BILDEDRYSS FRA STAVANGER

Hei vakre! Denne helgen har gått i ett og jeg har ikke fått delt så mye med dere eller vært så flink til å ta bilder, men her har dere bilder av noe jeg har gjort i hvert fall, slik dere får se.🤍

Helgen har vært magisk og på fredag var jeg i avskjedsfest til bestevenninnen min Wenche! Ellers i går var jeg i selskap til en annen bestevenninne, Eilen. Superkoselig! I dag er jeg rimelig hangover og selv om jeg har vært det så har jeg endelig fått tatt turen innom Bore stranda som jeg har savnet i hele sommer. Herlighet så nydelig det er og jeg skulle så gjerne ønske at det fantes slike steder i Bergen også!

Ellers har jeg spist Yummy Time som kebabpizza, drukket litt, vært sosial med venner og hatt en veldig fin helg! Derfor slenger jeg med noen bilder.

Dette bilde er fra avskjedfesten til Wenche, så utrolig god mat og for en gøyal kveld det var.🙏🏽
Jeg har smalt mjød for første gang, hahahah! Trodde det kun fantes på film jeg.. men nei, og det smakte honning for å være helt ærlig..
Videre dro jeg i selskap til Eilen på lørdag og der koste vi oss masse! Se denne drinken hun lagde da, super godt.
Jeg fikk også endelig vært innom de nydelige strendene vi har på Jæren!!🙏🏽

Middagsdate og en gjenssynsglede meg fineste May-Elise som også er en god venninne!🤍

I DAG REISER JEG TIL..

Jeg er på reise igjen, endelig! Denne gang reiser jeg hjem til vakre Stavanger og gleder meg ihjel.🤍✈️☁️ Denne helgen skjer det mye greier og jeg skal prøve å ta dere med på en vlog gjennom hele den lille ferien min hjemme. Alt fra fester, besøk osv. Slik at dere kan bli bedre kjent med meg.

Det føles ut som en evighet siden sist jeg var hjemme uten en flybillett hjem igjen, så dette her skal bli digg. Gleder meg! Vi sees.

JEG HAR CELLEFORANDRINGER

Hei vakre! Jeg har en litt dårlig nyhet til dere. Denne jenten her er i sjokk i dag rett og slett. Jeg har ventet i ca. 2uker på å få et brev i posten om at celledelingsprøven så fin ut og at alt var som det skulle, men det viste det seg at det ikke var, dessverre..

Jeg har celleforandringer, men heldigvis (flaks i uflaks) så har jeg lettere celleforandringer, og det skal visst nok være normalt for mange. Informasjonen jeg fikk var lite og jeg vet ikke noe mer enn at det ikke var å bekymre seg for, og at jeg skal få oppfølging innen 6-12mnd, der jeg skal ta en ny celledelingsprøve av livmoren min.

For å være helt ærlig er jeg utrolig dritt fuc*ings lei av sykdommer nå. Først kreften til mamma, så diabetes, så nå celleforandringer i min egen livmor. Det blir bare for mye å ta innpå seg og det graver dype sår i topplokket mitt. Det er så forbanna dritt og urettferdig, men samtidig godt og betryggende og vite at JEG SJEKKA MEG selv om flere leger/sykehus også videre mener vi burde være 25år(!!). I tillegg til at de nesten ikke sjekker kvinner før de er 25år med mindre man må trygle og be om å få lov til å bli sjekket. Det kan godt hende dette går over hos meg, og at forandringene forsvinner eller blir verre, men JEG VET i hvert fall om at det er forandringer der og at jeg trenger oppfølging. Dette hadde jeg ikke visst om jeg ikke sjekket meg for to uker siden.💔

Det er nok en del delte meninger om dette, og jeg kan da bare si at jeg er 100% for at kvinner skal få sjekke seg der før man er 25år, når man faktisk ønsker å sjekke seg så skal man få lov. Det handler om livene våre og det vi faktisk kan forebygge og forhindre kroppen vår til å eventuelt få av sykdommer. Så er du usikker, vil sjekke deg eller har plager så vil jeg virkelig anbefale deg til å sjekke deg. Dette er realiteten av livet og jeg orker ikke at vi skal skåne/skjerme yngre som kan bli skremt, eller ikke sjekke oss for å spare penger i helsevesenet, fordi dette er en del av livet. Face it or leave it.. tenker jeg. Vi skåner oss selv og andre altfor mye og for ofte, så når vi først møter motstand takler vi ingenting.. derfor vil jeg få frem dette med å sjekke seg, livet er for kort og samme hvilket svar man får må man face det, og gjøre noe med det.

Jeg er i hvert fall glad jeg sjekket meg fordi nå kan jeg få en god oppfølging og ikke minst hjelp.

WHAT I EAT IN A DAY – FULL LEG DAY

Reklame | PROTEIN.NO

Jeg viser hva jeg spiser en hel dag, gir dere en sinnssyk rabattkode og tar dere med på en hel leg day, beinøkt(!!)💪🏽🤍👼🏼

Gjerne abonner på kanalen våres og bruk rabattkoden innen 24t (viktig).

TANKER

💭 Jeg syns helt ærlig at det er deilig nå som regnet er kommet tilbake igjen.. merkelig nok! Er det noe jeg elsker er det varme og sol, men det har nesten blitt for varmt hjemme i huset og jeg har slitt med å sove godt om nettene ettersom vi faktisk ikke har aircondition.. hadde jeg vært i syden hadde jeg elsket varmen og det har vært deilig noen dager, men det er også litt godt nå som det er kjølig på soverommet igjen(!!).

💭 Håret mitt vokser som bare det for tiden jeg skal ærlig innrømme at det er sinnssykt deilig. Det er en så stor del av hvordan jeg føler meg og hvor komfortabel jeg er med meg selv, så den dagen det er langt igjen ser jeg virkelig frem til.

💭 Er det rart at jeg har så ufattelig lyst på barn allerede nå? Jeg føler mange skriver at de elsker singellivet uten kjæreste og barn, reise på ferier uten barn, oppleve ting sammen uten barn og alt livet generelt gir oss (uten barn), mens jeg er litt der at jeg har lyst på barn. Det er så sjukt fint og jeg vet at jeg kommer til å ha en stor glede av det! Også føler jeg mange mener at man da ikke kan gjøre de samme tingene lengre og det tror jeg på, men jeg tror også at man kan gjøre ekstremt mye kult selvom man har barn også med barnet! For meg er det i hvert fall en kjempefin tanke og noe jeg virkelig ser frem til en vakker dag!

💭 I det siste har jeg tenkt mye på hvor jeg skal kjøpe leilighet.. blir det Bergen eller Stavanger? Hvor burde jeg kjøpe ettersom jeg ikke skal bo der selv, men leie ut (forhåpentligvis).. tankene spinner og selv tror jeg det beste er å kjøpe i Bergen slik at jeg kan bo der om jeg må og slik at jeg er nært det om det skulle skje noe eller om jeg skal pusse opp osv.

💭 Treningen går så jævlig bra for tiden dere! Det er deilig og jeg elsker at jeg finner en så stor glede i å trene, pushe meg selv, få resultater og ikke minst kjenne litt på spenningen og konkurranseinnstinktet igjen! Jeg vil jo løfte mer og mer, jeg elsker den følelsen der jeg tar en ny pr! Alt det der gir meg så mye glede og jeg digger det.🙏🏽

💭 Jeg har vel sagt en gang tidligere at jeg ønsker meg en hund! Det er en tanke som står sterkt i hode på meg, likevel er jeg litt redd for å få meg en – jeg vet ikke hvordan de oppdras ettersom jeg aldri har hatt en hund tidligere! Jeg tror også at det er noe jeg hadde hatt godt av og at den hadde hatt det fantastisk hos oss, men det er skummelt.. hjelp. What to do?

NELLY HAUL & 25% RABATT

Reklame | NELLY

KJOLE HER / VESKE HER

Hei vakre dere! Jeg har fått hjem en ny pakke med Nelly klær og dette må være det fineste jeg har bestilt noen sinne hos dem. De har fått inn så sjuk mye fint (spesielt til skolestart) så her er det bare å ta nytte av rabattkoden min INGRID25 som gir dere hele 25% rabattALT fra NLY by Nelly som er det merke jeg bestiller hele tiden og som hele garderoben min består av, no joke.

Koden gjelder kun i 48t så det gjelder å være kjapp, god shopping.🤍👼🏼☁️
BOOTS HER / VESKE HER

VESKE HER

HOODIE HER / VINYL BUKSE HER / SNEAKERS HER

HOODIE HER

GENSER HER / BUKSE HER / SNEAKERS HER

KOSY SETT HER 

Jeg elsker seriøst dette settet(!!)👏🏽Det er super fint og ikke minst behagelig. Jeg elsker å adde detaljer i gull for å freshe det opp.

JOGGEBUKSE HER / GENSER HER / SNEAKERS HER

SNEAKERS HER

Se på disse sneakersene da!! Herregud, jeg elsker disse og de passer til ALT😭🙏🏽

KJOLE HER / BOOTS HER / VESKE HER

VESKE HER

TOPP HER / SKINNBUKSER HER

Husk å bruk rabattkoden INGRID25 slik at dere får 25% på alt fra Nly by Nelly(!!)🙏🏽

KLIKK HER FOR Å KOMME DIREKTE INN TIL NETTSIDEN

TV-PROGRAM, BARN OG UTROSKAP

Reklame | NELLY

GENSER HER / BUKSE HER / SNEAKERS HER (ALT ER PÅ 20% NÅ)


Tips til å få bedre selvtillit og elske seg selv?

Jeg har faktisk noen gode tips her som har hjulpet meg veldig mye selv! Det første jeg begynte å gjøre var å slutte og finne «feil» med meg selv. Alle har nok noe vi ikke er like fornøyd med og da er det bare til å akseptere at vi er slik og heller tenke godt/fokusere på de tingene vi elsker med oss selv! Ellers har jeg lært meg å si fine ting til og OM andre mennesker istedenfor å snakke dritt bak ryggen til andre eller tenke «oi se på hun, hun var sånn eller sånn» for også bli «sjalu»(!!) og det hjelper som bare det.💕 Gjerne si fine ting til andre mennesker istedenfor å lag opp dine stygge tanker om andre for at du skal føle deg bedre. Ellers har jeg lest fine quotes, hørt på podcaster som gir meg mer energi og en god tankegang – som f.eks Lene Orvik sin podcast der hun tar opp temaet om jenter som heier på jenter! Det ligger i hode vårt hvordan vi vil ha det og det er kun vi som kan styre det å elske oss selv på egenhånd! Folk kan tenke og si hva de vil, men så lenge du fokusrer på deg og det som gjør deg glad har det ingenting å si hva andre mener.

Tips til proteinrik mat (uten kjøtt)?

Cottage cheese, egg, mandler, bønner, linser, proteinshakes.. ja, kommer ikke på mer.

Tror du at du klarer 300 økters challengen?

Ja, det tror jeg!!

Hvilket nr er pizzaen hos Bella Italia?

Husker ikke, vi pleier å ha Regina med skinke uten peperoni.

Kunne du tenkt deg å flytte tilbake til Stavanger noen gang?

Jeg vet ikke. Jeg elsker Bergen og føler meg hjemme her nå, men om vi skulle flyttet en gang i fremtiden så hadde det blitt til Stavanger vil jeg tro. Henrik har også sagt at det er muligheter for det.

Hvor mange ganger i uken trener du bein, rygg osv?

Det varierer, men jeg prøver å få til bein (2 ganger i uken) også varierer jeg mellom muskelgruppene for å få trent hele kroppen.

Henger du eller Henrik med motsatte kjønn alene på fritiden?

Nei, det gjør vi ikke! Hadde vi vært så gode venner med motsatte kjønn før vi ble sammen hadde det vært noe helt annet, men om vi skulle gjort det nå hadde det nesten blitt litt rart.

Har du opplevd utroskap?

Ja, det har jeg og det suger, jeg hadde aldri klart å tilgi noen for det så jeg er glad jeg gikk min egen vei.

Har du mistet mange kompiser etter at du ble sammen med Henrik?

Nei, det har jeg ikke!

Føler du at du ofrer mest i forholdet deres?

Nei, vi ofrer like mye, men jeg har jo flyttet til en annen by for han, så noe har jeg ofret.🤍

Har dere mye egentid der dere er med vennene deres uten at dere alltid er med?

Njai, vi elsker å være sammen med venner, men noen ganger er vi med venner alene og det er digg det også!

Brukte du mindre tid på venner etter Paradise Hotel?

Jeg reiste jo ekstremt mye mer etter Paradise Hotel og var ikke like mye hjemme som jeg var før! Vi hang jo omtrent hver eneste dag, vi elsket det og om ikke alle var med hele tiden så var det alltid noe å være med, men når jeg reiste mer så var jeg mindre hjemme, men jeg var fortsatt med dem og jeg tror de skjønte at livet mitt var ganske så forandret! I tillegg ble mamma syk oppi det hele.. menmen, jeg er heldigvis litt med dem enda tross for at jeg bor i en annen by, men guu som jeg savner dem.

Hvilket tvprogram skulle du og Henrik være med på som dere takket nei til?

Singletown.. ganske spennede!!

Hvorfor ble dere ikke med i programmet?

Vi hadde lyst, men vi kom til å tape penger på det ettersom de ikke hadde det største budsjettet i år (siden det er helt nytt). Utenom det var det også skummelt fordi vi elsker hverandre så høyt og vil være sammen.. vi oppsøker liksom ikke det negative i et forhold som å date andre osv.. og da er jeg redd vi hadde såret hverandre selv om vi ikke hsdde vært utro om dere skjønner! Men det å se kjæresten være med andre er nok en stor psykisk påkjenning. Jeg tror vi hadde klart det helt fint og jeg håper at vi kommer til å være med i fremtiden, men akkurat i år passet det ikke!

Tror du at du slutter med sosiale medier den dagen du får barn?

Nei.. jeg kommer ikke til å gjøre det, men jeg er redd da, fordi jeg vet flere har sterke meninger om hva som er rett og galt innenfor det å dele bilder av barnet sitt osv på sosiale medier. Jeg vil dele livet mitt, jeg elsker det og syns det er gøy, men jeg kommer nok til å vurdere ting mer før jeg poster ting om vi skal ha barn en dag! Som med trening f.eks, føler jeg har dette med å få barn kan være spennendr og dele erfaringer av, hvordan man trener, hvordan kropper endrer seg, osv.

Hva er det du liker minst å få spørsmål om?

Sexlivet til meg og Henrik, det er noe jeg ikke kommer til å dele så det er det ikke noe vits i å spørre om.

JEG HAR NESTEN GLEMT HAN OG KJÆRLIGHETEN

Reklame | NELLY

Hoodie her / Vinyl bukser her / Sneakers her

Hei vakre! Akkurat nå sitter jeg hjemme og har brukt hele dagen på å tenke på hva jeg kan jobbe med fremover. Alt fra jobb, trening og kjærlighetslivet med Henrik(!!).

For øyeblikket er det veldig lite som skjer i livet mitt, men jeg har troen på at veldig mye spennende kommer til å skje om ikke så altfor lenge.. hehe. Når det er lite som skjer er det også vanskeligere å ha noe og poste på sosiale medier, men etter å ha fått tenkt gjennom en del ting idag, kommer jeg til å poste mye fremover, på alle kanaler. Jeg vil dele så mye som mulig med dere fordi jeg elsker det, også er det gøy!

Oppi det hele her med at lite skjer føler jeg også at jeg nesten har glemt ut Henrik og kjærligheten vår. Vi er veldig flinke til å gjøre ting sammen og snakke sammen i løpey av dagen, men vi har faktisk ikke kun vært oss to og gjort noe gøy sammen på veldig lang tid og det savner jeg virkelig. Han er jo ekstremt betydelig i livet mitt og jeg merker at vi begge er veldig klar for å ta noen steg videre i samboerskapet snart og da er det også fint å få tid sammen alene.🤍☁️
Derfor skal vi få til en kjekk date i helgen som dere skal få være med på, også som nevnt over skal jeg blir flinkere til å dele mer på alle kanaler, det gleder jeg meg til.

Hva ønsker dere å se mer av på bloggen, Youtube og instagram? Gjerne kom med tips(!!).

UKENS MATHANDEL

Hei vakre! Denne uken har jeg handlet inn litt mindre mat, det er fordi vi har en del tilbehør liggende hjemme fra før av, så deilig. Vi er flinke til å bruke det vi har liggende, syns i hvert fall jeg.🙏🏽💭

Denne ukens handel ble ganske dyr syns jeg.. vi handlet på coop extra og prisen for alt dette kostet over 900kr, noe jeg syns var dyrt, men vi har jo handlet en del kjøtt da og det koster jo litt. Ellers har jeg handlet inn en ny sjokolademelk jeg skal smake!! Er så spent, fordi sjokolademelk er noe av det beste jeg, bare denne er litt sunnere ser det ut som. Vi har også handlet inn til taco og da er cheddardippen et MUST(!!). Har dere ikke smakt det må dere kjøpe det.

Peanøtt smøret jeg viser på bilde under er det jeg bruker hver eneste dag (nesten) på havregrøten min, men som sagt før så varierer jeg veldig på hva jeg har på grøten, men det er en av favorittene mine + fryste blåbær, nam.

Her ser dere alt jeg har handlet denne uken.
Denne gleder jeg meg til å prøve!!

Ellers håper jeg dere får en nydelig uke videre!! Jeg får besøk, skal trene mye og kanskje reise. Gleder meg(!!).🙏🏽

EN HÅRFORANDRING

Reklame | Think hair wear, Åsane

Jeg har endelig fått fikset håret mitt igjen(!!). Mange tenker nok «whaat? Du fikser det hele tiden», men det har jeg ikke! Før jul i 2019 dro jeg til frisøren og farga håret, satte inn extensions også kom corona. Da fjernet jeg extensionet og hårfargen falmet noe så sinnssykt i solen i sommer. Ellers går jeg jevnlig til frisøren for å kure håret slik det holder seg sunt og godt! Elsker det, det er virkelig verdt pengene.🙏🏽💛

I dag var jeg hos Think Hair Wear i Åsane og farget håret for å få bort den falmende brunfargen. Håret mitt er jo slitt i tuppene, men som dere sikkert vet sparer jeg og gjør alt jeg kan for at det skal vokse og være sunt! Rett før jeg farget håret i dag var det nesten rød/oransj og i tuppene spesielt ettersom det er slitt. Derfor farget jeg det med en glossy farge som ikke skal skade håret på samme måte som vanlig. Fargen sitter ikke like godt, men det er såååå verdt det for meg, fordi den legger seg på utsiden som en silver sjampo, om dere skjønner, den skal ikke skade så mye på innsiden og ettersom jeg sparer så mye føler jeg at håret mitt ofte ser ut som et dass. Jeg retter det aldri lengre, fikser det sjeldent og lar det bare være i fred, så da var det digg å få farget det i dag. 

Jeg har gått hos Think hair wear i 1år nå og elsker de! De er superflinke og fortjener skryt. Jeg går til Sherin i Åsane og digger henne, hun hjelper meg så ufattelig mye med håret og har hjulpet meg gjennom hele prosessen fra det knakk til det nå er på voksningens vei.

Håret mitt før fargingen i dag.
Håret mitt etter fargen!🙏🏽