JEG ER I PARADIS

// sponset reise

📍UBUD, BALI

Hvor skal jeg begynne? Fyfa*n for en vakker plass. Bali du leverer og jeg angrer ikke et sekund på at jeg dro selv om jeg var i tvil et par dager før avreise. Bali er sinnsykt og jeg er helt seriøst målløs og tom for ord. Jeg syns helt ærlig at det er finere her en i Mexico og det mener jeg, æresord og til dere som eventuelt vurderer å dra hit en gang – GO FOR IT. Vi reiste fra Norge for to dager siden og turen ned hit gikk mye bedre en forventet, ingen forsinkelser, ingen turbulens, bare kos og sommerfugler i magen. Jeg har kommet til et punkt i livet der hvor jeg begynner å føle meg lykkelig og lykke har ingen garanti. Svært mange strever etter det for å oppnå det, jeg tror bare man må finne ut hvem man er også faller alle brikkene på plass.

De siste månedene har jeg ofret en del for å komme til der jeg er nå. Det er dritskummelt, men for at man skal være glad og gjøre de tingene som får oss selv til å føle oss bra må man ofre noe og da kommer det garantert noe godt tilbake. Nok om de dype følelsene mine, haha. Da vi ankom Bali i går kveld holdt jeg på å svette bort, det er over 30 grader her.. noe som passer meg midt i blinken! Det perfekte hadde vært om det var 40 grader, da trives jeg aller best. 💛☀️🐢

Jeg har lyst til å vise dere hvor fint det er på hotellet vi hadde i går natt, bare se her.

@ The Udaya Resort & Spa

Fineste kusinen og reisefølge mitt, Victoria.

Hvor fint er ikke dette? Altså, er det rart jeg er målløs? Disse bildene er ikke i nærheten av hvor fint det faktisk er i virkeligheten. Forresten, vi valgte å starte turen i Ubud i Bali da vi har fått inn svært mange tips om denne plassen! Ubud har veldig mange fete ting å tilby som å hilse på apekatter, besøke luksushoteller, spise fantastisk mat, besøke templer og waterfalls, nydelige rismarker og mye mer. Alt dette står på våres bucket list og da var det ingen tvil om at vi skulle starte reisen her i Ubud.  I morgen drar vi på roadtrip gjennom hele Ubud og da kommer jeg til å knipse mange bilder til dere slik at dere får være med på reisen (!!). 🐒🌴

Her er klokken 23:30 og jeg er nødt til å komme meg i seng, det blir en tidlig dag i morgen med mange nye minner som skal skapes. Forresten, jeg nevnte over at jeg vurderte å droppe reisen og jeg tenkte å fortelle dere kjapt hvorfor.. Jeg har ikke lyst til å dra fra mamma et eneste sekund. Jeg vet jo at hun har det ok, men jeg vil kunne være der for henne. I tillegg har jeg møtt et menneske jeg var 100% sikker på at jeg kom til å savne utrolig mye her i Bali. Jeg er tross alt et døgn borte og på andre siden av jordkloden, men vi skal vel også lære oss å savne mennesker av og til? Det tror jeg er utrolig viktig.

JEG SVARER PÅ PRIVATE SPØRSMÅL DEL 2

Skal du flytte til Oslo?

Nei jeg kommer ikke til å flytte til Oslo. Det var det jeg hadde aller mest lyst til etter Paradise Hotel i fjor, men jeg føler meg ikke hjemme der på samme måte som jeg gjør i to andre byer. Akkurat nå og i veldig lang tid fremover kommer jeg til å være fornøyd med å ikke flytte dit da det ikke er riktig for meg. Jeg skal ikke legge skjul på at det er mye som skjer i Oslo.. det er bare ikke nok for min del. Første prioritet er å føle meg hjemme, det andre er å være i en by der jeg har mennesker rundt meg som er glad i meg og ikke noe mas og drama.

Hva syns du om at folk kommer bort til deg på gata?

Det er så hyggelig! Jeg elsker det og setter stor pris på at leserne/følgerne mine ønsker å slå av en prat med meg. Det er også utrolig fint å få bli kjent med dere!

Reiser du til LA med Sofie?

Nei, eller det er litt usikkert, vi har snakket om det, men jeg er bortreist en god stund når de er der, derfor må jeg nesten se det litt an og eventuelt hoppe på den LA turen! Foreløpig skal jeg til LA i juni med venninnene mine og det gleder jeg meg mye til.

Har du hørt sangen Ensom – Walid, hva syns du om den?

Jeg digger den! Syns det er en av de bedre låtene jeg har hørt som kommer fra realitydeltakere. Den ligger inne på spotifylisten min og høres på minst en gang daglig, den er så bra.

Hvordan ble du og Henrik fra PH kjent?

Vi ble kjent på et vors i Bergen og har etter det snakket en del sammen, så glad i han.

Hva skal du i sommer?

I sommer skal jeg først og fremst til LA – ellers har jeg ingen planer og det føles fantastisk! Er det lov til å si? Denne sommeren skal være spontan og brukes sammen med de som står meg nært. Jeg håper at jeg får bestilt en tur til i forveien av sommeren da det er en person jeg har veldig lyst til å dra på ferie med.. hehe.

Hvor langt kom du på Paradise Hotel?

Jeg fikk 2.plass!! Hvem hadde trodd det? Det går an å gli gjennom til slutten, snakker av erfaring.

Går rykter om at du kommer inn i årets sesong av PH, stemmer det?

Dere får vente å se.. neida, jeg kommer ikke inn i årets sesong.

Syns du Paradise Hotel ser likt ut i virkeligheten som det gjør på tv?

Nei, det er mye mindre i virkeligheten! Dere aner ikke, det er faktisk sinnssykt mye mindre i virkeligheten, men fint er det da! Det eneste som var dumt med Paradise Hotel var at vi ikke fikk lov til å ha aircondition da dette bråker mye for mikrofonene, dette gjorde at vi svettet oss i hjel, sminken rant av og håret ble brusete.. ikke akkurat noe man digger når man skal filme et tv-program.

Hvorfor legger du ut kommentaren til Newa? Hva er formålet? barnslig.

Fordi jeg er drittlei av den saken der og jeg vil at folk skal se alle sidene av saken. For det første snakker jeg ikke med Erlend eller Erik lenger og har heller ikke gjort det på flere måneder, selv om Erlend ringer mamma jevnlig for å dra saken opp igjen. For min del er den saken der død og jeg syns det begynner å bli komisk for å være helt ærlig. Vi får trusler om det ene og det andre, det er bare teit, og det er faktisk ikke jeg som holder denne saken gående. Jeg får skylden for alt mulig, blant annet for å ha hengt ut Erik, for å ha ødelagt mye for Erik som gjør at han “tydeligvis” har tapt penger, jeg får skylden for å dra denne saken lengre og lengre, men hva annet har jeg gjort en å si min side av saken? Dere kan lete dere ihjel på bloggen og kommer fortsatt ikke til å finne et eneste innlegg der jeg har hengt ut Newa, Erik eller Erlend på noen som helt stygg måte. Jeg er ikke et menneske som vil andre vondt, men når visse personer kommenterer bevisst på bloggen min og sier sin side av saken til avisene skal vel jeg få lov til å holde meg saklig og si min mening på bloggen? Det er det jeg gjør i hvert fall og det har jeg lov til.

Grunnen til at jeg delte kommentaren til Newa var fordi flere spurte hvor de kunne finne dette og det syns jeg er greit. Poster man en kommentar offentlig på bloggen min er den i offentlighet uansett om jeg “deler” den eller ikke. I tillegg har ikke Newa noe med denne saken å gjøre. Det å uttale seg om at jeg må “move on” er latterlig. Tror de aller fleste vet at jeg var ferdig med Erik for lenge siden og har en greie med noen andre. I tillegg er det ikke vits å beskylde meg for å ikke ha gått videre (noe jeg har) når hun ikke har gjort det selv. 

Hvem har du dratt på ferie med denne gang?

Jeg er på ferie med kusinen min Victoria <3 det er så koselig.

Var det vondt å ta piercing i niplene?

JAAAA! Det var dritvondt – vondere en tatoveringene mine!

Syns du selv det er fint med piercing i niplene?

Det er super duper harry, men det skal sies at jeg liker de mer og mer for hver dag som går.

Fullførte du vgs?

Jepp, det gjorde jeg! Takk og pris for det – det er noe jeg virkelig kommer til å få bruk for i nærmeste fremtid.

Hva skal du gjøre etter bloggingen?

Studere, jobbe og stifte en familie! Hahaha.

Kan du poste et bilde av deg med midtskille?

Ja gjett om. Jeg kan gjøre det, men det er ikke noe jeg passer.. 

Hører rykter om at du har operert mer en 1 gang, stemmer det?

Jeg har operert en gang – ikke noe mer.

Hvor er du nå?

IM IN BALI!

Har du en greie med noen?

Ja, det vil jeg si og jeg har det veldig bra akkurat nå <3

Har du noe kontakt med eksene dine?

Jeg har litt kontakt med en, men resten har jeg ingen kontakt med.

Ser du alle episode av PH denne sesongen?

Jeg prøver å få sett alle episodene, men det er ikke like lett nå som jeg er på reise igjen.

Hvordan går det med moren din?

Hun har det bra, men det er ikke like bra som det var for noen uker siden. Hun fikk tilbakefall og må gå på nye runder med cellegift. Denne gang går det mye utover huden hennes som hun må være veldig forsiktig med. Hun kan heller ikke være i solen og disse tingene her påvirker henne veldig mye nå som det er fint vær hjemme. Jeg syns skikkelig synd på henne og jeg skulle så gjerne ønske at hun ble kreftfri. Ellers er hun litt mer kvalm og sliten denne gang.. uff, jeg får tårer i øynene av å skrive om det fordi akkurat nå kjenner jeg at det er sinnssykt tøft. Livet altså..

Er du flink til å spare penger?

Nei, jeg er kanskje den verste på det der.. men jeg er flink til å spare på bsu i det minste.

Hvor drømmer du om å reise?

Italia, Maldivene, Frankrike og Australia.

BOMTUR FØRTE TIL EN SINNSSYK OPPLEVELSE

📍EN RANDOM PLASS MELLOM OSLO OG GEILO

Halloo dere!! Det skjedde noe sjukt uforventet i går da vi skulle kjøre hjem fra Sverige til Bergen. Etter å ha kjørt et par timer i bil mot Bergen presterte Henrik i å kjøre feil. Vi kjørte ordentlig feil og tapte kanskje en halvtime på det.. veldig kjipt i og med at hele turen til sammen tar flere timer, men herregud det førte til noe svært minnerikt og uforglemmelig, tro meg! Helt utav det blå da vi var på riktig vei igjen etter å ha kjørt feil la alle merke til en svær skibakke midt i solsteiken ute i ingenmannsland. Hvor random er ikke det? Det kan godt hende at det er et trekk veldig mange kjenner til fra før av, Uvdal skisenter, men for meg som bor i Stavanger var det helt tilfeldig at det lå en slik bakke der midt i et lite tettbebygd strøk.

Da vi kjørte forbi skisenteret kommenterte alle i bilen hvor gøy det hadde vært om vi faktisk akte med akebrett ned den bakken – og da bråbremset selvfølgelig Henrik bilen på sekundet, rygget og kjørte inn mot skisenteret helt opp til snøen, hahaha. Så spontan som han er hopper han ut av bilen, går bort mot et par menn og spør om vi kan få lov til å ake i bakken! Gjett hva? de sa ja. Dritfett. Vi endte opp med å få låne hver våre akebrett og ble til og med kjørt opp til toppen av bakken i en tråkkebil. Jeg kommer ikke over hvor spontant det er og det er slike ting jeg elsker å gjøre! Love it. Fra toppen av rant vi ned hele bakken, dritgøy selv etter en brukket negl.. 

Etter en vellykket spontantur til Sverige med akebrett kjøring ned Uvdal skisenter kan jeg si meg meget fornøyd med ferien så langt og nå skal jeg nyte de siste dagene av ferien videre her i Bergen før jeg drar hjem for også sette kursen mot BALLIIII. 🌴🐢☀️

En av de snilleste menneskene jeg har møtt denne påsken! Så snill og hyggelig som lar oss få lov til å sitte på opp til toppen og ikke minst låne oss hver våre akebrett!

Da jeg satt og skrev dette innlegget hadde Henrik noe å si om denne turen:

“HENRIK BARE WOOOOW!! HAN BARE SÅNN DER- KATSJING KATCHING LOIUSE VITTON BROOBROOOM!

OGSÅ SÅ VI EN BISON, OOOOOG VI AKTE NED HELE SKISENTERET. MEN JEG TRYNTAN.”

SPONTANTUR TIL SVERIGE

God påske til alle dere der ute! Jeg har vært i et ordentlig feriemodus de siste dagene og har rett og slett ikke vært flink til oppdatere bloggen den siste tiden.. det beklager jeg på det sterkeste, men samtidig er det ganske fint å legge sosiale medier litt på hyllen i et par dager bare for å nyte livet sammen med gode mennesker! Jeg skal innrømme at jeg har litt dårlig samvittighet da det er gøy for dere å se hva jeg driver med i påsken, derfor skal jeg skjerpe meg resten av ferien og dele mye mer med dere. 

Denne påsken har jeg valgt å dra til Bergen, rett og slett fordi jeg digger Bergen og menneskene som bor der. Jeg var ikke like interessert i å sitte hjemme i Stavanger i ferien som de tidligere påskeferiene mine. I Bergen møtte jeg Julie, Henrik og to venner av Henrik, Andrè og Cornelia! Vi bestemte oss for å dra på en spontantur til Sverige ved grensen bare for å handle godteri, drikke og snus. Jeg husker ikke forrige gang jeg var i Sverige, derfor var det utrolig gøy med en biltur dit for å handle ting billigere enn i Norge – det anbefaler jeg virkelig! Da vi skulle kjøre fra Bergen til Sverige på natten møtte vi helt sinnsykt mange forskjellige dyr, dere aner ikke! Hahaha, vi så blant annet hare, rev, gjort, bison /okse, litt usikker på hva det var, hahaha. Det er helt sykt. Man trenger ikke å dra på safari for å se dyr, bare til å kjøre bil til Sverige det!

I Sverige sov vi en natt på hotell og dro videre til Oslo som vi har vært i et døgn. Videre nå skal vi pakke alt inn i bilen og dra tilbake til Bergen! Etter flere timer ti talls med timer i bil skal det bli digg å være i en by og finne på ting der, derfor skal det bli digg å dra til Bergen igjen.

Kommer det som noe sjokk at Henrik grabbet med seg denne? HAHAH. Pizza for life.

Vi endte opp med å kjøpe flere brett med energidrikk, capri sone, mye godteri, snus og diverse andre småting!

Beste reisefølge!

JEG SVARER PÅ PRIVATE SPØRSMÅL DEL 1

Det har kommet inn utrolig mange spørsmål denne uken, derfor har jeg valgt å dele innlegget i to slik at det ikke blir for langt! Om dere lurer på noe mer kan dere stille meg spørsmål i kommentarfeltet, jeg svarer gjerne der også!

Hvor ser du deg selv om 10 år?
Om ti år lever jeg i et hus jeg trives godt i, livet mitt skal være veldig spennende selv om jeg muligens har barn og en happy family! Det viktigste for meg her i livet er å ha det gøy.

Hva syns du om de som tar betalt for sex eller som betaler andre for å ligge med dem?
Det syns jeg helt ærlig ikke noen ting om.. og jeg vet at flere har delte meninger om dette, men det å skulle vite at noen selger kroppen sin for penger er helt uvirkelig og veldig trist spør du meg. Jeg får vondt i magen av å tenke på det, samtidig er det vondt å vite at noen gjør det fordi de “ikke har noe annet valg”. Alle mennesker bestemmer over sine egne valg og det finnes utrolig mye annet man kan gjøre enn å komme til det punktet med å selge kroppen sin for penger.

Hva er dine planer i 2019?
Jeg har sinnsykt mange planer i 2019, men det er ikke alt som er helt bestemt enda. Blant annet skal jeg flytte, kanskje studere litt igjen og gjør noe crazy, jeg oppdaterer dere underveis. Det kommer i hvert fall til å bli et år med store endringer i livet mitt og det gleder jeg meg til.

Hva bruker du mest penger på?
Det jeg bruker mest penger på er definitivt reiser som fly, tog/buss og hoteller.

Hvor mye tjener du på bloggen?
Jeg tjener nok til å kunne leve av den foreløpig, men jeg er ikke en blogger som ligger på topp 5 og da er det ikke cash money flow.. men det er deilig og veldig morsomt å kunne leve med, spesielt nå som jeg ikke studerer eller noe.

Kunne du har vært med i gift ved første blikk? Liker du det programmet?
Nei, aldri. Jeg skal ikke gifte meg før jeg møter den rette og det tviler jeg sterkt på at man gjør i et slik tv-program. Tv produksjon er ikke slik som det ser ut på tv og det er veldig annerledes å skulle “leve og være seg selv” når det er flere kameraer rundt deg. Tenk deg da å skulle møte en gutt/jente også gifte deg med kameraer rundt, nei uff, hjelp.

Dersom du var med i Kjendis Farmen, hvilken gren tror du at du hadde klart deg best i?
Jeg hadde nok tapt i alle grene.. nå som jeg sitter å tenker på dette går det opp for meg at jeg nok mest sannsynligvis hadde vært best i øksekasting.

Hva syns du om årets sesong av Paradise Hotel?
Jeg liker den godt jeg, mye spill og det er spennende! Samtidig savner jeg litt mer fest og fritid på tv-skjermen.

Et det noen bloggere du ikke liker?
Njai, det er ikke noe fint å skulle si det her med mindre jeg hadde fått en konkret navn.. jeg føler at jeg kommer overens med de aller fleste som jeg har møtt eller kjenner. I tillegg er jeg alltid meg selv når jeg møter andre bloggere – det betyr at jeg ikke er slem selv om jeg ikke digger alle.

Hvem er dine næreste venninner?
Det er jentene jeg har hatt i livet mitt fra hjemstedet mitt + Julie!

Du reiser hele tiden! Hvor er du nå og hva skal du gjøre i påsken?
Jeg er faktisk i Sverige nå!

Henrik?
Henrik hvem?

Har du kontakt med noen fra din sesong av PH i dag?
Ja, jeg har kontakt med en del, men vi snakker ikke daglig. I tillegg har jeg jo Julie i livet mitt som betyr svært mye for meg!

Er Henrik og Walid i venner igjen? Spør fordi du var sammen med de i Stavanger.
Jeg tror det er på bedringens vei og det er veldig bra! Det var fett i helgen i hvert fall.

Favoritt mat?
Kinamat, sushi og taco.

Skal du møte noen kjente i Bali?
Jeg kjenner en del som bor der og som skal ned dit på samme tid som meg!

Liker du blonde gutter bedre en brunetter?
Akkurat det spiller ingen rolle, men jeg overrasker meg selv stadig! Blonde gutter er svært fine.

ER VI KJÆRESTER?

Det er noe jeg er nødt til å ta opp med dere! Den siste tiden har det dukket opp flere storyer med Fredrik som dere helt sikkert har sett på Instagram. Det er som regel der jeg jevnlig deler ting jeg gjør i hverdagen med dere så dersom dere vil følge med der, add meg: ingridaguiluz. Anyway, det er sinnsykt mange som spør om vi har sammen, eller om vi har en greie, eller om vi kun er venner og dette tenkte jeg at jeg kunne svare på. Jeg skal ikke legge skjul på at jeg forstår alle de som tror vi har en greie, men det har vi altså ikke. Jeg elsker å være sammen med Fredrik og Henrik, samtidig har vi det dritfett sammen og trives i hverandres selskap. Alle er like spontane vil jeg tørre å påstå, noe jeg elsker. Det jeg syns er ganske sprøtt oppi det hele er at med en gang jeg poster en story av en gutt tror alle at vi har en greie eller er kjærester..

På veldig mange måter syns jeg dette er dumt, men jeg kan også forstå at folk lurer og er nysgjerrige. Grunnen til at jeg syns det er dumt er rett og slett fordi jeg føler at man ikke kan være veldig gode venner med det motsatte kjønn.. er det bare jeg som føler det? Er det en ting jeg elsker så er det å henge sammen med mennesker som er spontane, morsomme og snille, men som også får det beste ut av meg selv som person. Vi har det som sakt bare dødskult sammen og det er nok også derfor dere ser oss mye sammen på sosiale medier! Jeg har aldri hatt noen tanke om at dere skal tro vi er sammen, men da det har strømmet inn med meldinger til både meg og Fredrik må vi har gitt et svært feil inntrykk. Det eneste jeg vil si er at vi er svært gode venner og har det fett sammen, det er også noe jeg syns er kult og det at jeg har guttevenner er akkurat det samme som jentevenner!

Selv om vi ikke er sammen vil jeg si at Fredrik og jeg er som en liten gjeng, hahah. Jeg er like glad i han som venninne mine og det digger jeg. Han er min bff, enough said <3

VINNEREN AV BALI KONKURRANSEN

Annonse | Samarbeid med Lapoint Surfecamp

Nå har det gått ca. to uker siden jeg i samarbeid med Lapoint surfecamp lanserte en konkurranse hvor dere kunne vinne en reise for to til Bali på Surfecamp i en hel uke!! Jeg håper at akkurat du meldte deg på og at du vant! Jeg vil også si tusen takk til dere som meldte dere på, men ikke vant. Husk at man vinner ingenting dersom man ikke prøver i det minste – det er i hvert fall det jeg pleier å tenke (hehe). Det er sinnsykt mange som har meldt seg på konkurransen og dette viser jo at jeg kan ha flere konkurranser i fremtiden! Det er skikkelig gøy å se engasjementet og at flere av dere også har lyst til å reise til Bali. 🐢

Nå er de heldige vinnerne kåret – og jeg avslører hvem det er!

VINNEREN ER EIRIN SØRMO 🤞🏽🥇

Igjen – gratulerer så mye til vinnerne! Håper at dere får en nydelig tur til Bali.

TILBAKFALL MED KREFT OG NY CELLEGIFT

Det er en god stund siden jeg har skrevet om mamma på bloggen og siden forrige gang har det skjedd mye. Jeg vet ikke helt hvor jeg skal begynne foruten om å si til dere at hun dessverre fikk tilbakefall og må begynne på en ny runde med cellegift. Det at hun får tilbakefall vil si at de fant noe mer spredning i buken hennes og derfor prøver de en ny type cellegift som mest sannsynligvis vil holde henne stabil over en lengre periode en det den forrige cellegiften gjorde. Hun fikk tilbakefall kjappere en det vi forventet, trist nok, men det føles også bra at hun får kjapt hjelp og at de skal prøve noe annet. Etter at mamma ble ferdig med alle de forrige rundene med cellegift var kreftcellene nokså stabile.. det triste er at den ene type giften eller hva jeg skal kalle det ikke gjorde jobben sin helt, derfor fikk kreftcellene mulighet til å spre seg litt mer. Jeg er for å være helt ærlig veldig spent på hvordan den nye cellegiften vil respondere på mamma. Det er ufattelig vondt og trist at hun fikk tilbakefall, men det var også noe vi alle var forberedt på da dette er veldig vanlig dersom man har eggstokk kreft.

Jeg skulle så gjerne ønske at hun ble kreftfri, men per dags dato har de ikke funnet noe helbredende kur for akkurat denne typen kreft. I tillegg har hun spredning og da blir alt mye vanskeligere. Vi krysser fingrene for at forskerne klarer å komme med noe som vil gjøre henne helt kreftfri en dag i fremtiden, i mellomtiden må mamma leve med kreften som en slags “kronisk sykdom”, selv om det ikke er det heller. Ingenting er sikkert og det skremmer meg.

Under den cellegiften hun får nå vil hun mest sannsynligvis ikke miste håret, men det betyr ikke at det er en svakere gift for cellene hennes. Cellegift er cellegift..  det er rett og slett ikke noe man ønsker å få inn i blodårene, men forhåpentligvis vil det kunne gi henne flere år ekstra i levetid. Denne gang er mamma nødt til å unngå for varmt vann på kroppen, hun kan heller ikke få for mye sol på kroppen og ikke gå med stramme klær, sko og klokker også videre. Dette er fordi at denne type cellegift som hun skal gå på nå tærer på huden hennes, derfor må hun være forsiktig..

Den cellegiften hun får nå er rød og brukes veldig ofte for de med brystkreft og eggstokk kreft.

I går var vi forresten på sykehuset og jeg kjenner at det gjør vondt i hjertet mitt hver gang jeg går inn dørene på SUS. Det er svært lenge siden jeg var der sist – noe jeg foretrekker og setter veldig stor pris på! Ingen vil være der, med mindre man jobber der eller må. Det er nok flere som kommer til å lure på hvordan hun har det. Akkurat nå har hun det bra, men det er ikke noe gøy å måtte gå gjennom flere cellegiftkurer til.. jeg skulle så veldig gjerne ønske at hun var frisk. For en sterk dame og for et utrolig vakkert forbilde for andre mennesker der ute.

FØLER MEG HELDIG

Annonse – Smarthotel Oslo

JEG FØLER MEG HELDIG.

Jepp, dere leste riktig! Jeg føler meg svært heldig som får så mange fantastiske muligheter som jeg gjør. Akkurat nå sitter jeg hjemme i Stavanger og planlegger sinnsykt mange reiser frem i tid. Skal jeg si dere noe sykt? JEG DRAR TIL BALI om under to uker(!!). Det kommer til å bli så sinnsykt gøy, herregud. Det jeg gleder meg mest til er å sprade rundt i bikini dagen lang, ta masse bilder, sole meg, spise god mat og ikke minst vise dere hva Bali har å by på. Jeg stresser en god del oppi det hele fordi jeg er nødt til å pakke ordentlig og jeg er livredd for å ikke huske å ta med meg alt jeg trenger. Det jeg skal gjøre nå er å bestille mange bikinier, pakke og få unnagjort vaksiner og slikt. 

Over til noe annet. Jeg sa at jeg føler meg heldig og den siste tiden skulle man nesten tro at jeg hadde det vondt i og med at det dukker opp drama hele tiden, noe jeg er drittlei av. Som et menneske må jeg få lov til å si mine meninger og jeg er så forbanna stolt over meg selv som er saklig og ikke henger andre mennesker ut på sosiale medier, selv om jeg noen ganger har hatt lyst til å gjøre det. Livet mitt begynner å bli svært bra og for hver eneste dag som går lærer jeg meg nye ting, spesielt det å håndtere hat + ta til meg alt det fine dere skriver til meg!

I litt over en uke har jeg vært mye i Bergen og en dag i Oslo. På denne tiden har jeg levd på hoteller og elsker det. Den tiden jeg får alene er gull verdt og det finnes ikke noe bedre en det å sjekke inn på et hotell, tenke, blogge og finne ut av hva jeg vil. Da jeg ankom Oslo på fredag sjekket jeg inn på Smarthotel som ligger midt i sentrum av Oslo! Det tok meg 5 minutter å gå fra Nationaltheatret og vipps så lå jeg i en deilig seng i suiten og nøyt livet. Se så fint rom jeg hadde og dette er takket være Smarthotel i Oslo.

Jeg fikk til og med en liten overraskelse på rommet med litt drikke, snacks og en fin liten velkomst på et kort. Det er så koselig og jeg er superfornøyd med oppholdet mitt. Frokosten var digg og i tillegg har de sykler til utleie, smartbil til utleie for 525kr dagen. Det er jo kjempebillig for de som trenger å komme seg rundt.

ENDRING MED PUPPENE MINE + SMERTER

DET VONDESTE JEG HAR GJORT I HELE MITT LIV

Jeg kødder ikke nå, i dag opplevde smerter jeg ikke har kjent på tidligere.. eller jo kanskje, men ikke som jeg kan huske. I det innlegget hvor jeg skrev – denne ukens planer skrev jeg at på tirsdag skulle det skje noe forferdelig vondt. Det som skjedde i går (altså tirsdag) gikk ikke helt etter planen derfor skjedde det i dag og jeg føler meg lettet, men også harry på samme tid. I dag valgte jeg å pierce niplene mine, hahahah. Dere lurer nok på hvorfor jeg gjorde det og hvorfor jeg deler noe så intimt på bloggen? Det er rett og slett fordi jeg har lovet noen andre mennesker å gjøre det, samtidig er det litt fint da, syns jeg. Jeg har et lite hat/elsk forhold til piercing på kroppen, men nå som vi lever en gang valgte jeg å bare hoppe i det. Så spontan som jeg er.. akkurat nå føler jeg meg litt harry (beklager til dere som har det), men jeg begynner å like de mer og mer. Grunnen til jeg deler dette med dere er fordi jeg lurer på hva dere syns om det? Er det noe dere liker eller ikke? Og hvor lenge tror dere jeg kommer til å ha de i før jeg tar de ut igjen?

Forresten, det er noe av det vondeste jeg har gjort. Mye vondere en å ta tatovering, fysøren. Jeg hadde aldri i hele mitt liv trodd at jeg kom til å gjøre noe sånt, men her sitter jeg da, lettet og veldig overrasket over meg selv. Det sykeste var at jeg ble skremt over min egen reaksjon da hun skulle stikke hullene. Jeg skrek og sa de styggeste banneordene dere kan tenke dere og da gjør det vondt da, jeg lover. Smerteterskelen min er svært høy og det er mye som skal til for at jeg får sååå vondt.  Jeg kommer ikke til å legge ut bilder av niplene, men dere kan se gjennom denne toppen her hvordan det sånn halvveis ser ut, hahaha.

Aoooo, det er alt jeg har å si. Akkurat nå er de hovne og svir som bare juling. Gleder meg til de ikke gjør vondt mer.