SPØRSMÅL OG SVAR OM TRENING – DEL 1

Hva er din pr i squats, benk og deadlift?

– Den er 140kg i knebøy, 50kg i benk (akkurat begynt med det) og 137,5kg i deadlift.

Veier du deg?
– Ja, nå når jeg følger denne matplanen gjør jeg det fir å ha oversikt over at jeg ikke går ned i vekt i forhold til maten jeg spiser. Målet er å bygge muskler, samt gå ned i fettprosent og den balansen er vanskelig! Da må man også følge nøye med.

Hva anbefaler du å spise for å bygge muskler?
– Jeg spiser mye proteiner, rikelig med grønnsaker og karbohydrater og litt fett. Jeg anbefaler jo å spise mye og gode proteinkilder, før spiste jeg for lute og da bygde jeg heller ikke muskler på samme måte som nå.

Har du et variert kosthold eller spiser du strengt?
– Jeg spiser variert, men ikke alt til en hver tid. Jeg spiser mye grønnsaker, mer en før og sunn mat. Ting som sjokolade osv spiser jeg svært lite av, men en gang i blant under cheatmeals.

Kjenner du noen gang på kroppspress?
– Ja, klart jeg gjør, men jeg hater ikke på andre selv om. Jeg er også full forstått med at i dagens samfunn redigerer så sjukt mange mennesker kroppene sine, folk står i ulike vinkler, noen har mer muskler enn andre, noen har mer eller mindre former, dette er livet. Dette er ting jeg har akseptert og forstått at er slik, derfor har jeg det også MYE bedre med meg selv om min egen kropp, istedenfor å rette fingeren på andre, hate på andre og trykke andre ned for å få meg selv til å føle meg bedre. I motsetning til det jobber jeg beinhardt selv for hvordan jeg ønsker at min kropp skal være. Noen ting kan man ikke få gjort noe med og det er det bare til å akseptere, men de tingene vi kan gjøre noe med er det kun oss selv som velger å gjøre noe med. Om dere skjønner? Jeg har valgt å trene hardt, bygge kropp/muskler og det er noe jeg elsker. Jeg kan ikke gå rundt å sutre fordi andre ser bra ut, eller har en f.eks mer trent kropp enn meg, da må jeg jobbe med det selv, om det er noe jeg bryr meg såååå mye om. Utenom det syns jeg det er veldig viktig at man trives i egen kropp. Noen liker ikke å trene, få muskler, men så lenge de liker seg selv og føler seg bra i sin kropp så er det ingenting som er bedre enn det! Alle kropper er forskjellige og det må vi akseptere.

Hva spiser du før og etter trening?
– Før spiser jeg det måltidet jeg skal ha, alt etter når på dagen jeg trener! Ofte er det middag og da er det ofte kjøtt, ris/pasta og grønnsaker. Også spiser jeg alltid en banan og proteinshake etter trening, så venter jeg til neste måltid, ofte kvelds.

Følger du en matplan?
– Ja, og jeg elsker det!!

Syns du det er rart noen influensene reklamerer for treningsprodukter også trener de ikke ordentlig?
– Litt både og, men jeg syns det er bra også, fordi alle kan bruke treningsklær, det gjelder også folk som ikke trener fordi det er rett og slett digg å gå med! Det eneste jeg har syns er rart er når man skal late som man bruker dem, også forteller hvor gode de er å trene i uten å ha trent i dem, ellers er det jo kult at flere reklamerer for det! Treningsklær er noe jeg lever i og det er digg å bruke enten man trener eller ikke. Se for dere Cristiano Ronaldo spille fotball i en kjole😂det er det jeg ser for meg i de tilfellene.

Blir du lei deg når folk stadig vekk spør deg om hvor mye du veier?
– Nei, egentlig ikke! Jeg driter i vekt – utenom at jeg nå må veie meg for å følge med at jeg ikke går ned i vekt. Det jeg syns er dumt med det er at så mange enda bryr seg om hva andre veier, men det de ikke tenker på at er at muskler veier også, på samme måte som at fett veier, høyere mennesker kan også veie mer! Det er sååå variert, man kan ikke sammenligne seg med andre på den måten.

Veier du mer nå enn før?
– Ja, nesten 10kg, det sier mye orm at muskler veier!

Din favoritt proteinkilde?
– Kylling!

Hva er dine mål med treningen?
– Målet mitt er å bygge muskler og se hvor sterk jeg kan bli, rett og slett. Jeg får bedre selvtillit av det, og opplever en stor mestringsfølelse for hver eneste dag som går. Treningen gjør at jeg føler meg bedre og det å kunne ta dere med på denne reisen er også et mål i seg selv. Fordi jeg ønsker å vise at man kan om man virkelig vil!

Hvordan varmer du opp? Før eks. Beinøktene dine?
– Jeg løper/går hver eneste økt. Før overkroppsøktene varmer jeg opp på den øvelsen jeg skal starte økten med, bare med lettere vekter enn det jeg trener med. Samme med bein, men med bein pleier jeg også å tøye lett.

Bruker du lifesum appen?
– Ja, elsker den, den gir meg en så god oversikt over hva jeg får i meg av mat ila dagen.

Hva syns du om andre som trener som du ser gjør feil?
– Jeg syns det er bra, for å være ærlig! De er der, trener, prøver og feiler, som alle andre. Ingen er helt utlært og alle starter en plass. Jeg er helt sikker på at de som bare gjør det, og gjennomfører det, og som ikke gir opp er de som kommer lengst og som en dag har lært kjempemye nytt og bra innen trening. Det er selvfølgelig ikke bra å gjøre øvelser feil, men man lærer som sagt på veien.

Hvilken muskelgruppe syns du er gøyest å trene?
– Bein!! Elsker bein, det er min fav.

SPØRSMÅL OG SVAR

Syns du noen influensene er dårlige forbilder?

Ja, helt klart, men jeg har utviklet meg til å bli en person som ikke henger meg så mye opp i hva alle andre tenker og gjør. Folk får gjøre som de vil så lenge jeg er glad og de er glad.

Leser du andre blogger?
Ja, jeg leser alle på topplisten, men jeg syns ikke at alt er like spennende!

Skal du ha vlogmas i år på YouTube?
Jaaaa, det vil jeg! TAKK for tips. Prøvde i fjor, men jeg tenker i år at jeg skal få dette til. Da kan dere også bli med på sjukt mange treningsøkter sammen med meg. Så gøy!!

Kunne du ha blitt vegetarianer?
Nei, det er ikke noe jeg kunne blitt! Jeg er oppvokst med kjøtt og trives godt med det.

Har du lagt fra deg tanken om å få barn?
Nei, virkelig ikke! Jeg har kjempelyst på barn, men jeg prøver å ikke snakke så høyt om at jeg ønsker det.. det er jo sikkert en del der ute som sliter med å få barn, og det kan jo hende jeg kan slite seg med dette.. så jeg har valgt å ikke snakke så mye om det, men det er jo en stor stor stor drøm som jeg en dag håper på å få oppleve! Jeg føler meg klar nå, men jeg vil også leve litt til, kun meg og Henrik, uten å være «låst».

Hva skal du gjøre med treningen når du blir gravid?
Fortsette å trene!! Dette blir faktisk sykt spennede. Jeg er så sjukt imponert over kvinnekroppen som kan forandre seg så mye for at et barn skal komme til. Treningen blir jo helt klart annerledes, men dette gleder jeg meg til og jeg skal ta dere med på den reisen også! Jeg tenker at det er sunt for barnet jeg.

Hva er det mest romantiske du har gjort for Henrik?
Oi.. ja hva er det da? Jeg vet ikke helt.. kanskje å lage den beste julegaven til han i fjor. Da pakket jeg inn flere gaver og skrev bak bilder av oss hvorfor jeg kjøpe de og de gavene, hehe.

Hva er planene dine i 2021?
Jeg har veldig lyst til å jobbe på samme måte som nå, bare hardere og utvikle meg mer mot trening. Ellers har jeg veldig lyst på en egen familie, jeg vil bare gjøre alle de tingene som gjør meg glad og det er jo også å reise, men det vet man jo ikke helt om går. Jeg vil også kjøpe meg leilighet og gjerne en større finere bil.

Skal du gjøre noe gøy i november?
Ja, jeg skal faktisk det! Det blir julegaveshopping, lage klar julekalendere, shoot med wearefit, og mye mer spennende! Dette gleder jeg meg til. Jeg skal selvfølgelig også pynte til jul.

Hva ønsker du deg til jul?
Oi, det er mye! Treningssko fra Nike og Hoka, Garmin klokke, et nytt, men mindre kamera, LV lommebok, veske osv. Gavekort på Jotex og Homeroom, penger, flere gavekort, osv. Haha!

Hvordan vil du beskrive deg selv som person?
Selvstendig, snill, fleksibel, følsom, inkluderende, dedikert, rar og sykt spontan.

Har du skilte foreldre?
Nei.. og det er jeg veldig glad for. Elsker at mamma og pappa fortsatt er sammen!

Har Henrik et godt forhold til foreldrene/familien din?
Ja, det har han og det er så koselig! De liker han veldig godt.

Har du og Henrik det bra sammen?
Ja! Det har vi. Vi har hatt våre ups and downs, men det må nok til i de fleste forhold for å bli sterkere, lære å kommunisere riktig sammen og for å vite hvor grensene til hverandre går.

Savner du noen fra der du bodde før?
Venner og familie ja, hver dag.

Hva er dine topp tre grunner for å trene?
Det gir meg mestringsfølelse, jeg får selvtillit av det og jeg tar vare på helsen min, det er sunt.

Hva pleier du å spise under cheatmeals?
Mc Donalds!! Hahahaha.

Hva er det aller beste du vet å spise som er sunt?
Det er faktisk kyllingfilet hakket i biter med mye krydder som kyllingkrydder, aromat, pepper, paprikapulver, løkpulver. Sammen med ris og litt ost! Det er digg.

EN ÆRLIG OPPDATERING PÅ LIVET

Det føles ut som det er en evighet siden sist jeg delte noe om hvordan jeg faktisk har hatt det den siste tiden. Bloggen har nesten blitt litt glemt og det har handlet mest om alt rundt meg som sykdommer og trening, men nå vil jeg egentlig dele litt mer av hvordan jeg har det og hvordan jeg har blitt som menneske, for her syns jeg forandringene er store.

Det siste året har vært svært spennende for min del og jeg kan stolt sitte her å skrive til dere at jeg elsker meg selv mer og mer for hver eneste dag som går. Jeg er ikke slik jeg var for ett år siden og det beste med det at jeg ikke vil tilbake dit, noen gang. Det var jo meg, bare det var meg fylt med usikkerhet, sjalusi, redsel, fordommer, enda mer usikkerhet, for mange tanker om hva andres synes om meg, både utseendemessig, men også personlighetsmessig, alt gikk rett og slett inn på meg og jeg ble lei.

Jeg vet jo hvorfor alt gikk inn på meg og jeg vet at det i bunn og grunn var fordi jeg var usikker på meg selv. Jeg hadde det ikke bra med meg selv, jeg fokuserte på feil ting, jeg lot aldri meg selv innse at jeg gjorde feil eller at jeg måtte endre ting for å få det bedre med meg selv, det var så mye lettere å peke fingeren mot alle andre og ikke gjøre noe på egenhånd. En annen ting var måten jeg håndterte drittet jeg fikk på.. mange ting gikk veldig hardt innpå meg uten at jeg trodde det og når man leser dritt om seg selv daglig tror man til slutt på det. Derfor har jeg funnet ut hvordan jeg skal håndtere slike ting og jeg har bestemt meg for at all negativitet skal blokkeres og fjernes, fordi det er ikke noe jeg vil ha på mine plattformer. Uansett..

For å være helt ærlig med dere så har jeg blitt voksen og noe av det jeg kanskje har lært mest fra er at jeg kunne innse at jeg faktisk gjorde ting feil på enkelte måter og at det kun var en person som kunne endre det, jo, nemlig meg.

I dag er livet mitt så jævlig bra! Jeg har hundrevis av ting å være takknemlig for og det er jeg også, men det hadde ikke vært slik om jeg ikke begynte å ta tak i mine egne problemer. Alle har problemer, men vi har så lett å skylde på alle andre for de problemene vi har. Jeg er ikke perfekt, og kommer aldri til å bli det, men det betyr ikke at jeg kan sitte å snakke stygt om andre eller beskylde andre for at jeg ikke føler meg bra. Det som hjalp meg var å si fine ting til meg selv, kutte ut mennesker som fikk meg til å ha det dårlig, jeg hørte på fine podcaster, leste fine quotes, skrev fine ting til folk rundt meg, jeg la bort telefonen når jeg skulle være sosial (for å være med i øyeblikkene), jeg begynte å gjøre ting jeg elsker, som å trene og der tok livet en helomvending fra å kjenne på et enormt kroppspress til å faktisk jobbe hardt for de tingene jeg ønsker å oppnå i livet. 🤍🙏🏽Jeg har alltid villet ha en trent kropp og da må jeg trene for det og ikke hate på andre som trener fordi jeg er sjalu eller skulle ønske jeg var de. Jeg tok også tak i økonomien min og fikk orden på alt der. Veien videre er å kjøpe en leilighet og den dagen jeg signerer kontrakten der skal jeg klappe meg selv på skulderen.

Det er så viktig å innse at vi ikke er perfekte og at vi kan endre ting og få et liv vi ønsker om vi bare gjør noe med det livet vi har fått servert. Det skal også sies at jeg har fått mye hjelp av Henrik som har vært der for meg og hjulpet, men det er jo i bunn og grunn jeg som må utføre alt og få det til for at det skal skje noen endringer. Han kan heie og støtte meg, men det er kun jeg som kan endre det. Det tror jeg er veldig viktig at vi husker på. Vi har så altfor lett til å finne på unnskyldninger eller skylde på andre, men det er jo kun oss selv som kan gjøre noe med vårt liv.

Jeg var drittlei av å ha livet mitt så «rotete».. ikke kunne jeg tenke meg å få barn fordi jeg ikke hadde økonomien på stell, og da jeg innså at jeg både ville ha barn og en økonomisk trygghet var det kun jeg som kunne gjøre noe med det. I dag er jeg så ufattelig glad og jeg har det så bra om dagen at jeg stråler mer, smiler og ler, føler meg fin og er stolt av det. Jeg kan glede andre og gi andre det jeg ønsker fordi jeg har det bra med meg selv.

Det tok lang tid før jeg visste hva jeg ville oppnå i livet. Mitt drømmeliv er å jobbe med sosiale medier, men også innenfor de kategoriene jeg brenner for, som da er trening, kjærligheten og hus/hjem. Drømmen min er også å være en ung mamma, en trent mamma, en som fikser seg selv en økonomisk frihet til å slappe av og ha det bra i hverdagen. Jeg drømmer ikke å om bli steinrik, eller bo i storby, men blir det jeg det så er det fint. Da skal jeg vite at jeg har gjort noe riktig. Det eneste som er drømmen min er å ha det bra, omringes med de jeg er glad i og kunne holde på med de tingene jeg liker. Heldigvis er jeg så nært mange av de store livsmålene mine at jeg gleder meg til resten av reisen.

Jeg har nå lest gjennom innlegget selv og syns jeg virker litt overfølsom, men det er faktisk bare ren ærlighet om livet mitt og jeg vil virkelig ikke tilbake dit jeg var for ett år siden. Usikre Ingrid! Jeg vil se fremover og nyte livet, være den spontane Ingrid og inkluderende. Livet har så mye i vente og jeg kan ikke annet enn å glede meg til det og jobbe videre med meg selv, istedenfor å bruke all tiden av livet mitt på ALLE andre.

GAMLE BLOGGBILDER

Hei fininger. I dag tenkte jeg å gå gjennom noen gamle bloggbilder med dere da jeg har blogget i flere år nå! Jeg har ikke hatt en motivasjon som har vært på topp rundt bloggen, rett og slett fordi det føles ut som man legger ned mye tid i det også er det ikke så mye respons å få på alt.. men, men.

Ved å se på gamle bloggbilder får jeg en god følelse i kroppen, det er jo bilder som gir meg sinnssykt mange gode minner og jeg vet at jeg digger å ha alt «lagret» en plass, som en slags dagbok, offentlig da. Hahah.. kanskje ikke helt vanlig, men utrolig gøy.👋🏽Så, jeg har lagt ned mye mer tid på andre sosiale plattformer, men kjenner at jeg vil blogge like mye som før.. da er det bare til å stå på enda hardere! Uansett, her kommer det en del gamle bloggbilder og se forandringene, hahah.. jeg syns jeg var MYE flinkere til å ta flere og finere bilder til bloggen, så det skal jeg også bli flinkere til.

Jeg savner virkelig veldig mange ting når jeg ser gjennom de fine minnene mine, men det er spesielt noe jeg savner ekstra mye og det er å kunne reise.. den dagen vi får reise igjen skal jeg virkelig njuuuta og leve livet fullt ut, OG ikke ta det for gitt. Fyfader!🙏🏽

Håret mitt er også noe jeg virkelig savner, det kjenner jeg skikkelig mye på, så det håper jeg vokser mye fremover. Jeg syns fortsatt at jeg er veldig lik meg selv, utseendemessig, men kroppen min er jo i dag veldig mye mer trent enn den var før, og det er først når jeg ser «før og etter bilder» at jeg virker ser hvor flink jeg har vært. Så det er jeg veldig glad for!!👋🏽 Jeg håper dere likte dette innlegget, og som sagt skal jeg bli flinkere til å dele flere nyere og finere bilder med dere.

DETTE SKJER MED TRENINGEN FREMOVER

Dere har nok fått med dere at treningssentrene i Bergen har stengt, noe som er skikkelig dritt. Jeg har virkelig funnet meg og mitt i treningen og merker allerede etter to dager at det ikke er noe kult å ikke kunne trene på et studio. Mange sier jo at man kan trene hjemme og slutte med å sutre, men for mange er det en jobb, en redning, en stor hobby og noe man må gjøre i livet for å kanskje holde seg frisk, så det er liksom ikke bare bare. Jeg klager virkelig ikke og prøver å se noen løsninger på hvordan jeg skal få hjulene til å gå rundt og få en så optimal trening som overhode mulig, men det er vanskelig. Likevel er det noe jeg skal få til.

Hva skjer med treningen nå?», er kanskje det mest stilte spørsmålet det siste døgnet. Forståelig nok da jeg trener hele tiden. Treningen kommer til å fortsette som normalt, selv om jeg må trene på en litt annen måte. Det blir mye hjemmetrening fremover og det er på tide å få opp hjemme-gymmen igjen!!😍😭🙏🏽Det gleder jeg meg til. Ellers kommer jeg til å sykle på spinningsykkelen hjemme og løpe mye ute. Hjemmetrening er virkelig ikke min greie, men jeg har jo heller aldri prøvd ordentlig så jeg får i tiden fremover nå legge ned en del tid i dette, lære meg nye øvelser og være kreativ slik at dere kan få gode tips.Det er selvfølgelig helt forferdelig at ting stenges ned, men vi får holde motet oppe og gjøre det beste utav situasjonene. Jeg kommer til å dele en del treningsvideoer på instagrammen min, ingridaguiluz og på YouTube-kanalen til meg og Henrik som heter Ingrid og Henrik!! Ellers håper jeg at dere ikke gir opp, og at dere fortsetter å trene på andre måter. Til dere som ikke trener kan disse tider være gøyale å begynne og trene på! Man kan prøve å trene en del hjemme i fred og ro, når man da har funnet motivasjon nok til å trene på studio har det helt sikkert åpnet opp igjen, og da er det ekstra gøy å trene.

DETTE SKJER I NOVEMBER

💫Lage pakkekalendere. Hvor sjukt er det ikke at det er november? Tiden flyr og jeg føler helt ærlig at vi enda er i juli måned med en sommerfylt coronatid. Det føles ut som alt er satt på pause grunnet corona og det er så merkelig. Anyway, jeg skal begynne på pakkekalenderen til Henrik, tenke jeg!🙏🏽🤍🙈 Det er så koselig å få, selv om han er 23 år, så tenker jeg at det er koselig.

💫Pynte til jul. Jippi!! Dette gleder vi oss til, men det blir nok ikke før nærmere mot slutten av november. Det er litt tidlig enda kanskje? Hva syns dere? Dette skal vlogges og vi er kanonklar for å få huset så koselig som overhode mulig i juletidene, det er noe med den julepynten altså.. hahaha.

💫Weekendtur til Bodø. Dette må vi få til! Jeg har en bestevenninne som bor i Bodø og som flytte dit for ikke så lenge siden, da er det superkoselig å komme reise dit på en weekendtur og nyte det! Pluss, det kan jo hende vi ser nordlyset? Det hadde vært noe det.

💫Spare til leilighet. Noe som er en selvfølge for min del! Jeg har ikke lyst til noe annet enn å få meg en leilighet som kan leies ut innen de neste månedene.

💫Ta tatovering.. eller ikke? Jeg vet ikke hva jeg skal gjøre. Men jeg har tenkt litt på en liten tatovering som ikke skal bety noe, men jeg vil liksom ikke fortelle hva.. den er i hvert fall dritkul (syns jeg)..

💫Handle julegaver blir et must denne måneden! Jeg skal jo hjem med en del gaver til Stavanger og da er det godt å bli ferdig med det før stresset begynner. Også er det super koselig da! Det liker jeg.

💫Gå masse turer. Lang distanse er ikke min greie og jeg fikk relativt sjokk da jeg skulle løpe fra hjemmet vårt til treningssenteret. Jeg ble så sliten og det var ikke noe kult, så her må det jobbes, både med kondisjonen min, men også med å gå i ujevnt terreng.

💫Trene hardere og skape mer innhold kommer høyt opp på gjøremålene i november. Jeg er så godt inni det og trives så sjukt godt med å skape innhold til dere.. det eneste som er kjipt med det nå er at treningssentrene er stengt.. likevel skal jeg få opp hjemmegymmen vår igjen og trene mye hjemme så det skal nok bli bra uansett.

TI TANKER PÅ EN TIRSDAG

💭Jeg savner allerede mamma som dro hjem igjen igår. Hun ble nemlig med meg hjem fra Stavanger i helgen som var og ble noen dager her hos oss i Bergen. I det hun drar kjenner jeg det på hele kroppen og det suger.. jeg skulle ønske jeg hadde henne nært meg hele tiden.

💭Det en ting jeg har tenkt lenge på og det er å få fingeren ut for å handle planter til huset. Alle plantene mine døde og jeg er så irritert, det er jo dritdyrt og kjedelig å bruke penger på, men det er jo så fint også. Jeg får vel dra ut å handle grønne planter asap.. før vi skal pynte til jul i hvert fall. Har dere noen tips til fine planter?🌱

💭Jeg tenker veldig mye på Henrik for tiden! Ikke vet jeg hvorfor, men jeg føler meg veldig heldig og stolt som kjæresten og samboeren hans. Tenk den dagen vi tar et steg nærmere hverandre og fremtiden? Drømmen min er å få en fin og god familie en vakker dag og ikke minst gifte meg. La oss håpe det beste for fremtiden, heldigvis vet jeg at dette også er noe han ønsker! Det er fint.

💭Tankene mine ligger også veldig mye i dette her med at jeg føler at livet mitt er satt på pause. Alles liv er på en måte satt litt på vent føles det ut som. Jeg har alltid hatt en drøm om å reise mye rundt i verden og skape nye minner, oppleve nye ting og nyte livet, men det går jo ikke. Jeg føler meg stuck og er redd vi ikke får reise på flere år.. hvem vet? Livene våre går i hvert fall selv om det føles ut som «verden» har stoppet opp, og det syns jeg er veldig ubehagelig. Man planlegger ofte ting man vil gjøre i livene våre til enkelte tidsperioder som passer best, men nå føler jeg at jeg ikke vet helt hva jeg skal planlegge å gjøre i 2021.. jeg vil jo aller helst reise mye, men det virker veldig uaktuelt enda og da flyttes selvfølgelig også tankene mine over på å få en hund, eller noe slikt. Hjelp! Jeg klager altså ikke, jeg syns bare det er ganske kjedelig og litt skremmende.. egentlig.

💭Jeg er så in it i sparingen min at jeg blir strålende glad når jeg ser pengene på kontoen stige. Jeg er så sjukt flink til å spare til leilighet nå og jeg klarer nesten ikke å vente med og få kjøpt noe eget i boligmarkedet. Dette er så spennende og gøy. Jeg skjønner ikke at jeg ikke har gjort dette før, det er så satisfying.

💭I helgen kommer det en sjuuuk konkurranse dere kan delta i! Dere kan nemlig vinne to HELT SJUKE gaver, og nei, jeg overdriver ikke! Dere kommer til å elske den konkurransen, så husk å følg med på instagrammen min, ingridaguiluz i helgen.

💭Jeg vet ikke hva jeg skal kjøpe til Henrik til jul!! Slike ting er så frustrerende for meg å ikke vite. Jeg er skikkelig opptatt av å glede andre med gaver og når jeg ikke vet helt selv blir jeg usikker, men kjenner jeg meg selv riktig kommer gaven til å bli mer en god nok, fordi jeg er veldig flink til de tingene der faktisk, hahaha. Det blir så gøy å dele gaven med dere, men jeg må først få tak i det, ferie jul og gi gaven til Henrik først, hahaha.

💭Jeg har ekstremt lyst på en ny bil. Det er ikke det at jeg tenker å selge min, eller fordi jeg ikke liker den jeg har nå, men jeg har lyst til at. vi skal ha en enda større bil, en stor bil med plass til flere og plass til flere ting. Jeg elsker hvite bilder og har sett en del på Mercedes, Audi og Porsche.. jeg elsker suv og tenker en ny modell i en slik type bil. Det er i hvert fall drømmen, men før det vil jeg ha den leiligheten i boks!

💭Er det bare jeg som sover mer når det er mørkt ute? Jeg sovner seriøst på dagtid, kveldene og sover langt ut på morgenen.. OG jeg gjør ingenting annerledes nå enn før, det er det som er så rart. Kan det ha noe med at det er så mye mørkere ute nå? I dont know. Det er i hvert fall sjukt irriterende.

💭Jeg har bursdag i januar!!! HOLLYYYYY 24 ÅR, snart.. hjelp.🥂🍾✌🏽🙈🤍Jeg tenker mye på hva jeg skal gjøre på bursdagen min, det er jo ikke bare en vanlig dag når man har bursdag og jeg elsker jo alt som er too much, og ting som stelles i stand, kaker, reiser, gaver, alt. Det aller gøyeste hadde vært å reist til utlandet og feiret med vin, god mat, sol og varme, fine sommerklær og partyyyyy på kvelden, men det skjer ikke. Så jeg har egentlig tenkt litt på om jeg skal leie lokale og kjøre i gang en fest, men så er det corona restriksjoner som gjør meg usikker på om jeg orker å bestille noe og satse på at ting går bra. JEG ER TOM FOR IDEER.. og jeg blir 24 år. Jeg stresser.. what to do? En ting er i hvert fall sikkert og det er at jeg vil ferie og ha en svær kunder bueno kake!! Det må til.