godt gjennom dette. Jeg fikk rett og slett et bedre bilde hva som gjør meg glad – og forsto fort at det er de tingene jeg må gjøre oftere eller fokusere mer på. Det andre jeg merket var at jeg ikke hadde så mange ting på denne «glade» listen, derfor er oppgaven min fremover å finne ut enda flere ting som gjør meg glad. Her får dere i hvert fall et innblikk i hva som gjør meg glad i hverdagen.

🙏🏽 At jeg har en fantastisk fin familie som alltid er der.

🙏🏽 Å reise til andre land og byer!! Shit det gleder jeg meg til å kunne gjøre igjen. Det å reise er virkelig noe jeg aldri skal undervurdere fordi det er først nå når man ikke får reise at man merker hvor fri man føler seg og hvor fantastisk det er å oppleve nye steder og kulturer ikke minst. Stort savn.. jeg vil såååå sjukt mye dra til Bali nå.

🙏🏽 Jeg har seriøst den beste kjæresten jeg kunne fått. Dette her er ekte kjærlighet og jeg har aldri kjent noe lignende før, for en heldiggris jeg er. Føler meg blessed!

🙏🏽 Trening!! Jeg har en så fin balanse når det kommer til treningen at jeg gjør det som gjør meg glad. Har jeg ikke lyst til å trene en dag så dropper jeg det! Er jeg ikke like motivert under økten så tar jeg de øvelsene jeg orker/vil. Jeg gjør bare de tingene som gjør meg glad innen treningen, om ikke hadde jeg nok gått lei og sluttet.

🙏🏽 Komplimenter gjør meg også veldig glad! Det er så utrolig gøy å få høre komplimenter. Om det er for hvordan jeg ser ut eller fordi jeg har gjort noe bra, så er det like gøy. Jeg elsker å få komplimenter, men vet at jeg må jobbe med å si «takk» og faktisk vise at jeg setter pris på det.

🙏🏽 At vi har et fint og koselig hjem, og at jeg får bo her av Henrik! Det er nok ikke så enkelt for han å skulle ha en blogger, hjemmeværende kjæreste som også vil bestemme alt av interiør, haha! Men når det er sagt rydder jeg hele tiden, lager middag og de greiene det som gjør at han sparer tid.

🙏🏽 At jeg føler meg vel i min egen kropp! Jepp.. endelig altså. Og det tok meg 23år og innse at kroppen min er fin som den er, og at man kan ta vare på den ved å trene og spise sunt! Vi er forskjellige, hva er problemet med det?

🙏🏽 Venner gjør meg glaaaaad! Alltid.

🙏🏽 Mat og spesielt sjokolade. Jeg er virkelig en sjokoladeelsker og det er svært få typer sjokoladesmaker jeg ikke liker. Holy, nå fikk jeg lyst på stratos brownie.. hahah åh. Jeg kan ikke snakke om sjokolade uten å få vann i munnen. Kinder sjokolade, sjokolademelk og melkesjokoladeplate er mine favoritter! I smågodt hyllen er det crispo og smørbukk bombe eller hva den heter som er mine to absolutte favoritter. Nam.

🙏🏽 At jeg får veldig mye sponset. Det gjør mrg svært glad og takknemlig! Det er virkelig noe jeg må sette mer pris på.

🙏🏽 At jeg har verdens beste jobb.

🙏🏽 Filmkos med tente stearinlys og godteri!! Det gjør meg sååååå sjukt glad, holy.

🙏🏽 Å lage mat gjør meg glad.. utrolig nok. Jeg er ikke flink, men jeg liker å høre podcast, tenne lys og lage mat. Det å prøve seg frem er gøy, men det er ekstra gøy å lage noe jeg vet smaker godt!

🙏🏽 Nyvaska hus! Den følelsen når alt rundt meg er rent og pent.

🙏🏽 Spise ute på restaurant. Jess, det er noe med det å komme seg ut, stelle seg litt ekstra, være sosial og ta et glass eller fem med champange, elsker det.

🙏🏽 En god fest på byn med gode venner.

🙏🏽 Mennesker som ikke snakker drit om andre, men som snakker andre mennesker opp, gjør meg veldig glad.

🙏🏽 Mennesker med dårlig humor gjør meg også sjukt glad, elsker å le.

Listen er lang, jeg kunne fortsatt enda lenger, men da blir innlegget så ekstremt langt. Likevel har jeg skrevet disse tingene ned og skriver på flere daglig! Dette hjelper meg til å snu tankene mine til det positive, og jobbe med de tingene jeg kan være takknemlig for, og bare være takknemlig. Jess, ellers håper jeg dere får en nydelig kveld videre. Jeg skal trene også skal jeg laste ned disneyplus!! Gledes.

SPØRSMÅL & SVAR

Hva syns du om singletown så langt?

Jeg har blanda følelser rundt det! Foreløpig er det litt lite som skjer og litt rolig, men samtidig tror jeg det blir bedre og bedre med tiden, krysser fingrene! Jeg skulle ønske de fikk se hva den andre kjæresten drev på med litt oftere.. men, det gjør dem ikke.

Hvorfor takket du nei til singletown?

Vi hadde ikke lyst rett og slett! Jeg tror vi er for enige om at det er oss to og det å da skulle «utsette» forholdet for noe man ikke vet hvordan påvirker det, ble vi enige om å takke nei. Noe jeg er veldig glad for i dag!

Trives du i Åsane? Kunne du tenkt deg å flytte ett annet sted?

Ja, jeg trives veldig godt! Nei, jeg vil bli her og etablere meg her, men hadde Henrik vært med på å flytte ett annet sted hadde vi nok gjort det, men foreløpig trives jeg veldig godt her.

Hvor mye tar du i benkpress?

Jeg klarer noen repetisjoner på 40kg, har ikke prøvd noe høyere enda da jeg nettopp har begynt å trene benkpress.

Hvor mange måltider har du hver dag ca?

Det varierer veldig! Noen ganger 4, mens andre ganger 6. Ofte prøver jeg å få til frokost, mellommåltid, lunsj, middag, mellommåltid, kvelds.

Topp tre tingene i livet som gjør deg glad?

1. Å ha gode mennesker rundt meg, familie, kjæreste og venner.

2. Trening, å koble ut og fokusere på økten, ingenting annet, er helt magisk!🙏🏽

3. At jeg kan jobbe selvstendig og være min egen sjef.

Det er en million av ting som gjør meg veldig glad, men akkurat nå tror jeg det er disse som er mine topp tre.

Favoritt treningsøvelse?

Knebøy uten tvil, kanskje også hip-thrust.

Leppene dine ser større ut, har du tatt mer fillers?

Jeg tar med dette spørsmålet for å si at jeg aldri kommer til å svare på slike ting mer. Ærlig kan jeg være å si ja, men jeg er ferdig med å si noe mer om ting i den kategorien. Heldigvis har jeg aldri delt noe spesifikt om dette eller brystene mine, og det kommer jeg til å fortsette og stå for.

Hvor mange sexpartnere har du hatt?

Under 15.

Hvilke fremtidsplaner har du?

Reise utenlands om de åpner!! kjøpe leilighet, starte noe eget, få meg ett AS, trene hardt, reise hjem til Stavanger oftere.

Har du sett Paradise Hotel som går på skjermen nå? Hva syns du?

Nei, ikke noe særlig så jeg har ingenting å si nesten.

Hvem liker du mest og minst på Paradise Hotel?

Aner ikke.. har ikke sett.

Skal dere kjøpe hund?

Jeg har veldig lyst på, jeg vet Henrik også vil, men jeg tror dessverre det er umulig for oss da han er ekstremt allergisk mot hunder, både pelsen og spyttet. Flere sier allergivennlige hunder kan være noe for oss, men det tåler han ikke heller.

Om du ikke bodde i Bergen, hvor hadde du bodd nå?

Stavanger vil jeg tro! Det var jo der jeg bodde før jeg flyttet hit! Men jeg tror faktisk også at jeg hadde bodd litt i Oslo, da det er en by jeg ikke kunne ha tenkt meg å bo i, men det skjer mye mer der.

Kunne du tenkt deg å være med på tv igjen?

Ja, om programmet hadde vært aktuelt.

TÅRENE TRILLER

Har noen av dere opplevd å gråte helt random? Enten av tanker dere har, redsler, noe dere ser eller opplever som treffer dere? Dette skjer nemlig meg veldig ofte om dagen. Det er ikke det at noe har skjedd eller at jeg ikke har det bra, men alt treffer meg. Jeg begynte å gråte da jeg så på skal vi danse.. 😂 Jeg gråt da jeg tenkte på mamma i går. Det har skjedd så mange ganger i det siste og det gjør meg veldig oppmerksom på at jeg må gjøre noe med det.

For det første har jeg vel innsett at det er lov å vise følelser, det er fint og veldig deilig å få ut. Samtidig har jeg også innsett at bekymringene mine tar litt vel overhånd og det går også fint til en viss grad, men ikke så mye som har opplevd det i det 

Det er ingen tvil om at jeg er redd for å miste de jeg er glad i, og denne redselen kom ekstremt mye hos meg etter at mamma ble syk. Jeg har også møtt min store kjærlighet, Henrik, som jeg er livredd for. Jeg er redd for å miste han, men spesielt på grunn av sykdommer eller ulykker og det er så ubehalig.

Selv om jeg har fått ukontrollerte tårer i det siste, så er jeg også veldig lei. Det er greit til en viss grad som jeg skrev, men jeg er nødt til å slutte og bekymre meg, heller ha det gøy og tenke positivt! Dette vet jeg skal gå om jeg snur de tankene på lik linje som jeg har snudd de negative tankene om utseende mitt. Det har hjulpet veldig mye å tenke positivt, handle positivt og oppsøke positive ting. Jeg krysser fingrene og håper at det hjelper å endre tankegangen her fordi det er kun meg det står på og jeg er bare sååå lei av å gråte, hahaha.. om det gir mening. Det kan jo hende jeg er rar også, men jeg vet ikke😂hm.. jeg måtte bare få det ut fordi jeg vet det er en helt vanlig følelse, men når det blir for mye av det blir jeg sååå lei av det. Og nå vil jeg bare fokusere fremover på det positive.

MASSASJE OG DATE

Reklame | SENSES SPA

Finallyy, har jeg og Henrik vært på date og tilbringt litt egentid sammen utenfor huset. Denne gang tok vi oss tid til å gå på en duomassasje sammen på Senses spa i Bergen, noe som er ekstremt behagelig og deilig, samtidig som vi fikk gjøre det sammen!<3 Jeg er så evig takknemlig for at vi faktisk satte av tid til å gjøre det. Massasje, ro og dates blir fort utelatt i hektiske hverdager og det er noe jeg syns er kjempedumt. Det er så utrolig viktig å bruke tid sammen med noen man er glad i, om det er venner, kjæreste, familie, ja, det er bare helt fantastisk og derfor vil jeg anbefale dere alle å stikke innom Senses spa i Bergen, sett av en time og nyt tiden sammen med noen du er glad i. Det er også en perfekt gave å kunne gi til noen, eller bare en fin avkobling til å slappe av alene.

Nå får dere også faktisk hele 15% på alle behandlinger hos Senses Spa i Bergen om dere bruker rabattkoden «Ingrid15» i handlekurven her. Eller om dere stikker innom å sier koden muntlig!! Rabattkoden er gyldig i 14 dager så hurry up. Og husk at dere også får 15% om dere kjøper gavekort til noen, som er en perfekt julegave, bursdagsgave, valentines også videre.🙏🏽

Helsen vår er så viktig og vi er generelt veldig dårlige på å sette av tid og penger til velvære.. men det har jeg bestemt meg for å endre! Vi kommer til å gå på Senses spa i Bergen hvert fall en gang i måneden for å ta vare på oss selv, løsne opp i musklene våre og tilbringe tid sammen.

Se så fint det er på Senses spa i Bergen! De er forresten også nesten de eneste som tilbyr duomassasje og duogreier i samme rom! Veldig mange andre har separerte rom, men det har ikke Senses, de har ett rom til begge to som får massasje på likt, noe som er MYE koseligere. Husk å bruk rabattkoden «INGRID15» for å 15% rabattalle behandlinger her.

UKENS SUNNERE MATHANDEL

Det er på tide å vise dere hva vi har handlet inn denne uken av mat! Jeg vet at flere av dere elsker å se hva vi handler. Som dere sikkert også vet pleier vi alltid å ha en del tørrvarer og kjøtt liggende igjen etter forrige ukes mathandel, så da kjøper vi inn mindre av det for å kunne spise opp det vi allerede har liggende hjemme! Vi kaster svært sjeldent mat og det er en veldig fin ting syns jeg.🤍

Denne ukens mathandel er basert på hva vi har manglet u kjøleskapet og vi spiser en del sunn mat i ukedagene utenom når vi virkelig kjenner at vi vil ha noe som er mindre sunt, da unner vi oss det selvfølgelig! Ellers pleier vi aldri handle helgekosen før helgen kommer da vi har erfart at vi spiser det opp før helgen kommer fordi det ligger å frister i skuffer og skap, haha! Er det flere som har det slik?

Hele denne handelen er fra Rema 1000 og vi kjøpte en del flere bokser av hakkende tomater og bønner som dere ikke ser på bildene! Det er noe vi bruker ekstremt mye i middagene våre, så vet dere det! Også er det ganske billig faktisk. Alt det vi kjøpte kom på rundt 1000kr og vi er meget fornøyd!

Her kan dere se mye av denne ukens mathandel.<3Jeg har endelig smakt rema 1000 sin protein pudding, og syns det var helt ok. Den er billig, men den smaker ikke sååå veldig godt alene. Det jeg fant ut er at den er supergod å blande inn i havregrøten! Da får grøten enda mer sjokoladesmak og blir mer fluffy, nam.Jeg har bestemt meg for å spise mer torsk og laks enn det jeg har gjort tidligere! Disse er beinfrie og skinnfrie, perfekt, tenker jeg.Vi måtte teste ut denne og den er faktisk veldig god!! Perfekt som tilbehør ved siden av kjøtt/proteiner.Yoghurt er et must! Vi handler alltid masse skyr, jeg elsker yoplait, også kjøper vi alltod en boks med gresk naturell yoghurt som er perfekt til å ha ved siden av proteiner, i sauser/lage sauser/dipp av, den er god til å blandes inn med yoghurt osv. Ellers går det i grønnsaker, søtpotetfries, avokado, juice, zero saft, melk, bønner, hakkende tomater, bananer osv!🤍🙏🏽

TIPS TIL Å FÅ DET BEDRE MED SEG SELV

Dette spørsmålet har jeg fått utrolig mye i det siste og da passer det seg å lage et eget innlegg om akkurat dette, viktige temaet. For jeg vet selv hvor vanskelig det kan være å ha det bra med meg selv, spesielt når ingenting føles bra nok! Alle har nok opplevd dette på ett tidspunkt og derfor håper jeg svarene mine kan være til hjelp for at du skal ha det bedre med deg selv, elske deg selv og rett og slett gi litt mer faen i hva alle andre sier, tenker og mener om deg.🤍🙏🏽

Jeg er langt ifra perfekt selv og noen ganger må jeg jobbe ekstra hardt med meg selv for å ha det bra. Dette er en prosess og et valg jeg tok for noen måneder siden, fordi jeg var lei. Lei av å sutre og klage, lei av å ikke føle meg bra nok, lei av ikke føle at jeg leverer, presterer på jobb, lei av å kjenne på press her og der, fra kropp til skole og utdanning. Listen er lang, men det jeg fant ut av var at det sitter i hode mitt og at jeg er den som kan gjøre noe med det. Ja – stygge kommentarer er der og mennesker som ikke ønsker meg vel er der, men hva så? Folk kan si og mene hva de vil om meg, men det er til syvende og sist jeg som skal ha det bra med meg selv, være så sterk i meg selv at jeg vet at de folkene som sier stygge ting eller som ikke ønsker meg vel tar feil.

Her kommer det tips til noen av de tingene jeg gjør for å føle meg bedre. Det er ikke sikkert at alle punktene hjelper deg, men det er verdt å gi dem et forsøk.

🤍 Fokuser på de tingene du liker med deg selv. Si det til deg, tenk på de tingene.

🤍 Slutt å mat hode ditt med de tingene du IKKE liker med deg selv. Alle har komplekser og det hjelper deg ikke til å føle deg bedre av å mate hode med de tingene.

🤍 Les fine quotes, quotes som motiverer, får deg til å føle deg bra.

🤍 Les bøker som f.eks «den edle kunsten i å gå faen».

🤍 Hør på podcaster som handler om jenter som heier på jenter, eller podcaster som gir deg noe form for glede eller et bedre tankesett.

🤍 Gi mennesker rundt deg fine komplimenter!! Ikke tenk, bare si det. Det får deg til å føle deg bra, men også andre.

🤍 Slutt å sammenlign deg selv med andre fordi du blir ikke den personen uansett. Og husk at den personen også sammenligner seg med andre igjen, har komplekser og har gjerne ikke det perfekte du egentlig ønsker deg, fordi det er forhåpenligvis å være glad, lykkelig.

🤍 Si fine ting til deg selv hver eneste dag som en del av rutinene dine!

🤍 Slett brukere/apper som påvirker deg negativt.

🤍 Ta avstand fra mennesker som ikke ønsker deg vel. Man merker fort når andre mennesker drar deg ned for å bygge seg selv oppover! Dette er kjempeviktig.

🤍 Finn gode måter å håndtere situasjoner på! Hvorfor sammenligner du deg med den og den personen? Hvordan kan du endre situasjonen?

🤍 Ta imot ros! Si takk og ta til deg de komplimentene du får. Ikke si «nei» eller snakk det bort.

🤍 Slutt å snakk drit om andre mennesker. Hvorfor skal man fokusere på andre og deres liv?

🤍 Finn deg en hobby som gjør deg glad, en som gjør at du kan kjenne på mestringsfølelse, være sosial med andre mennesker som liker det samme som deg eller finn en hobby alene! Bare gjør de tingene som gjør deg glad.