VEIEN TIL PARADISE HOTEL + TIPS


MIN HISTORIE

 


 

I og med at det er flere som har spurt meg hvordan jeg meldte meg på Paradise Hotel, hvorfor, når også videre så skriver jeg heller et eget innlegg om det. 

Det hele startet rett før sommeren i 2017. Jeg var singel og brukte mye tid på gode venner og festing. Jeg har faktisk sett Paradise Hotel i flere sesonger og har aldri i min villeste fantasi tenkt at jeg en dag skulle være der inne selv. Jeg husker godt at jeg sa til venninnene mine på tull av og til at jeg kunne ha vært med der fordi det virket utrolig gøy. Selv om jeg sa dette til jentene hadde jeg aldri meldt meg på selv. Min vei til Paradise Hotel startet vel da venninnene mine meldte meg på rett før sommeren i 2017, da de hadde sett at man kunne melde seg på rundt omkring på sosiale medier. De visste at jeg var singel og meldte meg på bare for tull. Helt plutselig dukket det opp en mail på telefonen min hvor det sto “din påmelding er godkjent i systemet”. Hva i alle dager har jeg meldt meg på? Jeg forsto ingenting, men i den mailen var det ikke umulig og se at det var fra Paradise Hotel. 

Jeg visste at venninnene mine hadde meldt meg på for å tulle med meg, men de hadde nok aldri sett for seg at jeg faktisk kom til å være en av årets deltagere. Rett etter sommeren fikk jeg en mail igjen fra Paradise Hotel hvor det viste seg at jeg kom videre til intervjurunde nummer en. Hva i alle dager?

Det var super rart og jeg hadde jo ikke søkt på dette her selv. Jeg hadde ingen anelse om hva disse jentene hadde funnet på å skreve om meg i søknaden. Tenk om de skrev ting som ikke stemte om meg? Jeg vet ikke og de husker heller ikke hva de skrev. I hvert fall, jeg møtte opp på gruppe intervjuet i Stavanger og var meg selv. Jeg dreit i om de hadde skrevet ting som ikke stemte om meg, jeg ville ikke være med i utgangspunktet og jeg husker at jeg tenkte at dersom jeg kommer videre til neste og siste intervju så er det fordi jeg har vært meg selv og ikke noen andre. 

Jeg sa ingenting på intervjuet, jeg syns det var dritkleint, men samtidig litt gøy. Etter den intervjurunden satt jeg igjen med en rar magefølelse på at dette ikke gikk i boks. Jeg var kjedelig. Det sykeste var at etter dette intervjuet ble jeg mer interessert i å være med. Det fortsatte etter noen uker igjen, hvor jeg fikk beskjed om at jeg var en av de som kom videre til det siste intervjuet som var i Oslo. Gjett om jeg var nervøs? Jeg trodde rett og slett at jeg skulle slutte å puste, jeg var seriøst så nervøs. Her også gikk jeg inn med et hevet hode og var meg selv. Jeg satte meg på en stol midt i rommet og svarte på spørsmål fra flere voksne mennesker som arbeidet med castingen. De filmet meg og jeg husker enda at jeg var skikkelig nervøs. Var jeg nervøs fordi jeg ville være med? Jeg vet ikke helt. Jeg har aldri likt å snakke foran en gruppe mennesker og jeg har heller aldri likt å fremføre ting foran flere mennesker, men der satt jeg, i Oslo på en stol midt i et rom og svarte på alle spørsmålene de hadde til meg. Enda var jeg meg selv og stolt over det. På dette intervjuet tok vi også et eventuelt nattbordsbilde dersom jeg skulle være med, og jeg fikk også snakke med en psykolog for første gang i livet.

Etter et par uker fikk jeg en telefon jeg aldri kommer til å glemme. Jeg hadde vært på Universitetet i Stavanger og studert hele dagen, da jeg kom hjem ringte telefonen fra et ukjent nummer. Det var bare flaks at jeg tok den. Jeg var en av de som skulle være med på Paradise Hotel 2018. Hva hadde jeg gjort? Skulle jeg si ja eller nei? Hvorfor valgte de akkurat meg? Jeg var i sjokk og husker godt at jeg ringte både mamma, pappa og storebroren min for å spørre om råd og hva jeg skulle gjøre. De støttet meg, men selvfølgelig var de også skeptiske. Jeg sa først i telefonen til produksjonen at jeg var usikker på om jeg ville delta. De ringte meg opp igjen og jeg sa ja. Jeg sa bare ja. Jeg vet ikke hvor det kom fra i det hele tatt.. Jeg tror magefølelsen min tok overhånd over meg og jeg gjorde akkurat det jeg ville for en gang skyld. Jeg klarte ikke å tenke på alle andre og hva de mente om det, selv om jeg måtte ringe å spørre mine nærmeste om tips. Jeg ville være med og angrer ikke et sekund på at jeg sa ja. Det er det sykeste jeg har vært med på! 


TIPS TIL PÅMELDING

 


 

I og med at jeg ikke meldte meg på selv har jeg heller ikke noe fasit svar eller tips til hva dere kan skrive i søknaden. Jeg skal gi dere tips ut i fra hvordan jeg gjorde det på intervjuene. Det er veldig viktig å huske på at når de caster folk til et slikt program trenger de flere ulike personligheter og karakterer selv om det er flere mennesker der ute som helt sikkert også hadde vært perfekte for produksjonen og ha med.

♡ 
Vær deg selv.
Dersom du prøver for hardt eller fremstiller deg selv som en person du ikke er blir du gjennomskuet. Dersom du kommer med og heller ikke har vært deg selv må du også spille en rolle som den personen du har valgt å fremstille deg som, tenker jeg da. Det er jo litt flaut om du ikke er den du var på intervjuene.


Du må kjenne deg selv godt.
Det er utrolig viktig at du vet hvem du er og hva du står for. Det kommer mye dritt etter at du har deltatt i et slikt program og da er det viktig at du ikke tar ting til deg og heller gir litt faen for å være helt ærlig.


Vær ærlig.
Dette henger litt sammen med at du må være deg selv. Ikke lyg for at du tror at det hjelper eller for at du skal virke kulere eller ha bedre sjanser til å bli plukket ut. Det funker ikke. De folkene som jobber med casting er flinke og gjennomskuer deg kjappere enn du tror.


Fortell alt.
Husk at de menneskene som plukker ut deltagere vil vite mest mulig om deg for at de skal kunne bli best mulig kjent med deg og vite hvem du faktisk er. Gjerne fortell ting du aldri ville ha fortalt andre eller ting du generelt ikke har tenkt på kan være morsomt for dem å vite. Husk at de som jobber med dette har taushetsplikt og sier ikke ting videre. Det er viktig å skille seg ut!


Si negative ting også.
Ingen mennesker er perfekte og alle har sine negative sider. Det er veldig viktig at de vet hva som er negativt med deg også. Husk at de negative sidene man har hjemme ikke nødvendigvis trenger å være negative inne på Paradise Hotel. 

 

Jeg har som sakt ingen fasit svar på hvordan du kommer med på Paradise Hotel, men det er ekstremt viktig at du vet hva du sier ja til. Man bør tenke seg om flere ganger før man velger å søke. Alt er virkelig ikke positivt med å være med. Man møter mye motstand til tider, dømmende mennesker, savnet etter familie og venner også videre. Det er tøft, men også utrolig gøy! Vi mennesker er forskjellige og opplevelsen man får av å være med på dette programmet vil heller ikke være likt for alle. Noen opplever det tøffere enn andre eller motsatt. Det er en grunn til at vi må snakke med psykolog under intervjurundene. Rett og slett fordi de trenger å vite om du kommer til å takle det psykisk. Husk at man får utrolig god hjelp og støtte av produksjonen fra første til siste stund, men det aller viktigste er nok at du selv føler og vet at du er sterk nok til å være med.

Jeg vil bare si en siste ting og det er at dersom du er usikker, men har litt lyst til å prøve, PRØV. Man må ikke være med i det hele tatt, men dersom man gir det en sjans og kommer videre til intervjuene, gå på det. Bare prøv. Plutselig var det ikke så ille allikevel og plutselig har man faktisk lyst til å være med allikevel, akkurat sånn som meg.


Blogglisten
hits

UKEN SOM GIKK

 

– Innlegget inneholder adlinks – 


Ukens tanke

Når kommer Erik hjem?
Jeg blir gal. Når kommer Erik hjem? Jeg tenker på han konstant og liker ikke tanken av at han har vært borte så lenge. Hva gjør han der inne? Har han det bra? Kommer vi til å ha det bra når han kommer hjem? Liker han meg enda? Jeg har tenkt så mye på Erik den siste uken og gleder meg utrolig mye til å se han igjen.

 

 

Ukens høydepunkt

Fest med gode venner!
Jepp, venner er så sinnsykt viktig og de skal man virkelig sette av tid til. Jeg setter så utrolig stor pris på vennene mine som alltid stiller opp for meg og bidrar til at min hverdag oppi alt det personlige kaoset blir ti ganger bedre. Sist lørdag var vi ute i Stavanger og hadde det kjempegøy sammen. Nå er det lenge siden jeg har vært ute i Stavanger og jeg må ærlig innrømme at det er en av mine favoritt byer og dra ut i.

 

 

Ukens nedtur

Helt klart cellegiften til mamma.
Jeg har skreve litt om det tidligere, men det var ikke noe gøy i det hele tatt. Jeg forstår virkelig ikke hvordan en gift som sprøytes inn i blodårene til mamma skal være med på å gjøre henne frisk. Jeg spyr av det og hater det. Det var ikke så tøft som jeg trodde det kom til å bli med tanke på at mamma tok det veldig bra. Hun ser ikke syk ut og hun oppfører seg som hun gjorde før hun ble syk. Jeg vet ikke helt om det skremmer meg eller ikke? Jeg er redd for at hun plutselig skal få en knekk, men sånn er det å være syk. Heldigvis har hun det bra og det er det aller viktigste for meg.

 

 

Ukens craving

Nesespray.
Jeg har vært syk og har da hatt et stort behov for nesespray. Jeg klarer seriøst ikke å puste uten den. Det er så sykt mange av mine venner som også er syke og det stresser meg.. jeg må bli frisk til Palmesus neste uke!! Egentlig hater jeg nesespray. Jeg er livredd for å bli avhengig av det, men det skal nok gå fint 😉

 

 

Ukens antrekk

TOPP HER   |  BUKSE HER |  VESKE ZARA

BELTE HER |  JAKKE STRADIVARIUS

 

Ukens innkjøp

Denne uken har jeg ikke kjøpt så mye og det er deilig det også, men noen ting blir det alltid.

♡ Nesespray..

♡ Mye nytt fra Nelly som kommer på bloggen snart!

♡ Mye mat

 

 

Ukens must have

Komorebi.

BRYN-VIPPESERUM HER

 

TRE GRUNNER TIL HVORFOR DETTE ER ET MUST HAVE PRODUKT

 


For det første er det utrolig billig, samtidig som det funker super bra! Kan kjøpes på Nelly HER – Nå 199kr (60%).


For det andre er det ikke testet på dyr, og produsert i Sverige! 


For det tredje gir det fyldigere, lengre og sterkere vipper/øyenbryn. 

 

 

Ukens mest leste innlegg

1. DET BESTE OG VERSTE VED MEG

2. INGRID + ERIK = ?

3. I DAG KL. 10:00


Blogglisten
hits

JEG ANGRER IKKE


JEG HAR TATOVERINGER OG JEG ANGRER IKKE

Jeg har tre små tatoveringer som har forskjellig betydning for meg. Jeg var 18år da jeg tok min aller første tatovering. Jeg angrer ikke selv om jeg kunne ha ventet en liten stund eller eventuelt ha tenkt meg litt nøye gjennom på hva jeg ville ha. To av tatoveringene mine har ikke noen betydning og jeg føler ofte at andre mennesker mener at dersom man skal ta en tatovering burde den bety noe. Den skal jo være på deg resten av livet. Jeg ønsker overhode ikke å oppfordre andre til å gjøre dette! Jeg var ung, tok tatoveringene i utlandet spontant og jeg angrer ikke. For meg er det viktig at de var de små og ikke minst at de kunne skjules dersom jeg hadde et behov for det til tider. Det handler ikke om at jeg er flau eller misfornøyd med tatoveringene mine i og med at jeg har et ønske om at de skal kunne skjules, men mer fordi at jeg ikke alltid til hver anledning vil vise dem frem.


 


HJERTE

 

Dette var min aller første tatovering.
Dette hjerte ble tatt i Rhodos da jeg var 18år gammel. Det var jo min aller første tatovering og jeg tenkte meg ikke om i det hele tatt. Alt jeg viste var at jeg ville ha en tatovering og det var nesten en prinsippsak dersom jeg kan si det sånn; 18år, null peiling og null betydning. Det var bare morsomt og jeg syns den var fin! Jeg angrer ikke og selv om den ikke har noen betydning så liker jeg den. Den er plassert på yttersiden ved helen og er enkel å skjule dersom jeg skulle ønske det. 


 


BØLGER

 

Dette var min andre tatovering.
Denne har faktisk en utrolig stor betydning for meg selv om denne heller ikke var planlagt. Jeg valgte å ta denne nettopp fordi pengene gikk til kreftforening. Det kan nok høres litt rart ut at en tatovering kan være med på å støtte kreftforeningen, men vi var en jentegjeng som i lang tid hadde snakket om å ta en tatovering sammen, og da gjorde vi det samtidig som vi kunne støtte dette! Den betyr faktisk ekstremt mye for meg den dag i dag i og med at mamma nå har fått kreft. Bølgene tok jeg fordi jeg hele livet har hatt vannskrekk og opplevd ting i vann som ikke har vært noe særlig hyggelig! For å styrke meg selv ville jeg ta bølger som skulle være et symbol på noe fint istedenfor noe vondt. Denne er på ankelen forresten.


 


BOKSTAVER

 

Dette er min tredje og foreløpig den siste tatoveringen jeg har.
Grunnen til at jeg tok bokstavene VFFF under foten er fordi den i utgangspunktet ikke er noe særlig pen og jeg vil at den skal kunne skjules dersom jeg plutselig ønsker det. Jeg vet at mange tenker “Hvorfor tar du tatoveringer du ikke vil vise?”, men akkurat denne er faktisk ikke noe jeg tok for å vise frem. Jeg har sammen med alle venninnene mine hatt en felles chat på Facebook som vi kaller for VFFF, hver bokstav står for et ord og disse egner seg ikke å skriver om her, men dersom dere ønsker å gjette kan dere legge igjen en kommentar i kommentarfeltet, hehe. Det er flere av mine venninner som har denne og den ble i utgangspunktet tatt som en venne-tatovering.

Har du noen tatoveringer?


Blogglisten
hits

SOVER MARTINE OG ERIK I SAMME SENG?


Jepp, dere leste riktig.. 

Sover Martine og Erik i samme seng?

Både Martine og Erik er på Farmen Kjendis-innspilling sammen og som dere sikkert vet pleier ofte rommene inne på Farmen og være små, samtidig må deltagerne ofte sove i samme seng. Erik og Martine kjenner hverandre fra før av, noe som er veldig betryggende for min del! Jeg håper at de har det bra der inne og at de bruker hverandre som støttespillere. Det kan kjapt oppstå situasjoner der inne hvor de virkelig trenger noen å snakke med, og da er det alltid godt å ha noen man kjenner med seg. Jeg føler at vi mennesker ofte har lett for å tilknytte oss andre mennesker kjappere dersom man har et kjennskap fra før av eller noe til felles, og det har jo de to!

Som sakt sier det seg selv at noen deltagere må sove i samme seng. Jeg stoler på Erik og han er virkelig verdens beste gutt, men jeg vil jo ikke at han i utgangspunktet skal dele seng med andre jenter der inne. Er det helt feil å tenke? Jeg snakker en del med Aleksander mens de er der inne, og vi er begge sikre på at de har det bra. Samtidig må jeg jo si at om han kommer hjem og de har delt seng fordi de måtte det, så er det bare sånn! Man blir litt paranoid når kjæresten er borte og ikke minst når man ikke kan ringe eller snakke sammen på ubestemt tid. Jeg håper virkelig at han koser seg der inne og kommer hjem med ny bil meg, hehe.


Blogglisten
hits

FLERE TING JEG TENKER PÅ


MINE TANKER AKKURAT NÅ

 


 

♡ Erik, uten tvil. Jeg savner han så sinnsykt mye og nå må han seriøst komme hjem snart! Det er helt forferdelig å ikke kunne snakke med han, se han eller bare være sammen med han, ææ. 

 

♡ Jeg tenker også utrolig mye på mamma! Hele tiden.. Alt jeg vil er at hun skal ha det bra og bli frisk. Jeg vet at de tankene jeg har om henne er positive og jeg håper virkelig at min positive holdning påvirker hennes styrke til å bli frisk.

 

♡ Jeg må bli frisk. Jeg har de siste dagene hatt feber og forkjølelse! Jeg kan ikke fordra å være syk, er det noen som har tips til hvordan jeg kan bli frisk fortest mulig??

 

♡ Hva i alle dager skal jeg pakke med meg til Palmesus? Jeg vet at de har meldt fint vær, men man vet aldri helt når været snur.. det skjer alltid bare sånn plutselig, i og med at det var så fint vær der i fjor er jeg redd det blir stygt i år.

♡ At jeg må og vil blogge enda mer! Jeg er super motivert og hjernen min spinner hele tiden. Jeg tenker på hvilke innlegg jeg skal skrive, hvilke bilder jeg skal ta også videre. Heldigvis har jeg mye gøy i vente fremover og da skal jeg jammen meg blogge mye! Da blir det nok også en del bildedryss på bloggen.


Blogglisten
hits

I DAG KL. 10:00


SUS – STAVANGER UNIVERSITETSSYKEHUS


I dag morges stod jeg opp med en litt annen følelse i kroppen enn vanlig. Jeg hadde jo forventet at det ville bli en annerledes dag, men heldigvis gikk det bedre en jeg trodde det kom til å gå. 

Kl. 10:00

Mamma og pappa dro inn på sykehuset i Stavanger, noe som nesten har blitt en vane i hverdagen for oss alle. Jeg har så lyst og si at jeg hater sykehuset, men når jeg tenker meg om så er det den aller beste plassen man kan være på når man er syk. Det er faktisk en veldig god plass, selv om man ofte forbinder det med noe vondt. Jeg føler selv at i dag begynte hele reisen på en kamp som skal kjempes! Kreften skal forsvinne og dette ved hjelp av cellegiften. Tenk at mamma får gift i blodet som skal hjelpe henne til å bli frisk? I mitt hode virker det så utrolig feil, men samtidig kan man takke utviklingen for at den stadig er i stor fremgang. Nå finnes det i hvert fall noe som muligens kan redde mamma sitt liv.

Jeg reiste inn til sykehuset i 12:00 tiden og fikk en god del med informasjon og nye inntrykk. Det gikk jo så mye bedre enn forventa som sakt! Mamma hadde det veldig bra og nå er hun så klar som aldri før til å starte opp med behandling og bli så frisk som mulig. Det gjør meg glad når mamma er glad. 

Ellers i dag skal slappe av og skrive ferdig et par blogginnlegg. Jeg reiser snart på en ny ferie og da er det greit å begynne med å pakke allerede nå! ææ, gleder meg til å reise igjen og denne gang med veldig gode venninner!


Blogglisten
hits

UKENS SPØRSMÅL | FØRSTE KYSS, GUTTER OG KORT HÅR


1. Hvordan er det å ikke kunne snakke med Erik i det hele tatt fordi han er på farmen innspilling?
For å være helt ærlig så er det jævlig. Jeg skulle så gjerne ha ønsket at vi i det minste fikk en snakke sammen på telefonen en gang eller FaceTime.. Noen ganger har jeg sendt meldinger og ringt til han uten at jeg kommer på at han ikke har telefonen sin på seg. Det har også hendt et par ganger at jeg har hatt et stort behov for å snakke med han om enkelte ting, noe jeg ikke kan. Det er helt forferdelig. Tenk viss det var noe dere absolutt hadde hatt lyst til å snakke med kjæresten deres om også får man ikke tak i den personen. Uff, hater dette.

 

2. Tror du at du noen gang kommer til å klippe håret kort? Skulderkort eller til brystet?
Nei ikke nå for øyeblikket i hvert fall. Jeg tror helt seriøst at jeg aldri kommer til å klippe håret mitt kort. Jeg har aldri hatt så langt hår som jeg har nå selv om det har vært et stort ønske i mange år. Det er utrolig fint med kort hår også, men jeg er helt sikker på at jeg ikke kommer til å trives med det selv.

 

3. Har du tenkt til å ha noen meetups i framtida?
Det er det faktisk flere som har spurt meg om! Jeg har kjempelyst til å ha meetups, men jeg vet liksom ikke helt hvordan jeg skal gjøre det eller når. Jeg har aldri gjort det før, men det er noe jeg absolutt kommer til å gjøre i nærmeste fremtid dersom dere ønsker det.

 

4. Er det noen som poster innlegg for Erik på Instagram nå som han spiller inn farmen?
Ja, det er flere personer som har postet innlegg for Erik. Det er meg også er det et par kompiser/kollegaer som har gjort litt for han. Han er veldig opptatt av at det skal være mye aktivitet på sosiale medier selv om han er på innspilling!

 

5. Skal du og Erik på sommerferie sammen når han kommer tilbake fra Farmen Kjendis?
Vi har faktisk ikke planlagt noe i sommer enda. I perioden før Erik reiste inn på Farmen har det gått i ett for begge oss to og da har vi heller ikke fått tid til å planlegge noe å gjøre i sommer. Mest sannsynligvis skal Erik og noen kompiser reise ned til Marbella på samme tid som oss, men det er heller ikke helt avklart enda. Jeg håper i hvert fall at vi får gjort mye gøy sammen i sommer!

 

6. Kan du legge ut et treningsprogram på bloggen din?
Jeg trener faktisk veldig lite nå for tiden i forhold til hva jeg har gjort tidligere, men selvsagt skal jeg få lagt ut et treningsprogram til dere! Jeg tenker å lage et eget innlegg om dette.

 

7. Skal du fortsette på sykepleien?
Ja, jeg kommer nok til å gjøre ferdig utdanning min. Nå som jeg er halvveis i studiet har jeg et stort ønske om å fullføre dette og få en bachelorgrad i sykepleien. Det kommer utrolig godt med i fremtiden og i tillegg liker jeg å studere!

 

8. Er ikke du og Julie like gode venner lengre? Føler ikke du snakker så mye om henne.
Jeg og Julie er like gode venner enda, jeg skjønner ikke helt hvor dette kommer i fra?
Julie bor dessverre veldig langt unna meg og vi får ikke like mye tid lenger til å møtes. Hun bor for det meste i Oslo, men flytter nok til Bergen for å studere ferdig utdanningen sin der, mens jeg bor hjemme i Stavanger. De gangene jeg er med Julie pleier vi å poste en del bilder også videre sammen, men jeg skriver ikke så mye om henne i innleggene mine i og med at det ikke passer helt inn.

 

9. Hvilke andre gutter synes du var kjekke i årets sesong av Paradise Hotel, utenom Erik da selvfølgelig?
Morsomt spørsmål.. Erik er jo definitivt den aller kjekkeste gutten, selv om alle de andre også er det! I og med at jeg har svart på dette spørsmålet før og dere vil ha et mer konkret svar skal dere få det. Jeg syns både Leo og Oskar også er noen super kjekke gutter!

 

10. Kan moren din bli kreftfri?
Det vet vi ikke enda. Hun må først begynne på cellegiften også må vi vente og se hvordan kroppen hennes takler det. Jeg vet at den typen eggstokkreft som hun har er svært farlig og aggressiv, men selvfølgelig skal hun bli frisk! Hun er det sterkeste menneske jeg kjenner og da skal hun søren meg også klare å kjempe seg gjennom denne kampen.

 

11. Du har jo trent før har du noen tips til hvordan man kan få bedre kondis?
Ja, en god kondisjon er en av mine bedre ferdigheter når det kommer til idrett og trening. Jeg trente omtrent hver dag før når jeg spilte fotball og håndball, og da kommer ofte kondisjonen av seg selv i og med at vi sprang nesten hele økten. Husk at jeg er ingen treningsekspert, men for meg så var det aller best og springe intervaller. Dette har noe med at når man spiller fotball og håndball er det hele tiden start/stopp. Man springer gjerne alt man kan i perioder også stopper man litt opp, det samme gjør man med intervaller. Dersom man generelt bare vil ha en bedre kondis tror jeg det er lurt å jogge så ofte som mulig og strekke seg mot nye mål hele tiden. Det er viktig å gjerne springe lengre og raskere etterhvert som man er vandt til en viss strekning og tid.

 

12. Hvordan var ditt første kyss og når var det?
æææ, dette husker jeg faktisk ikke. Jeg var veldig liten da og regner med at det var i barnehagen da vi hadde den såkalte kysseleken, hehe. Ellers var nok mitt første ordentlige kyss med eksen min, mer husker jeg dessverre ikke.. Det er faktisk litt trist jeg ikke husker det, føler det er et litt spesielt øyeblikk i livet, men men.


Husk å still meg alle de spørsmålene dere lurer på til neste gang så skal jeg prøve og få svart på absolutt alt og alle spørsmålene!


Blogglisten
hits

DET BESTE OG VERSTE VED MEG

 

– Innlegget inneholder adlinks –

TOPP – HER   |  BUKSE – HER

 


 

MINE BESTE EGENSKAPER


Jeg er en omsorgsfull og en snill person. Jeg bryr meg kjempemye om andre mennesker og er sjeldent frekk eller slem. Jeg er faktisk heller aldri noe stygg i munnen til andre mennesker. Dere fikk ikke sett så mye av dette, men inne på Paradise Hotel var jeg også veldig godt likt og jeg tror de aller fleste kan bekrefte at jeg er en snill og en god person.

 


Jeg blir lett og veldig kjapt glad i andre mennesker og folk liker meg når de blir godt kjent med meg. Helt siden jeg var liten har jeg alltid likt å møte nye mennesker. Jeg har hele tiden syns synd på tiggere, mennesker med en fysisk og psykisk skade og mennesker som har det vondt generelt.. og mye mer. Jeg tror selv at dette har gjort at jeg liker å møte nye mennesker samtidig som jeg har forståelse for dem. Jeg blir da super glad i mange mennesker kjapt. 

 


Jeg er en god lytter! Det er ikke alltid jeg er like flink til å prate og formulere meg riktig, men jeg vil i hvert fall si at jeg må være en av de aller beste en person kan snakke til.

 


Ellers er jeg forståelsesfull. Dette henger mye sammen med punktet over. Jeg er veldig forståelsesfull og når jeg lytter til andre mennesker klarer jeg og se ting i fra deres side. Jeg elsker denne egenskapen og syns den er så viktig i dagens samfunn. Man skal faktisk ha en forståelse for andre mennesker og spesielt nå i dagens press fra alle kanter vil jeg si.

 


Jeg er også veldig hjelpsom med tanke på det og stille opp å hjelpe andre. Jeg sier sjeldent nei og trives godt med det.
 

 


 

MINE VERSTE EGENSKAPER

 


Av en eller annen grunn sier folk som møter meg at de trodde jeg var en bitch? Altså hallo, jeg er ingen bitch. De som sier det kan heller prøve å bli kjent med meg så får de ta det standpunktet da, om jeg er en bitch eller ikke!

 


Ellers er jeg svært utålmodig. Jeg klarer aldri å vente på at det skal bli min tur, spesielt på skolen da vi måtte rekke opp hånden for å få lov til å snakke. Jeg er tålmodig når det kommer til å vente på andre mennesker og lytte, men ikke når jeg selv må vente på at noe skal skje meg.. som f.eks det å så i en kø, da klikker det for meg!

 


Jeg er en pysete og egentlig en litt redd person. Når det er noe jeg føler meg trygg på så er det ikke noe problem i det hele tatt, men med engang det er noe jeg er redd for som f.eks vann og fly så er jeg skikkelig pysete og redd. Jeg hopper da ikke fra 5m i svømmehallen med mindre det er noen som har pushet meg i flere timer. 

 


Jeg er også veldig spontan. Dette kan jo tolkes som både positivt og negativt, men i min forstand kan det være at jeg plutselig kjøper en sydentur eller blir med ut på byen en kveld, noe som fører til hangover eller en krympende lommebok.. Jeg tenker meg ikke alltid om og gjør det jeg plutselig kjenner for. Et annet eksempel er tatoveringene mine som alle er tatt i en spontan situasjon, hjelp..

 

HUSK Å STILL MEG SPØRSMÅL TIL DENNE UKENS SPØRSMÅLSRUNDE!


Blogglisten
hits

INGRID + ERIK = ?

Hello there! Jeg tenkte jeg kunne oppklare et par ting til dere.. Flere ganger daglig får jeg seriøst et drøss med spørsmål og påstander rundt forholdet til meg og Erik. Jeg har full forståelse for enkeltes nysgjerrighet og spekulasjoner, men nå holder det! De aller fleste har nok fått med seg eller får med seg nå at Erik er på innspilling til Farmen og dette medfører at vi ikke får lov til å snakke sammen i det hele tatt. Jeg hater det, men slik er det bare, uff. Hadde vi bare fått lov til å ha en FaceTime i løpet av oppholdet, ÅRH!!

Det er også flere som har spurt om jeg egentlig er forelska i Erik i og med at jeg ikke skriver så mye og følelsene mine rundt han. Jeg og Erik er enda kjærester og jeg er veldig glad i han. Jeg trodde jeg var relativt åpen rundt følelsene mine til dere, men jeg har kanskje ikke vært åpen nok? Jeg er mer en bare glad i Erik, han betyr utrolig mye for meg og jeg savner han skikkelig mye. Nå for tiden skjer det store endringer i livet mitt og hode mitt holder på å eksplodere, hjelp..

Jeg beklager for at jeg har vært så elendig på bloggfronten i det siste, men nå skal jeg seriøst skjerpe meg. Jeg skal bli flinkere til å blogge enda mer, jeg lover. Ellers har dagen i dag vært travel. Den startet med blodprøvetaking på SUS – Stavanger universitetssykehus. Noe som dessverre kommer til å bli en vane for mamma før hun skal gjennom hver cellegift. Før man skal ta cellegift (hvertfall den typen mamma skal ta) er man nødt for å ta et par, kall det obligatoriske blodprøver. Dette gjør de for å sjekke blodprosenten, hvite og røde blodceller og mer. Når en går gjennom en cellegift brytes immunforsvaret ned og man bør/kan absolutt ikke bli forkjøla eller syk i den perioden.

Etter at vi hadde vært på SUS reiste vi til Athena klinikken på Hillevåg der mamma fikk tatovert øyenbrynene sine. Jeg får skikkelig vondt i hjertet av å skrive om dette. Jeg hater kreft og det er så ufortjent. Til dere som har kreft og som muligens leser dette her vil jeg bare si at dere er utrolig sterke som klarer og kjempe en så stor kamp, aldri gi opp! Jeg kommer virkelig til å være åpen om dette fra A-Å her på bloggen og håper det kan hjelpe flere der ute. Uansett, mamma er i hvert fall veldig fornøyd med øyenbrynene sine og ikke minst godt rysta til en heftig behandling med cellegift nå på mandag. Det siste vi skal gjøre i dag er å stikke innom frisøren og få klippet håret hennes kortere. Dette gjør at overgangen fra langt hår (det hun har nå) til null hår ikke skal være så stor.

Ellers håper jeg at dere får en fin kveld videre, vi snakkes!


Blogglisten
hits

UKEN SOM GIKK

 

Annonse | Lenker fra Nelly


Ukens tanke

Frykten for å dø.
Dette høres nok veldig rart ut, men den ene kvelden i Spania satt jeg ute på terrassen og tenkte mye. Jeg er redd for å dø og de aller fleste av oss kjenner nok noen ganger på den frykten for å dø. Hva skjer da? Finnes vi ikke mer? Jeg har også tenkt litt på om vi noen gang tenker på minnene vi har hatt tidligere i livet dersom man er død. Uff. Det virket ikke som den hyggeligste tanken, men sånn er livet! Alt er ikke perfekt og jeg er veldig sikker på at det er flere som har tenkt på dette.

 

Ukens høydepunkt

De gode kveldene i Spania.
Jeg har ikke et konkret høydepunkt denne uken i og med at jeg har gjort så mye gøy! Jeg setter i hvert fall veldig stor pris på de stundene jeg hadde sammen med familien min denne uken. Hver eneste kveld satt vi ute på terrassen i Spania og snakket sammen og koste oss!

 

Ukens nedtur

Hjemreise.
Jeg skrev litt om det i gårsdagens innlegg. Jeg trives godt hjemme, det er ikke noe problem å reise hjem sånn sett, men jeg vil ikke ha den tanken i hode som sier til meg at da var denne ferien over og det kan ha vært den siste med mamma. Jeg vet at dette ikke er den siste ferien jeg har med mamma! Hun er mer en sterk nok til å klare seg gjennom denne kampen, slik som hun har klart seg i tidligere kamper! 

 

Ukens craving

Kinamat.
Jeg elsker seriøst kinamat! Nam. Jeg tror alle vennene mine også kan bekrefte at det er min favorittmat, og da spesielt frityrstekt kylling i søt/sur saus, hehe. Det var noe av det siste jeg spiste i Spania og det første jeg spiste når jeg kom hjem i dag.

 

Ukens antrekk

TOPP – H&M |  SKJØRT – STRADIVARIUS

SHORTS – STRADIVARIUS (LIGNENDE HER ) | TOPP – BERSHKA | MAGEVESKE – STRADIVARIUS (LIGNENDE HER ) | SOLBRILLER – BERSHKA (LIGNENDE HER ). Jeg vet at Nelly har hatt en lignende veske som jeg har på bilde over, vil tro at det har kommet inn igjen eller at den kommer inn snart!

 

Ukens innkjøp

♡ Klær, klær og mer klær

♡ Krølltang

♡ Deksel til mobilen

 

Ukens must have

Musikk.
Jeg lever for musikk føles det ut som. Jeg hører musikk hele tiden: I bilen, når jeg blogger, når jeg sminker meg, når jeg soler meg, når jeg dusjer, når jeg sitter på do, hele tiden! Jeg føler selv at det forsterker følelsene mine. Er jeg er glad blir jeg enda gladere om jeg hører musikk! Det er livet.

 

Ukens mest leste innlegg

1. ANTREKK

2. UKENS SPØRSMÅL | KREFT, GRAVIDITET OG GIFTEMÅL

3. JEG HADDE VALGT PENGER FREMFOR ERIK

 

Syns dere jeg skal ha noen andre ukens..? 
Gjerne legg igjen en kommentar med ditt tips!


Blogglisten
hits