SPØRSMÅL & SVAR OM MALLORCA

Reklame | NELLY

TOPP HER – SKJØRT HER – VESKE GUCCI – MARC JACOBS RING HER (20% rabatt nå)

Har du hatt det fint sammen med Henrik på ferie?
JAA!😍 Jeg kunne ikke ha bedt om et bedre reisefølge eller en bedre tur en denne. Vi hadde det kjempebra og ble enda bedre kjent med hverandre.. jeg merker at det kribler i hele kroppen av å snakke om turen fordi jeg hadde det så utrolig bra og det føles nesten litt urealistisk, men det er det ikke. Jeg kan si det sånn at jeg ble bare mer og mer forelsket i han selv om det nesten ikke skal gå an.

Hvor mye kostet flybillettene og hotellet?
Som dere vet så slet vi som bare hjuling med å finne reise i år. Jeg er sjokkert over hvor ekstremt høye priser det var og at det også gjaldt for de turene som var i en uke. Vi fant ikke noe billigere til den standarden vi hadde satt oss og derfor ble det en ganske dyr tur til å være i en uke. Jeg har egentlig ikke så lyst til å skrive prisen, men det kostet over 20.000kr, det kan jeg si. Det jeg vil anbefale dere og som jeg skal gjøre til neste år er å allerede planlegge feriene mine flere måneder i forveien slik at vi ikke går på samme “smell” som i år. Det var verdt det og vi koste oss i hjel, men det er for dyrt for en uke i syden syns vi..

Hvor mye penger brukte dere på å leve der nede?
Dette kommer jo veldig an på hva vi gjør på turen, men jeg tror vi brukte noen tusen lapper på mat, taxi, leie av bil en hel dag og litt diverse andre ting som bensin, solkrem og ja.. dere vet.

Hva het sangen i roomtour videoen på story?
Ååååh, den er så fin den. Det er min favorittlåt akkurat nå og den heter Dance Monkey av Tones and I. Anbefaler dere å høre den!

Fikk dere suiten sponset eller betalte dere selv?
Vi fikk den sponset, men betalte for juniorsuiten i syv dager. Vi fikk en gratis oppgradering da, om dere skjønner?

Har dere badet med delfiner i Mallorca?
Nei, vi var verken på show eller badet med de.. 

Hvor lenge var dere i Alcudia?
Vi var der i en uke.. noe jeg syns er for lite! En real sydentur for meg er i minst 10 dager eller to uker da jeg føler at en uke er for lite tid..

Tips til hvordan du beholder brunfargen så godt?
Jeg soler meg når det er sol og bruker tancare fra Lab pharma (ikke spons). Det er det jeg bruker.

Er Mallorca et bra feriested?
Ja, det syns jeg absolutt! Mallorca er nydelig og i Alcudia der vi var hadde de hvite strender. I tillegg var det overraskende varmt og mye å gjøre der! Det er en plass for absolutt alle vil jeg si.

Hvem er de to dere reiste med?
Det er bestekompisen til Henrik og kjæresten hans! Superkoselig.

Hva syns du er det søteste Henrik har gjort for/med deg denne turen?
Sett bort i fra hjelpen med bilder hele turen må det være alle de fine stundene vi hadde sammen hver eneste kveld. Han er utrolig flink til å kjøpe vin og stelle i stand slik at det blir så koselig som overhode mulig. Hver eneste kveld tok han seg tid til å kose på meg, holde rundt meg og snakke om alt og ingenting mens vi satt ute i varmen og så solen gå ned. Det er noe av de vakreste minnene jeg har og det er definitivt noe jeg aldri kommer til å glemme!

Festet dere mye?
Nei, vi festet ikke på denne turen!

Hva er det du kommer til å huske best med turen?
Det samme som det jeg skrev på to spørsmål over!! Uten tvil. I tillegg må det være bilturen vi hadde hjem fra den badeplassen vi var på. Begge to satt i leiebilen, hørte musikk og snakket sammen mens sola gikk ned der også! Sååååå sjukt koselig.

Hva var det verste med turen?
Hahahah, det var da Henrik klarte å klemme fingrene mine i døren til den ene taxien! Aooo, det var dritvondt og flere mennesker spurte om det gikk bra med meg.. de sto nemlig i kø etter oss, Gud så flaut.

Kranglet dere på turen?
Nei, hvorfor skulle vi ha gjort det?

Møtte dere noen kjente der?
Vi møtte ikke noen kjente som i at vi kjenner de, men vi møtte en del lesere på bloggen og noen som gjenkjente oss fra TV. Det var så koselig, åå.

DETTE SPISER JEG GJENNOM UKEN

Reklame | FAMME

TOPP HER  TIGHTS HER

Dersom dere handler klærne gjennom linken får dere 10% rabatt på hele kjøpet!!

Det er flere som har spurt etter ukemenyer fra meg og ettersom at jeg er kjempedårlig til å lage mat og er svært lite kreativ og varierende tenkte jeg å skrive alle ukemenyene i en, hahaha! Det er nettopp fordi det er de oppskriftene under jeg varierer mellom hver eneste dag (hver uke). Vi lager alt av det som kan lages fra bunnen av og trives godt med å ha lite utvalg på menyen da vi merker resultater med å spise slik vi gjør. Vi varierer som dere ser lite mellom ulike retter og holder oss til ca. dette her før vi endrer det når vi blir lei. Under kan dere se de ulike frokostene vi har hatt samt resten av måltidene i løpet av dagen og husk at vi har bodd sammen i en måned og vært på ferie i en uke, derfor tenker jeg å dele et slikt innlegg når vi endrer retter slik at dere kan henge med.

Husk at vi trener omtrent hver eneste dag hvor vi springer intervaller annen hver dag og da er dette svært sunt for oss å spise. Vi trives utrolig godt med å ha det slik og som dere ser så spiser vi mye usunt i helgene, men da er det kanskje et måltid og ikke usunt hele dagen. Ellers kan det hende at vi spise Bella Italia midt i en ukedag, men det gjør oss ingenting da vi unner oss det etter all treningen og sunt kosthold.

Vi pleier å ha tre dager i uken med kyllingretter og tre dager i uken med kjøtt. Vi har også en dag med vegetar og dette gjelder altså da for middagene våre i uken. Dere kan også se hva vi ellers får i oss gjennom hele dagen!

Frokost: 

🍎 Cottage cheese med valgfrie bær.

🍎 Eggerøre med skinke, gressløk, pepper og litt melk.
Vi pleier å variere hva vi har oppi eggerøren. Noen ganger har vi også i sopp, vårløk og andre sunne rester fra kjøleskapet.

🍎 Kokte egg som vi deler i to med aromat krydder på.

🍎 Yoghurt fra q-meieriet med 30% mindre sukker i ulike smaker.
Vi pleier å variere med firekorns havregryn, chiafrø eller frukt.

🍎 Grønn smoothie.

Lunsj:

🍎 Proteinbar.

🍎 “Luksusskiver” som er grove rundstykker med pålegg.
Vi pleier å variere mellom salat, kjøttpålegg, kyllingpåleng, tomat, paprika og/eller agurk.

🍎 Vi pleier også å stjele en av frokostene til lunsj.

🍎 Rester av middag fra dagen før.

🍎 Fruktsalat.

Middag:

🍎 Wok med oppskjært kyllingfilet i terninger.

🍎 Vegetar: Spansk tomatsuppe med egg.

🍎 Wok uten kjøtt.

🍎 Hastigmiddag: Tomatbønner og knuste tomater (begge i hermetikk boks), karbonadedeig og mozerella blandet i en stekepanne.

🍎 Hjemmelaget kylling-kjøttboller i karri.

🍎 Kyllingfilet i thaisuppe.

🍎 Kyllingfilet med grønnsaks-blanding.

🍎 Kyllingfilet med grov ris med fransk Idun dressing.

🍎 Biff med biff-tomat og asparges.

Kvelds:

🍎 Samme som frokost eksemplene.

🍎 Eventuelle middagsrester.

🍎 Omelette.
Vi pleier å variere hva vi har oppi omeletten på samme måte som eggerøren til frokost.

Helgekos:

🍎 Bella Italia.

🍎 Mc Donalds.

🍎 Sumo.

🍎 Godteri.

🍎 Nachos.

Hele dagen:

🍎 Fitline produkter for å få i oss all næringen, alle vitaminene og mineralene vi skal ha i løpet av dagen.

🍎 Drikker over 3L vann.

🍎 BCAA.

🍎 Tyggis for å hindre snusingen! Hahaha.

Jeg holder meg unna brødmat fordi jeg blir oppblåst i magen. Dette er noe jeg har vært plaget med i flere år og velger da å holde meg unna det. I tillegg kan det hende at jeg spiser det så sjeldent at jeg får vondt i magen når jeg først spiser det. Når det kommer til Pizza så lider jeg fordi ja – jeg blir oppblåst, men likevel så smaker det digg og jeg unner meg det. Vi spiser forresten også veldig lite fisk da Henrik ikke liker sjømat generelt. Jeg spiser en gang i blant fordi fisk er utrolig sunt, men ellers går ukene i svært lite fisk. Og husk: jeg er ingen ekspert og det er nok flere som kommer med kommentarer om ditt og datt (noe som er greit), men husk at dette er min måte å spise på. Det gir meg resultater oppi all treningen og jeg føler meg mye bedre i magen med tanke på oppblåstheten. Jeg håper dere liker innlegget og om dere ønsker flere slike innlegg når jeg endrer rettene gjerne legg igjen en kommentar!

JEG BRUKTE OVER HUNDRE TUSEN PÅ TULL

Ahh.. hvor skal jeg starte dette innlegget da? 

Jeg brukte over hundre tusen på tull og angrer jeg.

Vel, dette er et innlegg jeg sliter med å dele, men likevel gjør jeg det slik at ingen andre (forhåpentligvis) gjør samme feil som dumme meg. Okei.. here we go! Jeg har vært blank når det kommer til økonomi generelt. Med for lite kunnskaper har jeg ikke visst noe om hvor lurt det er å spare og få en oversikt over økonomien min. Så heldig som jeg har vært har jeg bodd hjemme gratis og da ikke klart å se hva penger er verdt og hvordan de skal brukes. Jeg har jobbet siden jeg var 13 år gammel og har siden da vært flink til å jobbe for mine egne penger. Allerede da fikk jeg en forståelse av hvor viktig det var å jobbe for å kunne tjene penger og at jeg da kunne unne meg noe og kjøpe det jeg hadde lyst på.

Det er en ting jeg er veldig glad for at jeg har gjort den dag i dag. Mamma og pappa har alltid vært veldig snille med å gi ting til meg, men likevel så har jeg måtte jobbe for pengene mine. Det jeg ikke lærte meg var bruken av pengene som kom inn på kontoen min. Jeg hadde null peiling på at jeg burde spare, men samtidig var lønnen såpass lav at jeg ikke kunne spare mer en det jeg trengte å bruke i måneden. Dette er noe jeg ikke har lært meg før i senere tid og har akkurat nå et stort behov for å dele dette med dere slik at dere kanskje kan lære noe “før det er for sent”. Jeg sier ikke at jeg vet hva som er best for dere, men jeg har lyst til å være ærlig med dere slik at (forhåpentligvis) ikke noen andre gjør de samme feilene som meg.

Uansett.. med tiden og årene ble jeg flinkere til å spare. Jeg sparte på BSU og hadde sparekonto utenom, mer en det visste jeg dessverre ikke. Aksjer, budsjett og slike “ord” var håpløse for meg helt til jeg skjønte at jeg hadde aksjer av en eller grunn.. ser dere? Jeg hadde null kontroll over økonomien min og det er skremmende. Jeg begynte på en bachelorgrad og jobbet mye overtid, helger og ekstravakter for å tjene penger og spare. Jeg var flink, men tror dere jeg hadde kontroll over økonomien? Nei. Ikke i det hele tatt. Jeg brente bort pengene på tull, sparte litt, men ikke nok. Da jeg kom ut av Paradise Hotel og “det livet der begynte” var alt helt nytt. Enda mer penger kom inn i bilde og jeg brukte enda mer. Festet, reiste og shoppet dyre merker. Det var og er luksus, men det er ikke slik jeg vil ha det og det er ikke det som er lurt i lengden for den framtiden jeg ønsker å ha. Akkurat nå sitter jeg her og har for aller første gang i hele mitt liv i en alder av 22 år skrevet et realistisk budsjett. Heldigvis er Henrik flink med penger og kan lære meg mye for.. Herre Jesus jeg har brukt for mye penger på tull og vas. Det er ikke det at jeg ikke har nok, men det at jeg sløser bort så mye på ingenting er bare ekstremt teit.

Jeg er heldig, men samtidig dum. Penger er vanskelig for noen og jeg har alltid vært den personen som ikke har forstått helt hvordan jeg skal gjøre det med penger. I dag har jeg et stort ønske om å kjøpe og eie en nyere bil, et eget hus utenom Henrik sitt, gjerne en leilighet.. og bla bla bla, men har festet bort veldig mye av det som kunne ha vært med på å hjelpe meg med å oppnå disse drømmene.

Nå starter en reise og et nytt kapittel for min del. Jeg sparer som bare det og gleder meg til å se kontoene med penger som jeg kan bruke på mine framtidsplaner og drømmer! Jeg blir som sagt student til høsten og er heldig som har den jobben jeg har ved siden av det å skulle studere. Mange må dra til andre jobber for også betale flere tusen i husleie..

Spare, spare, spare og lære enda mer økonomi på skolen skal bli veldig lærerikt og spennende for min del!

Poenget med dette innlegget er at jeg angrer på at jeg har sløst bort flere tusen på tull og ikke minst kastet bort flere år i arbeid, foruten om at jeg har mye erfaring med meg som er bra og ha. Vær så snill å spar! Sett opp et realtstisk budsjett som du kan følge hver måned ut i fra lønnen du har og begynn å spar til drømmene dine. Det jeg har gjort er å sette opp flere kontoer i banken min der jeg kaller feks den ene kontoen for “bil” og der setter jeg av en fast sum i måneden til bil nettopp slik at jeg kan kjøpe drømmebilen om ikke så altfor lenge. Det samme har jeg gjort med husleie, bensin, mat, ferie og mye annet. Få oversikt over økonomien din og gjerne sett deg mål for ting du ønsker å spare til. Bolig er kjempeviktig i framtiden så hvor gøy er det ikke å se at pengene stiger på kontoen fordi du er flink til å spare? Det er det jeg syns er kult og gjett om det motiverer meg? JAA.

UKENS DILEMMA

Henrik eller aldri bruke sminke?

Helt klart Henrik. Sminke har aldri vært noe jeg er svært begeistret for.. i tillegg bruker jeg nesten den samme sminken enda som det jeg har gjort i mange år.

Sminke vs naturlig?

Naturlig! Sminke er fint, men jeg selv elsker det å kunne ta meg i ansiktet uten å bli brun på hendene. Eller farge av sminke på klærne til andre mennesker jeg f.eks gir en klem til eller ligger i armene til.

Katt vs hund?

Oi, dette er faktisk litt vanskelig da jeg er like redd for begge deler.. HAHA.. hm, det må bli hund tror jeg.

Melina vs Julie Grindbakken?

Oi, herregud så slemt! Jeg syns dette er vanskelig, men likevel så er det Julie jeg har mest minner sammen med og som jeg per dags dato har mest kontakt med <3

Gucci vs Versace?

Gucci.

Merker eller ikke merker?

Merker!

Rik eller fattig?

Uten tvil rik.

Være sammen med Henrik resten av livet og aldri snakke med eksene mine eller omvendt?

Være sammen med Henrik!!

Henrik eller Pizza?

Henrik. 😍

Is eller snop?

Is hahaha, jeg elsker is.

Aldri mer soling eller aldri mer bading?

Aldri mer bading, jeg er dritredd for å være i havet uansett. Bade generelt er noe jeg sjeldent gjør, men jeg dusjer da.

Blogg vs YouTube?

Blogg, helt klart!! Elsker bloggen.

Ferie vs jobb?

Ferie er det aller beste jeg vet.. nå blogger jo jeg på ferie da, men likevel er det dritgøy. Dersom dere mener blogg vs ferie så er det bloggen.

Bergen eller Oslo?

BERGEEEN.

Aldri se Henrik igjen eller være med Henrik absolutt hele tiden?

Være med Henrik absolutt hele tiden! Ingen tvil om det.

Alltid holde seg til ekteskapet eller aldri holde seg til ekteskapet?

Alltid holde seg til ekteskapet. Jeg syns mange gir opp for lett i dag når man er gift.

Aldri se Henrik igjen eller aldri se familien din igjen?

Fyfader så grusomt.. men likevel føler jeg det sier seg selv. Jeg hadde aldri sett Henrik igjen.. uff så grusomt.

Blogg eller utdanning?

Blogg!!

Fame eller penger?

Penger, uten tvil.

Aldri blogge igjen eller aldri se/snakke med Henrik igjen?

Aldri blogge igjen.. dessverre. Henrik betyr for mye for meg og jeg kunne nok aldri ha droppet kjærlighet for jobb.

Alltid spise insekter eller begynne å snuse igjen?

Begynne å snuse igjen..

REDSELEN MIN ER HENRIK SITT LEKETØY

Har dere noen gang tenkt over hvor forskjellige vi er? Noen ganger elsker jeg det mens andre ganger hater jeg det. Jeg er evig takknemlig for at alle er forskjellige og med dette mener jeg da utseendemessig og personlighetsmessig.. likevel er det faktisk litt dumt av og til fordi jeg skulle veldig gjerne ha ønsket noe som andre kan eller har, og motsatt. Det er ikke det at jeg ønsker å se lik ut som noen andre, men av og til skulle jeg så veldig gjerne ha kunne gjort mye av de samme tingene som andre kan. Vi er jo som dere alle vet forskjellige.. jeg er redd for hav og sjø nettopp fordi jeg ikke har kontroll på det som er og skjer under meg, men også fordi jeg er redd for å drukne eller dø der. Dette kommer dessverre fra tidligere hendelser i livet mitt som jeg ikke kan noen ting for og som jeg skulle ønske jeg var foruten.

Uansett.. jeg er veldig sånn som menneske at jeg ikke gir opp. Skal jeg trene hardt så skal jeg det. Skal jeg dra til syden så drar jeg til syden selv om jeg vet at jeg må pine meg gjennom alle flyreisene. Det samme gjelder havet. Her er jeg nødt til å jobbe hardt og ikke gi opp selv om redselen er sjukt stor og tar som regel alltid knekken på meg. Alt jeg vil er å være fri fra min egen redsel selv om den begrenser meg i å gjøre noen ting som av og til kan være like så greit. Redselen føler jeg er med på å gjøre meg mer forsiktig og observant som menneske og ikke et menneske som ikke forstår alvoret i ting. Det liker jeg veldig godt.

Poenget er at vi er så utrolig forskjellige og når jeg ser hva andre mennesker kan som jeg ikke kan på grunn av redsel suger. Henrik elsker havet og sjøen, han hopper fra enorme høyder og tenker kanskje ikke helt klart alltid. Han er omtrent helt motsatt av meg, han burde ha vært litt mer redd for ting slik at han hadde forstått alvoret. Han kan hoppe fra 10-15m ++ fra ulike klipper uten problem. Han hopper fra 5-7m hvert fall uten problemer mens jeg sliter så mye at jeg nesten ikke tørr selv om jeg har veldig lyst. Jeg vil ikke fordi jeg vil være han eller hun eller tøffere, men jeg vil kunne det for min egen glede.

Jeg skulle så veldig gjerne ønske at jeg også fikk det til, men redselen min er for stor. Det kan godt hende jeg kommer meg over redselen og en dag klarer å like havet på samme måte som Henrik, men akkurat nå vet jeg at det kommer til å ta tid, mye tid. Redselen min er per dags dato Henrik sitt leketøy og veldig mange andre mennesker sitt også. Jeg skulle bare så gjerne vært kvitt den redselen, ARGH. Det jeg ønsker å avslutte med er at dere heller ikke må gi opp, men tørre å prøve og utfordre dere til å bli kvitt redselen. Dere som er redde for å fly – bare gjør det.

På dette bilde hopper Henrik fra ca.17 m. Klarer dere å se han? hint: han er i høyden med trærne og berget.

PRIVATE MOBILBILDER FRA SYDENTUREN VÅR

Hei fininger! Akkurat nå sitter vi i sofaen hjemme i Bergen mens vi fortsatt føler at vi er i syden, haha.. Jeg er sjokkert over hvor fint været er her hjemme og nå som det sjeldent er så fint vær er vi nødt til å nyte det, derfor er planene i dag å sole oss, bade, spise masse godteri og is før vi er i full gang med trening og sunt kosthold igjen allerede i morgen! Gleder meg som bare det, og gjett om man blir oppblåst når man drar ferie og faktisk ønsker å føle seg vel i bikini? jepp.. ✌🏽🌴🐢

Jeg legger til en del private mobilbilder til dere som ble tatt gjennom hele uken i Mallorca. Jeg ser nå at jeg ikke har så mange bilder å dele med dere, hm. Anyway, jeg skal ikke legge skjul på at vi har hatt en fantastisk uke i Mallorca sammen og jeg velger å tro at det også er grunnen til at jeg ikke har tatt for mange mobilbilder. Disse er av noe dårlig kvalitet, men det er som regel slik.. Uansett, her kommer bildene fra vår uke i syden sammen, noe er med humor da –  det “nakenbilde” er virkelig ikke seriøst, hahaha! Det var en prøvelse på å få en Kim K rumpe bakfra, men vi mislyktes totalt.. hahaha!

Se så fin og hvit sanden er i Alcudia!! Man trenger ikke å dra så langt for å oppleve det.

Se så søt han er, herregud han får meg til å le og smile.

Jeg tuller ikke når jeg sier at vi hadde pizza til et måltid hver eneste dag hele uken.. 

Tortellini al horno på Pizzeria don vito er seriøst den beste retten jeg hadde i Alcudia, den er dritgod og jeg anbefaler den på det aller sterkeste.

Oppholdet ble oppgradert til en to etasjers suite!

Jeg døøøøør!😍 Dette er en av de beste jordbær milkshakene jeg har smakt i hele mitt liv. Denne hadde jeg tre ganger og skulle ønske jeg hadde den flere ganger. De selger denne på Pizzeria Don Vito.

Dette bilde er fra flyturen hjem. Herregud så redd jeg var i mellom slagene – det var sjukt med turbulens hele turen hjem.. hater det der altså, argh.

Nutella pizza fra Pizzeria Don Vito.

Henrik som prøvde å ta et fint bilde fra flyet, hahah.

Og her er det mest jalla bilde jeg har sett, jeg ler meg i hjel! Hahahaha, det er så failet..

HENRIK SVARER PÅ SPØRSMÅL

Hva tenker du om din og Ingrid sin fremtid sammen?
Jeg syns vi har det kjempebra nå, og jeg hadde ikke hatt lyst til å fortsette om jeg ikke så for meg en framtid sammen med Ingrid.

Hva syns du om alt som skjer i Ingrid sitt liv – moren hennes med kreft blant annet?
Jeg syntes dette er veldig skummelt, men jeg har vært gjennom mye av det samme selv og prøver å hjelpe til så godt jeg kan.

Hvordan er det å være sammen med noen som driver blogg og som har i det hele har en mor med kreft?
Meg og Ingrid har det helt kanon sammen (++), så det går helt fint! Som regel blogger hun når jeg er på jobb anyway.

Gode og dårlige sider ved Ingrid.
Gode: hun får fram mine beste sider, hun er aldri sur og hun liker å være aktiv og finne på ting. Ingrid er et godhjertet menneske.
Dårlige: ALLTID for sein og kan virkelig ikke klokken. Også begynner hun å bli lei av pizza..

Får du mye hat Henrik?
Helt ærlig, bortimot null.

Hvordan er det å bo med Ingrid?
Hadde hevet hun ut om det ikke var kjekt 😉 haha neida, alt går på skinner! 

Hvordan er Ingrid som person?
Hva jeg skal si? hun er bare verdens beste jente og jeg er så takknemlig for å ha hun!!!!

Fortell hvordan du traff Ingrid.
På et dårlig vors i Bergen med en gang jeg kom hjem fra Mexico.

Hva betyr Ingrid for deg?
Alt.

Er det noe du angrer på etter PH (Henrik)?
At jeg har prioritert jobben min så mye at jeg har “glemt” vennene mine.. (at jeg er så travel med tanke på oppussing og jobb).

Hvor høy er du?
182 på passet, men på ekte er jeg 180. (Nei det er han ikke – Ingrid).

Hva var førsteinntrykket ditt av Ingrid?
Nam. Hun skal jeg ha på rygg!

Ønsker du deg barn eventuelt hvor mange?
Hahaha!! Jeg ser for meg å bli pappa en dag ja, kanskje med to unger. En storesøster til en liten gutt (det er det jeg ser for meg, men til syvende og sist spiller det ingen rolle).

HELGENS PLANER

LIGNENDE BIKINITOPP HER – BIKINITRUSE HER

Fredag: Dette er vår aller siste kveld her i Mallorca og den skal nytes, derfor skal vi stelle oss litt finere en vanlig, dra ut å spise og ta noen fine kveldsbilder i solnedgangen sammen, ahh deilig. Jeg elsker virkelig å være på ferie med Henrik.. og gruer meg utrolig mye til å reise hjem. Vi kommer også til å se litt i butikkene her og kjøpe Kinder Bueno is, haha, den er dritgod. Vi kommer nok også til å ha noe bobler i glasset mens solnedgangen koser seg i øynene våre!

Lørdag: Hele dagen skal brukes til å slikke sol slik at vi får litt farge før vi drar hjem igjen til Bergen!!☀️ Noe av dagen skal også gå til å spise på favoritt restauranten vår her før vi drar hjem på kvelden. Hater virkelig at vi skal dra hjem imorgen, men det skal også bli godt å komme inn i hverdagslige rutiner igjen som trening, sunnere mat og bedre jobbrutiner.

Søndag: Dagen skal nytes hjemme! Vi kommer hjem natt til søndag og kommer nok til å sove ut en del timer før vi setter i gang med å lage noe god mat sammen og se på serier før uken begynner for fullt. Henrik har fått en forlenget ferie, woooho, derfor har vi noen ekstra dager til å kose oss på hjemme i huset. Forresten, huset er ikke ferdig enda og det er også derfor jeg drøyer med å legge ut housetour til dere. Jeg vil kunne vise dere det ferdige resultatet <3

TRENGER DU PENGER? HER HAR DU TIPS 💰

Reklame | Meningstorget.no

Hei dere! Som dere sikkert vet så er jeg på ferie og nyter late dager i vakre Mallorca og det er kanskje noen av dere også? Om ikke så er du kanskje hjemme og slapper av eller reiser rundt på festivaler.. anyway, jeg har et supert tips til dere som dere kan tjene penger på! Visste dere at dere kan tjene penger på å si deres mening? Det høres ikke sant ut, men det er faktisk det og jeg elsker det. Jeg har snakket om meningstorget.no en gang tidligere og siden den gang har jeg gledet meg til å tipse dere igjen fordi dette her er kanskje en av de enkleste og beste måtene man kan tjene gode penger på. For dere som ikke vet hva meningstorget.no er, så er det en nettside hvor du blir belønnet for å si din mening og gi en tilbakemelding gjennom å svare på spørreundersøkelser. ✨

Dette er veldig enkelt og alt du trenger å gjøre er å registrere deg gratis på meningstorget.no og komme i gang! Det er super enkelt å bruke og ikke minst en genial måte å tjene penger på mellom slagene i hverdagen. Det kan være på bussen, i lunsjen, når man venter på noen eller bare har lyst til å bruke dødtiden på noe fornuftig. Ekstrajobber er kjempebra å ha ved siden av studier og hadde jeg bare visst om meningstorget.no så skulle jeg absolutt ha gjort det da jeg jobbet i butikk for noen år siden.. for her kan man tjene gode penger på en fin og enkel måte. ✨

Hvor fint er det ikke at bedrifter får ærlige tilbakemeldinger fra oss slik at de kan endre på ting til det bedre? Altså, jeg digger virkelig konseptet og det er ikke så vanskelig å forstå heller – for hver spørreundersøkelse du velger å svare på tjener du opp poeng. Disse poengene kan du handle for på nett, gi til veldedighet, ta ut i penger eller få i gavekort hos f.eks H&M, Kicks og Zalando pluss mye mer. Hvor kult er ikke det? Og bare for å tipse enda mer så er det kanskje lurt å allerede begynne nå i sommerferien hvor man faktisk har ekstra mye tid og slik at man kan spare opp mange poeng til eventuelle julegaver og bursdagsgaver, eller en kjole man har dritlyst på!

Nå som jeg sitter i solsengen hele dagen pleier jeg å svare på spørreundersøkelser. Dagene er lange og det å kunne gjøre dette for å tjene ekstra penger er gull verdt min dødtid. Ønsker du å registrere deg gratis og teste dette ut selv? Det koster ingen penger. Da kan du klikke du på bilde under eller på linken her.

Slik gjør du for å komme i gang:

1. Registrer deg her.

2. Svar på spørreundersøkelse ved å si din ærlige mening.

3. Få betalt for dette!

UKEN SOM GIKK

Reklame | NELLY

Akkurat nå:
Sitter jeg å blogger mens Henrik venter på meg før vi skal dra ut å spise! Nå er det ikke mange dager igjen dere noe som suger, men det skal også bli deilig å komme hjem før sommerferien tar slutt.

Ukens opptur:
Det må være alle kveldene jeg har fått tilbringe sammen med Henrik her i varmen. Vi har kost oss som bare det. Det føles veldig bra å tilbringe så mye tid med et annet menneske, spesielt når han får meg til å føle meg så heldig og bra som det jeg kanskje fortjener etter mye om og men. Uansett, oppturen denne uken er som sagt alle de fine og minnerike kveldene i solnedgangene med bobler i glasser og bare det å kunne nyte livet og øyeblikket et sekund. 💕

Ukens nedtur: 
Omg, hahaha! Dette må være alle gangene Henrik har mistet romkortene til rommet vårt. Jeg kødder ikke!! Hver eneste gang vi lukker døren og han tar kortet lommen forsvinner det på et eller annet vis. Det er helt utrolig, haha.

Ukens tanke:
Det er faktisk ganske utrolig, men jeg har tenkt mye på hvor fint det er å ha familie rundt seg. Vi ligger jo på et hotell hvor det er mange familier med barn, omtrent alle her har barn og det er noe med det jeg liker veldig mye. Det virker utrolig koselig samtidig som det minner meg om min egen barndom da jeg var på hotell i syden med min familie, fyfader så gode tider det var, savner det. Misforstå meg riktig, jeg er ikke gravid eller noe, men syns bare det er utrolig fint med barn og at to mennesker kan skape noe så fint, hahaha!

Ukens cravings:
Kinder bueno is!! Altsåååå🤤

Ukens avgjørelse:
Det må være at vi oppgraderte suiten til en to etasjers leilighet med jacuzzi. Herregud som vi koser oss og tro meg det var virkelig verdt det. Utsikten er syk og vi får med oss alt som skjer på hotellet, haha.

Ukens låt:
Dance Monkey – Tones and I

Ukens handleliste:
For det første har jeg handlet så jævlig mye mat ute. Vi spiser ute hver dag på ferie og selv om det er dyrt i lengden så er det så utrolig koselig. Det blir en slutt på det når jeg kommer jeg. Ellers har jeg handlet denne kjolen fra Nelly for en stund siden! Ellers er det svært lite.. hm, godteri og brus.. det er ferie.

KJOLE HER

Ukens mest leste innlegg:
1. HEI OG HOPP FRA SYDEN!

2. DETTE SKJER PÅ MIN IPHONE 8 PLUS #2

3. BILDENE SOM IKKE KOM PÅ BLOGGEN