DETTE BETYR TATOVERINGEN MIN

Annonse – egen annonse? 

Det er utrolig mange som har spekulert i hva tatoveringen min betyr, noe jeg syns er skikkelig gøy! Jeg ba dere om å gjette hva den betydde og nå skal dere få se en del av de forslagene som har kommet inn og fyfader så mange morsomme og kreative sjeler det er der ute, jeg digger det! Her er forslagene dere har kommet med:

Forslag 1:
Står tatoveringen for hvor mye du tjente på den første YouTube videoen din? Eller en sum du har tjent på noen av YouTube-videoene som betyr mye for deg?

Forslag 2:
Er det koordinatene til Paradise Hotel?

Forslag 3:
Står det for lengden du var da du ble født?

Forslag 4:
Koordinatene til der du ble født/vokst opp?

Forslag 5:
Er det siste del av adressen til hotellet der oppholdt dere på i Mexico. Km. 53 48894?

Forslag 6:
Er det vekten din?

Forslag 7:
Betyr det hvor mange gram silikon du har?

Forslag 8:
Betyr det nummeret du ble født på?

Forslag 9:
Betyr det antall timer du har levd fra du tok tatoveringen?

Forslag 10:
Antall følgere til dag’s dato ?

Forslag 11:
Tatoveringen din handler om Sol De Oriente, som da er Paradise Hotel. Lettere sakt: CARRETERA 200 MELAQUE – PTO. VALLARTA KM. 53 48894, CAREYES.

Dette er alle de forskjellige forslagene og et par av disse har blir gjentatt ufattelig mange ganger, jeg har ikke tellingen på det. Anyway, jeg kan begynne med å si at det er en av disse som er riktig, og ja den handler om Paradise Hotel som betyr mye for meg. Noen syns kanskje at dette er superteit, mens andre har kommentert at det er gøy. Det er noen som har fått med seg at jeg har en del små tatoveringer på føttene mine. Disse tatoveringene har jeg tatt i forbindelse med gode minner og man kan vel egentlig kalle tatoveringene mine for en slags suvenir. Noen kjøper suvenirer når de er ute å reiser, mens jeg tatoverer en liten ting som representerer et bra minne. Paradise Hotel er det sykeste og beste minne jeg har som jeg kan huske ordentlig og da var det ingen tvil om at det skulle tatoveres på kroppen. Det er jo litt harry? Eller? I dont know, jeg syns det er gøy uansett og da vi ble tvunget til å ta en tatovering kunne det ikke være noe annet en et minne fra Paradise Hotel.

La oss komme til poenget. Tatoveringen min er altså en del av adressen der selve hotellet vi bodde på ligger. Paradise Hotel er navnet til tv programmet, men det er ikke det ordentlige navnet til hotellet/villaen. Det er egentlig en stor villa som heter Villa Careyes Sol de Occidente, den ligger på en spesiell adresse som er:  CARRETERA 200 MELAQUE – PTO. VALLARTA KM. 53 48894, CAREYES. Jeg fant ikke koordinatene til villaen, derfor ble det 53,48894. I denne YouTube-videoen kunne dere være med i en konkurranse og vinneren var den som klarte å gjette riktig først.

Vinneren er Kristina Jeanette Vean som var den aller første til å gjette riktig! Gratulerer, vi kommer til å kontakte deg og sende premien i posten!????

VIDEO – 24 TIMERS CHALLENGE I BILEN

Onsdag betyr ny YouTube-video og her kommer den! Vi tok utfordringen og nå kan dere se våres 24 timers challenge i bilen – noe som var bokstavelig talt var helt jævlig. Vi sov i bilen, fiksa oss i bilen, spiste i bilen, dette gjorde vi da vi måtte bæsje og tisse – vi levde i bilen (på ekte). Alt dette kan dere se nå! Håper dere liker videoen og har lyst til å gi den en tommel opp. ⚡️

OG HUSK,

KLIKK HER FOR Å ABONNERE

UKENS SPØRSMÅL

Har du noen gang tenkt å få barn?
Ja det har jeg kjempelyst til, men ikke akkurat nå..

Om du får en gutt en gang hva skal han hete? Eller en jente?
Du det aner jeg ikke, men jeg liker veldig godt Lucas/Lukas og Saga om det er en jente.. Dette tar jeg når den tid kommer, det finnes så sinnsykt mange fine navn der ute, kanskje noen jeg ikke vet om en gang.

Hvor bor du nå?
Jeg bor hjemme på Klepp, men ønsker å komme meg ut etter hvert. Det er utrolig herlig å bo hjemme enda kjenner jeg. Her er det trygt og godt, samtidig sparer jeg penger!

Vet du om Andreas og Silje fra Love Island er sammen enda?
Dette har jeg ingen anelse om dessverre..

Kan du vise tits på bloggen uten å holde foran?
Nei, aldri.

Vet du om Julie er singel?
Om hun er det eller ikke kommer ikke jeg til å dele da dette er mellom Julie og Oskar!

Kunne du ha gått ut på en date?
Ja det kunne jeg. Om jeg har lyst er derimot en annen sak.. dating er ikke helt min greie.

Hvorfor er du alltid så brun?
Dette kommer jeg til å skrive mer om etter hvert, stay tuned.

Hvem er din aller beste venn?
Jeg har mange gode venner, klarer ikke å velge ut en.

Hvilket stjernetegn er du? Hvilket kommer du best overens med?
Jeg er steinbukken og kommer like godt overens med alle. Jeg føler ikke at stjernetegn har noen betydning på hvem jeg kommer bedre overens med og ikke. Helt ærlig tror jeg ikke at jeg vet hva de ulike stjernetegnene står for..

Hvordan kan man adde deg på snap?
Legg til ingridaguiluz – jeg kommer til å ha åpen snap snart og da vil jeg kunne se hva dere sender til meg.

Tips til å se bedre ut?
Det eneste og beste tipset jeg har er at man er seg selv. De gangene jeg møter mennesker som er seg selv og ikke bryr seg om hva alle andre mener og syns om de er de menneskene jeg ser opp til og liker å være sammen med. Disse menneskene blir også finere i mine øyne.

Hva heter den sangen du sang da du var i bilen med Julie?
No Boyfriend (feat. Mayra Veronica) – Sak Noel

Er det noe du angrer på som du har gjort eller ikke gjorde?
Jeg angrer ikke på mye, men jeg angrer på at jeg ikke viste mer av de forskjellige sidene mine på tv skjermen. Det er jo alltid noen ting man vil angre på eller som man skulle ønske at man kunne få opplevd en gang til å gjøre alt annerledes, men det er ikke bra det heller. Det er ingen muligheter for oss å dra tilbake i tid å endre på noe – annet en at vi kan velge å gjøre noe med dette i fremtiden.

Snorker du når du sover?
Nei det gjør jeg ikke!

Sover du naken eller med klær på?
Jeg sover med truse på.

Hvor skal du reise i og med at du var i bilen så lenge?
Dere kommer til å få vite alt om dette senere i dag!

Når reiser du på din neste ferie?
Jeg reiser allerede 23. eller 26.februar(!!).

Når kommer innlegget om utroskapet ut?
Dette har jeg tenkt mye på selv, jeg kommer nok til å dele en video der jeg snakker ut om dette og forklarer hvordan jeg har taklet det, selv om det er vanskelig. Det er ti ganger bedre å forklare ting i en video en å skrive det ned.

MIN NYESTE TATOVERING

And here u go… slik ser altså min nyeste tatovering ut og tro det eller ei – dere tvang meg til å gjøre det! Neida, joda. Som dere helt sikkert fikk med dere i går fikk jeg og Wenche lyst til å gjøre noe morsomt og spontant, derfor fikk dere lov til å komme med innslag til ting vi måtte gjøre. Vi fikk ikke tid til alt, men det kommer absolutt flere videoer der dere kan tvinge oss til å gjøre nye ting.

En av tingene vi fikk tilsendt i går var å ta en tatovering og her ser dere den. Hvor sjukt er det ikke? Dere ba oss om det og vi gjorde det. Wenche tok en annen tatovering på armen som dere kan se i den aller nyeste YouTube videoen på kanalen våres her. Dette er uten tvil den vondeste tatoveringen min til nå og jeg er nesten 100% sikker på at jeg ikke kommer til å ta flere. Nå holder det.

Selv om det gjorde dritvondt gikk det heldigvis ikke så lang tid før tatovering var ferdig, med det mener jeg ca. 5min og vipps der var den, ingen vei tilbake. Det er veldig lurt å tenke seg om to ganger før man dynker kroppen i blekk som ikke kan gå bort med mindre man bruker laser.. Nå tenker sikkert dere, hvorfor gjorde du det spontant da? Vel, denne tatoveringen betyr mye for meg og da dere tvang oss til å ta en tatovering falt det mest naturlig inn å ta denne.

Det er forresten veldig mange som lurer på om tatoveringen min står for antall sexpartnere? Noe jeg ikke helt klarer å forstå (haha). Hvordan kan man ligge med 53, 48894 personer? Det var et godt innspill da, for i den nyeste videoen vår har vi en konkurranse hvor dere skal gjette hva tatoveringen min betyr, den som gjetter riktig først kommer til å få en premie tilsendt i posten og om en liten stund røper jeg hva tatoveringen min egentlig betyr.

For å delta i konkurransen må du inn å se på videoen og legge igjen en kommentar under videoen på kanalen med ditt forslag til hva denne tatoveringen betyr!

KLIKK HER FOR Å KOMME INN PÅ VIDEOEN OG FOR Å DELTA I KONKURRANSEN 💕

VIDEO – DERE TVINGER OSS TIL Å GJØRE DE SYKESTE TINGENE

Okei folkens, jeg kødder ikke når jeg sier at dere fikk oss til å gjøre de sykeste tingene. Vi driter oss ut offentlig og for dere som ikke har fått med dere dette – Jeg og Wenche har startet vår egen YouTube kanal. Jeg har fortsatt min egen kanal og kommer til å publisere videoer der i tillegg til den kanalen vi har sammen. Siden Wenche elsker YouTube var det supert å ha en egen kanal der vi kan publisere alle videoene vi lager sammen(!!). I denne videoen driter vi oss skikkelig ut, vi gjør også noe med kroppene våres som aldri kommer til å gå bort, klarer dere å gjette hva? Hjelp.

Vi spurte på Instagram om dere hadde noen innspill til ting vi møtte gjøre, altså dere kunne tvinge oss til å gjøre ting. Det kom inn de sykeste forslagene og jeg ble bombardert med forslag – noe jeg elsker! Det er så gøy når dere er aktive. Husk at om du også har lyst til å være med på å tvinge oss til å gjøre ting kan du følge meg på Instagram: ingridaguiluz. Ps: om denne videoen slår bra an kommer vi til å ha dette som en fast video på kanalen vår – derfor er det gøy om dere abonnerer!

Jeg håper dere liker videoen og har lyst til å abonnere på kanalen ved å klikke på linken under. Enjoy. ⚡️

KLIKK HER FOR Å ABONNERE

TANKER RUNDT FARMEN KJENDIS

Jeg tenkte at jeg kunne gi dere en liten oppdatering rundt følelsene og tankene min angående farmen kjendis nå som det går på tv skjermen. I skrivende øyeblikk sitter jeg igjen med ufattelig mange tanker mens jeg sitter godt tilrette i sofaen hjemme. Jeg var tross alt hjemme da Erik var på innspilling.. det er merkelig å se tilbake på. Jeg husker enda hvor mye jeg tenkte på han og alt som skjedde der inne. Litt misunnelig var jeg, men herregud for en mulighet han fikk – definitivt noe man aldri kan takke nei til. Det jeg kjenner aller mest på er at det er rart å se ekskjæresten min på tv-skjermen og denne gang i en annen setting en Paradise Hotel – og uten meg. Jeg må svelge en del minner og sorg akkurat nå fra den tiden. Det er ingen tvil om at det dukker opp et stort savn, da jeg kjente at jeg trengte han mest på den tiden. Rett før han sjekket inn fikk mamma kreft beskjeden (med spredning) og ting var tungt. Videre nå er jeg nødt til å prøve og se det fine med det, det er jo gøy å se hva de gjorde i det minste. Jeg kommer også til å se hver eneste episode! Klarer dere å gjette hvem jeg heier på? Martine og Erik(!!).

Hvem heier dere på? Jeg er spent på om vi heier på de samme. 💕

JULIE SVARER PÅ DERES SPØRSMÅL

Hei alle fine lesere til Ingrid 💕

Som sikkert veldig mange av dere allerede er klar over er det utrolig lenge siden meg og Ingrid var sammen sist. Noen har til og med lurt på om vi ikke er venner lenger, men det er vi og vi er fortsatt like gode venner som før om ikke enda bedre. Derfor var det på tide at jeg tok meg turen til Stavanger for å besøke henne! Dette var utrolig nok min aller første gang her i Stavanger og jeg koste meg skikkelig mye i både Ingrid og vennene hennes sitt selskap. Akkurat nå håper jeg virkelig vi får til dette oftere. Vi spurte dere på Instagram om dere hadde noen spørsmål om Ingrid som jeg skulle svare på. Håper dere syns det er like gøy som meg, Lets go!

Har Erik og Ingrid hatt sex etter Paradise Hotel? 

Ja! Erik og Ingrid ble kjærester etter Paradise Hotel, de har hatt sex etter at vi kom hjem fra Mexico. 

Er Ingrid og Erik fortsatt sammen?

Nei, men jeg vet Ingrid har et øye for en skikkelig kjekk og ikke minst grei gutt.

Hva syntes Ingrid om Erik nå?

Ingrid er en skikkelig god jente som ønsker alle det beste. 

Er Ingrid og Erik helt over?

Ja. 

Trodde du at forholdet til Erik og Ingrid kom til å vare?

Skal jeg være helt ærlig så trodde jeg faktisk det. Men ting er veldig annerledes inne på hotellet og når en kommer hjem til virkeligheten. Vi kommer hjem til hverdagen, familie, venner, jobb osv. og det kan gjøre det vanskelig.

Har Ingrid kontakt med noen andre enn (deg) Julie fra Paradise Hotel? 

Ingrid har kontakt med blant annet Sofie fra sesongen før oss. Som dere sikkert vet så har hun hatt mye kontakt med Erik, men selvfølgelig blir det ikke like mye kontakt nå som det er slutt mellom dem. Så har vi Leo som bor i Stavanger, som hun ofte møter ute. Føler ikke så mange fra sesongen fortsatt er så mye sammen, grunnen til dette er nok fordi vi bor i forskjellige byer og det blir ikke like lett å holde kontakten over tid særlig når mange av oss er veldig forskjellige. Jeg føler meg veldig heldig som har så god kontakt med Ingrid enda, og det viste jeg fra starten inne på hotellet at dette var en venninne jeg ville ha i livet mitt <3 

Beskriv Ingrid med tre ord

Omtenksom, samvittighetsfull og ambisiøs.

Hva er det verste med Ingrid?

Jeg har egentlig ikke så mye dårlig å si om Ingrid, utenom at hun klarer aldri si NEI… Det kan selvfølgelig være positivt til tider.. Men samtidig så går det utover hun selv i lengden at hun fort kan slite seg ut, og plutselig ha masse avtaler på en og samme tid. Haha. (Ingrid er også veldig konfliksky og unnviker alle mulige diskusjoner).

Hva er det beste med Ingrid?

Det absolutt beste med Ingrid er den tryggheten hun gir deg som venninne. Jeg skjønte veldig tidlig at ingrid var en jente jeg kom til å ha det veldig gøy sammen med. Hun kan være både crazy på fest, spontan til å finne på ting, samtidig som jeg kan være avlsappet rundt hun. Hun får meg alltid i godt humør og er en venn jeg virkelig kan stole på. Hun er en skikkelig god lytter. Alle skulle hatt en Ingrid i livet sitt. 

Hva er det aller beste minne dere har sammen?

Jeg kommer aldri til å glemme uke 3 på Paradise Hotel. Jeg har vært mye med Ingrid både på fester i Oslo, bodd i kollektiv sammen, vi har reist sammen, Palmesus osv. Men jeg føler mitt beste minne er da vi virkelig ble gode venner. Uke 3 var uken vi ble delt inn i lag på hotellet og skulle verte opp Stian og Vida Lill samt Dennis og Kristin. Vi bodde oss to jentene med noen av guttene i ene bungis (?), og vi hadde det utrolig gøy hele den uken. Det var da vi startet vennskapet vårt som i dag er utrolig sterkt. Mye av vennskapet vårt er dessverre klippet vekk, men jeg vet ikke hva jeg hadde gjort uten Ingrid inne på hotellet. Til slutt endte vi jo i finalen sammen også, for en drøm. 💕

Liker du vennene til Ingrid?

Jaaaa!! Jeg var jo i stavanger denne helgen og møtte noen av vennene til Ingrid og vi hadde det så gøy sammen. Håper de alle har lyst til å besøke meg i Bergen slik at jeg kan vise hva Bergen by har å by på.

Hvor ser du for deg Ingrid om 10 år?

Ingrid er så sinnsykt målrettet så jeg ser for meg at hun har gjort det veldig bra karrieremessig. Hun kommer til å utvikle seg som blogger og influenser. Jeg tror også hun kommer til å gå tilbake på sykepleier linjen og fullføre sykepleier utdanningen. Jeg tror også hun har kjøpt hus, har en fantastisk kjæreste og at hun har fått en unge. Jeg vil bli gudmor, hahaa. Selvom jeg aldri tror hun tør å la meg være det, men jeg har jo lov å håpe. Go mamma Ingrid. 💕 

Hvis Ingrid vant en million kroner, hva tror du hun ville brukt pengene på?

Først og fremst tror jeg hun ville lagt av penger til leilighet. Så ville hun nok tatt med seg familien på ferie, reist på noen fine og minnerike turer. Jeg tror likevel vi aldri kan være helt sikre på hva vi faktisk hadde gjort om vi havnet i en slik situasjon at vi vant så mye penger, men er det en sak Ingrid brenner for så er det kreft, og hun er veldig opptatt av at andre rundt seg skal ha det bra. Så det kan godt være hun hadde brukt litt penger på veldedighet også. 

Hvilket TV-program får vi eventuelt se Ingrid på?

Hahaa, godt spørsmål. Hun har jo allerede rundet Paradise og kom seg til finalen der. Hun hadde aldri klart seg på Ex On The Beach hvor det er om å lage drama/ha sex eller lage underholdning for å bli værende. Jeg tror faktisk Ingrid hadde vært perfekt i Skal vi danse eller farmen jeg! Jeg krysser fingrene på at hun snart dukker opp igjen på tv. Gled dere til 2019!!

CHILLIN IN A BATHTUB

Annonse – Samarbeid med Comfort Square Hotel Stavanger

Akkurat nå føler jeg meg kjempebra(!!)

Bare se så fine bilder jeg og Julie tok av hverandre i går, jeg elsker de. Det er ikke så ofte jeg føler at jeg mestrer det å være foran kameraet eller bak kameraet for den slags skyld. I og med at vi bodde på et så fint hotellrom måtte vi rett og slett utnytte badekaret og gjett om vi koste oss? Det ble en liten shoot og ellers masse avslapning med snacks og diverse før vi satte i gang med å sminke oss, for på lørdag dro vi nemlig ut på byen. Fysøren så gøy det var, jeg har ikke ord. Jeg tror faktisk ikke at jeg kan huske sist gang jeg koste meg så mye ute på byen her i Stavanger. Det var stappfullt på byen og vi ble kjent med mange nye mennesker – for en gjeng! Julie har blitt den gode gamle seg og det varmer hjertet mitt. Trist er det at hun måtte dra hjem til Bergen igjen i dag for å jobbe og studere videre. 

Det kommer garantert ikke til å ta lang tid før jeg bestiller meg en billett til Bergen igjen, for akkurat nå vet jeg at jeg kommer til å savne Julie skikkelig mye – vi er så ufattelig gode venner og takket være Paradise Hotel har jeg fått en bestevenninne for livet. Anyway, her er bildene vi tok og ja jeg vet at noen av bildene er drøye, men det spiller ingen rolle, vi har alle sett litt hud.. har vi ikke det? 💕

Se så vakker hun er! Blir nesten, bare nesten forelsket i deg Julie.

VI SJEKKER INN

Annonse – Samarbeid med Comfort Square Hotel Stavanger

Omg, se så heldige vi er som har fått lov til å bo på det vakreste hotellet i Stavanger by denne helgen! I og med at Julie skulle komme på besøk syns jeg det var koselig om vi bodde sentralt i Stavanger, noe fikk ordnet takket være Comfort Square Hotel. Dette er tross alt første gang Julie er i Stavanger og da er det ingenting som er bedre en å bo midt i sentrum! Det tar to minutter fra hotellet å gå ned til selve kaien og sentrum hvor man finner alle restaurantene og utestedene – noe vi syns er perfekt. Jeg er veldig opptatt av at Julie skal kose seg fullt ut denne helgen og ikke minst få oppleve Stavanger på sitt beste. Vi fikk et gigantisk stort rom – deluxe rommet, og som dere ser på bildene under er det faktisk gigantisk, no joke. Vi elsker oss her. De har meget god service, hyggelige mennesker som arbeider her, oppgraderte og fine rom, samt en skikkelig god frokost buffet. ⚡️

Vi fikk forresten en søt liten overraskelse da vi kom på hotellrommet, nemlig happy socks som representerer hvor amazing vi skal få det resten av helgen, for er det en ting vi er så er det happy. 

Disse tingene liker jeg aller best med Comfort Square Hotel:

🖤 Det ligger midt i byen og gåavstanden fra butikkene, restaurantene og uteklubbene er liten.

🖤 De har nye og flotte rom!

🖤 De har en takterasse som er utrolig fin og koselig, spesielt for dere som liker å ta fine bilder eller bare nyte livet med en perfekt utsikt over Stavanger.

🖤 Godt utvalg i frokost buffeten og generelt god service(!!)

🖤 De har treningsrom, selv om vi ikke velger å bruke det denne gang.. vi trives nemlig best i badekaret!

🖤 Utsjekken er ikke før kl.18:00 på søndager, noe som passer oss midt i blinken da Julie drar hjem kl 17:00. Vi slipper å drasse rundt på bagasjen i flere timer før hun drar, samtidig har vi en plass å oppholde oss i hele dagen!

Fysøren, se så fint (og stort) det er her.

Her er det god plass til det man måtte ønske å gjøre;)

Se denne søte velkomsten vi fikk da! Jeg har aldri hatt et par med Happy socks før nå og gjett om vi ligger strekt ut i sengen med disse på! Jepp.

Vi trives utrolig godt her! Jeg gruer meg allerede til å dra i morgen. Ellers håper jeg dere får en fin helg og nyter dagen fullt ut, det skal vi.  💕

ETTERLENGTET BESØK OG MYE KJÆRLIGHET

Se hvem jeg har fått besøk av! Fyfader så godt det var å endelig få se henne igjen, jeg har ikke ord. Tenk at det har gått flere måneder å nå er hun endelig her i Stavanger på besøk hos meg. For at vi skal få mest mulig ut av tiden denne helgen ankom Julie i dag tidlig, frem til nå har vi snakket om alt mellom himmel og jord, spist frokost og lunsj. Vi skal finne på så mye gøy denne helgen, tro meg. Dere skal selvfølgelig få jevnlig oppdatering og masse bilder, woop. Vi skal feste mye, spise god mat og mye mer. Om dere er gira på en meetup i Stavanger i helgen er vi gjerne med på det. 

Det er ingen tvil om at jeg har savnet Julie ekstremt mye de siste månedene, det har nesten gått så lang tid at jeg var redd for at vi skulle være kleine med hverandre, noe vi absolutt ikke er. Julie er den samme, gode gamle jenta som jeg møtte inne på Paradise Hotel for ett år siden. Det er så sykt!! Jeg digger den jenta og nå ser jeg frem mot en craycray helg med mye fanteri og tull.

Følg oss på Instagram og Snapchat for å få jevnlige oppdateringer på all galskapen vi kommer til å finne på:

Instagram: juliegrindbakk1 og ingridaguiluz

Snapchat: grindbakken og ingridaguiluz