NORGES DÅRLIGSTE JULELÅT

MITT ANSIKTSUTRYKK NÅR JEG FØRST HØRTE SANGEN, JUL HOS ACTIONFRANK – FRANK LØKE

Hallo dere, tenk at det er 1.desember i morgen(!!) og nå som det nærmer seg jul er det selvfølgelig den rette tiden til å spille inn julelåter og ikke nok med det kommer det til og med musikkvideoer i samme slengen. I år har det virkelig vært crazy mange julelåter og “kjendiser” som har gitt ut musikk. Norges influencere slår virkelig på stortromma i år og vi har drøssevis med nye julesanger å velge mellom. Jeg er garantert ikke den eneste som har hørt alle julesangene som har kommet ut de siste månedene, eller? Jeg må si at jeg digger noen av de, mens andre er ikke fullt så like bra etter min mening. Jeg vet at noen av låtene har fått terningkast en, noen har fått terningkast fem også videre. I den anledningen tenkte jeg at det kunne være gøy å sammenligne og gi terningkast til alle årets nye kjendis-julesanger? Anyway, her er låtene rangert ut i fra hvor godt jeg liker dem.

HÅPER NISSEN HAR RÅD – TIX

Denne sangen sier vel egentlig det meste om hvordan de aller fleste ungdommer i dagens samfunn oppfører seg. Vi ønsker oss de dyreste gavene og “forventer” nesten at alle de ønskene skal oppfylles. Ellers er sangen til TIX en av favorittene mine, den er fengende og gir meg det aller viktigste – julestemning!

TERNINGKAST: 5

HIMMEL PÅ JORD – STAYSMAN

Himmel på jord er en kjent og kjær julesang som aldri blir gammel! Jeg syns Stian er tøff som tørr å covre denne sangen. Han er overraskende flink og de aller fleste sangene hans tidligere har ikke vært like seriøse som denne etter min oppfatning. Jeg liker denne sangen godt jeg.

TERNINGKAST: 4

NÅ ER DET JUL – ISABELLE ERIKSEN, MURDROCKS, HERMAN DAHL, AGNETESH OG STINA TALLING

Jeg elsker denne sangen! Den er så koselig og jeg får skikkelig mye julestemning av den, samtidig er jeg overrasket over hvor flinke de er til å synge, og folkens – de synger faktisk selv. Sangen er fengende og jeg skal ærlig innrømme at jeg har hatt den på hjernen et par ganger. De er også nesten de eneste som har en “typisk” julemelodi til teksten, det liker jeg.

TERNINGKAST: 6

JULETRAGEDIEN – ERIK FOLLESTAD, LINNI MEISTER OG MADS HANSEN

Tittelen beskriver vel egentlig hele sangen og det er en ærlig sak! Sangen har – i motsetning til sommerkroppen – ikke en tekst som er verken bra, treffende eller like “ironisk god”. Det er det jeg trekker denne sangen på, men det er tydeligvis det som funker fordi jeg syns faktisk at denne sangen er svært fengende, hjelp. Tenk at jeg går rundt i slutten av november måned og nynner på “smiler selv om gaven min er stygg”.

TERNINGKAST: 3

JUL HOS ACTIONFRANK – FRANK LØKE

Oida.. “Han har harde pakker”, “Han gir deg grisebank om du er deilig og slank”, “Kokken er full”. Dette er en svært dårlig sang og jeg skjønner ikke helt hva han vil oppnå, han prøver åpenbart å sjokkere ved å si “han har harde pakker” og det er for såvidt greit å prøve å sjokkere. TIX har også tidligere sjokkert flere med en viss ironi, da gjerne med en “barnestemme” som spør om horer også videre. Jeg føler at Frank derimot sier ingenting med ironi. Når han på slutten av sangen sier: “gir deg bank om du er deilig og slank”. Hva mener han med det? Jeg skjønner ikke. Gir deg bank om du er deilig og slank? Er det ment som en trussel eller skal det være morsomt? Han er voksen og har barn, jeg syns han burde vite bedre, i hvert fall når han snakker om harde pakker og synger om å banke jenter. I mitt hode høres det nesten ut som han oppfordrer/legitimerer vold mot kvinner, når sangen da også har seksuelle undertoner, vel, denne sangen falt dessverre ikke helt i smak etter min mening. Kanskje det ble litt for mye?

Melodien er faktisk ikke så verst da, den er fengende.

TERNINGKAST: 1 OG ÅRETS+NORGES VERSTE JULELÅT

VI FIKK GJENOPPLEVE BARNDOMMEN SAMMEN

👧🏼👧🏽👧🏽👧🏽

Se hva jeg fant gjemt i papirkurven på mailen min (!!) YEY. Jeg som trodde jeg hadde mistet disse bildene. Bildene sier vel sitt, men vi hadde det i hvert fall utrolig gøy og jeg er glad for at jeg valgte å dra på dette. Sammen fikk vi gjenoppleve barndommen, feste og ha the time of our lives. I starten var det faktisk nokså rolig, folk minglet en del og satt ved bordene med hver sin drink. Etter første øyekast trodde jeg det kom til å bli en rolig kveld, heldigvis ble det ikke slik. Da konserten startet skøyt stemningen fart og nådde toppen for min del, jeg storkoste meg! Vi fikk også prøvd ut selfie-kameraet de hadde der – elsker det.

Forresten, er jeg den eneste som elsker slike selfie-kameraer på eventer? Disse kameraene minner meg om premierefesten til Paradise Hotel da det var første gang jeg prøvde det ut, nå er jeg helt besatt av det og syns det er dritkult. Dagen i dag starter med et lite bildedryss fra We love the 2000´s, enjoy.

Er det er ett menneske som får meg til å være gærn og utadvendt er det Melina! Hver dag er en fest sammen med Melina og man har i hvert fall ikke tid til å kjede seg! Jeg er heldig og akkurat nå kjenner jeg at jeg savner henne utrolig mye, kanskje jeg skal bestille en ny tur for å besøke henne? Hm.

Jeg er så glad for at jeg valgte å reise til Oslo den helgen og bo sammen med Helene. Vi kommer utrolig godt overens og storkoser oss når vi er sammen! Det jeg liker med Helene er at hun er like spontan, men samtidig veldig avslappende og være sammen med – goals. Vi fikk gjenoppleve barndommen sammen, skape nye minner og ha det gøy (!!). Jeg er evig takknemlig for at jeg ble kjent med henne. 🙌🏽

Ellers skal resten av dagen gå til å planlegge juletidene, jeg har enda ikke satt av tid til å handle julegaver og stresset begynner å komme innpå meg. Det er enda en stund til jul, men jeg liker å ha kontroll over ting og spesielt over julegaver. Det er alltid like gøy å dra ut på julegaveshopping og finne ting andre ønsker seg. Hva er deres ønsker til jul? Jeg vet enda ikke hva jeg ønsker meg, utenom en kreftfri mamma.

DETTE BILDE TOK HELT AV 🍑

Reklame | Arena Treningssenter Klepp

🍑🍑🍑

Shit dere, i går hadde jeg en skikkelig dårlig dag! Det overrasker meg stadig hvor avhengig jeg har blitt når det kommer til bloggen, de gangene jeg ikke får tid til å blogge eller at noe annet hindrer det, blir jeg sint og stresset, da er man avhengig ja. Dere har helt sikkert fått med dere at de aller fleste bloggerne har slitt med å publisere innlegg i går, blogg.no holder nemlig på med en del justeringer og oppfriskninger, dermed kan det være litt problematisk å få alle bloggene til å gå. Anyways, jeg er happy i dag og gleder meg til å poste flere innlegg til dere, foruten om at jeg er nødt til å sette meg inn i det nye systemet, hjelp.

De siste dagene har jeg vært flink til å trene og det er deilig å kunne klappe meg selv på skulderen for en bra innsats. Det føles riktig å ha en PT, selv om jeg har vært flink til å trene i mange år og har en del erfaringer. Den tryggheten og den motivasjonen man får av å ha en PT og et bra senter å komme til er fantastisk, helt enkelt. Jeg har holdt på med PT i to uker nå? I hvert fall så merker jeg forskjell. Det er ikke det at jeg er supertrent og fit allerede etter to uker, men jeg har lært meg å kjenne kroppen min bedre. Når man trener er det viktig å fokusere på den muskelen som skal trenes i hver enkelt øvelse. Etter å ha trent squats og flere andre rumpe øvelser i flere år har jeg ikke merket så store forskjeller som det jeg gjør nå etter kun to uker. Det er faktisk ikke tull. Når man blir bedre kjent med musklene og øvelsene merker får man også mest mulig ut av økten. For min del har jeg merket forskjell på rumpen min, da jeg trener denne veldig ofte. Det river og jeg klarer nesten ikke å sitte uten at det gjør vondt – lov til å lide for skjønnheten. Jeg har lyst på større rumpe og da passer det perfekt med trening.

Som dere sikkert vet trener jeg på Arena treningssenter på Klepp og om ikke så altfor lenge skal de starte opp med egne timer kun for rumpe (!!) Hvor gøy er ikke det? Jeg vet at det er veldig mange der ute som har lyst på en større rumpe og da er det gøy å kunne gå på egne timer som fokuserer kun på det område. Det er ikke plass til alle dessverre, det gjelder om å være første mann til mølla (bokstavelig talt). Jeg kommer garantert til å gå på de timene og hun som er min personlige trener skal faktisk også ha de timene med dere. Hun er skikkelig flink og jeg lover dere at de øvelsene dere kommer til å kjøre på rumpe-timene fungerer svært bra.

Her ser dere før og etter bilder fra da jeg ikke trente noe særlig frem til nå.

Jeg postet forresten det nederste bilde på Instagram story for to dager siden og det tok helt av!! Jeg hadde aldri trodd at jeg skulle få så mye respons på en vanlig story, men etter at jeg la det ut fikk jeg sikkert hundre tilbakemeldinger om rumpen min. Rumpen min har vokst, men det er også veldig enkelt å lure andre på sosiale medier. Det bilde her tok jeg i en skikkelig bra vinkel og dermed kan rumpen se mye større ut enn hva den egentlig er. Min har vokst og husk om du har lyst til å få en skikkelig flink PT med deg på laget så kan du komme innom på Arena Treningssenter på Klepp.

PARADISE HOTEL INTERVJU

📍OSLO, PARADISE HOTEL INTERVJU 

For to dager siden skrev en venninne til meg at det var ett år siden vi var i Oslo sammen. Den gang dro hun og en annen venninne sammen med meg til Oslo i den anledning at jeg skulle på andregangsintervju med Paradise Hotel. Nervene var på plass og jeg ombestemte meg hele tiden på om jeg skulle gå på intervjuet eller ikke. Jeg var bokstavelig talt drit nervøs, hode mitt var fylt med tanker og jeg hadde null peiling på hva jeg egentlig holdt på med. Heldigvis dro jeg ikke alene og det var svært betryggende å ha med to venninner som kunne følge meg helt til Mastiff sitt kontor hvor intervjuet var. Hvem i alle dager hadde trodd at jeg skulle komme med? Da jeg satt på det intervjuet trodde jeg at jeg skulle tisse på meg. Helt siden jeg fikk den aller første meldingen om at castingen ville ha meg med på førstegangsintervju har jeg vært innstilt på å være meg selv, ingen andre. Jeg tenkte hele tiden at “dersom jeg kom med, skulle jeg være meg selv”, da er det også mye enklere å stå for det man mener og sier på tv-skjermen. Jeg kan ikke forstå at tiden har gått så fort og nå er det snart noen andre sin tur til å oppleve det samme som meg. Jeg er misunnelig og de som skal delta i neste sesong er heldige, det er alt jeg har å si.

Jeg satt å så gjennom bildene mine på Snapchat hvor det dukket opp et par bilder fra da jeg var i Oslo den helgen! De ble tatt med mobilen da, men jeg har lyst til å dele de uansett.

Disse to flotte jentene ble med meg til Oslo, Monica og Svenja.
 

VIDEO – VI TULLERINGER UTEN Å HØRE DEL 2 | TV-KJENDISER, POLITIET, OVERGREP?!

⚡️ KLIKK PÅ BILDE FOR Å KOMME TIL VIDEOEN ⚡️

Finally, jeg har gledet meg så mye til å dele denne videoen med dere! Nok en gang har vi hatt det sinnsykt morsomt da vi filmet og ikke minst når vi har redigert videoen i etterkant. Jeg kan med hånden på hjerte si at denne videoen er minst like morsom som den forrige om ikke enda bedre (!!). Vi tulleringer flere tv-kjendiser og tro meg – de reagerer så ulikt, herregud. Noen ble sinte, mens andre syns det var gøy! Hjelp.. Til dere som ikke har sett del 1, vi tulleringer hvor den ene ikke hører noe, mens den andre skal mime til den som ikke hører. Den som ikke hører skal gjette hva den andre mimer og si det til den vi snakker med i telefonen.

Husk å klikk på bilde for å se videoen.

UKENS SPØRSMÅL | JULESANGENE, LETTKLEDDE BILDER OG DEN KJEKKESTE PÅ EX

Vil du skrive bok?
Nei, det tror jeg ikke! Ikke nå i hvert fall.

Favoritt kjendispar?
Jeg har ingen jeg, hmm. Nå måtte jeg tenke, om det er noen som interesserer meg må det være Justin Bieber og Hailey Baldwin.

Hvilken sang liker du best av Isabelle Eriksen sin og Mads Hansen?
Jeg liker begge sangene like godt, men selvfølgelig håper jeg at Isabelle Eriksen vinner konkurransen da.

Hva syns du om Frank Løke?
Jeg vet ikke hva jeg skal si, har kun møtt han en gang tidligere, men han virker som en hyggelig kar.

​Hvilke redigerings-apper bruker du?
Jeg bruker kun Lightroom, ikke noe annet.

Har du noen dyr eller ønsker du deg noen?
Jeg har ingen dyr og ønsker meg heller ingen akkurat nå. I fremtiden kunne jeg gjerne ha hatt en liten hund, men det får jeg se på.

Er du fornøyd med å være singel?
Nei, jeg hater å være singel. Jeg savner å ha en kjæreste 😉

Hvilken by ville du ha bodd i om du ikke bor der du bor nå?
Oslo eller Bergen.

Hvorfor sier alle “brev” når gruppen allerede er samlet inne på Paradise Hotel?
Det er nok for å påminne eller gjøre alle oppmerksomme på at det kommer brev. Noen ganger sa vi det ikke, mens andre ganger skrek alle det automatisk.

Har du meldt deg på Ex on the beach?
Nei er du gal? Det kunne jeg ikke.

Hvem av guttene syns du var kjekkest på Ex on the beach?
Hm, først syns jeg Daniel, men etter hvert syns jeg faktisk Henrik var den kjekkeste.

Hva syns du om lettkledde bilder på sosiale medier?
For min del syns jeg det er helt greit!

Har du noen gang tatt abort?
Nei, det har jeg aldri gjort.

Vil du ha barn?
Ja en dag i fremtiden, men ikke nå! Aller først må jeg finne noen å få barn med.

Hvis du hadde noen som ser opp til deg hva ville du ha sakt?
Jeg ville definitivt ha sakt at dere må gjøre de tingene i livet som dere har lyst til. Aldri la noen andre stoppe deg fra å gjøre de tingene! Samtidig er det viktig for meg at andre mennesker ikke bryr seg om dagens press når det kommer til kropp og skole/utdanning.

Hvem skal være med i neste sesong av Paradise Hotel?
Det vet jeg ikke, og de som har søkt kan jeg heller ikke si – har ikke lov.

Hvordan fant dere ut at mammaen din hadde kreft?
Mamma fikk smerter i magen og merket at noe var galt. Hun gikk til gynekolog og der fant de to store cyster som var på størrelse med en tennisball. Den ene sa de var godartet, mens den andre var de usikre på, derfor fikk hun time på sykehuset og der fant de ut at det var kreft med spredning i den ene eggstokken.

EN PÅGÅENDE KAMP

EN PÅGÅENDE KAMP. NÅR VIL DEN TA SLUTT?
 

Det er fryktelig lenge siden jeg sist satte meg ned for å skive et innlegg om mamma og jeg vet at det er flere som lurer på hvordan hun har det og hva som skjer videre i forløpet. Jeg tenkte jeg kunne starte med å si at mamma har det veldig bra for tiden og det er ikke noe jeg sier fordi det er den enkle utveien, men hun har det veldig bra. Senest i dag spurte jeg henne om hvordan hun har det og da svarte hun “Jeg har det kjempebra jeg, med nye vipper og hår på hode” mens hun lo og smilte. Jeg forstår henne og jeg ser med mine egne øyne at hun lyser opp og har det veldig bra. Mamma er en tøff dame som aldri gir opp og det har hun heller aldri gjort tidligere i livet. Vi kjemper hver eneste dag for at hun skal bli frisk og akkurat nå lever vi i en pågående kamp som er uvitende om hva fremtiden vil bringe. Det er tøft og jeg skal ikke legge skjul på at noen ganger har humøret nådd bunnen, mens andre ganger er det på topp.

Da mamma gikk på cellegift mistet hun håret på hode og ellers på kroppen. Det var kanskje en av de tøffeste opplevelsene så langt – som jente og som et menneske vet jeg hvor mye hår betyr og det er faktisk med på å identifisere oss som menneske. Det er ingen tvil om at mamma hadde det tøft under den perioden, håret falt delvis av og det er ubehagelig for hvert et menneske som går i gjennom. Hun tok et valg om å sette seg ned i frisørstolen og barbere alt av – noe som gjør meg uendelig stolt! Jeg husker enda at jeg falt en tåre og to da jeg satt ved siden av henne i det maskinen startet og håret falt ned ved beina hennes. Mamma er sterk og hun er et stort forbilde for flere der ute. Den kampen hun kjemper hver eneste dag er tøff, men samtidig vakker. Hun nyter livet og det er nesten skremmende å tenke over hvor lykkelig hun er nå med sykdommen i forhold til før – det viser også bare hvor sterk hun er og hvor fint livet er. Livet settes i perspektiv når man blir syk og for mamma har det gitt henne et liv hun egentlig har lengtet etter. Selvfølgelig skulle man ønske at hun aldri ble dødssyk, men nå som situasjonen er slik er det ikke annet å gjør en å leve livet man har fått til det fulleste – dette er også noe jeg skulle ønske alle ble flinkere til generelt. Vi lever faktisk bare en gang og for meg er det veldig viktig å tilbringe tid sammen med mamma og se at hun er glad. Hun er alvorlig syk og når man er så syk vet man heller aldri hvor lenge man får lov til å leve, plutselig lever hun i flere tiår eller ett år. Ingen vet, men den styrker hun har gjør at det er håp der og jeg tror hun er et mirakel. Alle prøvene hennes er magiske og jeg tror legene noen ganger er nødt for å klø seg litt i hode over hvor “frisk” hun er, selv med den alvorlige sykdommen hun har.

Jeg skulle ønske at hun ble kreftfri og det er mye jeg kunne ha ofret for å få det til. Det er sårt når noen som står deg så nær blir så syke og jeg har definitivt vært helt nede på bunnen i enkelte perioder. Smilet mitt og håpet mitt gjør at jeg har det fint, det er også med på å gjøre meg sterkere. Noen ganger kan det virke som om jeg tar på meg en maske ved å smile og late som livet er bra, selv om det ikke er det. Jeg har grått mye, alene og sammen med mamma. Alle reagerer forskjellig og det er slik vi er som mennesker. Vi er inne i en svært god periode nå, hva annet kan man ønske deg? Jeg elsker det og jeg håper at vi kan ha det slik i lang tid fremover.

Det å være pårørende/familie er hardt og for min del er det en ting som er skikkelig vond å tenke på, nemlig, “tenk om hun blir dårlig igjen”. Min Allers største frykt nå må være å se at mamma blir dårlig igjen eller får et tilbakefall på kreften. Jeg er redd. Vi har det utrolig fint nå, men tenk om ting plutselig snur? Heldigvis er vi sterke sammen og da er det veldig viktig at vi også legger de tankene som “tenk viss eller tenk om” bak oss. Vi lever her og nå, livet kan ta vendinger når som helst og for hvem som helst.

Se så fin hun er.

Her ser dere at håret på øyenbrynene hennes og på hode har vokst ut. Samtidig har hun fått sine egne vipper, men valgt å legge på falske slik at hun føler seg mer fin og vel. Hun er så fantastisk! Vippene hennes er ikke annonse, men jeg har lyst til å skryte fryktelig mye til en dame som heter Linn Ødegård. Det den dama der driver med et helt fantastisk og det er vanskelig for min å del sette ord på. De aller fleste kundene hennes har kreft eller har hatt kreft. Hun fikk mamma til å føle seg ordentlig hjemme, samtidig som hun gir mamma håp og de siste små detaljene som er med på å gi mamma en god selvfølelse. Mamma har tatovert øyenbrynene i og med at hun mistet alt håret, hun har også satt på vipper hos Linn denne uken og jeg har lyst til å si tusen takk Linn, det du gjør for mamma er ubeskrivelig og det er lenge siden jeg har sett henne gløde så mye som det hun gjorde da hun kom hjem etter å ha vært hos deg.

EKSLUSIVE RABATTKODER PÅ NELLY – TIME FOR TIME + OVERRASKELSE

Annonse | Lenker fra Nelly

KJOLE HER (25% RABATT VED BRUK AV KODEN VIP25) – Eller vente til kl 19 og få 30% rabatt.

Sikre deg alle de gode tilbudene hos Nelly i dag ved å følge dette skjemaet.
Viktig å huske på at er helt ville tilbud i dag som passer perfekt til både juletidene, julebord, juleball, nyttår og ikke minst julegaver.
Noen av disse tilbudene gjelder på alle merker: Nike, Adidas, Dr.denim, Levis også videre.

Selv om Nelly har høyere rabatt fra time til time kan dere i mellomtiden inkludert hele dagen få:
⚡️ 25% RABATT PÅ ALT MED Å BRUKE KODEN VIP25 I KASSEN ⚡️
 

BLACK FRIDAY TILBUD PÅ NELLY – TIME FOR TIME
________________________________________________

TIME TILBUD:

Kl. 16-17.    30% på sko KLIKK HER

Kl. 17-18.    30% på jakker KLIKK HER

Kl. 18-19.    30% på sweaters + topper/skjorter/bluser/gensere KLIKK HER

Kl. 19-20.    30% på kjoler og festkjoler KLIKK HER

Kl. 20-21.    30% på Nelly Trend KLIKK HER

+++

OVERRASKELSE DE SISTE TIMENE

⌛️

KLIKK HER OG OPPGI KODEN “VIP25” I KASSEN OG FÅ 25% RABATT PÅ ALT HELE DAGEN (!!)
Koden er gyldig til og med søndag 25/11 kl. 23.59

 

Jeg deler også et supert tips med dere under her slik at dere kan få lengre vipper og bryn.

3 GODE GRUNNER TIL Å BRUKE KOMOREBI


For det første er det utrolig billig, samtidig som det funker super bra! Kan kjøpes på Nelly HER – Nå 199kr (60%).


For det andre er det ikke testet på dyr, og produsert i Sverige.


For det tredje gir det fyldigere, lengre og sterkere vipper/øyenbryn. 

Super enkelt å påføre.

Se så lange vippene mine ble da! I dag bruker jeg vippeextensions.

BILDENE SOM IKK KOM PÅ BLOGGEN #5

Kjempebra forbilde her!

sexy surfergirl 😉

Sjekketriks: svinge med håret

babyface

EN LØGN JEG IKKE HAR FORTALT DERE

I lied, and I’m not sorry.

Det er noe jeg er nødt til å fortelle dere! Jeg klarer ikke helt å forstå hvorfor jeg tenker på dette akkurat nå, men det irriterer meg skikkelig og jeg har lyst til å fortelle det til dere. Jeg løy under innspillingen til Paradise Hotel. Tenk det? Hvem lyver på tv? “ikke jeg”. Heldigvis ble det ikke et problem, det er bare ubehagelig å tenke på nå. 🤫

Da vi skulle spille inn portrettvideoen min befant vi oss på et av Mexicos mest luksuriøse hotel, det var altså så nydelig der og jeg husker enda hvor sjokkert og overrasket jeg ble da jeg fikk vite at vi skulle spille inn portrettvideoen min der. Jeg følte meg så heldig og det er ikke hver dag man får lov til å føle seg like spesiell som det jeg gjorde den dagen der. Alt fokuset var kun på meg og jeg skal ærlig innrømme at det er deilig i blant. Jeg følte meg som en prinsesse og produksjonen gjorde det til en av de beste dagene i livet mitt.

Til poenget, da jeg satte meg ned på stolen foran lydmannen, kameramannen og han som skulle stille spørsmålene til meg, ble jeg livredd. Dette var den aller første gangen min foran et ordentlig tv-kamera, jeg husker enda at jeg fikk totalt blackout. Jeg hadde så mye blackout at jeg glemte mitt eget navn og ordene gitt i surr. Spørsmålene jeg fikk måtte jeg svare på, og de blir stilt slik at dere skal bli enda bedre kjent med oss deltagere som sjekker inn etter hvert. Alle spørsmålene var i utgangspunktet morsomme og spennende, helt til vi kom til de spørsmålene rundt kroppen min. Dere vet at jeg hater å snakke om kropp og operasjoner, selv om jeg av og til syns det er greit å snakke litt om det, da mener jeg at jeg kan si mine meninger og hvorfor jeg ikke har lyst til å uttale meg så mye rundt det. I denne situasjonen fikk jeg et spørsmål om hvilken kroppsdel jeg var mest fornøyd med. Hva skulle jeg si da? Jeg hadde ingen anelse, jeg hadde faktisk aldri tenkt over hvilken kroppsdel jeg liker best med meg selv. Alle har som regel noe de er mer fornøyd med en andre ting, men jeg kom ikke på noe annet en håret mitt – dette var jo da ikke en kroppsdel og jeg fortsatte å le spørsmålet bort. Jeg var skikkelig klein og uvel. Til slutt sa jeg bare – puppene mine. Det poppet rett ut av munnen min og jeg ante ikke hvorfor jeg sa det. De er opererte, men det betyr ikke at det er de jeg er mest fornøyd med. Kropp har alltid vært et ubehag for min del og ja jeg er fornøyd med kroppen min den dag i dag selv om jeg ikke var det før.

Før så jeg hele tiden nye ting jeg kunne gjøre noe med og det er ikke bra, vi er forskjellige og det er først nå etter at jeg har vært med på tv at jeg innser at kropp er kropp. Hvorfor bry seg om hva andre sier om kroppen din? Det er flere som har sakt at jeg har stygge lepper, tykk mage, også videre, heldigvis driter jeg i det nå og takket være alle hat kommentarene har jeg faktisk innsett at det er tull, de som slenger dritt er mennesker som er usikre på seg selv og som ønsker å trykke andre ned for å føle seg selv bra. I min verden er det skikkelig usexy! Det som er mest sexy er når man er komfortabel i sin egen kropp. Et lite tips!

Uansett, jeg løy og jeg angrer ikke. Dette er kun noe som irriterer meg grenseløst og jeg skulle ha endret svaret mitt om jeg fikk det samme spørsmålet i dag. Jeg kunne jo for all del ha sakt at jeg var mest fornøyd med låret mitt, hehe, neida. Det føltes bare feil av meg og jeg er glad for at de tok med hvor kleint jeg syns alt var, det var i hvert fall ærlighet og ikke løgn. Heldigvis er det lenge siden og det er ikke noe som betyr noe nå lenger, det er bare en irritasjon fra min side som jeg måtte få ut.


Woopsi, her var det visst pupper..