VI TOK EN SPONTANTUR TIL

Hei fine dere! Akkurat nå sitter jeg i bilen sammen med Henrik og er på vei mot hytten vår som ligger 5 timer unna Bergen. Det er lenge siden vi har vært der nå og vi gleder oss kjempemye til å koble av og komme oss bort litt fra hjemmet, man går lei av å være i samme rom i flere uker i strekk. Jeg syns vi har vært og er fortsatt sinnsykt flinke til å ta hensyn til corona viruset og selv om vi drar til hytten nå – stopper vi ingen plasser på veien og holder oss kun på hytten! Det er så utrolig koselig der.. jeg vet ikke om jeg har vist dere hytten vår før, men jeg kan vise dere når vi kommer frem. Hytten vårs er en ordentlig hytte hytte.. eller hva jeg kan kalle det. Det er utrolig koselig og jeg har uendelig mange gode minner derfra med familien min fra da jeg var liten. Morfar og mormor bygde hytten og den er veldig spesiell for familien vår.

Helgen skal nytes med god mat, leting etter krabber, gå turer og sitte ved havet på kvelden. Det er luksus og utrolig koselig og avslappende! Gledes. Vi tok dessverre ikke med oss Ninni og Cato denne gang (bamsene vår), hahaha! De er vi litt for redde for. Ellers håper jeg dere får en fantastisk helg og nyter livet faktisk! Det er viktig.

DEN STØRSTE OG DYRESTE MATHANDELEN NOEN SINNE

Jeg er såååå gira, hahaha!! Vi er så sinnsykt fornøyd med denne ukens mathandel til tross for at det ble dyrt har vi faktisk spart på å gjort det vi har gjort denne gang. Vi har nemlig handlet inn sinnsykt mye store varer, som store flasker med dressinger, store stykker kjøtt og diverse ting og tilbehør som vi trenger i det daglige! Spesielt i grillsesongen og nå som det sakte, men sikkert nærmer seg sommer også. Denne ukens handel kom på rundt 6000kr og det inkluderer mye av det på bildene under + litt mer. Vi handlet inn en del Pepsi Max, melkesjokolade plater, hauger med bananer og litt diverse som vi grilla bort i helgen som var, haha! Dere må seriøst legge sjokoladebiter i bananen med aluminiumsfolie rundt og grille det i noen minutter, det er så sjuuuuukt deilig!!😍

Vi handlet ikke så ofte lengre og vi har vel egentlig bestemt oss for å spise mye proteiner og da har det å handle inn mye på en gang av kjøtt for også fryse det ned alltid vært det vi føler at vi sparer på. Også slipper vi å små handle hele tiden.. det er der jeg føler at man driter penger, for å si det sånn. For oss funker det å handle inn mye, porsjonere det og fryse det ned! Bare et tips.

Biff er noe vi har slitt med å lage hos oss.. for verken jeg eller Henrik er noe flink til det, men vi har funnet ut at det å grille biffen er helt himmelsk og da får man ofte en god biff uansett! Syns vi, det er også et tips til dere dersom dere er like dårlige som oss, haha! Anyways, dette her er vår største mathandel noen sinne sammen og vi er strålende fornøyd, spesielt med isen!! Hahah

Elsker at vi har 75m med aluminiumsfolie til mye grilling i sommer.

HEAVEN!!!!😍😍😍Fyfaaaaaader.

En del ferdig porsjonert biff i frysen.

Er det en ferdigkake vi elsker så er det denne!! Holy.

Dette hadde vi også virkelig et stort behov for nå som vi lager en del grillmat! Det er deilig å kunne pakke rester inn og få brukt det flere ganger. Sinnsykt greit, istedenfor å kaste det.

JEG SVARER PÅ PERSONLIGE SPØRSMÅL

Hva har du på deg?

Akkurat nå i skrivende stund har jeg på meg en hvit joggebukse og en beige hettegenser, rett og slett helt chill! Elsker chilleklær, spesielt i disse dager der man ikke kan gjøre like mye som før!

Hvilket stjernetegn er du?

Jeg er steinbukken.

Hvem ringte du sist?

Tantebarnet mitt Norah! Så koselig å snakke med henne på Facetime ettersom de bor i Stavanger og jeg er i Bergen. Det er en ekstra stor glede i hverdagen for meg, virkelig.

Hva stod det på den siste smsen du fikk?

Thea lurer på om du har TIX på meldinger. (hahaha, tantebarna mine elsker Karantene sangen til TIX og har visst fått med seg at jeg kjenner han, noe som er veldig stas syns de da).

Når så du moren din sist?

Oi, når var det da? Det begynner å bli en god stund siden. Jeg har sjekket opp i det og det er faktisk 6 uker siden.. så en og en halv måned siden og for meg er det utrolig lenge å gå mellom å se henne for hver gang, men ettersom viruset har vært så aktivt har jeg ikke kunnet gjøre det! En gladnyhet er at jeg ser henne igjen veldig snart.

Hvilken øyefarge har du?

En blanding mellom grønn og brun.

Er foreldrene dine gift eller skilt?

De er gift og bor enda sammen!

Hvilken sang er din favoritt om dagen?

Broken Love (Gianluca Dimeo).

Hvor tror du at du befinner deg om 10 år?

Da bor jeg i et stort hus sammen med Henrik og har tre barn! Jeg jobber fortsatt med sosiale medier og har oppnådd veldig mange av drømmene mine innen den tid. Å få en fin og god familie er noe jeg virkelig ønsker, spesielt ettersom jeg har møtt gutten i mitt liv! Tenk så heldig jeg er om jeg kan få flere Henriker, hahaha.

Hva skremte deg om natten som barn?

Den samme ekle drømmen husker jeg.. om en gigantisk elefant eller noe lignende som egentlig ikke finnes sprang etter meg i gjennom samme by. Jeg husker enda at jeg drømte nøyaktig det samme flere ganger, samme dyr som løp etter meg, samme by, samme hus rundt meg og det der.. sykt ekkelt. Ellers var det mørket. Jeg måtte ha litt lys på og døren litt på gløtt. Det var også en annen ting som skremte meg om det var broren min Andre som hele tiden sa “pass deg for minene”.. hahahah. Jeg hadde jo ingen anelse på hva minene var den gang så jeg så for meg noe dritskummelt og gråt.

Hva er din beste egenskap?

At jeg er utadvendt og bryr meg om andre!

Hva er din verste egenskap?

At jeg tar ting veldig til meg og får ofte dårlig samvittighet når andre har gjort noe som jeg ikke skal ha dårlig samvittighet for. Det syns jeg er det verste fordi jeg tilgir så lett og blir ofte satt i posisjoner med dårlig samvittighet når jeg ikke egentlig har gjort noe.

Hva er det rareste du har spist?

Haifinne-suppe!!!! crazy?! Jeg syns det i hvert fall, omg. Jeg husker hun ene venninnen min bestilte dette en gang og jeg fikk smake! Utrolig nok var det ikke så verst, just sayin.

Den største premien du har vunnet?

Oi, hm.. jeg var nært en halv million i Mexico! Hm.. Den største premien jeg har vunnet er nok pokalen vi fikk etter at vi fikk 2.plass i NM jenter 16 i fotball.. jeg har liksom ikke vunnet så mye annet som jeg kommer på! Kanskje noen tusenlapper på skrapelodd.

Øl eller vin?

VIN, uten tvil.

Kan du spille poker?

Ja faktisk og utrolig nok så vil jeg si at jeg er ganske flink, pleier alltid å sitte igjen til slutt ellers vinner jeg, haha!

Leilighet eller hus?

Hus.

Hva er det neste “dyre” du sparer til?

Egen leilighet!

Kan du noen andre språk enn norsk?

Jeg kan engelsk og litt spansk, men er ikke noe flink i de språkene.

Hva bruker du mest penger på?

Mat og sparing!!

Hvordan imponerer man deg?

Man kan ikke imponere meg fordi jeg er blitt helt betatt og imponert av Henrik! Neida.. tuller, eller jo det har jeg, men jeg skal svare ordentlig på spørsmålet. Man må virkelig vise interesse, men litt i det skjulte slik jeg husker Henrik gjorde! Også må man gi meg oppmerksomheten! Heldige meg som har dette.

Fortell 3 ting som leserne dine antagelig ikke vet om deg?

1. Jeg snorker tydeligvis når jeg har drukket og sover.

2. Jeg er livredd dyr. Bokstavelig talt alle dyr, spesielt hunder.

3. Jeg hoppet i sofaen og datt rett i bordet og splittet hele underleppa mi i to da jeg var liten.

Hvor drar du når du er trist?

Jeg går inn på rommet og ligger der, ellers dusjer jeg i varmt vann.

Hvor lang tid bruker du i dusjen?

Det varierer alt etter om jeg skal ha i hårkur eller ikke, men kanskje 10minutter?

Hvor lang tid bruker du på å gjøre deg klar om morgenen?

30-45minutter når jeg sminker meg og fikser håret. I hverdagen skjer ikke det så ofte derfor bruker jeg 15minutter.

Hva er det siste som fikk deg til å gråte?

Jeg husker ikke om det var i en episode i Sons of Anarchy eller om det var da Henrik og jeg snakket om sykdommer i familien.

Nevn tre ting du og din samboer har til felles. 

1. Vi er begge svært spontane og elsker å gjøre ting helt random. Alt fra å reise bort spontant til å bygge eller kjøpe noe spontant hjemme og det blir ALLTID gjort når det kommer til oss to sammen. Ting blir ikke halvgjort og det liker jeg med oss to. Vi kan også bare dra helt random å ta piercinger og slikt. Vi er ganske spontane av oss!

2. Vi er like dårlige til å lage mat. No joke!! Vi er virkelig ikke flinke, men så har vi en rett eller to som vi mesteren bedre en normalt vil jeg si. Ganske rart det der.

3. Begge to elsker å være med hverandre. Vi er bestevenner og gjør nesten alt sammen fordi vi syns det er dritgøy!

Hvor mye penger bruker dere på mat i måneden?

Vi bruker sammen ca. 5000kroner i måneden, men noen ganger litt mer fordi vi i perioder kjøper mye ferdigmat og junkfood.. ikke bra, men man må leve litt også.

LITT NYTT TIL UTEOMRÅDET + BILDEDRYSS

Herregud så fint vær det har vært ute den siste uken! Tenk at været har blitt så fint at vi endelig kan begynne å gjøre uteplassen vår fin og koselig. Etter litt frem og tilbake på om vi skulle investere i en ny gassgrill eller ikke ble det til at vi følte vi trengte det og at vi kommer til å bruke det.. og kanskje angre om vi ikke kjøper det. Tanken var å kjøpe en liten kullgrill, men ettersom de har en del tilbud på gassgriller måtte vi bare slå til.😍 Vi endte opp med en gassgrill fra Rusta som er på tilbud til rundt 1900kr. Den er kjempefin og fin til bruken til meg og Henrik, som ikke er så sykt flinke til å grille heller. Vi trenger liksom ikke den beste av de beste, men en som er mer en god nok. Nå har vi brukt grillen flere ganger og elsker den!! Den er fin, blir raskt varm, er enkel å ha med å gjøre også var den ikke i det dyreste laget heller, bare et tips!

Det som også er fint med grillen er at man kan f.eks koke ris i en gryte ute på grillen på en egen platetopp uten at man må springe frem og tilbake inn og ut for å hente mat inne for også lage mat ute og inne på likt.. om dere skjønner? Haha.. Dette er i hvert fall et av de bedre kjøpene vår i år og selv om vi verken er noe flinke til å lage mat så er det gøy å kunne tipse om hverdagslige ting også.

Alle plantene ute er fra Plantasjen og det er ikke så mye som skal til for at uteplassen blir litt finere nå mot sommeren. Pottene er fra Hageland, putene er fra Plantasjen og utemøblene er fra Rusta, samt gassgrillen. Vi elsker virkelig slik det har blitt og trives utrolig godt ute på terrassen. Vi har sol omtrent hele dagen der og det er helt vindstille noe som er et ekstra pluss! Ellers har vi en svær bakside av huset med hage og slikt som også skal fikses, men vi vet ikke helt hva vi skal gjøre der enda så det prosjektet er satt litt pause.

Se så fint da, jeg elsker det.

Fineste kjæresten og samboeren min Henrik som monterer grillen!

Litt tilbehør måtte også til! Her har vi redskaper til grillen, trekk over grillen, vaskeskrubb, men mangler vaskesprayen og det som trengs for å ta vare på grillen og kunne bruke den.

Dersom dere har noen tips til ting vi kan kjøpe som er fint og som passer til eller som dere mener vi burde ha nå mot sommeren kom gjerne med tips!! Vi elsker å få tips til ting og som regel ender vi opp med å gjøre det meste for at ting skal bli bra her hjemme! Ellers håper jeg at dere får en fin dag videre og nyter været.

KJØPE LEILIGHET

Ah, for en dag dere! Er det noe jeg virkelig elsker så er det å kunne snakke om fremtidsplanene mine og gjøre noe med det, ikke bare snakke, men handle. Det har alltid vært en drøm å eie noe eget, men det har også krevd mye sparing og det gjør det fortsatt. Jeg brukte flere hundre tusen på tull i fjor og året før, noe som har resultert i at jeg har måtte spare ekstremt mye i år. Mye penger er satt av til sparing og jeg merker at stevet etter å få meg en egen leilighet begynner virkelig å komme. Drømmen er å kjøpe en egen leilighet uten at Henrik er involvert innen året er slutt. Hvor kult hadde det ikke vært om jeg fikk det til? En bil og en leilighet på ett år, det hadde virkelig vært noe – en god investering.

Jeg føler meg veldig klar for en sommer hjemme i Norge faktisk og det er rett og slett fordi jeg har lyst til å holde meg frisk, men også å spare mest mulig penger. Hele året skal jeg spare og spare, noe jeg har gjort frem til nå! At vi ikke får dratt på flere ferier til utlandet føles nesten ut som meningen i år og da føler jeg virkelig at det lureste er å gjøre hele året så billig som mulig på feriefronten og matfronten for å spare så mye som overhode mulig for å kjøpe meg en leilighet i år.

Mange kommer nok til å lure på om det er noe mellom meg og Henrik som har skjedd ettersom jeg vil kjøpe en egen leilighet og det er det absolutt ikke. Det er faktisk bare det at jeg vil eie og leie, tjene penger og investere i noe. Dersom jeg ikke gjør det flyr pengene ut på bare drit og jeg vil jo ha en sikker og fin fremtid!❤️

Det å spare penger har aldri vært min greie, men i hele år og i slutten av 2019 tok jeg meg selv i å bruke for mye penger og ikke spare. Jeg kunne ingenting om penger og skjønte ikke helt hvordan jeg skulle gjøre ting. I dag syns jeg at jeg er ganske flink og det å se pengene vokse på konto er helt magisk. Det er virkelig noe jeg anbefaler dere også til å gjøre. Målet til alle som har en BSU-konto og som har inntekt til å fylle den opp burde virkelig gjøre det. Jeg fyller den alltid opp og ved siden av sparer jeg også mye penger. Prøv gjerne å gjør 2020 til et “sparingsår” og test deg selv i å gjøre ting billigst mulig, for tro meg, man kan virkelig ha det like gøy som å reise til syden som det å gjøre ting gratis hjemme!!

Dette var bare en liten preken fra min side og noen ganger er det deilig å dele målene mine med dere og forhåpentligvis få dere til å tenke litt bedre økonomisk. Det er garantert mange som er slik jeg var – brukte alle pengene på drit og satt igjen hver måned med et spørsmålstegn om hvor i alle dager pengene har blitt av.. haha!

JEG GRÅTER AV REDSEL

Nå er det to år siden mamma fikk kreft og enda sliter jeg. Det er ikke noe jeg er så flink til å vise til noen egentlig, ikke engang til Henrik, men ettersom vi ser hverandre hver dag merker han ofte på meg at noe ikke er som det burde være. Jeg vet ikke helt hvordan jeg skal forklare det, men jeg orker nesten ikke å snakke om kreften hennes til noen og slik har det vært siden hun fikk det. Vi kan snakke om det innad i familien av og til, det hender også at jeg snakker med Henrik om ting og har delt noen ting her på bloggen om det, men det er veldig mange følelser som ligger i meg som jeg ikke har orket å dele med dere.. bare fordi det er jævlig.

Jeg vet at jeg ble et annet menneske etter at mamma ble syk. Alt av følelser ble holdt inne frem til jeg noen dager bare sprakk helt og knakk sammen.. egentlig uten at jeg ville det, men det gikk ikke an å holde det inne mer. Jeg var en tikkende bombe og humøret mitt svingte herfra til helvete om jeg skal si det rett ut. Henrik er den som ser det mest og som har vært verdens beste kjæreste til å være der for meg når jeg har trengt han som mest. Likevel er det vondt, enda skjer det, to år etter at mamma fikk kreft. Alt er jo for øyeblikket veldig stabilt og fint noe som føles veldig deilig og hverdagen er mye roligere en den var. Man senker skuldrene, men likevel ligger det der i det skjulte for andre, men svært tett oppi meg. Jeg kan enda gråte av redsel for at noe plutselig skal bli verre med henne eller at hun skal dra bort herfra. Det klarer jeg faktisk ikke.

Mange ganger føler jeg meg som et dårlig menneske fordi jeg er redd for at jeg ikke viser nok kjærlighet til henne. Alt jeg vil er å vise hvor mye hun betyr for meg og at hun skal være klar over hvor høyt jeg elsker henne, men det føles bare aldri ut som jeg klarer å vise det nok. Virker jeg falsk da? Nei, jeg vet jo det.. men jeg klarer ikke å uttrykke det jeg vil. Jeg vil så sårt bare klemme henne hele tiden, sitte inntil henne og snakke i flere timer, smile og le av alt.. men det går ikke. Det som skjer er at jeg heller går rundt og er skuffet, sint og lei meg, spesielt når jeg er med henne og det er jo absolutt ikke det jeg ønsker!! Jeg tror at “presset” mitt for at hun skal vite hvor mye jeg elsker henne er så høyt gjør at jeg blir mer sint på kreften, ikke henne. Jeg vet at jeg ikke er tilstede i alle samtaler og i alle situasjoner, jeg vet at jeg kan virke som jeg ikke bryr meg eller som jeg er sint på henne, når jeg egentlig er sint på sykdommen, men jeg er ikke det. Jeg er bare så forferdelig frustrert og når jeg ser henne har jeg lyst til å angripe henne og dra ut kreften. Jeg blir sint og så jævlig skuffet over hva det nå en er som har gitt henne dette!

Man skulle nesten tro at jeg virker gal, men jeg vet at flere har kjent på denne følelsen og at det er svært frustrende og ikke føle at man strekker til og får sagt det man vil når noen man elsker så høyt er i en så jævlig sårbar situasjon, men at man får en motsatt effekt og virker mer utakknemlig og sint. Det er helt jævlig det og det er kanskje en av de følelsene jeg sliter mest med akkurat nå.. nå når kreften er stabil og fin, rart med det. Jeg er sinnsykt redd, livredd faktisk og jeg er mange ganger irritert på meg selv for at jeg ikke er mer tilstede, men jeg klarer virkelig ikke å holde fokuset på riktig plass, jeg klikker.

Jeg skal virkelig jobbe mer med meg selv rundt dette, fordi vi har kun en viss tid her i livet og det gjelder for alle. Jeg kan ikke være hun som ikke er tilstede for noen, eller som ikke er glad fordi jeg er irritert på noe jeg ikke kan gjør noe med, kreften. Jeg er nødt til å ta tak i meg selv og fikse det, men det er sinnsykt vanskelig.. derfor setter jeg pris på om dere kan dele erfaringer med meg.. virkelig.

FØRSTE MATHANDELEN PÅ LANG TID

Hei fine! Det er nå lenge siden jeg la ut ukens mathandel og det er rett og slett fordi vi har bestilt utrolig mye fastfood, resturantmat og det i den kategorien der. Vi har faktisk bare kost oss i hjel og ikke orket å lage så mye mat ettersom været har vært sinnsykt fint og da vil man ikke bruke mer en ett minutt inne før man vil ut igjen. Jeg elsker sushi, det har det gått utrolig mye av den siste tiden. Favorittene min er Ebi ringo og Dirty tempura scampi fra Sumo, naaaam.😍

Anyways, gjett hvem som har fått grill i hus? Jepp.. enda en stjerne i voksenboka, haha! Jeg skrev til Henrik at vi har blitt voksne nå som vi har kjøpt grill og det mener jeg faktisk, haha. Nesten litt skremmende, men mer gøy og man føler seg nesten litt stolt over at man prioriterer penger på grill og ikke kun på alkohol og shopping, slik jeg gjorde før.

Med en splitter ny grill måtte vi selvfølgelig handle inn mer mat – spesielt grillmat. Vi lagde grillspyd, kjøpte maiskolber, lagde en frisk og god mangosalat og (selvfølgelig) banan med sjokoladebiter inni, det anbefales virkelig. Så, under kan dere se hva vi handlet inn denne uken! Jeg skal ned igjen på butikken i dag for å handle mer kjøtt som vi kan fryse ned da vi spiser det en god del.. etter det er ukes handelen i boks. Alt på bildet kom forresten på ca. 5-600 kroner på Rema 1000.

Dere må virkelig smake den lollipop isen, det er en av de beste jeg vet om! Den er så frisk og smaker utrolig mye.

Tips til dessert på grillen: Snitt en banan og legg inni sjokoladebilder, legg det i folie og varm det på grillen, det er så jææævlig digg det.

Om dere er glad i sennep anbefaler jeg virkelig denne, den er dritgod!! Mye bedre smak en vanlig sennep.

DETTE HADDE JEG ALDRI TRODD SKULLE SKJE

Hallo dere!!😍 Jeg er så gira nå jeg!! Gjett hvem som har gått imot sin egen redsel i dag og alt av sperringer når det kommer til å bade i vannet? Jo, meg. Riktig! Jeg må si at jeg er ganske så stolt over meg selv etter at jeg turte å bade i det iskalde vannet i dag. Dette var årets første bad og jeg som er så forbanna redd for vann og slike ting har virkelig måtte manne meg opp for å gjøre dette her. Det er kanskje ikke en helt vanlig ting å skryte av, men for meg som nesten aldri gjør dette på grunn av redselen for det som kan befinne seg under meg i vannet er dette ganske bra.

Det var helt ærlig som om jeg overvant frykten litt i dag. Jeg var ikke redd et sekund, men mer redd for kulden. Kanskje det betyr at jeg har kommet meg ett skritt nærmere å ikke ha den store redselen for vann, sjø, innsjøer og det der lengre. Det var i hvert fall en merkelig følelse og jeg er rimelig stolt over meg selv.

Jeg håper virkelig at jeg har blitt kvitt mye av den redselen og at jeg har innsett at det ikke er noe farlig i det hele tatt. Uansett, det var dritdeilig å bade i dag! Kulden var der virkelig, men gud så deilig, dette skal virkelig gjentas imorgen.

Se så kald jeg var! Jeg måtte faktisk ta et bilde av det fordi huden min så ut som en kylling etter badet.

Litt skeptisk her, men det gikk bra.

MINE FAVORITTER + RABATTKODE PROTEIN.NO

Reklame | PROTEIN.NO

Hei fininger! Jeg stikker innom for å komme med noen kjappe tips angående hvilke produkter jeg bruker fast hos Protein.no og som jeg har brukt fast der i flere måneder nå.😍 Protein.no er definitivt mitt favorittmerke innen proteinpulver og jeg har siden jeg begynte med deres produkter elsket det og jeg vet at flere av dere også gjør det – og setter stor pris på at jeg kan gi ut rabattkoder til dere. En gang i måneden får jeg gi ut en ekstra stor rabatt til dere og denne gang er det koden “ingrid20” som gir dere 20% rabatt på alt i hele butikken deres. Denne koden varer kun i 24t så det gjelder å være kjapt ute!!

Jeg tenkte jeg kunne linke til mine favoritt-produkter fra siden deres under, slik at dere kan se hva jeg bruker fast og hva jeg er nødt til å ha i huset mitt. Det hender jo selvfølgelig at jeg tester ut nye smaker og diverse, men dette er mine absolutt favoritt produkter:

Shaker: https://www.protein.no/shaker

Proteinpulver: https://www.protein.no/proteinpulver#

Boozt: https://www.protein.no/boozt#aw_sourc

Omega 3: https://www.protein.no/omega-3

Sjokoladebarer: https://www.protein.no/proteinbar

Jeg elsker forresten å variere mellom smakene da jeg bruker dette hver eneste dag – og jeg går aldri lei. Ellers vil jeg legge til at jeg blander ut proteinpulveret med vann, men man kan også blande det ut med melk. Jeg tar meg alltid en shake til morgenen ved siden av frokosten min og en mellom lunsj og middag, noen ganger tar jeg også en shake etter trening. Det er min rutine og jeg elsker den, uten tvil. Sjokoladebarene er også superdigge å spise etter trening eller til mellommåltid.

Husk å bruk koden “ingrid20” i kassen – som gir dere 20% rabatt på hele siden. Klikk her for å komme direkte inn til Protein.no, husk at den kun varer i 24t fra og med nå, så hurry up og god shopping!! Puss puss.😍

SOLTE MEG TOPPLØS OG BLE SNIKFILMET MED DRONE

Litt mye sololje på kameraet.. haha.

I dag har Bergen virkelig vært god dere!!😍 Jeg håper inderlig at dere har hatt et like fint vær som oss der dere bor, for dette har virkelig vært etterlengtet, i hvert fall her i Bergen hvor det regner og er mørkt døgnet rundt. Sterk sol og varme er helt fantastisk og på dager som dette ligger man ofte ute å nyter solen i timesvis med god musikk, god mat og noe digg i glasset. Hele dagen har gått til soling på terrassen, toppløs, ja litt, men det verste av alt var at jeg merket en litt uvanlig lyd underveis, men også en lyd jeg kjenner igjen, nemlig en drone. Altså!? Er det ikke sykt rart? hahaha.. hjelpes.

Der ligger jeg å soler meg og ser rett opp på en drone. Det har nok 100% ikke vært meningen å filme meg og jeg aner ikke om jeg ble filmet, men jeg føler jo at noen kan ha snikfilmet meg med dronen? Jeg vet faktisk ikke hva jeg skal si, er det lov? hahaha, uansett så driter jeg faktisk litt i det, pupper har vi alle og droner kan man vel ikke hele tiden unngå nå som det er sommer og sol, der folk filmer mye med droner. Det er bare sykt rart å tenke på at noen kan ha filmet meg toppløs og at jeg ikke kommer til å få vite det. Tenk om det var google som lagde nye bilder til google maps? Hahahaha. I tillegg er det sjukt rart å tenke på alt dronene kan filme som vi mennesker kanskje ikke ønsker at de skal fange opp på kameraet. Jeg syns nesten det er skremmende, men i dette tilfelle var det bare morsomt da.

Jeg ble så uvel at jeg lo meg i hjel der jeg lå alene og vurderte å vinke til den, men det gjorde jeg altså ikke.. haha. Uffda, ellers håper jeg at dere nyter de fine dagene fremover. Her i Bergen skal det være veldig fint i flere dager fremover og jeg skal sole meg mye med bikini toppen på!! Det er så deilig. Jeg vurderer også å kjøpe basseng eller jacuzzi, noe må vi ha i hvert fall! Har dere tips? Og husk, pass på hvor du soler deg toppløs, man kan faktisk bli sett fra luften med den teknologien vi har.