UKENS SPØRSMÅL

Reklame | Desenio

Hvordan har du det?

Du, jeg har det veldig bra for tiden! Livet går jo veldig opp og ned, men akkurat nå har jeg det veldig bra og ser virkelig frem til alt som skal skje fremover. Tusen takk som spør! Det er veldig hyggelig.<3

Kan du ha en housetour?

Ja, jeg har en liten (gammel) housetour her som dere kan se, men kan godt lage en ny og oppdatert til dere.

Liker du latex-klær?

Jaa faktisk!! Jeg syns noe er sexy, men ikke for mye av det.. samtidig er det litt klamt og trangt å gå med, men det er jo fett.

Har du fått sensor eller pumpe angående diabetesen din?

Jeg har fått sensor og elsker det! Det har gjort hverdagen min mye lettere!! Det er virkelig til å anbefale. Det gjør at jeg slipper å stikke meg flere ganger daglig i fingrene.🙏🏼

Er du 100% norsk?

Nei, jeg er halv norsk og resten spansk og chilensk.

Hvilken sesong av Paradise Hotel var Henrik med på?

Han var med i fjor, sesong 11.

Tror du at du hadde kommet like langt uten clickbaits?

Ja, selvfølgelig! Jeg clickbriter ikke noe mer en andre og om folk faktisk leser innholdet har det alltid en sammenheng med titlene mine. Alle aviser og alle som driver med blogg og slikt må ha fangende titler og det er en del av jobben.

Hvordan blir man influencer?

Være med på PH eller Ex hahaha! Joda, man blir kanskje det av å være med på tv, men da må man jobbe for det i ettertid, ellers må man nok jobbe hardt på egenhånd, være interessant og skille seg ut? I dont know.

Hva er ditt beste minne?

Paradise Hotel, ferier med Henrik, venner og familie!

Har du tenkt til å bygge ditt eget hus når du blir eldre?

Jaaaaaaa!! Det er drømmen. Et funkishus med basseng, hahaha.

Hva var drømmejobben din som barn?

Jeg har hele livet ville bli lege, men er ikke god nok på skolen til det! Jeg har heller ikke lyst å bruke tiden på det.

Har du kjæreste?

Ja, Henrik og jeg er samboere!

Kommer det flere rabattkoder hos desenio i nærmeste fremtid?

Jepp!!

Kunne du ha vært sammen med en utlending?

Ja selvfølgelig, hvorfor skulle jeg ikke det? Mennesker er mennesker enten de er utlendinger eller ikke!

Føler du at du forhaster livet ditt med å få barn/flytte hus/ville gifte deg?

Nei absolutt ikke! Jeg vet at jeg enda er ung og bare 23 år, men jeg føler at jeg har opplevd mye fett som jeg ikke ville ha vært foruten og en annen del av livet mitt som jeg gleder meg til er å få barn, gifte meg og det der!

Er du fornøyd med kroppen din?

Ja, litt, men jeg vil jo bare bli sterkere og sterkere.

Føler du deg komfortabel i bikini?

Både og, om jeg har forspist meg og er helt oppblåst føler jeg meg ikke alltid komfortabel, men jeg prøver å jobbe med det og være det! Noe jeg merker at jeg har blitt flinkere til. Kroppen vår er fantastisk og fin slik vi er og så lenge vi gjør det som får oss til å føle oss vel er det ikke noe som er bedre.

VI HAR VÆRT KJÆRESTER I ETT ÅR!!

Hei fra en kjempehappy Ingrid!! Tiden flyr og gjett hva? I dag har Henrik og jeg vært sammen i 1 år allerede!!! Er det ikke sjukt?! Tiden går så sinnssykt fort syns jeg og det er litt rart å tenke på hvor mye som har skjedd det siste året på godt og vondt. Jeg føler meg i hvert fall veldig heldig som har en så god og fin kjæreste som han og jeg vet at jeg har møtt en gutt jeg vil være sammen med for alltid.. virkelig.

For ett år siden husker jeg at vi klikket med en gang. Først ble vi bestevenner også fant vi fort utav at det var noe mer der, men selv om det kom følelser inn i bilde har vi fortsatt alltid vært bestevenner og hatt det gøy sammen. Vi ler mye og finner på spontane ting veldig ofte og vi har veldig mange like verdier som vi får tatt i bruk sammen. Vi har også hatt våre down-perioder som vi har kommet sterkere ut av og det tror jeg er viktig for flere der ute å vite. At vi alle har våre diskusjoner i forhold som er helt vanlig og som man forhåpentligvis kommer bedre ut av – slik vi har. Og det er jeg veldig glad for!

Ett år har nå godt og på det året har vi opplevd mye. Først skulle vi være offentlige sammen og takle alt av oppmerksomhet etter at han var med på Paradise Hotel i 2019 – noe som var veldig utfordrende, men også gøy! Det var mye festing, reising og spontane greier som skjedde! Oppmerksomhet hit og dit i hytt og helv*te. Kort tid etter det flyttet vi inn sammen i huset til Henrik og jeg dro fra barndoms-plassen min Klepp til Åsane i Bergen.. for kjærligheten og skolen, men skolen var ikke helt på riktig tidspunkt, derfor sluttet jeg der. Etter det fikk jeg diabetes og vi måtte gjennom en ny rutine i hverdagen og noen nedturer rundt det hvor jeg var mye sint og mye inne på sykehuset!! Uff..  <3

Hverdagen går fortsatt og vi har det veldig fint sammen, jeg elsker Henrik og føler meg veldig heldig som har han selv om jeg vet at han også er heldig som har meg, for jeg er veldig glad i de menneskene jeg blir glad i og sørger for at de har det bra. Vi har hatt ett år med ekstremt mange fine minner, reiser til syden og roadtrips, flere hytteturer og nye venner har komt inn i bildene våre. Vi flyttet sammen, pusset opp mye av huset, trent mye sammen og koser oss for hver dag som går. Jeg kunne ikke ha bedt om noe mer. Trygghet, kjærlighet og vennskap er noen ting som står oss veldig sterkt.

Jeg gleder meg til resten av fortsettelsen vår og livet vi skal ha sammen! For han er virkelig gutten i mitt liv.

Ett år siden i dag. <3 denne dagen ble vi kjærester.

MIN NYE SUNNE CHIAGRØT (FROKOST, LUNSJ)

Ah, er det ikke deilig når man lærer seg nye oppskrifter som er sunne og gode?! Jeg elsker det og vil gjerne dele det med dere.😍 Min nyeste favoritt frokost må deles og det er denne chiagrøten om jeg kan kalle den for det. For hver dag som går prøver jeg ut nye oppskrifter og elsker når det er oppskrifter som virkelig faller i smak.

Ingredienser:

– 1 spiseskje chia frø

– ca. 40 gram havregryn

– 1 teskje vanilje sukker/stevia

– 1 teskje kanel

– 2 pk yoplait double 0 yoghurt (helst vanilje) eller 200 gram yoghurt.

Se disse sunne og få ingrediensene da!

Jeg kjøpte denne på Life i Åsane.

1. Yoghurten i en skål

2. Tilsett resten av ingrediensene

3. Rør alt sammen

4. Ta plastfolie rundt og sett i kjøleskapet (over natten) eller vent en god stund før grøten har tyknet

Voila!! Ferdig og der har dere en sinnsykt deilig og sunn frokost eller lunsj. Tilsett gjerne bær, fibersirup, peanuttsmør, granula eller hva det en måtte være. Gjerne varier toppingen for å ikke bli lei av det!

DETTE SA LEGENE TIL MAMMA

Hei vakre dere! Jeg har lyst til å oppdatere dere angående det med at jeg var nervøs ovenfor gårsdagen der mamma skulle inn på sykehuset igjen på en 6 måneders kontroll og ta ultralyd av buken sin. Så, nyhetene vi fikk var sinnssyke. Jeg er målløs og hadde absolutt ikke noe å grue meg for når jeg fikk høre tilbakemeldingene fra legene! Pjuh.

For nå skal dere få høre! Legene fant ingen væske i buken hennes etter at de tok ultralyd, noe betyr at det ikke er mer spredning enn det hun allerede har og at hun faktisk holder seg stabilt og fint. Det er heeeeelt sinnsykt altså, jeg smiler fra øre til øre, er det mulig? Tablettene fungerer altså og gjør at mamma kan ha et lengre liv. Hvordan kan man få takket nok for det? Jeg skjelver og er veldig veldig veldig takknemlig.

Skal jeg fortelle noe annet sinnssykt?! Regjeringen har nå åpent opp for at mennesker med eggstokkreft skal få disse tablettene!!! HERREGUD.❤️Etter at mamma var en av de som var med i forskningen på de nye tablettene og etter at hun ble brukt som et eksempel der tabletter virkelig fungerer ble det vedtatt!! HVOR SJUKT ER IKKE DET? Jeg gråter av glede. Fy fader for en maskin hun er og fy fader så kult at flere der ute nå kan få enda mer hjelp. Det forandrer jo menneskenes liv jo. Folk kan faktisk leve lengre og det syns jeg at mamma fortjener skryt for å være på. Uten test-kandidater hadde man heller ikke kunne testet ut nye medisiner og når de da fungerer er det bare til å hoppe av glede.

Ellers når det kommer til stomien hennes så skal hun ta en ny CT til høsten og da blir det snakk om å legge den inn i magen igjen på nyåret!! Herlighet.

Jeg er kjempeglad og har nesten ikke mer å si annet en at jeg er så forbanna stolt over mammaen min og det hun får til. Helt siden dag en da hun fikk sjokkbeskjeden om å ha kreft har hun vært den sterkeste jeg kjenner!! Jeg har sett henne gå gjennom et helvete med smerter fra masse masse tårer, en redsel om å dø, hyling og roping etter operasjonen som var vond i hele kroppen hennes, oppkast, soving på dagtid, null søvn om natten, tabletter hit og dit, sprøyter, ledninger i armene, gift inn i kroppen.. fortsatt, merk dere, fortsatt er hun her og kjemper for livet!! Hun smiler, er glad, er sterk, stiller opp for alle, ABSOLUTT ALLE, ser meningen med livet og blir stadig vekk et enda bedre menneske – fordi hun vet hvor fort livet kan snu opp ned. Hun der er bare helten min og nå er hun også helten til andre mennesker der ute som kan få tatt i bruk nye medisiner som kan forlenge livet. 

Jeg elsker henne, min kjære mamma.

MINE TIDLIGERE JOBBER

MCDONALDS

McDonalds var min aller første jobb! Den fikk jeg da jeg var 13år gammel i Sandnes og elsket denne også! Det var et utrolig bra arbeidsmiljø og kjekke kollegaer som gjorde jobben kjempegøy. Her jobbet jeg veldig mye og tjente mine egne penger fra ung alder av, noe jeg vet sitter igjen i meg nå der jeg motiveres til å jobbe hardt for mine egne penger. Etterhvert byttet jeg over til McDonalds Klepp noe som var enda bedre fordi det var så nært hjemmet mitt!!😍 Her trivdes jeg også veldig godt og var veldig glad for at jeg fikk flyttet over slik jeg kunne sykle og gå til jobb. Her lærte jeg meg å jobbe i drive-in i tillegg til kassen og på kjøkkenet. Jeg sluttet så her da jeg fikk en jobb på Tilbords på kjøpesenteret rett ved.

TILBORDS

Tilbords er en jobb jeg fikk da jeg begynte på videregående skole! En veldig fin og lærerik jobb og noe helt nytt fra jobbene mine på McDonalds. Her måtte jeg lære meg mye om gryter, serviser, kjøkkenredskaper og pynt/vaser. Jeg syns jeg var veldig flink her også og kundeservicen var veldig viktig for meg! Jeg ble kjent med mange nye fine kunder og lærte meg salg på en helt ny måte! Etter å ha jobbet der i noen år fant jeg ut at jeg skulle begynne å studere sykepleie! Når man studerer sykepleie er det veldig fint å kunne jobbe med noe som gjør at lærekurven stiger og at utdanningen blir mer forståelig slik man kan ta det med i arbeidet. Derfor sluttet jeg hos Tilbords og begynte på sykehjemmet.

SYKEHJEM, DEMESAVDELING

Denne jobben likte jeg aller best av dem alle og her følte jeg at jeg vokste veldig, både i forhold til meg selv og hva som drev meg på jobb til å bli bedre, men også i forhold til studiene mine slik jeg fikk gjort mye av det vi lærte på sykepleierutdanningen i praksis. Jeg jobbet på en demensavdeling og elsket det jobben ga meg. Man føler at man betyr noe for mange, man hjelper til og er en trygghet for de som bor på slike avdelinger. Man knytter sterke bånd og jobben er veldig givende, uten tvil. Pasientene og pårørende var veldig fine å bli kjent med og alle var unike på sin måte.❤️Da jeg deltok på Paradise Hotel ble det en del problemer innen jobben min og jeg ble tvunget til å måtte si opp jobben min helt uten grunnlag, vil jeg si. Det var sårt og jeg har alltid stilt opp på sekundet, aldri sagt nei til å jobbe ekstra og når jeg først var på jobb var jeg flink! Men ettersom man får et lite rykte på seg når man har deltatt i reality får man også ofte høre det og det kan komme konsekvenser utav det.. noe som skjedde med meg. Jeg hadde ikke valg og syns måten alt ble håndtert på av sjefen min der var veldig trist og vond. Til å aldri ha fått advarsel og stilt opp på jobb og gjort jobben min for også bli tvunget til å si opp er faktisk veldig vanskelig å beskrive.. det ble nesten en sak utav det, men ettersom mamma fikk kreft på samme tid der ble saken lagt død fra min side og jeg ønsket ikke å bruke tid på å gå til sak når jeg var så langt nede i kjelleren. Ellers var dette en helt fantastisk jobb, jeg får nesten tårer i øynene så sårt det var å ikke skulle jobbe der mer.

BLOGGER

Etter det åpnet nye dører seg og jeg sitter nå her i dag med en helt fantastisk jobb som jeg aldri har lyst til å bytte ut med noe annet. Jeg føler meg veldig takknemlig og heldig som har fått denne muligheten og som har så fantastisk fine og støttende lesere som heier på meg og som leser det jeg deler her på sosiale medier. Det kommer jeg aldri til å klare og takke dere nok for!! Så TUSEN TAKK for det. <3

STORE NERVER FØR MORGENDAGENS BESKJEDER

Hei fra en veldig nervøs Ingrid! Jeg vet nesten ikke helt hva jeg skal gjøre i dag og går vel bare rundt og håper på at jeg skal klare å sovne i kveld, for i morgen skjer det mye greier og dette er ting vi har ventet på i flere måneder og som vi har visst kom til å skje. Likevel er det ikke noe vi ikke kan gjøre gjøre noe med i forveien, derfor er det bare å krysse alle fingrene jeg har og tenke positivt!

Kort og enkelt forklart.. 👼🏼 i morgen skal mamma på en 6 måneders kontroll med kreften sin. Hun må gjøre dette her for å følge opp sykdommen, samt for å sjekke at tablettene hun går på hver eneste dag for å holde kreften i sjakk fungerer. Disse jevnlige kontrollene er også for at legene skal kunne følge med på jevnlige endringer eller ikke når det kommer til kreftcellene.

Jeg er veldig takknemlig for at de gir henne den faste og gode oppfølging som de har, men det er ikke før denne 6 måneders kontrollen der de faktisk sjekker ting “ordentlig”, om jeg kan si det på den måten. For det første gruer jeg meg fordi jeg ikke ønsker å få tilbakemeldinger som er negative, samtidig prøver jeg å holde motet oppe og tenke positivt. Mamma har nå gått på de nye tablettene som har holdt kreften stabilt så langt i ca. et halvt år og etter 3 måneder på de tablettene skulle hun egentlig inn på en 3 måneders kontroll, men på grunn av coronaviruset ble det ikke slik. Hun har fått beskjed gjennom jevnlige blodprøver at ting ser bra ut og immunforsvaret hennes har endelig gått bedre igjen.

I morgen skal hun inn til flere samtaler der de skal snakke om veien videre og hvordan ting ligger an i løypen nå! De skal blant annet snakke litt om å legge inn stomien (den utlagte tarmen hennes) igjen. Hvor sjukt er ikke det?? Tenk hvor fantastisk mye bedre hun kommer til å føle seg om de kan gjøre det. Hun skal også på en ultralyd for å sjekke om det er veske i buken. Er det veske der er det er tegn på at kreftcellene hennes jobber, og det vil vi absolutt ikke. Det er bare så sinnssykt skremmende hele greia. Hun har ikke tatt ultralyd på snart ett år og etter å ha snakket med henne vet jeg at hun er både spent og nervøs. Hun sier at det blir spennende, men det er jo også litt skummelt om ting ikke går slik vi håper! For ett år siden da hun tok ultralyden måtte de trekke ut litt veske fra buken hennes.. så det er absolutt en skummel dag i morgen.

Andre som er broren min har bursdag i morgen i tillegg, blir veldig mye greier som skjer på en dag, men det må til <3 Jeg krysser fingrene og håper at dere også kan gjøre det – og ikke minst sende henne mange gode tanker i morgen, det trenger vi!

FÅ BEDRE TRENT RUMPE MED MINE TOPP 5 BEIN/RUMPEØVELSER + RABATTKODE

Annonse – Protein.no

Endelig kan jeg dele en ny og ikke minst svært etterspurt youtubevideo med dere!! Denne gang får dere se mine topp 5 bein/rumpe øvelser ut i fra hjemmetrening og uten noen apparater og vekter. Jeg har selvfølgelig mange flere (dritgode) øvelser, men som jeg ikke får vist pga. korona og stengte treningssentere, men det kommer når de åpner igjen! I denne videoen får dere også se hvilke produkter jeg bruker før, under og etter trening fra Protein.no – noe som også er svært etterspurt.

OGSÅ FOLKENS – Nå får dere 20% på absolutt ALT hos Protein.no ved å bruke koden “INGRID20” i handlekurven. Jeg elsker så sinnssykt mye å kunne dele denne koden en gang fast i måneden med dere ettersom dere faktisk bruker den og nesten maser om å få koden før tiden, hahaha! Det er så gøy det og jeg vet at dere elsker produktene like mye som meg. Da er det også ekstra gøy å kunne bruke denne koden en gang i måneden og få 20% rabatt på alt du kjøper og i tillegg får dere påfyll av riktig og godt kosttilskudd!👼🏼

Jeg håper dere liker rabattkoden og ikke minst videoen denne gang også! Jeg prøver så godt jeg kan å bli flinkere med treningsvideoene mine og jeg gleder meg til fortsettelsen.

JEG SVARER PÅ UKENS SPØRSMÅL

Reklame | NELLY

BUCKET HATT HER / JAKKE HER (20% rabatt) / BUKSE HER

Er du singel?

Nei, jeg er ikke det og jeg er lykkelig sammen med Henrik, syns vi har det veldig fint sammen.

Hva liker du å gjøre når du er alene?

Jeg liker helt ærlig å ha alt ryddig rundt meg før jeg klarer å slappe helt av, etter det elsker jeg å se på serier utrolig nok, det hatet jeg før også liker jeg å spille spill på pcen eller på iPhonen! Jeg elsker også å ha eget spa med meg selv der jeg renser huden og føler meg fresh.

Hvor vil du reise når grensene åpner igjen?

Da skal jeg reise til Bali!!😍 Dra til andre land og bare nyte livet.

Hva er det verste med Henrik?

At han er sta! Hehehe, men det kan også være positivt i mange tilfeller også.

Liker du Emil eller Jenny fra PH i år?

Jeg har helt ærlig ikke fulgt så mye med på PH i slutten, men jeg liker de ja og syns de virker veldig snille og greie!

Savner du PH?

Ja både og – alt egentlig utenom enkelte mennesker! Det var utrolig gøy der og jeg husker enda at jeg ikke ville dra hjem fordi jeg hadde det så gøy der.

Har du en egen hytte med Henrik? Hvordan er det mulig?

Nei, hytten er ikke min, men mamma, tante og onkel sin som de fikk i arv og som kanskje blir min en dag ja! Det håper jeg jo, jeg vil i hvert fall ikke at den skulle ha blitt solgt så da hadde jeg tatt den!!

Hva gjør du på dagene når Henrik jobber?

Jobber, jobber og rydder, gjør ærend og slapper av!

Hvem er dere på ferie med?

Wenche som er bestevenninnen min og Jonathan som er kjæresten hennes.

Trives du i Bergen?

JAAA!! Jeg elsker Bergen mer og mer for hver dag som går.

Vil du flytte tilbake til Stavanger?

Nei.. tror ikke det, kanskje dersom jeg skulle fått barn, men da måtte det ha blitt sammen med Henrik <3

Hvor mye kostet hytten deres?

Jeg aner ikke, men den ligger på en sinnssyk tomt!

Kjenner du og Henrik naboene deres?

Ja, det gjør vi!

Hvor gammel er du?

Jeg er 23 år gammel og blir 24 år i januar 2021.

Hva skjer med deg og Wenche?

Hva da hva skjer? hahahaha. Vi er gode venner <3

Når fant du ut at du hadde følelser for Henrik?

Jeg fant utav det en god stund etter at vi møttes, han er veldig spesiell og en gutt jeg vil tilbringe resten av livet mitt med.

 

PS: Nelly har nå 20% rabatt på cute looks!! Klikk her for å komme direkte inn til salget. Altså de har salg på dritfine og søte klær og sett som er nye, jeg anbefaler dere absolutt til å ta en titt. 😍 Rabatten gjelder til og med 25.mai kl.10:00.

VELKOMMEN TIL HYTTEN VÅR!!

Hei fininger! Jeg tror faktisk ikke at jeg har vist dere hytten vår før og ettersom jeg deler alt er det kanskje på tide. Hytten vår er så sinnsykt fin og jeg er så sjukt glad for at vi har denne plassen og den muligheten til å faktisk kunne dra hit, spesielt nå som vi ikke kan dra til utlandet på samme måte som før. 👼🏼 Vi er veldig heldige og det som kanskje gjør hytten vår ekstra spesiell er at det er mormor og morfaren min som har bygget den.

Morfar døde rett før konfirmasjonen min for noen år tilbake, noe som er veldig trist! Jeg savner han kjempemye og jeg husker veldig godt hvor glad jeg var i å være sammen med han å gjøre ting. Smilet hans, latteren hans og at han var her er det største savnet.. og ikke minst alle de gode klemmene hans som alltid var uunngåelige når han så oss, selv om vi bare ville leke og gjøre alt annet. Morfar og mormors hytte er god å ha og i det siste har jeg begynt å dra hit oftere og oftere!! Da jeg var liten var vi også mye her inne og da jeg ble ungdom var det ikke så stas lengre.. men nå, nå er det helt fantastisk igjen! Rart med det.

Jeg har tatt noen bilder av hytten vår slik dere kan se hvordan det ser ut og hvor vi tilbringer mange helger i året!

Jeg syns det er veldig hyttekoselig her og liker at det ikke er morderne!!

Ellers som dere ser på bilder her har vi naust med brygger, strand og båtplasser! Elsker det. I sommer blir det nok mye vannleker fra vannscooter til vannski og ring i vannet, gledes.

VÅR FØRSTE “ORDENTLIGE” FERIE PÅ LENGE

Tenk at vi skulle ha vært en tur i Venezia i Italia til nå og snart en tur til Bali.. 🐢🌴✈️ Jeg mener ikke å klage, men det er kjipt. Så.. for å ikke råtne bort i Bergen hjemme så har vi vært litt her og der på noen små turer både hjem til Stavanger og til hytten, men kun for en helg. Denne gang skal vi endelig ha en ordentlig ferie sammen i år! Vi er nemlig på hytten vår for å være her i flere dager for også dra videre til Stavanger og møte flere venner der. Jeg er så sjukt glad for at vi endelig har en litt lang ferie igjen nå – ikke bare en helg. I tillegg er det jo sommervær og plussgrader, noe som kommer godt med.

Jeg har fått tatt noen bilder til dere der dere kan se litt av det vi har gjort i dag. Vi har kost oss kjempemye med å ha spist frokost ute i solen, dratt ut å fisket og slappet helt av der. Nå skal vi lage oss litt taco og kanskje bade!! Hjelp.. Kan dere forresten tenke dere? Vi lå ute i robåten vår og hadde hver vår harpe.. så er det eneste vi får på kroken en eller annen type mannet?? Så utrolig nedtur, hahaha.. jaja, imorgen skal vi dra å kjøpe fiskestang i håp om å få fisk.

Se på dette her.. HVA ER DET?! vi fikk det på hver eneste krok nedover harpene våre.. det ble nesten litt skummelt og ubehagelig hahaha.. vi rodde fort hjem igjen for å si det slik.