VÅR FØRSTE HOTEL-WEEKEND SAMMEN

Hei dere!

Under innspillingen til God kveld Norge bodde jeg og Erik på fineste Scandic Victoria Hotel i Oslo! Det ligger super sentralt midt i Oslo og passer perfekt dersom man ønsker en fin beliggenhet til både shopping, restauranter og kollektivtransport. Det gjorde det veldig enkelt for meg og Erik å gå rett inn til Karl Johans gate å spise sammen med Julie, Oskar og Ina! Grunnen til at vi valgte å bo der var nemlig fordi vi begge trengte en plass å bo som var stort, slik at vi fikk den plassen vi ønsket til å gjøre det vi skulle gjøre hver for oss. Hvis dere ser godt etter kan dere se at min Q&A-video er filmet inn der, mens Erik spilte inn sin forrige livestream på naborommet! Dette uten at vi hørte hverandre (vi hadde jo ikke gått ut med at vi var sammen enda).

Rommet var også perfekt til innspillingen vi hadde med God Kveld Norge, da hadde vi god plass til å spise og sitte å prate uten at vi måtte ha et kamerateam på soverommet vårt.

Som dere kan se på bildene koste vi oss kjempemye og jeg vil virkelig anbefale alle som kan å bo der neste gang de er i Oslo. Kjempehyggelig betjening og proffe til fingerspissene!

Foto: Lars Halvorsen – Instagram: larshalvoorsen 


Tusen takk til Scandic Victoria Hotel i Oslo for et superbra opphold! 

xoxo Ingrid

Dere kan se min og Erik sin første youtube video sammen på knappen under!

(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({

google_ad_client: “ca-pub-5062714846250503”,

enable_page_level_ads: true

});

 

 

JEG VAR PÅ GOD KVELD NORGE!

Annonse

 

Hei, alle sammen!

Som noen kanskje fikk med seg i går så var det på God Kveld Norge et innslag om at jeg og Erik er blitt kjærester. Vi har holdt dette inni oss kjempelenge og det var så godt å endelig få det ut. God Kveld Norge intervjuet ble planlagt noen uker på forhånd, men det skjedde ting under innspillingen som gjorde at det ble litt annerledes enn planlagt. Blant annet så skulle vi egentlig ut i båt i Oslofjorden og bade(!!) før vi skulle i badstue osv. Dette ble ikke noe av fordi at båten som TV2 hadde leid var dobbeltbooket..Det var ikke TV2 sin feil. Men vi endte opp med å improvisere, så da endte vi opp med å tusle en tur på Operataket!

 

Du kan se reportasjen HER! 

 

Legger til noen behind the scenes bilder under:

Før innspillingen til God Kveld Norge var jeg hos flinkeste Victoria som jobber på Deadends Majorstuen, dere kan booke time der å få 20% frem til 17.mai! 
Hun er en superdyktige frisør og makeupartist, samtidig er hun super hyggelig og man føler seg svært velkommen hos henne. Her kan dere se før og etter bilder av meg! 

Hva synes dere om reportasjen av meg og Erik på God Kveld Norge? 

Dersom dere ønsker å se mer av min hverdag kan dere legge meg til på Snapchat ved å klikke på knappen under!

(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({

google_ad_client: “ca-pub-5438710483716998”,

enable_page_level_ads: true

});

 

 

ER VI KJÆRESTER?

Hei dere!

 

Ja, dere leste rett, vi er kjærester! 

Endelig er det ute, jeg og Erik er blitt kjærester. I kveld kommer det en egen sak om at vi er kjærester på God Kveld Norge, men hvis dere har lyst å se hva vi tenker om forholdet så kan dere sjekke ut vår første collab youtubevideo allerede nå!

Introvideo: Lars Halvorsen
Klær og solbriller: Butikken Love i Frogner som har super mye fint! Merke som er brukt er fra Farmhouse design. 

 

Dersom dere ønsker å se flere videoer fra YouTube-kanalen min, trykk under!

(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({

google_ad_client: “ca-pub-5438710483716998”,

enable_page_level_ads: true

});

SVAR PÅ Q&A DEL 1

Hei dere!

Endelig har jeg fått gjort ferdig videoen til dere!! Jeg har prøvd å svare på de aller fleste spørsmålene, men flere av dem var veldig like. Håper jeg har fått svart på det dere lurer på til nå! det vil komme en del 2 video etterhvert. 

Håper dere likte videoen <3 

Hva synes dere om min første video?

Ønsker dere å finne youtubekanalen min, klikk på knappen under!

(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({

google_ad_client: “ca-pub-5438710483716998”,

enable_page_level_ads: true

});

 

 

 

 

 

“JULIE ER ET KALDT OG KYNISK MENNESKE”

Hei dere!

Jeg tenkte å skrive litt om gårdagens episode hvor Julie måtte sjekke ut av Paradise Hotel. For meg var den dagen helt grusom. Julie var en av mine nærmeste der inne og etter å ha levd oppi hverandre i flere uker blir man glad i hverandre.

Jeg sa til meg selv før jeg sjekket inn på Paradise Hotel at jeg ikke skulle være en dobbelmoralsk person. Alle som deltar i programmet vet at det er spill om en halv million kroner. Det er naturlig at folk spiller mot hverandre og at man på ulike tidspunkt får makten, det er likt for alle. Det som skjedde i gårsdagens episode var ikke greit! Jeg husker den dagen svært godt enda og det var virkelig hjerteskjærende å se hvordan et helt hotell samler seg sammen mot en person. Ja, Julie sendte ut en viss person i uke 5 fordi det var hennes største konkurrent og det i seg selv er et bra spill. På Paradise Hotel snur ting kjapt og Julie mistet Kristian, ble sendt på solo på mandag og klarte oppdraget sitt, hun splittet et par som var hennes daværende største konkurrenter. Det er slik Julie er, en sterk spiller som vet hva hun vil og hva hun har meldt seg på! 

Under seremonien hvor Julie og Ann kjempet mot hverandre for å bli på hotellet visste allerede alle inne på hotellet inkludert Julie selv at hun kom til å ryke. Hvordan klarer alle deltagerne da å si så mange stygge ting til Julie. Det kommer overhode ikke frem i den episoden hvor jævlig det var for Julie når hun satt på den stolen alene mot alle de andre. Jeg og Julie er gode venner i dag, men jeg er også venn med både Karoline, Charlotte, Ann Mariell osv.  

Jeg ønsker bare å forklare litt mer om situasjonen enn det som ble vist på TV i går. Noe av det som gjorde meg mest såra var da Charlotte som hadde vært der inne i to dager sammen med Karoline sa enormt mange stygge ting direkte til Julie, men jeg trenger ikke å si så mye mer en det. Når ting der inne begynner å bli mobbing og svært personlig er det ikke greit. Igjen alle spiller og alle reagerer forskjellig på ting og det er helt i orden, men det er faktisk ikke greit når en person sitter der alene og alle andre slenger dritt. Erik forsvarte Julie i denne situasjonen nettopp på grunn av de tingene som ble sagt til Julie. 

Det jeg lurer på er hvor kom alt dette sinne i fra? Hvorfor var de så vemmelige mot Julie? Ja, hun gjorde en upopulær avgjørelse som både jeg, Kristian og Erik var med på. Men det var Julie som fikk skylden fordi hun var den som “in the end” måtte gå med fredningen bak Mathias for noen uker siden. Det jeg ikke skjønner da er hvorfor de nye folkene mislikte henne så sterkt på et tidspunkt. Det var flere folk så gråt og ble lei seg da ting ikke gikk deres veg, men slik var det for alle. 

Det folk ikke vet er at Julie aldri ble seg selv igjen etter at Kristian røyk. Julie kunne være “Jølle Bølle”. Vi elsket Jølle Bølle, den gærne Julie som løp uten klær på festene. Julie som ikke var redd for å ha sex på TV fordi det er naturlig ting. Julie som brølte som en løve hver gang noen køddet med hennes nærmeste. Falske Julie, spilleren Julie, som kunne tvinne hvem som helst rundt fingeren med en blanding av list og ren vilje. Den Julie forsvant litt da Kristian sjekket ut av hotellet, og vi har på en paradiseuke mistet det soleklart sterkeste paret vi hadde i årets Paradise Hotel.

Husk å add meg på snap dersom dere ønsker å se hva jeg gjør i hverdagen!

(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({

google_ad_client: “ca-pub-5438710483716998”,

enable_page_level_ads: true

});

“DU ER BARE LUFT”

Hei dere!

I det siste har jeg fått en del kommentarer og meldinger rundt omkring på sosiale medier der mennesker som ikke engang kjenner meg skriver at jeg bare er luft. Jeg er kjedelig og jeg har verken personlighet eller noe som helst å gjøre inne på Paradise Hotel. Dette har jeg faktisk lyst til å komme med en liten forklaring på. 

Hver deltaker er på greenscreen (når vi snakker inn i skjermen) cirka 1 time hver dag. Det vil si at når dere ser hver av oss prate til kamera i ca. 1 minutt i løpet av en episode, er det kanskje 59 minutter som er klippet bort (!!). Det som kommer med på TV er gjerne bare det som er viktig for historien, de andre tingene som kommer med er ofte dersom man sier noe dumt, slenger dritt eller lignende saker. Hvis jeg skal beskrive meg selv er det som en ærlig, real jente som er opptatt av hvordan folk rundt meg har det. Jeg unngår typisk jentedrama fordi jeg liker det rett og slett ikke, når Julie og Karoline har sex med hverandre sine partnere og den ene griner og den andre er glad osv så er ikke dette noe drama jeg vil ta del i. Jeg støtter gjerne Julie om hun er lei seg, men det gjør jeg også hvis Karoline er lei seg. Er det en ting som er sikkert, hadde jeg kalt folk stygge ting eller sagt dumme ting hadde jeg helt klart fått mer TV-tid.

En del snakker om at jeg er usynlig på TV, men hadde det vært bedre om jeg sa dumme ting og fått mere TV-tid da? For meg var det ikke det. En ser jo flere som har fått relativt begrenset med TV-tid i år som for eksempel Kristian som røyk i forrige uke. Alle vi deltakere er veldig enige om at Kristian var kanskje den største og mektigste spilleren der inne frem til han røyk, men Kristian pratet ikke så mye om det på greenscreen og hadde i utgangspunktet ingen fiender og dermed snakker ikke folk så mye om han heller. Da ser man at hans TV-tid ble mindre enn hans faktiske rolle der inne, mens for eksempel Joachim (som var mye mindre involvert i spillet) fikk mer tv-tid fordi han sa veldig mye morsomt. Jeg er jo for øyeblikket på lag med Julie, Erik, Marius og Newa inne på hotellet. Julie er mye gærnere enn meg, Erik sin karakter er å snakke mye dritt om folk og spille hardt, Marius er morsom gutt fra Mjøndalen osv. Jeg for min del har ikke en bestemt karakter, fordi jeg er hverken dum, klin kokos eller en som spiller kjempehardt ved å lyve og lure folk. Jeg er en helt “vanlig” jente som bruker tid på venner og at andre skal ha det bra, fester og studerer. Jeg har faktisk aldri i hele mitt liv hørt at jeg er kjedelig før, men det er klart når folk ser lite av meg kan de jo trekke den konklusjonen?

Kanskje jeg er litt for “normal” til å være med på Paradise Hotel? Mest av alt syns jeg det er rart om folk skal synes jeg er kjedelig fordi jeg ikke har vært frekk, vært løs på tråden eller skapt noe drama der inne.. -det er ikke sånn jeg er-. Jeg har hatt sex på tv og jeg løy jo til Isabel når vi sendte henne ut, men ingen av disse tingene har gjort karakteren min større på grunn av hvordan jeg faktisk opptrer. Jeg hadde nok fått økt tv-tid dersom jeg snakket om sexen med Erik, eller om jeg hadde snakket stygt om Isabel etter hun sjekket ut, men det er bare ikke sånn jeg er.. 

Dersom du ønsker å legge meg til på Snapchat kan du klikke på knappen nedenfor <3

(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({

google_ad_client: “ca-pub-5062714846250503”,

enable_page_level_ads: true

});

TING DERE IKKE VET OM MEG

Heisann dere!

Jeg tenkte det hadde vært gøy å skrive noen ting som dere ikke visste om meg! Merker nå som jeg sitter å skriver dette innlegget at det er vanskelig å komme på ting om seg selv.. det er sjeldent jeg tenker over hvordan jeg er/har vært eller hvilke vaner jeg har/har hatt, hehe. Her har dere 20 ting om meg som kanskje ikke alle vet?

1. Da jeg var liten holdt jeg alltid pusten når vi kjørte gjennom tunneler av en eller annen grunn. 

2. Jeg har spilt NM finale i fotball da jeg var 16år, vi fikk andreplass da.. 

3. Min første jobb var på MC Donalds da jeg var 13 år gammel.

4. Jeg har gått på Idrettslinjen på Bryne VGS.

5. Jeg studerte sykepleie før jeg sjekket inn på Paradise Hotel.

6. Jeg fikk “brun og blid” på russeluen min.

7. Jeg har vann- og flyskrekk. 

8. Jeg er halvt spansk. 

9. Jeg er ikke noe særlig glad i å se på serier og filmer, foretrekker heller realityshow. 

10. Jeg snuser (noe dere sikkert har sett på Paradise Hotel). 

11. Jeg hadde piercing i navlen, men tok den ut inne på Paradise Hotel. 

12. Jeg har hatt alltid foretrukket å være i et forhold.

13. Jeg har tre “spontane” tatoveringer (de er små og på foten). 

14. Jeg har hele livet hatt lyst på blondt hår. 

15. Broren min var verdensmester i BMX og deltok i Norges beste brannmann (tv-serie).

16.  Jeg har vært døden nær. 

17.  På byen er jeg alltid den personen som har dype samtaler med andre.

18. Jeg har spilt saksofon i korps. 

19. Da jeg var liten var drømmejobben å bli lege. 

20. Jeg besto ikke livredningstesten i svømming på videregående. 

 

Dere kan finne flere bilder av meg på Instagram: klikk på knappen nedenfor <3

HVOR REISER JEG NÅ?

Hei dere!

I dag reiser jeg til Oslo!! Gleder meg utrolig mye til å reise og ikke minst til å møte de andre Paradise deltakerne igjen. Denne gang skal jeg være med på Forza nattklubb sitt event som allerede er i kveld. Nå er det virkelig en god stund siden jeg har festet sammen med de andre deltakerne så dette blir GØY! Ellers skal jeg shoppe, spise god mat og bare kose meg. Jeg tenkte jeg skulle prøve å vlogge.. håper det blir vellykka hehe. 

Foto:  Lars Halvorsen

 

 

 

SLIK REAGERTE FORELDRENE MINE

Hei dere!

Det er flere som har lurt på hvordan foreldrene mine reagerte på at jeg skulle være med på Paradise Hotel. Må ærlig innrømme at dette ikke var svært populært, men da jeg forklarte mer om opplegget og ikke minst hvor lyst jeg hadde til å delta i programmet fikk jeg mye støtte. Både mamma og pappa har alltid vært utrolig støttende. De stiller opp hele tiden og ønsker at jeg skal ha det bra. Mamma var vel kanskje den som lo litt av hele situasjonen og ble glad på mine vegner, mens pappa derimot var svært skeptisk. 

Nå har det seg slik at jeg er 21 år og bestemmer helt klart selv hva jeg ønsker å gjøre med mitt liv. Selvfølgelig hører man alltid på råd fra familie og venner, men til sist så er det opp til meg og hva jeg ønsker å gjøre. Det eneste mamma og pappa gjorde da var å oppmuntre og støtte meg gjennom dette. 

Foto: Lars Halvorsen – Instagram: larshalvoorsen
Klær: Spotlight Fashion (Jærhagen)

Jeg vet at det har vært tøft for både familie og venner. Deltakelsen min i Paradise Hotel innebærer taushetsplikt og det er ikke alt man har lov å si. Mine aller nærmeste har måttet holde dette hemmelig for andre personer, dette medfører klart hvite løgner og ubehagelige situasjoner. For mamma og pappa var det aller tøffeste å ikke vite hvordan jeg hadde det: hadde jeg det bra? trivdes jeg? Samtidig var de også bekymret for enkelte ting jeg muligens kunne ha gjort på tv, som f.eks sex. 

Mamma og pappa vet hvordan jeg er som person og har med dette forstått i ettertid ting jeg har gjort på tv. Det er viktig for dere som ikke har vært inne på Paradise Hotel å forstå at det er et spill om en halv million kroner. Som deltakere vet vi på forhånd at det som filmes 24t i døgnet blir klippet helt sinnsykt mye. Vi vet også at man kan bli svært i glad i personer der inne på kort tid. Både mamma og pappa har forstått dette og er idag helt avhengige av å følge med på årets sesong av Paradise Hotel, hehe. 

 

Hvordan tror dere foreldrene deres hadde reagert?

 

Legg meg til på Snapchat da, klikk på knappen nedenfor. 

 

 

 

Q&A

Hei dere!

For at dere skal kunne bli bedre kjent med meg tenkte jeg å ha en Q&A hvor dere kan stille meg spørsmål om hva som helst. Jeg skal selvfølgelig prøve å få svart på alle spørsmålene dere stiller meg! Tenkte det var litt gøy om jeg svarte på video slik at dere kan se reaksjonen min på spørsmålene, også blir det litt mer personlig da. Ellers er det bare å komme med tips til hva dere ønsker at jeg skal skrive mer om på bloggen! Vel, er helt ny på dette her og ønsker selvsagt å skrive om ting dere liker. 

Håper dere får en ellers fin dag!

Husk: skru på tv-skjermen 22:30 (TV3) for å se mer av Paradise Hotel <3