PÅ INNSIDEN AV TELEFONEN MIN

Ettersom flere ønsker at jeg skal dele innsiden av telefonen min med dere gjør jeg det nå, haha. Det er faktisk ganske rart å skulle dele dette da jeg føler at det er personlig på en eller annen måte.. er det ikke det? Alt som er inne på hver og en sin telefon er jo ganske personlig og tro meg.. jeg har mye jeg ikke vil dele.. haha!!

HJEMSKJERMEN MIN

BAKGRUNN

FAVORITTER I KONTAKTER

SAFARI LOGG

MORSOMSTE BILDE

SISTE DM PÅ INSTAGRAM

DRØYESTE INSTABILDE MITT

INSTABILDE MED MINST LIKES

INSTABILDE SOM HAR FÅTT MEST LIKES

SISTE BILDE JEG LIKTE PÅ INSTAGRAM

TOPPLISTE SNAPCHAT

ET BILDE DERE ALDRI HAR SETT AV MEG FØR

SISTE SLETTENDE BILDE I KAMERARULLEN

STYGGESTE BILDE AV MEG PÅ TELEFONEN

JEG BLIR SÅ JÆVLIG PROVOSERT

Først vil jeg starte med å si at jeg er så forbanna stolt over meg selv som har klart å kjøpe drømmebilen min i en alder av 22 år. Jeg har lyst til å vise at det går an dersom man jobber hardt for det. For bare et par måneder siden hadde jeg gjeld noen steder og da bestemte jeg meg for at dette ikke var greit lenger. Jeg tok tak i det, betalte det jeg måtte og sparte som bare det, nå et par måneder etterpå sitter jeg her med bilen jeg har drømt om og det samme kan du også gjøre! Ta kontroll over økonomien din, jobb for det og spar i et motiverende budsjett som du har satt opp for deg selv, jeg lover at det funker.

Over til noe annet..

Det er merkelig dette her med at veldig mange rundt meg skal ha en mening om det ene eller det andre.. og som regel er det positive meninger, mens andre ganger merker jeg at noe får mer negativitet en andre ting og akkurat denne gang kjenner jeg at jeg blir ganske provosert, men også utrolig skuffet over enkeltes menneskers oppførsel. Etter å ha delt den nye bilen min sitter jeg igjen med en kjemperar følelse i kroppen etter å ha lest noen av kommentarene som ble skrevet om dette. For eksempel så er det flere som påstår at bilen er Henrik sin.. noe den ikke er. Bilen er min, den står i mitt navn og jeg har eierskap til den. Jeg betalte for den og i utgangspunktet har den ikke noe annet med Henrik å gjøre en at vi “har den sammen” fordi begge to bruker den like mye.

Grunnen til jeg tar opp dette er fordi jeg sitter igjen med en følelse av at “jenter” ikke får “lov” til å eie en slik bil. Jeg føler at flere der ute mener at det er Henrik som eier den og da lurer jeg på hvorfor? Alle kan søke på den og se at den står i mitt navn og det at flere kommenterer dette får meg faktisk til å føle meg ganske undertrykket som jente. Jeg vet at det kanskje ikke er ment slik, men det er akkurat som om jeg, Ingrid og som er 22 år gammel og jente ikke kan eie en slik bil. Det er helt patetisk og ganske diskriminerende syns jeg. Er det ikke bare fett at jeg har klart å fått meg en slik bil og er det slik at veldig mange forbinder slike sportsbiler med gutter? Fordi akkurat det der er så sinnsykt teit. Jeg trodde vi var ferdig med den forskjellsbehandlingen på gutter og jenter, jeg syns vi skal ha litt mer girlpower og faktisk unne hverandre ting. Jeg lukter sjalusi lang vei fra noen der ute, men det jeg reagerer mest på er dette her med at “bilen må være Henrik sin”. Nå har jeg ikke mer å si om den saken. Dersom dere ønsker å diskutere den mer, greit, men hva er vitsen når jeg har sakt fasiten.. tenk heller litt over hva dere faktisk står for og hva dere skriver noen ganger fordi det føles ganske diskriminerende og det er noe vi burde bli ferdig med i dagens samfunn. 

Jeg mener ikke å være sint eller kjefte på dere som leser, men jeg er nødt til å si ifra til de som faktisk legger igjen slike kommentarer.. i et håp om at det sluttes med. Det er bare sinnssykt provoserende og lite kult.

25% RABATT PÅ NELLY

Reklame | NELLY

T-SKJORTE HER

Hei vakre dere! Jeg har fikset en ny rabattkode til dere som gir dere hele 25% rabatt på alt fra Nly by Nelly. ⚡️ Som jeg har nevnt tidligere er kanskje 90% av klærne mine i hele garderoben fra dette merket, for det første er det dødsfine klær og for det andre er det ikke de dyreste prisene og med 25% rabatt i tillegg hjelper det på. Jeg skal inn å handle mange flotte julegaver nå i denne måneden fra Nelly, sååå, husk å bruk koden nå mens dere kan og få handlet inn noe fint du kan gå med på jul, julebord, nyttår også videre og husk at Nelly har utrolig mye fint man kan gi i julegaver. Koden gjelder ut dagen så hurry up!! God shopping. ⚡️

KLIKK HER OG SKRIV INN KODEN “Ingrid25” I HANDLEKURVEN OG FÅ 25% RABATT

BUKSE HER

GENSER HER

BLUSE HER

VINTERJAKKE HER & LUE HER

VINTERJAKKE HER & LUE HER

BLUSE HER

HIGH WAIST CARGO SKINNBUKSE HER

TØFLER HER

TØFLER HER

VESKE HER

VESKE HER

JUMPSUIT HER

VINTERSKO HER

⚡️ HUSK Å BRUK KODEN “INGRID25” FOR Å FÅ 25% RABATTALT FRA NLY BY NELLY ⚡️

SLIK KOMMER DET NYE HUSET TIL Å SE UT INNVENDIG

Vi har fått tilsendt plantegningene over rommene som skal pusses opp – det er nok noe som skal endres på enda, men så langt er vi ganske fornøyde med hvordan rommene kommer til å se ut. Moderne, praktisk og veldig fint syns vi da. Det har gått ganske kjapt siden da vi begynte å tegne tegningene, nå gjenstår det å få ut gamle møbler som skal selges og klargjøre for montering og diverse!! Dette kommer til å bli et eventyr og vi gleder oss ekstremt mye til å muligens få dette i boks før jul og nyttår. 💥 Det kommer til å bli sinnssykt hektisk, men vi er klar! 

Jeg elsker når interiøret og designet er rent og moderne, derfor sjekker jeg ut hver eneste interiør side på nettet for å finne de fineste pyntingene og detaljene som skal på plass for å få rommene til å være helt 100%!! Tro meg, det er dritvanskelig. Det finnes så mye fint der ute og jeg klarer ikke å velge.. moderne blir det i hvert fall og resten av oppussingen kommer jeg til å filme for dere.

Under ser dere de nåværende plantegningene over rommene våre og de er sjukt fine, men husk at det kan være vi endrer på noen ting så ikke få sjokk om det blir annerledes etter hvert. Også er fargene på bildene ikke så lik virkeligheten, bare slik at dere også vet det.

En kjøkkenøy med plass til to barstoler er drømmen. Det er så koselig å kunne sitte der mens den andre lager mat. Eller bare for å blogge.

Høyskap med god oppbevaring og hvitevarer integrert, love it.

Gjestetoalettet kommer til å se slik ut, men fargene her er svært dårlige, vasken skal ikke se slik ut og noen andre endringer også.

Badet vårt, se så fint! Vi enda usikre på flisene.. hm.

Kaos i hode mitt for tiden.. jeg gleder meg så ufattelig mye til å starte med oppussingen!! ÆÆÆÆ.

JEG HAR KJØPT DRØMMEBILEN MIN!! JENTE SPORTSBIL??

Det er på tide å vise dere hva jeg har kjøpt meg og hvorfor vi dro til Tromsø og brukte 27 timer hjem!! JEG HAR KJØPT DRØMMEBILEN min og fyfader så mye jeg gleder meg til å vise dere. Nå får dere se bilen og turen hjem i en ny video på kanalen til Henrik og meg. Jeg er superglad!!! Jobber man hardt lønner det seg virkelig. 🙏🏽

Husk å abonner på kanalen vår og trykk på bjella ved siden av slik du får varsel hver gang vi poster en ny video!

27 TIMER GJENNOM NORGE

Endelig er vi hjemme etter en 27 timers reise gjennom Norge, fyfader. Jeg forstår ikke at vi har gjort dette her og grunnen får dere nemlig vite litt senere og det gleder jeg meg til å vise dere!! Så, vi har som sagt reist i 27 timer i strekk og både rumpa mi har sovnet, jeg har fått poser under øynene og spist skikkelig usunt.. hvem andre liker å spise hvaaaa de vil på reise? Jeg elsker det nemlig.. 

Når man reiser i så sinnssykt mange timer blir man for rastløs, men vi var faktisk veldig flinke til å underholde oss selv og dette fikk vi også hjelp til av skogen rundt oss til tider.. for vi så nemlig rev, reinsdyr og årh.. hva heter det da.. jo, vi så også en tanks/stridsvogn?? som plutselig kom ut på veien, haha. Vi holdt på å le oss hjel da vi så tanksen på veien! Dersom dere har sett serien trailer park boys vil dere forstå hvorfor vi lo så vanvittig mye av den der. Utenom det er vi veeeeeeldig slitne, humøret har gått opp og ned, vi har ledd mye, vi har ikke snakket noen ting til tider, vi har sovet på skift og er vel egentlig helt utslitt. Derfor sov vi helt ut i dag for å lade opp batteriene til en ny og spennende uke.

Jeg anbefaler alle å dra gjennom Norge en tur.. kanskje med et par timer mer en oss der man legger inn pauser og hoteller, spise på restauranter og slikt, for det vi gjorde var helt jævlig til tider. Til tross for det som var dritt fikk vi jo heldigvis se og oppleve mye nytt da, vi dro forbi jotunheimen, gjennom mo i rana, vi har passert polarsirkelen og mye mer.. for en tur og den kunne ikke ha vært mer spennende en sammen med Henrik. Uansett, jeg må jobbe videre nå for at jeg skal klare å få ut hvorfor vi dro til Tromsø innen dagen er over.

HER ER SVARENE PÅ UKENS SPØRSMÅL

Reklame | Nelly

Bluse HER / Skinnbukse HER / Belte GUCCI

Hva liker du best med følgerne og leserne dine?

Jeg liker aller best hvor mye støtte og ros dere gir meg! Det er helt fantastisk å lese alt det fine dere skriver til meg og det vil jeg at dere skal vite at jeg setter uendelig stor pris på. Jeg har blogget i 1,5 år nå og jeg vet at dere nok merker mer og mer at dere “kjenner” meg og det føles også veldig bra – fordi, jeg har lyst til å være et bra forbilde for dere og komme med gode tips som dere kanskje får bruk for i framtiden, altså tips jeg virkelig hadde trengt å få høre for mange år siden og dersom jeg hadde fått de hadde nok livet mitt vært bedre i dag.. men jeg klager ikke, jeg er kjempeglad i livet mitt.

Kunne du ha blitt venn med en fan?

Ja så klart!! Det hadde vært utrolig gøy, men ikke om det ble for mye fokus på meg og mitt.

Hvordan går det med skolen oppi alt det andre som skjer i livet ditt den siste tiden?

Det går greit. Det har vært veldig vanskelig og utfordrende.. nå får jeg se hva jeg kommer til å gjøre videre. Skole er noe jeg kommer til å ta, men om dette var riktig tidspunkt? Det tror jeg ikke. Jeg utvikler meg stadig hver dag når det kommer til å være en influenser og jeg elsker den jenten jeg er på vei til å bli. Jeg klatrer oppover og er veldig stolt over meg selv til tross for at mange sa jeg ikke kom til å lykkes..

Jeg har fått mange store muligheter og samarbeider som skal i boks, skolen tar for mye tid nå, derfor er det en vanskelig situasjon å være i. Jeg vet hva jeg vil prioritere, men det skal gjøres riktig også.

Hva var den største utfordringen med å flytte så “langt” fra familien din?

Det har vært å ikke bare kunne dra til dem når jeg vil, se på de, snakke med de eller være tilstede… det syns jeg er det vanskeligste mange ganger.. heldigvis finnes FaceTime, men det er ikke på samme måte og kommer nok aldri til å bli det.

Hva gjør dere i Tromsø?

OMG!! Jaaa… hva har vi gjort der? Jeg kommer til å fortelle dere mer om det så fort som mulig.

Hvilken type diabetes har du?

Jeg har type 1.

Hvorfor tar du så mye fillers?

Jeg har ikke tatt fillers på over ett år og kommer ikke til å gjøre det igjen. Jeg har kanskje litt for mye i de enda, men det er på vei ut og det at jeg tegner leppene mine kan fort gjøre at det ser ut som jeg fyller leppene enda og mye mer.

Hvorfor er ikke du i LA med de andre?

Jeg hadde kjempelyst og ble spurt, men det passet ikke helt inn i planene mine da dere vet at det er sinnssykt mye som foregår akkurat nå. Håper jeg kan være med neste gang!

Hvor lenge har du og Henrik vært kjærester nå?

Er det ikke 5 måneder? Jeg husker ikke, er ikke flink til å telle og ha kontroll på slikt, men vi ble sammen på finalefesten til ph i år.

Hva ser du for deg å jobbe med om 10år?

Sosiale medier eller med økonomi. Helst sosiale medier og bloggen seff.

Hvor mye har du gått ned eller opp i vekt etter diabetesen?

Jeg har gått opp i vekt pga. kroppen endelig tar opp næringen og vannet i kroppen. Det er helt normalt.

Hvordan reagerer blodsukkeret ditt når du spiser mat med mye sukker og fett?

Det stiger og jeg syns det er vanskelig å vite hvor mye insulin jeg skal ha før jeg trykker dette sukkeret og fettet i munnen.. men jeg kontroll sjekker alltid blodsukkeret med apparatet en god stund etter at jeg har spist det.

Hvor har dere reist?

Vi har vært i omtrent hele Norge på 26 timer og nå er vi ganske lei.. heldigvis er vi hjemme om et par timer.

Så du har betalt alle faste utgifter til Henrik uten å få ta del i eierskap? Snakk om å være lettlurt…

Ja selvfølgelig? Jeg må jo betale for meg og mitt, syns det er helt skammelig og ikke være med å betale for nett, vann, strøm, mat og diverse når jeg bruker det minst like mye som han. Jeg bor jo der jeg også, men det betyr ikke at jeg betaler ned lånet hans. Kom det som et sjokk? Jeg syns nesten det er sjukt å ikke skulle betale for slike ting.. da har man virkelig ikke lært og man blir ikke lurt om man betaler for maten sin og det man bruker. Jeg mener da at man er jævlig egoistisk og selvopptatt dersom man ikke bidrar. I tillegg er det nesten som å lure den som eier huset dersom man ikke er med på å betale for mat og diverse.. utnytting er det i mine øyner. Skjønner at man ikke skal måtte betale slike ting dersom man ikke bor der fast, men det gjør jeg.

Angrer du på at du ikke fullførte sykepleien?

Nei, ikke i det hele tatt.

Filmer dere inn nytt tv-program i Tromsø?

Kanskje!!

VI HADDE INNBRUDD I NATT

Reklame | Nelly

Lue HER // Hettegenser NA-KD

Dere leste riktig.. vi har hatt innbrudd i bilen vår i natt. Hvor sjukt er ikke det? Jeg forstår ikke helt hvorfor eller hvordan. Som dere kanskje har fått med dere på de andre sosiale plattformene mine har det vært en lang dag for vår del og det at vi har havnet helt oppe i Tromsø over dagen er det grunner til, men ikke at noen har ranet alt som var inni bilen vår i natt.

Vi sto opp klokken 04:00 for å komme oss kjappest mulig til Flesland (flyplassen) for å rekke et veldig tidlig fly til Oslo også videre til Tromsø.. da vi skulle sette oss inn i bilen merket vi at den var helt tom og der har det vært noen å tatt alt vi eide og hadde i bilen.. fra lommeboken min til diverse andre ting som treningsskoene mine, headsettet mitt og iPhone laderen som var festet fremme i bilen, haha. Snakk om å nappe med seg alt? Heldigvis var det ikke noe som hadde noe særlig med verdi, det eneste som er dritt (syns jeg da) er at vi ikke vet hvem det er og at jeg er nødt til å fikse nye kort.. både bankkort og førerkort. Stress, argh. 🤦🏽‍♀️

Livet går ikke alltid etter planen? så, om dette/disse menneskene klarer å leve med å ha stjålet tingene mine får de bare gjøre det, men jeg håper de lærer til neste gang og blir tatt da det overhode ikke er greit å stjele andres ting. Henrik og jeg ble faktisk jævlig skuffet for å være helt ærlig med dere! Det er lenge siden jeg har kjent på en slik skuffelse og det handler nok om at jeg ikke forstår hvordan andre mennesker tar seg slik til rette på den måten. Er det en av naboene? Er det noen helt random? Kjenner vi de? Jeg vet ikke og jeg kommer ikke til å spekulere så mye mer i det, men jeg håper at personen har lært en lekse og slutter med der.

Uansett, vi har det travelt og holder på med veldig mye greier for tiden og øyeblikket, dere får vite mer etterhvert!! Kanskje imorgen faktisk, gleder meg. Jeg håper dere får en fin helg og husk at jeg svarer på ukens spørsmål i morgen. Dersom dere lurer på noe kan dere stille meg spørsmål i kommentarfeltet her eller på instagrammen min: ingridaguiluz.

SNIKTITT PÅ DE NYE DETALJENE I HUSET, OH MY GOD!

TIDEN FLYR.. og svetten renner nedover pannen min, for et kjør.

I dag har jeg vært i et møte om huset og oppussing fra kl. 10:00 til 15:00 og rumpa mi sovnet, jeg fikk en begynnende føling og alt var bare helt utslitt da jeg satt 1,5t i kø og motoren på bilen røyk. Yey, hahaha. Uansett, møte derimot var rett og slett dritgøy! I dag gikk vi gjennom alle plantegningene av rommene som skal bli helt nye. Vi gikk gjennom løsningene for hvordan alt skal være i rommet til detaljer av farger og diverse som dere kan få sniktitte på under. Det er nok enda noe som kommer til å endres på og etter hvert får dere se plantegningene av rommene og da vil dere kunne se hvordan det kommer til å se ut i virkeligheten og det er jo kjempegøy! 🌿

Ting begynner virkelig å ta form i disse dager og det er mye gøy som skjer på likt, og mye penger ut. Det er jammen meg dyrt å holde på med alt dette her.. det er så mye jeg har lyst til å dele, men som jeg ikke vil dele før ting er helt på stell – og det er ikke bare huset jeg snakker om!!

I og med at vi har sett en del på detaljer og slik i dag så har jeg lyst til å vise dere dette. Jeg elsker moderne, nordisk stil og liker veldig godt når møbler og ting er i mørkere farger, men at det ikke blir for hardt, mer koselig og lunt. Jeg er faktisk drittlei av hvitt, men det er også noe jeg føler vi må ha innslag av inni mellom, ellers elsker jeg spiler og tre-farger ved siden av – derfor er det mye det vi baserer fargene og stilen på. Stilen i rommene kommer til å gå igjen som en rød tråd og det er jammen meg hele fem rom som skal pusses opp og det ene er nemlig kjøkkenet vårt, altså oh my god. Jeg røper en ganske gøyal og drømme detalj for dere under.. klarer dere å gjette hva jeg snakker om? 🌿

Kataloger i en hel bunke, viktig å se hvilket utvalg de forskjellige har! Det er så utrolig mye spennende der ute – og ikke minst nytt og mye mer teknologisk.. jeg er jo en stor fan av alt som er moderne og som ser veldig fint ut, jeg er også fan av planter, tre, og mørke farger for å ikke glemme ting som er smarte løsninger og veldig praktisk.

Her ser dere litt av skapene vi skal gå for, både farge og stil, så gøy.

LOVE IT. Dette falt jeg pladask for da jeg så det for første gang in real life, herregud det kommer til å gjør noe med hele kjøkkenet!

Jeg syns det er vanskelig å velge farger da det er så utrolig mye fint der ute.. likevel vet jeg hvilken farge vi skal gå for og det etter mye om og men.

Vasker av alle ting er noe som har overrasket meg mest.. det er dritvanskelig å velge!! De har fått så utrolig mye nytt og spennende.

Altsååååå, se, bare se så stilig.

Dette hadde passet meg midt i blinken da vaskerommet har blitt min nye bestevenn.

Orker ikke, jeg dør, fyfader.

Dette skal inn på badet i en eller annen form.. (faktisk).. det også skal pusses opp!!

Dersom dere har noen gode tips eller triks å komme med som er innenfor moderne, praktisk og litt mørkt med mye planter tar jeg gjerne i mot tips!! 🌿 Jeg elsker smarte løsninger og det er noe som virkelig skal inn i de ulike rommene, vent å se.

EN OPPKLARING RUNDT HUSET OG PENGER

Jeg er nødt til å ta opp noe som jeg merker flere der ute har kommentert til meg og da oppfatter jeg det som om at jeg ikke har vært helt klar rundt dette temaet og derfor kommer det en oppklaring i dette nå. For, jeg har fått ekstremt mange meldinger om hvordan jeg kan være så dum å betale for oppussingen så lenge jeg ikke eier noe. Jeg har også fått høre at jeg kommer til å bli utnyttet og at jeg kan miste alt jeg betaler i oppussingen dersom det blir slutt mellom Henrik og meg. Vel, det er her jeg har vært uklar? Tror jeg.

Det jeg har nevnt tidligere er at jeg betaler for mat, strøm, nett, vann også videre, rettere sagt de tingene vi bruker sammen som koster penger. Ellers betaler jeg ikke mer, noe som skal endre seg de neste månedene! Denne måten her syns jeg er mest rettferdig.. da jeg som dere sier ikke eier huset og ikke burde betale ned på huslånet hans. Dette er vi begge fullt klar over blir feil, likevel handler det litt om hvor mye han selv må ut med i måneden på lånet og litt slik, derfor skal vi nok øke det litt. Over til det andre.. jeg skal selvfølgelig ikke betale for oppussingen uten å  være en del av huset og Henrik, så dum er jeg ikke og så frekk er heller ikke Henrik. Vi gjør dette sammen og oppussingen er også med på å øke den helhetlige verdien på huset som vi begge ønsker da vi skal være sammen i lang lang tid. Ja, hva om det blir slutt? Det kan skje, men det er ikke noe jeg tror eller ønsker skal skje.. vi kan ikke leve med at “tenk om det blir slutt”, det vi heller gjør er å tenke litt smart sammen, vi inngår selvfølgelig en avtale slik ting blir rettferdig og det at jeg er med på oppussing blir som en investering i huset og en måte jeg kjøper meg litt inn på! 

Grunnen til jeg tar dette opp er fordi flere har advart meg om å ikke betale mer en jeg bruker fordi det kan backfire meg dersom det blir slutt. Mange sier også at jeg kan ende opp med å sitte igjen med ingenting dersom jeg ikke tar del i noe og kjøper meg inn.. det er tydelig at mange har gått på en feil der og bodd sammen med kjæresten og betalt uten å ha papirer i orden, blir det slutt da, ja.. da er man fucked.. selv om alt går bra til slutt.

Jeg vil at dere som kan like lite som meg om dette skal begynne å tenke dere om og sette dere inn i hva dere har rett til og hva som også er bra for dere. Det er trist å lese om alle de som har blitt lurt og de som har blitt dumpet etter at de har betalt uten å ha papirer i orden. Jeg får vondt i hjertet på deres vegner og syns at vi skal være mer klar over hva vi har rett til og ikke, eller om man sammen skal gjøre det beste for begge parter slik at man sikrer seg noe i framtiden om ting faktisk ikke går bra. Husker dere da jeg ble tvungen til å si opp jobben min etter Paradise Hotel? Hadde jeg vært klar over rettighetene mine der hadde jeg aldri sagt opp. Da hadde jeg skjønt at det sykehjemmet gjorde mot meg ikke var lov og et brudd på lovverket. Ingen papirer var heller i orden der og ting var umulig å fikse opp i, så.. få orden på disse tingene slik at du ikke ender opp med å sitte der alene en dag uten noen ting.

Det at jeg skal være med å sette en verdi på huset og betale for meg gleder meg, virkelig. Jeg føler at vi tar et steg videre i livet, et ganske stort steg som er starten på et nytt kapittel sammen.. fyfader så gøy!! Heldige meg.