EN NY OPPLEVELSE

📍 HJEMME, TERRASSEN

Hvor skal jeg begynne? På fredag opplevde vi noe helt nytt og herregud så gøy det var. For første gang fikk vi besøk i huset og det var dritkoselig å vise frem hvordan det har blitt, samtidig som vi koste oss sammen med venner og hadde en bra tid sammen. Dette er garantert noe vi kommer til å gjøre igjen. Kvelden startet med et par glass vin hjemme før vi dro på en restaurant som heter Bjerk i Bergen sentrum. På Bjerk ble vi sittende i flere timer før vi dro hjem og sluknet på sekundet.

Alt dette er så utrolig nytt for meg. Huset måtte vaskes, vi ordnet på og gjorde det koselig for gjestene våre! Det høres nok ut som jeg ikke har vasket før i hele mitt liv, noe jeg har.. det er bare det å skulle stelle i stand til gjester kommer i vårt eget hus som gjør alt meget spesielt. Uansett, vi koste oss og i løpet av kvelden ble det også tatt en del bilder som dere kan se under! Ellers håper jeg at dere får en fin søndag og nyter dagen før en ny uke starter.

Til uken er det mye gøy som skjer! Jeg kommer til å oppdatere dere så følg med, smask.

Elsker denne blomsterkassen! Så fin.

Dette hage settet er kjøpt på rusta for de som lurer. Vi kjøpte to like pakker og hver pakke er nå på tilbud!! Anbefaler dere å sjekke det ut. (ikke annonse).

UKENS SPØRSMÅL

Hvilket treningsopplegg har du?

Akkurat nå trener jeg etter Henrik sitt opplegg. Vi prøver å trene hele kroppen i løpet av en uke som da vil si at vi f.eks trener bein en dag, rumpe og løping en annen, også videre. Utenom det prøver jeg å springe intervaller eller løpe på tredemøllen i 60 minutter annen hver dag.

Hva skal du i sommer?

I sommer har jeg ingen planer utenom å hive meg på en sydentur nå snart, gjerne dra på hytteturer og ellers bare kose meg her hjemme. Jeg er sikker på at det blir spontan og gøy sommer selv om ingenting er planlagt. Det kan godt hende vi dukker opp på noen festivaler også, jeg er veldig usikker enda.

Betaler du leie hos Henrik eller har du kjøpt deg inn?

Jeg kommer til å betale halvparten av strøm, vann, mat og diverse andre ting da jeg også bruker dette like mye som Henrik. Ellers håper jeg jo at jeg kan kjøpe meg inn med tiden eller kjøpe noen eget ved siden av som kan leies ut. Det er fint å kunne eie noe selv, derfor kommer jeg ikke bare til å bidra med å betale hos Henrik, men faktisk eie noe også med tiden. Gleder meg! Vi har en del planer så får vi se om vi får det til eller ikke.

Hvordan går det med snus sluttingen din?

Du? Det går dritbra. Jeg har ikke rørt en eneste snus på over en måned nå og jeg elsker det. Jeg føler meg rett og slett ren og pen i munnen om jeg kan si det på den måten, i tillegg er jeg stolt over meg selv som klarer dette.

Topp tre fra årets sesong av PH?

Henrik, Fredrik og Andreas.

Hvordan går det med deg og Henrik?

Jeg vil si at vi har det vanvittig bra sammen. Tror jeg har funnet min soulmate og det er det ikke alle som gjør gjennom livet sitt. Jeg er heldig.

Er det noe som har skjedd med moren din da dere besøkte henne på sykehuset?

Ja, vi dro rett og slett hjem til mamma for å besøke henne på sykehuset da hun har operert ut tarmen sin. Hun hadde utrolig mye smerter i magen en dag og har måtte operere ut tarmen for å ikke få de smertene igjen, i tillegg måtte hun ta bort noe spredning fra tarmene. Jeg syns kjempesynd på henne, men heldigvis er hun sterk og det er jeg evig takknemlig for. Akkurat nå går det bra med henne forresten. Hun er hjemme igjen og prøver å finne utav hvordan man lever med en pose utenfor magen.. uff, jeg får tårer i øynene mine, for en sterk kvinne.

Når kommer videoen til deg og Henrik?

Vi jobber med saken!

Ser du en fremtid med Henrik?

Ja, absolutt! Han er drømmegutten min.

Har du og Henrik blitt sjalu på hverandre noen gang?

Ja, det har vi! Tror det e ganske normalt dersom man er forelsket, men heldigvis er det ikke på en dårlig måte, men på en måte som bekrefter at vi bryr oss om hverandre og er redde for å miste hverandre!

Når blir huset deres helt ferdig?

Det er ikke så lenge igjen, vi blir nok ferdige med alt til neste uke eller etter ferien vårs som er om tre-fire uker ca.

Hvor mye penger har dere brukt på møbler og slikt?

MYE. Det er dyrt med stæsj til huset gitt, fy fader. Det er i hvert fall flere ti tusener av kroner.

Bruker du prevensjon?

Ja, jeg går på p-piller og hater det.. husker dere da jeg byttet fra p-stav til p-piller fordi legen anbefalte meg det med tanke på å forhindre eggstokk kreft mest mulig? Uansett, etter at jeg begynte på p-piller har jeg hatt mye små blødninger og det er så sjukt irriterende, jeg orker ikke. I hovedsak skulle jeg ønske jeg gikk på p-ptav enda, men det er jo for det beste at jeg ikke gjør det.

Hvorfor ser du og Henrik på barneklær på snapstoryen hans?

Hahahah, dette spørsmålet har jeg blitt bombardert med. Det er ingen grunn for å være helt ærlig med dere, jeg syns det er gøy å se på, i tillegg har jeg tante unger som er små.

Har du gått ned i vekt?

Ja, men det spiller ingen rolle, målet mitt er å veie det samme, bare det er muskler som bærer vekten.

Hva heter fargen på veggen på soverommet?

Olivengrønn.

Hvor har dere kjøpt teppet under sofaen?

Skeidar.

Er Henrik ferdig utdannet elektriker?

Ja det er han og det er digg. Han elsker jobben sin og tro meg – det merker jeg også under oppussingen av huset, det er seriøst lys overalt! De beste spottene og de kuleste lysbryterne, hahaha.

Hvor mye kostet huset hans?

Over 3,5 millioner kroner ca. Grunnen til jeg deler dette er fordi han har delt dette offentlig tidligere.

Hvorfor er du så mørk i huden på bildene?

Det er fordi jeg er brun og i tillegg blir fargen dypere med filter fra Lightroom.

VÅR FØRSTE BUDSJETT HANDEL

Hei dere. Etter å ha fått flere gode erfaringsmessige og ikke minst alders råd fra min kjære mamma har Henrik og jeg kjøpt inn en del “smarte” ting å ha i kjøkkenskuffen, i tillegg har vi handlet vår aller første ukes mathandel på budsjett. Vi er nødt til å sette opp budsjett på ting slik at vi vet at vi sparer en del penger ved siden av til andre ting vi ønsker oss. Jeg har blant annet lyst å investere i noe selv, med tanke på at Henrik eier dette huset. I tillegg har vi lyst til å kunne unne oss gøye ting ved siden av. Budsjett handelen var ganske morsom for å være helt ærlig med dere. Vi storkoser oss og føler oss faktisk veldig voksne, haha. 

Uansett, nå kan dere se hva vi har handlet for uken. Husk at dette er vår første ukes handel så det kan godt hende vi har glemt noen viktige ting.. heldigvis lærer vi av feilene våre og kan gjøre alt bedre til neste gang. Spennende er det hvert fall og om dere har noen tips, sleng gjerne igjen en kommentar med ting vi burde ha i kjøkkenskuffen eller handle inn hver uke.

Vi er begge helt nye i dette og det er ikke like enkelt med alt som er nytt. Både vask, mat, møbler, penger osv. Det er mye å sette seg inn i, derfor vil jeg takke alle rundt oss som stiller opp og hjelper til for at vi skal ha det så bra som mulig. Det kribler i magen hver dag når jeg skriver innlegg til dere. Jeg har det veldig bra for tiden og det at jeg kan bo sammen med Henrik, hjelpe til og bidra med ting betyr evig mye for meg. Sammen er vi dynamitt og jeg føler at jeg har bladd videre til et nytt (og stort) kapittel i livene våre – noe som er helt fantastisk.

Har noen av dere smakt denne sausen?? Vi har kun smakt de som er standard, bearnaisesaus og Bretagne, og selvfølgelig andre sauser også, men vi tenkte å prøve ut denne. Derfor blir dette ukens nye produkt. Hahaha, hver uke tenkte vi å smake noe nytt. Dersom dere vil ha svaret på om det smaker godt kan jeg nevne det i neste innlegg.

For det første har vi handlet en del ting som kan ligge i skuffene over lengre tid – som bønner, grovhakkede tomater og sauser. Ellers har vi kjøpt inn en del wok som skal rett i frysen. Utenom det har vi handlet mat vi vet at vi spiser opp denne uken. Henrik spiser for minst 2 personer og da er det fint å ha litt ekstra mye proteiner nå som vi også spiser relativt sunt.

EN SMAKEBIT PÅ HUSET I BILDER

Nå kan dere snik titte litt i hjemmet vårt.

Vi har valgt en type stil og det er det vi holder oss til, nemlig nordisk. Ellers er vi ikke ferdige helt enda.. det mangler en del møbler og generelt sett mye pynt, heldigvis koser vi oss med det og tar det rolig. For å kjøre en mainstream greie har vi valgt å legge ut en housetour video når alt er ferdig til dere.

Som dere ser mangler det enda en god del greier som må bli gjort før alt er ferdig. Vi mangler blant annet å vaske alt, kjøpe planter og pynt, vi mangler også en del møbler og gardiner. Henrik er heller ikke helt ferdig med alt det elektriske, likevel har han og broren hans Marius som er tømrer jobbet på som bare det. De kommer hjem fra sine egne fulltidsjobber og rett hjem til huset her for å fikse og få på plass all ting, sinnssykt bra – og noe jeg setter veldig stor pris på.

VÅR FØRSTE MATHANDEL + DIETT

VÅR FØRSTE HANDLELISTE:

1. Bananer
2. Karbonadedeig
3. Cottage cheese
4. Yoghurt
5. Brokkoli
6. Krydder
7. Olje
8. Kyllingfilet
9. Egg
10. Blåbær

Det er snart sommerferie for meg og Henrik, med det har vi bestemt oss for å begynne på en diett hvor vi spiser ekstremt sunt og trener hver eneste dag frem mot ferie. Dette er fordi begge to har vært stresset oppi all flyttingen og når vi da ikke får tid til å trene går det ut over humøret og gleden i hverdagen. Begge to liker å trene og holde seg i form, samt føle seg vel i syden – derfor kjører vi i gang med å spise veldig sunt i to uker til vi drar på ferie! Det føles helt fantastisk å spise sunt igjen etter mye fastfood og ferdigmat underveis i oppussingen og flyttingen.. i tillegg merker jeg at fordelen med å bo “alene” er det å kunne velge hvilken mat man vil skal være tilgjengelig her hjemme. Jeg dropper å kjøpe usunn mat og når jeg dropper det gir jeg heller ikke meg selv det valget om å faktisk spise usunt. Det er klart at vi kommer til å handle inn noe digg en dag i helgen, men vi kommer til å være veldig forsiktige. I tillegg ligger Bella Italia i nærheten og da blir det nok en del pizza i helgene også. Det er tross alt Henrik sin favoritt pizza og tro meg – han elsker pizza, haha.

Såå.. på bildene under kan dere se hva vi har handlet inn. Over har jeg lagt til den lille, men første handlelisten vår og det er ganske stort for oss to å måtte handle inn mat, ta oppvasken og vaske klær selv. Fy fader for en deilig følelse selv om folk kommer til å tro at jeg er gal som liker å vaske klær, vel.. det handler vel bare om å få inn rutiner og faktisk gjøre ting på egenhånd! 

Resten av dagen går til å vaske huset, rydde ut møbler og ting vi har kjøpt mens vi filmer vlogg til dere, trene, spise sammen og kanskje dra ut å handle mer til huset (vi trenger internett… hjelp..). Det kan også hende at jeg får tid til å poste en del klær på appen tise til dere, slik at dere kan kjøpe klær! Husk å legg meg til: ingridaguiluz, slik at du får med deg hver gang jeg legger ut noe til salgs, det vil være billig og mange av klærne er helt nye.

En liten funfact om Henrik, han spyr av cottage cheese så de tre pakkene der er mine. Det er det jeg spise til frokost sammen med en banan om dere lurer. Om det ikke er det jeg spiser så går det mye egg til frokost og da er det aller mest eggerøre med gressløk krydder + skinke og kjøtt krydder. Det smaker så digg også er det sunt.

Vi spiser veldig lite salt i maten vår, derfor bruker vi andre gode krydder som gir smak i maten.. vi bruker mest disse to (til nå).

Karbonadedeig er en av de viktigste varene våre. Det er sunt og kan brukes til ekstremt mye. Vi kjøper aldri kjøttdeig, bare karbonadedeig som vi har liggende.

NÅ FÅR DERE SVARENE

Leier dere – eller har dere kjøpt hus sammen?

Henrik kjøpte hus i Oktober i fjor sånn ca, og med tanke på at huset er beboelig har vi valgt å flytte inn sammen istedenfor å bo hver for oss da vi uansett hadde hengt sammen omtrent hver dag.

Hvor mye kostet huset?

Det er en privatsak syns jeg, men ettersom Henrik har delt prisen på huset på sosiale medier kan jeg trygt si at det kostet over 3,5 millioner kroner. Alt er nyoppusset og verdien på huset har steget vil vi tro.

Hvor bor dere?

Jeg kommer aldri til å skrive hvor jeg bor da jeg ikke er interessert i at folk skal komme på døren hjemme. Jeg har sagt at jeg bor i Bergen og det er den informasjonen jeg kommer til å gi!

Tror du at Henrik kommer til å være utro mot deg slik som eksen din?

Nei, det er jeg veldig sikker på at han ikke kommer til å være. Henrik er utrolig snill og grei, det hadde aldri falt meg inn at han kunne ha gjort noe sånt mot meg. Da hadde han nok heller ikke ønsket at jeg skulle flytte inn med han i Bergen! Jeg føler meg utrolig heldig som har funnet Henrik, vi passer så sinnssykt godt sammen og for å være helt ærlig med dere tror jeg det er vanskelig å finne et menneske man elsker så mye som jeg gjør med han.

Hvor skal du og Henrik på ferie i sommer?

Vi har kommet frem til at vi hiver oss på en spontantur denne sommeren. Vi kommer nok til å reise med to venner av oss og da blir det den plassen som er ledig. Dessverre har vi ikke vært flinke nok til å se på ferien i god tid i forveien denne gang.

Er det noen bloggere du misliker?

Jeg vet ikke helt hvorfor dette spørsmålet har vært så “populært” den siste tiden, men jeg misliker ingen. Absolutt ingen. Det skal sies at jeg ikke kjenner alle, men de jeg kjenner misliker jeg ikke, det er bare noen man ikke alltid kommer like godt overens med og slik er det bare. Det betyr ikke at man misliker hverandre eller er stygge mot hverandre.

Leser Henrik bloggen din?

Ja, han leser bloggen min hver dag.

Hvordan er det å bo sammen med Henrik?

Det er så bra som det kan bli. Vi satt å snakket sammen her en dag og begge to ble like glade da vi innså hvor bra vi faktisk har det sammen. Veldig mye er en lek for oss og når vi to er sammen er ting bare gøy og morsomt. Vi trives så godt sammen og dette med å bo sammen kunne ikke ha vært bedre for vårs egen del. Det høres nok overfladisk ut, men jeg er helt seriøs. Vi har det veldig bra sammen og det er en drøm å bo sammen med Henrik.

Hvem lager mat av dere to og hvem vasker?

Til nå så er det Henrik som lager mest mat faktisk. Han er veldig flink i forhold til meg, men likevel prøver vi så godt vi kan å delta like mye. Begge to gjør som regel ting sammen og da er det også mye gøyere!

Hvor mye penger er du og Henrik villige til å betale for en ferie ettersom dere ikke ville betale 180.000kr?

Oi, hmm.. godt spørsmål.. i hvert fall ikke 180.000kr for en “vanlig” ferie, da måtte det ha blitt til en bryllupsreise spør du meg, eller en planlagt ferie over lang tid som er oppspart. Vi er fornøyde så lenge begge to har lyst til å bruke en viss sum på ferie som strekker til i regnskapet og i lommeboken.

Hva er det beste med Henrik?

Det aller beste med Henrik er at han er min bestevenn og kjæreste på en og samme tid. For meg har det alltid vært to ting som har vært svært viktige i et forhold og det er tillit og ikke minst at man kan ha det morsomt sammen. Disse to tingene her kan Henrik og det gjør han til et svært bra menneske. Han er til å stole på, han bryr seg om andre mennesker, han er kjekk, han sørger for at alle rundt han har det bra, han gjør meg trygg, han får meg til å le hele dagen lang, han støtter meg og er der for meg. Det er så mye, jeg klarer ikke å velge, han er bare god tvers gjennom.

Går rykter om at du er gravid (siden du ikke fester så mye lenger). Stemmer dette?

Nei, jeg er ikke gravid selv om jeg ikke fester like mye som før. Og grunnen til dette er fordi jeg flytter, hahaha. Det er et kaos og de siste ukene har vært travle med å få alle tingene mine til Bergen, handle, handle, handle og få alt på plass. Det er ting som tar mye tid, derfor blir ikke fester i helgene prioritert akkurat nå.

DEN DESIDERT VERSTE NATTEN I BERGEN HITTIL

For å være helt ærlig med dere så er det ikke en dans på roser å flytte til en annen by. Det kommer en del redsel og nye opplevelser inn i bilde som man ikke helt hadde forutsett skulle skje. I går natt hadde jeg min desidert verste natt her i Bergen og det har skjedd noe helt forferdelig som får hele huden min til å grøsse. Jeg er livredd og dette på bekostning av bestevenninna mi Julie som bor her i Bergen. For hvor trygg føler man seg egentlig når man er alene mens man ligger der å vet at venninna mi har opplevd innbrudd, blitt truet med kniv og har det helt forferdelig akkurat nå? Utenom dette er det også veldig mye annet som har vært i tankene mine.. Hode mitt spinner og jeg har lyst til å dele de siste tankene mine med dere.

💭 Hvordan har hun det? Har hun kommet seg i trygghet? Hvorfor hørte jeg ikke telefonen når hun sendte meg melding? Hva skjedde? Er hun skadd? Har hun noen tilstede rundt seg? Dere aner ikke. Jeg har tenkt og tenkt, heldigvis har jeg fått svar på alt gjennom Julie som fikk tilgang til facebooken sin. Det er så vondt at noe så forferdelig kan skje. Generelt i livet, hvordan klarer mennesker å bryte seg inn i huset til andre, for også stjele det eneste de har mens de truer med kniv – for også la mennesker sitte igjen med forferdelig traumer og problemer i ettertid? Jeg er så jævlig sint, men også redd for henne og for alt som har skjedd. Jeg er også evig takknemlig for at alt gikk bra til slutt, selv om jeg vet at hun ikke har det bra og at tid leger sår, fy fader. Julie fikk heldigvis sendt meldinger på Facebook etter et rop om hjelp i det innbruddstyvene var der, og dette hjalp. Takk og pris for at hun fikk det til og det er nå vi skal takke sosiale medier for at de finnes!

💭Jeg sender gode tanker og krysser fingrene mine for at mamma har det bra under operasjonen hun tok i går morges. Det er ikke noe gøy å vite at noen man er så glad i ligger å opererer. Livet er kort og man ønsker de man er glad i et fint og bra liv. Mamma har vært gjennom et helvete det siste året, men dersom man ser på det positive har hun også fått oppleve og ikke minst virkelig fått sett verdiene i ting og satt pris på det. Jeg tenker på mamma og tenkte på henne denne natten også – det går ikke en eneste dag uten at jeg tenker på henne og det er vondt å være i Bergen akkurat nå. Mamma har fått store smerter og problemer med tarmene sine noe som er svært vanlig for de med eggstokk kreft med spredning. Hun har spredning rundt magebeltet som igjen ligger over tarmene og skaper problemer der. Forrige uke lå mamma på rommet med et smertehelvete, oppkast og tårer nedover skinnet, vi fikk tak i legene og deretter ble hun sendt inn på sykehuset. Mamma har ikke fått tatt cellegiften sin den siste tiden pga. lavt immunforsvar og oppi det hele fikk hun store magesmerter pga. tarmen. Heldigvis er hun i gode hender og i går fikk hun operert ut tarmen sin for å få noe som heter stomi. Det er utrolig trist, men hallo?? For å se det positive i det negative slipper hun mest sannsynligvis disse forferdelige tarm smertene sine og at hun må inn på SUS igjen for å få klyx og andre hjelpemidler.. Mamma har vel egentlig “godtatt” at slik blir det. Nå har hun utlagt tarm og må leve med det resten av livet. Ellers er hun fin i formen og selv uten cellegift har kreftmarkøren gått ned til 51 (noe som er svært bra) med tanke på at hun ikke har tatt cellegift på en god stund. Jeg krysser fingrene og håper at dere vil sende gode tanker til henne, det trenger hun <3

💭Hvordan vasker jeg gulvet? Hvordan setter jeg på oppvaskemaskinen? Hvordan fungerer dette? Hva gjør jeg nå? Gjør jeg riktig? Herregud så vanskelig det er å bo for seg selv. Jeg kan jo ingenting? Føles det i hvert fall ut som.. selv om jeg vet at jeg kan om jeg vil. For det første er det faktisk bare til å søke på nettet etter tips, eller så kan man ringe familie og venner for å spørre om tips. Det er faktisk litt flaut at jeg hele tiden tror jeg ikke får ting til og at jeg må ringe å spørre om de aller minste tingene som man vanligvis tror er så enkelt. For de som har lært og for de som kan sette på en oppvaskmaskin er det dritbra, men for meg som ikke kan med denne nye oppvaskemaskinen er det helt umulig og jeg er livredd for å gjøre feil slik at den blir ødelagt. Jeg har enda ikke fått den til, men jeg tror faktisk at den er ødelagt, hmm.. 

💭 Jeg er så glad for at jeg valgte å slutte med snus. Fy fader. Det har faktisk ikke bare hjulpet meg, men flere andre også!! Det er super mange som har sluttet fordi jeg klarte det og dette betyr mye for meg da det å snuse er helseskadelig. Jeg får blant annet tilsendt bilder der folk har lastet ned appen “slutta” og med hvor mange dager de har klart å holde seg snusfri!! Jeg digger det – og til dere som syns det hjelper å vise meg at dere også får det til, gjerne send meg bilder eller tekst med hvordan det går for dere, det er alltid gøy å dele tanker og meninger med hverandre!

💭 Det er sommerferie og jeg har enda ingen planlagte reiser?! Hvordan er det mulig..? Hm, uansett. Det er ikke til å legge skjul på at Henrik og jeg kommer til å dra på ferie, enten alene eller med venner. Vi skulle bestille en ferie til Santorini, men da kostet en uke for oss to 180.000 kroner?! 180K? Whaaat? Hhahaha. Da vi så dette holdt vi på å le oss i hjel. Ja, vi kan finne ekstremt billige turer dit, men vi har da noen krav til hvordan det skal være og se ut. Det eneste jeg ønsket meg var et eget basseng og det var nok derfor alt ble så ekstremt dyrt. Derfor dropper vi Sanorini og hiver oss på en restplass helt spontant. Det kommer til å bli dritbra og sammen har vi det så utrolig morsomt og bra!! Santorini eller ikke? Vi skal dra på ferie og det blir like spennende for oss som kanskje det er for dere hvor vi skal reise.. hahaha.

SI HEI TIL MIN NYE SAMBOER!!

WHAAAT?! Jeg tenker akkurat det samme som dere og dette er garantert noe dere ikke så for dere kom til å skje i nærmeste fremtid, det er jeg helt sikker på. For å være ærlig hadde ikke jeg heller det, men nå skjer det, litt spontant, men med veldig mye spenning og glede rundt det. Fy fader jeg føler meg heldig som skal få bo sammen med denne kjekkasen på ubestemt tid og forhåpentligvis over lang lang tid. Henrik og jeg er samboere dere!! Jeg har ikke ord! Den setningen der får meg til å få sommerfugler i magen, vi bor sammen!! Æææ.

Tiden flyr fra meg og dette har gått utrolig kjapt. Jeg vet at det er flere der ute som kommer til å syns at dette er altfor tidlig og tro meg – jeg er klar over det selv. Likevel er dette noe vi begge har lyst til og nå som muligheten er der velger vi å gå for den. Dere har kanskje fått med dere at jeg skulle flytte til Bergen? OG det føles helt topp. Bergen har lenge vært en by jeg trives godt i og det som er spesielt med Bergen er at jeg faktisk føler meg hjemme her. Det sto lenge mellom Bergen og Oslo, men etter et par besøk i Bergen var det ingen tvil om at det var her jeg skulle bo.

Etter at jeg ble kjent med Henrik tullet vi en del om å bo sammen i og med at jeg skulle flytte til Bergen. Aldri i min villeste fantasi hadde jeg trodd at det faktisk var det som kom til å skje nå med det første, der tok jeg rimelig feil. I utgangspunktet har jeg sett på flere leiligheter rundt omkring i Bergen og satt meg opp på visninger, men med min travle timeplan har jeg ikke tatt meg tid til å faktisk dra på visninger. Jeg vet at dersom jeg hadde bodd en annen plass en der Henrik bor hadde jeg uansett vært sammen med han omtrent hver dag. Så det at vi kan bo sammen løser den casen der. Det er så sjukt å tenke på at jeg har flyttet ut for første gang også blitt samboer med en helt fantastisk gutt. Jeg er jo veldig heldig da, syns jeg!

Henrik ville bo sammen med meg og jeg med han. Vi gleder oss i hjel til å vise dere huset, våre rutiner på ting og ikke minst hvordan vi er sammen –  vi kommer til å filme en del videoer til dere underveis, men det er ikke noe jeg kan love dere for øyeblikket da ting kommer til å bli hektisk fremover. Det er selvfølgelig noe jeg har kjempelyst til å gjøre, samtidig vil jeg at dere skal få se hvordan vi er sammen og alt det morsomme vi finner på.. jeg må kanskje bare sette av tid til det likevel? Hva tenker dere?

Uansett, jeg er overlykkelig og gleder meg til å ta dere med på denne reisen!

JEG HAR ENDELIG FLYTTET

Hei hjerter. Akkurat nå har jeg en stor nyhet å dele med dere for jeg har nemlig flyttet til Bergen, WOHO!! Hvor sykt er ikke det!? Det er svært surrealistisk for min del, men likevel ganske deilig å endelig være på plass der jeg hører hjemme. Bergen har blitt min favoritt by og nå blir jeg endelig boende her på ubestemt tid. Det er en evighet siden jeg har oppdatert dere rundt livet mitt og det eneste jeg har å si at er at mye har skjedd. Når ting skjer med meg så skjer det alltid på en og samme tid, noe som sliter meg ut psykisk. Uansett, her er jeg – bloggende fra Bergen! Jeg kan kjapt oppsummere ting som har skjedd den siste tiden.. mamma ligger for operasjon i skrivende øyeblikk, bestevenninna har opplevd det verste og er nå traumatisert, noe som er helt forferdelig for en bestevenns hjerte, ellers har det vært mye sykehus på mamma, jeg har kjørt med flyttelass frem og tilbake til Bergen, og har rett og slett ikke følt meg helt vel. Når man flytter er det mye som skjer oppi hode fra det å skape nye rutiner til det å faktisk klare å ta vare på seg selv gjennom hele prosessen.

Kroppen min har ikke vært helt der jeg ønsker at den skal være. Med tanke på hvor travelt jeg har hatt det har jeg verken fått trent eller spist noe særlig sunt, det har heller blitt kjappere løsninger som ferdigpizza og bæring av esker. Selv om dette er dumt at jeg ikke får prioritert vet jeg at det jeg holder på med nå – som å gjøre huset til mitt eget er verdt det. Jeg prøver å kose meg så mye jeg kan med å finne møbler og slikt før hverdagen begynner igjen og frem til det er null å gjøre i huset. Det skal bli deilig det også og rutiner er virkelig noe jeg ser frem til å få på plass med tiden.

Akkurat nå er det ekstremt mye kaos i hode mitt og på bildene under kan dere se kaoset jeg bor i, haha! Tro meg – den dagen alt er i orden vil også livet mitt være enda bedre for det å bo i esker er helt forferdelig. Jeg finner ikke klærne jeg vil gå med og det går svært mye utover hvordan jeg føler meg for tiden.

Uansett, jeg føler meg også svært heldig som har flyttet og holder nå på med å skape mine egne rutiner, minner og ikke minst et eget hjem. Savnet etter det å være under samme tak som familien min er der og i denne tiden nå som mamma ligger på operasjonsbenken føles det svært tungt og veldig hjelpesløst, men likevel er jeg et par timer unna i bil og det er svært betryggende. Jeg drar hjem i morgen sammen med Henrik og det er det som føles riktig akkurat nå. <3

FUCK CANCER & DÅRLIGE NYHETER

Reklame | NELLY

TOPP BIK BOK | BUKSE HER

Hei igjen dere.. jeg har en litt trist nyhet å komme med til dere igjen. Jeg vet ikke om dere fikk med dere dette innlegget hvor mammas kropp/immunforsvar ikke var i stand til å ta i mot en ny runde med cellegift? I hvert fall, vi måtte vente noen dager for å se om immunforsvaret gikk opp igjen noe det ikke gjorde, dessverre..

Det fikk sine konsekvenser og nok en skuffet mamma ble lei seg over at kroppen ikke er klar for cellegiften. Fyfader for en sterk dame altså. Hun er så vanvittig sterk og det er nesten fint å se henne gråte en gang i blant for man har faktisk lov til å være skuffet og lei seg av og til. Hun er jo så sterk hver eneste dag.. derfor er det fint å se litt tårer også når ting ikke er helt okei. Jeg merker veldig ofte at hun som mamma vil vise hvor sterk hun er.. Man må huske på at de som har fått påvist kreft ikke har det så veldig fett om dagen selv om de er flinke til å vise hvor sterke de er.

Denne gang ble faktisk ikke mamma så lei seg som det hun ble for en uke siden da legene fortalte at kroppen ikke var helt klar enda for mer cellegift. Som hun sa til meg i går “jeg var mer skuffet første gang de sa til meg at jeg ikke fikk ta cellegift – det kom som et sjokk for meg med tanke på at jeg hele tiden har vært sterk nok og kroppen har vært klar til å ta den. Denne gang er det bare dumt, men jeg fikk ikke det store sjokket som jeg fikk forrige uke”. Selv om skuffelsen er der og ønsket etter å få cellegiften også er der, er det ikke noe mer vi kan gjøre en å håpe på at kroppen bygger seg opp og gjør seg klar til enda en fight på mandag som kommer. Jeg ber til alt som finnes om at mamma får tatt cellegiften sin på mandag. Det er tungt å se henne slik og det gjør jævlig vondt å vite at de forbanna kreftcellene ikke får den giften de skal ha for å dø. 

Det er en del som lurer på hvordan jeg har det om dagen og det skal sies at jeg er svært forbanna. Jeg er dritsur og lei meg hele tiden og jeg tror hele grunnen til dette er frustrasjonen min over at hun ikke kan få cellegiften sin som dreper kreftcellene. Cellegiften er selvfølgelig en rutine og en trygghet for mamma. Det er også noe hun forbereder seg mentalt på for hver gang hun skal ta den, men det er faktisk også en trygghet for meg. Det at mamma får medisinen sin og får den hjelpen hun skal ha er viktig. Legene er utrolig flinke og det er en grunn til at de ber henne vente noen dager med en ny runde med cellegift. De vil hennes beste og de vet også at de bryter hele kroppen hennes ned og ikke minst ødelegger den dersom de gir henne cellegiften nå. Takk Gud for det, men jeg er likevel svært frustrert. Noen ganger klarer jeg ikke å beskrive hvorfor jeg er sint, det bare er der som et sår som aldri gror..