I MORGEN SKJER DET!

Jeg vet ikke helt hva jeg har sakt ja til.. men i morgen skal jeg gjøre noe jeg tror jeg kommer til å angre på. Jeg har ikke trent på flere uker, noe jeg pleide å gjøre ofte før jeg reiste til Mexico! Jeg merker at kroppen min blir sliten av å bare gå i noen trapper, fysj. Jeg har aldri vært så sliten som jeg er nå og for min egen del er det eneste som funker å være aktiv. Jeg blir seriøst mer sliten av å ligge inne i sengen hele dagen, spise usunt og ikke gjøre noen ting. Jeg får mye mer energi av å trene og nå skal jeg virkelig begynne for fult igjen. Gleder meg! 

I morgen skal jeg nemlig springe 15km med storebroren min Andrè. Han spurte om jeg ville utfordre meg seg til å være med han å springe. Jeg gruer meg så sinnsykt mye. Jeg kan ærlig innrømme at noe av det jeg har vært flink på når det kommer til idrett er å ha god kondisjon, men etter Paradise Hotel, festing, junkfood og mye mer kommer jeg til å slite meg ihjel. Jeg skal oppdatere dere i morgen om hvordan det gikk! Det er også en del som har spurt meg om jeg kan legge ut treningsplanen min. Jeg hadde et par gode treningsplaner før jeg reiste til Mexico, men nå har jeg glemt alt og sliter selv med å starte opp treningen igjen. Jeg skal publisere mine treningsplaner og mitt kosthold etter hvert som jeg har kommet i gang igjen! Ellers håper jeg at dere får en fin kveld videre og heier på meg i morgen, hehe.


Blogglisten
hits

JEG TOK KONTAKT MED POLITIET


Det siste døgnet har det vært et telefonnummer som har ringt meg flere ganger. Jeg pleier som regel ikke å svare på nummer jeg ikke har lagra på telefonen fra før av, men noen ganger må jeg ta den i tilfelle det er jobb eller lignende som prøver å få tak i meg. Det nummeret som ringte meg i dag fikk meg til å bli skikkelig redd. De snakka engelsk og sa at de fulgte med på meg gjennom vinduene mine. Jeg syns det er skikkelig ubehagelig og ikke minst skremmende med slike situasjoner. Det aller første jeg gjorde var jo selvfølgelig å si dette til mamma og pappa og venninnene mine, og det sykeste var at dette nummeret hadde også ringt til dem. “Heldigvis“.

Med heldigvis mener jeg at det var en liten lettelse.  Da fikk jeg i hvert fall bekrefta at dette nummeret ikke bare hadde ringt til meg, men flere andre her i området. Det høres kanskje litt rart ut, men i og med at jeg er en “offentlig person” skremmer slike telefoner meg mer en det de pleide å gjøre før. Det kan godt hende at noen der ute driver og kødder med telefonsamtaler. Jeg har faktisk selv gjort det før, hehe. Men det å be folk om å skrike i telefonen ellers tar de deg, eller at de sier at de følger med på folk, er ubehagelig og ekkelt. Jeg ble faktisk så redd at jeg valgte å ringe politiet. Det eneste de sa var at de ikke kunne gjøre så mye med det enda. 

Det eneste jeg lurer på er om noen av dere som leser dette innlegget også har blitt oppringt av et telefonnummer som starter med +47, men har bare syv tall etter det og ikke åtte tall som vi har i Norge?

Ellers håper jeg at de som ringer kan slutte med det. Det er verken morsomt eller hyggelig. Takk på forhånd, hehe.

Jeg velger å ikke vise hele nummeret, men uansett her er det og det har kun syv tall.


Blogglisten
hits

UKENS SPØRSMÅL | MEG OG ERIK, INNTEKT OG MADS HANSEN/ISABEL RAAD


MEG OG ERIK


Er du og Erik sammen enda?
Nei, vi er ikke sammen lenger. Dere kan lese mer om det her. 
 

Er du og Erik helt ferdige, eller prøver dere å finne utav det?
Vi er helt ferdige men, man vet aldri hva som skjer i fremtiden. For øyeblikket er det helt ferdig og ikke noe PR-stunt.
 

Hvorfor slo du og Erik opp?
Jeg har skreve litt om det herNår to mennesker velger å ikke være sammen mer finnes det ulike grunner til hvorfor og vi har våre. Det har skjedd mye som vi ikke ønsker å dele akkurat nå.
 

Hvem gjorde det slutt med hvem?
Vi var vel så og si helt enige, men jeg klarte ikke mer.
 

Tror du at du og Erik kommer til å bli sammen igjen?
Det kan godt hende. Jeg aner ikke hva fremtiden bringer.
 

Er du og Erik fortsatt venner?
Ja, vi er gode venner og snakker mye sammen.
 

Kunne du ha fått barn med Erik?
Om vi enda var sammen og ting gikk bra mellom oss hadde det ikke vært uaktuelt. Jeg har veldig lyst på barn en dag.
 

Kommer du til å forklare dypere hva som har skjedd mellom deg og Erik?
Nei, ikke akkurat nå isåfall.

Hadde du og Erik ofte sex?
Spør du, spør jeg.
 

Savner du Erik?
Det er mye man savner med en person man ikke lenger er så mye sammen med. Det er klart jeg savner han i blant.
 

Har du snapstreak med Erik?
Det har jeg. Jeg er ikke noe flink til å bruke Snapchat i utgangspunktet, men vi har 18 dager sammen.


INNTEKT


Hvor mye tjener du på bloggen?
Jeg tjener nok til å drive med bloggen som en jobb.
 

Har du tjent mye på bloggen hittil?
Jeg skjønner ikke hvorfor det er så interessant for andre å vite hvor mye jeg tjener og har tjent. Det varierer veldig fra måned til måned, men i noen perioder mye og i andre perioder ikke fullt så mye.


MADS HANSEN OG ISABEL RAAD


Hva syns du om Isabel Raad og Mads Hansen saken?
Jeg har tenkt veldig mye på om jeg skal skrive noe om dette, men jeg vil aller helst holde meg utenfor den saken der. Det er deres greie og jeg har rett og slett ikke noen ting med det å gjøre. Jeg hadde heller aldri noen side i den saken. I starten syns jeg det var morsomt i blant det Mads la ut. Han tullet jo med meg også. Man burde ha selvironi når man er en offentlig person. Dersom den andre personen ikke liker det han gjør syns jeg også at han skal være litt mer forsiktig. Samtidig ser jeg at det å havne på bloggtoppen i Norge handler om å være involvert i mest mulig “skandaler”.


ANNET


Har du flere planer for sommeren?
Jeg har ikke planlagt noe mer en at jeg skal på Findings og Utopia. Det blir nok mye jobbing fremover også får jeg eventuelt ta en spontan tur dersom jeg ønsker det. 
 

Når kommer neste vlog ut?
Jeg hadde planlagt å lage blog fra både Palmesus og Marbella, men jeg føler meg rett og slett ikke helt komfortabel med å filme meg selv hele tiden. Det er morsomt en sjelden gang, også er jeg heller ikke særlig flink til det.
 

Har du sluttet på håndball for godt?
Ja, det vil jeg tro. Det kan hende jeg kommer til å spille håndball igjen, men da blir det som en hobby.
 

Har du familie på Nesvik?
Ja, jeg har flere tremenninger der. Morfaren min var også oppvokst der.
 

Har du noen gang opplevd angst?
Ja, eller jeg vet ikke helt hvordan angst er. Jeg føler selv at flere mennesker har angst, men at folk reagerer og beskriver det forskjellig. Det jeg kan si er at jeg tror jeg har angst mot fly og vann. Jeg er livredd for å fly, men det har blitt bedre med tiden ettersom at jeg har flydd mer en normalt. Også har jeg opplevd mye vondt i vann som gjør at jeg ikke liker det og får panikk.
 

Hvordan har du det for tiden?
Jo, tusen takk som spør! Jeg har det fint akkurat nå.
 

Har du en utdanning?
Jeg har studert ferdig videregående skole på idrettslinjen og holdt på med en bachelorgrad i Sykepleie før Paradise Hotel. Den er jeg halvveis på og forhåpentligvis blir jeg ferdig med den etter hvert.
 

Har du noen tips til studentlivet?
Les jevnt og trutt på det du har i pensum gjennom hele semesteret. Det lønner seg ikke å sette seg ned med bøkene/pcen en måned eller et par uker før eksamen. Ellers vil jeg anbefale og være sosial, delta på sosiale arrangementer og ha det gøy, da blir skolen også mye lettere og morsommere.
 

Har du god selvtillit?
Godt spørsmål. Jeg måtte faktisk tenke meg om en del ganger før jeg svarte på dette spørsmålet. Jeg har aldri spurt meg selv om det før. Jeg har god nok selvtillit til at jeg ikke lar dritt kommentarer og lignende fra andre mennesker komme innpå meg. Utseendemessig har jeg de siste årene vært veldig usikker. Jeg har hele vært opptatt av hvordan jeg er som person og hvordan jeg ser ut, men med tiden lærer jeg at det ikke er så mye mer å gjøre en å være fornøyd med seg selv. Man lever da et mye bedre liv. Og ja, det er lettere sagt en gjort.
 

Er det noen fra Paradise Hotel du har mistet kontakten med?
Jeg snakker ikke like mye med alle, og det er også noen jeg ikke snakker med i det hele tatt. Jeg tror ikke jeg har mistet kontakten med noen, men det blir selvfølgelig mindre og mindre i og med at de aller fleste bor spredt rundt omkring også har vi alle forskjellige ting å gjøre i hverdagen.
 

Angrer du på at du meldte deg på Paradise Hotel?
NEI. Jeg kommer aldri til å angre på det.
 

Kunne du ha vært sammen med en 00er?
Nei, det tror jeg ikke.


Blogglisten
hits

JEG RØMMER FRA HVERDAGEN

Endelig har jeg fått tid til å reise på hytten vår som ligger på Nesvik i Ryfylke. Ettersom at jeg har vært på reisefot hele sommeren er det deilig å endelig kunne være sammen med familien min   igjen. Det er så nydelig her og jeg har virkelig lengtet tilbake. Etter alt som har skjedd den siste tiden syns jeg det er godt å være en plass langt borte, alene med familien min også får jeg hentet inn litt krefter igjen.

Jeg tenkte jeg kunne vise dere bilder fra området, bare se så utrolig fint det er her!

Se den fine utsikten vi har fra hytta!

Jeg har helt siden jeg var liten elsket å fange krabber! Se så søte og små de er.

Vi avsluttet dagen med hjemmelaget lasagne ute på terrassen!
Nå skal vi spille spill og kose oss resten av kvelden inne. Det lyner helt sinnsykt mye akkurat nå, er nok best å oppholde oss innendørs!


Blogglisten
hits

JEG SVARER PÅ UTROSKAPSRYKTER


Hei dere!

Jeg vet ikke helt hvordan jeg skal starte dette blogginnlegget. Jeg har det vondt og trenger litt alene tid og tid sammen med mine nærmeste. Det siste døgnet har jeg valgt å koble meg fra alt som heter sosiale medier for å bruke tid på meg selv, men det er dessverre umulig for meg å ikke sjekke sosiale medier i og med at jeg driver med denne bloggen og andre ting.

Jeg er nødt for å være på hele tiden.

Det har gått utrolig mange forskjellige rykter det siste døgnet. Det er flere som har spurt meg om hvorfor jeg og Erik ikke er sammen lenger. Det er flere som har sendt meg meldinger og skreve at det var min feil og at jeg er dum. Det er flere som kommer med påstander om Erik også videre. 

Det jeg reagerte aller mest på som gjorde at jeg virkelig måtte skrive dette innlegget var et rykte om Martine Lunde og Erik. Jeg har fått høre flere ganger at Martine og Erik “må” ha gjort noe under innspillingen til Farmen Kjendis. Og at de har gjort ting her hjemme. Det er noe jeg kan avkrefte med en gang. DET ER IKKE SANT. Martine og Erik er veldig gode venner i dag og det er ikke noe mer en det. Hun er sammen med Aleksander og jeg var sammen med Erik. Vær så snill å hold Martine Lunde ute av denne saken her. Hun har ingenting å gjøre med hvorfor det ble slutt mellom meg og Erik. Jeg og Erik er som sakt gode venner og holder kontakten hele tiden. Det som har skjedd mellom meg og Erik er noe som er mellom oss to. Selv om jeg har full forståelse for at dere er nysgjerrige så er det veldig fint om enkelte kan ha respekt for nok til å ikke finne på ting. 

Da jeg skrev innlegget i går om at det var slutt mellom meg og Erik var jeg hundre prosent sikker på at flere der ute kom til å spekulere mye, og finne på rykter om oss. Det irriterer meg så sinnsykt mye. Det finnes så uendelig mange forskjellige grunner til hvorfor folk velger å ikke være sammen lenger, og vi har våre grunner. 

Jeg er ikke dum. Jeg vet at dersom jeg velger å være åpen om personlige ting så skal dere få ha en mening om det. Men dersom vi ønsker å dele med dere hvorfor det ble slutt så gjør vi det når den tid kommer. Det er ikke noe mer å si om dette. Alt jeg ønsker er at dere skal la oss få den tiden vi selv trenger.Blogglisten
hits

DET ER SLUTT MELLOM MEG OG ERIK


Jeg sliter veldig mye med å skrive dette innlegget. Jeg har tenkt flere ganger på hvordan jeg skal skrive dette til dere. Skal jeg i det hele tatt skrive det på bloggen? eller ikke. Det er mitt liv og svært personlig, men i og med at jeg deler personlige og tunge ting på bloggen så er det riktig for meg å dele dette også.

Det er flere som har lurt på hvorfor jeg skrev så personlige, dype tanker og følelser for to dager siden. Jeg visste at jeg kom til å svare på det og her får dere svaret. Ja, det er slutt mellom meg og Erik. Jeg blir utrolig lei meg av å skrive det. Det siste året har vi vært på en stor reise sammen der vi møttes inne på Paradise Hotel i Mexico for aller første gang, i Januar. Det føles ut som en evighet siden. Da vi kom hjem fra Mexico starta alt kjøret med sosiale medier og mye oppmerksomhet. Det var mye festing og vi bodde på forskjellige steder i Norge. Etter det startet vi innspillingen av kollektivet og fem dager før Erik skulle på Farmen innspilling fikk jeg vite hvor alvorlig syk mamma var. Erik dro allikevel på innspilling og jeg hadde aldri i verden stoppet han fra å gjøre det. Det er ikke hver dag man får muligheten til å være på med på Farmen. Han kom hjem for bare noen få uker siden og vi har nesten ikke hatt tid til hverandre siden da, vi har møttes en gang og vært sammen på Palmesus og det sårer meg så sinnsykt mye. Jeg vet ikke hva jeg skal gjøre.

Vi har helt sinnsyke minner sammen som ingen av oss kommer til å glemme. Det er virkelig ikke en dans på roser og være sammen i offentlighet, alle vet at vi er sammen, men allikevel forstår ikke enkelte mennesker at vi er det. Folk ødelegger og snakker dritt. Dette har gjort at forholdet våres har vært utrolig tøft. Det var spesielt vanskelig for forholdet vårt når Erik var på Farmen Kjendis innspilling, jeg fikk ikke se han eller snakke med han på lang tid. Vi har også slitt veldig mye med ting i familiene våre som har gjort at vi ikke har fått den tiden vi trenger sammen. Vi er fortsatt veldig glad i hverandre og gode venner, men akkurat nå er det best for oss begge at vi tenker på oss selv, hvem vet hva fremtiden bringer.. Jeg er utrolig lei meg og Erik betyr uendelig mye for meg, men akkurat nå er dette det beste for oss begge to.

Det har også skjedd ting jeg ikke ønsker å skrive om på bloggen fordi det er privat, men jeg ville ikke annet en at forholdet mellom meg og Erik skulle funke bra. Dere kan spekulere så mye dere vil, men akkurat nå trenger jeg tid for meg selv og det samme gjør Erik. Tiden fremover nå skal jeg bruke på å jobbe hardt, ha det bra i livet og ikke minst bruke mye tid på de rundt meg. Jeg og Erik har fortsatt mye kontakt og er heldigvis gode venner.


Blogglisten
hits

ENKELT, MEN FINT

 

Annonse / Lenker fra Nelly


KEEP IT SIMPLE.


Jeg tenkte jeg kunne vise dere noe av det jeg har klikket med meg hjem fra Nelly og noen plagg som helt enkelt er utrolig fine nå om sommeren. Jeg liker det enkelt, men gjett om det også kan være utrolig fint. Jeg legger til lenker slik at dere enkelt kan klikke dere innpå og se.

Kom direkte inn på Nelly sin nettside her 


Topp (her!) / Øredobber (her!) / Skjørt (her!)


Veske (her!) / Set (her!) / Sko (her!)


Topp (her!) / Belte (her!) / Jeans (her!)


Skjorte (her!) / Veske (her!) / Sko (her!)


Jakke (her!) / Bukse (her!) / Sko (her!)


Kom direkte inn på Nelly her


Blogglisten
hits

MITT HJERTE ER KNUST


Mine tanker og følelser akkurat nå


– Jeg har det utrolig vondt for tiden. Kanskje vondere en jeg nogen gang har hatt det.

– Jeg fortjener å ha det bra.

– Er jeg god nok?

– Er jeg fin nok?

– Hvor mye skal et menneske klare å gå gjennom før det en dag tar slutt?

– Det å være i et offentlig forhold er helt jævlig.

– Rykter er ikke alltid til å tro på.

 

Jeg trenger denne dagen fri fordi jeg er rett og slett helt ferdig.

Har jeg møtt veggen?

ja.


Blogglisten
hits

UKEN SOM GIKK

 

Annonse / Lenker fra Nelly

Lignende skjørt (her!) / Veske Stradivarius / Topp Bikbok


Ukens tanke

Forskjellsbehandling.
Her nede i Marbella går det ikke en dag hvor jeg ikke tenker på likestilling og forskjellsbehandling. Jeg har sinnsykt mye blanda følelser rundt dette, selv om jeg står for likestilling mellom kvinner og menn. Det som sjokkerer meg er hvordan opplegget på uteplassene her nede her. Jenter kommer omtrent ikke inn på en nattklubb her nede med mindre de bruker høye hæler. Dersom man i det hele tatt kommer til en nattklubb med lave sko er det liten sjans for at man kommer inn. De gir blikk og peker til og med på skoene til de jentene som ikke har hæler. Sykt. Ellers her nede er det utrolig mye jentene slipper. De får som regel gratis inngang og slipper køene for å komme inn. Det er jo bare et pluss for oss jenter det, men er det i det hele tatt rettferdig? Jeg vet ikke, men det er i hvert fall det jeg har tenkt på den siste uken.

 

Ukens høydepunkt

Marbella.
Høydepunktet denne uken har definitivt vært å reise til Marbella med vennene mine. Jeg har gledet meg lenge til denne turen som vennene mine bestilte da jeg var på innspilling til Paradise Hotel. Vi planla i god tid i forveien at vi ville dra hit dette året også, og da jeg var inne på hotellet bestilte de billetter og hus. Jeg liker meg veldig godt her nede, så dette er absolutt ukens høydepunkt.

 

Ukens nedtur

Bruker mye penger.
Jeg liker egentlig ikke så godt å bruke mye penger, men når man er på ferie bruker man automatisk en del penger på mat og drikke. Det gjør jeg hjemme også, men her spiser vi på restauranter hver eneste dag og det er dyrt i lengden det. Ellers har de jo også flere butikker her i Marbella som vi ikke har hjemme, og da går det også en del penger på shopping..

 

Ukens antrekk

Bikini (her!)

Topp (her!) / Bukse Zara

 

Ukens innkjøp

Denne uken har jeg kjøpt meg to par med sko fra Steve Madden og de er så fine! I og med at de har Sephora her nede så har det også blitt en del shopping der.

 

Ukens must have

Rart og si, men vann.
Vann er det beste jeg vet når jeg er i på reise. Denne uken har jeg absolutt hatt lyst på vann hele tiden, hver dag, hver time. Jeg blir utrolig trøtt og sliten dersom jeg ikke får i meg nok veske i løpet av dagen, og det vil jeg jo ikke være.

 

Ukens lesere

♡ Julie Fossheim

♡ Mena Steingrimsen

 

Ukens mest leste innlegg

1. JEG BLE INNLAGT PÅ SYKEHUSET I NATT

2. UKENS SPØRSMÅL | KROPP, REGULERING OG SINGEL?

3. IKKE LUKSUS AKKURAT


Blogglisten
hits

UFRIVILLIG DOPET I MARBELLA


Jeg må bare fortelle dere noe som skjedde for et par dager siden her nede i Marbella. Dette er noe som skremmer meg veldig mye og jeg er faktisk veldig redd for å bli for full på byen. Det er noe jeg er redd for hjemme også og jeg ser ikke helt vitsen i å bli så full at man ikke har kontroll på noen ting eller noen lengre.

Hva i alle dager er det som gjør godt for enkelte mennesker å dope ned andre mennesker ufrivillig på byen?

Det klikker for meg og jeg opplevde nesten det her nede selv. Det er skremmende hvor ofte man hører om folk som har blitt dopet ned på byen, ufrivillig. Det er rett og slett helt jævlig. Vi var på en nattklubb her nede i Marbella og koste oss utrolig mye. Jeg var ikke full, noe jeg sjeldent er. Det som skjedde var at jeg minglet med en del mennesker på nattklubben. Det er utrolig mange skandinaviske mennesker her nede og noen få av dem har faktisk sett meg på tv og vet hvem jeg er. Jeg syns det er super hyggelig når andre mennesker kommer bort til meg og ikke minst prater med meg. Det morsomste er når jeg faktisk blir kjent med dere som følger meg på sosiale medier, jeg elsker å møte dere og prate med dere!

Uansett, denne kvelden på byen var jeg i utgangspunktet veldig sliten, jeg fant ikke alle venninnene mine, men jeg viste at de var på samme nattklubb som meg. Helt plutselig, da jeg sto og prata med en gjeng kom hun ene venninna mi springe bort til meg og sa “kast glasset ditt NÅ” og det gjorde jeg uten tvil. Det gikk jo opp for meg hva hun ville frem til, selv om hun sa til meg at “de prøver å dope deg ned”. Jeg ble skikkelig sjokkert og satt ut. 

Jeg som trodde at disse menneskene var hyggelige og snille, men egentlig så viste det seg at de kanskje ikke var like snille som det de fremstilte seg som. 

Jeg viste ikke helt hva jeg skulle gjøre eller hvordan jeg skulle reagere, men jeg ble redd, målløs og uvel. Jeg visste jo at jeg hadde gått rundt og minglet på nattklubben med glasset mitt i hånden. Jeg var fortsatt veldig i tvil på hvordan hun viste at de prøvde å dope meg ned og hvordan denne gjengen kunne være så hyggelige selv om de egentlig prøvde på noe helt annet. Venninna mi hadde snakket med et par venner i fra denne vennegjengen som sa til henne at jeg måtte passe på glasset mitt fordi de prøvde å dope meg ned.

Jeg vet ikke helt hva jeg skal tro eller si. Er dette virkelig sant? eller er det ikke det.. 
Vel, jeg er heldigvis forsiktig og har kontroll på tingene mine og glasset mitt hver gang jeg drar ut på byen, men likevel blir man redd og usikker. Heldigvis er det slike situasjoner man kanskje lærer mest av. Jeg vet at jeg må være enda mer forsiktig selv om det er trist at dagens samfunn er slik. Man kan nesten ikke lenger stole på noen der ute og man må hele tiden være forsiktig. Det er jeg.


Blogglisten
hits