UKENS SPØRSMÅL | ET JÆVLIG MENNESKE, KYSS PÅ BYEN OG NYTTÅR

Kan du komme til Ålesund?
– Ja, det kan jeg en dag! Må bare finne tid til det.

Hvor høy er du?
– Jeg er 1,74.

Når du ikke vil trene, hva må da gjøre for å ikke bli tjukk?
– Spise sunt og passe på kostholdet ditt vil jeg tro.

Hva skal man gjøre hvis noen liker deg?
– Det kommer helt an på om du selv liker denne personen! Liker du ikke personen kan du avvise han/hun på en fin måte, eventuelt si at du kun vil vær venn med den personen. Om du liker denne personen hadde jeg selvfølgelig hatt kontakt og kanskje funnet på noe sammen.

Hadde du en fin jul?
– Ja, jeg hadde en veldig fin jul. I`m blessed, familien min er fantastisk!

Hvor skal du feire nyttårsaften og med hvem?
– Jeg skal feire nyttårsaften i Sirdal sammen med mine aller beste venninner!! Herregud vi kommer til å kose oss.

Har du tips til hvordan man kan legge på seg kjapt?
– Spise mye mat? Trene for å få mer muskler, da legger man også på seg på en god og helsevennlig måte.

Er du fornøyd med året 2018?
– JA(!!), men det er selvfølgelig en del ting jeg hadde ønsket jeg var foruten og ikke hadde opplevd. Livet er vanskelig og noen ganger kommer det veldig mange tunge tider rett etter hverandre. Det har vært et rent helvete om jeg kan si det på den måten. Heldigvis er jeg sterk som bare det og kjemper meg gjennom all den dritten som kommer til meg ufrivillig.

Er du glad for de valgene du tok i år?
– Ja, jeg er stolt over meg selv. De valgene jeg har tatt er basert på det jeg har lyst til og det jeg føler er riktig. Jeg har jo opplevd at alle valgene ikke alltid har vært like bra, men igjen, man må av og til følge hjertet eller hjernen og gå for det! Det er bedre en å ikke ta egne valg i det hele tatt.

Hvordan går det med moren din?
– Hun har det bra, vi venter på svar fra CT hun tok nylig og krysser fingrene for gode resultater, nå orker jeg ikke mer dritt.

Hvilken foundation bruker du? og hvilken farge?
– Jeg bruker Clarins Everlasting Foundation i fargen 113 Chestnut. Den er seriøst verdens beste!! Elsker den.

Hvordan klarer du å være en så fantastisk person?
– Tusen takk! Jeg er bare meg selv og gjør de tingene som føles mest riktig både for meg og de rundt meg. Jeg bryr meg også generelt veldig mye om alle mennesker, derfor er jeg opptatt at å fronte ting på en god måte og vise hva jeg står for.

Har du fått noen tilbud fra herreblader noen gang?
– Nei, det har jeg faktisk ikke, hehe.

Har du planer om å være med i andre tv-program?
– Vent å se 😉

Hvor finner du styrken din fra? heier på deg og moren din.
– Jeg er flink til å snakke om ting og få hjelp dersom jeg er usikker. Dere som leser bloggen min har også vært en stor hjelp og støtte for meg i de tunge tidene, det betyr så vanvittig mye for meg! Tusen takk, jeg kommer aldri til å klare og takke dere nok.

Hva har du gjort med rumpa de?
– Ingenting, bare trent den!

Kunne du ha gått på date med en annen gutt fra ph nå som du er singel?
– Nei, det kunne jeg ikke.

Hvem er den personen som sa til deg at “håper moren din dør av kreft”?
– En jævlig person, mer en det er ikke nødvendig å si..

Hvordan har du det?
– Akkurat nå har jeg det veldig bra! Det er deilig å kunne nyte livet, kose meg og bare stenge ute folk som vil meg vondt.

Hvorfor er du ikke med Julie lenger, er dere uvenner?
– Jeg og Julie er fortsatt veldig gode venner og snakket sist sammen på FaceTime for et par dager siden! Vi skal snart møtes, men på grunn av skolen hennes, jobbene våre og boplassene er det svært vanskelig å få tid til hverandre.

Hvem er han gutten du kysset med på byen?
– Hahah, du lurer ikke meg her! Jeg har ikke kysset noen.

Jeg svarer på spørsmål i kommentarfeltet også! Bare å stille meg spørsmål <3

ÅRET SOM HAR GÅTT – JUNI TIL AUGUST 2018

Året mitt stoppet heldigvis ikke etter mai måned, derfor kommer del to right now. Det går ikke opp for meg hvor sinnsykt mye jeg har opplevd på så kort tid. Jeg blir helt satt ut på godt og vondt når jeg ser tilbake på alt som har skjedd. Hvor ble tiden av?

JUNI
Minner for livet, finalefesten til Paradise Hotel sesong 10.

Jeg husker utrolig godt denne dagen, alt skulle være så fint og flott, kjoler måtte være på plass, vi ble stylet fra topp til tå og gledet oss vel egentlig veldig mye til en siste fest sammen med hele gjengen. Jeg var i ekstase, oh my.. jeg savner det! Vi satt i finalen av sesong 10 sammen, hvem fa*n hadde trodd det? “lille” Ingrid fra Klepp.. funket å få en gutt rundt lillefingeren da, selv om målet mitt var å få alle dit.


Dette øyeblikket var sykt, jeg har ikke ord. Vi var på storskjerm og alle venninnene mine kom til Oslo for å støtte meg på finalefesten, samtidig stilte begge tantene mine opp. Jeg føler meg så heldig. Mamma skulle også være med, men på grunn av at hun nylig hadde operert kunne hun dessverre ikke være med likevel. Som den støttende mammaen hun er snakket vi sammen på telefonen og hun så finalen sammen med pappa hjemme i stua, takknemlig.


… i dette øyeblikket trodde jeg at jeg skulle tisse på meg. Jeg hadde fått beskjed om at kun de to som vant Paradise Hotel skulle opp på scenen, men neida, helt ut av det blå måtte jeg og Erik også opp på scenen for å få blomster! Det var veldig gøy, selv om jeg har sceneskrekk.. Erik var som de aller fleste vet på farmen innspilling og deltok ikke på finalefesten.


Ikke nok med det kunne jeg endelig røpe at jeg skulle være med på et nytt tv program, kollektivet. Sammen med en del av årets deltagere bodde vi i et superfint og stort kollektiv midt i Oslo. Det var utrolig gøy, men også slitsomt. Vi filmet hele dagene og jeg beklager så mye for at jeg måtte lyve til dere om hva jeg gjorde under innspillingen.


Vi fikk også teste ut forholde vårt da vi bodde i over to uker sammen. Ja, vi bodde to måneder i Mexico sammen, men det er ikke helt det samme som å bo hjemme. Det var utfordrende, men lærerikt og vi hadde en veldig fin tid sammen her. Innspillingen av kollektivet var i mai, men jeg røpte det til dere i juni.


.. savner denne gjengen.


Neste stopp: Spania

Det var deilig å endelig få en liten ferie bort i fra tv innspillinger og alle andre rundt meg. Det var faktisk helt fantastisk å få tid sammen med familien min. Jeg skal ærlig innrømme at det var tøft – jeg skrev blandt annet et innlegg om at jeg ikke håpte dette var siste ferien min sammen med mamma. Vi hadde våre ups and downs med mye latter, glede og tårer på denne ferien. Igjen er jeg så takknemlig for den familien jeg har, de støtter meg i de valgene jeg tar selv om de ikke alltid er helt enig – in the end holder vi alltid sammen.

JULI

Erik var endelig hjemme igjen fra farmen innspilling!! Jeg husker enda hvor glad jeg var for at han var hjemme. Vi la oss inn på et hotell sentralt i Stavanger for å få tid alene. Vi hadde mye å snakke om både på godt og vondt! Han var tross alt ikke der da jeg gikk gjennom de tøffeste tidene mine med mamma og jeg var heller ikke der for han når han hadde det tøft inne på farmen. Først var han i Mexico i to måneder uten kontakt med familien sin og kort tid etter det dro han til en gård i Norge over lang tid uten kontakt med meg. Pappaen til Erlend var alvorlig syk og dette preget selvfølgelig humøret og savnet til både meg og Erik.

Jeg dro til Kristiansand på Palmesus, her hadde jeg og Julie vår aller første meetup, det var SÅ GØY!!


.. husker enda hvor fornøyd jeg var med brunfargen min her!


Elsker henne! Btw, vi skal snart sees igjen.. æææ


Ett av de fineste minnene i hele år..


.. også skjedde dette.

En god stund etter at jeg kom hjem fra Kristiansand ble jeg innlagt på sykehuset på grunn av sinnsyke smerter i livmoren. Det var heldigvis bare en cyste på eggstokken som sprakk. Først trodde legene det var blindtarmbetennelse, men det viste seg at det var noe helt annet da de tok flere prøver. Det var helt jævlig, det var så godt, samtidig ble jeg fraktet opp til den avdelingen hvor vi fikk vite at mamma hadde kreft, grusomt. Håper jeg glemmer dette en dag.


Neste stopp denne måneden etter Kristiansand: Marbella (!!)

Jeg elsker Marbella, helt seriøst. Det er så fint der, god stemning og bra fester. Dette savner jeg virkelig.Prøvde oss på et inspo bilde her ja, haha.


Fin gjeng;)


I slutten av måneden ble det dessverre slutt mellom meg og Erik. Mye sorg dette året, heldigvis har det gjort meg tusen ganger sterkere som person og fyfaeeen jeg er stolt over meg selv!


Jeg rømte fra hverdagen og tok en liten tid av på hyttetur med familien.

AUGUST

JEG BLE BLONDINE, WTF.
og ikke nok med det, jeg trente MYE.

Look at those abs, 
yeah yeah, not. 
Jeg dro til Oslo på Findings!! Så gøy.

Fineste bilde av meg..
Next stop: Utopia Stavanger
Jeg fikk aldri nok av festivaler, det er så gøy. Anbefaler alle å dra på Utopia – blir bare bedre og bedre.
Jeg avsluttet måneden med å dra på tv3 sin høstlansering som i utgangspunktet var veldig gøy – helt til en annen person oppførte seg som en drittunge.

Del tre kommer soon <3

JEG HÅPER MOREN DIN DØR AV KREFT

Jeg kommer ikke til å svare på noen spørsmål eller kommentarer rundt dette innlegget – alt jeg vil er å åpne opp øynene til noen der ute som virkelig trenger å se hva de gjør mot andre mennesker.

Vi har alle opplevd å slenge dritt til andre mennesker og jeg er helt sikker på at vi har opplevd å få dritt også. Noen ganger sier man stygge ting i sinne fordi man reagerer på noe som traff et sårbart punkt. Vi er bare mennesker og akkurat nå sitter jeg i en posisjon som overhode ikke er god å sitte i. Jeg er knust og klarer ikke å blogge ordentlig om mitt “vanlige” hverdagslige liv, bare fordi hjertet mitt aldri får fred.

I går opplevde jeg noe forferdelig og hensikten med dette innlegget er ikke å henge ut noen, men å få frem en ting jeg bryr meg om. Det er ingenting i hele verden som gjør mer vondt en å være på kanten til å miste noen man er utrolig glad i. Jeg elsker mamma og hver eneste dag ber jeg om at hun skal bli frisk igjen. Jeg er livredd for å miste henne, hva skal jeg gjøre uten..? Veldig mange av dere kjære som sitter å leser bloggen min vet at jeg har delt en del ting når det kommer til kreften, men ikke alt. Hver dag får jeg tilsendt fine meldinger og kommentarer fra folk der ute som bryr seg om meg, mamma og resten av familien. Ikke kjenner de meg, men herregud så ubeskrivelig fint det er å få slike meldinger. Det viser hvor mange fantastiske mennesker det er der ute som virkelig bryr seg om andre mennesker. Jeg har lyst til å takke alle dere som har gitt meg håp og ikke minst til alle dere som deler deres historier med meg! Jeg er evig takknemlig og sammen er vi sterkere en det vi er alene. Det er det ingen tvil om.

Jeg er så ufattelig sint, skuffet og forbanna. Når det kommer til disse kommentarene og meldingene folk legger igjen til meg er det ikke alle som er like gode. Yeeezus, det er så vanskelig å dele dette. I går fikk jeg hundrevis av meldinger fra en person som står meg nær. Mer har jeg ikke lyst til å utdype fordi det ikke er relevant. På disse meldingene fikk jeg kommentarer slengt som ikke bare skrives fordi man reagerer og er sint for noe. Jeg fikk meldinger som ikke skal være mulig å sende til andre mennesker i det hele tatt og noen ganger lurer jeg på hvordan et annet menneske klarer å skrive slike ting – spesielt når man er nære hverandre. Jeg er så jævlig sint og lei meg. Jeg fikk meldinger hvor det sto “håper du dør”, “hele familien min håper at du dør”, “det er din feil at jeg dør, takk”. Samtidig skrek denne personen i telefonen til hun ene venninnen min at “håper moren din dør av kreft”. Er det en ting som er sikker her så er det at den siste kommentaren ikke glemmes. Den kommer aldri til å glemmes fordi den traff meg midt i hjertet. Hva svarer man på sånt? Tusen takk?

Det er så forbanna vondt og de kommentarene der setter sine spor. I går kveld knakk jeg sammen, jeg brøt ut i gråt foran flere mennesker uten å vite hvordan jeg skulle reagere. Det som skjedde var at jeg ble stående der sammen med en venninne og gråt. Jeg vet hvor sterk jeg er, jeg vet at jeg har kontroll på ting i livet mitt, men når andre mennesker klarer å si så nedlatende ting til meg klarer jeg ikke mer. Jeg håper at dere aldri truer andre mennesker med å si at dere skal dø på grunn av dem, eller at dere bruker de mest sårbare punktene til andre for å rakke ned eller slenge dritt. Tro meg – selv om jeg brøt sammen i gråt i går vet jeg med meg selv at denne personen trenger hjelp og en stor lærepenge. For dere som også har opplevd eller opplever å få slike kommentarer, husk alltid at de menneskene der ute som klarer å si så fæle ting til andre ikke har det bra med selv. De trenger eventuelt hjelp eller en liten lærepenge på hva som er greit og ikke greit å si.

Jeg føler meg nesten litt slem som deler dette med dere? Likevel er jeg dritt lei av å måtte sitte igjen med dårlig samvittighet på grunn av feil andre mennesker gjør mot meg. Disse menneskene klarer ikke å se sine egne problemer, men får alt til å virke andres feil slik at de har det bedre med seg selv. Rettere sagt er de psykopater/egoister.

ANTREKK | JULAFTEN

Reklame | Lenker fra Nelly


KJOLE NELLY | VESKE GUCCI | BELTE GUCCI | SKJERF BURBERRY

Vannrett linje laget med Autoformat og bindestrekVannrett linje laget med Autoformat og bindestrekVannrett linje laget med Autoformat og bindestrekVannrett linje laget med Autoformat og bindestrekVannrett linje laget med Autoformat og bindestrek

Her er juleantrekket mitt fra i år! Jeg vet at bildene er dårlige, men jeg tenkte at dette var bedre en ingenting. Denne kjolen kjøpte jeg for lenge siden på Nelly og den er dessverre utsolgt nå.. Nelly har derimot sinnsyke tilbud og opp til hele 70% rabatt på flere merker som Svea, NLYbyNelly, Gant, Bronx og nesten alle de andre merkene de har i butikken også – det er helt SYKT.

🔥 KLIKK HER FOR Å KOMME DIREKTE INN TIL SALGET 🔥

DETTE FIKK JEG TIL JUL

🎅🏽 DETTE FIKK JEG TIL JUL I ÅR 🎅🏽

Tenk at julaften allerede er over, det går så fort, hjelp! Gårsdagen var on point og jeg storkoste meg sammen med familien min. Jeg ble like mett som jeg trodde jeg kom til å bli noe som endte opp med lite søvn i natt, det er verdt det da. I dag er jeg sliten og enda mer mett for å si det sånn – vi pleier alltid å samles 2. og 3. juledag i tillegg til julaften for å spise rester og være sammen med andre familiemedlemmer. Misforstå meg riktig, jeg klager ikke på at jeg er mett, men gud så slitsomt det er atm. Jeg tenkte forresten at dere kunne få se gavene jeg fikk til jul – jeg er så takknemlig, tusen takk for alle gavene <3

Beats Studio Wireless headsett
Mamma & pappa

Backpack
Mamma & pappa

Gavekort og penger
Bror med familie, mormor

Forskjellige sokker
Mormor, tante og onkel, bror med familie

Tegning
Tantebarnet mitt

Mobile stativ som brukes til å henge opp bilder og ting der man vil
Gudmor

MIN JULEMORGEN & JULESOKK


✨ I smile, just because it`s 
Christmas ✨

I dag våknet jeg opp med et bredt smil om munnen, det er JULAFTEN dere(!!). Noe av det aller beste med 24.desember er julemorgenen vi feirer sammen med god mat og drikke, tre nøtter til askepott og chilleklær før det smeller senere på kvelden. Jeg syns julaften er en av de koseligste høytidene og dette året føler jeg meg rett og slett heldig som enda har mamma her etter det tøffe tidene hun gikk gjennom for et par måneder siden. I`m blessed og det håper jeg dere også er. Her kommer det er lite bildedryss til dere fra min julemorgen! Lengre nede får dere også se hva jeg fikk i julesokken min, sykt. 😱

Her får dere et lite antrekksbilde, yeah. Elsker å kunne gå i slike klær på morgenen før den trange kjolen skal klemmes på.. ❤️

Dette fikk jeg i julesokken min i år! Mamma har virkelig slått på stortrommen og kjøpt en ny parfyme til meg, hun er snill! Ellers har jeg lyst til å ønske dere en riktig god jul. ❤️ Husk å ta vare på de rundt dere og nyt kvelden videre, det skal jeg.

Merry Christmas

UKENS SPØRSMÅL | SVARER PÅ HATKOMMENTAR, TÅRER OG PENGER

OH MY… I MORGEN ER DET JULAFTEN DERE(!!). Herregud som tiden flyr forbi. Dette er ett av årets siste ukens spørsmål innlegg, shit. Jeg lurer på hvor mange slike innlegg jeg har laget i år? Her kommer svarene på alle spørsmålene dere har stilt meg denne gang, om dere lurer på mer kan dere skrive i kommentarfeltet, jeg svarer der også! Enjoy.

Vannrett linje laget med Autoformat og bindestrekVannrett linje laget med Autoformat og bindestrekVannrett linje laget med Autoformat og bindestrekVannrett linje laget med Autoformat og bindestrekVannrett linje laget med Autoformat og bindestrek

Hva er ditt beste og verste minne fra dette året?
Jeg har vært utrolig heldig som har fått opplevd de sykeste tingene dette året, da snakker jeg selvfølgelig om Paradise Hotel, intervjuer, eventer også videre! Det desidert aller beste minne fra i år er deltagelsen min på Paradise Hotel og jeg kommer aldri til å angre på det. I`m lucky!

Kan du lage en video der du snakker om kreften?
Vet dere, jeg har prøvd flere ganger, om ikke hundrevis av ganger. Det er så forbanna vanskelig å dele det med dere, jeg har ikke lyst til å vise dere min svake side om jeg kan si det på den måten. Jeg er en sprudlende og glad jente som liker å ha det gøy og finne på crazy og sprøe ting. Dette året har jeg holdt veldig mye av følelsene mine inni meg og ikke latt alt komme gjennom på bloggen. Dette hindrer selvfølgelig dere i å bli ekstra godt kjent med meg, derfor skal jeg vise dere enda mer av Ingrid til nyåret fordi jeg er faktisk en utrolig morsom person med dårlig humor og jeg tar meg ikke høytidelig i det hele tatt. Thats my thing. Jeg har også lyst til å ta dere med enda dypere inn i kreften, det er trossalt 1/3 av befolkningen som får kreft og omtrent hver og en der ute kjenner eller har mistet noen i kreft. Jeg kommer til å publisere videoer rundt dette om ikke så altfor lenge.. aller først er jeg nødt til å ta meg sammen og klare å redigere videoene istedenfor å gråte samtidig.

Er det mulighet til å be deg med ut på date, eventuelt hvordan?
Alle kan be meg med på date, men det betyr ikke at jeg svarer ja. Dating har aldri vært min ting, jeg syns det er dritkleint og rart derfor holder jeg meg unna, samtidig er jeg forelsket og har dessverre ingen andre i kikkerten for øyeblikket.

Kan du lage en sminkevideo hvor vi ser hvordan du legger sminken steg for steg?
Ja! Dette har jeg lyst til. For å være helt ærlig har jeg aldri vært særlig interessert i sminke, det har liksom alltid vært de samme rutinene hos meg. Nå som tiden går merker jeg at jeg interesserer meg mer og mer for sminke! Det er sykt å si, men jeg gjør det. Sminke er magisk og man kan faktisk gjøre ganske mye spennende med det. Jeg er klar for å filme inn en ny sminkevideo soon.

Hva bruker du til å rense huden?
Swiss clinics sine produkter!

Har du noen tips til å få tiden til å gå fort?
Det der er jeg god på dere! Det som funker for meg er å spille Candy Crush eller Fairway på telefonen, jepp, tiden går dritfort. Det andre jeg pleier å gjøre er å se på Keeping ut with the Kardashians. Ellers må det være å holde seg selv opptatt hele tiden, da funker det ikke å sitte hjemme alene og stirre i veggen. Jeg syns at dette året har gått lynkjapt og når jeg tenker tilbake til de tingene som har gjort at tiden har gått så fort er det at jeg aldri sitter i ro, jeg finner på ting hele tiden, enten om det er å spise, kjøre bil, reise også videre. Deilig. Jeg klarer ikke å sitte i ro jeg.

Vet du om noen som skal være med på PH etter nyttår?
Jepp I do, jeg vet om flere, men har ikke lov til å si noe om det, husj..

Har du noen tips til de som skal være med på PH?
Vær deg selv og nyt hvert eneste sekund (man vet aldri når man ryker ut). Tørr å ta sjanser og spill spillet, det angrer jeg på at jeg ikke gjorde mer av..

Utseende og personlighet på drømmegutten?
Jeg faller oftest for gutter som er høyere en meg, solbrune i huden og som har brunt hår. De må ha fine øyner og et fint smil, da smelter jeg. Personlighetsmessig liker jeg snille gutter, ikke badboys. Gutter som er til å stole på(!!) og som viser at de liker meg, de som tørr å stå opp for kjæresten sin, ja, listen er lang. Neida. De viktigste egenskapene er at man kan stole på den man er sammen med og at man har det GØY. Jeg må le, ellers kjeder jeg meg i hjel.

Ønsker du deg personen du er forelsket i til jul?
JA, bli sammen med meg da..

Hvordan har du det?
Jeg har det overraskende bra og tusen takk for at du spør. Tenk at det er julaften i morgen! Mamma er fin i formen, familien samles og livet er fint, takk for det.

Når kommer videoen der du gråter ut på YouTubekanalen din?
Den kommer etter nyttår, jeg mangler fortsatt en del av den videoen!

Har du hatt sex etter at du slo opp med Erik?
Ja, det har jeg.

Har du opplevd noe annet paranormalt en det med at døra åpnet seg hos Helene?
Ja faktisk. Jeg har sett skygger og hørt lyder. For et par uker siden var alle venninne mine samlet hos Wenche da vi satt nede i stuen og hørte ommøblering i fra etasjen over. Det var helt SYKT spør du meg. Alle jentene hørte dette og vi ble selvfølgelig satt ut. Dette var ikke et av de tilfellene der hvor det er storm ute og huset knirker, dette var tydelige skrapelyder fra møbler som ble flyttet. Craycray. Jeg elsker slike ting da, alt mellom himmel og jord.

Splay eller Nordic Screens?
Oh, vanskelig! Jeg klarer ikke å velge – skulle veldig gjerne ha signert noe med en av de ja.

Kjenner du agnetesh?
Nei jeg kjenner henne ikke, men jeg føler jo at jeg kjenner henne gjennom YouTubevideoene hennes, haha!

Håper du agnetesh skal være med på PH?
Ja, hvorfor ikke?! Hahah.

Hva pleier du å gjøre på julaften? Fra når du våkner og til du skal legge deg?
Vi pleier som regel alltid å starte dagen med en julefrokost sammen, deretter får jeg en julesokk med godteri, ligger under teppet og ser på en koselig julefilm. Etter dette har jeg ladet opp batteriene mine til å stå foran speilet i x antall timer. Sminken skal på, antrekket skal være on point til julekvelden. Hvert år samles familien seg, vi spiser god julemiddag og snakker mye sammen. Vi pakker opp gaver og spiser enda litt mer mat. Etter dette pleier jeg å sove godt med en meget mett mage. I mellom alt dette får jeg også tid til å snuse, sjekke Instagram, Snapchat, Facebook, mail og i år selvfølgelig bloggen! Det er slik min julaften er.

Bruk mer tid på moren din. Ikke vær selvopptatt.
Jeg er faktisk drittlei av dette her og det føles nesten ut som folk skriver dette til meg bare for å skrive det. Bruk tiden på noe annet fornuftig istedenfor å kritisere meg om at jeg ikke er nok sammen med mamma. Det er ikke noe å bedre å sitte og skrive dritt til andre, jeg syns det er dobbeltmoralsk og trist. Forresten, det er faktisk ikke sårende, bare kjempeirriterende. Jeg er så stolt over meg selv som bruker den tiden jeg bruker på mamma, vi har det bra og koser oss sammen hver eneste dag (omtrent), derfor, vær så snill og slutt med disse kommentarene, tusen takk på forhånd!

Er det sant at du tjener fett på bloggen og er rik i dag?
Nopp, inntekten varierer fra måned til måned og selv om man er blogger betyr ikke det at man er rik. Jeg klarer å leve av bloggen, til nyåret får vi se hva som skjer videre.

Hvordan går det med treningen?
Akkurat nå går det ikke så bra, jeg har vært svært travel, ups. Nyåret blir bra da. Jeg er klar.

Plastikk tre eller ekte juletre?
Potato potato

Ribbe eller pinnekjøtt?
RIBBE!!!

Har du tinder, hvorfor?
Nei jeg har ikke tinder og kommer ikke til å få meg tinder (håper jeg). Jeg har en i kikkerten, hvorfor skal jeg da ha tinder? Hmm, eller burde jeg få meg tinder? Er det ikke slik at man bruker tinder til å skaffe seg ligg eller dates? Det skaffer jeg meg på egenhånd;)

Hvor mye kostet LA turen du har bestilt?
Vi har ikke bestilt alt enda, men foreløpig har jeg betalt nærmere 4-5000kr.

Hva heter du på snap?
ingridaguiluz, add me(!!).

Vannrett linje laget med Autoformat og bindestrekVannrett linje laget med Autoformat og bindestrekVannrett linje laget med Autoformat og bindestrekVannrett linje laget med Autoformat og bindestrekVannrett linje laget med Autoformat og bindestrek
Lurer du på noe mer? Jeg svarer på alt i kommentarfeltet <3 

MINE ØNSKER TIL JUL

I år sliter jeg skikkelig med å finne meg noen julegaveønsker! Det er merkelig, jeg husker veldig godt da jeg var liten og krysset av alt som fantes i toysrus bladet.. Selv om jeg er eldre en den gang ønsker jeg meg fortsatt gaver, men på en annen måte om jeg kan si det sånn. I år ønsker jeg meg en kreftfri mamma! Det er mitt aller høyeste ønske, jeg krysser fingrene og har motet oppe, det er i hvert fall bedre enn å tenke “tenk om/viss” hun ikke blir det. Anyways, dette ønsker jeg meg til jul.

✴ Treningssko – mine er utslitt og veldig godt brukt.

✴ Treningsklær – jepp, dette er alltid deilig å ha liggende.

✴ Beats headsett – jeg bruker til vanlig iPhone sine høyttalere.. med min flyskrekk og treningsmotivasjon er det noe dritt for å være helt ærlig. Jeg ønsker meg nye store beats som er lyddempende for flyturer og som har god lyd til trening!

✴ Ring Light – et must, man får det beste lyset til alle bilder og filmer med dette. I want it.

✴ Penger!! Dette kommer alltid godt med og nå som jeg skal til LA sparer jeg som en gal til å kunne gjøre akkurat de tingene jeg har lyst til der nede!

✴ En frisk mamma, vær så snill.

Dette er i hvert fall mine ønsker, om det er det som kommer i pakkene eller ikke blir jeg fornøyd uansett! Har dere noen ønsker til hva jeg skal blogge om? gjerne legg igjen en kommentar.

JEG “GIR” OPP

Hei dere! I det siste har jeg funnet ut at jeg ikke kommer til å studere sykepleien etter nyttår. Jeg har vært veldig usikker på hva jeg skal gjøre – studere eller ikke?!

Etter å ha gått flere runder med meg selv har jeg veid opp og ned på hva som er det beste for meg og nå har jeg bestemt meg for å gå all in for de tingene jeg virkelig elsker som er sosiale medier og gjett om jeg er stolt over meg selv?! Hele livet har jeg vært svært opptatt av at alle andre skal bestemme for meg og ta valg for meg. Det er merkelig, jeg vet, men jeg klarte aldri å ta valg på egenhånd. Alle mennesker har et filter som hindrer oss i å gjøre enkelte ting. Mitt filter har vært der når jeg ikke egentlig trenger det, mens når jeg trenger det er det ikke der. Jeg er kjempelei av å “gi” opp, alt jeg vil her i livet er å kunne stå på egne ben og gjøre de tingene jeg virkelig vil. Sykepleien kommer alltid til å ligge i hjerte mitt, jeg valgte studere det for 1,5år siden nettopp fordi jeg elsker å jobbe med andre mennesker. Jeg har lyst til å hjelpe, da føler jeg meg bedre og jeg vet at det gir en god følelse for andre også. Det er ufattelig viktig å studere og jobbe, men det er også viktig å følge drømmene. Nå som jeg faktisk kan leve av sosiale medier har jeg lyst til å satse på dette også får jeg heller være på utkikk etter noe annet å studere, eventuelt gå tilbake til sykepleien en dag, det vet jeg ikke enda.

Når det kommer til valg her i livet skal man alltid lytte til rådene fra andre mennesker, mener jeg. Disse rådene trenger ikke å være de rette for deg, men veldig ofte får vi råd i fra mennesker som vil oss vel eller som har erfart mye gjennom tiden. Man skal heller ikke ta det for god fisk da noen ikke ønsker oss vel. De rådene mamma og pappa har gitt meg opp igjennom tiden er svært viktige og jeg ville ikke ha vært foruten dem, men til syvende og sist er det jeg som bestemmer hva jeg har lyst til. Jeg mener ikke at vi skal gjøre alt vi vil uten å tenke på konsekvenser, det er feil. Jeg mener at når det kommer til utdanning, skole og jobb er det jeg selv som bestemmer, det er tross alt jeg som skal studere og jobbe, ikke mamma og pappa. Anyways, jeg er stolt over meg som har tatt det valget og kan gå hundre prosent inn for de drømmene jeg har. Jeg vet med meg selv at dersom jeg hadde studert og drevet med det jeg gjør nå på fulltid hadde jeg ikke klart å gi 100% på begge tingene.. 2019 nærmer seg og jeg er kjempeklar! I dag fikk jeg forresten tilsendt en syk funfact om sykepleiere for 100 år siden.
Heldigvis er det ikke slik lengre og dette er ikke grunnen til jeg slutter, hehe!

AKKURAT NÅ: Se en god film, spise smågodt og legge meg tidlig!

JEG SKAL DESIGNE NOE HELT EGET

Reklame | Edens Eple

JEG HAR EN STOR NYHET Å DELE MED DERE

Jeg er i ekstase!! hallo?! ÆÆÆÆ, jeg skal designe min egen festdrakt, hvem skulle tro det? Jeg føler meg som verdens heldigste jente akkurat nå. Når det kommer til design er jeg helt sikker på at jeg har mye å by på og er det en ting som ikke mangler er det kreativitet, der er jeg god. For dere som ikke vet hva en festdrakt er ligner det veldig på en bunad og sammen med Edens Eple skal jeg designe min helt egen festdrakt.

Da jeg konfirmerte meg fikk jeg en bunad av mormor som hun i tillegg har brodert helt på egen hånd. Den er kjempefin, samtidig betyr det ekstra mye for meg at mormor har satt sine spor i bunaden min. Man vet aldri hvor lenge man har besteforeldre i livet, det høres kanskje veldig trist og rart ut, men for meg er bunaden et minne fra mormor. Ikke bare det at hun har brodert bunaden, men at vi faktisk fikk gjøre noe spesielt sammen. Hun har lært meg mye og jeg vil helt enkelt si at vi laget bunaden min sammen! Begge to syns den er smashing, da har vi gjort en god jobb.

Vel, det å få lov til å designe min egen festdrakt er veldig spennende og nå som vi går inn i nytt år og nærmer oss mai måned igjen blir det gøy å få lov til å gå med noe jeg har laget helt selv. Festdrakten jeg skal designe kommer til å representere meg – den skal inneholde nøyaktig de tingene jeg syns er finest og selvfølgelig vil jeg at den skal være spesiell. Hode mitt strømmer av tanker og ulike ideer, nå gjelder det å få ting på plass slik at bunaden blir on point.

Dette er altså bunaden min som mormor har brodert! Tenk at jeg skal få lage min helt egen!!? I have no words.
One happy girl!!!

Siden det er desember har jeg fått lov til å dele en rabattkode med dere som vil gi dere 10% på alle bunader og festdrakter ved å bruke koden AguiluzsEple på nettsiden deres. For å komme til bunadene kan dere klikke her og for å komme til festdraktene kan dere klikke her (!!). Ta en titt og gi meg tilbakemeldinger om dere har noen tips eller triks til meg, det gjør meg veldig glad. Ellers håper jeg at dere får en ellers fin kveld videre, smil og ha det bra – vi lever en gang.


Har dere lyst til at jeg skal blogge underveis med dere? Jeg klarer nesten ikke å vente!!