HELGENS USUNNE MATHANDEL

Det er helg og det betyr en helt annen handleliste! Denne helgen har jeg fått besøk og det betyr kos på menyen, derfor har jeg handlet inn en del usunne ting som vi skal kose oss med, uten å ha dårlig samvittighet, fordi jeg syns det er viktig å kose meg også i ny og ne. Denne uken ble det chips, dip, juice og mye mer!! Vi hadde taco i går og fortsetter i dag med å spise ute i byen og kose oss fullt ut.

Forresten, jeg har to supergode tips til dere under for hva dere burde smake og kjøpe med dere nesten gang dere er ute å handler. Jeg håper dere liker disse innleggene. Det er fortsatt mange som spør om jeg jevnlig kan vise det jeg spiser og det er også mange som lurer på hvordan jeg klarer å spise så sunt, derfor deler jeg dette nå. Vi spiser sunt alle dagene i uken og derfor nyter vi helgene med kos, men det betyr ikke at alle måltidene våre er usunne, bare sånn det er sakt. Selv om vi lever på denne måten får vi resultater, det handler bare om å begrense inntaket! Dette blir da helgens kos delt på flere personer. Ellers håper jeg at dere får en fin helg, jeg og venninnene mine skal en tur på Fløyen nå.

Dersom dere ikke har smakt denne enda burde dere smake den neste gang dere skal ha taco! Den er god både varm og kald skal jeg si dere og tro meg – det går ikke en dag uten taco der denne ikke er med i lefsen.

Det andre tipset er denne! Fyfader så digg det er på varme brød i helgene. Dette anbefaler jeg på det sterkeste. Dere kommer til å takke meg i ettertid, husk mine ord, HAHA.

5 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg