FINALEFEST PARADISE HOTEL 2019

@ FINALEFEST PARADISE HOTEL

Da var årets sesong av Paradise Hotel ferdig og jeg dro sammen med Henrik på årets store finalefest. For å være helt ærlig så var gårsdagens fest en av de bedre festene jeg har vært på med tanke på offentligheten og eventer, om dere skjønner? Som regel er det kleint og veldig fasade på slike fester, men det syns jeg absolutt ikke det var i går. 🤘🏼

Vi startet gårsdagen med å lade opp på hotellrommet, som vil si at Henrik og jeg sov til kanskje kl. 12:00 og bestilte foodora mens vi så en episode med Paradise Hotel. Det var utrolig koselig og jeg vet at vi trengte den tiden sammen før den store kvelden kom. Etter at vi hadde stelt oss og slikt, dro vi på vors sammen med de ande deltagerne fra sesongen i år. Jeg møtte også Kristian som var med i fjor og herregud så koselig det er å se mennesker man ikke ser så ofte igjen. Knapp tid etter at vi kom til vorset dro vi til Rockefeller der festen var. Det var på tide med presse og en del ting før selve episoden skulle rulle på skjermen. Det var akkurat slik vi hadde det i fjor også, bare denne gangen var ting veldig spesielt for meg i og med at jeg var der sammen med Henrik! Jeg føler meg utrolig heldig som har blitt kjent med han og jeg gleder meg til å dele ting vi gjør sammen med dere.

Alt i alt var det en vellykket kveld! Vi fikk feire Henrik og alle de andre deltagerne, jeg møtte masse kjente ansikter igjen, vi festet og koste oss sammen – før vi dro hjem og slappet av. Jeg syns tiden går så utrolig fort og det er veldig rart å tenke på at det er nøyaktig ett år siden jeg var finalist selv.. herregud så fort tiden går.

HELGEN SOM VAR I SNAPCHAT BILDER

(Beklager dårlig kvalitet, men dette er mobilbilder fra snapchat og instagram).

Se hvem jeg fikk besøk av i helgen! Herregud så gøy. Det gleder hjertet mitt at både Henrik og jeg er like flinke til å møte hverandre med tanke på avstanden vi har. Dere har kanskje fått med dere at jeg ofte reiser til Bergen og det å se at andre kan komme til Stavanger også er veldig fint. Det betyr i hvert fall svært mye for meg og jeg kunne ikke annet en å glede meg over helgen som var. Igjen – bodde vi sammen på hotell kun for å få alenetid! Ellers dro vi hjem til meg slik at han kunne få møte min kjære familie, så gøy. Helgen var rett og slett chill med andre ord. Vi så en serie som heter the bodyguard, drakk litt vin sammen og kulan helt. Som dere sikkert vet elsker Henrik pizza og derfor har vi spist mye pizza denne helgen. Da jeg delte bilde over av pizzaen vi spiste i helgen tok det helt av i innboksen og det forstår jeg fordi den pizzaen vi spiste ser helt syk ut. Den er dritgod og er absolutt en av mine topp tre favoritt pizzaer. Pizzaen vi spiste er fra Happytime som de har i Stavanger sentrum og på Bryne som jeg vet om! Dere må smake den, takk meg senere.

Alt i alt har vi hatt en fin helg sammen og som dere kanskje la merke til koblet jeg av sosiale medier bare for å få tid med han. De gangene vi er sammen elsker jeg å legge fra meg mobilen og kun nyte tiden vi har sammen, det er tross alt mye avstand mellom oss to og da er det deilig å kunne bruke hvert eneste sekund sammen, haha. ❤️

Akkurat nå sitter jeg hjemme og er klar for en ny uke med finalefest på Paradise Hotel, en del møter og ærend som også må på plass. Det skjer en del denne uken og det blir definitivt travelt. Henrik er hjemme igjen i Bergen.. noe som føles dritt. Jeg savner han allerede, men det er heldigvis ikke så lenge til vi sees igjen.

Jeg håper dere får en fin uke og tar vare på hverandre – det skal jeg!!

AVSLØRER HVOR JEG SKAL FLYTTE

OMG. Endelig kan jeg dele med dere hvor jeg skal flytte. Det har lenge stått mellom Oslo og Bergen som dere helt sikkert vet! I utgangspunktet ville jeg aller mest flytte til Oslo for et par måneder siden, men det gikk ikke helt etter planen og det er jeg faktisk veldig glad for. Akkurat nå har jeg utrolig bra og er på en bra plass i livet, derfor lurer jeg ofte på hvordan livet mitt hadde vært dersom jeg flyttet til Oslo for et par måneder siden, men man skal ikke gruble over ting man ikke har gjort, men heller se fremover og prøve å gjøre noe med det – derfor har jeg bestemt meg for å flytte, men ikke til Oslo! Jeg flytter til Bergen, æææ, herregud. Det føles helt surrealistisk. Endelig har jeg bestemt meg for å dele dette med dere i og med at det er 100% bestemt og fordi det skjer rett rundt hjørnet.

Jeg er så glaaaad(!!) og ikke minst stolt over meg selv som endelig tørr å flytte hjemmefra og gjøre akkurat det jeg vil i livet. Det kommer nok ikke som et sjokk at det er dritskummelt, tenk alt jeg må lære meg og betale av regninger, uff. Likevel er det viktigste at jeg føler meg hjemme i Bergen og klar for å lære meg å stå på egne ben. Dette er ganske stort for min del og jeg gleder meg til å dele dette kapitelet i livet mitt med dere og ta dere med på denne reisen. 

For ett år siden valgte jeg å være med på Paradise Hotel, valget var ikke enkelt, men jeg gjorde det likevel. Nå sitter jeg her ett år etter og har tatt et valg om å flytte til en helt annen by. Fyfader jeg er stolt. Hadde dere spurt vennene mine om dette kom til å skje for ett år siden hadde de garantert sagt nei. Jeg var ikke slik, jeg gjorde alltid det alle andre sa jeg burde gjøre. For å si det sånn – jeg var ekstremt opptatt av å spørre andre om deres mening for også ikke kjenne på hva jeg egentlig hadde lyst til.

Jeg flytter til Bergen!! Herregud, jeg er i lykkerus! Dere kommer til å få vite mer om hvor jeg skal bo, hva jeg skal gjøre og mye mer etter hvert som jeg har fått orden på ting. Flyttingen skjer nå snart og det kommer til å bli en hektisk, men sinnsykt morsom periode i vente og jeg er så klar som jeg kan bli.

Kaos? Jepp.. jeg har altfor mye klær som jeg ikke bruker. Ønsker dere at jeg skal selge dette? Jeg tenker også å gi en del klær til Fretex eller noe lignende, har dere tips?

Jeg blir nesten lei meg av å se hvor tomt det blir i hyllene jeg har hatt i flere år. Det kommer til å føles ekstremt merkelig å flytte hjemmefra.. jeg har tross alt bodd hjemme i det samme huset helt siden jeg ble født. Buhu, hahaha.

Ellers smiler livet og jeg er kjempeglad for de mulighetene jeg får.

HVORDAN HAR DU FÅTT HÅR NED TIL RUMPA?

Reklame | Lenker fra LYKO & HAIRCARE

Det big question is about to be answered.

Hvordan har du fått hår ned til rumpa på så kort tid?!”

Håret mitt er veldig populært hos de fleste og jeg merker hvor mye snakk det er om det rundt omkring. Noen tror det fake og beskylder meg for å lure leserne mine, men det er det altså ikke. Håret mitt er helt ekte og tro meg – jeg har spart det på to år kanskje, jeg husker ikke helt nøyaktig, men ca. to år. Dette er noe alle der ute kan få til dersom dere virkelig gidder å gjøre en forskjell og behandler håret bra! Så, derfor har jeg lyst til å gi dere mine aller beste hårtips til hvordan dere kan få langt hår, om ikke hår ned til rumpa.

 

Det er et par ting som først er veldig viktig:

✨ Ha tålmodighet

Selv om du prøver haircare tabletter eller bjuwti hårolje betyr ikke det at håret vokser 10 cm på en måned. Det handler om å bruke produktene over lengre tid slik at det får tid til å gi håret den virkningen det skal. I tillegg finnes det ingen produkter (som jeg vet om) som gjør at håret vokser hele 10 cm på en måned.

✨ Bruk produktene riktig!

Det hjelper heller ikke om du dropper å ta produktene i et par dager for også begynne igjen. Det jeg gjorde var å gjøre alt helt nøyaktig, jeg gjorde akkurat det som stod på brosjyren i tillegg til andre ting som jeg skal fortelle mer om i dette innlegget.

✨ Det er ikke sikkert at disse produktene funker på deg like bra som det funker på meg

Alle har forskjellig hårvekst på kroppen og derfor er det som sagt viktig med tålmodighet. Dersom dere prøver å gjøre det jeg har gjort over tid – og har tålmodighet vil det uansett vokse, det er umulig at det ikke gjør det.

Over til de produktene jeg har brukt i lang tid – over ett år og nye produkter som allerede har funket på meg. Jeg håper at dere gir produktene jeg skal vise dere nå et digert forsøk. Det er en grunn til jeg tipset dere om noen av disse produktene før jeg gikk i samarbeid med de. De funker, så enkelt er det.

 

Disse produktene bruker jeg:

✨ Haircare tabletter – kan kjøpes her.

✨ Bjuwti hårolje – kan kjøpes på 35% her. Dette er min absolutte nye favoritt og denne oljen smuler jeg inn i lengdene på håret og aldri i hodebunnen da håret kan se fett ut. Elsker denne.

Slik bruker du produktene:

✨ Haircare tabletter tas to ganger daglig.

✨ Bjuwti hårolje brukes i håret både når det er vått og tørt. Det funker som varmebeskyttende opptil 200 grader. Oljen er gjennomsiktig og passer til alle hårfarger. Den gir fuktighet og beskytter håret hele dagen!! Denne er faktisk på salg nå hos Lyko på 35% og kan kjøpes her for 148 kr.

Viktig å gjøre i tillegg til å bruke produktene:

✨ Sov med flette i håret selv om det ikke er like behagelig som alt annet.

✨ Drikk mye vann i løpet av dagen.

✨ Bruk varmebeskyttende når du retter, krøller eller føner håret, om ikke burde du droppe å gjøre noen av delene.

✨ Bruk bjuwti hårolje i håret hver dag i lengdene!! Det er det jeg tester ut nå og har brukt det i et par uker – jeg elsker det.

Bli med meg og gjør akkurat det samme så sparer vi håret sammen. Målet mitt er å få alt til å vokse forbi rumpa, jeg vet at det høres crazy ut, men etter det skal jeg klippe alt like langt!

KLIKK HER OG FÅ HELE -35% RABATT PÅ HÅROLJEN BJUWTI

EN OPPDATERING PÅ UKEN SOM GIKK

Reklame | Lenker fra Nelly

Akkurat nå:
I skrivende stund holder jeg på med flere ting samtidig som jeg blogger, blant annet så lager jeg meg frokost og oppi det hele klarte jeg å knuse et egg på gulvet. Ellers har jeg satt på oppvaskemaskinen, mens jeg hører på podcaster. Ellers er jeg litt stresset fordi “to do” listen min er stappet med små ærend og jeg klarte å forsove meg frem til kl. 1o:00. For en bra start på dagen? Uff.

Ukens høydepunkt:
Oi, her er det nesten vanskelig å skulle velge. Det har vært mange oppturer denne uken som f.eks 17.mai feiringen min i Bergen som var kjempekoselig, jeg har også fått til en avtale som kan endre fremtiden min også har jeg hatt veldig gode lesertall denne uken og det gleder hjertet mitt. Jeg merker hvor mye dere som leser bloggen min setter pris på flere blogginnlegg daglig og nå som motivasjonen min er høy og livet ellers går så bra kjenner jeg at dette er noe jeg skal fortsette med.

Tusen takk for all støtten og gleden dere gir meg, det betyr verden for meg.

Ukens irritasjon:
Hahaha, okei nå skal dere få høre. Da jeg var i Bergen i helgen som var kjøpte Henrik og jeg en vannpipe eller hva det heter. Den har altså ikke nikotin i seg med tanke på at Henrik verken snuser eller røyker. Grunnen til vi kjøpte den var fordi vi kjedet oss og fordi det er gøy å lage røyk – og på disse det kommer det mye røyk skal jeg si dere. Dere lurer nok på hvorfor jeg forteller dette under ukens irritasjon og det er nettopp fordi jeg ikke fikk det til. Vi kjøpte denne greien her og jeg fikk såvidt røyk ut av den – hahaha. Dere aner ikke hvor frustrerende og irriterende det der var. Jeg får det faktisk ikke til enda og vurderer å bare gi bort hele greien.

Ukens tanke:
Flytting. Det skjer så fort.. samtidig har det ikke gått opp for meg enda. Jeg har allerede begynt å pakke ut av klesskapet mitt, noe som tar lengre tid en forventet. I tillegg tenker jeg hele tiden på hvordan det kommer til å gå. Kommer jeg til å trives i lengden? Blir jeg kjent med nye mennesker? Kommer jeg til å savne det å bo hjemme? Det er et tanke kaos i hode mitt og jeg vet ikke hvordan jeg skal sortere ting. Håper det ordner seg med tiden.

Ukens cravings:
Alt som er usunt. Jeg har vært helt syk etter alt som inneholder sukker! Spesielt sjokolader.

Ukens avgjørelse:
Uff, denne uken har jeg tatt en avgjørelse som har gjort at jeg har tapt over 15.000kr ca. Jeg har valgt å avbestille noe som lenge har vært en drøm, men som ikke passet seg å prioritere akkurat nå. Det er som sagt mye som skjer rundt flytting og andre ting som gjør at jeg ikke har lyst til å gjøre dette likevel. Det kommer et eget innlegg om dette i og med at det er mye å fortelle.

Ukens låt:
I don`t care (with Justin Bieber) – Ed Sheeran, Justin Bieber.

Ukens handleliste:

ROSA SETT HER | STRANDBAG HER SANDALER HER

Ukens mest leste innlegg:
1. JEG BEKREFTER (CRAZY) RYKTER OM MEG SELV

2. 17.MAI FEIRING I BERGEN

3. NOEN SVÆRT PERSONLIGE TANKER

HEMMELIGHETEN BAK BRUNFARGEN MIN

Reklame | TANCARE

I og med at det har dukket opp en haug med spørsmål rundt brunfargen min tenkte jeg å fortelle om den. Det er ikke så mye som skal til for å den ekstra lille gløden som gjør huden dypere brun og som holder på fargen. Det er ikke til å legge skjul på at jeg er brun hele året og noe av dette er arvet da jeg er halvt spansk. Likevel blir jeg ikke så ekstremt mye brunere en andre der ute med tanke på genene mine. Det som gjør at jeg blir ekstremt brun er fordi jeg bruker TANCARE. Det er ikke farlig i det hele tatt, det er ekstra vitaminer som gir en dypere og mer varig brunfarge. Hvorfor ikke gi kroppen litt ekstra næring?

Det jeg syns er dumt er at noen der ute tror jeg bruker mye dritt for å være så brun – noe jeg absolutt aldri i min villeste fantasi hadde turt eller vært villig til å gjøre. Jeg er jo brun hele året og mye av dette kan jeg takke TANCARE kapsler for.

 

 

 

Det er på tide å svare på disse spørsmålene:

“hvordan holder du deg så brun hele året?”

“hvordan blir du så brun?”

“bruker du noen produkter for å bli så brun?”

 

 

 

Dere har kanskje hørt om TANCARE før? og det er ikke så rart da det er svært populært. Jeg har brukt disse kapslene i snart ett år og jeg merker forskjell. Dette har jeg spesielt fått testet ut da jeg har reist mye rundt omkring og opplevd at brunfargen blir dypere. I tillegg flasser jeg ikke i det hele tatt og brunfargen min etter Bali er enda dyp og fin. Nå har det gått snart 2-3 uker siden jeg kom hjem og tidligere har jeg flasset et par dager etter og mistet hele brunfargen igjen. Det skjer ikke lenger og det har dere nok også sett på bildene mine! Jeg har fått ekstremt mye kommentarer på hvordan jeg er så brun og hva jeg gjør – TANCARE er svaret, og selvfølgelig solen jeg fikk i Bali og hjemme i Norge. Jeg er brun året rundt og det elsker jeg!

MIN FASTE RUTINE & ET GODT TIPS TIL DEG SOM IKKE TAR SOLARIUM:

💬 Jeg bruker alltid TANCARE – spesielt før sommeren og nå er sommeren rett rundt hjørnet!

💬 Dette produktet bidrar til normal hudpigmentering kan alle – inkludert dere som ikke tar sol eller skal på ferie til syden bruke TANCARE for å bli ekstra gylden.

Da jeg var i Mexico og spilte inn til Paradise Hotel i fjor brukte jeg dette produktet og gjett hvem som var brunest? Hahaha. Jeg elsker å være brun, men jeg prøver også å holde meg unna solarium da dette ikke er av interesse lenger. Kreft er skremmende og det er ikke til å legge skjul på at jeg er redd for å få det som kanskje alle andre. Flere av deltakerne gikk inn på mitt rom og stjal TANCARE fra meg, hahaha. Teit, men jeg forstår dem, absolutt.

SLIK BRUKER MAN TANCARE:

1. Man tar en kapsel daglig.

Jeg kan med hånden på hjerte anbefale dette produktet og det er også derfor jeg samarbeider med serien care & repair. I tillegg har jeg brukt HAIRCARE som også er svært populært hos dem.

KLIKK HER FOR Å KOMME TIL PRODUKTET

JEG BLE HELT SATT UT, MEN GJORDE DET SELV

📍BALIBOLA, SEMINYAK

Da jeg var i Bali spiste jeg så sinnsykt mye god mat og da vi var i Seminyak i et par dager spiste vi frokost på Balibola hver eneste dag, da sier det seg selv at de har god mat der! Det var helt fullt av mennesker som skulle spise der og utenfor hadde de en som kun fokuserte/jobbet med å åpne og lukke dørene etter gjestene. Han hjalp også til dersom folk ville ta bilder ved den «instavennlige» veggen deres som dere kan se på bilde over. Selvfølgelig tok vi også bilder der da det er et dritkult konsept i seg selv. Det er slike småting vi mangler i Norge syns jeg.. eller?

Jeg ble faktisk helt satt ut da vi kom på denne restauranten for første gang, hvorfor? Fordi alle, da mener jeg alle som fikk maten sin tok den med seg og gikk utenfor, satte seg ved siden av bordet og tok bilder med denne veggen, hahahahah. Det var helt sykt å se på og jeg har aldri vitnet til at så mange skulle ta bilder av maten sin samt logoen til restauranten på en og samme dag. Det er så teit.. verden har blitt merkelig ass.. kanskje det egentlig er like greit at vi ikke har det i Norge? Jeg syns jo det er gøy med tanke på bloggen og sånn, men det er veldig merkelig å se hvordan verden har blitt og hvordan vi som f.eks bloggere fremstiller ting. Jeg har egentlig litt blandet følelser rundt akkurat dette og jeg vet ikke om jeg liker det eller ikke. Vi så faktisk en jente som er veldig stor på Instagram. Hun tok maten sin med seg ut, tok en hel del med bilder i kanskje 20 minutter og kom inn igjen. Da hun spiste var hun like “normal” som alle andre, men prinsippet her er at hun skulle få de mest “perfekte” bildene. Jeg skal ikke klage, for vi gjorde akkurat det samme, men det er faktisk ganske merkelig og jeg tok meg selv i å innse hvor pinlig det faktisk er. For det eneste jeg ønsker med bloggen min er å kunne dele realiteten med dere. Det innebærer at jeg er meg selv og ikke fremstiller ting perfekt, for det er ingenting som er perfekt her i verden.

Som jeg sa – jeg gjorde dette selv den siste dagen, da alle andre gjorde det, samtidig vil jeg jo vise dere maten og gi dere tips til spiseplasser dersom dere skal til Bali en gang! Ellers kommer jeg ikke til å gjøre det igjen på den måten. Det ble litt for mye da jeg innså hvor lang tid folk brukte, hvor mange som gjorde det og ikke minst hvor “pyntet på realiteten” det egentlig var. Selvfølgelig vil vi ha fine bilder, men det ble for mye for meg, haha.

Over til noe helt annet, maten der var sykt god og det jeg spiste var avokado sandwich og forskjellige smoothie bowls, såå deilig! Dette er absolutt noe jeg anbefaler til dere som skal eller er i Bali.

Se så fint de pynter maten! Det jo ikke rart alle vil ta bilder av det, haha. Kleint..

JEG BEKREFTER (CRAZY) RYKTER OM MEG SELV

Hørte at du er hemmelig kjæreste med Henrik.

Vi er ikke hemmelige kjærester nei. Jeg har sagt et par ganger nå rundt omkring på sosiale medier at vi har en greie og er mye sammen, men vi er ikke kjærester (enda), kan godt hende vi blir det. 

Har hørt at du hadde vært villig til å drive med porno om lønna hadde vært god nok.

Hahaha, hvor kommer dette fra? Svaret her er nei, jeg kunne absolutt ikke det. Pornofilmer og nakenhet fra min side i offentligheten er uaktuelt og det er noe som aldri kommer til å skje. Dette står jeg for uansett hvilken “lønn” jeg hadde fått. Til de som driver med det – kjør på, men det er ikke noe for meg i det hele tatt. Eller når jeg tenker meg om, vet jeg ikke hva jeg hadde ofret for om jeg en dag skulle være i en vanskelig situasjon. Dette her er umulig å svare på, det kan diskuteres frem og tilbake, men akkurat nå er det uaktuelt. 

At du og Henrik har en greie.

Ja, dette stemmer! Vi har en greie og jeg elsker det, han er virkelig bare god og snill.

At du er lesbisk.

Jeg er ikke lesbisk nei. Det eneste jeg tiltrekkes av er gutter, men jeg har selvfølgelig ingenting i mot de som er lesbiske, syns bare det er fint at man kan elske noen samme hvilket kjønn det er. Samtidig er verden i stadig utvikling og det er fantastisk å se at det begynner å bli mer lovlig også, selv om det er noe jeg syns det burde være overalt til en hver tid – kjærlighet er kjærlighet. Mener jeg da.

Du kommer til Bergen for å feste.

Både ja og nei. For et par måneder siden dro jeg mye til Bergen for å feste og ha det gøy, men det var aller mest fordi jeg besøkte Julie som jeg møtte på Paradise Hotel i fjor. I tillegg er jeg kjempelei av utelivet i Stavanger og foretrekker mye heller en fest eller to i Bergen by. Jeg dro også til Bergen på grunnlag av forskjellige ting egentlig og noen ganger møtte jeg Melina fra ex on the beach, Inger og andre mennesker. Det gikk mye i festing da, men det kom vel ikke som noe sjokk!

At du er egoistisk, moren din holder på å dø og du fester hver helg for å holde deg relevant.

Dette stemmer absolutt ikke. Jeg fester ikke hver helg for å holde meg relevant. Med dette lurer jeg på hvordan man holder seg relevant av å feste? for det gjør man absolutt ikke. Egoistisk er alle mennesker en gang i blant og det er klart at jeg føler meg litt egoistisk til tider.. spesielt de gangene jeg er borte i mer enn en uke fra familie, samtidig må jeg få lov til å reise på feire. 

At du brukte Erik for pr. (ref. Erlend Elias)

Nei, vi var kjærester og det sier vel sitt. Vi hjalp hverandre begge veier og om dere faktisk blar tilbake i arkivet på bloggen vil dere se hvor lite det er om han i utgangspunktet. Jeg har hele tiden sagt til dere som leser bloggen min at jeg svarer på alle spørsmål i kommentarfeltet – ingenting å skjule. Det står jeg for og det har jeg gjort. Selvfølgelig var folk svært nysgjerrige på forholdet vårt da vi faktisk valgte å være offentlige med det.. det handler ikke om pr, men å dele ting rundt livet vårt. Jeg kunne aldri ha brukt noen for pr og det vet de som kjenner meg også, men når bloggen handler om livet mitt faller det svært naturlig inn at det også dukker opp på bloggen. Noen ting har jeg valgt å holde privat frem til en viss tid, men det har alltid kommet ut og jeg syns det er helt fair at jeg får lov til å skrive mine meninger om ting da han har delt ting på podcaster, i aviser og på storyer rundt omkring. Det er fortsatt mye dere ikke vet, men som heller ikke kommer til å komme ut da vi er ferdige med dette! Vi snakker ingenting sammen og det er det beste syns jeg <3

At du ikke hører på moren din og drifter i hva hun sier til deg. (ref. Erlend Elias)

Hvordan vet han det? Han har aldri møtt mamma og kommer med utsagn som overhode ikke stemmer – bare for å angripe meg i kommentarfeltet. Jeg hører på hver eneste ord mamma sier og de rådene hun kommer med! Mamma er mitt aller største forbilde og har alltid støttet meg, gjennom hele livet. Det jeg også elsker med henne er at hun ser to sider av en sak og gir meg klare og tydelige beskjeder når jeg gjør noe som jeg kanskje ikke burde ha gjort.

At du lyver om at håret ditt er ekte når det ikke er det.

Haha, håret mitt er så ekte som det kan bli! Det tok tid å spare, men med de beste tiltakene fikk jeg det til og nå sparer jeg enda slik at jeg kan klippe alt like langt.

Har hørt at du gikk på Bore Ungdomsskole.

Ja, dette stemmer!

At du er døds forelsket i Henrik.

Jeg er veldig forelsket i han og gleder meg til tiden fremover.

Du har hatt sex med Henrik.

Aldri, haha. Joda, neida. Dette er vel ikke relevant?

At mange av guttene fra årets PH er interessert i deg.

Dette kan jeg dessverre ikke svare på for det vet jeg ingenting om, men det er morsomt at du skriver det, hahaha. Jeg har veldig ofte fått høre at jeg er pr kåt og springer etter årets deltagere, noe som ikke stemmer. Vi møttes på et vors og kom godt overens, etter det har vi bare snakket mer og blitt venner – det er faktisk ikke jeg som løper rundt.

Har hørt at du skal studere etter sommeren.

Dette stemmer.

At du var med på PH for gøy og ikke for å spille.

Ja, dette også stemmer! Jeg husker enda hvor mye taktikk snakk det var første dagen jeg sjekket inn i uke to i fjor. Det var umulig for hode mitt å henge med da jeg kun fokuserte på å sole meg og bade. Det var også svært mange nye inntrykk å fordøye, derfor fikk jeg ikke med meg noe av den taktikken alle kom med. Etter hvert som det nærmet seg finale begynte jeg å spille mer, men jeg var absolutt ikke der for spillet sin del, kun for opplevelsen og det å kunne være meg selv. Jeg hater drama og tok aldri del i det inne på hotellet heller..

At du bruker PH deltagere for å være relevant.

Nei, nei og nei. Jeg tror de fleste som blir kjent med meg liker meg for den jeg er og da er det også gøy å henge sammen!

Hørt at du elsker Bergen og menneskene som bor der.

Ja, det gjør jeg! For en by og for noen mennesker – digger det.

Har hørt at du skal bo sammen med noen og ikke alene i Bergen, stemmer dette?

Jepp, jeg skal ikke bo alene.. men sammen med noen andre!

NOEN SVÆRT PERSONLIGE TANKER

💭 Herregud som jeg gleder meg til å flytte til en heelt annen by! Det er faktisk noe jeg tenker på mer enn en gang daglig og det er deilig. Man skal jo faktisk glede seg over noe slikt tenker jeg, spesielt nå som det er første gang jeg flytter ut hjemmefra. Det kommer til å bli ganske nytt, jeg får mye å lære samtidig som det blir kjempespennende og gøy på samme tid! Det varmer hjertet mitt at jeg faktisk ser gleden av å flytte – alt hadde vært verre om jeg hadde gruet meg.

💭 Jeg har akkurat kommet hjem fra Bergen og merker allerede at jeg savner Henrik.. På veldig kort tid har han blitt en stor del av livet mitt og det merker jeg så fort jeg er hjemme igjen. Jeg hater det og er det en ting jeg ikke trives med så er det å ha avstand fra de menneskene jeg er glad i. På den andre siden igjen er det mye gøy som skjer fremover og da får vi heldigvis være mer sammen. Gleder meg!

💭 Nå har jeg virkelig bestemt meg for å slutte å snuse. Den eneste måten jeg klarer dette på er å sette en tidsfrist for når jeg skal klare det og dette skjer når jeg flytter, som ikke er altfor lenge til. Tror dere jeg kommer til å klare det? Jeg er veldig sikker på at jeg skal få dette til.. eller egentlig må jeg slutte, da jeg har fått høre av den personen jeg skal bo sammen med at jeg “ikke får lov” hahaha. Denne personen syns ikke det er noe staselig å se snusbokser rundt omkring, samt snusposer og det forstår jeg veldig godt. Derfor skal jeg slutte og jeg vet at jeg skal klare det.

💭 Jeg tenker veldig mye på livet for tiden og det er så trist å se hvor mange der ute som ikke setter pris på det man har, men heller bruker tiden sin på å rakke ned på andre mennesker for å føle seg bedre. For hvor lenge føler man seg egentlig bedre etter å ha slengt med leppene? Føler man seg bra i det hele tatt? Jeg tror absolutt uten tvil at de som fokuserer på seg selv og de menneskene de er glad i kommer til å ha det bedre i livet. Dette er noe jeg har fokusert ekstremt mye på de siste månedene og gjett om det funker? JA, jeg har det kjempebra akkurat nå og jeg merker at alt går oppover og den riktige veien. Det føles utrolig bra. Jeg kunne faktisk henge meg opp i hva alle andre gjorde, men dette er long gone og virkelig ikke noe jeg klarer å bry meg om lengre. Ikke missforstå meg – jeg bryr meg om hva venner og familie gjør, men ikke hva alle andre bloggere og bekjente gjør. 

💭 Til helgen får jeg besøk av en person som endelig kommer til Stavanger! Fyfader det kommer til å bli gøy og jeg gleder meg til denne personen skal få møte venner og familie, så stas. 

💭 Lurer på hva jeg skal gå med på finalefesten til Paradise Hotel, har faktisk null peiling og det stresser meg utrolig mye, det er ikke mer en to uker til.. har dere noen tips? gjerne legg igjen en kommentar.

💭 Endelig har jeg fått til en avtale på jobbfronten som kan hjelpe meg ekstremt mye i tiden fremover og det føles så sjukt deilig og ikke minst fortjent. Det siste året har vært tøft når det kommer til personlige ting – noe som igjen går kraftig ut over andre viktige ting som jobb og venner.. nå føles det ut som ting går min vei og det er helt kanon! Det gjør meg ekstremt glad. Det jeg også har lært den siste tiden er å ikke gi opp, men å i det minste prøve å jobbe selv om ting er svært tungt. Det er flere som har spurt om jeg skal slutte å blogge da det har kommet ut litt for lite innlegg, men det skal jeg ikke. Så tusen takk til dere som fortsatt leser og følger min hverdag og mitt liv – det er så utrolig gøy og jeg setter kjempestor pris på det. Særlig til dere som også skriver fine kommentarer til meg, jeg leser alt og prøver å svare på absolutt alle kommentarene jeg får. 

💭 Jeg er drittlei av å være syk. I over 3 uker har jeg hatt kraftig bihulebetennelse, etter det begynte jeg å bli bedre, men så våknet jeg i morges av å være like dårlig som det jeg var for en uke siden. Jeg forstår det ikke – er det mulig? Livet er for kort til å være syk i en måned, æææ.

17.MAI FEIRING I BERGEN

For aller første gang har jeg feiret min 17.mai i en helt annen by en klepp. Fyfader så gøy jeg hadde det og oppi det hele fikk jeg også med meg bunaden hit, wii. Jeg elsker bunaden min og syns det dritgøy å kle meg i den de få gangene i året den brukes. 17.mai i år ble feiret i Bergen by og det traff meg midt i blinken for herregud så god stemning det var, både hjemme hos Andre som er kompisen til Henrik og etterpå i sentrum! Jeg håper dere hadde en fin 17.mai – og gratulerer med dagen på etterskudd.