UKENS SPØRSMÅL

Har du en personlig trener?

Nei, jeg har ingen personlig trener (utenom) Henrik da. Jeg hadde virkelig ikke klart dette uten han og jeg er evig takknemlig for at vi gjør dette sammen, det er mye enklere, i tillegg er det mye gøyere!

Når kommer housetour videoen?

Den kommer til helgen så følg med.

Hvor mye veier du nå?

Det spiller ingen rolle og grunnen til jeg tar med dette spørsmålet er fordi jeg har lyst til å svare litt rundt det. Vekt har ikke så mye å si.. derfor skjønner jeg ikke hvorfor man henger seg så mye opp i det. Muskler veier, vann i kroppen veier, bein i kroppen veier og fett, alt. Noen har mer av det ene og mindre av det andre, noe som kan utgi lik vekt, derfor skal man ikke trene etter en vekt man tror er ideal. Selv om jeg veier noe og dere vil veie det samme gir det ikke samme resultat. Det betyr ikke at dere vil se lik ut som meg fordi jeg er kanskje høyere, har genetisk mindre fett osv. Ikke bry dere om vekt, finn heller ut hva dere kan gjøre for å få en sunn og frisk kropp som dere vil ha!

Hvor finner du motivasjon til å trene så mye og få så kjappe resultater?

Motivasjonen min er Henrik. Vi har funnet ut at det å trene sammen funker som bare det. Vi elsker å være sammen på trening, pushe hverandre og sørge for at den andre ikke gir opp! Ellers er det jo resultatene og fremgangen som motiverer meg. Jeg ser at treningen funker, jeg ser resultatene og da blir jeg bare mer og mer sugen på å bli enda flinkere og jobbe enda hardere. I tillegg er maten en STOR motivasjon. Mat har veldig mye å si om treningen vil gi resultater. Noen trener for å kunne spise hva de vil og holde det ved like, jeg trener for å få en forandring og da må jeg også spise sunnere!! Det å  lære seg å spise sunnere og ikke minst sunn (GOD) mat er veldig motiverende! Det som faktisk også motiverer meg er at etter hver 5. treningsøkt åpner Henrik og jeg en pakke i fra en treningspakke kalender som mamma har laget til oss! Det er motiverende det.

Hvorfor snakker du om hvor sunn en is er, når kunstig sukker er mer usunt en vanlig?

Den er mye sunnere en en vanlig is, derfor sier jeg at det er sunt og det er det – dersom man begrenser seg og spiser mindre av det. Dette har jeg sakt før også! Istedenfor å spise vanlig is anbefaler jeg skyr isen som er sunnere!!

Hva spiser du til frokost?

Det varierer, men dere kan lese dette innlegget her.

Hvordan trives du i livet som blogger?

Jeg ELSKER det! Det er helt fantastisk å kunne jobbe hvor og når man vil, i tillegg er det en jobb som interesserer meg og som gir meg noe positivt tilbake. Derfor elsker jeg det.

Hva syns du om Ex on the Beach i år?

Jeg har helt ærlig ikke sett alle episodene, jeg så litt av første episode, men falt av.. tror kanskje jeg skal se alt denne helgen for å henge med, det er jo gøy med realityprogrammer!

Hva tenker du om at Isabelle har farget håret brunt for å ligne mer på deg?

Eh, jeg tror ikke at hun har farget det for å ligne på meg nei, haha. Jeg syns hun kler brunt hår og det er jo gøy å prøve noe annet!

Tar du opp fag?

Nei det gjør jeg ikke. Jeg studerer noe helt nytt i høyere utdanning!

Har du tips til behagelige trenings tightser?

Ja, dersom dere klikker her kan dere finne de beste trenings tightsene.

Hvor handler dere mat?

Alle butikkene som finnes og da kødder jeg ikke. Vi liker best Rema 1000, men dersom en annen butikk har tilbud på noe vi trenger drar vi faktisk dit bare for å kjøpe det på tilbud et annet sted. Det som er ganske digg er at både Coop ekstra, Rema 1000, Meny, Kiwi også videre ligger i nærheten av hverandre. Jeg elsker Meny også, men det er dritdyrt.. der drar vi dersom vi skal se etter noen spennende og nye varer eller varer som bare generelt ikke finnes på Rema 1000 og slikt. 

Er du fornøyd med huset deres?

Jaaa!! Jeg elsker det. Føler oss veldig hjemme her og det er superdigg. I tillegg er det veldig passelig størrelse til oss to!

Skal du kjøpe deg inn i huset til Henrik eller kjøpe noe eget?

Nei ikke med det første. Vi må være sammen en del måneder lenger før jeg eventuelt tar et valg om å kjøpe meg inn i huset hans. Foreløpig betaler jeg for å bo her, utenom det sparar jeg til å eventuelt kjøpe noe eget ved siden av og leie det ut eller kjøpe noe nytt sammen med Henrik! Drømmen er et svært hus med egen innkjørsel og en fin bil, noe jeg vet vi skal klare å få til en dag!

Hvorfor har du studielån?

Fordi det koster mange tusen å gå på Bi hvert semester! I tillegg lønner det seg for min del.

Er du et selvopptatt menneske?

Noen ganger.. er det lov å si? Jeg bryr meg veldig mye om at andre mennesker skal ha det bra og det kunne dere nok se på PH i fjor da vi var der, men noen ganger i det siste har jeg blitt flink til å gjør de tingene som er mer riktige for min del. Jeg har alltid vært lett påvirkelig og aldri sakt nei, derfor har veldig mange også brukt meg til ulike ting som jeg nå i ettertid har sett er helt forferdelig. I tillegg har ikke folk sett at jeg også noen ganger skulle ha hatt litt hjelp med ting og tang.. og dette er også fordi jeg ikke har hatt baller nok til å si ifra. Nå med tiden har jeg blitt bedre og faktisk litt mer selvopptatt. Det er kjempeviktig å være litt selvopptatt syns jeg. Jeg har i hvert fall funnet ut hva jeg vil i livet, hvem som er bra å ha i livet mitt og ikke, tro meg, jeg har det bedre nå en noen sinne.

Har du fått tilbud om å være med i noen andre tv-program?

Ja, det har jeg!! Hehe.

Hvilket kamera bruker du?

Akkurat nå bruker jeg Nikon!

Hva var det første du la merke til med Henrik?

At han var kjekk og hadde like dårlig humor som meg.

Hvilken kroppsdel liker du best på din kropp?

Det begynner å bli magen min, utrolig nok! Dette hadde jeg aldri kunne ha sakt tidligere.

Hvor lenge og hvor fort løper du når du trener?

Det kommer an på om jeg springer intervaller eller langdistanse, men veldig ofte 15-45min, noen ganger løper jeg begge deler også (på en treningsøkt).

Skal du være med på tv i år?

Det kan fort hende, dere får vente å se!!

8 kommentarer

Siste innlegg