VI TAKKET NEI, JEG VIL KJØPE MEG HUND OG SOSIAL ANGST

Jeg syns det er gøy å kunne dele ting dere ikke helt vet om meg, kanskje noen vet det, men ikke alle. Bare for at dere skal bli enda bedre kjent med meg, også er det selvfølgelig noen ting jeg vil oppdatere dere på i livet mitt, som at vi takket nei til noe stort, at jeg kanskje skal kjøpe meg ett dyr og mye mer. Derfor får dere en oppsummering her. Ellers går kvelden i dag til å ha en liten date med Henrik der vi skal bestille god mat, se film og nyte tiden sammen(!!). Elsssssker det.

 

👼🏼 Jeg ble født med navlestrengen rundt halsen og holdt på å dø.. heldigvis husker jeg ikke noe av det selv, men det er rart å tenke på.

👼🏼 Ridning var en ting jeg egentlig hatet da jeg var liten, men som jeg gikk på fordi alle andre gjorde det(!!) Jeg sluttet ganske tidlig fordi jeg ble livredd da jeg måtte strigle hesten inni boksen helt alene, hahaha.

👼🏼 Jeg bruker linser til vanlig og vurderer å ta laser for å slippe det.

👼🏼 Vi takket nei til tv-programmet jeg har snakket om fordi vi rett og slett følte det var riktig dette året, men dere skal absolutt ikke se bort fra at vi er med neste år om det er bra(!!). Det er nesten slik jeg angrer fordi jeg vil virkelig at dere skal få se meg på skjermen igjen og bli enda bedre kjent med meg.

👼🏼 Jeg vurderer å kjøpe hund.. faktisk! Jeg har aldri vært så opptatt av dyr, mer livredd for alle dyr, men jeg tror det hadde vært super koselig og ha en liten hund jeg kan være med dagen lang.

👼🏼 Jeg elsker alt som er overnaturlig og søker det mye. Det jeg gjør er å se på åndenes makt, alle spøkelsesgreier på YouTube, ser på spådamer på YouTube som spår forskjellige ting ut av horoskopet mitt og alt det der.

👼🏼 Jeg elsker å være med på alt som skjer rundt meg og det verste jeg vet er å ikke få være med og oppleve nye ting(!!). Som reiser, ting som skjer med venner, bursdager, ja, alt det der.

👼🏼 Jeg dusjer alltid håret i kaldt vann fordi jeg har hørt det er bedre for håret.. hahah, psyko når det kommer til håret mitt ja.

👼🏼 Jeg er nødt til å ha ting ryddig rundt meg før jeg gjør noe som helst, og er det ikke ryddig blir jeg stresset. Jeg tror faktisk at jeg har støv på hjernen.

👼🏼 Jeg kan virke veldig fjern og som om jeg ikke kan noe som helst, men egentlig så kan jeg veldig mye om ting, men ønsker at andre skal fortelle slik at jeg kan lære enda mer.. det er utrolig rart, men jeg undervurderer meg selv ofte og tørr ikke helt å si akkurat det jeg mener og kan om ting, selv om jeg vet innerst inne at jeg kan. Det er ganske frustrerende til tider, men jeg liker det slik og elsker å høre på hva andre har å si.

👼🏼 Jeg har en slags sosial angst.. og dette kom etter Paradise Hotel. Jeg tørr nesten ikke å kalle det for angst fordi jeg vet ikke hva det innebærer, men jeg har blitt mye reddere for offentligheten, tenk om det eller det skjer, de eller de ser på meg.. det er merkelig og jeg er nesten så redd det at jeg ikke tørr å ta bussen fordi jeg føler noen er ute etter meg, men det stemmer jo ikke. 

👼🏼 Jeg er unormalt opptatt av håret mitt og kan sitte å se etter slitte tupper dagen lang.. hater at det har knekt, men samtidig er det kun jeg som kan gjøre noe med det og det syns jeg er gøy!

JEG HADDE ALDRI TRODD DETTE

Hei vakre! Det er på tide å oppdaterer dere på treningsfronten. Jeg føler at jeg har vært sinnssykt dårlig på å oppdatere dere på grunn av ferie og kaos, men nå er jeg i gang igjen og gleder meg til å dele reisen med dere(!!). Det er flere som spør om jeg kan dele mer angående trening, hvordan jeg klarer å øke så kjapt i vekter også videre. Derfor tenker jeg å dele mine mål med dere for august som kommer og ting rundt det.

Så, mine favorittøvelsen er knebøy og pull ups, det er også de to jeg har lyst til å få en stor fremgang i og de øvelsene som er hovedfokuset mit. I tillegg elsker jeg å trene mage/cardio og bein/rumpe generelt, så det kommer jeg også til å dele mye av. I går klarte jeg 125kg i knebøy og fokuset der er å komme meg lengre ned i selve bøyen. Jeg hadde aldri trodd at jeg skulle klare det etter flere uker av med ferie – målet fremover er å klare 150kg i knebøy, så fort som mulig egentlig, hahaha! Men jeg må være forsiktig og trene hardt. Ellers har jeg klart 12×3 på 100 i sittende bøy, noe jeg er veldig fornøyd med. I pullups klarer jeg fortsatt bare en og har trent det svært lite i det siste, men jeg skal gunne på fremover og klare 5 så fort som mulig her også.

Dette er hovedmålene mine, men jeg har selvfølgelig også som mål å klare hele 300 økters challengen, derfor blir dette halvåret hektisk og jeg kommer til å leve på treningssenteret her i Åsane, noe jeg også gleder meg til – fordi – jeg skal klare det(!!).

Flere lurer på hvordan jeg klarer å øke så mye i vekter. Jeg kjører et styrkesett, jeg øver på å ta en repetisjon maks, tre repetisjoner maks, fem repetisjoner maks. Jeg trener tungt noen økter og flere repetisjoner andre økter slik at jeg får variasjon på øktene mine! Også er det viktig å spise litt ekstra kalorier for å yte bedre.

Jeg gleder meg til å vise dere fortsettelsen og dele økter med dere, tips og triks. Gjerne heng dere på challengen om dere ønsker det og del bilder med meg på dm på insta! Ingridaguiluz heter jeg der.

EN SKIKKELIG EKKEL OG UBEHAGELIG FØLELSE

Den siste tiden har det vært mye som har pågått.. og hvorfor er det slik at når en dårlig ting skjer kommer det hundre andre ting på toppen av det hele? Jeg føler veldig på den at når en ting skjer med meg så skjer mange ting og det kan være fryktelig slitsomt. Det er ikke det at jeg ikke har det bra, for jeg har det utrolig fint om dagen, men jeg skal fortelle dere litt om hva som har skjedd den siste tiden og hvorfor jeg nevner dette.

Det hele startet med Danmarksturen da bilen min punkterte og hjelpen var så dårlig at vi brukte over ett døgn på å komme oss hjem til Bergen(!!) Hvordan er det mulig når man betaler full kasko og flere lapper i måneden for å få en trygg forsikring og hjelp. Det er så ufattelig tungt. Jeg har betalt flere 10.000 kroner på bilen og det må man forvente av og til, men dette kom som følger av dårlig hjelp som jeg tidligere har skrevet om! På toppen av det der ble også pcen min ødelagt og jeg måtte få den også gjennom forsikringen da det skjedde når vi punkterte.

Så dere.. da vi skulle hente bilen min i går i Stavanger dukket det opp et nytt lys i bilen om glødepluggen, vi stoppet langs veien midt i ødemarken og enda et problem dukket opp.. noe som tærer på humøret og meg. Da jeg var i Oslo fikk jeg vite noe personlig om familien som jeg også har syns har vært vanskelig, men som jeg har lyst til å holde for meg selv.

Og ikke nok med alt dette på under en uke så opplevde jeg i går kveld ekstreme stikninger i nedre del av magen og menstruasjonen min er langt unna, derfor utelukket jeg det. Smerte var så jævlige at jeg satt på toalettet og gråt, jeg ante ikke hva det var, men det var ubeskrivelig vondt og jeg begynner å bli litt redd for at jeg har overbelastet meg med ting og reiser i det siste. Det kan hende det er stresset som viser igjen på kroppen, men jeg syns det var skummelt og har aldri opplevd den smerten før! Heldigvis gikk det over etter noen minutter, men jeg er redd det skal komme igjen og hva det kan være fordi jeg er en person som er flink til å lytte til kroppen min og merker jo noe jeg ikke har merket tidligere så sjekker jeg det alltid ut, men ettersom smertene forsvant med en gang var det ikke noe mer jeg orket å gjøre. Har noen av dere opplevd det før?

I mitt liv skjer det alltid mange ting på en gang også skjer det lite i neste øyeblikk. Heldigvis har jeg blitt mye flinkere til å ta tak i ting, pushe på og faktisk gjøre noe med det(!!). Før turte jeg ikke å ta tak i problemene mine og nå har jeg heldigvis lært på veien – og det er noe jeg anbefaler dere også! Det er ingen tvil om det har vært dritt å ringe en million ganger til forsikringsselskapene mine, men det må gjøres og det er ekstremt mye vi betaler for hver måned som vi skal få igjen for og som vi ofte blir lurt av. Det også har irritert meg i det siste, at man betaler og stoler på hjelpen man skal få også svikter det i systemet. Vi bruker utrolig mye penger på faste utgifter som forskning, mobil og det ene og det andre.. og jeg vet at jeg har betalt ufattelig mye mer en jeg skal og har selvfølgelig oppdaget det underveis. 

Et eksempel er at jeg betalte flere tusen på telefonen min i måneden, da ringte jeg og hørte hva det var og der fikk jeg svaret – jeg betalte for en telefon jeg ikke aner hvem var sin, eller hvilket nummer det var. De fjernet det heldigvis, men hadde jeg vært den “gamle” Ingrid og ikke turt å ringe eller ta tak i “problemene” hadde jeg fortsatt betalt så mye.. 

Det er bare mange ting jeg syns er sviktende og er man ikke informert nok om ting man betaler for vet man heller ikke hva man faktisk betaler for, husk det. Ellers kommer stressende perioder i livet også går de kjapt igjen, men akkurat nå er jeg i en slik periode og håper at det ordner seg til slutt! Det eneste jeg syns var skummelt var dette her med stikningene mine og får jeg det igjen kommer jeg til å sjekke det ut. Mye “klaging” her, men jeg mener det ikke på den måten, jeg måtte bare få ut litt frustrasjon og komme med noen tips om at dere burde vite hva dere betaler for og gjerne ringe en runde til deres faste utgifter og sjekke, eller gjerne bytte bedrift om dere får bedre tilbud der. Vi snakkes <3

NERVER OG SPENNING FOR KVELDEN IKVELD

Hei fininger! Gjett hvem som er hovedstaden? Meeeg. Herregud så gøy det er å endelig være tilbake i Oslo igjen, ikke bare på ferie, men for å dra ut å spise med Adsales, managementet mitt. De har nemlig stelt i stand en kanon kveld for oss influensere som jobber under dem, og det er mange der jeg ikke har møtt før som jeg virkelig gleder meg til å bli kjent med! Jeg er nesten litt nervøs fordi jeg ikke kjenner folk så godt.. likevel er jeg super spent og gleder meg mye.🦋

Straks skal jeg til Sofie og møte Martine og Emilie der før vi drar ut å spiser med adsales og gjengen, deretter skal vil på taket (mest sannsynligvis) og drikke!! Gleder meg ihjel, dette kommer til å bli en super kveld og jeg er klar. Det er utrolig hyggelig at Adsales steller i stand slike ting for oss – det er jeg utrolig takknemlig for.

Ellers håper jeg at dere får en fin helg videre, det skal jeg ha!! Cheers.

Jeg skal prøve å tatt så bilder som mulig til dere slik at dere imorgen kan få se hva vi har gjort i kveld. Sees.

 

VI HAR FIKSET OPP HJEMME(!!) + SVÆR RABATTKODE

Reklame | Desenio

Hei fininger(!!) Som dere helt sikkert vet holder vi jevnt og trutt på med å fikse opp hjemme. Vi tar ting litt som det kommer, men jeg merker veldig godt at vi snart er i mål og det føles utrolig deilig! Det jeg liker aller best med at vi bruker litt tid er at vi er helt sikre på de tingene vi kjøper til huset og angrer som regel aldri på kjøpene, bare et tips. En annen ting jeg liker godt med det er at man faktisk ikke trenger så mye pynt og møbler for at det skal være koselig og fint, det er faktisk også mye enklere å holde ryddig og rent🌾

Bilder på veggene er det jeg setter mest pris på av pynt, og det er også det jeg syns gjør mest med rommene våre her i huset. Alle bildene i huset vårt er fra Desenio.no som har alle postere og rammer du kan tenke deg. De er billige i prisen og dersom man går lei at et bilde kan man klikke seg inn på nettsiden deres og handle en ny poster uten å måtte kjøpe en helt ny ramme, som ofte kan bli dyrere. De har fra eikerammer til svart metall, de har personlige postere, natur postere, mer malerier og temaer alt etter hva du trenger i ditt hjem.

Jeg personlig elsker Desenio og jeg vet at flere av dere også elsker de! De skuffer aldri og har så ufattelig mye fint på lager, derfor er det også gøy å kunne gi dere en god rabattkode hos de som dere kan bruke til å handle med🌱🙊

Desenio har nå et gigantisk sommersalg der dere får hele 30% på røde priser, MEN med koden min som er “ingrid10” får dere hele 10% ekstra rabatt på sommersalget til desenio mellom 24-27 juli.. altsååå, det kan nesten ikke bli billigere en det!! Under kan dere se hvordan alle bildene i hjemmet vårt ser ut. Vi har altså valgt mye eik-rammer og sommerlige postere ettersom det er riktig årstid for det, og vi eeeeelsker det.

POSTER VENSTRE HER / POSTER HØYRE HER / EIKERAMMER HER

POSTER HER

POSTER LITEN HER / POSTER VANNRETT HER / POSTER NEDE HER / POSTER VENSTRE HER / EIKERAMMER HER

POSTER HER / EIKERAMMER HER

POSER VENSTRE HER / POSTER HØYRE HER / EIKERAMMER HER

POSTER HER / EIKERAMMER HER

POSTER HER / EIKERAMMER HER

KLIKK HER FOR Å KOMME DIREKTE INN TIL SALGET

Husk å bruk rabattkoden “ingrid10”

52 PRIVATE BILDER FRA DANMARKSTUREN & TIPS

Jeg elsker han, over hele mitt hjerte.

Hei vakre! Jeg har ikke fått oppdatert dere så mye fra danmarksturen, men her kommer det i hvert fall et stort bildedryss fra hele turen og noen supre tips dersom dere skal til Danmark og trenger noen ideer for hva dere kan gjøre og hvor dere burde være!!🌴

Jeg ble positivt overrasket over København og hadde aldri i min villeste fantasi trodd at de hadde så fine steder å besøke eller at selve byen var så utrolig vakker og med mye liv og leven. Altsååå, jeg hadde det nesten bedre enn på nyttårsaften den siste kvelden vår da stemningen i byen var helt magisk, med god musikk på gatene, vakre raketter som jeg aldri har sett før, det var varmt og vi syklet rundt på el-sparkesyklene våre! For noen fine minner og ja, det er absolutt ett av tipsene. Om dere skal til en storby som har el-sparklesykler så burde dere absolutt prøve det!! Holy, det var dritgøy, de går nokså fort også får man se byen fra en helt annen side en å sitte i bilen eller å gå. Man får se mye på kort tid og kan komme seg steder mye kjappere! Digg.

På vei til båten som skulle ta oss til Danmark, så giret!!

Verdens fineste, jeg er heldig jeg.

Vi leide gjennom airbnb og bodde i Amager standvej, en helt fantastisk plass!

Auch.. se myggstikkene jeg fikk! Jeg pleier aldri å få det, hahaha.

Min absolutt nye favoritt drink hos Pincho Nation!! Fyfader, aldri smakt bedre.

En liten fakta om meg.. jeg er jo desperat etter å få håret langt igjen og tar bilder nesten hver dag av håret for å se om det har vokst og det har det!! Det jeg merker mest er at det er mye jevnere tykt i lengdene en det var da det knakk av.

På stranden ved Hirtshals kan man kjøre bilene ned på stranden, så koselig og utrolig fint å se på utsikten, det anbefaler jeg dere å gjøre, det er rett ved båten også.

Er vi de eneste som har fullt kaos på hotellrommet? hahaha.. dette er altså oss to i realiteten.

Favoritt sjokoladen min!!

Vi hadde en forferdelig hjemreise.. det har dere nok lest om.

RESTAURANT TIPS:

<3 Pincho Nation, mye bedre enn i Norge, holy så bra konseptet er og maten.

<3 Cafe Vivaldi, superfin restaurant og drink plass midt i København sentrum. Elsket drinkene der!!

<3 Lia Luxury Gelato, kødder ikke, de har den beste oreo isen jeg ever har smakt.

<3 Sticks`n`Sushi, dødsgode sushier rett ved stranden med utsikt.

<3 Restaurant Couloir, verdens beste nachos!! Jeg kødder ikke her heller, fyfader for en syk nachos og guacamole.

BOSTED:

<3 Amager strandvej!! Jeg bodde ikke andre steder, men vi elsket det. Rett ved stranden og 15min på el-sparkesykkel til byen.. magisk.

ANDRE TIPS:

<3 Lei el-sparkesykler og dra rundt omkring i byen, du vil oppleve den på en helt ny måte. Et dagspass kostet 100kr ca.. sykt billig for en hel dag

<3 Dra på tivoliet i sentrum

<3 Besøk Amager strand!! Vakkert, med alle mulige vannsporter

<3 Shopping I sentrum

<3 Besøke stranden ved Hirtshals og kjøre bilene ned til havet og nyte utsikten

TJEN PENGER PÅ Å SI DIN MENING

Reklame | Meningstorget

Hei fininger! Jeg håper at alt står bra til med dere, for det gjør det endelig for min del også som etter et døgn har blitt fraktet hit og dit med bilen på ferie <3 Nattens søvn har vært HIMMELSK og jeg er klar for å endelig tipse dere om noe som er helt genialt og som jeg virkelig fikk brukt i sommer, yess, jeg snakker nemlig om meningstorget.no.

Dere kan nå tjene enkle og gode penger på en helt genial måte og det passer nok ekstra godt nå som det er sommer, fri, late dager og enda mer fritid en normalt. Det passer selvfølgelig hele tiden, overalt, på trikken, bussen, i matpausene på skolen, når du ligger å soler deg eller sitter i bilen på lange roadtrips. Nå i sommer spiser jeg oftere ute, nyter dagene i solen, drar ut og er sosial, da er det også digg å tjene ekstra penger ved siden og hvor mye penger jeg tjener kommer helt an på hvor mange spørreundersøkelser jeg vil svare på, så enkelt er det.

Alt dette er super enkelt og jeg skal fortelle dere hvordan dere kan de ekstra pengene på å faktisk si deres helt egne meninger gjennom spørreundersøkelser. For alt er nemlig veldig, veldig enkelt! Du registrer deg hos meningstorget.no og lager en bruker der inne helt gratis. Det er enkelt og utrolig gøy, fordi du kan nemlig velge kategorier på spørreundersøkelsene som passer akkurat deg, da kjeder du deg ikke ved å svare på undersøkelser du ikke bryr deg så mye om, men heller de du liker og føler at du svarer ærligst på, fordi det er noe du bryr deg om! Å få ærlige tilbakemeldinger er utrolig viktig hvor som helst, jeg elsker å få tilbakemeldinger av dere og tro meg – det gjør alle bedrifter der ute også. Du kan være med på å si din mening og få igjen penger og ros, vår stemme er svært viktig for at bedrifter kan leve opp til våre ønsker og igjen tjener vi penger på det.

Slik ser nettsiden ut

Slik fungerer det hele: du tjener opp poeng på å si din mening gjennom spørreundersøkelser du selv velger. Alle de poengene du tjener inn kan du enten hente ut i gavekort og shoppe på nett, du kan velge å donere pengene til veldedighet eller at de ut i penger, det er ditt valg! Gavekortene du kan hente ut er f.eks hos Peppes Pizza, Zalando, H&M, Kicks(!!) og mye mer, dette velger du helt selv. Det er utrolig smart om du kjeder deg eller har lyst til å bruke tiden din på å tjene ekstra penger.

Jeg bruker denne nettsiden selv, spesielt når jeg har vært på roadtrips, da går ofte tiden og jeg kjeder meg, hvorfor ikke svare på spørreundersøkelser og tjene penger? Genialt. Jeg gjør det de dagene jeg kjeder meg, soler meg, sitter alene å jobber og har lyst på en pause, på flybussen, ja, hele tiden rettere sagt og over alt. Jeg klikker meg da innpå meningstorget og svarer på spørreundersøkelser, det er så deilig det og penger er tid spør du meg!

SLIK KOMMER DU ENKELT I GANG

🦄 Registrer deg gratis her

🦄 Svar på spørreundersøkelser og tjen poeng

🦄 Få betalt for din mening og jobben du gjør ved å hjelpe, komme med tilbakemeldinger og bruke tiden din på noe fornuftig.

NOE AV DET VERSTE SOM KUNNE SKJE HAR SKJEDD

Hei pepz.. fra en rimelig sliten jente på ferie. Jeg blogger fra mobilen i dag og grunnen kommer, det er litt uvant, men det må til.. fordi jeg er nødt til å fortelle dere om hva som skjedde i dag. Dagen i dag har nemlig vært ræv.. men alt ordner seg jo til slutt. Det har jeg virkelig lært meg!

Vi er jo som sagt på kjøretur og har vært i Danmark noen dager. I dag klarte jeg å nesten skam kræsje bilen da vi sklei i 110 km/t fordi hele fordekket sprente (sprakk), aner ikke hvordan jeg skal forklare.. haha. Etter å ha stoppet langs kanten med en høy puls og trodde vi skulle kræsje måtte vi bli hentet av falken, skifte to dekk på et verksted, punge ut penger og vente i flere timer på det ene og det andre. Takk gud for at jeg har en god forsikring, Storebrand og full kasko.. de hjalp meg med en gang og jeg som kan lite om slike situasjoner setter så uendelig stor pris på å få hjelp!🙏🏽

Ikke nok med at hjulene måtte byttes, sklei maccen min rett frem i det vi sklei på veien og knuste.. kan dere tenke dere hvor oppgitt jeg ble? Fysøren, hahahah. Vi var helt sikre på å ikke rekke båten hjem og dagen har vært kaotisk, men jeg føler meg heldig som har en god forsikring, en tolmodig og supersnill kjæreste som er der, får meg til å le og som ikke klager!! Jeg er også takknemlig for at jeg i slike situasjoner klarer å tenke positivt, ikke hisse meg opp og at jeg faktisk tar tak i det og gjør noe med det. Så… som dere vet har dagen vært travel, men vi er på båten mot Norge og skal nå på nye eventyr.

BEKREFTER RYKTER OM MEG SELV

💛At du misbrukte eksen din.

Jeg har aldri misbrukt ekser, venner eller noen rundt meg! Det er har vært helt stikk motsatt i mange situasjoner og dette har det stått om i avisene (hendelse i Molde) – og da kan dere tenke dere selv til hvordan det var å være i det forholdet der, ganske tøft. Jeg ble psykisk skadet av det og er veldig glad for at jeg klarte å gå (gjøre det slutt) i en slik situasjon for to år tilbake i tid.

💛Jeg har hørt at du er gravid, men skjuler det siden du ikke har postet noen bikinibilder i sommer.

Dette forstår jeg at folk spekulerer i, spesielt ettersom jeg har vært så åpen om det og det kommer jeg nok til å være med dere hele reisen når den tid kommer, men jeg er ikke gravid nå. Jeg har også begynt på p-piller igjen og står fast ved det til vi bestemmer oss for å prøve og få barn. Grunnen til at jeg ikke har postet noe er fordi jeg har vært svært dårlig på å ta bilder jeg syns er fine.. men, det kan jeg godt blir flinkere til! Det er noe jeg ønsker selv også.

💛At du var ganske god i fotball.

Hahaha åååh.. ja og nei. Jeg vil si at jeg var god i flere år og det var jo også derfor jeg var med på sonesamlinger og spilte for team Rogaland en liten stund, men når vi ble rundt 16-17 år prioriterte jeg festing, kjærester og venner mye mer en det jeg ønskte å prioritere fotballen. Derfor sluttet jeg også.

💛Hørt at du egentlig ikke var forelsket i eksen din.

Mmm, jeg var det, men ikke på det nivået som jeg er nå! Man merker veldig fort når det er ekte kjærlighet der eller ikke og det jeg kjente for E var en boble i starten og da vi kom hjem skjedde det alltid så mye dritt i forholdet at jeg mistet mye og merket at dette ikke var noe bra og noe jeg ville ha vært med i lengre tid. Slik er det bare!

💛At du og Henrik skal gifte dere snart.

Det er drømmen min det! Jeg har så sinnssykt lyst til å gifte meg med han, men da ønsker jeg at alt skal være spontant, crazy og morsomt. At vi gifter oss på en utradisjonell måte, kanskje litt spontant, ikke så høytidelig og gjerne at frieriet også er litt crazy og gøy.

💛At du er snill, god og ærlig.

Åh, nå ble jeg glad! Dersom dette er et rykte varmer det hjertet mitt. Jeg elsker å få komplimenter og det er også noe jeg trenger i ny og ne også.. jeg vet at jeg er god på å gi andre komplimenter.

💛At det har vært slutt mellom deg og Henrik.

Nei..

💛At du har mye kjærlighet ovenfor nye mennesker du møter.

Ja, det har jeg virkelig.

💛At du ble sammen med Henrik for pr.

Nei her også, det er noe jeg aldri kunne ha gjort! Det vi har er ekte og det vet vi godt.

💛At du er sterk som kommer deg gjennom alt du gjør og har opplevd.

Tusen takk, herregud så hyggelig! Har vi egentlig noe valg av og til? Det er det jeg ofte tenker på og når man kommer i en situasjon man ikke kan gjøre noe annet med enn å tenke positivt så gjør jeg heller det en å grave meg ned og hate livet. Livet vil komme med oppturer og nedturer og da er det viktig at vi tenker positivt og ikke mater hodene våre med drit.

💛At du snuser igjen.

Både ja og nei, jeg gjør det for kosen, men skal slutte helt igjen etter sommeren.

💛Hørt at du skal være med på tv-skjermen igjen!

Kanskje det.. 

TANKER

💭 Jeg har det utrolig bra om dagen og har lyst til å få det ut! Akkurat nå skulle jeg ønske at tiden sto stille en stund og at jeg bare kunne nyte det slik det er. Den siste tiden har nemlig vært svært spesiell for meg ettersom flere ting på jobbfronten går enda bedre en noen gang og jeg føler at jeg har flere muligheter åpne nå enn det jeg hadde før. Ellers har jeg det veldig bra sammen med Henrik og det er det som betyr aller mest for meg akkurat nå. Vi har hatt noen tunge perioder også med uenigheter rundt forholdet, slik de fleste har og det er ting jeg ikke har delt her, men skjult. Det er fordi at jeg skal få et privatliv utenom og faktisk jobbe med de sakene på egenhånd. Tro meg – det har funket, for jeg har aldri vært så sikker på ting som det jeg er nå og jeg føler at dersom man ser litt på seg selv og hva man gjør av problemer selv vil man til slutt klare å jobbe med de tingene og bli et enda bedre menneske. Psyken min er sterkere enn noen gang og jeg vet at det er fordi jeg selv har valgt å endre væremåten min, endre ting jeg ikke har likt ved meg selv i måten jeg har vært på og endret det til det bedre. Så, denne tiden er meget bra og jeg håper jo for all del at det bare går oppover.❤️🙏🏽

💭 Er det bare jeg som syns at sommeren er litt sløv? Jeg føler nesten at jeg har blitt litt lurt av at været var så sinnssykt bra i juni og nå er det ikke slik, hahaha.. argh. Det er skikkelig irriterende og jeg håper bare at det fine været kommer tilbake igjen slik vi kan ha en fin sommer i Norge og Danmark (ofc, siden jeg er her nå) og bare få litt av den sommerfølelsen..

💭 Som jeg nevnte over så har jeg det veldig bra psykisk for tiden og jeg har bestemt meg for å aldri falle ned igjen på grunn av ting som har skjedd i fortiden, men det er fortsatt en ting jeg syns har vært vanskelig og det er hvordan jeg har endret meg utseendemessig. Fordi – etter at jeg mistet mye av håret mitt har jeg syns at det har vært vanskelig å føle meg helt som meg. Det er litt vanskelig å forklare og noen syns nok at jeg overdriver, men når en sykdom herjer med hvordan du føler deg og ser ut kan man få en knekk og den har jeg virkelig vært i – og er fortsatt litt i. HELDIGVIS har jeg fått en bedre tankegang og det er ikke så viktig for meg lengre dette her med håret mitt på hode, likevel merker jeg at jeg bryr meg ekstremt mye mer om det enn jeg ønsker.. det er sårt, men det vokser, det tar bare himla lang tid.

💭 Det siste året har jeg valgt å kutte ut mange av de menneske jeg tilbragte tid med før. Det er mennesker jeg føler har gjort meg svakere og fått meg til å føle meg dårligere. Det har virket som de ikke har ønsket meg vel og har hatt lyst til å dytte meg fremover, men bakover! Dette kommer nok også med alderen og hvordan jeg har endret mindsettet mitt det siste året. Jeg er bare så evig takknemlig for at jeg klarer å sile ut de som ikke er bra for meg og være fornøyd med det. Før kunne jeg pushe meg selv til å være sammen med folk fordi jeg følte jeg måtte, men nå er det overhode ikke slik lengre og det å ha venner man stoler på og som ønsker deg vel er gullverdt! Det gjør også at du har det bedre med deg selv, tro meg.

💭 Når det kommer til treningen min som flere spør om så tror jeg fortsatt at vi skal klare 300 økters challengen!! Virkelig. Mange mener at vi ikke kommer til å klare det, men det går faktisk an å trene to økter om dagen, noe vi skal og holder på med. Etter ferien vår begynner vi for fullt igjen og jeg gleder meg til fortsettelsen.. selv om den blir tung. Så fortvil ikke, vi (jeg) skal klare det.