ET LITE AVBREKK MED DE SOM STÅR MEG NÆRT

Annonse | Luckybowl

🎳  🎳  🎳

Hei flottinger! Håper alt står bra til med dere. Med meg går det veldig bra og for et par dager siden dro jeg og et par veldig gode venninner innom Lucky Bowl & Lounge i Stavanger sentrum – bare for å få et lite avbrekk fra det jeg vanligvis gjør, i tillegg fikk vi mye tid sammen bare oss, noe jeg verdsetter veldig høyt. Jeg har forresten hørt veldig mye bra om Lucky bowl i land tid nå, spesielt det at de har en dritgod meny med kjempemye utvalg inkludert vegetarmat å for min del er det prikken over i-en! Jeg er ikke vegetarianer, men Wenche er det. Se for dere hvor kjipt det hadde vært for henne om det ikke var noe tilbud til henne på menyen – heldigvis har de det, så fint av de! 

Aner dere hvor deilig det er å endelig få slippe kula? hahah. Jeg har ikke bowlet på så lenge jeg kan huske, men etter en sinnssyk bra kveld hos Lucky Bowl kommer jeg garantert tilbake igjen! Det føltes så sinnsykt riktig å sende den kulen nedover kjeglene, både for å få ut litt frustrasjoner som har dukket opp hos meg den siste tiden, men også for å få utløp på konkurranseinnstinktet mitt. Etter å ha vært hos Lucky Bowl & Lounge i Stavanger vet jeg (med hånden på hjertet) at jeg kommer til å være mye der før en bytur eller to i helgene! Beliggenheten er perfekt dersom man tenker å dra ut på byen – rettere sagt dette er mitt nye vors sted! På fredager og lørdager er det +20 aldersgrense, digg for de som har lyst til å benytte seg av denne fete vors plassen! Dere finner i hvert fall meg der.

Ellers liker jeg veldig godt at de har Lucky Bowl veldig mange steder rundt omkring i Norge. Dere vet hvor mye jeg reiser? Da er det fint å vite at man faktisk får god service, veldig god mat og bra utvalg, god drikke, og fine omgivelser dersom man skal bowle på reisefot. Det hadde vært utrolig morsomt å møtt noen av dere for å ha en match mot hverandre? haha. Bare en tanke fra min side, men hadde ikke det vært litt morsomt da?

Vi hadde det i hvert fall kjempegøy på Lucky bowl, det vises på bildene under!
PS: dersom du har lyst til å ta med vennegjengen din og ha en helaften på Lucky Bowl nært deg, kan du klikke her og sjekke prisene og flere bilder av meg der jeg bowler!

OMG, dere må smake disse gode chilli cheesene!

Jeg spiste LB`s Bacon & Cheese, en ny burger favoritt i Stavanger i hvert fall, spent på hvordan den smaker de andre plassene!

Disse er så gode! Om jeg ikke tar feil kan man få disse både med og uten alkohol – noe som er kjempefint for de som ikke ønsker å drikke alkohol, men som har lyst på noe forfriskende og kaldt!

Hvor fint er det ikke her dere?

Sannheten bak dette bilde er som følgende: Det kom en svært sosial og hyggelig kar bort til oss mens vi bowlet, jeg kjenner han ikke, men han fikk i oppgave å ta et felles bilde av oss – det jeg ikke tenkte over var at han ikke kunne med kameraet og han hadde dårlig tid, dermed ble det sluttresultatet! Hva syns dere? haha. Vi hadde det i hvert fall kjempegøy, smile for meg selv når jeg ser dette bilde av oss.

Tror de ansatte hadde lyst til å tulle litt med meg ja – de byttet navnet mitt over til paradis! Hahaha, døde av latter da jeg så det – hvor kleint er det ikke at alle andre tror at jeg kaller meg selv for paradis? hahaha.

BOOK EN RUNDE BOWLING DU OGSÅ!

Plutselig er det du som står i finalen av Paradise Hotel og ikke slipper kula, ja da kan du angre på at du ikke øvde deg på Lucky Bowl før du dro.. snakker ikke av erfaring, jeg fikk dessverre ikke muligheten til å slippe, men den hadde garantert gått i bakken.

KLIKK HER FOR Å KOMME DIREKTE INN TIL Å BOOKE HELAFTEN ELLER SE FLERE BILDER AV MEG

ET SVAR TIL HATERNE MINE

Hvor skal jeg begynne? Etter at Molde saken ble en offentlig greie og jeg valgte å skrive min side av saken har det tatt helt av i innboksen, på direktemeldinger og ikke minst i kommentarfeltene, noe som er forståelig da alle har en mening man skal få lov til å ytre. Det som irriterer meg grenseløst er enkelte mennesker som ytrer seg om ting de ikke vet noe om. Det aller første jeg har lyst til å si til dere som kommer med disse meningene dere ikke vet noe om – jeg bryr meg ikke og grunnen til at jeg svarer er for å sette dere på plass. Jeg takler hat ekstremt bra og hadde jeg brydd meg om det hadde jeg også latt det gå inn på meg – noe det ikke gjør. Jeg har også en mening på lik linje som noen av dere som trykker dere inn på denne bloggen for å skrive all dritten dere mener at jeg fortjener. Det er derfor jeg svarer – og selvfølgelig også for at dere som tror at jeg er dårlig menneske skal få en bredere forståelse over saken, for jo, jeg ser begge sider av saken, men det er svært mange ting jeg ikke tilgir eller kommer til å tilgi. Jeg har vært ekstremt snill når det kommer til å ytre mine meninger på bloggen og det er så sinnsykt mye dere ikke vet om bak kulissene som jeg ikke velger å skrive om fordi det er svært personlig.

Når det kommer til Molde saken kunne det ha vært betydelig å faktisk fortalt dere mer om ting som har skjedd tidligere, men jeg gjør det ikke fordi det er så personlig som nevner over og jeg har faktisk ikke lyst til å henge ut andre mennesker på den måten. Grunnen til at jeg har svart på Molde saken og en del spørsmål i ettertid er fordi at jeg ønsker å oppklare en del ting som ble gjemt bak fasaden og som ble misforstått. Det at jeg svarer gir også dere er bedre forståelse over hva som faktisk har skjedd.

Derfor har jeg lyst til å si at nå er det seriøst nok. Skriv hva dere vil, men når noen av dere selv velger å klikke inn på denne bloggen for å lese om enkelte ting må dere også finne dere i at jeg skriver det jeg mener – og jeg svarer på det jeg har lyst til å svare på. Som sakt, det har skjedd mye mer bak alt dette en det som har kommet frem. Noen av dere blir nok enda sintere på meg nå fordi jeg ikke skriver hva dette faktisk er. Jeg skal ikke henge ut noen her på bloggen – noe flere av dere som har skrevet dritt til meg mener at jeg burde slutte med. Det har skjedd i en sak eller to – that`s it. Ikke har jeg hengt ut noen heller, jeg skrev min mening og slik jeg opplevde det på det eventet. Så, legg denne ballen død og finn en annen plass å skriv dritt, jeg er ikke interessert i det og det tror jeg ikke familien deres, vennene deres eller andre mennesker heller syns noe om det. Pass på hva dere sier noen ganger, det tror jeg er veldig lurt.. og som noen av dere har skrevet til meg “se to sider av en sak”. Det samme gjelder til dere.

HEMMELIGHETER FRA NEW YORK

Annonse | Nelly

VINYL BUKSE HER (20% NÅ)|TOPP HER (20% NÅ!!)|JAKKE HER (25% NÅ)|VESKE GUCCI

💥 Jeg trodde vi var midt i et terrorangrep flere ganger da vi tok subwayen, jeg vet høres utrolig teit ut, men jeg syns helt ærlig at det var dritskummelt å ta subwayen i New York. Den ene gangen ble jeg så redd at jeg skalv og slet med å puste, jeg ble faktisk så redd at jeg sa i fra til Sofie som bare lo ved siden av meg – heldigvis fikk hun roet meg ned og det endre jo bra hver eneste gang. Jeg er ikke vandt til å være midt i en storby, i tillegg ble jeg skremt av hun damen på Sephora som sa at vi ble forfulgt ved subwayen om vi gikk med estetiske ting (fine og dyre ting). Den gangen jeg ble så redd som da jeg skalv var det en mann som kom på subwayen, han startet med å fortelle om hvor jævlig livet hans var, mens han ropte ut i hele subwayen.. jeg var helt sikker på at han skulle gjøre noe sinnsykt, men det endte opp med at vi gikk av subwayen rett etter (fordi vi skulle det).

💥 Da vi var på kino for å se en ny film som enda ikke har kommet her i Norge ble jeg også veldig usikker. Jeg høres jo ut som verdens største pingle, det er jeg ikke, men jeg er nok mer forsiktig en de aller fleste. Anyways, filmen var veldig morsom og ja – selve opplevelsen av å gå på kino i USA var verdt det, tro det eller ei, de solgte seriøst Nuggets og Chicken Wings på kinoen(??) hahaha. Over til det med at jeg ble usikker – i filmen var det skudd og skuddlyder, jeg hadde ingen anelse om at det kom til å komme og jeg visste heller ikke hvordan Sofie taklet dette med tanke på Utøya. Jeg ble faktisk veldig usikker på hva jeg skulle gjøre eller hvordan jeg skulle gå frem, her også gikk det altså bra, Sofie er et sinnsykt sterkt menneske som veldig mange burde se opp til, fyfader.

💥 Vi fikk oss en ny bestevenn!! Hahaha, han var så kul. Nå husker jeg dessverre ikke hva han heter, men han syklet oss rundt i Central Park med en liten vogn bakpå noe som var skikkelig koselig i det kalde været. Vi hadde hver vår kopp med kakao og pratet om alt og ingenting. Den mannen der fortjener alt vel, jeg savner han allerede. Det er så fint når man møter hyggelige mennesker som stråler over det lille de har. Han her fortalte oss alt om Central Park, han lærte oss å mate ekorn og tok bilder med og av oss, ååh, savner han..

💥 OMGG, dere kommer ikke til å tro meg nå – derfor legger jeg til et bilde jeg fikk tilsendt etter at vi hadde kommet oss hjem. Gjett hvem som spiste på samme restaurant (NOBU) som oss? til og med på samme dag i New York. Det triste er at han var der et annet klokkeslett, altså, hva er oddsen? Justin Bieber… jepp, jeg er sint. Hvem vil ikke møte han da? I hvert fall jeg.

Bare slik at der sakt, jeg aner ikke hvem jenta på bilde er, men jeg fikk tilsendt dette bilde av noen jeg kjenner – her ser dere at han var på samme plass i New York, samme dag… ARGH..

💥 Tro det eller ei, jeg klarte å skli på isen rett utenfor køen inn til 1OAK som er en stor nattklubb i New York.. hvor flaut er ikke det? Jeg går sjeldent i høye hæler, men der må man det. Tenk dere meg som aldri går med høye hæler, i snøen og sklir utenfor klubben, elsker livet..

💥 Den ene kvelden var Sofie så trøtt og dårlig at hun dro hjem tidligere, jeg valgte da å feste videre med en del norske som vi møtte der nede. Da jeg skulle ta taxi hjem igjen ble jeg sittende i taxien i hele 30 minutter utenfor hotellet for å diskutere alt og ingenting om Donald Trump med taxisjåføren, hahaha. Det er så typisk meg å ha dype samtaler med random mennesker, hjelpe meg. Han var enig med meg om mine teorier, heldigvis da.

💥 Før vi skulle spise på den ene restauranten ble vi plassert i baren for å vente på bordet vi hadde reservert. Da vi satt i baren var det en full mann ved siden av meg som syns jeg lignet på Demi Moore da hun var ung – noe jeg tar som et stort kompliment. Det er faktisk noe jeg har hørt tidligere også og det er jo alltid like hyggelig å få høre slike ting. Hadde jeg bare vært en like god skuespiller som henne..

💥 Vi festet hele fem dager på rad tror jeg (??).. ganske mye, ikke sant? Er man i New York så er man i New York, utelivet der er så sinnsykt bra i forhold til hjemme i Norge, i tillegg måtte vi utnytte kveldene til det fulleste og noen kvelder dro vi hjem tidligere en andre. Selv om vi festet en del fikk vi i oss nok søvn og sto opp tidlig dagen etter for å oppleve byen.

PS: Nelly har hele 25% rabatt på alt fra NLY TREND og 20% rabatt på ALT ANNET. 

⚡️ Klikk her for å komme direkte inn på salget ⚡️

UKENS SPØRSMÅL

Hvem heier du på i årets sesong av Paradise Hotel?
Nå som en del allerede er ute, heier jeg på Sofie og Mario! Krysser fingrene for at noen kommer inn igjen, da heier jeg selvfølgelig på Henrik og TIX.

Har du gjort noe plastisk kirurgisk?
Ja, en ting.

Hvilken Paradise Hotel deltager kunne du ha vært sammen med?
Hvilken sesong? Jeg må bli kjent med personene før jeg eventuelt kan si hvem kunne ha vært sammen med.

Er du sur på en viss person etter Molde?
Ja, klart jeg er det, men aller mest skuffet og lei meg.

Hvem var den heldige som fikk ta deg på puppene etter innta posten?
Ingen, hehehe.

Kunne du ha gitt en fan et kyss på kinnet?
Ja, det kunne jeg helt klart! Har allerede gjort det.

Ville du ha flyttet til New York om du kunne?
Nja, kanskje det.. litt usikker.

Hvor mange har du vært med etter Erik?
Dette er en svært personlig sak, derfor svarer jeg ikke!

Hva tenker du om selvskading?
Jeg syns ikke noe om selvskading i det hele tatt og jeg skulle virkelig ønske at man fikk hjelp før man kommer til det punktet. Veldig mange som selvskader seg angrer i ettertid da man sitter igjen med arr på kroppen. Det gjør vondt i hjerte mitt å skulle si at det ikke er bra, men det er jo en måte noen takler ting på. Det jeg syns er viktigst er at man får hjelp før eller underveis og at man heller finner en annen måte å takle sorgen på, som å snakke med noen som kan det og er der for akkurat deg. <3

Likte du Morten Botten og Aleksander Meso på Paradise Hotel? Hvem hadde du valgt?
Ja klart det, de var morsomme å se på! Jeg hadde nok spilt med Petter om jeg var i den sesongen i og med at jeg hadde en liten anelse om hvem han var fra før av. Om ikke aner jeg ikke, det hadde tiden vist. Aleksander sov jo hele tiden? Hadde nok blitt Morten.

Hadde du lånt penger til en fan, dersom han eller hun trengte hjelp?
Nja, det kommer veldig an på situasjonen og hvor mye jeg kjenner personen..

Hvordan går det med moren din nå?
Du, takk som spør! Mamma har det bra.. jeg kommer til å skrive et eget innlegg om henne snart, da det er en del ting som har skjedd.

Hvordan har du det etter Molde saken?
Jeg har det bra nå jeg. Det er en stund siden det skjedde og det at avisene skrev om det offentlig er ikke noe jeg kan noe for. Derfor ble det blusset opp igjen nå nylig, noe som ikke var så populært og flere tror det er jeg og Julie som kontaktet politiet den kvelden i molde, flere tror at vi anmeldte han, flere tror at vi brøt oss inn på rommet, flere tror at vi gikk til avisen – NOE SOM ER HELT FEIL. Vi ringte ikke, anmeldte ikke, og gikk heller ikke til avisen med dette. Vi brøt oss heller IKKE inn på rommet? Altså, hvordan i alle dager skulle vi ha fått til det? Som jeg har nevnt tidligere skulle vi være snille med han! Jeg hadde aldri klart å bryte meg inn, vi banket på døren, ventet i et par sekunder og fikk lov til å komme inn. Han hadde sovnet da, klart han våknet, men det ønsket han også! I tillegg til dette sa at til Julie at han ville jeg skulle sove hos han – noe som ikke var en avtale. Jeg var hyggelig å lurte på hvorfor han bare dro fra byen og hva han ville snakke om, ikke noe mer.

Hadde du rom med Erik i Molde? og hvordan brøyt dere inn på rommet hans?
NEI. Julie og Jeg skulle egentlig Molde med Erlend Elias og Audun, ikke Erik. Samme dagen ringte Erik og sa at han plutselig skulle dit – noe jeg ikke ønsket først, men godtok i ettertid da jeg innså at kom til å komme uansett. Julie og jeg hadde et eget rom som vi to skulle sove på. Erik fikk Erlend sitt rom vil jeg tro – i og med at han dro isteden for Erlend. Vi brøt oss ikke inn, tror dere jeg er så gal at jeg stjeler rom nøkler? ikke om det så smalt i jaa… jeg gjør ikke sånn.

Hvor store eller små porsjoner pleier du å spise med tanke på trening?
Jeg spiser til jeg er mett rett og slett.

Hadde du datet noen på grunn av en sneaky DM?
Nei, det hadde jeg ikke.

Taco eller pannekaker?
Taco.

Studerer du enda? om du gjør, hva?
Ja, har permisjon fra sykepleien.

Hva syns du om det som skjedde i Molde?
Jeg syns det er sykt, og det er enda mer sykt at folk der ute beskylder meg for å gjøre dette for oppmerksomhet. Jeg har da ikke gjort noe for at dette skulle komme frem i media. Jeg står opp for meg selv og svarer på det folk lurer på – og selvfølgelig sier min side av saken. Jeg har også fått høre at jeg er dramaqueen!! Jeg er verken dramaqueen eller ønske å krangle med andre mennesker, det så dere vel også inne på Paradise Hotel? Er det noen som ønsker å vinkle denne voldssaken over til å få mest sympati er det han. Som sier i avisen at han har unnskyldt seg, noe han ikke har til Julie.

Hva syns du om Julie sin oppførsel inne på Paradise Hotel?
Syns hun var seg selv og koste seg! Hun er virkelig verdens beste jente.

Hva hadde du gjort om du ble gravid nå?
Det kommer an på situasjonen, hadde nok blitt abort, men man skal aldri si aldri.

Har du opplevd noe skummelt, hva?
Ja, mye – det i Molde, det med flyskrekk historiene og det at jeg nesten døde i en båtulykke i Chile da jeg var liten.

Kan du lage en YouTubevideo der du går gjennom mobilen din?
Jaa, det kan jeg!

Ville du besøke han den kvelden i Molde eller ville du være hyggelig? Stakkars dere.
Jeg ville det for å være snill, ikke noe mer. Det er en grunn til at jeg dro på byen som var en del av jobben våres og en del av grunnen til at vi skulle få betalt. Han dro hjem da vi alle var på vei inn til utestedene og ønsket at jeg skulle komme å være sammen med han.

JEG SVARER PÅ SPØRSMÅL OM JULIE

Er Julie og Oskar fremdeles sammen?
Nei, det ble slutt for 4 måneder siden ca. tror jeg?? husker ikke helt. Det er litt merkelig at noen går til media og sier at det er slutt med tanke på at det er så lenge siden. Det er også en grunn til at jeg ikke har svart på det spørsmålet før i og med at det ikke var offentlig og det er ikke opp til meg å svare på dette spørsmålet, men nå som det er offentlig kan jeg bekrefte dette ja!

Hvor mange gram silikon har hun?
Tror hun har 275.. litt usikker her også.

Like du Julie inne på Paradise Hotel?
Ja, jeg elsket Julie inne på Paradise Hotel og vi sto hverandre ufattelig nært. Det triste med vår sesong var at det ikke kom så godt frem på TV-skjermen hvor gode venner vi faktisk var. Da jeg kom i uke 2 hadde jeg ingen nært og det var vanskelig å komme innpå menneskene der inne som allerede hadde funnet dem de ville spille sammen med. Da vi hadde høyfjellshotell uken ble jeg og Julie veldig godt kjent og siden den uken der gjorde vi alt for hverandre. Vi sminket oss sammen, snakket sammen, spilte sammen og hele pakken. I dag er jeg evig takknemlig for at jeg og Julie fortsatt er bestevenner!

Hva er det som har skjedd med Julie?
Dere kan lese om dette i avisene og her.

Har Julie slitt i ettertid etter hendelsen i Molde?
Ja det har hun virkelig, hun ble sykemeldt og har hatt det veldig tøft i ettertid. Det er ikke en opplevelse man ønsker å ha i livet, samtidig er det veldig mye som har skjedd i Julie sitt liv det seneste året som også spiller inn. Hun er kjempetøff som klarer å stå på egne ben. Etter å ha vært med henne denne helgen har jeg sett at ting begynner å falle av henne, og nå begynner hun virkelig å finne tilbake til den livlige Julie jeg møtte inne i Mexico.

Har Julie tilgitt Erik etter det som skjedde i Molde?
De har ikke noe kontakt, ellers kan dere tenke dere hva svaret er. Han har fått straffen sin og det er slik det skal være.

Hvorfor er ikke Julie aktiv på YouTube lengre?
Hun er fulltidsstudent og jobber omtrent hver eneste dag på siden av studiene, dette gjør det vanskelig for henne å drive med en YouTube kanal.

Er Julie singel?
Ja, hun e singel og klar for å mingle!

Hvor kan man se Julie naken?
Se tilbake på Paradise Hotel 2018 – sesong 10, haha…

Hvor gammel er hun?
Hun er født i 1996 og blir 23år.

Hva skjedde mellom Julie og Oskar?
De er to svært forskjellige personer, i tillegg studerer hun i Bergen og han bor i Oslo.

Er du og Julie barndomsvenner?
Nei, vi ble kjent inne på Paradise Hotel.

Hvilket TV program vil du helst se for deg Julie i?
Ex on the beach, hahaha. Det hadde vært crazy. Kanskje også Idol, sett henne drite seg ut litt med den vakre sangstemmen sin.

Hva er det snilleste Julie noen gang har gjort?
Hun er snill hver eneste dag og gjør alt for at alle rundt henne skal ha det bra. Noen ganger bryr hun seg så mye om andre mennesker at hun glemmer seg selv bort. Det snilleste Julie noen sinne har gjort for meg er å stelle i stand både hoteller, makeup artister, frisører og diverse andre ting de gangene jeg kommer på besøk! Hun hjelper meg og er det for meg når jeg trenger noen å snakke med.

Hva pleier dere å finne på når dere er sammen?
Vi pleier å finne på alt mulig sammen, det går mye i å spise mat(!!) og feste.

Hva er det aller beste med Julie?
Det aller beste med Julie er hvor mye hun bryr seg om at alle rundt henne skal ha det bra! Hun stille opp på sekundet og gir seg ikke før ting har ordnet seg! Hun er rett og slett en veldig god venninne å ha i livet.

TILBAKE I FAVORITTBYEN MIN

Yes, I’m back. Det siste året har Bergen fanget hjertet mitt for hver eneste gang jeg drar hit får jeg en god følelse og det gjør meg meget glad. Jeg har bare mer og mer lyst til å flytte hit, hva skal jeg gjøre? Trenger virkelig hjelp og gode tips fra dere som leser. Over til noe annet, jeg ankom Bergen i går ettermiddag og siden det har Julie og jeg fartet en god del rundt i byen og fått noen ærend i havn til i kveld. Tidligere i dag var vi å fikset oss på håret, sminket oss, handlet og sjekket inn på et hotell her i Bergen, dere kommer til å få se mer av dette i morgen.

Ellers vil jeg bare si det at jeg er utrolig glad for at jeg er på besøk i Bergen sammen med Julie, spesielt når det som skjedde i Molde dukket opp i avisene. Vi to kommer alltid til å holde sammen og være der for hverandre! Jeg er evig takknemlig for å ha den jenta der i livet mitt, man skal lete lenge etter en så bra person som det der. 

Akkurat nå har jeg svært dårlig tid, vi skal shoote en del bilder sammen også kommer det en svær en gjeng på vors på hotellrommet vårt her i Bergen og fysøren som jeg gleder meg til å bli kjent med disse menneskene som dere mest sannsynligvis har sett på tv-skjermen den siste tiden! Vi snakkes.

SNAKKER UT OM VOLDSHENDELSEN I MOLDE

Sammen gjennom tykt og tynt, Julie. ❤️

NÅ ER DET FAEN MEG NOK. Er det mulig å være en så stor løyner? Gang på gang dukker det opp løyner og det verste er at det aldri stopper. Jeg sitter helt sjokkert her i Bergen etter å ha lest en artikkel som kom ut for en time siden i Se og Hør + Dagbladet. Dere kan lese artikkelen her og her. Det jeg har lyst til er å si min mening for en gangs skyld – spesielt angående saken og hva som faktisk skjedde på hotellrommet den natten i Molde. Jeg er drittlei av å sitte på sidelinjen og bli fortalt at jeg ikke kan si det jeg mener av andre mennesker. Jeg har meninger og følelser, jeg er for søren meg et menneske jeg også så hvorfor skal ikke jeg få lov til å si noe på de tingene jeg er involvert i? Det skjønner jeg ikke. Det er greit nok at man ikke skal dele alt offentlig, men nå det har kommet ut artikler om det sier jeg min side av saken. Er det en ting jeg ikke tolererer mer er det å sitte og se på at løyner om den hendelsen både jeg og Julie var involvert. Det er sjeldent jeg har sakt noe om alt drittet som har skjedd i livet mitt på denne måten, men jeg klarer ikke å holde det inne mer.

– Jeg ble vekket midt på natta, og lot meg provosere. Det skulle jeg ikke ha gjort, og det angrer jeg på, forteller Erik Anders Sæter (22) til Dagbladet. – hentet fra Dagbladet.

Her kan jeg bare si med en gang at vi vekket han på grunnlag av at han ville ha meg inne på rommet hans den natten. Jeg sa vi skulle komme innom etter byturen som vi i hovedsak måtte delta i på grunn av jobben vi var der for. Da blir man som oftest vekket på natten, spesielt når man har bedt om det. Julie som den gode venninnen hun er valgte hun å følge meg bort til hotellet vi alle sov på. Da vi skulle være hyggelige mot Erik å komme innom fordi han ville ha meg der. Om han ikke hadde bedt om det hadde vi heller aldri dukket opp der. Klokken var ikke mer en 01:00 da vi banket på hotellrommet som avtalt med han i en direkte samtale.

Ifølge Sæter skal han ikke ønsket å ha Grindbakken på rommet, på bakgrunn av en personlig konflikt. Dette resulterte i en opphetet diskusjon, der han til slutt havnet i et basketak med realitykollegaen. – hentet fra Dagbladet.

Da vi banket på døren slapp han begge to inn på rommet uten å si noe. Etter at vi hadde kommet inn på rommet ville han være med meg alene og slengte en kommentar til Julie om at hun ikke fikk lov til å være der inne. Da sa jeg klart og tydelig i fra at vi tar dette i morgen også går jeg og Julie å legger oss. Julie var edru og vi skulle opp tidlig. Derfor ønsket vi også å dra uten og stå inne på romme å krangle. Da vi valgte å gå ble ikke det så bra mottatt som det står i kommentaren fra Dagbladet over.

I grunnlaget for forelegget, som Sæter selv har fremlagt for Dagbladet, står det blant annet følgende:

«Fredag 22. februar 2019 cirka klokka 01.20 på Scandic Seilet hotell i Molde, dyttet han og/eller festet et kvelertak på Julie Grindbakken, hvoretter han spyttet henne i ansiktet». hentet fra Dagbladet.

Jeg har ikke ord.

Overfor Dagbladet erkjenner Sæter at han var fysisk med Grindbakken, selv om han hevder å ikke kjenne seg igjen i delen som omhandler kvelertak. Likevel valgte han altså å akseptere forelegget. hentet fra Dagbladet.

Når hun kommer ut fra rommet rødhet rundt halsen og med bildebevis burde man bare innrømme det..

– I ettertid ser jeg at jeg kanskje ikke burde ha vedtatt forelegget, men jeg gjorde det fordi jeg ønsket å bli ferdig med saken, der og da, sier han, og fortsetter: hentet fra Dagbladet.

– Jeg er veldig lei meg for det som skjedde, og har beklaget direkte til dem det gjelder, sier han. hentet fra Dagbladet.

Han valgte å akseptere forelegget, selv om han sier at han ikke kan kjenne seg igjen i delen om kvelertak? Hvorfor angrer han da i ettertid om han likevel bekrefter at han har gjort ting. Mener han da at slike handlinger er greit?

Jeg fikk en skriftlig beklagelse og det er fint nok det, men det å si at man har beklaget seg direkte til dem det gjelder stemmer ikke da Julie selv sier til meg at hun ikke har fått en eneste beklagelse på verken melding eller direkte samtale.

 

Jeg velger å blogge om dette fordi jeg vil belyse om at vold ikke er greit. Ja, alle mennesker gjør feil i livet og jeg har ingen hensikt i å henge han ut, men jeg har også en rett til å si ifra om ting som ikke er helt sant, men pyntet på, og løyet om. Dette er alt jeg har å si..

Det er begrenset hvor mye et menneske tåler. I flere situasjoner har jeg valgt å ikke henge ut noen selv om jeg har hatt lyst til det – fordi jeg blir hengt ut. DET ER IKKE GREIT og derfor er jeg veldig ærlig og direkte i dette innlegget. Når andre sier sin mening kan jeg også det.

MINE TIPS MOT HANGOVER

BLIR DU DÅRLIG DAGEN DERPÅ? DA BURDE DU LESE.

Nå som det er helg tenker jeg å gi dere mine aller beste tips mot hangover! Da jeg var i New York fant jeg enda et par tips som jeg kan legge til. Tipsene under funker, jeg lover. Det funker i hvert fall på meg og jeg blir ofte ufattelig dårlig etter en dag på byen selv om jeg sjeldent ligger kjempefull og spyr. Min kropp blir dårlig av alkohol uansett, derfor kommer jeg med noen gode tips til dere her.

🤢 DRIKK COCA COLA.

Du er kanskje en Pepsi Max fan? På hangover dager bør du droppe Pepsi Max og kjøre på med Cola, trust me. Da vi var i New York var jeg ekstremt hangover den ene dagen og Cola var det som gjorde susen for min del, bare spør Sofie, hahah.

🤢 FÅ DEG LITT FRISK LUFT.

Jeg vet det er det siste som frister, men tro meg – det hjelper! Kom deg ut av senga og gjør noe. Det å få i seg litt ny og frisk luft er ofte med på å gjøre oss bedre i formen. Man kan også gjerne åpne vinduene på rommet.

🤢 KOM DEG I DUSJEN.

De gangene jeg har vært ute dagen før og er skikkelig dårlig pleier jeg alltid (uansett) å dusje. Jeg håper jo de aller fleste dusjer uansett i og med at man gjerne svetter når man er så mange mennesker inne på en klubb. Det er varmt og man danser gjerne også! Det som ofte skjer med meg er at noen går med glass i hånden, dunker borti meg og søler.. så ekkelt.

🤢 GJØRE NOE

Underhold deg selv, beveg deg og finn på noe! Det er sinnsykt digg å bare ligge der, men det er veldig bra dersom man har hangover å komme seg på beina.

🤢 SPIS MAT

Magen trenger noe å jobbe med dagen derpå, derfor er det bra å spise mat. De gangene jeg er hangover merker jeg at mat frister svært lite, men når man i flere timer kvelden før har drukket og drukket på noe kroppen ikke vil ha der uten å spise, burde man spise dagen etter på.

🤢 SPISE FØR MAN LEGGER SEG

Spis noe mat før du legger deg, uansett! Det aller beste er å spise etter en bytur, syns jeg! Elsker burgere og kebab da, men om jeg ikke gjør det sørger jeg for at jeg spiser noe kjapt og enkelt hjemme, bare for at magen skal ha noe å jobbe med! Legger man seg på tom mage vil man bli enda mer kvalm og dårlig dagen etter. Spis spesielt noe med salt.

🤢 DRIKK MYE VANN DU LEGGER DEG

Vann er alltid bra å drikke! I New York kjøpte både Sofie og jeg flere flasker med oss hjem på dagen nettopp fordi vi drakk vann hele tiden. Jeg vet ikke om vi kan drikke vann fra springen der, derfor er det bedre å være på den sikre siden. Etter at vi var ute i New York drakk jeg en halvliter vann og det hjalp!

🤢 STOPP Å DRIKKE FØR KL.00:00

Det er lurt å stoppe med å drikke alkohol etter et visst klokkeslett. Jeg pleier å stoppe i ca. 00:00 tiden, da jeg vet at det gjør meg mindre hangover.

🤢 BYTT PLASS

Sov i sengen til du er uthvilt eller til du våkner, etter det er det lurt å bytte plass, enten om man setter seg i sofaen eller på kjøkkenet mens man spiser frokost for eksempel.

HISTORIEN BAK FLYSKREKKEN MIN + NY REISE BESTILT

Aah, enda en reise bestilt.. og denne gang går turen til Bergen, er dere sjokkert? Hehe. Jeg skal besøke Julie igjen også skal vi nok møte en del andre dere har sett på tv-skjermen.. Det å skulle reise igjen føles ganske bra, men samtidig er det ikke like morsomt å dele nyheten lengre fordi jeg reiser såpass mye som jeg gjør. Føler dere at jeg reiser mye eller er det en dum tanke jeg bygger opp i hode mitt selv? Bare tanken på å reise gjør meg veldig glad, det føles på en måte befriende, men samtidig også litt skummelt på samme tid, både fordi jeg vet med meg selv at jeg gjør det jeg vil her i livet å reiser, i tillegg knuser jeg angsten og redselen for å fly!

Det er ganske sykt å tenke på hvor ekstrem flyskrekk jeg hadde tidligere i forhold til nå og det er så befriende at det er sånn halvveis borte. Jeg føler selv at angsten er noe vi lager oppi hodene på oss selv, men jeg skal ikke uttale meg der da jeg ikke kan nok om det. Aldri før har jeg vært redd for å fly, men da jeg ble eldre.. rundt 18 år ble jeg ordentlig redd, jeg gråt, skalv, ble kaldsvett, hadde høy puls og slet med å få kontroll over pusten min, noe som er helt jævlig.

Når jeg tenker tilbake på hvordan i alle dager det er mulig å gå fra og ikke være redd til å plutselig ha angst på så kort tid skremmer meg.. og jeg har veldig mange tanker rundt dette, for hvordan er det mulig? Ja, jeg har opplevd en del ekle ting, men det gjør vi nå uansett hvor vi er i verden. Det jeg tror det kom av var den følelsen da flyet sank flere meter ned fordi det kom inn i en luftboble eller noe? Jeg aner ikke hvordan jeg skal forklare dette, men det skjedde da jeg var rundt 18 år og klar for å reise mye alene, helt til angsten(??) tok over. Ikke har jeg peiling på om det er angst, men det er i hvert fall helt forferdelig og det føles ut som man skal miste seg selv. Da flyet sank falt drikkene til de rundt meg på gulvet, noen hylte og det var det, to sekunders fall med to piloter som hadde full kontroll i cockpiten gjorde at jeg har slitt med å fly alene i lang tid. Skremmende, ikke sant? Heldigvis, har jeg klart å vinne tilbake kampen over tankene mine – fordi nå tenker jeg faktisk ikke noe særlig over alt som kan skje. 

Er det en svært viktig ting jeg har lært det siste året er det å ikke tenke (viss eller om) det og det skjer. Tro meg, det er det beste jeg har lært hittil i år fordi det har hjulpet meg gjennom flyskrekken og redselen for å miste mamma. Vi er ikke her for evig og alltid, vi har en tid til å leve på og den er veldig forskjellig fra person til person. Jeg orker ikke å bruke tiden min på å tenke viss eller om hver eneste dag for også ikke kunne ha det bra med meg selv. Det jeg gjør er å tenke positivt, se fremover og selvfølgelig tenke konsekvenser. Man skal ikke være naiv heller, man må tenke over negative ting som kan skje også, men det finnes grenser på hvor mye vi skal la hode og tankene våre bestemme og ta overhånd over det vi vil gjøre. Amen, haha.

Gleder meg til å se denne jenta igjen <3

Nå ble det dypt og mye her fra min side, men jeg vet at det er svært mange der ute som har flyskrekk, derfor deler jeg mine erfaringer og små tips, plutselig hjelper det deg også! I hovedsak skulle jeg skrive at jeg får veldig dårlig samvittighet av å fly så mye som jeg gjør.. det er ikke bra for miljøet og ja – jeg sitter igjen med en ganske dårlig samvittighet. Heldigvis kjører jeg ikke så mye bil lengre. Jeg har lyst til å bli flinkere til og ta hensyn til miljøet, derfor skal jeg tenke over hva jeg gjør fremover for å bidra til at verden muligens blir litt bedre.. den blir i hvert fall ikke det om alle tenker at det ikke er vits.

BILDENE SOM IKKE KOM PÅ BLOGGEN FØR NÅ

😰🤙🏽⚡️🤢‼️

Da er det på tide med en ny runde med bildene som ikke har vært på bloggen. Det er så mange som syns det er teit når bloggere skriver “bildene som ikke kom på bloggen” også vipps der var de i et innlegg og ute på bloggen, derfor kaller jeg innlegget for bildene som ikke har vært på bloggen før nå, haha. Uansett, jeg liker godt slike innlegg selv, derfor kommer det en del bilder her slik at dere har noe å kanskje le litt av, det er viktig å ikke ta seg selv så veldig høytidelig av og til, eller hva?

Jeg skulle i utgangspunktet ta mange fine bilder av Sofie her, men se på lyset(!!), så sinnsykt dårlig. Det andre jeg oppdaget da jeg skulle ta bildene var at jeg kom med på bildene i speilet, haha, er det mulig..

Her var jeg redd for å få kjeft av de som jobbet i butikken for å ha foten inni frysen eller hva det er for noe! Derfor klarte jeg selvfølgelig å bevege meg kjapt på alle unntatt to bilder.

Guttegal?

Se så misfornøyd jeg så ut?!?! Hahaha.

Hår i munnen er deilig!

Hahaha omg, av og til vet jeg ikke selv hva jeg holder på med.. her skulle Wenche hjelpe meg å ta bilder til blogginnlegget med graviditetstesten, hahah.

Inspo treningsbilder?

Typisk pose når man har fått litt alkohol innabords.