HØSTLANSERING PÅ LATTER

 

Annonse / Lenker fra nelly

BUKSE – HER, SKO – STEVE MADDEN, TOPP – BIKBOK, BELTE – HER

Hei dere! I går var jeg på TV3 sin høstlansering hvor vi fikk se hvilke programmer som skal komme på skjermen i høst og gjett om jeg gleder meg! Eventyrlig oppussing er vel det programmet jeg gleder meg mest til i og med at jeg elsker interiør og oppussing. Høstlanseringen var på Latter her i Oslo og det var helt stappa med mennesker. Det er veldig lenge siden jeg har vært så starstruck som det jeg var igår, hallo, Kristian Kjelling var der, hehe. Det var skikkelig god stemning med åpen bar, servering av mat og mye god musikk! 

Jeg skal ikke legge skjul på at det var en liten ting som skjedde på slutten av kvelden som gjorde meg skikkelig opprørt og lei meg. Grunnen til at jeg velger å skrive om dette er fordi jeg ikke vil legge skjul på ting som ikke alltid er bra. Jeg hadde det jo kjempegøy, men selv om man av og til har det gøy kan andre ting oppstå som ødelegger dette og da er det heller ikke nødvendig og legge skjul på det.

Det var en person som fikk meg lei meg og uvel. Denne personen mener at jeg bruker henne for å få lesere på min blogg, at jeg namedropper henne. Nå når jeg skriver dette velger jeg å ikke skrive navnet hennes for å ikke gi henne vann på mølla. Problemet her er at jeg “bruker” ingen for å få lesere, men når jeg har spørsmålsrunde og mange folk spør meg: “hva syns du om diskusjonen mellom x og x” da svarer jeg. Denne saken ble skrevet om i VG, Dagbladet og mange andre bloggere/influencere har hengt seg på den diskusjonen fordi det handler mye om sak og ikke nødvendigvis person. Det jeg ikke helt forstår er hvorfor det alltid skal være et problem når jeg sier min mening og ikke andre. Jeg kopierer heller ingen, men dersom vi har vært på samme eventer, festivaler også videre sier det seg selv at man skriver mye om det samme, på hver vår måte. Ellers er det ikke noe kopi, men denne personen velger å si det for å fremme seg selv og for å overbevise seg selv om hun er den som “kommer opp med alle ideene”. 

I går kveld følte jeg at det var ubehagelig og være sammen med denne personen og ikke minst at denne personen var ufin mot meg, ikke direkte, men man merker godt når andre mennesker ikke vil ha deg med på ting. Det å stå der alene mot flere mennesker som ikke kan si sin mening og snakke om ting er vondt og selv om jeg sa til disse menneskene at jeg kunne gå en annen plass eller at vi kunne gå sammen og spise var det ikke noe respons og få. Det var sårende og jeg skulle ønske at det var en mulighet for å få snakket om ting og ordne opp. Hva har jeg gjort som gjør at dette skjer? Og hva godt får hun utav og være sånn? Kanskje det enda handler om det som skjedde inne på Paradise Hotel? Jeg vet ikke.

Jeg hører ting fra forskjellige mennesker om hvorfor denne personen oppfører seg sånn. Det jeg vil si her er at selv om jeg hører ting fra andre bryr jeg meg ikke om det fordi jeg vet at det kan være rykter eller tullesnakk. Poenget her er at kvelden min ble ødelagt på grunn av småting som jeg stadig føler at jeg blir beskyldt for og jeg orker det ikke mer. Beklager for et litt nedlatende innlegg, og jeg mener ikke å henge ut denne personen, men jeg har også følelser akkurat som denne personen jeg snakker om, og da syns jeg at jeg kan få dele mine ærlige tanker og opplevelser her på en saklig og ordentlig måte.


Blogglisten
hits

REDSELEN ER BORTE

Hei dere! Nå har jeg ankommet Oslo for kanskje 50 gang dette halvåret og gjett om jeg er lei av fly. Jeg har tidligere skreve litt om flyskrekken min og at den ikke kan stoppe meg i å reise rundt, noe den heldigvis ikke har! Det som er sykt her er at jeg egentlig ikke er særlig redd for å fly lenger, tenk det? Jeg aner ikke hva som har skjedd, men jeg tror at all flygingen har gjort at jeg ikke ser på det som noe skummelt lenger. Jeg skal ikke legge skjul på at jeg til tider i luften blir litt redd, men da er det isåfall turbulens som er årsaken. Jeg merker også at så lenge jeg holder meg selv opptatt med enten musikk, spill eller serier går tiden mye kjappere og jeg glemmer rett og slett ut alle lydene og ristingen, bare et lite tips til dere!

Over til noe annet, jeg er som sakt i Oslo og har en del planer som jeg har lyst til å få gjort denne helgen, jeg kommer også til å dele dette med dere etterhvert som det skjer! Nå skal møte Ina og Newa, og de har jeg virkelig savnet mye den siste tiden! Gleder meg.


Blogglisten
hits

DETTE ER HELT SYKT

 

Annonse / Lenker fra Nelly

Dette er helt sykt. Hvor skal jeg begynne?
I flere måneder har jeg valgt å bruke vippeextensions, nettopp fordi jeg sparar mye tid om morgenen også syns jeg det er fint med fyldige og lange vipper. Jeg vet at jeg egentlig har veldig lange og fine vipper, men for et par uker siden valgte jeg å ta an pause fra vippeextensions og heller spare mine egne vipper i en liten periode. Tro meg – jeg fikk bokstavelig talt sjokk over hvor kjapt vippene mine vokste på grunn av Komorebi bryn- og vippeserumAllerede etter 2 uker merket jeg forskjell og se hvordan de ble, herregud. Jeg legger til et bilde under! De ble skikkelig lange med tanke på hvor utslitte de egentlig var etter at jeg hadde hatt vippeextensions i flere måneder. Jeg bruker det også på øyenbrynene mine for og få dem fyldigere, men jeg har en tendens til og nappe de hårene som popper opp der, fordi jeg får helt fnatt når jeg ser hår utenfor formen av brynene. Til neste gang skal jeg vise dere forskjellen på øyenbrynene mine også!

BRYN- OG VIPPESERUM HER

Forrige uke valgte jeg å legge på vipper igjen, jeg skal ærlig innrømme at jeg er avhengig av vippeextensions, noe som egentlig er veldig trist med tanke på at vippene mine har blitt så lange og fine etter bruken av Komorebi i et par uker. Det jeg vil frem til er at man får helt syke resultater på kort tid og det funker – jeg har prøvd og er avhengig. Det jeg elsker med Komorebi er at selv om man har vippeextensions eller ikke vil det uansett styrke vippene dine. Jeg bruker det hver eneste dag både på øyenbrynene mine og vippene selv om jeg har vippeextensions!

Jeg brukte Komorebi rett etter at jeg kom hjem fra Paradise Hotel selv om jeg hadde vippeextensions da også. Da jeg tok en liten pause fra vippene og skulle sette på nye spurte faktisk hun som legger vippene på meg om det var Komorebi som hadde holdt dem så bra og hun ble sjokkert over resultatet.
 

3 GODE GRUNNER TIL Å BRUKE KOMOREBI


For det første er det utrolig billig, samtidig som det funker super bra! Kan kjøpes på Nelly HER – Nå 199kr (60%).


For det andre er det ikke testet på dyr, og produsert i Sverige.


For det tredje gir det fyldigere, lengre og sterkere vipper/øyenbryn. 

 

KLIKK HJEM PRODUKTET HER


Blogglisten
hits

MITT NYE HÅR + RABATTKODE

 

Annonse

Okei, jeg ler av meg selv. Jeg er skikkelig spontan og altfor nysgjerrig etter forandringer, noe som ikke alltid er like bra. For et par uker siden valgte jeg å farge det mørkebrune håret mitt til en blond farge i lengdene, tro meg – det var skikkelig fint og jeg var superfornøyd. Jeg skjønner ikke helt hvorfor jeg gjør det jeg gjør, men et par uker med blondt hår var nok for min del! Jeg skal ærlig innrømme at jeg ble skikkelig lei av det og savnet da selvfølgelig mitt brune hår igjen, som vanlig. Hele livet har jeg syns at blondt hår er så fint og jeg har også vært klar over at med mitt brune hår er det vanskelig og gå over til blondt da det blir slitt og ødelagt. Mitt hår tålte heldigvis blekingen, men da jeg skulle til frisøren igjen idag for å farge det brunt var jeg redd det ikke ville tåle dette. Det gjorde det og jeg er brunette igjen! Deilig.

Jeg har også fått en rabattkode til alle leserne mine hos Stine Vaaland på Nikita Hair M44. Bruk rabattkoden: Ingrid20 og få 20% rabatt på behandlinger ut September!

Hun er så flink og det er en grunn til at jeg velger å dra til henne hver gang jeg ønsker og gjøre noe med håret mitt. Hun er faktisk den eneste frisøren som har fått håret mitt nøyaktig slik jeg ønsker og det er det jeg syns er aller viktigst med en frisør. Jeg føler veldig ofte at frisører klipper mer enn det kundene ønsker, farger aldri håret slik man vil, og at det er utrolig vanskelig og bli fornøyd nok til at man skryter til frisøren! Jeg vil med hånden på hjerte si at Stine får til alt dette og mer en det, derfor fortjener hun skryt her på bloggen.

Her kan dere se hvordan håret mitt så ut før.

Resultatet, så fint.


Blogglisten
hits

DETTE FÅR MEG SKIKKELIG IRRITERT

 

Annonse / lenker fra Nelly

LIGNENDE SKJØRT HER / LIGNENDE FANNY PACK HER / TOPP BIKBOK

Når enkelte mennesker tar meg på rumpa
Etter at jeg kom hjem fra Mexico og Paradise Hotel gikk på tv-skjermen opplevde jeg flere ganger at gutter tok meg på rumpa på byen. Hva er greia med det? Jeg har aldri opplevd noe lignende før. Jeg prøver og kose meg når jeg er på byen, men det er veldig vanskelig og ubehagelig når man kjenner at flere hender grabber til deg bakfra som om du er slags dukke uten følelser og personlighet. Den ene gangen gikk det faktisk så langt at både jeg og Erik ble skikkelig rasende og dro hjem fra byen. Det er ikke noe hyggelig i det hele tatt og jeg hadde så lyst til å bare dytte disse personene så langt unna meg som mulig, men det gjorde jeg ikke. Heldigvis. Jeg forstår ikke hva som er så gøy med å ta tak i andres rumper helt uten videre? Er det en måte og få oppmerksomhet på? Vel, for min del er det ikke tiltrekkende eller hyggelig og jeg anbefaler at de som holder på slik stopper.

Når mennesker avbryter meg midt i en viktig samtale/diskusjon
Jeg har også opplevd flere ganger at noen mennesker bevisst har skikkelig lyst til å være irriterende. Ikke misforstå meg, det er veldig hyggelig når folk kommer bort til meg og vil snakke. Det er bare utrolig slitsomt når jeg er midt i en samtale med andre og jeg avbrytes flere ganger. På palmesus f.eks hadde Erik og jeg en viktig samtale. Midt i denne samtalen kommer det flere bort som ønsker og snakke, da jeg ber disse om å vente litt blir det ikke respektert. Det som derimot skjer er at de henger seg rundt nakken på oss, prøver og ta bilde, og snakke, selv om vi ber dem om å vente. Vi er mennesker vi også og det er faktisk ikke så vanskelig og vente et lite øyeblikk og la to personer få snakke ferdig etter at vi ber dere om å vente.

Dobbeltmoralske mennesker
Dette er kanskje noe av det som har irritert meg mest etter at jeg kom hjem. Folk sier en ting og gjør noe helt annet. Jeg er kanskje en av de personene til tider selv, men hvorfor ha denne holdningen hele tiden? Det er ikke vits og beskylde andre mennesker for ting som du selv gjør, vær så snill. Det merkes godt og er skikkelig kleint og se på.

Når folk tror at de vet alt om meg
Jeg deler utrolig mye på sosiale medier om meg og mitt liv, og da er det en selvfølge at folk vet en del ting om meg, men husk at jeg ikke deler alt.

De som ikke bruker blinklys
Hahaha, jeg vet at det garantert er flere der ute som blir skikkelig irritert når andre ikke bruker blinklys på bilen. Det koster oss ett ekstra sekund og en liten bevegelse med armen. Tenk at det lille sekundet og den lille bevegelsen gjør vanvittig mange mennesker mindre irritert i hverdagen!

Når jeg har lyst til å se på en serie og andre snakker
Det hender ofte at jeg gleder meg til å se en serie eller en ny episode av en serie også sitter det flere andre rundt som snakker i ett sett, selv etter at jeg har bedt de om å være rolige.. 


Blogglisten
hits

FØLER MEG 10 KG LETTERE

Da var det en ny uke og enda en ny dag på SUS – Stavanger universitetssykehus sammen med mamma. Jeg vil bare takke alle som bruker litt av sin tid på dele sine historier med meg angående kreft og som støtter meg og mamma i dette! Jeg prøver å svare på alt jeg kan, men da jeg først valgte å dele at mamma har kreft hamstret det inn med meldinger og det var nesten umulig å få tid til å svare på alt! Det betyr i hvert fall veldig mye for meg og tro meg – det betyr mye for mamma også som får se alle meldingene dere sender!

EN LITEN OPPDATERING

Hvordan går det med moren din?
Hun har det bra. De tre siste ukene har hun faktisk valgt og få seg en PT som hjelper henne i gang med trening. Dette er noe som motiverer henne og som gjør at hun føler seg bedre. Det er veldig mange med kreft som ikke orker å trene, men for mamma er treningen veldig viktig og jeg kan med hånden på hjerte si at hun virker frisk og kreftfri. Hun sier også at hun føler seg frisk.

Hvordan har cellegiften virket på kroppen hennes?
I dag fikk vi svar på en CT hun tok på Fredag. Mamma tok en CT etter at hun fikk svar gjennom en blodprøve at hun hadde eggstokk kreft. Dette var for å sjekke hvor hun eventuelt hadde kreftsvulster, og de er jo nå operert ut, heldigvis. Hun har tatt 3 av 6 cellegift behandlinger med 3 ukers mellomrom og for at legene skal vite om cellegiften har hatt effekt tar de da en ny CT når hun er halvveis i behandlingsforløpet. Jeg føler meg 10kg lettere og har vært veldig redd og spent på hvordan cellegiften har virket på kroppen hennes. I dag fikk mamma beskjed at cellegiften hadde virket positivt og at kornene av kreft som ligger igjen rundt mageområdet ikke hadde blitt større, men mindre! Kreftcellene hennes produserer også vann, og nå etter 3 behandlinger med cellegift viser det også til at de ikke produsere like mye vann lenger! Cellegiften gjør altså jobben sin og takk alt som finnes for det. Både for mamma sin del og resten av oss rundt henne var disse nyhetene skikkelig motiverende og selv om hun har fått beskjed at hun aldri vil bli kvitt kreften, har vi motet oppe og tror på et lite mirakel.


Blogglisten
hits

JEG TRENGER EN PAUSE

Beklager for at jeg ikke har fått blogget skikkelig i helgen som var og jeg skal absolutt bli bedre på det. Det tar litt tid til å bli vandt med å planlegge innlegg når man vet at man kommer til å ha det travelt fremover. Helgen min har vært skikkelig travel og jeg har i utgangspunktet hatt lyst til å bare kose meg. Jeg koser meg med bloggen, men av og til trenger man å bruke tid på seg selv og venner, noe jeg valgte å gjøre i helgen. Utopia festivalen i Stavanger var skikkelig bra i år og jeg anbefaler alle til å dra dit neste år igjen! Jeg må si at jeg er positivt overrasket, for i fjor var det faktisk ikke så bra. Heldigvis valgte jeg å satse på at det var bedre dette året og det var det! Selv om festivalen absolutt var verdt turen, er jeg lei av fest og alkohol.

Etter at jeg kom hjem fra Paradise Hotel har jeg vært på en del eventer, festivaler og byturer generelt. Jeg er skikkelig lei av det og trenger en liten pause fra akkurat det der i et par uker. Jeg vil heller fokusere mer bloggen, trening og familie enn festing. Er det lov og si at jeg er lei av fest og alkohol? Som en Paradise deltager føler jeg folk ofte kan forvente at du skal delta på alle mulige fester og arrangement og da skal man helst være den største festløven i tillegg. Er det en ting jeg ikke er så er det en festløve, derfor passer det meg midt i blinken med en liten pause fra all festingen!

Forresten så slenger jeg med et lite bildedryss fra Utopia festivalen i helgen:

Fine venninnene mine!


Blogglisten
hits

ANTREKK | UTOPIA FESTIVAL

Hele antrekket er fra Pretty Little Thing (PLT)
Det gjelder da øredobbene, strømpebuksen, shortsen, toppen, bum bag, jakken og glitteret, hehe. Elsker forresten de svart matte neglene mine til dette antrekket!


Blogglisten
hits

FILLERS I LEPPENE?

Rykte nr. 1
At du hater Erik.
Nei, vi er gode venner og jeg hater absolutt ikke Erik.

Rykte nr. 2
At du har tatt fillers.
Ja, det har jeg. Tenkte jeg kunne skrive et eget innlegg om det.

Rykte nr. 3
At du slo opp med Erik fordi du trodde på alle ryktene om han og Martine på Farmen.
Nei. Dette stemmer overhode ikke. Martine og Erik hadde begge to kjærester da de var på innspilling til Farmen. Martine har heller ingenting med hvorfor det ble slutt mellom meg og Erik.

Rykte nr. 4
At du hadde sex med Marius (mp) da du var sammen med Erik.
Neeeei, hahah. Jeg har aldri hatt sex med Marius! Husk at han er veldig god venn med Erik og meg, så nei, det hadde aldri skjedd.

Rykte nr. 5
At du er en fantastisk bra person.
Tusen takk. Det var skikkelig hyggelig og jeg håper at det rykter der stemmer!

Rykte nr. 6
At du løy til fansen om å ha slått opp med Erik slik at dere kunne ha et privat forhold.
Nei, jeg vet ikke hvor mange ganger jeg må si at vi ikke er sammen.

Rykte nr. 7
At du har silikon i brystene.
Ja, det har jeg.

Rykte nr. 8
At du farga håret for å bli sammen med Erik igjen.
Dette stemmer heller ikke! Dere skal ha for fantasien i hvert fall, så morsomt.

Rykte nr. 9
At du har hatt sex med ti gutter at du slo opp med Erik.
Nei, jeg har ikke det. Jeg skal ærlig innrømme at jeg har hatt sex med mindre enn ti personer gjennom hele livet.

Rykte nr. 10
At du hadde sex med alle inne på Paradise Hotel.
Nei, det hadde jeg heller ikke! Da hadde jeg hatt det travelt gitt.

Rykte nr. 11
At du ikke er sammen med Erik fordi du er lesbisk.
Jeg er ikke lesbisk og det er heller ikke grunnen til at det ble slutt mellom oss.

Rykte nr. 12
At du aldri sminker deg.
Jeg bruker ofte sminke, men klarer meg også fint uten. De gangene jeg sminker meg vil jeg si selv da at jeg ikke bruker så mye sminke.


Blogglisten
hits

SILIKON I RUMPA?


Hei dere! For et par dager siden skrev jeg på Instagram at dere skulle sende meg de ryktene dere har hørt om meg, og gjett om jeg fikk mye respons? Jepp. Det er utrolig morsomt å lese alle ryktene som kommer inn om meg, dere skal få lese en del av ryktene her. Ellers kan jeg allerede si at en del av ryktene er sanne og veldig mange er usanne. Dersom dere har lyst til å være med og skrive inn slike rykter og spørsmål er det bare til å følge meg på Instagram her.

Rykte nr. 1
At Erik slo opp med deg fordi du var utro.
Nei, jeg har ikke vært utro og vi ble begge enige om at det ikke funket mer som kjærester.

Rykte nr. 2
At du brukte Erik inne på Paradise Hotel og ble sammen med han for å være snill.
Dette stemmer heller ikke. Jeg har aldri brukt Erik noen gang. Jeg holdt tilbake på følelsene mine for han inne på hotellet fordi jeg var redd for at han skulle bruke følelsene mine i hans spill. Da vi kom hjem ble vi enda bedre kjent og hadde lyst til å være kjærester. Jeg ble ikke sammen med han for å være snill.

Rykte nr. 3
At du har forandret deg mye siden Paradise Hotel.
Ja, dette stemmer. Jeg vet at jeg har forandret meg en del både positivt og negativt. Etter at man har deltatt i et realityprogram er det flere som en mening om deg og tror at de vet alt. Det er utrolig tøft og man er nødt for å takle det presset og de meningene. Ellers vet jeg at jeg har blitt en bedre person. Jeg vet hva som er viktig for meg og jeg har også lært å ta egne valg og stå for det jeg mener. Det som kanskje er tøffest etter Paradise Hotel er at jeg ikke klarer å tilfredstille alle vennene mine og familie.

Rykte nr. 4
At du er gravid.
Nei, jeg er ikke gravid. Hva for deg til å tro det, heheh? 

Rykte nr. 5
At du snuser.
Ja, det trodde jeg de aller fleste visste etter å ha sett episoden hvor jeg sjekket inn i uke 2. Alle jentene syns jeg var så ekkel og stygg fordi jeg snuste, morsomt.

Rykte nr. 6
At du og Martine Lunde er uvenner.
Hææ? hvor kommer dette fra? vi er ikke uvenner. Jeg kjenner såvidt Martine og etter de få gangene vi har snakka sammen virker hun som en skikkelig hyggelig og ordentlig jente!

Rykte nr. 7
At du og Joakim fra årets sesong hadde hatt sex dersom det ikke var for Erik.
Nei, jeg og Joakim er bare venner og ikke noe mer. Hadde vi hatt lyst til å ha sex hadde det skjedd i de ukene vi var partnere der inne og i hvert fall ikke på grunn av Erik.

Rykte nr. 8
At du og Erik egentlig er sammen enda.
Nei og nei og nei. Vi er ikke sammen!!!

Rykte nr. 9
At du har funnet deg en ny.
Nei, det stemmer heller ikke. Jeg trives godt alene for øyeblikket og det siste jeg ønsker akkurat nå er å forhaste meg inn i et nytt forhold.

Rykte nr. 10
At du prøver å være som alle andre.
Da lurer jeg på hvem alle andre er. Jeg er meg selv og det kommer jeg alltid til å være!

Rykte nr. 11
At Erik flytter inn til deg.
Erik bor i Oslo og jeg bor hjemme, han skal ikke flytte inn til meg.

Rykte nr. 12
At du har tatt silikon i rumpa.
Morsomt, nei jeg har ikke gjort noen ting med rumpen min. Ingen operasjoner eller noe! Det kommer heller aldri til å skje.


Blogglisten
hits