BOR JEG SAMMEN MED NOEN I BERGEN?

Annonse⎟ Citybox Bergen

Hei fine dere! Nå som jeg er i Bergen er det svært mange som har lurt på hvor jeg bor og de aller fleste vet at jeg for første gang er i Bergen for å prøve å se om jeg trives uten å være på besøk hos Julie, samt for å sjekke om jeg trives godt nok til å bo her etterhvert. Det første jeg kan starte med å si er at jeg bor på Citybox hotell i Bergen! Det er helt amazing å ha en egen liten plass ¨ rømme til når jeg blant annet skal jobbe, slappe av alene eller bare føle meg som hjemme for å være helt ærlig. De forrige gangene jeg har vært i Bergen har jeg bodd hos Julie, noe som er helt toppen det også, men denne gang hadde jeg lyst til å bo alene for å se om jeg liker meg her og klarer meg på egenhånd i byen, haha.. høres nok merkelig ut at jeg prøver å finne dette ut ved å bo på et hotell, men det er fakta. Jeg er alene og har lyst til å ikke binde for mye av tryggheten min rundt Julie, jeg må faktisk selv finne ut hva jeg vil. Hotellet har vært til stor hjelp og Citybox har svært rene, nye og flotte hotellrom – noe jeg trives veldig godt med. Nå skal dere få høre hvorfor jeg liker meg så godt her – for det første er det svært sentralt, dette gjør det super enkelt for meg som skal bli bedre kjent med byen. For det andre får jeg tid til å samle meg og jeg slipper den følelsen av at jeg er på ferie eller på besøk hos Julie. For det tredje er Citybox et hotell jeg ønsker å reklamere for, fordi det er svært billig i forhold til andre hoteller, noe som er et godt tips å gi til dere som leser bloggen.

Citybox er et moderne økonomihotell med lave priser og hvem liker vel ikke lave priser på lik linje som meg? Fra man går av flyet og har satt seg på bussen i en liten halvtime er man rett ved hotellet og det tok meg kanskje 5 minutter å gå fra busstoppet til Citybox, deeeilig! De har vaskerom, trådløst nett over alt på hele hotellet, takterasse og gud vet hva – det er helt topp for unge mennesker eller mennesker som liker det billig og meget bra. Som dere kan se på bildene under er det ordentlig fint her og passe stort for meg + et par andre deltagere som dukker opp inni mellom, hahah.

Nede ved resepsjonen har de alt man trenger til å enten ta med kjøpt mat for også sitte der å spise, eller lage noe eget på kjøkkenet som har både mikro og vannkoker. Det er helt sinnsykt genialt, ikke sant?

Alt i alt, en stor tommel opp til Citybox i Bergen! Jeg er superfornøyd. Tusen takk for oppholdet!

JEG KOMMER TIL Å FLYTTE HIT

Aah, jeg er i ekstase! Akkurat nå sitter jeg på en cafe i Bergen med tusen tanker om det ene og det andre.. sammen med Julie og Fredrik. Jeg har det veldig bra, nesten så bra at jeg ikke klarer å sette ord på det, utrolig nok. Det er ingenting som er bedre en i de periodene man har det bra med seg selv, jeg merker så enormt stor forskjell på det å sitte hjemme største delen av tiden min til det å være i en annen by og leve der. Her går dagene i ett og jeg trives utrolig godt med det! Det er ganske merkelig fordi Bergen har omtrent like mye regn som hjemme i Stavanger, sett bort i fra det liker jeg alt mye bedre i denne byen og er det en ting jeg ikke er vandt til er det å bo i en by nært alt. Elsker det! Regn er noe av det verste jeg vet.. men om man skal bo i Norge må man nesten finne seg i det og leve med det.. Jeg vil gjerne bo slik som dette hver eneste dag, derfor har jeg tenkt å dra på en del visninger, ta meg tid til å bli enda bedre kjent med byen og finne ut om det er her jeg har lyst til å flytte eller om det blir en annen by. Oslo har også vært i tankene mine i flere måneder, det eneste minuset der er at jeg ikke føler meg hjemme på samme måte som i Bergen.. dilemma. Anyways, det kommer garantert til å bli en spennende tid i vente og jeg er klar for hva som helst, spesielt å flytte for meg selv!

Hva tenker dere? Bergen eller Oslo?

Se så fin venninne jeg har!

SPONTANREISE, JEG ER I..

Well hello. I skrivende stund sitter jeg på et hotell i en annen by en hjembyen min og det føles helt fantastisk. Jeg skal ikke legge skjul på at denne byen har kapret hjertet mitt noe som får meg til å ville flytte hit, eller i det minste ta meg tid til å se på leiligheter. Som dere helt sikkert vet bor jeg hjemme enda og det er også helt toppers, man kan spare mye penger på det, samtidig som man har familien nært seg hele tiden. Den siste tiden har jeg prøvd å finne utav hva jeg har lyst til å gjøre i livet mitt, jeg er tross alt 22 år og føler meg klar for å ta steget videre og stå på egne ben. Det er så sinnssykt spennende og ja – jeg vil faktisk betale mine egne regninger, kjøpe all maten min selv, vaske, u know, alt det der greiene som ingen egentlig liker å gjøre når de har bodd for seg selv i lang tid. Det er rutiner jeg ikke er vandt til, men som jeg absolutt trenger i livet mitt da jeg ikke har hatt noen særlig gode rutiner den siste tiden. For min del er rutiner svært viktig og jeg merker at det har vært en kjip periode den siste tiden uten rutiner med lite og dårlig blogging, mange vonde tanker og mye dritt som har skjedd, det verste er at all denne negativiteten skjer hjemme i Stavanger og da blir jeg lei av byen. Har bare lyst til å komme meg bort og leve livet mitt.

Byen jeg sitter i akkurat nå er.. Beeergen! Kom det som noe sjokk? hahah. Jeg elsker Bergen, derfor har jeg kjøpt meg enveisbillett slik at jeg kan bruke all den tiden jeg vil på å bli enda bedre kjent med byen og kose meg uten å stresse med tiden. I går møtte jeg Julie, Fredrik og Henrik, noe som var kjempekoselig og ikke minst morsomt, for en gjeng!

Akkurat nå: Skal jeg dra ut å få i meg noe frokost sammen med Julie og Fredrik! Planene for dagen videre er uvisst enda, men om dere ønsker å følge med på ting jeg gjør her i Bergen kan dere også følge meg på Instagram og Snapchat: ingridaguiluz.

TANKER DEN SISTE TIDEN

💭 Jeg blir rørt av å lese gjennom en del kommentarer på bloggen og noen ganger tenker jeg svært mye over hvorfor jeg ikke setter mer pris på dette samtidig som jeg burde drite i all hatet. Takk til dere som er der for meg og som støtter meg hver dag.

💭 Dere vet at jeg skal til LA i sommer? I går ble vi ferdige med å bestille alt vi manglet til turen og nå gjenstår det kun å planlegge hva vi har lyst til å finne på i LA. Herrreguud som jeg gleder meg! Jeg har ikke ord. Det kommer til å bli sjukt, jeg kjenner også at jeg gleder meg til å dra på ferie med venninnene mine hjemmefra og bare de.

💭 Den siste tiden har jeg tenkt veldig mye på de som står meg nært. Venninne mine, familien min og andre mennesker. Hvordan har de det? Hvorfor er jeg ikke like flink til å lytte og forstå dem. Det skremmer meg at jeg har vært så langt nede at jeg ikke har fått med meg hva som foregår i livene deres eller tatt meg tid til å høre med dem oftere. Venner er noe man absolutt burde prioritere og sette pris på. Uten vennene mine hadde jeg ikke klart meg gjennom det siste året og det viser hvor langt nede jeg har vært i perioder, selv om jeg ikke er så flink til å beskrive det eller snakke så mye om det til de som står meg nært. Det er vanskelig å påføre mennesker som selv har det vanskelig med mine problemer, det klarer jeg ikke. Vennene mine stiller opp for meg, bryr seg om meg og passer på at jeg har det bra, men hva har jeg gjort? Fremover kommer jeg til å gjøre noen store endringer her, fordi vennene mine betyr svært mye for meg og jeg føler meg heldig som har så gode venninner.

💭 Det er mye som skjer i livet mitt for tiden og det jeg tenker oftest på er å finne utav hva jeg ønsker å gjøre med livet mitt fremover. Skal jeg studere igjen? Burde jeg flytte? Det er så mye og så store forandringer som kommer til å ta plass i livet mitt, men jeg liker det og gleder meg til å se hva som skjer.

Sminkefri (-vipper) og er egentlig glad på innsiden! Veldig glad.

💭 Snuuus. Jeg tenker på dette hele tiden og hver eneste dag vurderer jeg å slutte. Har dere noen tips til hvordan man kan slutte? Eller kanskje jeg burde ha en challenge/utfordring rundt det? Jeg aner ikke og jeg trenger virkelig deres hjelp!! Klarer det absolutt ikke alene. Dårlig? jeg vet.

💭 Jeg er heldig som har møtt så sinnsykt mange fantastiske mennesker det siste året! Tenk at en av disse ble min aller beste venninne, Julie. Det er nesten uforståelig og hadde det ikke vært for at jeg dro til Mexico januar 2018 hadde jeg heller aldri hatt henne i livet mitt nå for å være helt ærlig. Det er sykt å tenke på.. så mange tilfeldigheter i livet som kommer med noe godt også.

💭 Har dere sett heimebane på NRK? Jeg døøør. Hver dag går jeg i spenning og venter på en ny episode, hahaha! Det er så spennende og jeg digger at det er en kvinne som er trener, likestilling hvor? hehe. Deilig å se på! Så om du kjeder deg anbefaler jeg at du sjekker ut Heimebane på NRK, det er også gratis å se på om noen lurer.

VINN EN UKE FOR TO HOS LAPOINT I BALI

Annonse⎟ Samarbeid med Lapoint Surfecamp

Nå kan du og din kjære venninne, venn, kjæreste eller familiemedlem vinne en tur til Bali i samarbeid med Lapoint surfecamp! Er dere klar over hvor sykt det er?! Hvem vil vel ikke dra til selveste Bali for å surfe i bølgene, bade i det varme havet, sole seg og bli kjent med nye mennesker verden rundt. Min drøm det siste året har nemlig vært å få dra til Bali, rett og slett fordi jeg kjenner flere som har vært der og som sier at det er helt sjuukt bra der. Jeg har delt nyheten med dere tidligere om at jeg skal til Bali om en liten måned og tro det eller ei, jeg har aldri vært der før, derfor skal det bli perfekt med en tur ned dit. Det jeg enda ikke har røpt er hvem jeg reiser sammen med og det er mitt kjære søskenbarn som heter Victoria. Det kan også hende at det kommer ned noen dere kjenner fra tv av, hmm. Dette er svært usikkert enda.

For litt over et halvt år siden var i Portugal sammen med Lapoint for å lære meg å surfe. Den gang hadde jeg level 1 som er det enkleste og det som er best tilpasset nybegynnere, denne gang skal jeg ha level 2, noe jeg både gruer og gleder meg mye til. Jeg håper jo selvfølgelig at jeg husker teknikkene og klarer å stå på brettet. Jeg har også hørt at vi må ut med båter for å komme til de store bølgene, hjelp. Med min vannskrekk kan dette bli spennende.. hehe.

Jeg tenker at dere kan få se hvor vi skal bo! Dette er bilder tatt fra nettet og ikke mine egne, men på det tidspunktet jeg kommer til campen skal dere få se hvordan det ser ut gjennom mine bilder. Se så fint det er der!

Denne gang forventer jeg at jeg klarer å surfe enda mer i bølgene og ikke minst klare å komme meg oppå brettet omtrent hver gang. Det er i hvert fall målet også får vi se hvordan det går. Jeg kommer til å oppdatere dere!

KONKURRANSE: VINN EN UKES OPPHOLD FOR TO PÅ LAPOINT SURFCAMP I BALI!

Lapoint har surfecamps rundt omkring i hele verden, og den campen jeg har vært mest ivrig på å besøke er den i Baliså jeg gleder meg så utrolig mye til å utforske Bali. Alt ifra bortgjemte strender, uteliv, kultur – ikke minst gleder jeg meg til å surfe igjen, det blir fett. Campen er stor og har plass til rundt 70 stykker, så det skal bli en skikkelig sosial og morsom uke. I den anledning skal jeg gi bort TO PLASSER TIL CAMPEN I BALI!!

Alt du trenger å gjøre for å delta i konkurransen er å svare på følgende spørsmål:

✈ På nettsiden til Lapoint kan du lese om ulike hotspots og digge strender, nevn en eller to av disse.

✈ Skriv også hvilken level du ønsker å delta på.

Skriv svaret ditt under her og husk å skrive hvem du ønsker å ta med deg!! (husk fullt navn, email eller telefonnummer). Jeg trekker to heldig vinnere 9.April. Husk at man må være 18 år for å delta. Sjekk ut siden til Lapoint sin camp i Bali herLykke til!

JEG BEKREFTER RYKTER

Annonse – Nelly.com

Kjole her / Lignende smykke her PS; Husk at det er salg på Nelly enda!

Følg meg på sosiale medier: @ingridaguiluz

 

Har hørt at puppene dine er verdensklasse, stemmer dette?

De som vet de vet.

At du var utro mot Erik, derfor ble det slutt.

Nei, det var jeg ikke. Vet ikke hvor mange ganger jeg er nødt til å si at han var utro, ikke jeg.

At du er med på Paradise Hotel 2020.

Dere får vente å se, dette vil rett og slett fremtiden vise..

Jeg har hørt rykter om at du er Norges vakreste kvinne.

Dette var ekstremt hyggelig da. Dersom det går slike rykter om meg kan jeg si meg fornøyd med dagen min så langt.

At du er med på Paradise Hotel i år.

Det er faktisk sinnssykt mange som tror det og jeg aner ikke hvorfor, men dette kan jeg avkrefte med en gang. Jeg er ikke med i årets sesong av Paradise Hotel selv om jeg misunner de som er med da, for en gjeng.

Har hørt at du elsker russemusikk, stemmer det?

Jeg liker russemusikk veldig godt ja! Det er jo det som skaper god stemning jo. Hvem liker ikke god stemning? Hahah. Ellers hører jeg mye på rap. Loooove it.

At Julie fant opp historien om det som skjedde i Molde.

Dersom dette var oppfunnet hadde ikke Erik fått sin straff heller. Ettersom avisene skriver om dette, samt han har bekreftet dette kan da ikke historien være oppdiktet. I tillegg ville Julie da ha fått bot for å lyve til politiet, noe hun ikke har fordi dette er sant.

At du egentlig enda er sammen med Erik, men skjuler det for pr-stunt.

HAHAHAHA, nei. Det skjer ikke.

Jeg har hørt at du var den som drakk mest da du var med på Paradise Hotel.

Nei overhode ikke. Kanskje en dag eller to, men jeg tror ikke det altså. Det var en kveld der jeg var ekstremt full, faktisk så full at de ikke kunne ta det på tv-skjermen fordi produksjonen måtte komme inn å hjelpe meg da jeg sklei ut av dusjen og falt på gulvet med hode først. Morsomt.. hahaha. Skulle ønske det kom med faktisk. Tror alle drakk nokså likt, Newa var veldig ofte edru forresten.

At du og Julie hadde en kjempekrangel da dere var på ferie sammen.

Nei, men vi har hatt våre diskusjoner på grunn av visse andre mennesker som har prøvd å ødelegge vennskapet vårt. Vi krangler ikke mye, men vi er to veldig bestemte jenter med meninger som ikke alltid er like. Jeg føler ikke at man er gode venner dersom man ikke kan diskutere ting og faktisk være uenige en gang i blant. Julie er veldig flink til å sette meg på plass og si ifra om ting jeg burde gjøre og ikke – elsker det! Verdens beste.

At du slo opp med eksen din fra PH fordi du trodde han flørtet med Martine Lunde på farmen.

Nei, hahahah. Dette kan jeg også avkrefte. Det er så morsomt å høre slike ting. Hvorfor i alle dager skulle de to ha flørtet? Både han var sammen med meg på den tiden og hun med Aleksander. De er venner og that`s it.

At du har vært gravid med eksen din fra Paradise.

Nopp.

At du har noe på gang med en av årets Paradise Hotel deltagere.

Nå kan dere lure;) hehehe.

ÆSJ, BRY DEG OM DIN EGEN DAME

Nå kommer jeg til å skrive et ganske provoserende innlegg da akkurat dette temaet har irritert meg i laaang tid. Ikke nok med dette har det strømmet inn ganske mange spesielle meldinger i innboksen min det siste året som jeg oppriktig kaster opp av. Meldingene jeg har fått er alt i fra dickpicks, til menn med damer som ønsker å be meg ut på date. Det stopper ikke der, det er nemlig noen som vil gi meg flere hundre tusen kroner og som sender meg screenshots av jenter som tar imot penger, samtidig har dem bilder av dama på Instagram. Det er også flere som lurer på hvor de kan se meg naken på nett også videre. Er det ikke sjukt? Jeg forstår ikke for å være helt ærlig. Det aller verste med dette er at i flere tilfeller har jeg klikket meg inn på profilene til disse menneskene og vipps.. der har de bilder sammen med dama. Noen har faktisk også små barn, tenk på det. Det er ikke noe av dette som får meg til å bli interessert i det hele tatt og noen ganger lurer jeg på om disse menneskene ikke ser dette selv..

Det er ganske merkelig å skrive dette innlegget. Noen kommer nok til å mene at jeg er cocky, noe jeg absolutt ikke er. Dette er bare et tema som er sinnsykt provoserende og når man har f.eks vært naken på tv-skjermen skal man ikke se bort i fra at slike meldinger dukker opp. Det kommer nok ikke som noe sjokk at flere som ikke har vært på tv også opplever dette, men det tar da helt av i noen perioder. Det er rett og slett jævlig ekkelt.

Spørsmålet mitt er: Hvorfor gjør dere dette? Du har dame så la den ballen ligge død da. Det at man i det hele tatt tørr å skrive noe dersom man har dame klarer jeg heller ikke helt å forstå. Det er bare kleint og ja – jeg ser at du har dame. Dette skremmer meg, tenk dere hvor mange menn der ute som har dame, barn, hus og bil som ligger å skriver til jenter som meg? Jeg syns helt ærlig synd på disse jentene som ikke vet noen ting og som er sammen med disse guttene her. Bry dere heller om deres egen dame istedenfor å prøve dere på jenter ved å kommunisere på en fakka måte. Dickpicks, æsj. Jeg hadde blitt ordentlig lei meg dersom det var min kjæreste som holdt på slik. Er det ikke meningen når man er sammen med noen at man faktisk liker den personen og skal i hovedsak bry oss om den dama, ikke alle andre. Jeg spyr.

ET LITE AVBREKK MED DE SOM STÅR MEG NÆRT

Annonse | Luckybowl

🎳  🎳  🎳

Hei flottinger! Håper alt står bra til med dere. Med meg går det veldig bra og for et par dager siden dro jeg og et par veldig gode venninner innom Lucky Bowl & Lounge i Stavanger sentrum – bare for å få et lite avbrekk fra det jeg vanligvis gjør, i tillegg fikk vi mye tid sammen bare oss, noe jeg verdsetter veldig høyt. Jeg har forresten hørt veldig mye bra om Lucky bowl i land tid nå, spesielt det at de har en dritgod meny med kjempemye utvalg inkludert vegetarmat å for min del er det prikken over i-en! Jeg er ikke vegetarianer, men Wenche er det. Se for dere hvor kjipt det hadde vært for henne om det ikke var noe tilbud til henne på menyen – heldigvis har de det, så fint av de! 

Aner dere hvor deilig det er å endelig få slippe kula? hahah. Jeg har ikke bowlet på så lenge jeg kan huske, men etter en sinnssyk bra kveld hos Lucky Bowl kommer jeg garantert tilbake igjen! Det føltes så sinnsykt riktig å sende den kulen nedover kjeglene, både for å få ut litt frustrasjoner som har dukket opp hos meg den siste tiden, men også for å få utløp på konkurranseinnstinktet mitt. Etter å ha vært hos Lucky Bowl & Lounge i Stavanger vet jeg (med hånden på hjertet) at jeg kommer til å være mye der før en bytur eller to i helgene! Beliggenheten er perfekt dersom man tenker å dra ut på byen – rettere sagt dette er mitt nye vors sted! På fredager og lørdager er det +20 aldersgrense, digg for de som har lyst til å benytte seg av denne fete vors plassen! Dere finner i hvert fall meg der.

Ellers liker jeg veldig godt at de har Lucky Bowl veldig mange steder rundt omkring i Norge. Dere vet hvor mye jeg reiser? Da er det fint å vite at man faktisk får god service, veldig god mat og bra utvalg, god drikke, og fine omgivelser dersom man skal bowle på reisefot. Det hadde vært utrolig morsomt å møtt noen av dere for å ha en match mot hverandre? haha. Bare en tanke fra min side, men hadde ikke det vært litt morsomt da?

Vi hadde det i hvert fall kjempegøy på Lucky bowl, det vises på bildene under!
PS: dersom du har lyst til å ta med vennegjengen din og ha en helaften på Lucky Bowl nært deg, kan du klikke her og sjekke prisene og flere bilder av meg der jeg bowler!

OMG, dere må smake disse gode chilli cheesene!

Jeg spiste LB`s Bacon & Cheese, en ny burger favoritt i Stavanger i hvert fall, spent på hvordan den smaker de andre plassene!

Disse er så gode! Om jeg ikke tar feil kan man få disse både med og uten alkohol – noe som er kjempefint for de som ikke ønsker å drikke alkohol, men som har lyst på noe forfriskende og kaldt!

Hvor fint er det ikke her dere?

Sannheten bak dette bilde er som følgende: Det kom en svært sosial og hyggelig kar bort til oss mens vi bowlet, jeg kjenner han ikke, men han fikk i oppgave å ta et felles bilde av oss – det jeg ikke tenkte over var at han ikke kunne med kameraet og han hadde dårlig tid, dermed ble det sluttresultatet! Hva syns dere? haha. Vi hadde det i hvert fall kjempegøy, smile for meg selv når jeg ser dette bilde av oss.

Tror de ansatte hadde lyst til å tulle litt med meg ja – de byttet navnet mitt over til paradis! Hahaha, døde av latter da jeg så det – hvor kleint er det ikke at alle andre tror at jeg kaller meg selv for paradis? hahaha.

BOOK EN RUNDE BOWLING DU OGSÅ!

Plutselig er det du som står i finalen av Paradise Hotel og ikke slipper kula, ja da kan du angre på at du ikke øvde deg på Lucky Bowl før du dro.. snakker ikke av erfaring, jeg fikk dessverre ikke muligheten til å slippe, men den hadde garantert gått i bakken.

KLIKK HER FOR Å KOMME DIREKTE INN TIL Å BOOKE HELAFTEN ELLER SE FLERE BILDER AV MEG

ET SVAR TIL HATERNE MINE

Hvor skal jeg begynne? Etter at Molde saken ble en offentlig greie og jeg valgte å skrive min side av saken har det tatt helt av i innboksen, på direktemeldinger og ikke minst i kommentarfeltene, noe som er forståelig da alle har en mening man skal få lov til å ytre. Det som irriterer meg grenseløst er enkelte mennesker som ytrer seg om ting de ikke vet noe om. Det aller første jeg har lyst til å si til dere som kommer med disse meningene dere ikke vet noe om – jeg bryr meg ikke og grunnen til at jeg svarer er for å sette dere på plass. Jeg takler hat ekstremt bra og hadde jeg brydd meg om det hadde jeg også latt det gå inn på meg – noe det ikke gjør. Jeg har også en mening på lik linje som noen av dere som trykker dere inn på denne bloggen for å skrive all dritten dere mener at jeg fortjener. Det er derfor jeg svarer – og selvfølgelig også for at dere som tror at jeg er dårlig menneske skal få en bredere forståelse over saken, for jo, jeg ser begge sider av saken, men det er svært mange ting jeg ikke tilgir eller kommer til å tilgi. Jeg har vært ekstremt snill når det kommer til å ytre mine meninger på bloggen og det er så sinnsykt mye dere ikke vet om bak kulissene som jeg ikke velger å skrive om fordi det er svært personlig.

Når det kommer til Molde saken kunne det ha vært betydelig å faktisk fortalt dere mer om ting som har skjedd tidligere, men jeg gjør det ikke fordi det er så personlig som nevner over og jeg har faktisk ikke lyst til å henge ut andre mennesker på den måten. Grunnen til at jeg har svart på Molde saken og en del spørsmål i ettertid er fordi at jeg ønsker å oppklare en del ting som ble gjemt bak fasaden og som ble misforstått. Det at jeg svarer gir også dere er bedre forståelse over hva som faktisk har skjedd.

Derfor har jeg lyst til å si at nå er det seriøst nok. Skriv hva dere vil, men når noen av dere selv velger å klikke inn på denne bloggen for å lese om enkelte ting må dere også finne dere i at jeg skriver det jeg mener – og jeg svarer på det jeg har lyst til å svare på. Som sakt, det har skjedd mye mer bak alt dette en det som har kommet frem. Noen av dere blir nok enda sintere på meg nå fordi jeg ikke skriver hva dette faktisk er. Jeg skal ikke henge ut noen her på bloggen – noe flere av dere som har skrevet dritt til meg mener at jeg burde slutte med. Det har skjedd i en sak eller to – that`s it. Ikke har jeg hengt ut noen heller, jeg skrev min mening og slik jeg opplevde det på det eventet. Så, legg denne ballen død og finn en annen plass å skriv dritt, jeg er ikke interessert i det og det tror jeg ikke familien deres, vennene deres eller andre mennesker heller syns noe om det. Pass på hva dere sier noen ganger, det tror jeg er veldig lurt.. og som noen av dere har skrevet til meg “se to sider av en sak”. Det samme gjelder til dere.