DEN STØRSTE OG BESTE NYHETEN I HELE MITT LIV

Klikk på bilde for å se videoen.

OMG!!! JEG ER I EKSTASE.. HVOR BEGYNNER JEG? Jeg skjelver og klarer ikke å stoppe for hva gjør man når man får vite den største nyheten noensinne? Jeg aner ikke hva jeg driver med og hvorfor jeg reagerer som jeg gjør, men vi er alle forskjellige kom jeg fram til. Tårene triller nedover kinnet mitt og lander i skrivende stund i fanget til Ninni – for GUD så heldige vi er. Åhh… 😭😍

Dette er det største som har skjedd meg noen sinne og jeg kunne ikke ha bedt om en bedre nyhet. Fyfader. ÆÆÆÆÆ.

UKENS SPØRSMÅL

Reklame | Nelly

Lignende topp her / Bukse her

 

Hva er oppskriften på havregrøten du la ut?

Havregryn, havremelk/melk/vann, proteinpulver (sjokolade), Sukrin. Bruker dette til å lage en ca. vanlig havregrøt som dere pleier å gjøre til vanlig, tar litt sukrin og kanel oppi for å få en bedre smak. Toppet det med banan, peanøttsmør og litt sjokoladepålegg (helst sunnere varianter).

Hvordan har du det?

Takk for spør, jeg har det bra, men merker at skolen gjør meg stresset om dagene og det liker jeg ikke. Likevel er det mye spennende som skjer fremover og jeg gleder meg til å dele alt.

Er du den bloggeren som skal i fengsel?

Eh, nei. Jeg er ikke kriminell og skal ikke i fengsel, men syns det er sykt at denne personen skal det ettersom man er et forbilde for så mange andre mennesker der ute.. det syns jeg er ganske spesielt.

Kommer du til å legge ut treningsprogram og kostholdsplanen din?

Ja, vi jobber med saken og kommer til å poste dato for lanseringen. Vi har større planer en planlagt for noen uker siden, derfor tar det lengre tid.

Når tror du at du kunne tenke deg barn?

Egentlig nå, men har skole som hindrer meg foreløpig.

Har du lyst på barn med Henrik?

Ja, herregud! Tenk å få barn med en så snill, fin og god gutt som det der. Kunne ha tenkt meg mange små Henriker jeg.

Er du god venninne med Isabelle som er kjæreste med eksen din?

Vi kjenner hverandre og kommer overens vil jeg si! Vi er ikke gode venner, men når vi møtes snakker vi sammen og det liker jeg!

Var det Isabelle eksen din var utro med mot deg?

Nei, det var ikke henne.

Hva syns du om bloggeren som er dømt til fengsel?

Jeg syns jo det er sinnsykt og hadde aldri trodd det om denne personen, dessverre. Jeg har ikke noe med den saken å gjøre, derfor tror jeg at jeg stopper å si min mening her, fordi jeg merker og kjenner at jeg blir irritert over de handlingene. Uansett hva som har skjedd skal man ikke være voldelig.

Vet du har navlepiercing, men ikke bruker den i, angrer du?

Det stemmer og nei jeg angrer ikke i det hele tatt. Jeg elsket den før, men syns ikke den er noe fin på meg i dag.

Hvordan tror du arret etter navlepiercingen vil se ut etter at du har vært gravid og etter fødsel?

Det lurer jeg også på og merker at jeg gruer meg litt til å se hva som faktisk skjer med den. Jeg har et ganske stort arr i tillegg fordi jeg fikk betennelse og lot den være i.. det resulterte med et svært arr etter at jeg tok den ut. Etter fødselen vil jeg tro at den strekker seg, men om den gjør det så får den bare gjøre det.

Kan ikke dere få barn sammen? Det hadde vært såå søtt!!

Jodaaa, en vakker dag håper jeg!

Har du bleket tennene hos tannlege?

Nei, jeg gikk til @siljes_beauty_salong på Instagram! Hun er råflink.

Når hadde du og eksen din sist kontakt?

Molde.

Hvorfor sier du huset vårt når Henrik kjøpte det før han kjente deg?

Hahhaha, åh. Jeg turte faktisk ikke å vi mitt og vårt hus før Henrik begynte å si til meg at “du bor her du også, det er ditt”.. så derfor sier jeg det selv om jeg ikke eier det eller kjente han da han kjøpte det.

Hva mener du om de som får barn under 16 etter eget ønske?

Jeg ville nok ha ventet til jeg var litt eldre i og med at man har mye man skal lære. I tillegg er det godt med erfaringer og i den alderen går man gjennom mange store forandringer. Ønsker man selv å beholde barnet når man er 16 år og jobber (har penger), kan ta vare på barnet i den forstand er det etter min mening opp til personen selv! Jeg tror og vet at man kan være en super mamma selv om man er 16 år, men jeg hadde nok ventet litt lengre i hvert fall og det også utrolig viktig (syns jeg) at gutten også får være med å bestemme og ta det valget.

Har du kontakt med eksen din?

Nei, vi har ikke kontakt.

Hvor er den sko-benken deres fra?

Rusta!

Hvor er det rareste stedet du har hatt sex?

Hahaha, uff. Jeg kan ikke si det?

Hvor er teppet i stua deres fra?

Skeidar.

Er du og Henrik forlovet? Går rykter om det..

Hæææ?? Omg nei.. vi er ikke forlovet, men håper jo vil blir det en dag.

Virker som forholdet deres er så fake, har vært sammen i et par måneder og at dere trener, men du spiser godteri hver dag.. hvorfor?

Fake med hva? Skjønte ikke helt denne setningen her altså. Du kan tro vi er fake, men det er vi ikke, eller jo.. jeg har silikon, det er fake.

Hvilket ord syns du beskriver Erik best?

Egoistisk..

Prøver dere å lage barn nå, eller vente med det?

Nei, vi venter til det passer seg og håper det går bra da.

Hvor høy er du?

Jeg er 1,74 ca.

Planlegger dere baby i 2020?

Det vil tiden vise, håper jo det!

Hvorfor napper Henrik brynene? Mye finere naturlig.

Hahahah, morsomt. Han napper de sjeldent, men jeg gjorde faktisk d på han en dag, sååå er det her jeg skal si “takk”? Haha.

ENDELIG ER DEN MIN

Det er så utrolig deilig. I dag har jeg hentet min nye bestevenn iPhone 11 pro Max som har vært etterlengtet i lang tid. Jeg har jo en iPhone som har begynt å ta kvelden med både å skrue seg av, ta dårlige bilder og som ikke lader ordentlig. Når man jobber med det jeg gjør er det utrolig viktig å ha en telefon som funker, derfor har jeg endelig fått hjem denne babyen. Se så fin den er da.. åh. 😍 Jeg kjøper meg faktisk ikke så veldig ofte ny telefon, derfor føles det utrolig deilig å gjøre det denne gang!

Nå blir det endelig en stopp på det å ikke ha strøm eller at den skruer seg av, deilig. Så, over til noe annet. Jeg er dritglad for at jeg ikke har hangover denne helgen! I går hadde vi besøk av en hel del folk som var her på vors før vi dro videre ut på byen i Bergen. Fysøren så gøy det var, men også veldig slitsomt. Henrik er ekstremt hangover og det er faktisk første gang jeg har sett han så ufattelig dårlig som det han er nå. Frem til kl. 16:00 sov han og noen ganger før det var han oppe å drakk vann, gikk på do og klarte såvidt å snu seg i sengen, haha, uff. 

Det at vi var ute i går her hjemme føles utrolig deilig og det er en evighet siden sist gang jeg var ordentlig ute her i Bergen. Vi har jo reist hjem til Stavanger nesten hver eneste helg i det siste og det at vi nå får en helg hjemme i Bergen føles utrolig deilig. Neste uke tar vi turen hjem til Stavanger igjen fordi da er det bryllup! Kan dere tenke dere det? Broren min Andrè skal gifte seg sammen med Christine neste helg og jeg er helt sikker på at det kommer til å bli en fantastisk helg. Jeg har faktisk aldri vært i et ordentlig bryllup som jeg kan huske. Mamma og pappa giftet seg da jeg var rundt 1 år og etter det har jeg servert i ett bryllup og that`s it. I dette bryllupet skal jeg være en gjest og en del av seremonien, derfor blir det veldig spesielt for min del denne gang.

Jaja, jeg kommer til å vise dere kjolen jeg skal gå med etterhvert og kommer også selvfølgelig til å knipse masse bilder, men det er enda en liten stund til bryllupet tar plass. Før det skal jeg nyte uken hjemme i Bergen og lade batteriene for i nærmeste fremtid er det mye som skjer og nå er jeg vel egentlig bare superstresset.

Se så fin babyen min er og herregud for et bra kamera den har. Love it.

SPØRSMÅL OG SVAR OM FORHOLDET VÅRT

Reklame | Nelly

Skjorte/kjole utsolgt, lignende her

Bruk koden “ingrid25” og få 25% rabatt på alt fra Nly by Nelly!!

Klikk her for å komme dirkete inn til Nelly, husk å bruk koden min.

 

Hvem gjør mest husarbeid av deg og Henrik?

Det vil jeg si er begge to. Vi gjør veldig mye fordelt og trives godt slik, men ettersom jeg er mer hjemme er det kanskje jeg som gjør mer småting som å rydde putene, re sengen, sette inn og ut av oppvaskemaskinen og slikt. Det jeg føler meg heldig med er at Henrik er utrolig flink til å gjøre ting på egenhånd uten at man trenger å mase. Når han kommer hjem fra jobb er det som regel helt ryddig, likevel starter han på middagen, henger opp klær om det trengs.. og det er deilig. Tror også det er morsommere for han å gjør det dersom jeg ikke maser!

Føler du at du er mer forelsket i Henrik en han er i deg?

Nei, vi er begge veldig forelsket i hverandre vil jeg si. Vi er et klissete par, men tar veldig ofte hensyn til at andre er rundt oss selv om jeg liker når han tar hånden min og bare ser på meg og smiler, for en gutt. Han er veldig søt og det er sjeldent man finner slike gutter.

Hva gjør dere når dere slapper av?

Her er vi gode!! Det vi pleier å gjøre er å tenne lys, lage noe godt å drikke om det er kakao, brus eller saft, lager god mat og setter på en serie sammen. Vi pleier også å ligge under teppet i sofaen og nyte tiden sammen.

Når ble dere egentlig kjærester?

Finalefesten til Paradise Hotel da jeg gikk med han som hans pluss en.

Har dere noen gang sendt nakenbilder/lettkledde bilder til hverandre?

Ja, vi har jo det.. hm.

Hva er deres beste opplevelse og minne så langt?

Det må være turen til Mallorca sammen! For en opplevelse og for noen minner. Det var vår aller første tur sammen utenlands og det er vel en tur man ikke glemmer med det første.

Hvem bruker mest penger av dere to?

Henrik bruker mest penger på huset og det er ikke akkurat billig i måneden.. derfor må det nok bli Henrik!

Hva syns dere om de som skal uttale seg om hvordan dere har det i et forhold sammen?

Alle har sine meninger og folk kan tro og si hva de vil så lenge vi vet hva som er riktig og best for oss. Det jeg syns er irriterende er når mennesker forteller meg om hvordan mitt forhold er og hvordan “vi har det” uten at de har sett oss ordentlig sammen, vært sammen med oss eller blitt fortalt noe av oss to og for meg viser det hvor usikre disse menneskene er på seg selv. Man skal ikke fortelle andre hvordan de har det så lenge man ikke vet. Jeg kunne aldri ha sakt at dere ikke burde ha det slik eller slik da jeg egentlig ikke vet nok. Det er irriterende, men det spiller egentlig ingen rolle, vi ler av det og vet hva som er best for oss.

Har dere noen gang gjort det slutt og blitt kjærester igjen?

Det har aldri skjedd, men vi har kranglet.

Dersom dere krangler, hva pleier det å handle om?

For å være helt ærlig har det handlet om mennesker som ikke respekterer at vi er sammen og som direkte prøver å ødelegge. Det ordner seg heldigvis alltid, men det er utrolig slitsomt og ikke noe gøy! Det er ikke slik at vi kan bestemme over andre mennesker handlinger, men i de tilfellene der noen direkte prøver å ødelegge i form av å ringe og fortelle om falske utroskap eller prøve å kysse og flørte med den andre pleier vi å snakke sammen og le litt av det også. Det er så teit og det er ikke mulig å skille oss, hadde vi hatt lyst til å være med andre hadde vi heller ikke vært kjærester. Jeg tror at dette smeller tilbake til de som prøver hardt å ødelegge en dag!

Hvem kysser best?

Hmmm. Henrik sier nok seg selv og jeg sier meg selv, der har vi en case, haha.

Hvem er den morsomste i forholdet?

Det er uten tvil HENRIK. Han får meg til å le hver eneste dag, hahaha. Han er så forbanna morsom, jeg dør.

Hvor lenge har dere vært sammen?

Siden 30.mai 2019, snart 4 måneder.

Hva er det verste rykte noen har spredd om dere som kjærester?

Jeg vet ikke, men det verste vi har hørt er vel den gang jeg fikk telefon da jeg var i Stavanger om å dra hjem til Bergen for å se under dynen til Henrik. Tydelig at noen ville jeg skulle tro at han var utro. Det kan faktisk også hende når jeg tenker meg om at det verste var da folk sa vi var sammen for PR, noe vi verken var da eller er i dag.

Syns du Henrik viser nok kjærlighet?

JA, han er utrolig flink og det er deilig at han bare er slik og at man ikke trenger å “ønske” seg det.

Skal dere feire jul sammen?

Nei, jeg tror ikke det. Han skal være sammen med sin familie i år og jeg med min!

Hvor mange barn kunne dere tenke dere og når vil dere eventuelt få barn?

Jeg ønsker meg tre barn, mens Henrik ønsker seg to, men det vil tiden vise! Vi er vel egentlig klar for det begge to, men det er enda litt tidlig.

Hva har dere til felles?

At vi begge to bryr oss om at andre har det bra, begge to får fort dårlig samvittighet og vi er ganske flinke til å vise hvor mye den andre betyr for oss! I tillegg har vi jo fellesinteresser som trening og sunt kosthold, det liker jeg.

Hvem er kleinest av dere og hvorfor?

Det er meg, uten tvil. Jeg kan være dritklein. Det er bare slik jeg er, heldigvis er det ofte så kleint at det blir morsomt.

Hadde dere vært partnere om dere var i samme sesong av PH?

Det ønsker og tror vi, haha. Vi hadde nok det altså med tanke på at vi kommer så godt overens og at vi var så gode venner før vi ble kjærester. Hadde vi vært der inne sammen nå hadde vi nok selvsagt vært partnere!

Når har dere bursdag?

Henrik: 14.03.1997

Ingrid: 19.01.1997

Hva er det neste store dere ønsker å oppnå sammen i livet?

Det er mye! En av tingene er kanskje å kjøpe noe stort sammen.

Har dere noen mål sammen?

Vi har mange mål og disse velger vi å holde for oss selv da det er ting som kan overraske dere på et senere tidspunkt.

DET “NYE” HUSET VÅRT – BILDER

Verdens fineste og søteste kjæreste.

Uansett, bort i fra det klisset.. hehe. Jeg tenkte at ettersom den midlertidige housetouren er ute kunne jeg også dele bilder av huset vårt med dere. Det er litt lettere å se hvordan det ser ut kanskje og i tillegg er det litt gøy å se bilder også. Om dere ikke har sett videoen kan dere klikke her. Vel, huset vårt er ikke ferdig enda og vi mangler spesielt gardiner, tv-benk, bilder og detaljer, spisebord og teppe med stoler, nye barstoler, nattbord og speil på rommet, kle det ene toalettet, finpusse dører og litt slike ting, men vi viser dere huset uansett. Her får dere et stort bildedryss av huset. Håper dere liker det og om dere lurer på noe kan dere spør i kommentarfeltet, jeg svarer på alt som regel!

Stua vår, elsker den.

Ganske grei midlertidig tv-benk, men målet er å få en som henger på veggen!

Elsker disse “kontaktdetaljene” som viser her, hvor man kan ha iPhone laderen midt i veggen og stille på varme i gulvet.

Koseligste kjøkkenet vårt.

Se så fint det er med glassdører fra tak til gulv, blir veldig lyst og fint!

Her skal barstolene byttes ut!! Ellers er det en kjempebra plass til å blogge, gjøre papirarbeid og slike ting på. Vi spiser som regel ved spisebordet i stuen når vi spiser sammen.

Dobbeltdør som gjør det ekstremt lyst, koselig og at man får den inne-ute følelsen. Gleder meg til å åpne opp her i sommer, ha hagen på stell, grille og spise ute mens man kan fly inn og ut som man vil.

Soverommet vårt! Elsker fargen på veggen og at vi har en tv der, så koselig å se serie på kvelden.

Henrik og Ninni, hahaha.

Trappa ned.

Nede i gangen – rett etter trappa.

Inne i den lille gangen (hovedgangen) med ytterdøren.

Baderommet vårt.

Walk-in.

Vaskerommet.

Uferdig toalett.

Soverom nede, hvor jeg selger klær og bruker det som oppbevaring.

Soverom nr. 2 nede som brukes til oppbevaring for øyeblikket, hehe.

MIDLERTIDIG HOUSETOUR 🔑

Annonse – Nelly

Endelig er videoen ute og vi gleder oss ufattelig mye til å vise dere vårt hjem! Husk å abonner på kanalen for å bli en del av vår lille familie. Om dere lurer på hvor ting er fra kan dere spørre i kommentarfeltet, jeg svarer gjerne der.

LEGENES SKUMLE SVAR TIL MAMMA

Hei igjen dere. Jeg vet ikke om alle fikk med seg storyene jeg la ut på Instagram i går angående mamma og cellegift. For å være helt ærlig fikk jeg knekken i går og det er svært sjeldent jeg gjør det så offentlig som det jeg gjorde i går. Det er veldig mange der ute som helt sikkert føler seg veldig alene og som er i samme situasjon som meg, da er det godt å vite at man faktisk ikke er alene. Uten filter og for å vise realiteten til mennesker der ute valgte jeg å være svært åpen og ærlig om redselen min og hvor trist jeg er til tider. I går var det tungt og det er heller ikke vits å legge skjul på det så lenge man ikke trykker andre ned og sutrer hele tiden. 

Grunnen til jeg valgte å dele at “imorgen” som da er i dag var dagen vi får vite om mamma får cellegift eller ikke, var fordi jeg var redd, trist og ganske nervøs. Jeg vil at folk der ute skal se at alle dager ikke er en dans på roser og at det er lov til å være lei seg, nedenfor og ikke ha et perfekt liv som sosiale medier ofte viser til.

Natten har vært lang og jeg tror jeg har sovet ca. 4 timer.. jeg kom aldri i noen dyp søvn og merket at jeg spratt opp av senga da Henrik dro på jobb i morges. Nervene var så ufattelig store og jeg hadde ikke sjans til å klare å sovne igjen med det første. Timene gikk og jeg satt oppe for å redigere house-touren vår som kommer ut senere i dag på YouTube og her på bloggen. Dette er noe jeg har lovet dere lenge og endelig er den klar til å publiseres! Midt i all redigeringen dukket det opp en melding fra mamma hvor det sto “må vente til mandag”.. og i det jeg leste dette knuste hjertet mitt. Jeg har ikke snakket med noen i dag, jeg har såvidt klart å gjøre noe fornuftig, bare tenkt, drukket masse vann, spist, tenkt og aner ikke hvor tiden har blitt av.❤️

Det gjør så vondt, men frykt ikke.. selv om hun ikke fikk cellegiften sin i dag ba de henne om å vente til mandag! Derfor er cellegiften utsatt noen dager og det er fordi hun må ha 1,5 på en blodprøve av immunforsvaret og hennes prøver var 1,4 i dag.. nære, men ikke nærme nok, dessverre. Det positive oppi dette er jo at mammas immunforsvar har gått opp og blitt bedre. Kroppen hennes er klar for en ny cellegift og det gleder hjertet mitt. Det er for all del ikke 100% sikkert at hun får cellegiften på mandag, men i følge legen skal det skje og vi får bare fortsette med å krysse fingrene. 

Det andre som er positivt her er at de har funnet en ny type medisin som det sto skrevet om i VG angående eggstokkreft. Om et par uker får vi vite om de skal søke mamma inn på den nye medisinen og dette er altså en medisin som har fått folk med eggstokkreft friske. 70% ble friske.. ?? litt usikker, men det er betydelige forskjeller og dette er noe jeg vil at mamma skal prøve og være med på (om hun får lov). Hun får også vite om hun skal ha to ekstra runder med cellegift. Det er vanligvis 6 runder som er det vanlige for henne, men om de skal kjøre på med 8 runder er det store spørsmålet, og da blir vi enda gladere, hehe.

Mamma tok forresten noen ekstra blodprøver på mandag som var, der nyreprøvene hennes som skiller ut giften i kroppen er kjempebra og absolutt innenfor. Tror nyren kan bli svekket ved cellegift.. litt sikker. Magnesiumet hennes ligger under normalen, men hun har utlagt tarm og da skal det også være “normalt”, man får mye løs mage av det. Det som skremmer meg etter denne samtalen med mamma er faktisk det å få vite at ikke alle får ta disse blodprøvene og at man må passe på det selv og eventuelt spørre om å få disse ekstra blodprøvene.. det er sjukt. Vet dere hvorfor det er slik? Fordi det koster penger å analysere blodprøvene. Vi er så jævlig pengestyrt og det er vondt å vitne til. Tenk på alle de som burde ha fått slike blodprøver, men som ikke får det og som ikke vet om det pga. det er for dyrt, fyfader. Føles nesten ut som vi mennesker er brikker i et stort pengespill.

UKENS HANDEL OG USUNT PÅFYLL I KJØLESKAPET

🍕 🍕 🍕

Halloen der. Nå er det en ny uke og på tide med enda en ny mathandel. Hver uke er forskjellig, noen uker har vi mye rester igjen, mens andre uker må vi handle som bare det til å få fylt opp kjøleskapet og skuffene med det som trengs. Vel, denne uken har ikke vært den største mathandelen, men faktisk kanskje den minste noen sinne etter at jeg flyttet inn til Henrik. Vi har vært flinke til å spre maten godt utover dagene og har enda en del mat igjen, derfor handlet jeg bare noen få ting og noe ekstra som vi ikke har hatt på lenge.

Som dere ser på bilde over spiser jeg sjokolade og denne er vår absolutte favoritt, smørbukk sin sjokolade!! FYFADER så god den er og jeg anbefaler dere å smake den. Jeg husker enda at det var Henrik som introduserte meg for den og etter det har den vært en av mine favoritter. Utenom det har vi handlet inn egg og cottage cheese som er mine to mest spiste frokoster i ulike tilberedninger. Jeg har også handlet inn en monster til Henrik, hahaha, bare for å være snill med han. Så, denne ukens mathandel er ikke så stor som dere ser, men av og til er det også deilig. Det viser også at vi klarer oss med det vi har og da er det ikke vits i å sløse bort penger på tull og vas som ikke blir spist. Sjokoladepuddingen under er forresten uten tilsatt sukker og er et super digg eksempel på noe dere kan erstatte den usunne med. Jeg spiser denne når jeg blir snopesyk og da er det bare to-tre spiseskjeer + vaniljesaus uten tilsatt sukker, det hjelper i hvert fall, syns jeg.

Naaaaam, elsker dette!!

UKEN SOM GIKK

Akkurat nå har jeg landet i Bergen og skal kjøre hjemover etter en amazing dag i Oslo. Herregud så digg det var å være i Oslo og det føles utrolig deilig ettersom jeg de siste månedene har hatt vondt i magen av å dra dit. Så, nå skal jeg hjem og filme litt til dere og se Henrik igjen, love it!

Ukens opptur har garantert vært besøket fra Stavanger denne helgen. Det var godt å komme hjem og det var godt å være sammen med familien min etter en uke med mye venting og svar fra legene. I tillegg hadde vi en kjempefin helg hjemme med masse morsomme greier på planen! Jeg var i utdrikningslag til Christine som skal gifte seg med broren min, mens Henrik tilbringe mye tid sammen med familien min. Det er så koselig når vi drar sammen hjem til Stavanger, det betyr veldig mye for meg det.

Ukens nedtur har vært ganske så tøff, men det var jo heldigvis en opptur i nedturen. Mamma kan fortsette med cellegift og få medisinen sin, føles ut som en lettelse ja. Nedturen her var jo at de vurderte å ta henne av, noe som for all del ikke er positivt i det hele tatt. Hun trenger cellegift og jeg er så glad for at hun kan få det.

Ukens tanke har vært dyr og spontan. Jeg kommer nok til å gjøre et kjøp innen kort tid som kommer til å være både positiv og negativ, men mest positiv og det er et valg jeg tar fordi jeg er ung, har råd og ønsker å leve livet. Så, kan dere gjette hva jeg skal kjøpe? 💸💸💸

Ukens cravings har vært ingenting!! Dere tenker nok at jeg lyver, men seriøst, jeg har ikke cravet annet en vann og baby. HAHA.. jeg drikker så forferdelig mye vann, så derfor skal jeg til legen i morgen, noe som absolutt var på tide. Utenom det craver jeg babyer og blir giret hver gang jeg ser en liten ninja i bjørnedrakt med ører, elsker det. 

Ukens avgjørelse er at jeg mest sannsynligvis kommer til å kjøpe noe dyrt, men som kommer til å være sååååå verdt det, hehehe. Gleder meg.

Ukens låt er Drogba (Joanna) – Afro B

Ukens matrett har vært proteinbrødene til mamma! Da vi var hjemme i Stavanger spiste jeg det og herregud så digg det er. Nam, kommer alltid til å like de der.

Ukens melding er..

Ukens private bilder er…

Hmm…

Hovne lepper og munn når visdomstanna hadde betennelse. Auch.

Kjedet meg på flybussen hjem fra Oslo..

Meg og bruden <3

Christine og guttene på paintballen, hahaha.

NÅ ER DET SERIØST NOK.

Reklame | Nelly

BUKSE HER / VESKE GUCCI / TOPP HER (35% RABATT) / HÅRBÅND H&M

Jeg har endelig fått satt meg ned, lest gjennom kommentarene i fra innlegget om at jeg elsker kroppen min – som dere kan lese her. For å si det sånn har det vært veldig mye positivt, men også mye negativt og jeg er jo ikke dum. Jeg vet at de fleste som leser ikke skriver kommentarer og de få kommentarene som kommer inn er veldig ofte fra de som bryr seg om meg og ikke minst de som faktisk blir provosert av innholdet. Poenget er at jeg svarer på kommentarene, leser alle og får med meg alt fordi jeg bryr meg. Jeg bryr meg om dere som leser bloggen, men også om de som mener at jeg gjør noe feil i form av konstruktive tilbakemeldinger. Det jeg ikke bryr meg om eller godtar er de som kommer ikke og direkte skriver stygge ting til meg. Har jeg gjort noe vondt eller sakt noe stygt for å få all den dritten? 

Jeg syns selv at jeg er flink til å se flere sider av sakene og spesielt dette her med kropp. Dette er noe jeg virkelig brenner for og elsker. Trening og kosthold har vært en del av meg siden jeg var liten og heldigvis er det fortsatt det. Det kan bli delt mye til tider, men det er fordi det er en så stor del av meg. Jeg er seriøst drittlei av at det ok å legge ut bilder når man er normal i form av at man verken trener eller ikke trener. De som ikke trener er også en hyllest for Norges befolkning, fordi? da respektere vi alle. Jeg elsker det, jeg elsker at folk generelt sett legger ut bilder av kropp, mat og diverse, samme hva det er. Respekt er viktig, men hvor faen er respekten til de som trener da? eller som har en strammere kropp? Da er man hovmodig, skaper kroppspress, er et dårlig forbilder?!?!?!? og mye mer. Hvordan i alle dager kan dette innlegget fronte meg til å være et dårlig forbilde. Jeg stiller ikke til fitness, sitter ikke hele dagene uten å trene, jeg spiser ikke junkfood hver dag, men kanskje en dag i uken, jeg har treningsfrie dager, men det er ikke greit. Da vet jeg enten ikke hva jeg snakker om eller så skaper jeg et press. JEG VISER ET “VANLIG” LIV. Jeg trener fordi vi som mennesker MÅ TA VARE PÅ KROPPEN VÅR. Om ikke kan vi få sykdommer og slikt, det vet vi gjennom forskning. Så er det dette her med mat. JEG SPISER “VANLIG”. Ja, jeg spiser sunt, men også usunt i en fin balanse. Hva er problemet med det da? Da spiser jeg plutselig for sunt og for usunt. Det har holdt på slik i lang periode nå og skal jeg liksom bare sitte her å finne meg i det? NEI. Jeg har et ønske om å hjelpe andre. De som kjenner meg vet at jeg er snill og at jeg verken er hovmodig eller spesielt på utskikk etter oppmerksomhet. Jeg syns det er ukomfortabelt selv om jeg var med på TV, og det at jeg sier jeg elsker kroppen min føles helt fantastisk og det er noe jeg ønsker at ALLE skal kunne si. 

Jeg ønsker ikke å heve meg og vise at jeg er “bedre” på noen som helst måte og jeg skjønner ikke hvor det kommer i fra da jeg beskrev tydelig alt jeg mener om kropp i dette innlegget. Så, kan vi ikke bare unne andre ting, jobbe mot våre egne mål? Det er jo da man blir glad, når man når de målene man har satt til seg selv. Om du blir sjalu av at jeg legger ut bilde av kroppen min må du selv prøve å jobbe med din egen, finn ut hva du vil, man må ikke trene for å være vel i sin egen kropp. Jeg kunne ha skrevet evig om dette, men får ikke plass. Så, kan dere som har et behov for å si dritt til meg holde dere borte og heller jobbe med de problemene dere har som å skrive dritten? Jeg skjønner ikke hvordan det kan være så vanskelig, men for all del, skyld på meg, en blogger/influenser, det er det enkleste. Og når vi blogger om ting som er bra er ikke heller det godt nok. For et samfunn..