TANKER DEN SISTE TIDEN

Reklame | NELLY

💭 Jeg får helt nok av at treningssentrene enda er stengt. Det er så jævlig kjipt og jeg merker hvor vanskelig og dyrt det er å få tak i både stenger, vekter og tilbehør man ellers finner til en ganske så ok pris! Noen ting må man bare finne seg i og jeg har full forståelse for at det er slik, men det suger virkelig.

💭 Uansett hvor jeg går eller hva jeg ser om dagene popper det opp barn, unger, babyer, mennesker som vil at vi skal ha barn, noen som sier at jeg hadde kledd å vært en mamma.. hm, jeg blir helt utav det og kjenner at jeg gleder meg veldig mye til den dagen eventuelt kommer, men det er dessverre ikke helt enda altså! Vi får smøre oss med tålmodighet og helle leve her og nå.

💭 Det begynner å stige i dødsfallene rundt omkring av corona-viruset og dette kjenner jeg er ganske ubehagelig og trist. Hvor kom egentlig dette viruset fra? Er jeg gal om jeg tror det er et viruset oppfunnet av mennesker? I dont know, men det skremmer meg og endelig føler jeg at folk tar det på alvor, men fortsatt er det sjukt. Vi får krysse fingrene for at ting blir bedre med tiden og at folk vi kjenner inkludert oss selv har det bra om dagene. Det har jeg i hvert fall – og jeg er ikke så fryktelig redd som jeg kan uttrykker meg for, men jeg tar det på alvor, holder meg mest mulig hjemme og finner glede i mange nye ting jeg ikke har gjort tidligere, som det å rydde hjemme og slikt, haha! Det er deilig det også i blant.

💭 I dag skal jeg bake noe, om det er boller, rundstykker, what so ever. Jeg må bake og får det virkelig ikke ut av hode! Alle baker om dagene og jeg blir jo fristet i hjel overalt på sosiale medier. Det virker som å bake er noe de fleste bruker tiden sin på i karantene i hvert fall og gud som det frister. Har dere noen tips (helst med oppskrift) på noe digg jeg burde bake i dag?😍

💭 Jeg klarer ikke å la være med å skryte av Henrik og av oss to sammen! Jeg er så takknemlig for at jeg møtte han, for at vi flyttet inn sammen for snart ett år siden og at vi i dag er bestevenner og samboere. Han er alt jeg kan drømme om og jeg gleder meg så utrolig mye til alt vi skal gjøre sammen i fremtiden. Jeg tenker faktisk på han hver dag, får fortsatt sommerfugler i magen, klisje? Jepp.. jeg kan sitte å se på han og smile for meg selv og vi får latterkrampe nesten hver eneste dag fordi vi har det så morsomt sammen. Jeg tror og håper at jeg er det samme for han også, jeg vet jo det. Vi er flinke til å si fine ting til hverandre og det er noe jeg vil råde dere også til å gjøre fremover. Bli flinkere til å fortelle at du er glad i de personene du er det i! <3

💭 Hvorfor er det slik at magefølelsen min i de aller fleste tilfeller stemmer? Nå nettopp skulle jeg kjøpe noen vekter, magefølelsen min sier at noen andre akkurat kjøpte de og hva stemte? Jo magefølelsen. Jeg hater det der.. det føles nesten ut som jeg kan spå min egen fremtid ved å kjenne så sterkt på den magefølelsen. Detter skjer meg ganske ofte og noen ganger skremmer det meg. Opplever dere slikt ofte?

💭 Jeg netthandler og shopper meg gal i disse tider jeg!! Hva skal jeg gjøre? Hahaha. Klær hit og klær dit.. og skapet er helt bombardert med klær som ikke får plass i hyllene. Jeg sitter å ser på nettsider og plutselig dukker det opp piercinger, smarte løsningsting, planter, interiør, treningsting, bla, bla og bla. Uansett, jeg kom over at Nelly har opp til 70% rabatt på dritmye fint!! Altså nesten alt som er på rabatt er klær jeg bruker hver eneste dag og som jeg har i garderoben min. Klikk HER for å komme direkte inn til salget.

💭 Jeg er livredd for å miste musklene mine, herlighet det skal bli deilig å komme ordentlig i gang med trening igjen! Det gledes så sjukt mye og vi er snart i mål, woopwoop.

SNIKTITT PÅ HJEMMEGYMMEN VÅR + KUL I HODE

Hola amigos! Jeg har virkelig tatt meg selv i å være pinglete den siste helgen, haha! Kan dere tenke dere hvordan jeg må ha hørt ut for Henrik hele helgen? Jeg er absolutt ikke den late kjæresten som ikke hjelper til med handy arbeid, det er bare gøy, men herregud så dårlig jeg er til å løfte ting, spesielt planker og drit. Og når jeg først ikke liker det jeg gjør kan jeg sutre litt, men kun når det er slike løfte greier. Løfting er virkelig ikke min greie for fingrene eller neglene mine! Jeg blir dritredd for å brekke neglene mine, det gjøøøør så vondt (snakker av erfaring). Poenget er at jeg tåler så lite når det kommer til å løfte tunge kommoder, planker og ting med spisse ting man kan få skader av, jeg er rett og slett ikke vandt til det. Å bli skitten eller å arbeide i flere timer i strekk gjør meg ingenting, men å løfte ting eller ta i spisse, flisete ting er jeg dritredd for, jeg orker ikke.

Vet dere hva jeg klarte idag? Å dunke hode så hardt i en dør i en arbeidsbil at jeg fikk en svær kul på hode, hahaha! Jeg orker ikke.. ler mens jeg skriver dette. Det er så typisk meg når jeg først skal arbeide fysisk hardt. Det var jo dritvondt også, jeg overdriver ikke, dere skal få se bilde under.

Ellers da, over til poenget! Vi er godt i gang med den lille gymmen vår her hjemme og elsker hvordan det begynner å se ut! Det er fortsatt garasjen vår der vi skal parkere, likevel er det superdeilig å kunne ha en gym der inne som vi kan bruke de gangene vi må og vil. Helt fantastisk er det og enda gøyere er det å gjøre tingene selv, lage det personlig og kose oss når vi faktisk holder på å pusse opp. Det er kjempegøy og jeg er stolt over hvordan Henrik og jeg jobber sammen om slikt. Han viser og jeg lærer, null klaging og 100% fullførelse. Vi takler ikke når ting blir halvgjort eller blir liggende uferdig, that`s not us. Så, jeg slenger med noen bilder av hvordan det ser ut så langt, en liten sniktitt rett og slett! Husk at vi er ikke i nærheten av ferdig, det skal lydisoleres, komme mer treningsgreier inn og noe mer bygging, jeg husker ikke alt, men det mangler fortsatt en del både i gulv, vegger og tak.

Jeg vil ikke vise dere resultatet før det er helt ferdig, da tror jeg dere kommer til å bli svært importert over oss, for fy søren så fint og bra det blir der inne. I tillegg skal vi sette vårt preg på det og lage det noe personlig, noen små finisher her og der som dere også skal få se, det er nok ikke så lenge til. Vi er svært effektive!!😍

Dette bilde ble tatt før vi malte og slikt, litt halvveis, men slik er det i en garasje, trenger ikke å være “innepent” til punkt og prikke.

Dette stativet er omtrent det eneste vi trenger for å ha gode økter hjemme!!

Vi mangler gulvmatter, isolasjon + mye mer, men her får dere en liten sniktitt.

Se kulen min i pannen, auuuch!!😍

VI TESTER DERES RARE MATKOMBINASJONER *SPYR

Hei folkens! Vi tenker å prøve oss fast med i hvert fall en video hver søndag til dere og denne gang har vi testet deres rare matkombinasjoner som vi fikk tilsendt. Ewww.. ja! Noe var helt forferdelig, og noe var overraskende godt. Jeg håper dere liker videoen og abonnerer på kanalen vår slik vi poster flere videoer jevnlig til dere. <3

DENNE UKENS SPØRSMÅL

Mimrer tilbake til Bali.. årh..

Hvor mye fillers har du i leppene?

Jeg er veldig usikker, jeg har fylt i flere år samtidig som litt og litt går bort underveis også har jeg fjernet noe. I dont know.. det er veldig varierende fra person til person.

Hva pusser dere opp?

Vi holder på å bygge en dritfet gym i garasjen!! Holy, dette er noe av det gøyeste vi har gjort i år, for en drøm.

Hvor gammel er du?

Jeg er 23 år.

Hva har du lyst til å jobbe med i fremtiden?

Jeg vil aller mest drive med sosiale medier slik jeg gjør nå, om ikke tror jeg at jeg har fått øynene opp for tv-bransjen (bak kulissene). Jeg kunne tenkt meg å jobbet med tv2 sporten eks, eller vært castingansvarlig til tv-programmer.

Favoritt mat?

Kinamat, taco og makaroni med ost.

Hvordan fikk du så langt hår?

Jeg sparte i all evighet. Husker det begynte den sommeren jeg var ca. 4 uker til sammen i syden og orket såvidt å rette håret, farge det eller gjøre noe med det. Det fikk mye sol og lite varme av rettetang også videre, noe som er bra for håret. I denne perioden spiste jeg sunt, drakk MYE vann, brukte Castor Oil i håret mitt om natten og flettet det hver natt i tillegg. Jeg brukte haircare tabletter og unngikk varme. Jeg var dritflink, helt til jeg ødela alt med å bleke det, så nå er en del knekt, men det er på vei ut igjen.

Hvordan får man bedre hud? (uten kviser)?

Jeg går fast og tar green Peel! Det er noe av det beste valget jeg har tatt i år, nettopp fordi huden min er silkemyk, dritfin glød og veldig stram. Det er sjeldent jeg har gjort noe med huden da kviser ikke har vært et problem, men nå føler jeg den er så fin at folk kommenterer det til meg. Den er så deilig og fin etter green Peel, det eneste er at rett etter green Peel flasser man, men etter det er den så deilig.

Har dere kjøpt dere en ny BMW utenom TT-en?

Nei!! Det er ikke vår BMW om dere tenker på den i garasjen?

Kan du legge ut bilde av navleringen?

Når jeg har fått i piercingen kan jeg det.

Hvor høy er du?

1,74 cm høy.

Vil du bli gravid nå?

Njai, kanskje, usikker.

Hva er det du liker aller best med Henrik?

Alt, han er helt fantastisk. Neida, joda! Jeg liker aller best at han bryr seg om alle rundt seg og at han viser så mye kjærlighet ovenfor meg.

Hva er det verste med han?

Det verste er at han er sta.. og har “alltid” riktig.. haha.

Hvis du kunne ha valgt et eget navn, hva hadde du valgt? Ingrid er ikke lov.

Molly.

Hva er budsjettet på hjemmegymmen deres?

Vi har ikke noe budsjett, vi satser på at det blir så billig som mulig og poenget med dette er ikke å få en perfekt gym med alt utstyr (enda), vi tar ting litt som det kommer og får inn det vi bruker mest akkurat nå.

Hvor mye penger har dere brukt til nå?

Rundt 10.000kr.

Om du skulle farget håret i en crazy farge, hvilken farge hadde du valgt?

Oi, shit! Ja, hva hadde jeg valgt.. hm? Jeg tror jeg hadde gått for blått, eller helt platinablondt.

Er du redd for Corona siden du har diabetes?

Ja, det er jeg..

Hvilket stjernetegn er du?

Jeg er steinbukken <3

Syns du det er rart om Henrik ser på porno?

Nei, er du gal! Det er noe de fleste gjør, men slik jeg kjenner han er ikke det en greie.

Hva syns du om porno, ser du på det selv?

Nei, jeg klarer meg uten jeg!

EN STOR DRØM SKAL GÅ I OPPFYLLESE

Hvooooor skal jeg begynne? Holy, jeg er så sykt gira, spent og ikke minst glad, dere aner ikke!!😍 Vet dere hva som skal skje eller? Vi har bestemt oss for å oppfylle en av våre største drømmer når det kommer til innredning og huset vårt, derfor har vi bestemt oss for å lage en syyyykt stor og fin gym i garasjen. Det passer helt perfekt med timingen og nå som treningssentrene har utsatt åpningen og det tilbringes mye tid hjemme kan vi like godt rive den innvendig, pusse opp og male, legge gulv og innrede den. Den er stor og brukes ikke til noe fornuftig likevel.

Vi sliter litt med å finne ut hvilken maling og slikt vi skal ha, men det kommer nok etter at vi har sett litt rundt og fått inspirasjon.. tror det blir noe mørkt og kult, som en guttehule? Hahaha. Ellers blir det mye speil og muligheter for å kunne lage sykt mye kult innhold til dere angående treningen vår videre. Det gleder jeg meg til!

Det vi skal begynne med i dag er å rive det som skal rives og se hva vi får begynt med, håper på maling og lys i takene i hvert fall. Slik ser garasjen vår ut nå, og dere skal selvfølgelig få se hele prosessen. Jeg skal filme alt også – kanskje det er noe dere også har lyst til å gjøre. Vi skal i hvert fall prøve å gjøre det så fint og enkelt som mulig. Det er et prosjekt vi håper ikke blir for dyrt, men vi får se med tiden. Jeg er sååå gira!

Slik ser garasjen vår ut nå.. krise.

Jeg er så spent på resultatet! Målet er å komme i boks med alt innen helgen er ferdig, men ikke med alt av apparater og slikt da.

SLIK SPISER VI I DENNE PERIODEN OG DETTE GIR OSS RESULTATER

Reklame | SPISRIKTIG.NO

Hei folkens! Jeg tenkte å stikke innom for å komme med et ganske bra tips nå i disse tider, blandt annet for dere som er i karantene og som ikke får gå ut fra hjemme, eller til dere som vil få hjem sunne “ferdig” middager på døren! Dette har vi fast hver måned og er storfornøyd med det. Vi har valgt pakken som heter lav-karbo og denne gang har vi prøvd den pakken som heter standard – og elsker det. 😍 De har forskjellige pakker alt etter hva behovet ditt er, eller hva du liker og ikke! Henrik liker ikke fisk og da har vi ikke fisk, f.eks.

Ellers har jeg lyst til å skryte av de! Maten er kjempegod, det er sunt og ikke minst enkelt å varme opp i mikroen på 3minutter. Jeg kan ikke lage mat (middager spesielt) og syns da det er helt amazing i en travel hverdag å ha slike matpakker liggende i kjøleskapet. Man får mat for en uke også blir det levert en ny runde med matpakke hver søndag (hos oss) utenfor døren. De tar virkelig hensyn til viruset der ute og legger maten utenfor, informerer og det eneste man trenger å gjøre er å hente det rett utenfor døren. Fantastisk!

Vi digger det og derfor vil jeg også tipse dere om det, da maten er en stor del av hverdagen til de fleste. Vi er veldig opptatt at dette da det påvirker treningen vår, vi må ha en sunn og god mat i oss. Jeg har fått lov til å gi dere en rabattkode!! Sykt gøy.

Dersom dere ønsker å prøve, eller bestille kan dere klikke HER og skrive inn koden INGRID15 i kassen! Da får dere 15% rabatt første uken – noe som er digg dersom dere vil teste det ut en uke!

Eneste minuset er plastikken, jeg vet, men dette håper jeg vi kan være flinke å sortere og kanskje de endrer innpakningen!

Digg å bare grabbe en av disse, inn i mikroen 3 min (til plastikken piper) også er det done!

Slik ser nettsiden deres ut! Den er veldig enkel og oversiktlig noe som gjør det lett å bestille og lett å vite hva man faktisk får bestilt hjem! Alt informasjon står på hjemmesiden. Klikk HER for å bestille med koden INGRID15.😍

INSTAGRAMFILTERNE STYRER DAGEN MIN + HJEMMETRENING AV MAGE

Reklame – Protein.no

Enda en ny video er ute på kanalen vår – og denne gang styrer Instagramfilterne hele dagen min!!😅 Dere får selvfølgelig også se mine topp 3 mageøvelser som har vært med på å gi med abs og være med en hel økt og se hvordan jeg trener hjemme i disse tider. Håper dere liker videoen, abonnerer på kanalen og gjerne gir den en tommel opp!

Ps: i videoen får dere en dritgod rabattkode hos protein.no!! Sjekk det ut og bruk den innen 24 timer, hurryyyyyy.

EN SYK OPPSKRIFT ALLE VIL OG MÅ HA!!

#HAVREBRØD

Det er på tide å dele en ny sunn oppskrift med dere som har blitt vår nye favoritt i hjemmet. Tidligere delte jeg oppskriften alle ville ha på proteinbrødene våre, nå deler jeg havrebrødene/nye proteinbrød, i dont know, kall det hva dere vil, de smaker i hvert fall så sinnsykt godt. Vi spiser disse spesielt til frokost, lunsj og kvelds. De er ekstremt enkelt å lage samtidig som det er sunt.

Under finner dere oppskriften til en porsjon (ca. 4 skiver) og dersom dere ønsker å lage flere dobler dere bare oppskriften. Jeg pleier alltid å lage to porsjoner samtidig da det er veldig greit å fryse ned slik at det holder seg over lengre tid.

 

INGREDIENSER TIL EN PORSJON (CA. 4 SKIVER):

✨ 1 egg

✨ 0,5 dl vann (se det litt an på røren), men ikke ta for mye i

✨ 1 ss mager kesam

✨ 0,5 dl havregryn (jeg bruker glutenfrie)

✨ 0,5 dl havremel

✨ 1/2 ts bakepulver

✨ 1/2 ts kanel

✨ 1/2 ts kardemomme

✨ 1/2 ts salt

 

SLIK GJØR DU:

1. Skru ovnen på 200 grader (over- og undervarme).

2. Bland alle ingrediensene over sammen – til en røre.

3. La røren stå og svele i ca. 15min slik den blir litt tykkere.

4. Fordel røren på et stekebrett med bakepapir slik de ser ut som “lapper”. Jeg syns det er lettest å få fine runde former ved å helle røren i en desilitermåler og tømme det ut på stekebrettet.

5. Man kan også strø litt sesamfrø på toppen, havsalt eller tilsette litt sukrin i røren for å få den søtere! Dere bestemmer. Jeg syns  de blir finere ved å pensle dem med egg før de stekes, men det har jeg ikke gjort på de det er bilde av under.

7. Stek på midterste rille i ovnen og la det steke i ca. 15min.

Ferdig!

SLIK GJØR DU I BILDER:

Dette er alle ingrediensene dere trenger! Det som er deilig med dette er at det er noe de fleste har liggende hjemme uansett.

1. Skru ovnen på 200 grader (over- og undervarme)

2. Bland alle ingrediensene over sammen – til en røre, som på bilde.

Etter at det er rørt sammen. Blir den for flytende, ta mindre vann neste gang og hell i litt mer havremel.

3. La røren stå og svele i ca. 15min slik den blir litt tykkere som på bilde her.

4. Fordel røren på et stekebrett med bakepapir slik de ser ut som “lapper”. Jeg syns det er lettest å få fine runde former ved å helle røren i en desilitermåler og tømme det ut på stekebrettet.

5. Man kan også strø litt sesamfrø på toppen, havsalt eller tilsette litt sukrin i røren for å få den søtere! Dere bestemmer. Jeg syns  de blir finere ved å pensle dem med egg før de stekes, men det har jeg ikke gjort på de det er bilde av under.

7. Stek på midterste rille i ovnen og la det steke i ca. 15min.

Ferdig!!!😍

Tips: Dersom dere bytter ut kanel og kardemommen med oregano og salt blir det sunnere pizzabunn!! Forhåndsstek den og fyll på det du vil ha og ost på toppen. Inn i ovnen igjen til ostet har smeltet og voila! Done, finito. Takk meg senere. Husk også at du kan fryse det ned og varme de opp igjen i ovnen eller i en brødrister, smaker så digg.

DE JÆVLIGSTE TANKENE PÅ LENGE

Uff, jeg vet.. negativt? Jepp.. dagene er svært grå om dagen og jeg skulle så gjerne ønske at vi ikke hadde opplevd det som skjer ute i verden akkurat nå. Det går faktisk ikke an å ikke tenke på alt som foregår, unngå å snakke om det eller bli påvirket av det. Vi et samfunn som må holde sammen (ikke bare nå, men alltid) og det er vondt å se alt det negative som skjer i ringvirkning av viruset. Jeg gråter faktisk innvendig for alle – både for de som er friske, men også de syke, de som hjelper alle hver eneste dag og som jobber hardt for å hjelpe til der ute, jeg gråter for de unge som ikke får friheten i barnehagen og på skolene, studentene som ikke får studert, mennesker som mister jobbene sine, de barna som er hjemme med voldelige foreldre, de som bor ute og som ikke får hjelp, de som ikke blir testet.. det er mye. Og det er vondt å vitne til og oppleve selv. Det er vondt å se at ikke alle forstår alvoret og gjør noe med det, men klager over små ting.

Jeg har hatt mange tanker den siste tiden og litt av dem er det som er nevnt over. Jævlige.. og vonde, men jeg klarer ikke å bli kvitt dem.

I dag hadde Henrik og jeg en lang samtale på soverommet. Vi gråt sammen. Lo sammen. Snakket om alt det vi er redde for og ting vi ser frem til sammen. Alt, for å være helt ærlig. Det er ikke til å legge skjul på at dette påvirker oss ufattelig mye.

Etter å ha snakket sammen om det vi er redde for og grått sammen kom vi frem til at vi må i det minste prøve å tenke positivt og være sterke sammen. Vi må faktisk ta noen valg i disse dager uten å få dårlig samvittighet. Vi er ikke like sosiale som før og vi skal ikke være det heller. Vi skal ikke ha dårlig samvittighet for å ikke ute med venner, feire bursdager, henge med familien og ja, alt det der. Vi er sårbare og trenger så lite kontakt med mennesker som kan være smittende som overhode mulig, fordi jeg er i risikogruppen, han er ikke, men vi kan fortsatt begge to bli alvorlig syke og det vil vi ikke. Vi har valgt å være mye hjemme og bestemt for å se på det positive fremover. Vi får mye tid sammen og det føles ut som menneskeheten vår trenger denne “støkkeren” i oss for å forstå hva som faktisk betyr noe.. siden vi er dumme nok til å la ting gå så jævlig langt før vi forstår og innser alvoret.

NEW IN + SVÆR RABATTKODE PÅ NELLY!!

Reklame | NELLY

Wohooo, endelig kan jeg gi dere en svær rabattkode på Nelly!😍 Rabattkoden gir dere hele 25% rabatt på alt fra Nly by Nelly som er omtrent det merke alle klærne i hele garderoben min er fra. Rabattkoden er Ingrid25, skriv den inn i handlekurven og få den gode rabatten. Og husk at dersom dere bruker den får jeg fikset flere og gjerne bedre rabattkoder til dere neste gang!! Rabattkoden varer i 48t, så hurry up og god shopping.

Ellers vil jeg legge til at Nelly har syke rabatter på hjemmesiden i tillegg – Klikk HER for å komme direkte inn til salget. Jeg kommer til å vise dere hele det nyeste innkjøpet mitt, som jeg seriøst eeeeelsker. Se så fine klærne er da, gleder meg til å bruke dem. Lucky me!

PERFEKT HVIT GENSER HER

SNEAKERS HER

NY FAVORITTBUKSE HER

OVERSIZED GENSER HER

KJOLE HER

NY FAV BRUN SKINNBUKSE HER

HVIT BASIC BODY HER

SVART DRITFIN BODY HER

ROSA TOPP HER

BASIC BEIGE BODY HER

GJENNOMSIKTIG GENSER/TOPP HER

DRESSJAKKE/BLAZER HER

GJENNOMSIKTIG VESKE/BAG HER

BALLERINASKO HER