SVAR PÅ ARTIKKELEN (TV2) OM MEG OG ERIK

Jeg vet ikke om dere har fått med dere artikkelen tv2 publiserte i dag angående bruddet til meg og Erik. Uansett, jeg tenkte jeg kunne fortelle dere hva som har skjedd og hvorfor de publiserte dette nå selv om det ble slutt for flere måneder siden. De aller fleste har nok fått med seg at Erik er med på Farmen kjendis, dette innebærer som regel premierefester og diverse andre ting. Da han var på førpremieren til første episode av Farmen kjendis ble han spurt om forholdet mellom meg og han, hvorfor det ble slutt og mye annet – dette er noe verken jeg eller Erik kunne noe for, men det er klart at folk er nysgjerrige. I et tidligere innlegg skrev jeg hvorfor det ble slutt mellom oss og det er klart at det er mye mer småtteri bak bruddet en det jeg skrev om.

Vi levde 2 måneder sammen (stuck) i en svær villa, uten kontakt med omverdenen, det var kun oss. Ting blir forsterket der inne og det er både positivt og negativt vil jeg si – det fine er jo at vi blir utrolig godt kjent med hverandre på kort tid, samtidig slipper vi det bryet rundt sosiale medier som Instagram, Snapchat og u name it, dere forstår. Vi hadde det veldig fint, men da vi kom hjem var jo omtrent alt tilbake slik det var før vi dro til Mexico. Oppmerksomheten tok knekken og da Erik takket ja til Farmen kjendis fikk jeg beskjeden om at mamma hadde fått kreft. Det var helt jævlig og tro meg – det var like jævlig for han som måtte dra bort da han egentlig ville være der for meg. Det som er trist med Farmen er at vi ikke fikk noe kontakt på lang tid.. de gangene jeg trengte å snakke med kjæresten min var det ikke mulig og for han gikk alt fra å være paradis til det stikk motsatte. Poenget er at det skjedde mye småtteri som gjorde at feilen man kan gjør som menneske får glasset til å tippe over og da ble det slutt. Jeg har ikke vært utro og jeg ser at det en del som tror det. Samme det, det er ikke poenget. Han trengte også at jeg var der for han, men det var svært vanskelig da jeg hadde mine ting hjemme og han sine ting..

Det er dritt å dele dette innlegget og jeg orker egentlig ikke å snakke mer om hva som skjedde mellom meg og Erik, det er lagt dødt og vi har det fint begge to på hver våres måte. Grunnen til at jeg velger å dele dette er at dere får lese Erik sin side av saken, med tanke på at jeg kun sa mitt i det ene innlegget hadde ikke han mulighet til å si noe. Dere kan lese han side og kommentarene mine til det Erik sa. Farmen var en meget stor grunn til at det ble slutt, det er det ikke noe tvil om.

Dersom dere har lyst til å lese saken og se videoen der Erik snakker om forholdet kan dere klikke her.

BILDEDRYSS FRA BERGEN DAG 2

BERGEN, BERGEN, ALLE ELSKER BERGEN.

Beklager for mindre oppdatering en det jeg i utgangspunktet lovet dere her på bloggen. Jeg har vært flink til å oppdatere på Snapchat, der heter jeg: ingridaguiluz 

Ellers har jeg lyst til å beskrive helgen med ett ord og det er sjukt. Jeg elsker Bergen og de få gangene jeg er der har jeg lyst til å nyte tilværelsen! Jeg kommer til å fortelle dere hvorfor jeg ikke har blogget så mye i Bergen og det er en grunn til det.. dessverre. Ellers har vi brukt helgen på å feste (mye). Bergen er en ordentlig studentby og uansett hvor man velger å gå; om det er til butikken eller på en nattklubb møter man alltid haugevis med unge mennesker som er hyggelige, imøtekommende og gira på livet. Det er faktisk noe at det jeg føler vi mangler her i Stavanger, selv om jeg ikke kan uttale meg like mye der, da jeg ikke henger så ofte i byen.

Jeg kom til Bergen på fredag og etter det gikk alt lynkjapt. På fredag ordnet vi mat og handlet inn en del ting for også dra ut på klubben der. På lørdag sov vi frem til vi var uthvilt også dro vi videre på en restaurant som heter salsa. Herregud så bra det var der. Maten var god, stemningen var top-notch og selskapet var enda bedre! På salsa hadde de en sjukt god drink som jeg dessverre ikke husker navnet på, men det er den gule drinken på bilde – den var så ufattelig god at vi måtte kjøpe kanner med det, oh yeah. Dette er ikke reklame, bare et lite tips fra meg til dere. Vi møtte Sandra fra ex, Jarl og Simen som er to gode venner av Sandra (og nå oss). Alt i alt hadde jeg en superfin helg i Bergen og gjett om jeg kommer tilbake snart? Jeg har også hatt i tankene om jeg kanskje burde ha flyttet dit..

Simen, Sandra og Jarl – livsnytere.

Min nye favorittdrink!

ANKOMMET EN NY BY

Annonse | Asknfoyn

Fysøren, dette har vært etterlengtet til de grader og endelig er jeg her igjen. Dere aner ikke hvor dritt det er å bo i Stavanger når noen av mine aller beste venner bor flere timer unna med bil.. “heldigvis” har vi fly, selv om jeg får dårlig samvittighet av å fly så mye som jeg gjør med tanke på forurensingen og diverse. I dag sto jeg opp klokken 05:30 etter 3,5 time med søvn. Gjett om jeg er død? Jeg henger ikke med i svingene akkurat nå. Det er så ufattelig mye å gjøre på jobbfronten samt når jeg skal skvise inn besøker her og der til venner. Motet faller heldigvis ikke av den grunn, for det er nemlig dette jeg elsker å gjøre! Reise, feste, være sammen med venner, skape nye minner og jobbe samtidig! Akkurat nå føler jeg meg svært heldig.

VESKE HER

Uansett, jeg ankom Bergen i dag tidlig for å besøke en av mine aller beste venner Julie. Den jenta der er gullverdt og vi kommer garantert til å kose oss ihjel denne helgen. Det kommer til å skje noe hele tiden og vi skal selvfølgelig også feste en del – om dere er over 20 år kan dere møte oss på Kava, det er der vi kommer til å henge på lørdag! Jeg er forresten evig takknemlig for at jeg møtte Julie i Mexico for ett år siden, tusen takk beste deg for at jeg får lov til å komme på besøk og lage kaos i Bergen by bebbi <3 Ps: i dag har vi vært ute å spist og møtt en god venninne av meg som også bor i Bergen! Så gøy.

ORANGE IS THE NEW TAN

Annonse | Nikita nails

🧡🧡🧡

Look at my new nails! Jeg elsker de og ja – jeg valgte en helt syk farge denne gang. Plusset med denne fargen er at jeg blir ordentlig tan da, liker det. Eller har jeg lyst til å skryte av min flinkeste Anita som fikser neglene mine svært ofte. Jeg har gått til henne siden jeg kom hjem fra Mexico og nå syns jeg det er på tide å skrive litt om det. Anita driver med Negler, vipper, vippeløft og er frisør! Jeg fikser neglene mine der fordi hun er utrolig flink og skikkelig kreativ. Hver gang jeg kommer til henne har hun mange fine ideer til hvordan hun har lyst til å fikse neglene mine og det digger jeg. Hun fikser selvfølgelig neglene slik kundene vil ha det, men hos meg har hun frie tøyler som det heter.

Dersom dere har lyst til å booke time hos henne kan dere ta kontakt gjennom:

Facebook – søk på Nikita Nails.

Instagram – søk på anitanikitasvela.

Anita har et eget superfint lokal på Klepp – for min del passer det perfekt fordi det er kun 5 minutter å gå fra meg. Anyway, dette var et lite tips fra meg til dere, i tillegg ville jeg vise dere den spreke fargen jeg har valgt, noe jeg er stolt over, utrolig nok. Jeg er nokså basic i klesstilen og andre ting generelt, derfor er det gøy når jeg prøver ut nye ting.

PERSONLIGE TANKER PÅ EN TORSDAGS KVELD

Tanker som popper opp i hode mitt akkurat nå.. 

💭 Jeg føler meg skikkelig heldig. I dag er det Valentines Day som dere garantert har fått med dere.. dagen min har riktig nok gitt meg mersmak på å få meg en kjæreste og jeg føler jeg er på vei inn i det akkurat nå. Føler meg så heldig, hvor fint er det ikke å ha noen man kan dele gledene og sorgene våre med? Hm.

💭 Det kribler i magen når jeg tenker på hvor mye gøy jeg skal gjøre de kommende ukene og noe av det starter allerede i morgen tidlig(!!) #staytuned.

💭 Akkurat nå ligger jeg her og tenker på hva jeg har lyst til å finne på i USA. Det er ikke lenge til jeg reiser og det kan fort hende at jeg drar hele tre ganger til USA dette året. Dere vet allerede fra før av at jeg drar sammen med venninnene mine i juni, det jeg ikke har fortalt er hvem jeg reiser sammen med nå snart eller etter sommeren! Klarer dere å gjette?

💭 Jeg klarer ikke å slutte og tenke på hvordan det blir å fly langt igjen. Jeg gruer meg skikkelig mye og begynner å få reisefeber. Har dere noen gode tips til noe som kan hjelpe mot flyskrekken og redselen? Det er en lang flytur og jeg vet at jeg må gjennom den.

💭 Herregud som det kribler i magen. Det stopper ikke fordi det er så sjukt mye som skjer. I neste uke skjer det også en del ting som jeg gleder meg til å vise dere gjennom bilder og mye mer – utrolig nok har jeg fått en invitasjon til noe jeg ikke kunne si nei til, selv om det blir stress og knapt med tid til familie og venner før jeg drar til USA blir det nok verdt det!

💭 Lurer på hva som Instagram egentlig holder på med for tiden.. merkelig det der.

BLOMSTER PÅ DØREN, AV HVEM?

HAPPY VALENTINES DAY PEOPLE

Gjett hva dere? Love is in the air eller hva? Herregud jeg er i ekstase og ikke minst svært sjokkert over dagen så langt. Dere kommer ikke til å tro hva som har skjedd med meg i dag, altså hva i alle dager! Er det en ting som er sikkert, dette har aldri skjedd tidligere. Valentines Day er en dag jeg liker svært godt, hvorfor ikke bare bruke denne ene dagen i året på de man er glad i eller kjæresten? Jeg er singel merkelig nok, men det har ikke stoppet meg i å bli glad eller overrasket. Dagen i dag har vært hektisk og jeg har hatt mye å gjøre med både ærend og andre ting – jeg hadde nesten glemt ut at det er Valentines Day i dag og da vet man at jeg har vært i farten hele dagen. For omtrent 30 minutter siden kom jeg hjem og hadde såvidt fått satt med ned i stolen da det helt ut av det blå ringte på døren. For det første pleier det ikke å ringe så ofte på døren uanmeldt i disse dager og for det andre visste jeg at jeg ikke hadde noen planer, så – hvem dukket opp på døren? 

Utenfor døren sto det to voksne menn som har fått i oppgave å levere ut roser på dørene til mennesker som har bedt de om det. Er ikke det koselig og romantisk? Herregud. Jeg fikk sjokk og måtte selvfølgelig spørre de to mennene om det var fra de, noe det ikke var. En fin blomsterbukett med roser ble overlevert til meg og inni der lå det et lite kort. I det kortet sto det:

Håper dagen din blir like fin som du er. Du fortjener bare det beste – 53, 48894

Jeg er fortsatt ekstremt nysgjerrig på hvem det er som har sendt meg dette, hvem tror dere det er? Og hvorfor har denne personen skrevet, 53,48894 som er en del av adressen til Paradise Hotel (aka. min nyeste tatovering).

UKEN SOM GIKK

Annonse | Nelly

Akkurat nå:
Sitter jeg i sofaen innrullet i et teppe ettersom det enda er fryktelig kaldt ute. Jeg holder også på med å planlegge en del ting og reiser som skjer i nærmeste fremtid, gled dere! Det skjer mye gøy.

Ukens opptur:
At Nelly har fått en kjempebra rabattkode som gir dere 20% rabatt på alt de har, utenom det som er på blacklist. Klikk her og skriv inn koden “FREELOVE20” og få 20% rabatt i kassen. Koden går ut i morgen kl.10:00, hurry up!

Ukens nedtur:
Det er ingenting annet en den sjokkbeskjeden vi fikk av legene på SUS. Dere kan lese mer om dette her..

Ukens tanke:
Denne tanken er veldig trist, men jeg har tenkt mye på hva prøvene til mamma resulterer i. Vi har fått beskjed om at hun er nødt til å ta en ny CT for å sjekke hvorfor blodprøven har steget så mye som den har. “Heldigvis” har hun vært forkjølet og dette kan ha mye med resultatene å si, om ikke er det skummelt (skremmende). Jeg har ikke lyst til å få enda en nedtur, det klarer jeg ikke og det blir tøft for mamma også. Uff.. blir forbanna.

Ukens cravings:
Nok en gang jordbær melk fra Tine, fyfader så digg det er! Dere burde absolutt prøve det om dere ikke allerede har gjort det!

Ukens irritasjonsmoment:
Det er uten tvil de som hele tiden har rakket ned på at andre kjøper følgere på Instagram også gjør de det selv! Instagram har i natt valgt å fjerne falske brukere og/eller robotbrukere om dere ikke har fått det med dere og jeg har mistet 1000 følgere. Husker dere at jeg nevnte til dere en gang tidligere at jeg måtte gjøre brukeren min privat fordi noen andre kjøpte brukere til meg? Det var så sinnsykt irriterende og nå forsvant de endelig. Det sykeste er at Kim Kardashian gikk ned 2 millioner følgere. Hun har enda mange millioner, men fysøren det er likevel mye. Jeg har også sett at flere av de som rakket ned på at andre kjøpte brukere har mistet flere tusen følgere, så morsomt at karmaen smeller tilbake på disse personene! Syns det er teit av de legger ut andres Instagram følgere som er fake, når de selv har mistet mer følgere i ettertid. Men, det skal sies at Instagram kan ha gjort en feil og slettet for mye og mange brukere som ikke skulle ha slettes. Det sies også at de sletter ofte svært gamle brukere som er inaktive, derfor betyr det ikke at de kun har fjernet kjøpte følgere/roboter! Håper de fikser opp i dette.

Ukens avgjørelse:
Den beste og største avgjørelsen jeg har tatt denne uken er å gå til psykolog! Det har lenge vært i tankene, men jeg har ikke følt at det har vært et behov for det. Jeg har også tenkt veldig mye over om det har vært vits i det hele tatt, men etter at jeg gikk snudde de tankene der ja. Det er veldig godt å kunne snakke med noen utenforstående om personlige ting man ikke ønsker å dele med venner eller familie.

Ukens serie:
Farmen kjendis på Tv2 Sumo!

Ukens låt:
Would you ever – Skrillex, Poo Bear

Ukens Youtube-video:

Ukens mest leste innlegg:

1. DE FILMET MEG NAKEN

2. 20 PERSONLIGE SPØRSMÅL OG SVAR

3. JEG HAR VÆRT HOS PSYKOLOGEN

VIDEO – 24 TIMERS PAUSE CHALLENGE

Onsdag betyr ny YouTube-video og her kommer den! Vi tok utfordringen og nå kan dere se våres 24 timers pause challenge – noe som var bokstavelig talt var helt jævlig. Wenche styrer meg med en fjernkontroll. Den har selvfølgelig flere funksjoner som en pauseknapp OG slowmotion. Dette innebærer at når Wenche sier pause er jeg nødt til å stoppe helt opp uansett hvor vi befinner oss. Da kan hun selv velge hva hun så vil gjøre, om det er å tulle med meg eller drite meg ut. Det var helt jævlig og dere får blant annet se meg “kline” med en hund, dusje og mye mer.  Alt dette kan dere se nå! Håper dere liker videoen og har lyst til å gi den en tommel opp. ⚡️

PS: Hjelp meg å gi videoen en tommel opp slik at jeg kan kontrollere Wenche neste gang – tro meg, jeg kommer til å ta igjen (bare mye verre).

 

OG HUSK,

KLIKK HER FOR Å ABONNERE

HVORDAN GJENNOMSKUE FALSKE VENNER?

Annonse | Nelly

T-SKJORTE JUNKYARDBUKSE HER / SKO JUNKYARD

Vi har vel alle hatt falske venner i løpet av livet? Derfor tenkte jeg å skrive et innlegg om hvordan man gjennomskuer disse dersom man er i tvil. Dette er ingen fasitsvar, men det er mye her som kan stemme – husk at det betyr ikke at man må bryte båndet mellom venner som er slik, men trenger bare å sette begrensninger og ha alt klart begge veier. Jeg er så heldig at jeg ikke har opplevd dette noe særlig, det verste etter Paradise Hotel var de menneskene som skrev fine ting til meg i innboksen min og som deretter hang meg ut på sosiale medier. Alle vennegjenger kan krangle, men innerst inne kjenner man at man savner de, ja – da er de ekte venner, men når man ikke kjenner på savnet er det heller ikke ekte venner, tenker jeg!

💬 Venner som baksnakker deg eller som sier noe til deg mens de sier noe helt annet til de andre.

💬 Venner som har en intensjon om å henge med deg for å klatre i rangerings stigen sosialt sett. De bruker deg rettere sagt, for å henge noen de syns er kulere eller bedre – om ikke bare få kontakt med noen andre en deg.

💬 Venner som ikke stiller opp når man trenger de mest, men som kan henge når man skal gjøre morsomme ting som å dra på ferier og lignende.

💬 Venner som er dømmende. De finner feil ved deg og rakker deg ned hele tiden slik at du føler deg dårlig. Man skal ikke føle seg verre etter å ha vært med venner, men ti ganger bedre!

💬 Venner som misunner deg og hele tiden nevner at du har det mye bedre en de (noe som ikke alltid er riktig).

💬 Venner som er der for oss og som hjelper oss med å lykkes, men når vi da har lykkes trekker de seg unna istedenfor å glede seg over at du faktisk fikk noe til. Igjen – føler disse vennene seg komfortable når de er med oss, men ikke om vi ikke er på samme nivå. De føler seg dårlige når noen får ting til, rettere sagt.

💬 Venner som vil være bedre en deg i alt, med dette mener jeg i absolutt alt. Om man trener, skal de trene mer for å være enda bedre. De vil rett og slett være bedre en deg i alt du gjør uansett om det kanskje ikke er noe de selv liker å gjøre.

💬 Venner som er manipulerende. De som gjør seg selv til et offer, har kontroll på alle situasjoner og får problemene alltid over på deg.

USIKKER, SJOKKERT OG LIVREDD FOR HVA DE SIER

😳😳😳

Hei dere! Jeg tenkte jeg kunne starte opp med en fast kreft-spalte her på bloggen hver tirsdag om dere har lyst til det? Det jeg kommer til å skrive om kan variere fra kreft generelt til hvordan jeg har det oppi det hele. Om dette er noe dere har lyst til setter jeg stor pris dersom dere legger igjen en liten kommentar slik at jeg vet hva dere ønsker å se mer av. Vel..

 

VI FIKK EN NY LITEN SJOKKBESKJED I GÅR..

 

Som dere sikkert vet fra før av har det vært en vanskelig uke for meg med tanke på morsdagen, ny runde med cellegift for mamma og nye resultater på prøvene hennes. Det er en ting jeg ikke har fått sakt til dere som jeg har lyst til å oppdatere dere om. I går var jeg sammen med mamma på sykehuset for å ta del i den nye runden med cellegift som hun enda får hver tredje uke på SUS – Stavanger universitetssykehus. Det jeg ikke var klar over var at prøvene kan forandre seg alt etter hvordan formen til mamma er og i går fikk jeg virkelig kjenne på dette. Det er merkelig, men jeg lever av og til på en rosa sky og tror at vi kommer til å ha det slik for alltid. Med dette mener jeg at mamma er såpass frisk som hun er. Det er jo en veldig fin tanke av meg, men jeg må også være flink til å forstå realiteten og innstille meg på endringer som kan komme underveis. Det er ikke slik at jeg kommer til å tenke “viss eller om” det og det skjer, men jeg må være klar over at prøvene kan svinge litt i ny og ne, eventuelt at vi kan få en liten nedtur like mye som oppturene.

Jeg har snakket en del om blodprøver til dere – noe mamma tar jevnlig slik at legene har kontroll over kreftcellene/kreften. Mamma tar en blodprøve som heter S-CA 125 og normalverdiene til en person som ikke har kreft ligger innenfor 0-50 i referanseområde (trenger ikke å være riktig). Da mamma var på det aller verste hadde hun over 600 på disse prøvene og har etter den største operasjonen vært på alt i fra 30 til 9, noe som i mine øyner er fantastisk bra. I det siste har hun vært litt syk både med forkjølelse, kvalme og feber.. det er helt grusomt og for henne er kroppen mye svakere når hun først får en influensa og lignende. I går på sykehuset fikk vi beskjed om at prøvene hennes var på 75 kU/L – altså over 50 i referanseområde. Det er ikke noe hyggelig i det hele tatt og det var som å få et slag i trynet. Veldig ofte tenker vi det verste og for mamma er tiden frem mot en ny CT vanskelig. Tenk å måtte gå rundt og vente på å få svar. For all del kan det hende at prøvene var høyere denne gang i og med at hun har vært forskjølet – dette sa legene. Om ikke kan det hende at det er mer spredning eller noe annet skumlere. Heldigvis får mamma god og rask hjelp av legene som sier at hun skal ta en ny CT for å sjekke kreftcellene i kroppen og for å se om det eventuelt har kommet flere cyster, svulster. 

Ventetiden er jævlig lang, selv om den ikke er det, vi får jo faktisk hjelp innen nærmeste fremtid. Dagene går og innerst inne vet jeg at mamma ønsker et fasitsvar, et svar på hva dette betyr og hvorfor prøvene er høyere en tidligere, uff. Derfor er ventetiden lang, vi klarer ikke å stoppe og tenke på dette før vi vet hva som skjer. Det er tungt og det legger seg et par kilo ekstra på skuldrene i slike tider. Jeg krysser i hvert fall fingrene for at det ikke er noe alvorlig.

Dette var bare en oppdatering på hvordan hun har det akkurat nå. Jeg har det ikke noe særlig topp for øyeblikket, men med min innstilling vet jeg at vi ikke kan gjøre noe med det før vi vet hva prøvene og legen sier – uansett hva svaret blir skal vi kjempe oss gjennom dette også! Som vanlig.

 

Fordi vi faktisk ikke har noe valg.