JEG HAR FJERNET FILLERS I LEPPENE

Jepp dere leste riktig.. 

Jeg har valgt å fjerne all fillers i fra leppene mine og etter å ha fylt i flere år er jeg nå ganske lei og syns det har gjort noe rart med hele smilet mitt, spesielt etter så mange år. I tillegg har jeg fått disse markerte linjene ved siden av munnen som gir meg en mer “fillers” look, noe jeg absolutt ikke vil ha lengre, og takk GUD for det, pjuh! Tenk så mye forskjellig drit som har samlet seg inne i leppene mine fra de ulike typene fillers jeg har fått sprøytet inn, samt hvor mye som har klumpet seg og flyttet plass med tiden. Frysningene mine reiser seg, jeg forstår ikke hva jeg har tenkt med da jeg for flere år siden valgte å dra på forskjellige steder å fylle, og endte med å gå på den klinikken som hadde kjappest ledig time til en billig penge.

Helt ærlig så syns jeg ikke det er noe fint med den unaturlige looken av fillers i leppene og syns nesten at det har blitt “gammelt nytt” og det har nok også noe å si med at jeg har vokst fra det, innsett at det verken er fint eller komfortabelt. Det funket heller ikke den gang for å få opp selvtilliten min og det har det i hvert fall ikke etter at jeg var med på tv i fjor.. da veldig mange påpekte hvor stygge de var. Jeg liker den naturlige looken og må nok fjerne litt til for også rette opp i ting som har blitt helt ødelagt! Selv gleder jeg meg til å få alt dette overstått og føle meg naturlig og fin igjen.

Jeg er ikke imot fillers, bare sånn det er sagt, men jeg syns absolutt ikke at den trutmunnen med klumper er noe fint lenger og det gir meg frysninger av å tenke på hva som har blitt sprøytet inn i leppene mine i så mange år. Jeg går heldigvis nå til en utrolig flink dame som vet hva hun driver med og som hjelper meg med dette.

Og, forresten.. det er en ting dere ikke vet om meg før – nå – og det er at jeg allerede har fjernet det meste av fillers fra leppene mine og merker allerede nå hvor mye de har trukket seg tilbake. Det føles så utrolig deilig, men også uvant. Heldigvis er jeg skikkelig komfortabel med å fjerne dette!! Klarer dere å se forskjell?

HA DET NORGE, HALLO GRANCAAA!

Ahh, vi er så heldige!! Endelig er vi fremme i Gran Canaria etter en helt jævlig flytur på nesten 5 timer.. blæ. Gran Canaria er et sted jeg forbinder med en sjukt god stemning og jeg husker enda da jeg var liten og var her. Butikkene, alt, er fortsatt likt som det var da jeg var liten.. og det digger jeg, får så mange gode throwbacks. 🌴🐢

Før vi dro hit hadde jeg null forventninger, det jeg så for meg var a la charterfeber og det er det jo, haha!! Jeg orker ikke, det er så sinnsykt morsomt. Jeg elsker charterfeber, ah!! Og det er ingen tvil og at jeg er et menneske som liker fine “utseendemessige” ting.. vi bor på et to stjerners hotell som faktisk er bedre og MYE gøyere å bo på en mange andre flotte hoteller jeg har vært på tidligere, jeg elsker meg her, virkelig. Hotellet er faktisk fint og i god stand, i tillegg har jeg godt av å leve i nuet og ikke henge meg så mye opp i småting. Om hotellet ikke er luksus tilstand så har vi det hvert fall MYE gøyere her en noen andre steder og det elsker jeg. Dette er noe jeg skal sette mer pris på i året som kommer. Minnene er viktigere for meg og det å kunne være tilstede er helt fantastisk og det føles nesten ut som jeg har “mistet” noen måneder av livet mitt den siste tiden pga. depresjon eller noe lignende..

Jeg storkoser meg og gleder meg til å feire nyttår her sammen med gode venner og Henrik ikke minst!! Vi kommer til å ha det så gøy og jeg gruer meg allerede til vi skal dra hjem. Planene for kvelden er å dra ut å spise god mat også drikke og feste til vi ikke orker mer, guuuu som jeg gleder meg!

Henrik og Andrè leker seg litt, så kos.

Love it, se så koselig og fint det er her!!

MINE JULEGAVER 2019 + SYKESTE GAVEN FRA HENRIK *JEG HYLGRÅT

Reklame – Desenio

Det er på tide å vise dere julegavene mine fra i år og ikke minst den gaven flere har lurt på og det er gaven jeg fikk av Henrik. For å være helt ærlig så er jeg kjempeglad for gaven jeg fikk og det er den fineste og kuleste jeg har fått noen sinne. Det er en gave jeg vet vi kommer til å NYTE og det er ikke så altfor lenge til, æææ. Får sommerfugler i magen jo, jeg begynte å hylgråte da jeg så gaven.. for en gutt og minner er det ingen tvil om at vi skal skape i 2020. ❤️

BILDENE SOM GJØR ALT PERFEKT

Reklame | Desenio

Hei fine dere! Endelig har vi fått opp bilder på veggene i hjemmet vårt og vi merker at det utgjør en gigantisk forskjell. Før føltes veggene og rommene ganske tomme, mens nå er det mer liv og spill her. Rammene som vi har er i svart metall og fargene på posterne passer seriøst perfekt inn til interiøret vårt hjemme og nå føler jeg endelig at vi har begynt å få et hjem. Det er det absolutt ingenting som slår!

Jeg har alltid hørt om Desenio, men ikke eid et bilde fra dem før.. noe jeg ikke forstår! Bilder har virkelig blitt en greie jeg har fått sansen for og da jeg skulle se hvilke bilder jeg ønsket i vårt hjem fikk jeg en haug med inspirasjon fra nettsiden deres og instagrammen, de har til og med svære bildevegger man kan få inpirasjon til å få satt i alle størrelser, det er så sjukt kult. Jeg elsker produktene deres og man finner virkelig noe som passer hver og en der inne! Størrelsene og utvalget er så bredt og det er det man liker når man skal kjøpe noe som vises igjen så godt som bilder, i interiøret hjemme. Love it!

Nå får dere hele 30% rabatt hos Desenio fra og med 27.desember til 30.desember og med rabattkoden “ingrid10” får dere 10% ekstra rabatt på alle posters!! Klikk her.

Ps: kode gjelder ikke på rammer eller handpicked-/collaboration posters/ personlige posters.

Venstre: AUTUMN NATURE (70X100) HER + SORT METALL RAMME (70X100) HER

Høyre: IN THE REEDS No2 (70X100) HER + SORT METALL RAMME (70X100) HER

Se så fine disse to bildene er! De gjør noe med hele stuen og passer perfekt inn med resten av pynten.

ABSTRACT REEDS NO1 (21×30) HER + SORT METALL RAMME (21X30) HER

Elskeeeeeer seriøst dette bilde!! Se så nydelig.

MONSTERA THREE (61X91) HER + SORT METALL RAMME (61X91) HER

Dette bilde har vi ved inngangen og det er så fint!!

Venstre: GET NAKED (21X30) HER + SORT METALL RAMME (21X30) HER

Høyre: ABSTRACT REEDS NO1 (21X30) HER + SORT METALL RAMME (21X30) HER

Disse to bildene passer perfekt på hyllen vår inne på soverommet, det manglet liksom noe der, mens nå er det helt perfekt!! Love it.

Litt morsomt da, hehe! Passer til Valentines Day som kommer i februar. Bare et tips!

Vi er super fornøyd med resultatet! Takket være et bredt utvalgt og gode inspirasjonskilder har vi klart å endelig velge ut bilder til hjemmet vårt. Jeg har et tips å komme med og det er dersom dere klikker HER kan dere sette sammen en bildevegg for å se hvordan resultatet vil bli seende ut, hvor amazing er ikke det?

HAN OVERRASKET MEG

Hei fine lesere!! Jeg tenkte å stikke innom for å si at jeg har fått besøk av verdens beste kjæreste. Som dere helt sikkert fikk med dere feiret vi jul hver for oss og savnet har vært stort fra begge sider da vi vanligvis er vandt til å se hverandre hver eneste dag. På høytider som julaften er det utrolig viktig for meg å være sammen med de jeg er glad i og det at jeg ikke kunne være sammen med han i år har jeg virkelig fått kjenne på.. følelsesmessig. Det har faktisk vært litt sårt og jeg har følt at jeg har manglet noen, likevel er jeg kjempeglad for at jeg hadde en fin julefeiring og at det jeg fikk være med mange fra familien. ❤️

Henrik sto opp tidlig 1. juledag for å komme hit til oss og det betyr veldig mye for meg. Jeg vet at han også syns det var absolutt verdt det og det å kunne hoppe oppå han og kysse på han etter nesten en uke fra hverndre føltes så riktig. Jeg er verdens heldigste jente og ville bare dele dette med dere. Hver eneste gang vi kysser får jeg sommerfugler i magen. Kjærlighet er utrolig fint og for meg betyr det mer en noe annet. Jeg syns også det er koselig å oppdatere dere på at han er hjemme her i Stavanger med meg og at vi ikveld skal noe sjukt gøy og noe som jeg har savnet!! Oppdaterer dere, klem.

BILDEDRYSS JULAFTEN 2019

Holy moly.. for en dag det var i går, jeg dør!! Jeg storkoste meg og fikk ikke tatt så mange bilder, men her er i hvert fall noen av de. Jeg har ikke ord over hvor sykt det var i går faktisk. Vi var ekstremt mange samlet og det syns er absolutt koseligst da jeg er vandt med det fra jeg var liten av. <3

Ellers ble det mye pakker og en av de gjorde at jeg begynte å hylgrine!! Klarer dere å gjette hvem den gaven var fra? Henrik. Dere kan se under hvordan jeg reagerte og det verste var nok at det ikke stoppet, haha. Han er gal i hode sitt og det jeg fikk av han er den fineste gaven jeg har fått noen sinne til jul.. klarer dere å gjette hva?

Se så fint!! Love it.

Pakker til maaaaange personer.

Sniktitt på noen av gevene jeg fikk.

Se på denne da! Denne fikk jeg av Adsales, mangementet mitt, de er så snille!!

Reaksjonen min da jeg fikk gaven av Henrik.

VÅR JULAFTEN HAR BEGYNT!!

Endelig(!!) er dagen her etter en lang nedtelling over flere uker.. Dette året har jo vært ganske annerledes med tanke på at jeg flyttet inn hos Henrik og vi har pyntet til jul sammen i nytt hus, handlet masse julepynt og innsett hvor dyrt det er.. også har vi måtte skape egne tradisjoner for første gang som vi kommer til å ta med oss videre.

Akkurat nå sitter jeg å kjenner på at det blir litt rart om jeg kan bruke det ordet.. uten Henrik her, nå som det er selve juleaften, likevel vet jeg at vi skal feire flere høytider sammen i årene som kommer og det at han kan bruke denne dagen med familien sin og jeg med min er det aller beste. Jeg gleder meg så utrolig mye til å se han igjen i morgen tidlig, da skal jeg hoppe i armene hans og klemme han hardt, så heldig er jeg som har han! Ellers håper jeg han liker gaven sin fra meg i dag, jeg er sååå spent, wææ. Og om dere ønsker kan jeg vise dere hva jeg har kjøpt til han etter jul? Det er i hvert fall noe jeg vet han kommer til å elske.

Så, ellers.. i dag kjenner jeg at jeg skal nyte denne dagen med familien min og være tilstede og oppleve minnene sammen med de. Jeg kommer nok til å oppdatere dere i mellom slagene, men om jeg ikke gjør det er det fordi jeg har lyst til å bruke tid sammen med dem! Jeg får sommerfugler i magen av tanken på jul og i skrivende stund sitter jeg i pysjen hjemme i stua hos mormor og ser på tv. Det er ikke lenge før de andre kommer og da skal vi ha en felles frokost før vi drar videre til kirken også julemiddag, det er så sjukt koselig.

Jeg håper hver og en av dere kjære blogglesere får en fantastisk julefeiring, klem.

EN STOR HÅRFORANDRING, WÆÆ

Reklame | Sayso Jærhagen

Wææ, hvordan skal jeg dele dette da?! I dag har det skjedd noe jeg aldri hadde trodd kom til å skje i nærmeste framtid.. jeg har gjort noe jeg egentlig ikke hadde lyst til, men som faktisk måtte gjøres da håret mitt har blitt helt katastrofe og totalt ødelagt og knekt etter at jeg fikk diabetes (som jeg merket).. det er jo ikke sikkert at det er diabetesen sin skyld, men det føles sånn ut da det var i den perioden jeg drakk mye vann og gikk hyppig på toalettet at det ble så annerledes. Jeg har klippet meg kortere!! Og farget det da.. men det er egentlig ikke så nytt.

For de som kjenner meg vet de hvor ekstremt opptatt jeg er av utseende mitt og hvor mye det håret mitt har betydd for meg. Jeg har spart i mange år og endelig fikk jeg det langt, men som dere kan se under på bildene har håret mitt blitt helt ødelagt og det er ikke noe fint lenger! Buhu, jeg har faktisk grått på ekte i dag på grunn av dette.. dramaqueen? hm..

Takket være Vanessa og Sayso Jærhagen kommer håret mitt til å bli like vakkert som det en gang var og vi er på god vei. Heldigvis er Vanessa utrolig flink til å gi meg akkurat den fargen som passer meg perfekt og i tillegg til at jeg måtte klippe ganske mye av håret mitt gjorde hun dette på en så fin måte at jeg BLE MER FORNØYD etter å ha klippet det en før!! Det kaller jeg å være en god og flink frisør. Love it!! 😍 Dersom dere ønsker å bestille time hos Vanessa eller i samme salong kan dere klikke her – husk at hun også vet hvilke farger hun har brukt i håret mitt så dersom dere ønsker samme farge burde dere gå til henne!!

Jeg har både gruet og gledet meg til denne dagen og i dag har jeg hatt mange rare tanker om hvordan jeg kom til å reagere med å ha kortere hår, så.. enda sitter jeg med en liten støkk i kroppen, men jeg vet at det er ti ganger finere nå også vil det vokse ut igjen med tiden, bare vent. Det kommer til å være mitt lille prosjekt ved siden av jobben, haha!! Hva syns dere?

Det er fortsatt litt langt heldigvis, men for meg føles det absolutt ikke langt i det hele tatt da jeg hadde hår ned til rumpa.. det føles nok kortere for meg en det egentlig er.

FØR

FØR

ETTER

ETTER

Er det ikke en stor forandring?? Jeg dør av å se på bildene og angrer ikke et sekund!! Dere ser som sagt hvor ille håret mitt var og hvor mye finere det har blitt nå. Det er enda slitt, men ikke i nærheten av det samme som før. Videre blir prosjektet vårt å spare håret mitt ut slik det blir langt igjen, men sunt og prøve å få alt til å bli like langt i tillegg! Takker være sayso på Jærhagen får jeg den hjelper jeg trenger til å pleie håret mitt og redde det. Derfor klippet flinkeste Vanessa meg og farget håret mitt og nå gleder jeg meg til fortsettelsen. 

Jeg vet at jeg er nødt til å være med på å fikse håret mitt for at det skal vokse, derfor har jeg kjøpt en del produkter fra merke Eleni og Chris som jeg ELSKER, jeg kjøpte også en beskyttende spray fra samme merke og en hårolje da jeg liker å variere mellom denne og håroljer i merket Bjuwti. Så skal jeg kure håret mitt ofte, bruke hårtabletter og sove med castor Oil oftere, det blir spennende.

For å bestille time hos samme frisør eller på samme salong som meg kan dere klikke HER

DET FUNKET IKKE FOR OSS

Månedene går og jeg har vært så heldig på den tiden å få møte en kjekkas, en som har blitt min bestevenn, kjæreste og nå samboer. For hva forventer man egentlig når det kommer til det å finne kjærligheten? Jeg har møtt forskjellige mennesker gjennom årene på godt og vondt, men aldri før kjent noe så forbanna sterkt for noen som det jeg gjør med Henrik. Jeg elsker å være sammen med han, finne på ting, slappe av sammen og det føles helt uvirkelig å møte noen som har lyst til det samme. Er ikke det litt rart? Det er veldig mange som sier jeg er sååå forelsket.. spesielt i den sammenhengen av at det virker litt rart at jeg enda er det? Men jeg er jo dritstolt over det og det er ikke rart i det hele tatt. Jeg er jo enda forelsket i han og digger det. Det er slik ekte kjærlighet er for oss og vi har alle forskjellige måter å tolke kjærlighet på. Jeg syns det er viktig å vise mye kjærlighet ovenfor den man elsker og jeg ser absolutt ikke feilen med det.

Derfor håper jeg at i disse dager vil alle dere som leser dette sette ekstra stor pris på de dere er glad i og nyt livet sammen med dem! Dette er noe jeg skal prioritere og jeg gleder meg allerede.

Jeg syns ikke at man skal bli lei av kjæresten sin eller føle at man har det bedre fra hverandre fordi man trenger det.. Det er kanskje slik det funker for noen, men absolutt ikke for oss. Vi har prøvd litt avstand i starten og det gikk seg til, men vi trives absolutt best sammen og det er kanskje noe av det jeg verdsetter mest med Henrik! Jeg savner han allerede og skulle ønske avstanden ikke var der nå i julen, samtidig er jeg heldig som bor med han hver eneste dag og jeg vet at vi ser hverandre om noen få dager.. jeg er så utrolig glad i han og om jeg skulle ha ramset opp alt han gjør som får meg til å være så sinnsykt glad i han hadde det tatt meg flere timer, han er unik og veldig spesiell for meg.

Så, poenget med dette innlegget var vel egentlig bare å si til dere at jeg håper dere tar godt vare på de dere er glad i! Vis ekstra kjærlighet og har du lyst til å gi en spontan klem til noen eller si akkurat det du mener på en fin måte så syns jeg dere skal gjøre det. Noen ganger hender det at jeg ser på mamma eller pappa og har dritlyst til å fortelle dem hvor mye jeg elsker de.. noen ganger har jeg ikke gjort det fordi settingen er teit/feil, men etter å ha tenkt tilbake på det ser jeg jo at det er helt fantastisk, det er bare til å gjøre det og jeg tror man angrer om man ikke gjør det! Tenk hvor mye det gleder det andre menneske.

Vær stolt og vis kjærlighet til de menneske du er glad i!

NÅ FÅR DERE SVAR PÅ SPØRSMÅLENE

 


Beste treningsmotivasjon?

Jeg elsker å se på bilder + videoer av andre mennesker som trener på Instagram, det er mye av motivasjonen min. Ellers syns jeg selv at det ikke varer i lengden, jeg er nødt til å finne noe som gjør at jeg utvikler meg og da funker det å ta bilder av meg selv jevnlig for å se forskjellen og utviklingen min nå i forhold til da jeg begynte og for å få bekreftet at jeg når målene mine litt og litt for hver dag som går! Ellers er det jo å ha det gøy på trening, jeg tror det har veldig mye å si. Jeg elsker å trene sammen med Henrik selv om vi ikke er så flinke til det lenger, men prøv å finn deg en treningspartner slik at øktene blir mye morsommere! Så lenge man ikke stopper, gir opp og kommer med unnskyldninger tror jeg også man er på god vei.

Har du høyere lønn en det Henrik har med fast jobb?

Det varierer fra måned til måned, men fortsetter det slik det har gjort de siste månedene er det mye høyere en hans lønn ja.

Har du kjøpt julegaven til Henrik fra deg?

Mmmm.. noe av det, hehe, men dere får ikke vite noe, da finner han utav det(!!). 😍

Hvilket hotell bodde dere på i London?

Marble Arch Suites.

Får du mange kommentarer om at det er unaturlig at du og Henrik allerede bor sammen?

Nei, det er jo ikke unaturlig, vi har vært kjærester i 7 måneder nå, men vi flyttet ganske tidlig inn sammen i forholdet.. enda er vi samboere og trives godt med det.

Har du kontakt med Mario etter at du bodde hos Sofie i Oslo?

Like mye (lite) som før om det gir mening? vi snakker aldri sammen.

Hva ønsker du deg til jul?

Oh, jeg føler at jeg har alt jeg trenger, men jeg ønsker meg ring, smykke, vinglass og interiør til huset, juleservice, Louis Vuitton lommebok, deksel og mye mer. Jeg ønsker meg nytt headsett (beats) og penger også.

Hva heter godteributikken i London?

Husker ikke, men den ligger midt i Oxford og er umulig å ikke legge merke til, haha. Musikk, lys og farger overalt utenfor og i butikken, dere burde gå innom om dere har mulighet.

Skal du reise noen steder i 2020 som allerede er planlagt?

Ja faktisk, vi skal til Italia med jobben til Henrik!! Hvor sykt er ikke det? Drømmedestinasjonen vår sammen. Pizza, romantikk, kjærlighet, designerbutikker og ikke minst et nytt land som jeg aldri har vært i. Det er noe jeg virkelig gleder meg til å få oppleve sammen med Henrik og kollegaene hans som jeg også har fått mulighet til å bli kjent med, sykt gøy. Ellers har vi ikke kjøpt noe mer, men det blir nok en Marbella tur til, Ibiza (håper jeg), Bali (et must) og mye mer. Vi har store planer for 2020 og jeg vil at dere skal bli enda bedre kjent med meg og mitt “morsomme” liv, ikke bare alt det tunge som har vært.

Var Londonturen deres dyr?

Nei, jeg syns ikke det, men den kunne ha vært enda billigere også. Hele turen kom vel på 3000 kroner pr.pers (fly tur, retur og Hotel i 3 netter), anbefaler dere å kjøpe billige flybilletter på wizz selv om de har sine regler og ikke er den “beste” standarden for enkelte, men vi syns det var helt OK + turen varer ikke mer en under 2 timer, billig og bra! Hoteller finner dere også billig om dere leter god og lenge nok. Jeg anbefaler Marble Arch Suites da det ligger ekstremt sentralt(!!).

Hvordan er det å ha en foreldre med en så alvorlig sykdom?

Det er tungt og tøft.. helt ærlig. Det har vært en berg og dalbane i 1,5 år og etter det gikk jeg inn i en ganske dyp sorg som jeg ikke merket før de nærmeste sa i fra nå nylig. Det handler ikke bare om kreften, men om alt som ikke gikk helt som det skulle med sykdommer og da kan det bli for mye. Ellers setter man jo ekstremt stor pris på det man har og den tiden man har sammen med foreldrene våre. Det er også noe positivt med det.

Er du redd for at moren din skal dø av sykdommen?

Ja, selvfølgelig! Det er det jeg er mest redd for og jeg gråter veldig mye fordi jeg er så redd.. 

Trener du armer?

Litt, men ikke så mye og det er heller ikke noe jeg mestrer like bra som bein- og rumpeøvelser! I 2020 skal jeg prøve å bli flinkere til å trene enda mer armer.

Kommer du til å trene like hardt til neste år?

JAAA, enda hardere!! 😍😍

Hvor mye penger bruker du og Henrik på julegaver til hverandre?

Oi, det har vi egentlig ikke snakket så mye om selv. Vi har blitt enige om å ikke overdrive da vi skal på ferie 28. desember som er en slags gave i seg selv. Likevel er det vår første jul som kjærester og da er det ekstra gøy å gi noe litt ekstra fint!! Vi ligger nok på noen tusenlapper hver (minus..), ikke helt enkelt å svare på.

Hva gleder du deg mest til med Gran Canaria?

Komme meg bort, sol, bading, drinker, venner, middager ute med vin ved siden av, nyttår i et varmt land, ALT. Det er ikke noe jeg gleder meg mest til. Det er helheten som er det jeg kjenner mest på og som gjør at jeg får sommerfugler i magen!

Hvorfor poster du så lite bilder på Instagrammen din?

Jeg er kjempedårlig til det, jeg vet. Grunnen er nok ikke verre en at jeg er redd dere ikke skal syns at bildene er interessante og det er superteit. Jeg er også ekstremt streng med meg selv og klarer aldri å bestemme meg for hva jeg skal publisere, men et av målene mine til neste år er å bli dritflink med instagrammen min og poste mer av det dere liker! Gjerne tips meg i kommentarfeltet eller på DM.

Er du redd for at Henrik skal bli skuffet over julegaven din?

Nei jeg er ikke redd for det – han blir glad uansett for så god og snill er han, men det er jo alltid gøy å glede andre så om han liker gaven er det jo et kjempepluss, ellers får være takknemlig uansett tenker jeg, gaver er jo noe man skal sette pris på uansett tenker jeg.