UKENS SPØRSMÅL

Hva er det som er dårlig med iPhone 11 Pro Max?

Jeg liker rett og slett ikke kameraet i det hele tatt og for meg er det kjempedumt med tanke på at jeg bruker kameraet mer en normalt fordi jeg også bruker det på jobb og ikke bare på fritiden. Det er så rart å tenke på hvorfor det er så ufattelig dårlig på min telefon, jeg har jo ikke knust den eller noe, i tillegg har jeg beskyttet den godt, men jeg har sett at noen av disse iPhonene har bra kamera, så det kan hende det er en produksjonsfeil. Utenom det med kameraet er det ikke noe jeg ikke liker med iPhonen, den er som alle andre! Haha, ikke noe nytt.

Kan du og Henrik reagere på deres sesonger av Paradise Hotel?

Det har vi absolutt tenkt til å gjøre, men hva ønsker dere at vi skal reagere på? Det er litt mye med to hele sesonger på 2mnd hver sesong med nesten en time i hver episode, hjelp!! Vi vil gjerne ha tips til episoder dere ønsker vi skal reagere på sammen!

Hvor tjener du mest penger på sosiale medier?

Instagram, men også på bloggen og YouTube, men mest på Instagram atm.

Hva gjør du med håret ditt for å unngå slitte tupper?

Jeg kurer og renser håret mitt så ofte som jeg kan hos min faste og kjæreste frisørsalong her i Åsane som heter Think Hair Wear. Det er kjempebra for håret mitt og jeg klipper det også hver 3.måned ca.. eller, det er i hvert fall noe jeg har gjort de siste to gangene! Ellers sover jeg med flette, bruker haircare tabletter og sover med castor Oil av og til.

Hva bruker du sånn belte til? Når du trener altså.

Vi bruker belte når vi tar knebøy og markløft. Jeg kan ikke svare faglig riktig på dette og i et faglig språk, men vi bruker det for å få bedre stabilitet og for at trykket i magen skal bli større – og stabiliteten i ryggen blir mye bedre. Man føler seg mer stødig og kompakt? Syns i hvert fall jeg.. om jeg kan si det på den måten. Det hjelper også med at vi klarer å løfte tyngre! Men man skal ikke bruke det dersom man har skader der eller slikt, tror jeg. Man burde lese litt opp på det før man eventuelt kjøpet det.

Hvorfor poster Henrik så lite av dere på sosiale medier? Har det skjedd noe?

Han er ikke så aktiv der lengre fordi han har en 100% stilling som elektriker utenom. Han elsker jobben sin og har ikke mulighet til å være “på” sosiale medier hele tiden også er det ikke noe han vil drive med like mye som meg. Noen ganger poster han litt av oss på story, men han er ikke så opptatt av det. <3 Det har ingenting med oss to som kjærester å gjøre, det er bare hans prioriteringer.

Tror du at du klarer 300 økter i år?

JAAA! Selvfølgelig. Det er bare å slenge seg på og dele/tagge meg slik jeg kan se!!

Er du redd for Corona viruset?

Ja litt, egentlig. Jeg er ikke redd i den forstand av at jeg ikke går ut av huset, men jeg er redd for å få det selv ettersom jeg har lest to plasser i sosiale medier at jeg er ekstra utsatt pga. diabetesen, men jeg har fått høre i ettertid at det er mye opphauset, så jeg tar egentlig med ro igjen! Viruset er overalt, jeg tror det er viktig å være klar over hvor smittsomt det er, men at man også skal leve vanlig, men vaske hendene og være mer hygienisk! Jeg er også redd for å få det slik at jeg i hvert fall ikke kan møte andre og/eller spesielt mamma og mormor.

Har du sjekket deg for Corona viruset?

Nei, jeg trenger ikke det før jeg har symptomene tenker jeg.. også syns jeg det blir for overdrevet og for mye “unødvendighet” for legevaktene og sykehusene som stakkars i tillegg til å bli nedringt med spørsmål, møter alle opp for å sjekke seg som ikke er litt syke en gang.. hm, men for all del, det er bedre å sjekke enn å ikke sjekke tenker jeg.

Hva syns du om vinnerne i Love Island?

VEL FORTJENT!! Jeg ble dritglad og det var virkelig Nora og Johannes jeg heiet på siden start. For et fint par og for en genuin og gjensidig kjærlighet de har for hverandre. Blir så glad på deres vegner!

Hvem er dine favoritter så langt av årets Paradise Hotel deltagere og Ex on the Beach deltagere?

Helt ærlig så er favorittene mine fra PH i år Ida og Jenny! Håper de eier hele sesongen og at i hvert fall en av disse to vinner, men det gjenstår å se når det begynner på tv. Det kan hende jeg endrer mening med tiden. På Ex on the Beach er favorittene mine Øystein fordi han er klin gærn, og Linn som er så skjønn og pen!

Hvordan gjør du det med godteri, chips også videre i helgene?

Spiser akkurat det jeg har lyst på, men prøver å begrense meg slik jeg ikke får vondt i magen, eller kjøper for mye unødvendig som ligger å frister i flere dager etterpå fordi jeg ikke klarte å spise det opp i helgen!

Hva blir din neste tatovering og når skal du ta den?

En liten rød tatovering.. innen mars!!

Teller du kcal?

Nei.

Kan du melde deg på noen tv-programmer?

Kanskje det ja! Vi får se.

Har du noen gang latet som du har det bra, men så har du det egentlig dritt?

Ja, jeg har jo det og lyver om jeg svarer nei her. Det er veldig lett å få livet til å virke nærmest “perfekt” selv om ting suger og er vanskelig.. det er nok det jeg hater mest med sosiale medier (utenom) de som redigerer seg selv så mye at virkeligheten blir forvrengt og det “perfekte” virker som om at det er realiteten – noe som skaper press. Jeg syns selv at jeg er flink til å skrive om de negative sidene ved livet mitt i tillegg til de gode, men det blir ofte tolket feil og da er det også vanskelig å dele det som er dumt, fordi alle har sine meninger om det. Veldig ofte når jeg skriver ting jeg syns er dumt så er det i fra mitt perspektiv og denne bloggen handler om livet mitt så da blir det naturlig. Det betyr ikke at det er likt for alle.

Leser du jodel og det stygge som blir skrevet om deg der?

Litt, og nei jeg driter i det! Jodel er jodel. Det er nesten bedre at de som skriver dritt på nett har en plattform å samles på, en å snakke dritt om mennesker overalt.. selv om de gjør det også da.. uff, nei, jeg bryr meg ikke om jodel lengre, jeg brydde meg veldig mye før.

Redigerer du kroppen din før du poster bilder av den på Instagram?

Nei overhode ikke! Jeg redigerer ALDRI kroppen min eller ansiktet mitt, det eneste jeg gjør er å ta på filter eller endre lysstyrken, skygger også videre, men aldri noe som ikke er meg. Tenk så teit det er å late som man er noe man ikke er også skal folk se deg in real life og få sjokk fordi du har redigert deg så mye? Det er så teit det og det er noe jeg har opplevd ofte!!!

JEG ER SÅ LEI MEG.. VI MÅ NOK AVLYSE ABSOLUTT ALT

MIMRER TILBAKE TIL VÅR FØRSTE SYDENFERIE SAMMEN 💭

Jeg er så lei meg og jeg har faktisk ikke ord akkurat nå.. årh.. nei, det her skulle jo bli så bra! Det har seg slik at nå som coronaviruset har spredd seg så mye og jeg er ganske i faresonen dersom jeg blir smittet med tanke på diabetesen så må vi mest sannsynligvis avlyse både Italiaturen som kommer rett rundt hjørnet og Bali turen i sommer. Det føles ikke noe særlig bra og det er to ferier jeg virkelig har sett frem til å få oppleve sammen med Henrik og gode venner. Sammen har vi snakket om disse turene, spart av penger fast i måneden og virkelig gledet oss og mimret over alle de minnene vi vil skape sammen – også blir det kanskje ikke noe likevel.

Heldigvis er det ikke verdens undergang og jeg vil si meg kjempefornøyd dersom jeg får feriere hvor som helst bare det er sammen med Henrik, det er bare utrolig dumt og jeg har kjempe kjempe kjempelyst til å dra, men det er faktisk slik at helsen står i fokus først her, og om jeg skulle ha blitt smittet så er jeg redd for å smitte mamma også som kanskje ikke har immunforsvar til dette her.

Argh, jeg blir så usikker! Vi må nesten vurdere dette litt til fremover før vi bestemmer oss helt, men jeg tror ikke det blir noe dersom det er slik det er nå og jeg er livredd for å bli smittet på grunn av diabetesen min og immunforsvaret mitt som ikke er like bra. Samtidig er det jo i Norge også nå – så hvor skal man egentlig oppholde seg? Det er der tvilene mine ligger og det er også det som gjør at jeg vil reise!! Hjelp altså, jeg syns dette er skikkelig kjipt og trenger virkelig tips og råd.

MITT FØRSTE INNTRYKK AV PARADISE HOTEL DELTAKERNE 2020

O.V: Emil, Karl Fredrik, Martin, Sania & Hanna. N. V: Jenny, Ida, Yasmine, Tobias, Axel & Even
(Bilde er hentet fra Nettavisen.no)

Det er på tide å fortelle om mitt første inntrykk av årets Paradise Hotel deltagere!! Dette her har jo nesten blitt en slags tradisjon her inne på bloggen – og det er bare på gøy. Det er også vanvittig morsomt å se hvor feil man kan ta av noen dersom man har sitt inntrykk før man “blir kjent” med personene, selv om det heller ikke stemmer helt da de klipper utrolig mye på tv-skjermen.🤘🏽

Nå starter straks Paradise Hotel igjen og sammen med Henrik skal vi se begge sesongene i år tenkte vi, men det kommer jo også an på om de er gøy eller ikke! Som regel er det jo dritgøy å følge med på og selv om vi har vært der begge to tidligere er det fortsatt like gøy å se det om igjen og om igjen bare med helt nye deltagere! Vi som har vært med tidligere kjenner jo veldig mye på savnet og det er veldig spesielt å følge med på andre som får oppleve mye av de samme minnene som vi skapte og det er gøy. Jeg tenkte jeg kunne komme med mitt første inntrykk av årets deltagere fra sesong 1 i år så får vi se om jeg er ca. inne på noe når vi blir bedre kjent med deltagerne på skjermen.

Even Langås Kvam

Even minner meg utrolig mye om Lord Audun?! I don’t know why, men det var det aller første jeg tenkte da jeg så han i videoene som ligger ute på nettet. Jeg syns han overdriver litt med dette her med å ligge med fire forskjellige damer i uken, der tror jeg han overdriver, men om det er sant tror ikke jeg hadde skrytt så mye av det, haha! Ellers virker han jo veldig grei med mye selvtillit, kanskje litt for mye? 

Ida Johansen Aaserud

Ida virker kjempegrei og jeg tror hun er en jente som kommer til å bli godt likt der inne, hun virker snill, men også litt frempå så det gjenstår å se hva som veier mest og om hun kommer til å finne kjærligheten ettersom hun sier hun er en forholdjente! Det som var morsomt var at hun sa at hun pleier å ha guttene rundt lillefingeren (noe jeg også sa i min intro), kanskje hun er lik meg da? Hehe.. vi får se.

Martin Heier

Herlighet, han også minner meg om en tidligere deltager! Vet dere hvem jeg mener? Øystein, ja. Herlighet, haha. Martin virkelig kjempegrei og jeg tror han er ganske morsom og lager god stemning der inne. Jeg tror også at han er den som kommer til å holde gruppen sammen og ta godt vare på de rundt seg, selv om han også kommer til å spille mye i det skjulte. Jeg tror Martin også er der for å vinne og jeg tror også at han er den som kommer til å vinne.

Jenny Hagen

Hun virker så utrolig skjønn også er hun vakker! Jenny er nok en jente som blir godt likt der inne av guttene, men som kommer til å møte litt konkurranse blandt jentene da hun ser kjempebra ut og kommer til å stjele alle guttene, hehe. Neida, joda.. kanskje, vi får se! Slik jeg har fått et inntrykk av henne virker hun veldig jordnær og jeg liker at hun er med for opplevelsens skyld, vi lever bare en gang!

Emil Wille Gramstad

En gutt fra Sandnes jo? Dette blir spennende! Jeg føler ikke at det er så mange gutter fra Stavanger-området som er med på Paradise Hotel og det blir gøy å se hvordan Emil klarer seg gjennom sesonger. Jeg håper at han kommer langt og selv syns jeg han virker som en snill og hyggelig fyr som blir godt likt, men jeg tror egentlig ikke at han er en typisk spiller! Selv om han ikke er det betyr ikke det at han ikke kan komme langt!

Sania Smestad

Jeg syns Sania virker crazy og det trengs jo alltid for å sprite opp stemninger der inne! Jeg er spent på å se om hun kommer til å være med en gutt eller en jente der inne ettersom hun sier ja takk til begge deler!! Jeg syns det er kult at hun er åpen om det og det blir spennende å følge med på henne. Hun virker ikke så lik de andre deltagerne så vi får se om hun holder seg der inne lenge og finner en god partner.

Tobias Tehrani

Han virker veldig jordnær! Jeg har ikke fått så mye inntrykk av han enda, men jeg tror han kommer til å være rolig i starten og ha en trygg partner. Ellers virker det som han er med for opplevelsen og det liker jeg!! 

Hanna Holterman Semb

Hanna virker veldig kul, men også som en jente med sterke meninger! Jeg tror hun kommer til å stille opp for de hun støtter og ikke være redd for å si ifra! Jeg tror også at hun tørr å hoppe i enkelte utfordringer og ta på seg oppdrag, tørr å sende hjem folk og mye av det der. Hun virker veldig spennende og følge med på! 

Axel Kleivane

Han virker veldig rolig syns jeg. Jeg har ikke fått så mye inntrykk enda, men han er nok en som ligger litt rolig i terrenget og blir kanskje sendt hjem fordi han er litt for lite involvert? Jeg aner ikke.. jordnær virker han også som, det gjenstår å se.

Yasmine Moussaoui

Yasmine virker så skjønn og helt siden det ble lansert at hun skulle være med syns jeg hun virker veldig jordnær, oppegående og snill ikke minst. Jeg tror hun blir godt likt i gruppen og holder gruppen sammen. Jeg tror også at hun tar vare på de som kanskje ikke har det så bra der inne og det er en veldig fin egenskap. Haha, tenk om jeg tar helt feil? Uff.. Jeg tror også at hun sier ifra dersom hun ikke er enig med de andre og det tror jeg hun gjør på en riktig måte og ikke på en slem og bitchy måte.

Karl Fredrik Førli

Han virker absolutt som årets snilleste og morsomste! Jeg tror Karl Fredrik blir veldig godt likt og at han er inkluderende, men også smart og spiller på sjarmen sin! Jeg vil tro at han kommer langt og om han skulle vinne hele driten tror jeg ikke han er den gutten som slipper kula! Jeg tror at han er en slik person man ikke har lyst til å såre der inne fordi han genuint er veldig snill? Jeg aner ikke.

JEG KJENNER IKKE MEG SELV IGJEN, HVEM HAR JEG BLITT?

MEG, PER DAGS DATO.

Hei fine dere! Akkurat nå har jeg kommet meg inn dørene etter trening, slengt meg i sofaen og begynt å tenke over hva fader jeg skal blogge om i dag og tro meg, det er ikke alltid like enkelt å skrive om noe dersom livet generelt ikke er så spennende akkurat nå, men.. det skal jo sies at det skjer mye spennende fremover som jeg gleder meg til å vise dere alt og ta dere med på reisen videre! Selv om livet mitt er litt rolig i disse dager så blomstrer jeg! Treningen går bra, Henrik og jeg har en gøyal hobby sammen og det skjer mye spennende fremover som jeg også gleder meg til å dele med dere. 😁 Ellers dere, så har jeg lyst til å dele en ting og det er dette her med å ofre enkelte ting for å klare andre.

Den siste tiden min i livet har vært rolig og det føles godt, selv om jeg til tider har lyst til å hive meg på neste fly til utlandet eller dra på jenteturer, være med venninnene mine hver eneste dag, drikke vin, champagne og spise ute på restauranter, feste i andre byer og mye mer. Jeg gjør dette av og til og det er veldig hyggelig, likevel elsker jeg å fokusere på trening og det gjør også at jeg ikke får blogget om alt det samme som jeg gjorde tidligere. Det er ganske deilig å kunne blogge om trening da dette er noe jeg elsker, men det skal også bli gøy å kunne blogge om reisene vi skal på fremover og andre morsomme ting som skjer!!

Jeg har valgt å ofre mye for å ha det livet jeg har i dag og noen ganger har jeg ofret altfor mye og virkelig blitt tatt på sengen der jeg har måtte innse at det trengs endringer her og der for at hjulene skal gå rundt. Å ofre enkelte ting er ikke alltid feil og mange ganger må det til for å lykkes på andre sett og tilslutt vil det gå opp i opp og man vil nok føle seg bra! Det føles bra å måtte si nei til ting av og til for at man skal prioritere det man virkelig vil. Jeg har mange ganger vært utslitt av å si ja til absolutt alt og det er ganske så deilig å kunne holde fokuset på det jeg vil bruke mest tid på akkurat nå! 

Jeg elsker å ikke bruke like mye tid foran speilet hver eneste morgen for å sminke meg og rette håret som jeg gjorde før, men at jeg kan ta det i en dott på hode og likevel føle meg fresh! Jeg sier av og til nei til å henge med andre for å få tid til å trene mer og bruke tid alene, noe som har vært viktig for meg etter at jeg virkelig gikk på en smell om å ikke bruke tid alene på å tenke etter at mamma ble syk og jeg ble syk, jeg har ikke vært så flink til å prioritere bloggen slik jeg har villet! Det føles ut som jeg har ofret mye og jeg har det, spesielt sosialt, men samtidig vet jeg at jeg er med når jeg kan og vil, men at jeg også bruker tiden min fornuftig slik jeg ikke gjorde før.

Jeg drar sjeldent ut på restauranter og spiser slik jeg gjorde omtrent hver eneste dag før.. også er det dritdyrt og jeg har blitt veldig flink til å spare. Livet mitt er å stå opp, jobbe, trene, annet, jobbe og sove før kl.22:00. ALT dette for å få tid til å trene, men også for å få tid til å bearbeide alt som har skjedd etter Paradise Hotel i 2018 – noe jeg ikke brukte tid på før! Jeg får selvfølgelig også tid til å være sosial i blant, misforstå meg riktig og det er også derfor jeg har omformulert dette innlegget da folk har tolket det jeg skrev helt feil. Jeg liker å kjenne på mestringsfølelsen av å løfte mer og bli sterk, jeg liker at jeg har begynt å ta ordentlige valg, jeg liker at jeg tørr å si nei til noen ting og at jeg faktisk ofrer mange ting for å nå målene mine. Henrik og jeg koser oss på trening hver eneste dag og har funnet det som en hobby sammen! Det er helt topp, i tillegg er venner også ofte med og sammen pusher vi hverandre og er sosiale! Alt går dersom man innser hva man har lyst til å bruke tiden sin på og hva man sier nei til! Jeg trives slik ting er nå, men gjett om jeg også gleder meg til å reise på nye eventyr snart, blogge mer om livet mitt generelt og fortelle om spennende ting som skjer fremover!? Det blir så gøy det!

Svett, gammel sminke, hår i dott og en svett hettegenser, der har dere meg hver eneste dag.

Uansett, haha, dette var da dagens preken og jeg håper virkelig at dere skjønner poenget mitt og kanskje tenker på hva dere faktisk vil prioritere i livene deres – og forstå at det ikke alltid er feil å bortprioritere noen ting for å lykkes med andre ting! Anyways, jeg gleder i hvert fall fremover til å vise dere mer av meg igjen(!!). Vi skal reise mye, det kommer ting som skjer som er stort og som skal deles! Bare vent. Jeg gleder meg så utrolig mye.

Er det noe dere ønsker at jeg skal blogge om?

300 ØKTERS CHALLENGE & STOR RABATTKODE – VLOGG

Annonse – Protein.no

Endelig er videoen ute og vi har startet med faste vlogger der dere får bli med på trening, få rabattkode til produktene vi bruker fast og se resultatene jevnlig. Dere får også bli med på trening og se nye øvelser hver eneste gang.

Forresten, jeg har en super rabattkode til dere som gir dere 15% rabatt på alt hos protein.no. Rabattkoden er “Ingrid15“, bruk den i handlekurven og få med dere alt av kosttilskudd som vi bruker! God shopping, klem. Koden varer ut en hel uke fra og med i dag.

PERSONLIGE TING DERE IKKE VISSTE OM MEG

🌜Jeg har alltid vært en kjemperedd jente.. spesielt for mørket og det å være alene hjemme, så da jeg var liten hang jeg på mamma og pappa som en klegg og ble med dem overalt hvor en de skulle.

🌜Jeg lekte med Bratz dukker helt til jeg var rundt 10 år og lagde hus og vegger av cd-platene til pappa! Bratz var livet mitt og jeg husker enda hvor mange timer i strekk jeg kunne sitte å leke med dem for meg selv eller med venninner.

🌜Jeg ble lurt av broren min til å “gi bort” alt godteriet mitt.. vet dere hvordan? Han lekte hund og da måtte jo jeg selvfølgelig mate han så da det var tomt i godteriposen min begynte jeg å gråte, mens han var glad som fikk dobbelt så mye godteri. (Dette skjedde hver helg).

🌜Da jeg var på vei til Mexico for å spille inn Paradise Hotel ble jeg stoppet i tollen der de sjekket hele bæreposen med snus og ba meg om å betale dem flere tusen kroner for å få dem inn i landet.. ganske sjukt? Jeg er fortsatt helt sikker på at det var korrupt, det var MANGE tusen og jeg husker også at de flørtet med meg på spansk (jeg kan jo en del ord) og følte meg veldig ukomfortabel.

🌜Da jeg gikk på svømming når jeg var liten var jeg faktisk så redd for å svømme alene slik at hode skulle komme under vann at jeg hele tiden kapret meg plassen helt ved kanten og svømte med en hånd der jeg holdt meg i kanten og den andre fløt i vannet, haha. Forstår ikke hvorfor jeg var så redd alt..

🌜Jeg har opplevd ufrivillig samleie med et menneske og har frem til nå valgt å ikke snakke så mye om det – fordi jeg ikke har turt, og det kommer til å komme et eget innlegg om det som er ganske sårt, men også veldig gjenkjennelig for mange som gjerne har opplevd noe lignende, og som dere vet deler jeg alt med dere og da føles det også riktig å skulle dele dette, fordi livet er absolutt ikke bare en dans på roser.

🌜Jeg hoppet i sofaen og slo hode i stuebordet der jeg splittet underleppen og måtte sy, så jeg har et ganske stort arr der enda, men det ble i den tid sydd veldig fint så det vises ikke ordentlig.

🌜Jeg har alltid vært redd for dyr! Alle dyr, haha. Gud a meg, når jeg skriver dette innlegget innser jeg hvor redd jeg er for mange ting, merkelig det der. Men ja, jeg er livredd for dyr, hunder, katter, småkryp, hester, kuer, sauer, alt.. jeg viser det også veldig tydelig og dette merker dyrene, tro meg. Det er alltid meg de springer etter og hyper som opp mot! Ikke de som elsker dem.

🌜Min første tatovering ble tatt i Rhodos da jeg full og 18 år gammel. Det ble et lite hjerte nede på foten som fint kan gjemmes bort, og tror dere jeg angrer? Nei, haha. Jeg elsker den og den gir meg et så sjukt bra minne og tenkte tilbake på at det føles utrolig bra.

🌜Da jeg var på hotellet utenfor i Mexico og ventet på at jeg skulle inn på selve Paradise Hotel lå jeg helt alene i flere dager der og ble forfulgt av en gutt. Han var hyggelig og vi snakket sammen, men han begynte etterhvert å spørre om for mange småting som “hvilket romnummer jeg hadde” og da friket jeg ut så jeg løy til han og dekket inngangsdøren med en svær kommode.. hjelp.

🌜En annen ting dere ikke vet fra Mexico er at da jeg lå ved stranden utenfor å ventet på å komme inn kom det en liten gutt bort til meg. Han sprang mye rundt meg og lekte med steiner og slikt, men etter noen dager virket det som han merket at jeg var alene og den siste dagen min (tilfeldigvis) da jeg lå å solte meg kom han bort til meg og prikket i meg min fingeren sin og ga meg en liten fin stein. Han smilte og sprang videre! Den steinen har jeg enda og da jeg fikk den begynte jeg å gråte som bare juling. Jeg hadde jo null kontakt med noen utenom produksjonen og det var så fint å se hvor mye omsorg han hadde for meg. Savner det der veldig mye og det føles godt å tenke tilbake på disse minnene.

EN SPONTAN OG “MUCH NEEDED” HJEMREISE

Hallaien. Jeg er endeeeeelig hjemme igjen i Stavanger og det føles så forbanna deilig akkurat nå!! Å kunne dra hjem en gang i blant er utrolig viktig for meg og ettersom jeg flyttet fra alt og alle da jeg dro til Bergen og flyttet inn med Henrik føles det bare så digg å kunne komme “hjem” noen ganger. Selv om Bergen er mitt nye hjem vil alltid Klepp også føles som hjemme og det elsker jeg. Heldig var jeg som ble oppvokst der med så mange gode venner rundt meg og en plass som var trygg og god.

Så, dere lurer nok på hva jeg egentlig gjør her og denne gang måtte jeg faktisk dra hjem. Turen ble ganske spontan og billettene ble bestilt i går kveld og allerede i morges dro jeg. Planene er at jeg måtte innom øyelegen for å sjekke synet etter å ha testet ut nye linser, i tillegg hadde jeg dritlyst til å komme i bursdagsselskapet til tantebarnet mitt Thea som blir 5 år øyeblikk. Ellers er det intervjuer, jobbing og tannlegen som står på agendaen.

Henrik ble igjen hjemme da han er syk og absolutt ikke i stand til å være med. Jeg merker hvor deilig det er å komme litt bort og bare få gjort ting som må gjøres, enten det er i Bergen eller i Stavanger.. likevel skulle jeg jo ønske at han kunne ha vært med meg da jeg enda kjenner litt på dette her med å fly, og genereltsett er det mye hyggeligere å dra sammen med noen, spesielt han. Jeg er ikke så redd for fly lenger, men det er noe med denne pausen og har jeg ventet “for lenge” med å fly blir jeg nervøs igjen når jeg først skal reise alene.. heldigvis går det bra og jeg er glad for at redselen ikke hindrer meg i å dra hjem. ✈️💛

Forresten, husker dere neglen jeg måtte fjerne på fingeren? Den har altså grodd fint og er snart helt utvokst!! Heldigvis.. jeg ble faktisk litt stresset av å tenke om det skulle gå dobbelt så lang tid på grunn av diabetesen, men det har det altså ikke (syns jeg). Dette var bare en liten oppdatering slik dere henger med der.

Ellers må dere ha en fin uke videre!! Jeg skal gjøre utrolig mye gøy denne helgen så følg med.

HENRIK SKULLE HATT SEX PÅ TV

Herrreeeeeegud. Jeg fikk sjokk da jeg fant det jeg skal vise til dere nå(!!)😱. I dag har jeg bladd gjennom gamle blogginnlegg og dere kan ikke tro hva jeg fant, altså, what the fuck? For omtrent ett år siden skrev jeg om mitt første inntrykk av Paradise Hotel deltagerne som da var fra fjoråret, altså sesongen som Henrik var med i fjor. Jeg skrev litt om alle starterne og har dritlyst til å dele med dere hva jeg tenkte om han før jeg faktisk kjente han.

Er ikke det merkelig? Aldri i min villeste fantasi hadde jeg trodd vi kom til å bli kjærester og nå samboere den dagen jeg skrev dette i februar i fjor.. og jeg husket ikke jeg hadde skrevet dette en gang!! Mye av det stemte da så det var jo “flaks”.. tenk om jeg hadde skreve noe jævlig om han, hahaha. OGSÅ skulle jeg ha lest det foran han nå.. hjelpes.

Under ser dere hvem jeg gjettet kom til å gjøre hva..

______________________

______________________

Her kan dere se hva jeg skrev om Henrik.. herreguuuud altså. Det er jo sprøtt. Sex først? Hahahaha, godt han ikke hadde det da, men lurer på hvorfor jeg tenkte det om han da..

Tenk om dere hadde skreve noe om deres nåværende samboer før dere faktisk visste hvem de egentlig var!! Det er så morsomt å tenke på. Jeg vet at han visste hvem jeg var da han så min sesong av Paradise Hotel året før han selv var med – og da følte han nok at han visste hvem jeg var.. men det jeg skrev under om deltagerne var jo før det gikk på tv og en mer “fri” gjetting om alle personene. Jeg skulle nesten ønske jeg visste hva han syns om meg før vi ble kjent uten at han så meg på tv, for det er jo det jeg egentlig har skrevet ned her.

______________________

______________________

Jeg orker ikke, hahaha!😂. Han tar jo absolutt ikke seg selv høytidelig og har mye selvironi så der traff jeg virkelig spikeren. Ellers er han ikke så glad i å feste mye og drikke alkohol da, men det er vel ofte det man tenker om mennesker som melder seg på Paradise Hotel.. eller? Syke ting? det gjør han, hahaha.

VI SVARER PÅ SPØRSMÅL OM FORHOLDET VÅRT

Har dere vurdert kjæreste tatovering?

Mmm, ja både og.

Tar Henrik diabetes din bra?

JA! Det vil jeg absolutt si og han er definitivt den aller beste kjæresten jeg kunne ha hatt ved min side under hele den prosessen. Han sov ved siden av meg på sykehuset, hjalp med å forstå seg på sykdommen, prøvde å gjøre sykdommen enklere for meg ved å gjøre det til humor og en hverdags glede! Han lærte hvordan jeg oppførte meg ved føling og er superflink til å spørre om hvordan det går med meg. Så jeg vil absolutt si at han tar diabetesen min kjempebra og jeg er veldig heldig med han der.

Har dere opplevd episoder der du har vært avhengig av han når det kommer til diabetesen din?

Ja, da vi var i Granca og jeg hadde 33,1 i blodsukker og hadde glemt insulinet mitt.. ble en telefonsamtale til 911 fra Henrik da, mens jeg lå og skreik på rommet, hahaha.

Krangler dere aldri?

Vi har hatt våre krangler, men heldigvis er det ikke ofte og noen krangler må man ha for å bli sterkere.

Er dere med hverandre i familieselskaper også videre?

Ja, selvfølgelig! Det er jo kjempekoselig og vi liker å bruke tid med familiene våre sammen. Jeg tror det hadde vært rart for faktisk begge sin del om det ikke skulle være en naturlig ting for oss å gjøre i hverdagen.

Hvilken favoritt serie har dere sammen?

Lucifer på Netflix!! Den er dritbra, anbefaler dere å se den.

Hva dere gjort om dere fikk være motsatt kjønn for en dag?

Jeg hadde helt ærlig lekt med tissefanten!!! Hahaha. Prøvd ut alt mulig med den, og Henrik sier at han hadde tatt seg selv på brystene og utforsket fiffi, hahah.

Hva var deres første inntrykk av hverandre?

Dette er faktisk ganske sykt av meg å fortelle dere, MEN.. nå skal dere få høre. Begge to har sakt til hver våre venner at vi hadde lyst til å ligge med hverandre og der skjedde det – så førsteinntrykket vårt var vel det da.. men da jeg ble kjent med han var førsteinntrykket mitt at han var SYKT morsom og utrolig/uvanlig snill.

Har dere noen meninger om å ofte søke opp det motsatte kjønn på sosiale medier?

Det er forskjell på å oppsøke oppmerksomhet og sjekke ut en person. Å søke opp motsatt kjønn kan være av ren nysgjerrighet, men det å oppsøke oppmerksomheten til det motsatte kjønn er en helt annen sak når man er i et forhold.

Vil dere selv si at dere har et offentlig forhold med tanke på at alt du (Ingrid) deler til daglig av dere?

Ja, begge to er jo offentlige personer!

Er forholdet deres kontrollerende?

Nei, det vil jeg ikke si! Vi tar hensyn til hverandre, men vi lar også hverandre gjøre det vi har lyst til! <3

Liker dere ostepop?

Om vi gjør ja! Det er digg.

Skal dere på noen festivaler i sommer? Eva hvilke?

Ja! Det håper jeg i hvert fall, men det blir nok ikke prioritert da vi uansett skal reise til utlandet som er førsteprioritet. Hadde vært gøy med Ultra eller noe.

Si en positiv ting og en negativ ting om hverandre?

Ingrid om Henrik: En positiv ting om han er at han er veldig hjelpsom, mer en vanlig og stiller opp for alle rundt seg!! En negativ ting om han er at han kan bli fort irritert og høres gjerne sintere ut en det han egentlig er på måten han snakker på.

Henrik om Ingrid: En positiv ting om hun er at hun gjør meg til det bedre. Ved å smile hele dagen, hver gang jeg kommer hjem fra jobb er hun som en bikkje som bare smiler og logrer. En negativ ting med hun er at hun aldri tar med seg brillene når vi skal se på tv, lukker ikke vinduene før vi sover og lukker ikke døren til soverommet – det ender da med at jeg må fikse dette etter at jeg har lagt meg ned under dyna – HVER DAG, haha.

Hvem blir fortest sint eller irritert?

HENRIK, hahaha! Neida, begge to blir det, men Henrik blir lettest irritert. Hahaha, han ler av dette spørsmålet, han følte seg truffen der.

Hvem av dere bruker mest penger?

Henrik som bruker på huslån!!! Definitivt.

Har dere god kontakt med hverandres søsken?

Ja, det har begge to!! <3

Har noen av dere kjørt Porsche før?

Ja, Henrik har kjørt det mye.

Hva hadde gjort om du var gravid nå Ingrid?

Jeg hadde nok tatt abort, men det gir heller ikke mening da jeg vil ha barn med Henrik, likevel er det viktig for meg å få barn når jeg er klar for det.. føler jeg.

Hvor lenge har dere vært sammen?

Siden finalefesten av Paradise Hotel i fjor, snaaart ett år. <3

Vil dere ha barn sammen?

Ja, det er virkelig noe vi har lyst til en vakker dag!

Hva skal barna hete dersom det blir en jente eller en gutt?

Vi aaaaaaner ikke, har ikke tenkt på det enda.

DETTE SPISER JEG TIL HVERT MÅLTID + TRENINGSKLÆR OG RABATT!!!

Reklame | FAMME.NO

(Alt om treningsklærne mine finner dere under)

Hei people! Det er mange som er nysgjerrig på hva jeg spiser gjennom uken og derfor kommer jeg til å komme med tips til de ulike “rettene” jeg velger mellom. Dere må ikke få sjokk!! Merk mine ord, ikke få sjokk. Jeg spiser ikke så veldig variert, men jeg får ofte i meg det jeg skal og det kroppen min trenger for å ikke hoppe i blodsukkeret og får å ikke få vondt i magen.

Jeg spiser lite karbohydrater og lite sukker, men får det i meg av og til, spesielt når kroppen min “gir tegn” til å ville ha det.. det er ofte når blodsukkeret mitt er for lavt eller at jeg virkelig MÅ ha det.. skjønner? Haha.. så ja, dette er det jeg pleier å velge mellom til hvert måltid:

 

FROKOST

🥦 Eggerøre med ulike produkter (skinke, gressløk, purreløk, sopp, krydder uten salt, tomat, paprika).

🥦 Kokte egg med krydder.

🥦 Cottage Cheese (en halv boks) med ulike produkter alt etter hva vi har liggende (chiafrø, kokos, saft uten sukker, syltetøy uten sukker, banan).

🥦 Hjemmelaget proteinbrød her med ulikt pålegg (kokte egg, syltetøy uten sukker).

🥦 Smoothiebowl med ulik frukt, juice og en banan (ulik topping, havregryn eller noe som metter det mer)

 

LUNSJ/MELLOMMÅLTID/FØR TRENING

🥦 Alltid proteinshake!! 

MIDDAG

🥦 Vi prøver å få i oss mest mulig proteiner, men vi er ikke så nøye at vi henger oss opp i antall kalorier og karbohydrater. Vi elsker også junkfood og spiser det hver helg!! Ellers i ukedagene er det sunn tallerken med masse proteiner, grønnsaker og ris/pasta/fries OG saus!! Ofte Bretagne eller Bearnaisesaus.

MELLOMMÅLTID/ETTER TRENING

🥦 Alltid proteinshake!!

KVELDSMAT

🥦 Samme som frokosten bare ikke det samme som jeg velger til frokost samme dag! Skjønner? <3

 

Det er også mange som spør meg hvor jeg kjøper treningstightsene mine og de kan dere kjøpe her. Gjennom den linken får dere også 10% rabatt på treningsklærne og det kan jo alltids komme godt med. Jeg syns størrelsene til merket Famme er helt vanlige og fargene deres er bare til å smelte av, de er kjempefine!! Jeg bruker selv størrelse S i tightsene mine og i toppene varierer jeg litt mellom S og M. Jeg elsker også formen på de og stoffet de er laget av. Så, nå vet dere hvor dere kan få tak i tightsene jeg alltid legger ut på Instagram story. Nå skal jeg hente en jakke i byen, vi snakkes, smask til dere!