EN SINNSSYKT RAR FØLELSE I KROPPEN

Hei fine dere! Nå har det seg slik at jeg har ankommet Stavanger og sitter i skrivende øyeblikk hjemme i stua hos mamma og pappa, og tenker på alt og ingenting. Det er utrolig deilig å være hjemme igjen da det er en evighet siden sist.. føles det i hvert fall ut som. Denne gang er jeg her alene, jeg dro alene og følte at det var det som passet best og som var mest riktig. Noen ganger syns jeg at det er godt å kunne kjenne på savnet etter Henrik og ettersom det har vært corona tider og det at vi elsker å være sammen har gjort til at vi har vært mye oppi hverandre over lengre tid. Jeg skal virkelig ikke klage over det, fordi jeg elsker at vi er så gode venner og kjærester samtidig, men det å faktisk savne han akkurat nå føles også veldig bra. Jeg har nesten savnet å savne han litt om det gir mening?

Jeg syns det er en rar følelse i kroppen og sitte med, fordi savnet har jeg et hat – elsk forhold til. Det er dritfint å kunne savne han litt innimellom, men det er også en sår ting å sitte og kjenne på.. det er bare så merkelig det der. Jeg har vært i Stavanger i ett døgn og savner han allerede?! Jeg må jo ha blitt gal eller noe, forhåpentligvis er det bare et tegn på at jeg elsker han og tiden vi har sammen.

Denne gang passet det rett og slett best at jeg dro hjem alene, for å få litt egentid og for å kunne være litt med venninnene mine alene uten at han trenger å være der hele tiden om dere skjønner? Det er ikke noe frekt ment med det, men det handler litt om å få egentid til å kunne snakke om ting i fred og faktisk få litt jente-tid sammen med dem.❤️Utenom dette her så koser jeg meg veldig mye og selvsagt skulle jeg ønske at jeg kunne ha avsluttet dagen med å være sammen med Henrik og sove sammen, men det er veldig vanskelig å få til når venninnene mine bor her i Stavanger og han jobber i hverdagene.. da blir turen hit veldig bestemt på at jeg må dra alene noen ganger.. men det går så bra.

SVÆRT BILDEDRYSS FRA SOMMERDAGENE

Jeg elsker denne bikinien fra Nelly!!

Gullgutten min, Henrik <3

Hardt å begynne på an igjen med trening ja, men fy fader så deilig! Jeg har ikke ord.

En sliten gutt etter all jobbing, bading og soling.

Flere spør om oppskriften på denne: 1dl havremel, 2dl vann/melk, når det tykner tilsetter jeg 2 spiseskjeer proteinpulver vanilje (kan ha andre smaker), og 1dl vann også kok det opp! thats it. Smaker så utrolig deilig, jeg lover <3

Jeg har endelig begynt å game fortnite som jeg har blitt mast på i laaaaang tid, dritgøy.

Jeg har tatt brow lamination!!! Se så fint det ble!! Elsker brynene mine nå, så deilig å slippe og fikse dem i disse dager.

Deilig å fikse seg litt igjen også. I disse dager går jeg svært sjeldent med sminke, men det er jo dritgøy å fikse seg en gang i blant.

Har feiret denne gulljenten her, fineste Cornelia.

Jeg elsker båtturer med god stemning, musikk, venner og noe godt å flasken (glasset) hahaha. Det er noe vi gjør hele tiden om dagene.

JEG HAR GJORT NOE HELT SYKT

Vel, vel, vel.. jeg har klart det igjen! Jeg har gjort noe ganske sprøtt og random i dag dere. Fy fader, noen ganger er jeg så spontan at det nesten er på grensen til at jeg burde sjekke om jeg er normal, men jeg elsker det og angrer aldri, så noe bra er det med det selv om jeg blir litt skremt av meg selv. Gjett hvem som har tatt 7 nye piercinger på kroppen?! Meg.

Jeg elsker å være spontan og jeg vet at dette her er mye på en gang, men jeg digger det og jeg vet hvordan resultatet kommer til å bli! I dag dro Cornelia (en venninne av meg) og jeg innom Leading Light Classic i Bergen for å ta nye piercinger i øret. Dette skulle ende med ett hull hver, men så ble det noen endringer da.. jeg endte opp med 7 hull, hahaha!!

Er det noe jeg digger så er det å gjøre min greie og når jeg først blir revet med går jeg all in. Under kan dere se hvordan det ser ut og jeg kan låve dere at det var jævlig vondt. Akkurat nå har jeg kun i sølv øredobber og dette skal endres til gull, men mye mindre piercinger og noen ringer. Det kommer til å bli dritfint, men jeg må vente et par uker før jeg kan bytte øredobber. Jeg vet at det er mange der ute som har flere hull med årene og som ikke får tak i fine piercinger i riktige former og størrelser, derfor vil jeg tipse dere om at Leading Light Classic i Bergen skal begynne å tilpasse dette for oss. De kommer til å ha flere dritfine øredobber der man kjøper det gjennom dem og får de satt på helt gratis. Noen øredobber er umulige å bytte på egenhånd og dette konseptet elsker jeg at de skal utføre. Grunnen til at jeg har disse store øredobbene er fordi det skal være mye lettere å rense og når man har så mange hull på en og samme gang er det utrolig viktig at det renses og tas vare på! Det forebygger infeksjon og gror bedre, derfor ser det slik ut nå. 🤟🏼

Jeg kommer selvfølgelig til å vise dere resultatet når jeg har byttet øredobber, men før det får dere se hvordan jeg må gå i flere uker, haha! Mye, men jeg er bare slik og digger det rett og slett.

Sondre Melum gikk jeg til, hos Leading Light Classic i Bergen. Sjekk han ut og planlegg med han hvordan du vil bygge ditt øre og hvilke piercinger du vil ha når det har grodd ordentlig!! Han er dritflink og jeg er nødt til å få skryte av han. Dere finner han under navnet Sondrepiercing på Instagram.

JUICY Q&A – VIDEO

Annonse: Protein.no

Det er på tide å snakke igjen, derfor har jeg denne gang valgt å svare på spørsmål i en YouTube video og ikke skrive. Jeg føler at jeg får mer frem poengene mine og at det blir mer personlig på den måten! Uansett, i denne videoen får dere vite mer om alt i livet mitt egentlig. Jeg svarer veldig mye på ting som handler om Paradise, tv, diabetes, forholdet vårt og dilemmaer der.. jeg håper dere liker videoen og har lyst til å abonnere på kanalen vår, gjerne trykk på bjella ved siden av også for å få varsler hver gang vi poster en ny video der.🙈

Og forresten, flere lurer på hvordan jeg lager havregrøten min med proteinpulver i, det får dere se på intagramstoryen min + en svær rabattkode som kun gjelder i 24t. Det gjelder om å være litt rask der for å få brukt den!! Klemmer.

ALT HÅRET MITT KNAKK AV

Slik ser det ut nå…

Jeg vet ikke hvor jeg skal begynne i det hele tatt. En ting er i hvert fall sikkert og det er at jeg er dritlei meg og angrer hver eneste dag på at jeg valgte å bleke håret mitt for ca. to år siden!! Det som skjer når man ofte bleker hele håret på en dag fra mørkebrunt til blondt er at det enten knekker der og da eller så skjer det som skjedde med meg, håret knekker med tiden og når man da blir syk med f.eks diabetes og ikke får tatt opp næring i kroppen knekker det i hvert fall.

Jeg hadde hår ned til rumpa og vil bare si at det har gått mer innpå meg en de fleste rundt meg tror! Når man får en sykdom og håret som er en del av deg og identiteten din faller av blir man utrolig lei seg. Det skjedde noe med meg og selvtilliten min.. jeg har ikke følt meg helt vel med denne lengden på håret og har nå i flere måneder klippet litt og litt av lengdene for å få bort det aller verste håret uten å måtte klippe bob eller skulder lengde. Jeg føler endelig etter ett år med fucket hår at det begynner å komme seg!!😍 Men det tar lang tid og jeg har måtte bli vandt til å ha håret rett over puppene mine. Før hadde jeg det forbi navlen min og det kan jeg låve dere er en ubehagelig forskjell dersom man hele livet har spart og villet hatt langt hår! Noe jeg ønsket.

Jeg hadde ikke neo valg i den perioden jeg merket symptomer med diabetes og håret mitt knakk rett av.. fra rumpelengde til brystlengde og nå skal jeg virkelig klare å spare det ut igjen.. jeg krysser i hvert fall alt jeg har av fingrer for at det vokser mye i sommer i varmen og med olje i håret, så får vi se.. Dersom dere lurer på hva jeg gjør med håret nå er det å unngå varme/rettetang/hårføner, bruke haircare tabletter, drikke mye vann, sove med castor Oil i håret i flette om natten, bruke bjuwti olje på dagtid i lengdene, massere hodebunnen med hode nedover før jeg legger meg hver natt i ca. 10 min og ikke fikse så mye på det faktisk.

Det jeg vil er at dere skal vite at det er ganske sårt og veldig vanskelig. for meg. Håret mitt betyr mer for meg en det gjør for kanskje mange andre og når det da ødelegges av en sykdom eller en årsak man ikke kan noe for selv blir det veldig personlig og vondt! Blekingen for to år siden var min feil, men etter det i lang tid var håret mitt friskt og fint og når jeg ble syk ble håret ødelagt! Heldigvis har jeg fortsatt mye hår og en halvlang lengde på det. For et par måneder siden var det brystlengde og nå er det over brystene. For dere er det nok ikke kort, men for meg er det ekstremt uvant og svært ubehagelig ettersom det er sykdommen sin feil og at jeg ikke har valgt det selv.. rett og slett. 

Slik var det før diabetesen kom.

Under diabetes tiden, der det knakk av.

ABS & ARMER + HVA JEG SPISER EN HEL DAG

Annonse: Desenio.no

Hei vakre dere! Endelig er det ute en ny video på kanalen vår og denne gang har jeg gjort en svært etterspurt video som handler om det jeg spiser en hel dag og der dere får være med meg på en hel treningsøkt!! Jeg håper dere liker videoen og om dere gjør det må dere gjerne abonnere på kanalen og trykke på bjellen ved siden av for å få varsel hver gang jeg poster en ny video!👼🏼

Ellers i denne videoen viser jeg dere hvordan alle de nye bildene på veggen vår hjemme i huset ble, drrrrritfint, love it. Dere får også en sinnsykt bra rabattkode der. Håper dere får en fin dag videre i solen!

VI HAR KJØPT OSS BÅT!!

Ææææ *hyl. Jeg er så sjukt gira!! Mamma, pappa, broren min og jeg har kjøpt oss en båt sammen. Tenk at jeg er medeier i en båt, hahaha. Det hadde jeg virkelig ikke trodd at jeg skulle være i en alder av 23.. jeg som er pisseredd for havet generelt, hahaha! I hvert fall, vi har kjøpt oss båt sammen for å kunne utnytte området rundt hytten mye mer og for å ha det gøy rett og slett. Vi har jo en hytte beliggenhet rett ved vannet der vi har en egen brygge og naust som vi kaller det.

I alle år, helt siden jeg var liten har vi alltid hatt den samme røde robåten der inne med 5 hester.. noe som ikke kan dra en ring bakpå eller noe i den duren. Og når det er en norsk sommer, varme og sol er det midt i blinken at vi endelig oppgraderer båten vår med en som kan dra badering bak, vannski og det der!! Båten vår er i merke Askeladden og ikke så stor, men stor nok til å ha det mye gøyere ute på havet enn med den lille røde robåten. Jeg har ikke fått sett båten enda, men jeg kan legge til et bilde jeg fikk tilsendt av familien her.

Blir jo helt magisk å dra inn på hytten fremover, gu som jeg gruer meg til å måtte nekte å prøve vannski med den vannskrekken min hele sommeren, hahaha!!

TANKER AKKURAT NÅ


💭 Jeg er så sjukt gira på å vise dere hva jeg skal overraske Henrik med om et par uker! Håper at vi får en fin tid sammen der og skape nye fine minner.. det er jo litt vanskelig å reise langt, men et lite stykke skal vi i hvert fall bort herfra. Jeg syns at det er fint å kunne gjøre noe spesielt sammen en gang i blant for å ta vare på kjærligheten og tilbringe tid sammen med den man er glad i. Også vet jeg at han trenger det og at han fortjener det <3 Det gjør det ekstra kjekt å glede han da.

💭 Det er en ganske stor avgjørelse som må tas hver øyeblikk og jeg tisser nesten i buksene. Jeg vet faktisk ikke 100% sikkert hva jeg skal gjøre, om jeg tørr å gjøre det, kommer det til å bli kaos og mye mer. Poenget er vel at jeg er redd for å ta feil valg ettersom det kan få store konsekvenser. Det er ikke noe gøy, men så tenker jeg noen ganger at man må tørre å prøve nye ting her i livet. Beklager for at jeg snakker veldig innviklet her, men jeg får ikke lov til å si noe om det før det nærmer seg!! *HYYL😥

💭 Endelig har Henrik og jeg begynt å game Fortnite, hahaha! Vi har noen venner som spiller det en del og som har prøvd å få oss med i all evighet, endelig har vi prøvd det ut og det er faktisk ganske gøy! Det er også noe vi kan gjøre sammen i blant, så lenge det ikke blir for mye og at vi ender opp som to svette gamere her i stuen.. hjelp.

💭 Jeg er så sjukt klar for å få meg en leilighet snart, det er bare så dritt at jeg må spare alt på egenhånd og at vi mest sannsynligvis ikke går inn sammen i leiligheten!! Likevel blir det drit spennende og jeg gleder meg til å ta ett steg videre inn i voksenlivet og skaffe meg noe eget på boligmarkedet.

💭 Er det ikke rart at jeg sitter hver dag og håper at det skal komme ut en ny episode av podden til Lene Orvik! Jeg elsker den podcasten så sinnsykt mye og jeg elsker at hun er så åpen om forholdene sine og velger å dele. <3

💭 Etter to dager fri fra bloggen merker jeg at jeg savner å dele ting med dere, selv om det har vært deilig så er det uvant og litt dumt å ikke dele syns jeg. Det er noe med å dele som gjør at jeg føler at jeg får en indre ro og litt terapi? Gir det mening? Det er bare godt å få ting ut av og til!!

💭 Jeg har sluttet på p-pillene mine for å endelig få kontroll over menstruasjonen min. Det har vært et problem for meg lenge og jeg har hopper over mensen så mange ganger nå at jeg ikke aner når jeg egentlig skal få det hver måned og det liker jeg ikke. Jeg har jo lest og hørt at det er sunt å ha mensen av og til og ettersom jeg også vil ha barn med tiden er det fint å få kontroll på de sakene der.. tenker jeg!

UKENS SPØRSMÅL

Hvordan går det med deg?

Du, takk som spør! Det går veldig fint for tiden, mye jobb, men jeg elsker det!! <3

Skal du være med på tv igjen snart? Savner deg der.

Ja, faktisk så skal jeg kanskje det, men det jobbes enda med saken.. jeg kan dessverre ikke si noe mer en det.

Når tenker dere å få barn sammen?

Om ikke så lenge håper jeg.. jeg håper at vi gjør det når vi først er heeelt klart for det og at barnet blir friskt.

Skal dere gifte dere?

Det håper jeg. Det har alltid vært en drøm, men ettersom jeg er litt rar i tankene der så skjer ikke det med mindre Henrik ikke frir.

Hva er det beste med Henrik?

Alt, han er handy, elsker jobben sin, er snill med andre, er romantisk og tar godt vare på meg, han liker å være spontan og reise, det er bare så mye positivt med han at det er umulig å velge noe.

Hvor mange ganger i uken trener du styrke vs cardio?

Det kommer an på. Nå er det kanskje 1-2 økter av hver i øker pga tilstandene, men før det var det omtrent annenhver dag, mer styrke da og cardio 2-3 ganger i uken <3

Før du fikk diabetes merket du noe spesielt da? symptomer?

Ja mange.. jeg merket blant annet at jeg var tørr i munnen og hadde et ekstremt behov for å drikke vann, likevel var jeg tørr i munnen. Ellers raste jeg ned i vekt, håret knakk, jeg var mye sliten og trøtt og svingte veldig i humøret. Ettersom jeg drakk så ekstremt mye vann måtte jeg også på do minst 3 ganger om natten, nærmere hver halvtime og fikk veldig lite søvn. Jeg var mye trøtt på grunn av det.

Hva er favorittplassen på kroppen til freestyle Libre?

På innsiden av overarmen!

Kommer du til å fortelle følgerne dine om at du er gravid dersom du blir det?

Ja, selvfølgelig med tiden, men for meg er det i slike settinger mye viktigere at familie og venner vet om det først og at alt ser bra ut med barnet.. jeg vet ikke om jeg hadde orket å dele spontanabort, eventuelle andre aborter og slikt, OM det skulle ha skjedd eller vært et alternativ.

Hva er favoritt godteriet ditt?

ALT SOM ER SJOKOLADE!! Hahaha, jeg er faktisk helt gal etter sjokolade… unormalt glad i det ja. Mest kinder sjokolade.

Hvor vil du kjøpe leilighet?

Det blir enten i Bergen sentrum eller i Stavanger!

Hva er maksprisen du skal kjøpe leilighet for?

Oi, jeg vet ikke, må bygge opp en så stor egenkapital som mulig først.

Hva er det mest slitsomme med å blogge?

At man ikke alltid kommer på hva man skal skrive om og blir da sittende i evigheter å gnage og tenke.. mens man kunne ha gjort noe annet fornuftig.. haha!! Det er faktisk det verste og mest slitsomme med jobben.. sjukt irriterende.

Hva heter du og Henrik på Fortnite?

Hahaha jeg dør, okei. Vi er jo ikke gode i spillet og har akkurat begynt, også når vi skulle lage navn tok vi kjendisene for tull, så der har dere det! hahahaha.

Hvordan er din drøyeste sommerferie “moment”?

Det må være på en varm plass (helst) eller i en storby med en sinnssykt fin utsikt der jeg drikker vin, spiser god mat og er med folk jeg er glad i. Er det på en varm plass må det være på stranden i solnedgangen med mat og drikke <3

ÅRETS FØRSTE BIKINIBILDER + STORT BILDEDRYSS

Reklame | NELLY

BIKINITOPP HER / BIKINITRUSE HER / FLIPPERS HER

Endelig er solen her og årets første bikinibilder har blitt tatt, noe annerledes en andre år hahaha! Det er ikke ofte jeg blir bært i en enhjørning med vin i hånda, men gøy var det. De siste dagene har vært så utrolig travle, men også ekstremt kjekke ettersom vi har tilbragt mye tid ute i solen!!☀️ Det er sjeldent det er så fint vær i Bergen og da må det utnyttes til det fulleste.

Bildene under ble tatt i går på Vollane og definerer virkelig hvordan vi har hatt det de siste dagene. Jeg er ikke så flink til å blogge når det er fint vær, rett og slett på grunn av andre prioriteringer, men jeg skal prøve å være flinkere! Om dere føler at dere vil se mer av hva jeg gjør i hverdagene burde dere legge meg til på Instagram, ingridaguiluz og samme brukernavn på Snapchat. Det poster jeg mye mer en det jeg får gjort her inne og da får dere også se hva vi driver med ellers.

Utenom dette her har jeg lyst til å skryte litt av meg selv. Ja, treningen i det siste har vært helt ute av rutiner og motivasjonen har vært lavere en normalt, men det har fortsatt ikke stoppet meg i å faktisk trene ofte og spise sunt selv om! Poenget er at jeg trives i kroppen min, nyter livet og stråler fordi jeg føler meg frisk og fin! Det er vel lov å si? Jeg er kjempestolt over meg selv som passer så godt på diabetesen i samme slengen, fordi spiser man sunt vil man også ha et mye mer stabilt blodsukker syns jeg, men det er veldig individuelt.

Jeg føler ikke at jeg har nådd målene mine innenfor trening i det hele tatt så langt, det er mye jeg ville ha gjort dersom treningssentrene var åpne, men siden tilstandene har vært som de har er jeg fornøyd ut i fra det og elsker at jeg kan si meg fornøyd med kroppen min og føle meg bra! <3

Elsker han her <3

Jeg håper at dere får en ellers så fin dag videre! <3

Forresten, Nelly har opptil 70% rabatt på sommerklær akkurat nå, klikk HER dersom dere vil komme direkte inn til salget og shoppe før salget er over!☀️