BLIR VI FORFULGT?

Okei dere! Alt er ikke en dans på roser her i New York, det kan jeg si med en gang. Vi koser oss ekstremt mye, men det er et par småting som har sine ulemper. I går dro jeg og Sofie rundt i New York for å oppleve byen, bli kjent og bare nyte de fine omgivelsene. Vi dro selvfølgelig innom et par butikker i samme slengen, da jeg kom i kontakt med en dame som jobbet på Sephora. Jeg kjenner henne ikke i det hele tatt, men hun virker som et genuint og bra menneske. Jeg har nok ikke fortalt dere at Sofie og jeg har kjøpt oss ukespass på subwayen her i New York.. det er jo super genialt, men jeg merker at ubehaget kommer hver eneste gang vi skal ned på subwayen. Det er blikk i alle kanter og mennesker som roper etter oss. Vi møter selvfølgelig på mange hyggelige mennesker, men det er noe med de som ikke er like hyggelige. I går da vi tok subwayen hadde vi begge på oss en del merkeklær og ja – vi fikk mye oppmerksomhet. Det var ikke noe jeg likte i det hele tatt, den type oppmerksomhet er bare ordentlig ubehagelig. 

Anyways, da jeg snakket med hun damen som jobbet på Sephora ble jeg glad for at hun kom med enkelte tips til oss, men jeg ble dessverre enda mer redd for enkelte ting. Hun sa blant annet at vi ikke burde ta subwayen med de klærne og at vi måtte være veldig forsiktige fordi enkelte følger etter oss. Hun vet jo ikke om andre mennesker følger etter oss, men hun kjenner New York og vil at vi skal være klar over hvor viktig det er å skjule eller gjømme slike ting. Hun fortalte også at de aller fleste som tok subwayen her i New York tok av seg ringer og smykker da de skulle ta subwayen, nettopp fordi det finnes så sjukt mye kriminalitet her.

Jeg setter kjempestor pris på at hun sier i fra og gir oss tips – det er jo slik at vi er klar over disse tingene, men vi tar det nok forgitt noen ganger. Selv om jeg merket ubehaget da jeg gikk på plattformen der med subwayen tenkte jeg ikke noe mer over hvor alvorlig det kan bli eller kunne bli. Vi har i hvert fall lært at dersom vi skal ta subwayen er vi nødt til å være forsiktige og skjule diverse “fine” ting for å ikke bli forfulgt eller ranet.

VI ENDTE OPP HER

📍 THE BUTCHER`S DAUGHTER

I går morges tok Sofie meg med på en sykt god restaurant som serverer dritgod mat. Jeg kødder ikke – det var sinnsykt godt! Frokosten var amazing og jeg følte for en gangs skyld at jeg kunne spise noe som både smaker godt og samtidig som er sunt når jeg er på reise. Jeg smakte avokado sandwich med egg på toppen, altsåå OMG SÅ GODT. Ved siden av det hadde jeg brass monkey smoothie og vann! Den også var dritgod, den minnet meg faktisk om en av de smoothie bowlene jeg hadde i Portugal.. 

Uansett, det var dritgodt og dersom du bor eller skal til New York en dag, anbefaler jeg dette på det sterkeste. Vi kommer nok til å spise flere ganger her i løpet av turen. Det er så sjukt merkelig å si, men jeg elsker å spise mat på ferier! Spesielt i andre land da de har bedre utvalg!

 

Se så digg det ser ut! Smaker så gooodt!

MER SPREDNING ELLER IKKE?

Som jeg fortalte dere tidligere måtte mamma ta en ny CT på grunn av dårligere blodprøver en det hun  vanligvis pleier å ha. Nå som hun har holdt seg fin i formen og hatt stabile blodprøver i flere måneder er det skummelt å få den beskjeden om at noe har forandret seg, men de vet ikke hva. Heldigvis får mamma god oppfølging på sykehuset og med en gang legene ser forandringer hos henne setter de i gang med tiltak. Da vi fikk beskjeden om at blodprøvene hadde forandret seg raknet veldig mye for både mamma og resten av familien. Det er ikke til å legge skjul på at livet til mamma og det usikre rundt henne påvirker oss alle på godt og vondt. Eggstokk kreft er svært alvorlig og det skal mirakler til for at mamma blir kreftfri i det hele tatt og da er stabiliteten rundt prøvene en stor trygghet i livene våre. Den forandringen som viste på blodprøvene var tøff for spesielt mamma som veldig ofte kan henge seg opp i blodprøvene, nettopp fordi de har den tryggheten rundt seg. Vi har gått i over en uke og ventet på at hun skal ta CT og på mandag dro vi sammen til sykehuset hvor hun endelig fikk gjort det. For to dager siden dro jeg til New York og fikk ikke muligheten til å være med henne inn på sykehuset for å høre hva legene hadde å si om resultatene.

Da Sofie og jeg hadde funnet setene våre på flyet og var nærest klar for avreise mot New York fikk jeg en telefon fra mamma. Jeg hadde en liten anelse om det var resultatene fra CTen hun skulle fortelle meg om – noe som stemte. Mamma fortalte meg at CTen var fin og at det så likt ut som det har gjort de siste månedene! Jeg føler meg ti kilo lettere og jeg er evig takknemlig for at kreften ikke hadde spredd seg noe mer en det den allerede har. 

Det er ikke til å stikke under en stol at jeg tenker mye på mamma. Hele tiden faktisk og nå som jeg er langt borte fra henne tenker jeg ekstra mye på henne. Resultatene på prøvene har gjort tankene mine bedre og nå skal jeg nyte New York(!!).

📍NEW YORK, BABY

Annonse|Nelly
AND WE`RE FINALLY HERE

Fysøren jeg har ikke ord, vi er endelig fremme i NEW YOOORK! Etter en 7 timers lang flytur har jeg for aller første gang satt beina mine på jorden i USA og den følelsen er fantastisk. Reisen ned hit var så bra som den kunne bli – ingen forsinkelser og svært hyggelige ansatte på flyplassen. Jeg var drit nervøs da jeg skulle gjennom sikkerhetssjekkene, men nå i ettertid innser jeg jo at det ikke var noe å stresse over. Det er så sjukt å si, men jeg har gledet meg i flere år til denne dagen og nå er den endelig her, WOHOO. Vi har fått sjekket oss inn på hotellet som er dritkult! Jeg har lagt til bilder under. 

Anyway, jeg vet ikke hvor jeg skal begynne, jeg har lyst til å oppleve absolutt alt og vi har bare syv dager på oss. Jeg blir nesten stresset bare av tanken, men vi finner nok utav det. Som tidligere nevnt er det deilig at Sofie har vært her før og at hun har noe kontroll over hva vi burde oppleve og ikke. 

PS: Jeg har forresten endelig fått smake på den berømte Cheetosen til Sofie og herregud så godt det var! Sinnssykt sterkt, men regner det kommer til å bli en vanesak da vi har hamstret inn med Cheetos.

Se denne syke utsikten fra rommet vårt.

TOPP HER|BUKSE HER

Jeg er så sinnsykt glad for at jeg valgte å dra og ikke minst turte å dra hit! Vi kommer til å få det så sjukt fett, bare vent og se. Husk å add meg på Snapchat og Instagram: ingridaguiluz for å få med dere all galskapen her i New York. Vi snakkes <3

FIRST STOP ✈️

VACATION MODE ON

På null komma niks sitter denne jenta på Gardemoen akkurat nå. Jeg har kjøpt meg en baguette på la baguette og blogger klar en del innlegg til dere i og med at vi skal reise i mange timer. Denne gang går turen til selveste NEW YOOORK! Et nytt land og en ny by venter på meg og jeg er klar for å innta USA med storm. Det kommer til å bli dritgøy å få oppleve denne byen sammen med Sofie og nå som hun har snakket så mye om Cheetos har jeg svært høye forventninger til det, HAHA. Neida. Nå vil jeg bare komme igang med innsjekkingen og alle kontrollene vi skal gjennom. Dette kjenner jeg at jeg gruer meg litt til i og med at det er en helt ny opplevelse for meg. Jeg suger i engelsk og er redd jeg sier noe feil? Går det an?

Flyturen fra Stavanger til Oslo gikk som smurt. Null flyskrekk, null angst, jeg følte utrolig nok at jeg levde livet og det var deilig. Dypt? litt.. dere aner ikke hvor digg det er å slippe å være redd. Når angsten kommer er det helt jævlig og jeg klarer rett og slett ikke å kose meg. Uansett, jeg er i ekstase akkurat nå! Det går ikke helt opp for meg at jeg er på vei til New York at the moment. Det eneste som gjenstår og se er om flyskrekken holder seg langt unna meg på det neste og siste flyet til New York. Vi har direktefly noe som passer meg midt i blinken. Nå som vi likevel skal dra så langt unna Norge er det deilig å bare komme seg dit uten mellomlandinger og tull.

Sofie er rett rundt hjørnet og når hun kommer skal vi nok handlet inn litt digg til turen, samtidig må vi få alt i orden og nyte resten av turen. Husk å legg meg til på Instagram og Snapchat: Ingridaguiluz for å få med dere alt som skjer i New York! Vi kommer nok til å ha the time of our lives med full fest og mange nye opplevelser så stay tuned. <3

UKENS SPØRSMÅL OG SVAR (DEL 2)

Hva syns du om dickpicks?
Det er rett og slett så ekkelt at jeg spyr. Gutter, det er ikke sexy og det er svært få jenter som har lyst til å se penisen din helt ut av det blå på et bilde. Det er så turn off, hjelpe meg, håper dere slutter med det der.

Hvordan organiserer du hjemskjermen din?
Tenker du på pcen? Der ordner jeg alt i mapper. Den ene mappen heter bilder og den andre økonomi, under disse mappene igjen har jeg undermapper.

Hvilken dato begynner Paradise Hotel?
Husker ikke, regner med det er tidlig i Mars.

Foretrekker du å gå med eller uten bh? evt. hvilken Str?
Jeg går nesten kun uten bh, men om jeg skal noe spesielt der jeg har en gjennomsiktig topp eller noe bruker jeg en bh under såklart. Husker heller ikke størrelsen, det er kanskje ett år siden jeg kjøpte meg bh sist.

Tok Molde deg godt i mot?
Ja, herregud! Molde var så bra – har ikke ord.

Når skal du begynne å trene?
Jeg begynner rett etter New York da jeg vil bli mer komfortabel til Bali!

Skrev du brev til eksen din på farmen?
Ja, jeg sendte brev og hele pakka, men de tok det ikke med. Like så greit tenker jeg da de fine tingene jeg skrev ikke har noen betydning lengre! Og det er jeg glad for.

Hvordan føles kjærlighet?
Kjærlighet er skummelt, men også sykt fint. Det er noe med kjærligheten som gjør meg hel om det gir mening? Jeg har som tidligere nevnt her på bloggen at jeg er en forholdsjente. Jeg har vært heldig som har fått lov til å oppleve kjærlighet på en svært fin og god måte, men jeg har også vært borti drittsekker som ikke vet hvordan man skal behandle jenter og vise dem kjærlighet.

Hva er ditt aller flaueste øyeblikk?
Uff, det er nok da jeg blødde gjennom i en hvit bukse på skolen. Jeg husker enda hvor forferdelig det var å få mensen så tidlig.

Når kommer din sextape ut?
Har ingen sextape jeg! Så må nok skuffe deg der.

Hva tenker du er det viktigste i et forhold?
Tillit.

Vet du hvem som vinner Farmen kjendis?
Ja, jeg vet hvem som vinner!

Hvilke program kunne du ha tenkt deg å deltatt i?
Det er uten tvil skal vi danse.

Hvor mye tjener du i måneden?
Dette er nokså privat, men i og med at jeg ikke har nevnt noe om det før så kan jeg si det varierer veldig. Det kan komme opp i flere titusener av kroner i måneden, mer har jeg ikke lyst til å utdype.

Hvem er din favoritt blogger?
Kenza fra Sverige.

Når reiser dere til New York?
Vi drar nå på tirsdag (imorgen)! Cant wait.

Tror du at du og Sofie kommer til å krangle i USA?
Nei er du gal, hvorfor skulle vi det? Det jeg liker med Sofie er at hun er veldig jordnær og snill – hun liker ikke drama og trekker seg mer unna (akkurat som meg). Vi kommer til å få en sinnssyk tur, belive me. Godt ment da, selvfølgelig.

Hvordan tror du det blir å fly til USA når du er så redd?
Det kommer til å gå fint, jeg har flydd mye i det siste og vet hva jeg skal gjøre dersom jeg blir redd eller får angst.

STAVANGER UNIVERSITETSSYKEHUS

Hei dere.

Nok en dag på sykehuset er fullført. Mamma har vært å tatt CTen jeg snakket om tidligere på grunn av forandringene i verdiene hennes etter de forrige blodprøvene. Sykehuset er ikke en plass jeg trives lenger og det irriterer meg. Jeg har vært student der og likt meg utrolig godt, men nå føles alt bare feil og vondt når jeg går gjennom gangene. For et par måneder siden elsket jeg å være der, hjelpe andre og vise omsorg, nå klarer jeg det nesten ikke. Det gir meg dårlige minner og lite lyst til å være der.. det er ikke det at jeg ikke setter pris på jobben de gjør, det er bare skikkelig ekkelt å være der. Innerst inne tror jeg at jeg frykter å få vonde beskjeder, noe jeg allerede har fått en gang om ikke to ganger.

Det som gjør mest vondt med sykehuset er å se hvor ofte mamma må dra dit. Det trenger ikke alltid å være alvorlig, men det er vondt å se at hun som en gang dro på jobb hver dag nå må innom dit istedenfor. For et liv.. og det er slikt liv hun må leve. Det er ikke bare en midlertidig plass man er på for å fikse et brukket ben, men det er en plass hun er nødt til og kommer til å måtte bruke mye tid på i fremtiden. Fyfader hun er sterk altså og jeg har verdens beste forbilde rett foran øynene mine hver eneste dag! Er jeg ikke heldig eller hva? 

Vi får ikke vite svarene på CTen før i morgen og jeg gruer meg skikkelig mye. Mamma skal inn på møte med sykehuset i den tiden der jeg er på reise mot USA og det gjør vondt i hjerte mitt. Det aller beste hadde vært om jeg kunne ha dratt dit sammen med henne, men noen ganger må man leve livet og ikke stoppe opp med å gjøre de tingene man har planlagt og gledet seg til fordi noen andre er i denne situasjonen. Det høres så jævlig egoistisk ut, men tro meg – det er det mamma ønsker. Hun har pappa der og resten av familien som stiller opp for henne, det er det familier er der til.

Verdens beste og fineste mamma <3

Trist å se at dette er en vanesak. 

For å si det på den enkleste og mest ærlige måten: jeg er drittlei av dette stedet. Det er verken hyggelig eller koselig. Et hvit rom med stoler oppstilt på rekke og rad..

UKENS SPØRSMÅL OG SVAR (DEL 1)

//Annonse – Junkyard og Nelly

BUKSE HER|LIGNENDE TOPP HER

💬💬💬

Denne uken hadde dere mye på hjertet, derfor tenker jeg at det aller beste er å dele innlegget inn i to deler. Det blir så enormt mange spørsmål å svare på i ett innlegg om jeg skal ta med alle. Derfor svarer jeg på halvparten nå og resten av halvparten i morgen! Og husk, dersom dere har oppfølgingsspørsmål eller lurer på noe helt annet kan dere stille spørsmålene i kommentarfeltet, svarer der også.

Hvor kjøper du dine fineste klær, etter Nelly.no?
Jeg elsker Kouture som ligger i Oslo, de har så mye fint! Samtidig liker jeg godt å handle på Pretty Little Thing, Bershka, Pull and Bear og Stradivarius, men disse butikkene finnes dessverre ikke i Norge. Jeg elsker nettshopping og føler at Nelly har det aller meste av utvalg til forskjellige priser og merker.

Hva sto det på den siste SMSen du fikk?
Videresend det du fikk på mail og sjekk om han har fått det opp da. Kan være mailen/PDF programmet han har som ikke viser alt..

Hvor gammel vil du være når du får barn? Er du klar for barn nå?
Jeg har lyst til å få barn i 20årene (helst før jeg er 30), men det er ingen garanti, derfor tar jeg det som det kommer. Om jeg hadde blitt gravid nå hadde jeg nok tatt abort, men det kommer helt an på situasjonen og hvem det er med.

Hva bruker du helst penger på?
Jeg bruker mye penger på reiser og ferier! Det er det jeg bruker mest penger på.

Hva er ditt favorittprogram på TV?
Det er mange, jeg liker best realityprogram som Paradise Hotel, farmen også videre.

Kan du fortelle en ting leserne dine antageligvis ikke vet?
At jeg aldri har sett, møtt eller snakket med farfaren min.

Når var du lykkeligst?
Da jeg ble forelsket i en gutt for 5 år siden ca, men også da jeg var inne på Paradise Hotel. Det er vanskelig å skulle si nøyaktig en periode jeg var lykkeligst, da jeg føler at det kommer og går.

Hvem vant gavekortet fra junkyard?
Synne Brenden og hun har blitt kontaktet.

Trener du nå? om ja, hvor ofte?
Nei, trener lite nå!

Hva syns du om at deltagerne fra din sesong i ph er så splittet og henger lite sammen?
Jeg syns det er helt greit jeg! Vi har vel aldri hatt noe særlig med kontakt etter Paradise Hotel og da føles det også svært naturlig. Det er deilig å slippe alt dramaet også, da flere snakket dritt om hverandre og nå i ettertid viser det seg også at enkelte har gått bak ryggen min og gjort noe jeg er veldig overrasket over. Man skal ikke være godtroende om alle.

Krangler du med noen nå?
Nei, jeg liker ikke krangler.

Hvem hadde det dårligste showet i Molde?
Ingen, da mener jeg ingen. Alle var faktisk sinnssykt flinke og det var vanskelig å velge hvem som skulle vinne! Heldigvis var vi flere dommere som sammen skulle velge en vinner.

Hva skjedde i Molde i og med at du ikke ville fly videre til Oslo?
Jeg ville være sammen med familien før jeg drar til New York. Mamma skal på CT i morgen og den har jeg lyst til å være med på – igjen håper jeg at jeg finner roen i kroppen min før jeg drar.

Hvorfor var du ikke på den festen i går som alle bloggerne var på?
Fordi jeg som sakt ikke dro til Oslo og var der! Jeg er hjemme nå og syns det er digg. Neste gang er jeg nok med på det.

Kunne du noen gang ha vært med på Farmen eller Skal vi danse?
Ja, det kunne jeg for å være helt ærlig.

Kan du lage en video der du sminker noen du kjenner i blinde?
Ja, det virker så morsomt!

Hvilke hudprodukter bruker du til vanlig?
Swiss Clinic.

Har dere Paradise deltagere en gruppechat eller noe? Isåfall, hva heter den?
Vi hadde en gruppechat mellom jentene da vi kom ut, men den ble ikke brukt i det hele tatt. Jeg husker enda at dersom noen spurte om noe var det fåtallet som i det hele tatt orket å svare. Så barnslig spør du meg.

Kunne du ha flyttet til Lofoten, eller må du bo i storby?
Lofoten er nok litt langt unna.. det måtte ha blitt en by som ligger nært Stavanger om det er enklest å ta fly eller tog. Jeg er ingen byjente da jeg bor mer på landet her hjemme, men jeg kunne absolutt ha tenkt meg å bo i en storby.

Hvor lenge har du blogget?
Siden mai 2018, snart 1 år.

Blir du ofte gjenkjent på gaten av at mennesker kommer bort eller stirrer på deg?
Ja, det hender veldig ofte at jeg bli gjenkjent, spesielt der det er mange mennesker. Bergen er en by jeg blir mest gjenkjent i, mens her i Stavanger er det roligere. Oslo er også en av de byene hvor folk kommer mest bort til meg. Jeg syns det er så hyggelig og setter stor pris på at dere tørr å komme bort – om det så er for å ta et bilde eller si noen ord! Love it. Det er veldig fint å få ansikter på de som følger meg og ikke minst få lov til å bli litt kjent med de.

Hvordan kan man bli artist?
Aner ikke. Bli en influenser? eller melde deg på et tv-program og lage en sang etter på.. (haha).

Er du redd for at Sofie skal reise hjem fra deg i New York? (som hun gjorde i LA)
Nei, det er jeg ikke redd for og om Sofie skulle ha gjort det hadde jeg støttet henne og dratt hjem sammen med henne! 

 

PS: Nelly har 20% rabatt på NLYbyNelly faves akkurat nå(!!) Klikk her og kom direkte inn til salget.

Det varer frem til i morgen kl. 12:00.

JEG BLE SÅ STARSTRUCKED AT DETTE SKJEDDE..

WHAT HAPPENS IN MOLDE STAYS IN MOLDE

Nå som jeg er hjemme igjen fra Molde tenkte jeg å skrive om noe ganske morsomt som skjedde der! Det er så flaut… dumme meg. Veldig ofte har man en tanke på forhånd om hvordan man ønsker å opptre dersom man møter en kjendis man blir starstrucked av. I mitt tilfelle gjorde jeg ikke dette, noe som endte opp i en stor flause og en god latter. For dere som ikke vet hva vi gjorde i Molde så skulle altså vi være dommere i en show-konkurranse som de stillende presidentene skulle fremføre foran oss og et giga stort publikum. All ære til alle de som stilte, det hadde i hvert fall aldri jeg turt å gjøre. Uansett, det var dritbra og for dere som ikke så dette la jeg ut videoer fra de ulike showene på instagramstory. Dersom dere har lyst til å følge med på hva jeg legger ut der kan dere følge meg: ingridaguiluz. Husk at jeg reiser til New York, da kommer det nok mange gøye storyer og bilder på instagram!

Tilbake til dette her med flausen. Er det en kjendis jeg alltid har syns har vært ordentlig kjekk så er det Audun Sørseth. Jeg vet, dette er skikkelig flaut å dele med dere, men det er faktisk sant. Jeg var jo klar over at Audun skulle være en av dommerne sammen med oss, men jeg tenkte ikke noe over hvor starstrucked jeg kom til å bli, derfor dreit jeg meg skikkelig ut. 

Jeg og Julie sto i baren for å bestille oss en drink før showet skulle begynne. Helt ut av det blå kom da Audun ut av heisen gående mot oss i baren, og der ble jeg stresset ja. Herregud… han er jo så kjekk? hahaha. Det som skjedde da var at vi fikk drinken og jeg skulle ta tak i vesken min og slenge den over skulderen. Under vesken oppå bardisken lå mobiltelefonen min (noe jeg hadde glemt helt ut). Vesken slepte med seg mobiltelefonen over bardisken og på under et sekund lå mobilen knust i tusen biter midt på gulvet. Det var så flaut!!! Alle begynte å le, mens jeg ble superstresset. Er det mulig?

Når jeg møter noen jeg har sett så mye på tv og som er så kjekk mister jeg seriøst hele kontrollen, altså hva i alle dager?! Jeg ler enda over hvor flaut det faktisk var. Heldigvis var det glemt et par minutter etter og vi hadde en ellers så fin kveld! Her kan dere se et bildedryss i fra Molde! Rommet vårt, showet og Audun (haha).

Tips til deg som har flyskrekk: spill gjerne mobilspill som funker uten nett.

Se så fin utsikt det var fra hotellet(!!). Julie og jeg hadde rom i 9ende etasje og fikk litt av et norsk, vakkert, syn på naturen. Fysøren.

Dommerpanelet 😉

Dette er presidentene som styrte hele showet og som tok i hvert fall meg med storm. Kom til og med en naken gutt springende på gulvet.. craycray.

Roomservice! Etter showet bestilte vi oss mat inn til rommet, så digg! Dette er Mozzarella sticks, en av mine favoritter.

Fineste og beste Julie. Elsker denne jenta!

Crush.. neida, joda. Jeg håper dere forstår at jeg tuller! Audun er en kjekk kar med et glimt i øyet, men jeg er ikke forelsket eller superfan.. 

Nytt antrekk før vi opplevde Molde by!