INGEN VIXEN PÅ MEG I ÅR HELLER..

Ja, hvor skal jeg begynne? Akkurat nå sitter jeg under pleddet i sofaen her i Bergen og ser på alle bloggerne, youtubere og flere andre som er på vei til Vixen influenser Awards. Jeg vet ikke helt hvor jeg skal begynne dette innlegget, men dere vet nå i hvert fall at jeg ikke er der og dette er andre året på rad..

I kveld skal jeg se Vixen live og det gleder jeg meg til da jeg har null anelse på hvem som vinner de enkelte prisene!! Så skal det også sies at det føles helt ærlig litt rart å sitte her i Bergen i år også. Jeg husker veldig godt fjoråret hvor jeg følte meg litt alene om å ikke dra/bli invitert på Vixen og da tenkte jeg “neste år, da er jeg også der”.. her er jeg, igjen, og ingen Vixen. Jeg vet ikke om man er nødt til å bli kjent med de som jobber der for å få invitasjon eller om man bare får det helt tilfeldig, men jeg vet i hvert fall med meg selv at jeg blogger på topp, jobber hardt og syns det hadde vært gøy å blitt invitert på noe som omhandler jobben min. Det går nok an å kjøpe billett, men hva må til for å bli invitert da? Hvorfor er ikke jeg det? Hm.. jaja.

Jeg skal i hvert fall kose meg hjemme med Vixen live, trene og jobbe med en video til dere som kommer ut på søndag på Youtubekanalen til Henrik og meg. Gled dere!!💛 Det er en av de mest etterspurte videoene våre – hva vi spiser i løpet av dagen + bli med oss på trening (rumpe). Ellers håper jeg at dere får en fin helg og nyter den maksimalt! 

UKENS MATHANDEL

Hei dere! Jeg tenkte at det var greit å kunne vise dere denne ukens mathandel midt i uken, jeg vet. Det har seg nemlig slik at vi ikke alltid handler på mandager da vi er utrolig flinke til å spise rester og nedfryste varer, derfor blir det en ukens mathandel på en torsdag.

Denne uken har vi handlet inn mye karbonadedeig i og med at det var tilbud for to pakker på Coop Extra! I tillegg til det har vi handlet inn en del kyllingfilet da det er noe vi spiser svært mye av! Vi har forresten begynt med noe nytt.. rett og slett fordi vi ikke har den største frysen her på kjøkkenet og det er å dele opp så mye kylling som vi pleier å ha til hver middag i brødposer. Altså vi porsjonerer dem? Er det et ord? Hm, jaja, vi porsjonerer dem inn i flere middager og fryser ned posene slik vi får plass i frysen og slik at det er enkelt å bare kunne hente en pose til hver middag!

Ellers denne uken ser dere nok at vi har handlet inn lite av andre ting en kjøtt.. det er fordi vi spiser svært lite tilbehør, mest grønnsaker og neste uke skjer det noe jeg gleder meg så sjukt mye til å fortelle dere! Det kommer til å gjøre hverdagen vår mye enklere + det kommer til å bli spennende og se resultatene innen trening med dette! Æææ, gleder meg, følg med, hehe.

Så, det nye vi har testet ut denne uken er cheddar osten til Coop og Aiolien til Coop, begge to smaker kjempegodt!! Aiolien er en av de beste vi har smakt ble vi enige om, så da vet dere det. Tror forresten vi betalte ca. 500kroner for dette. Ellers håper jeg dere får en fin dag!

Denne MÅ dere smake!! Det er en av de beste vi har smakt.

Elsker når det er tilbud! Lurt å hamstre inn og fryse det ned.

Dette er det jeg mener med å porsjonere?? HAHA.. skjønner dere?

Legg alle de små posene i en større pose i frysen og vipps så har du bedre plass også er det mye enklere å ta opp en pose med nøyaktig det du trenger til en middag <3

25% RABATT PÅ NELLY

Reklame | NELLY

Hola people! Jeg slenger med et slurvete bilde av Henrik og meg nå – fordi jeg tenkte bare å stikke kjapt innom for å fortelle dere at nå får dere hele 25% rabatt på alt fra NlybyNelly fra og med i dag (NÅ) til hele morgen dagen med koden INGRID25. Dette er en kode kun til dere og husk å kjapp dere og bruk den nå mens dere kan. Nelly har fått inn utrolig mye fint og nytt som dere burde sjekke ut.

Jeg elsker disse rabattkodene og det at jeg får gi dere en helt egen er gull, så husk å bruk den slik at dere kan få rabatt mye oftere, god shopping! Klem.

🦄 KLIKK HER OG OPPGI KODEN “INGRID25” I HANDLEKURVEN

FOR Å FÅ 25% RABATT PÅ ALT FRA NLY 🦄

Koden er gyldig t.o.m 31.01.2020. To dager fra nå, så hurry up!

MIN NYE FAVORITT BODY HER & BUKSE HER

OPPSKRIFTEN ALLE VIL HA – VÅR SUNNE FAVORITT MIDDAG

#OVNSBAKT KYLLINGFILET MED SØTPOTETFRIES OG ERTESTUING 

Etter at flere spør daglig om oppskrifter på maten jeg legger ut på story på Instagram: Ingridaguiluz, tenker jeg at det er på tide å dele en super digg oppskrift med dere igjen som også er veldig enkel å lage da jeg er som en klovn på kjøkkenet. Denne oppskriften derimot nailer jeg og kyllingen er helt fantastisk god og saftig!! Denne oppskriften spiser vi ofte til middag!! Love it. Det er kjempesunt og veldig godt.

Under finner dere oppskriften til to porsjoner ca. Jeg pleier alltid å lage til ca. to personer da vi både sparer maten og penger. Vi kaster lite mat på grunn av dette og derfor blir det vanskelig å skrive nøyaktig hvor mye vi har av hver ingrediens her.. men jeg skal prøve så godt jeg kan.

INGREDIENSER:

 Rapsolje

✨ 3 kyllingfileter

✨ Melange smør uten salt

✨ Søtpotet fries

✨ Selskapserter

✨ Peppermix

✨ Hvitløkskrydder

✨ Kyllingkrydder

SLIK GJØR DU:

1. Skru ovnen på 200 grader (over- og undervarme)

2. Krydre kyllingfiletene med krydderne over.

3. Smelt Melange og olje i en stekepanne på høy varme til det blir brunt.

4. Stek kyllingfiletene på høy varme i stekepanna slik dem blir brune på begge sider og får en fin skorpe! Ikke gjennomstek dem.

5. Legg filetene i en ildfast form med bakepapir under. Legg så over et smurt bakepapir med rapsolje og dekk kyllingfiletene som et lokk. Det gjør dem saftigere!! Merk mine ord.

6. Sett tiden på 30 minutter og legg kyllingfiletene midt i ovnen! Etter det er de helt perfekte.

Mens kyllingfiletene er i ovnen..

7. Kok en pakke med selskapserter i en gryte til de blir myke.

8. Sil bort vannet og legg ertene i gryten igjen med en klype salt og en klype med pepper og litt Melange smør. Bland dette.

9. Miks ertene i en mikser slik det blir en purè!! Den er så digg.

10. Legg så mye søtpoteter dere ønsker på et brett med bakepapir og inn i ovnen sammen med kyllingfiletene i 15-20minutter!

Ferdig!

Etter det danderer jeg bare retten på en eller annen måte, se bildene under. Vi pleier også å variere mellom forskjellige grønnsaker og pureer. Så digg.

Ingrediensene vi bruker + salt og pepper.

Punkt 2.

Punkt 3.

Punkt 4.

Punkt 5.

Fortsatt punkt 5.

Punkt 7.

Punkt 8.

Punkt 9.

Punkt 10.

Ferdig!!

TENK DERE FOR FA*N MEG OM!!

Først og fremst vil jeg bare si tusen takk Martine Halvorsen for et fantastisk innlegg. Nemlig dette. Jeg skulle ofte ønske at jeg var like god å formulere meg eller til å tørre å ta opp ting som det, fordi det er faktisk noe jeg har veldig sterke meninger om og derfor velger jeg å si noe om dette her.

Hva fa*n er det vi driver med? Etter å ha lest innlegget til Martine merker jeg hvor mye som er galt der ute og hvor fjerne vi er som ikke gjør noe med det eller orker å se at vi faktisk gjør feil. Hun skrev et kanonbra innlegg som ble delt til rundt nærmere 700.000 mennesker på to døgn. Vet dere hvorfor? fordi det traff folket, nesten alle. Folk syns det ga mening og delte innlegget videre.

Jeg elsker at så mange har lest det, men det jeg ikke forstår er de som går imot dette og som kaller henne dobbeltmoralsk – noe hun absolutt ikke er. Hun tørr i det minste å skrive om det, snakke åpent om det, det treffer flere hundre tusen mennesker og det er en grunn til det – fordi vi vet at det hun snakker om er helt riktig og vi vet også at vi burde gjøre noe med det!!! Om Martine linker til treningsklær med en rabattkode noen dager før har da ikke en dritt med dobbelmoral å gjøre!! DET ER RABATT – klær mange kan kjøpe billigere og ikke for full pris som flere gjør der ute i dag. Det er ingen som leser rabatter i aviser lengre, det finnes overalt på nett og det at hun kan dele noe flere kanskje kan få noe godt utav med å spare penger er vel det ganske bra? Eller? Nei, det er jo også feil. Det skremmer meg så jævlig. At man føler seg så truffet at man “er nødt til” å slenge en mot kommentar tilbake i avisen om ei som faktisk tar opp et jævlig viktig tema og som flere kjenner seg igjen i. Jeg er enig i at det finnes flere sider i denne saken, men poenget i innlegget hennes var jo helt tydelig og sinnsykt relevant for dagens samfunn.

Å få slengt tilbake ting som “hun burde heller rettet fingeren mot seg selv og bransjen hun er en del av” får meg nesten til å kaste opp. Dette sto da i avisen her.

UNNSKYLD MEG? Bransjen hun er en del av? Vet du.. at det finnes sinnssykt mange bra bloggere og influensere, som er gode forbilder – av og til bedre forbilder for leserne våre/barn og unge/voksne en det foreldre selv er – som hver dag drar kortet på de dyreste tingene og som er med i kranglene til barna mot andre foreldre for å skåne barnet sitt. Det er seriøst ikke rart ungdom og barn i dag vokser opp med angst og depresjoner når de ikke lærer å stå på egne bein, forstå at de ikke kan få alt de vil ha om man ikke har råd, og at man faktisk må jobbe for å tjene egne penger. Bloggere tjener bra, influensere tjener bra, de har råd til dyrere ting og kjøper det da!! Er det vanskelig å si til barna?! Realiteten? De ikke kan få alt fordi alle andre har det? Det funker ikke slik og det er trist at flere voksne tar opp forbrukslån og kreditt her og der for å gi barna ting de ikke har råd til. De mobber jo hverandre fordi de ikke har de dyreste og fineste klærne!! Dere må sette genser alle sammen og lære dem hva som er rett og galt her.

Nå snakker jeg ikke om alle der ute, så unnskyld for det, men mange er slik og det at noen nå har reagert på innlegget til Martine Halvorsen om dette med å ikke dra kortet for alt lengre er jeg helt sikker på handler om at foreldrene selv føler seg truffet. De har “fått kjeft” og kjenner at de gjør noe som ikke er helt riktig. Da går de mot Martine igjen og “skåner” nok en gang barna – som burde lest innleggene og lært litt om dette selv, blitt fortalt av foreldrene sine hvordan ting er, og faktisk få et NEI av og til, faktisk veldig mye oftere en det vi tror. For i dag er man vel dårligere foreldre om man ikke kjøper ting til barna sine som alle andre har? Man har ikke lov til å kjefte på barna sine lengre fordi da er man dårlig? Det er så sjukt.

Det føles ut som mange voksne ikke takler å innse at de kan gjøre feil de også og hvem tror dere lærer? Jo barna deres.. jeg ble bare så satt ut da jeg så at en lærer kommenterte saken mot Martine igjen – som faktisk er en jævlig god sak.

Jeg kunne ha skrevet en hel del mer om dette og jeg kommer til å gjøre det da jeg føler så sterkt med henne i akkurat dette. Jeg begynte også å stille meg selv spørsmål om vi også er med å påvirke og det kan hende til en viss grad, noe Martine kanskje ikke nevnte så mye om – fordi det urelevant i akkurat det innlegget og noen ganger handler det faktisk ikke om oss bloggere, men at vi må få si ting om andre som er ganske viktig og noe som burde komme ut og frem. Det er foreldrene som har ansvar for egne barn. Bloggere og influensere er fullt klar over påvirkningskraften sin, men å dele en rabattkode på Nelly er overhode ikke i nærheten å skape press som det foreldrene gjør som faktisk kjøper barnas klær når de gjerne gråter over at de ikke får det ene eller det andre, eller at alle andre har det. Det er ikke vår feil, beklager, men det er jo ganske enkelt og greit å bare kunne skylde på oss? Alle i bransjen? mhm. Er det seriøst mulig?

INN TIL BERGEN LEGEVAKT IGJEN + DRØYE BILDER

Hei fininger, hilsen en jente som renner inn og ut av Bergens legevakt.. jepp, meg. Jeg postet i går på dagen at jeg var innom legevakten og det hamstret inn med meldinger om hva som har skjedd denne gang og nå skal dere få høre den kanskje mest klisje historien om meg og hvordan dere kan referere meg som en typisk blogger, haha!

For gjett hvem som bruker falske negler? Meg. Gjett hvem som har vært på fylla de to siste helgene og dunket borti og knekt neglen? Jo, meg det også! Jeg orker ikke, haha. Det som da har skjedd er at jeg bruker falske negler og har klart å skam klemme fingeren min slik at halve neglen på langfingeren ble blå, nesten svart. Dette har egentlig ikke gjort så vondt før jeg var ute denne helgen og dunket den igjeeeeeeen! Altså, argh, jeg blir så sint.😭💔 Det er faktisk dritvondt. Det som skjedde var at halve neglen min hang og slang, mens resten hang bom fast. Hva gjør jeg da? Det svidde og gjorde ufattelig vondt, i tillegg fikk jeg masse drit og bakterier inn under neglen og ble redd for om det kan gi meg infeksjoner som igjen er dårlig med tanke på diabetesen min, så, jeg endte med å dra til legevakten i Bergen. Dette er første gang jeg er der etter at de sendte meg hjem og mente jeg ikke hadde diabetes (når jeg hadde tydelige symptomer og nå – faktisk – har det), skummelt? ja.. tilliten er jo svekket, men jeg måtte også dra dit for å få hjelp og denne gang ble jeg kjempeglad! God hjelp fikk jeg og det var helt motsatt av forrige gang.

Uansett, jeg måtte da få bedøvelse og fjerne neglen! Heldigvis hjalp en lege meg, for tro meg, jeg har prøvd å rive den av selv, men det er et smertehelvete uten like og absolutt ikke noe man skal gjøre selv. 

Typisk blogger? Auch, jeg brakk en negl? Ja, det var meg i helgen og jeg er dritglad jeg fikk den av hos legevakten og en ting skal sies, når jenter gråter fordi de brekker en negl burde det være forståelig, det er så inni det svarte vondt, haha!!

Jeg legger ved ekle bilder her.. så er du redd blod og sår? Ikke se under.

Bedøvelsene jeg fikk var så sjukt vonde.. auch. Fikk to svære stikk i fingeren!! Og under hvert stikk gravde hun inn i fingeren med nålen og satte inn mye væske. Bare se så tykk den ble.

Vipps, der var neglen av.. æsj.

Slik går jeg altså rundt nå og klarer nesten ikke å vaske håret eller holde stanga på trening, haha! Jeg orker ikke. Morsomt er det jo da.. selv om det gjorde jævlig vondt. 😂

JEG SVARER PÅ DE MEST STILTE SPØRSMÅLENE

Reklame | NELLY

BOBLEJAKKE HER / LUE HER / LIGNENDE SKINNBUKSE HER

Når tenker du og Henrik å få barn?

Ikke nå i hvert fall, men det er jo noe vi snakker ofte om, tiden vil vise!

Har du fortsatt noe kontakt med eksen din fra Paradise Hotel (nevner ikke navn)?

Nei overhode ikke og det er noe jeg er veldig glad for den dag i dag! Noen forhold er bare absolutt ikke ment for hverandre og det er slik jeg kan beskrive det gamle forholdet der.. vi levde i en boble i Mexico, det er helt sikkert.

Hvordan er det å ha en mamma med en uhelbredelig kreft?

Det er ganske tøft og vanskelig. Faktisk veldig vanskelig til tider, men man lærer seg jo å sette mer pris på de øyeblikkene man har sammen. Hun er sterk og tøff, en veldig inspirerende kvinne og et gigantisk forbilde for min del! Jeg har grått mye på grunn av dette, men også satt veldig mye mer pris på mammaen min. Det er trist at det må skje etter at man nesten minster noen eller at de man er glad i blir syk. Syns vi burde bli flinkere til å sette pris på det vi har her og nå – før det er for sent.

Hvordan takler du at du har fått diabetes?

Jeg syns jeg takler det ganske bra nå, men det også var en stor forandring i livet mitt – nå er det som å skifte truse hver dag! Det har blitt en normal rutine og det føles deilig!! For en gangs skyld. Jeg har aldri gravd meg selv ned når det kommer til diabetesen og jeg har alltid tenkt at dette er noe jeg kommer til å takle og klare helt fint.. selvfølgelig var det litt dritt i begynnelsen, men man klarer det om man må og det er ganske kult å se og kjenne på.

Hvordan har du råd til så mange fine og dyre ting?

Jeg har en ganske god jobb!

Hvorfor kjøper du deg ikke inn i huset til Henrik?

Vi kommer nok heller til å kjøpe noe nytt sammen ved siden av dette huset vi allerede har, eventuelt at jeg kjøper egen leilighet – noe som er det jeg tror hender først. Gleder meg!!

Hvordan holder du deg så brun hele tiden?

Jeg bruker vitaminer og kosttilskudd + tar sol en sjelden gang og reiser mye til varmere strøk.

Hvordan fikk du så langt hår?

Jeg har spart mye!! Brukt varmebeskyttende, ikke brukt så mye varme (rettetang) osv.. jeg har sovet med Castor Oil i håret om natten, flettet håret om natten. brukt de riktige produktene til håret og drukket mye vann/ spist sunt, da vokser det!!

Savner du oppholdet og menneskene fra da du var med Paradise Hotel?

Jeg savner noen ganger Mexico med den friheten uten telefon, festene og den evige spenningen rundt spillet, men jeg savner ikke menneskene der inne på den måten lengre. Jeg gjorde det når vi kom ut, men tiden har gått og alle lever sitt liv. I tillegg var det en haug med drama og drit etterpå som fikk meg til å innse at vi egentlig var en gjeng med mennesker som ikke skal passe helt sammen pga. konflikter tv-folkene vil vi skal skape!! Det samme gjaldt jo på utsiden der alle tok alt personlig og lagde drama uten like, noe jeg tror de fleste angrer på i dag fordi vi kunne ha hatt det ganske gøy i ettertid.

Hvorfor har du og Henrik fjernet hverandre i bioen på Instagram?

Hahah, enda får jeg dette!! Og har fått det siden vi tok hverandre bort. Jeg syns det var litt barnslig for å være helt ærlig, men jeg har jo han på en måte i bioen enda om dere skjønner hva som står der <3

Hvilken type diabetes har du?

Jeg har diabetes type 1.

Hvor lenge har du og Henrik vært kjærester?

Vi har vært sammen i ca. 9 måneder nå!! Tiden flyr så sjukt.. hjelp.

Hvor mye har du gått ned eller opp i vekt etter diabetesen?

Jeg holder meg ganske så stabilt på grunn av et sunt kosthold!! og mye trening.

Hvordan fikk du motivasjon til å trene?

Henrik var vel den største motivasjonen min, men ellers er det jo det å få de resultatene kroppsmessig som jeg ønsker! Jeg elsker å være fornøyd med kroppen min og føle meg sunn og frisk. Jeg får også mye motivasjon av å se på andre som trener og hvilke resultater de får.

Kan du fortelle om den ufrivillige sexen du har opplevd?

Jeg vet ikke. Jeg tror ikke det.

JEG BLE RØRT TIL TÅRENE

Dere må se denne videoen fordi det er nettopp derfor jeg stikker innom nå. Etter å ha vært hjemme i Stavanger i to dager har jeg fått hentet inn mye energi og glede fra de aller nærmeste mine og jeg merke hvor sjukt mye det betyr for meg og for hvordan jeg har det generelt i hverdagen. Savnet etter dem er ofte stort og det å få se dem igjen er helt fantastisk, gråter hver gang jeg.

Over til det jeg skulle fram til.. etter å ha vært hjemme i to dager har jeg fått snakket mye sammen med de nærmeste og i går kveld satt vi flere timer uten telefonen og snakket om alt og ingenting, noe vi alle burde gjøre og sette mer pris på en gang i blant.  Jeg skulle ønske jeg satte mer pris på det tidligere, men fortid er fortid og det at jeg gjør det nå syns jeg er kjempebra og noe jeg anbefaler alle å gjøre! Lev i nuet og ikke bare sitt på telefonen og dokumenter alt. 😭❤️

Så var det denne videoen jeg så på telefonen i dag faktisk. Jeg fikk den akkurat tilsendt av en venninne og jeg hylgråt. Dere må se den! KLIKK HER FOR Å SE VIDEOEN – Jeg ble rørt til tårene og syns dette var en video som absolutt fortjente en deling på nettet. 

ER DET NOE GALT MED MEG?

Har dere noen sinne vært like redd som meg for å miste noen dere er glad i? Det er jeg. Hver eneste dag, hvert eneste minutt og hvert eneste lille sekund.. det ligger alltid der og noen ganger tenker jeg mer over det en andre, men redselen er fortsatt der og jeg vet ikke om jeg liker det eller ikke. 

Det har skjedd noe med meg i det siste som har gjort at jeg har vært lei meg og grått i telefonen til mamma.. jeg bestemte meg for å fortelle henne om hva jeg har opplevd og at det aldri har skjedd meg tidligere. Er det noe galt med meg, mamma? Var det første jeg spurte henne om da jeg fikk i svar at nesten alle går gjennom slike perioder i livet og jeg tror at dette er en del av den voksne meg. Den forandringen der jeg ser og har innsett hva som er viktig for meg i livet og at jeg faktisk er redd for å miste de jeg er glad i. Det er ikke bare noe jeg sier, men noe jeg også føler sterkt på og det gjør meg lei meg.😅

Det som har skjedd to eller tre ganger i det siste er at Henrik og jeg har sove, begge to i samme seng og veldig ofte sovner han før meg da han står opp tidlig. Det er ganske koselig skal jeg si dere og jeg elsker å ligge ved siden av han og kunne se at han har det bra og er trygg, men det har også i de tilfelle hendt at jeg har begynt å gråte mens jeg har strøket han på kinnet eller ryggen. Jeg er jo livredd for å miste han, jeg tenker på ulykker, alt. Det er helt vanvittig og jeg har kjent så sterkt på det at jeg er redd fordi han er min aller største kjærlighet. Jeg elsker han og vil virkelig ikke være uten han heller.

Tårene kommer bare. Jeg har null kontroll på de.. det er bare følelsene mine som så ukontrollert bare viser seg fram og jeg liker det litt også, er det rart å si? Endelig kjenner jeg på de sterkeste følelsene, kjærlighet og det å elske noen mer en jeg noen sinne har gjort tidligere. Han betyr alt for meg og jeg syns det er bra å kjenne på den redselen da jeg er 100% sikker med meg selv at dette er ekte, sterke og følelser jeg skal kjenne på fordi jeg er jo redd for å miste han. Det er så sterkt og veldig vanskelig å forklare! <3

På et tidspunkt måtte jeg ringe mamma og fortelle henne fordi jeg trodde jeg hadde blitt gal, men det er jo egentlig ganske fint? Det føles ut som jeg har funnet min plass i livet. Ikke alt enda, jeg har fortsatt mye å finne ut av, men det ene er i hvert fall helt sikkert og det er at Henrik er helt klart den store kjærligheten min og jeg vet at det er ekte kjærlighet der.

30 PERSONLIGE SPØRSMÅL OG SVAR

Reklame | NELLY

MIN NYE FAV GENSER HER

1. Savner du noen akkurat nå?

Ja, jeg savner venninnene mine hjemme, skikkelig mye.

2. Har du noen sinne hatt et fryktelig brudd?

Ja, det vil jeg si. Jeg har jo vært en forholdsjente og hvert brudd har vært tunge på hver sin måte, men en av de var kanskje tyngst på grunn av veldig vonde hendelser som skjedde der, og det vil jeg si var fryktelig vondt. De andre gikk sin gang.. og gikk egentlig greit, selv om det var vondt det også.

3. Hva får deg til å brekke deg?

Egentlig veldig lite.. men jeg brekker meg når andre brekker seg ellers brekker jeg meg av mennesker som spiser de ekleste blandingene av mat, æsj. Mange gjør mye rart for YouTube gitt.

4. Hva gjør du når du dusjer?

Tenker på alt mulig, mens jeg vasker meg? haha. Jeg tenker faktisk veldig mye på ting når jeg tenker meg om, uff. Morsomt. Jeg pleier også å høre musikk, kure håret og vaske meg som forhåpentligvis alle andre også gjør.

5. Sover du med klær eller uten?

Truse og noen ganger naken.

6. Stjernetegn?

Steinbukken.

7. Hva må man gjøre for å få deg sint?

Oi, det kan variere.. alt etter humøret mitt fra før av, men det som gjør meg ordentlig sint er det som ikke kan kjøre bil i trafikken, de som ikke blinker eller de som sniker i køene rundt omkring. Ellers er det jo at folk sprer falske rykter om meg, mennesker som påstår ting om meg når det ikke er sant eller mennesker som skal si hva jeg føler når jeg selv vet hva jeg føler om det ene eller det andre!! Jeg kan også bli sint når jeg ikke får ting til.. eller at det ikke skjer – det som jeg forventet eller så for meg.

8. Hva gjør deg glad?

MYE, Henrik gjør meg utrolig glad. Ellers er det å være med venner og familie, trene og finne på ting som man vanligvis ikke gjør. Det kan være kino, kjøreturer, date, lage mat sammen, mye!! Men jeg elsker overraskelser og at folk legger ned litt tid i det som gjør meg glad, det liker jeg.

9. Hva drikker du når du er ute på byen?

Vodka Redbull eller prosecco. Om ikke, drikker jeg musserende vin eller champagne.

10. Hva gjør du når du er lei deg?

Jeg gråter under dynen som regel, eller i dusjen.. faktisk.

11. Er du en sjalu person?

Jeg er nok like sjalu som mange andre der ute som ikke tørr å innrømme det! Jeg kjenner mange som er sinnsykt sjalu, men som oppfører seg som de ikke er det. Det er også mange jeg kjenner som er helt gal i sine egne forhold, mens når de er singel driter de en lang i om andre har kjærester og gjør det samme som en gang såret dem. Det er ekkelt å se hvor mange mennesker der ute som prøver å ødelegge for andre og som selv er livredde for at sine egne forhold skal ta slutt eller bli fakka opp i. Jenter er noen slanger og karma er virkelig en bitch kan jeg si! Uff.. Det er enda mange ting fra fortiden som sitter igjen hos meg og det er noe jeg jobber med hver dag for å slippe tak på. Det man har opplevd på vonde måter fra før skal ikke være med inn i et nytt forhold. Jeg er sjalu i den forstand at det er bra vil jeg si! Man skal være litt sjalu og er man ikke det syns jeg heller ikke at man har sterke nok følelser og bryr seg nok om den andre. Om det gir mening.

12. Har du noen gang vært så full at du har glemt alt?

Ja, en gang eller to, hvert fall en gang som jeg husker. Inne på Paradise Hotel faktisk, men dette klippet de bort, heldigvis.. da jeg falt ut av dusjen og slo hode i gulvet.. hele produksjonen måtte komme inn å hjelpe, haha.. der lå jeg naken og skjemmes.

13. Verste du vet?

Mennesker som vet (mener at de vet) mer om ditt eget liv en deg selv.

14. Om noe skulle endre seg, hva?

Hele verdens situasjonen i den forstand av all krigen pga. penger og makt OG RELIGION – og at USA fikk en ny president, blæ.

15. Favoritt serie akkurat nå?

YOU på Netflix blandt annet.

16. Favoritt realityserie?

Paradise Hotel.

17. Favorittlåter akkurat nå?

Roses, The box og Ride it. 

18. Har du operert deg?

Ja, en gang og aldri mer.

19. Om ja, angrer du?

Nei.

20. Har du sett på porno noen gang?

Ja.

21. Hvem snakket du med sist?

Mamma om å komme hjem til Stavanger, hun gleder seg!!

22. Hvem kranglet du med sist?

Henrik tror jeg.

23. Hvem hjalp du sist?

Tiggere i Granca..

24. Hvorfor?

Fordi det er synd på de og jeg klarer meg.

25. Gir du penger til tiggere?

Ja, alltid egentlig, men det er Henrik som er flinkest der.

26. Hva står i den siste SMS- din?

Hej babe<3 som er en tekst fra ei som jobber hos Nelly.

27. Hvem klemte du sist?

Henrik!! Elsker det.

28. Snorker du om natten?

Av og til, ofte når jeg har drukket (i følge Henrik) haha. Uff.. argh.

29. Har du god selvtillit?

Nei.. det er noe jeg jobber med og har satt meg som mål i år og forbedre. Jeg hadde god selvtillit og har hatt det siden jeg var liten, men det er for mye dritt som har skjedd som har svekket meg totalt og nå sliter jeg skikkelig mye med akkurat det der, selv om det kan virke motsatt av og til. Selvtillit er veldig viktig og det er kanskje noe av det jeg liker best med Henrik, at han har det. Derfor er det trist at jeg ikke har det på samme måte lenger, likevel er jeg jo klar over det og jobber med det hele tiden, det begynner faktisk å bli mye bedre og jeg har virkelig troen på at det kommer med tiden så lenge man gjør noe med det.

30. Når hadde du latterkrampe sist?

Tror det var i går?? Får ofte det av Henrik, han er så morsomt, ellers kiler han meg til jeg ikke klarer å puste, haha.