UKENS SPØRSMÅL | HUND, KJENTE FOTBALLSPILLERE OG HATFORHOLD

Reklame | Lenker fra Nelly

GENSER HER (Kommer snart, finnes i andre farger) | BUKSE HER (25% rabatt nå – 224kr) | BELTEVESKE I VINYL ZARA

Vannrett linje laget med Autoformat og bindestrekVannrett linje laget med Autoformat og bindestrekVannrett linje laget med Autoformat og bindestrekVannrett linje laget med Autoformat og bindestrekVannrett linje laget med Autoformat og bindestrek

Har du lyst på en chihuahua?
– Jeg har veldig lyst på en chihuahua en dag ja! De er så søte.

Skal du kjøpe deg en hund?
– Ikke akkurat nå nei, men en dag har jeg lyst på en liten hund, helst når jeg flytter ut for meg selv.

Kunne du hatt sex med en 18åring?
– Nope.

Kan du ha meetup på Bryne en gang?
– Ja, det kan jeg få til dersom dere har lyst til det! Gjerne ta kontakt med meg om du har lyst <3

Hvem er han du sier du er forelsket i?
– Etter at det ble slutt med Erik har jeg valgt å holde ting for meg selv når det kommer til gutter og kjærlighet. Det var mye styr rundt forholdet til meg og Erik da veldig mange mennesker der ute ikke tok hensyn til at vi var kjærester, folk sendte nakenbilder til oss, de skrev ekle ting og inviterte både meg og Erik med på trekanter, det tok aldri slutt og flere kom også opp med falske rykter og drittslenging. Jeg har utrolig lyst til å dele alt med dere, spesielt gutter og kjærlighet da det er en stor del av livet mitt – en dag, men jeg klarer det ikke enda. Jeg vil være 100% sikker på at jeg gjør det riktige valget den dagen jeg velger å dele med dere hvordan kjærligheten er i mitt liv.

Har du fått deg en ny kjæreste som du holder skjult?
– Nei, jeg har ikke fått meg en ny kjæreste, men gud jeg savner å være i et forhold.

Hvilket fotball lag heier du på?
– Liverpool!

Har du noen gang møtt en kjent fotballspiller?
– Jeg har vorset med et par fotballspillere ja.

Hvilken posisjon hadde du på fotballbanen?
– Jeg var spiss og elsket det! Herregud, jeg savner fotball.. Tenk at jeg trente fotball fem dager i uken pluss kamper før og nå rører jeg ikke en fotball en gang, uff. Kanskje jeg skal ta meg en tur på fotballbanen og filme en YouTubevideo til dere slik at dere kan få se hvordan jeg er, haha. Kan ikke tro at jeg er særlig flink lenger da, menmen.

Hva gleder du deg mest til i 2019?
– Alt egentlig. Jeg gleder meg til å se hva det neste året bringer – spesielt på jobbfronten. Ellers gleder jeg meg til å reise mye, møte nye mennesker og trene hardt.

Hvem er bloggeren du skal bestille tur med?
– Det kommer jeg til å skrive mer om snart, det er ikke så veldig lenge til jeg skal dra og besøke henne!

Hva jobbet du med før deltok på Paradise Hotel?
– Jeg jobbet på et sykehjem med demente mennesker. Ellers har jeg jobbet på Mc Donalds og Tilbords.

Har du gjort noe mot Erik, det virker som han hater deg?
– Nei, jeg har ikke gjort Erik noe for at han skal hate meg og jeg vet at han ikke hater meg, det må være et rykte eller en oppfatning som er helt feil. Vi er gode venner enda!

Kan vi ta en skikkelig fest sammen snart?
– Ja Julie, det skal vi!

Hva frykter du mest?
– Jeg frykter mest at mamma skal få tilbakefall – altså med kreften.

Når har du bursdag?
– Jeg har bursdag 19.Januar 1997 og er 21 år atm. Tiden flyr og det er ikke lenge til jeg har BURSDAG(!!), da blir det partyparty.

Gleder du deg til jul og hvor skal du være i julen?
– Jeg gleder meg kjempemye til jul! Vi skal være hos mormor og feire julaften i år – det er der jeg trives best.  Da jeg var liten feiret vi alltid jul hos mormor, derfor gleder jeg meg skikkelig mye til å feire hos henne i år også! For meg er ikke julaften den samme dersom jeg ikke feirer hos mormor.. rart det der.

Hvilke land har du vært i?
– Det er mange, Sverige, Danmark, Tyskland, Polen, Spania, Portugal, Chile, England/Skottland, Frankrike, Tyrkia, Mexico, Hellas og Nederland tror jeg? Jeg husker ikke mer, tror dette er de aller fleste landene.

Har du noen gang tatt angrepille?
– Nei det har jeg aldri gjort. Jeg er flink med prevensjonen min!

Hva hadde du gjort dersom du ble gravid nå?
– Jeg aner ikke! Jeg tror ikke noen egentlig klarer å bestemme seg for hva de hadde gjort før de sitter i den situasjonen. Jeg har aldri vært gravid før (tror jeg) eller i hvert fall ikke som jeg vet om. Hadde jeg blitt gravid i dag hadde jeg sett an situasjonen, jeg hadde tenkt på hva som er det beste for barnet og meg selv – inkl. den som hadde vært pappaen. Drømmen er å få barn med en jeg er sammen med og som jeg har lyst til å dele resten av livet mitt med.

Vannrett linje laget med Autoformat og bindestrekVannrett linje laget med Autoformat og bindestrekVannrett linje laget med Autoformat og bindestrekVannrett linje laget med Autoformat og bindestrekVannrett linje laget med Autoformat og bindestrek
Gjerne still meg spørsmål i kommentarfeltet, svarer der også!
HA EN ELLERS FIN SØNDAG.

DETTE SKJER I DESEMBER


Hei peps! Er det noen andre som begynner å glede seg til jul og ikke minst nyttår? Det gjør i hvert fall jeg, men før det skjer er det mye som må gjøres i forveien, blant annet komme i gang med julegavehandlingen. Frem til nå har jeg ikke funnet helt ut av hva jeg skal kjøpe til alle, derfor er jeg “sent ut” i forhold til jeg har vært de tidligere årene.. det er så gøy å kunne glede andre med gaver og gi dem noe de virkelig ønsker seg! I år har jeg slitt forferdelig mye med å vite hva jeg selv ønsker meg til jul da jeg føler at jeg har alt jeg trenger – bortsett fra en kreftfri mamma. Derfor er mitt aller største ønske i år at hun skal bli helt frisk, vær så snill. Da jeg var yngre følte jeg at det mye enklere å ønske seg ting så lenge man hadde toysrus bladet foran seg kunne man jo bare krysse av alle ønskene! Anyways, i desember er det mye spennende som skjer og jeg gleder meg til å vise dere noen av de tingene etter hvert! 💕

▸ Enda en YouTube-kanal
Jeg og Wenche har bestemt oss for å lage en kanal sammen på YouTube. Jeg skal selvfølgelig fortsette på min kanal også, men i og med at vi har en del videoer sammen er det greit å kunne samle de på en egen kanal! Dere kommer til å få en liten heads up når kanalen er klar og da er det alltid gøy om dere har lyst til å abonnere på den i tillegg til å trykke på bjella ved siden av slik at dere får en varsel hver gang det kommer en ny video.

▸ Møte mellom himmel og jord
For en god stund siden fikk dere vite at jeg har vært i et spennende møte. Stikkordet dere fikk er døden og snart får dere vite mer om dette! Jeg er skikkelig nervøs og spent på hva dere tenker og syns om dette.. allerede nå kan jeg røpe at dere får se alt som skal se, jeg skal nemlig filme alt til dere, hjelp.

▸ Me-time
Nå som det nærmer seg jul og nyttår er det på tide å fikse litt på neglene og vippene, finne klær til alle høytidene og gjøre alt klart. Er det en ting jeg ikke er flink må det være å ha egentid. Jeg skal bruke en hel dag til å få alt på stell! Det er deilig. 😅

▸ Selskap
Jeg har en venninne som snart har bursdag og i kveld skal det feires!! Steke steke, ohyeah.

▸ Nye samarbeid og møter
På jobbfronten er det også en del som skjer fremover og jeg er spent på hva som faller på plass. Det skal sies at jeg har jobbet vanvittig hardt med bloggen de siste månedene og nå begynner jeg endelig å forme fremtiden min! Jeg er skikkelig spent på hva det nye året bringer – jeg er klar for alt!

▸ Handle julegaver
Jepp, jeg har enda ikke begynt på julegavene som sakt. Derfor skal jeg prioritere dette neste uke!

▸ Bestille en reise med en annen blogger
Dere leste riktig, jeg skal bestille en ny reise sammen med en annen blogger! 💕 Herregud så spennende og gøy det kommer til å bli, jeg gleder meg.

▸ Familie middager
Hvert år pleier hele familien vår og samles på middager, ikke bare en gang, men flere. Jeg eeeelsker julemiddager og kan virkelig aldri få nok av det. I og med at vi ikke klarer å samle hele familien på julaften, første- og andre juledag samles vi en søndag i advent for å spise god mat og sosialiseres!

▸ Julaften
Of course, julaften. Dette gleder jeg meg aller mest til i desember!! På julaften skal vi feire hos mormor sammen med noen andre i familien. Vi skal ha julefrokost og selvfølgelig prioritere tid til å se en julefilm mens vi spiser godteri og slapper av under teppet. Jeg elsker julaften og jeg er veldig takknemlig for de vakre øyeblikkene som kommer med i julen.

▸ Nyttårsaften
Woho, hvem andre en meg gleder seg til et nytt år? Jeg vet at 2019 kommer til å bli mitt år – bare vent å se. I år kommer jeg til å feire nyttår sammen med venninnene mine i Sirdalen(!!). Hytte, snø, champagne, raketter, godt selskap og god mat er det veldig lite som skal til for å slå! 🥂❄️🎆🍗🎉💕Jeg får faktisk sommerfugler i magen av å tenke på det.

VICTORIA`S SECRET FASHION SHOW = KROPPSPRESS

Har dere fått med dere det siste Victoria`s Secret Fashion showet som ligger ute på tv2 sumo nå? Det har i hvert fall jeg å etter og ha sett det sitter jeg igjen med en stor skam og mye tårer. Helt siden jeg var en liten jente var min aller største drøm å bli modell. Selv var jeg svært lite interessert i mote, sminke og bilder generelt, men drømmen var likevel å bli modell og kunne gå på catwalken for Victorias Secret. Flere ganger fikk jeg høre at jeg hadde passet perfekt som modell med mine lange slake bein, tynne kropp og med høyden min – ikke minst. Jeg husker veldig godt hvor glad jeg ble inni meg da folk kom og sa til meg at jeg burde bli modell, det var jo det som var drømmen! Jeg så et håp der, men det lå aldri i kortene mine at jeg skulle bli det. Med tiden har moteverden heldigvis blitt bedre, modellene utvikles og de har lært seg hvor viktig det er å ta hensyn til hvor forskjellige kropper hvert enkelt menneske har, noen er store, noen er små, andre er tynne og noen har former, sånn er det bare. Jeg er helt sikker på at den moteverden som fantes før skapte et kroppspress for meg i en alder av ca. 10 år. Alle modellene var slanke og høye, dersom man hadde lange fine bein var det prikken over Ien. Det er ikke stygt og jeg skal innrømme at jeg falt noen tårer da jeg så showet fra 2018. De jobber hardt, trener og ofrer ting for å lykkes. Tynne jenter er også fine og jeg satt helt målløs over å se hvor vakre de var i år også. Flere nettbutikker som Nelly, PLT også videre har begynt å ta inn modeller som finnes i alle størrelser, med arr eller uten, med psoriasis og dere vet, alt. Hvor fantastisk er ikke det?! Jeg blir rørt over å se hvordan moteverden utvikler seg, derfor hyller jeg de. I VG leste jeg nettopp en artikkel om Halsey som angrer på at hun opptredde på scenen under Victorias Secret showet i år, nettopp på grunn av all kritikken de fikk. Victorias Secret er svært og de aller fleste har hørt om det, de burde ha vært noen av de aller første til å åpne opp øynene og få et brede mangfold når det kommer til kropp og transseksuelle, noe de dessverre ikke har.

Det er ukult og svært motbydelig. Jeg kan ikke noe for det, men dette gikk sterkt inn på meg i og med at jeg satt igjen med en følelse av skam etter å ha sett showet. Tenk at jeg hadde lyst til å være en av de som i dag representerer et kroppspress uten like – AARGH. Det klikker for meg rett og slett. Tenk at dette var drømmen min og nå er det helt dødt. Det er faktisk ikke bloggere som alle beskylder for å skape kroppspress, ett av verdens største motebransjer skaper det kroppspresset uten like og jeg kommer aldri til å se det showet en gang til. Kropp er kropp, hvorfor er det så vanskelig å forstå? Det er en selvfølge at det er viktig å ha en sunn helse og være frisk, men er man frisk når man er nødt til å gå ned kilo for å nå den “perfekte” vekten for også vise seg frem på en scene og representere klær som skal kjøpes av alle kroppsfasonger? NEI, ikke fa*en.

I en alder av ca. 10 år var drømmen å bli en Engel for Victorias Secret og i dag sitter jeg igjen med en stor skam. Hvorfor i alle dager ville jeg bli som dem? Jeg skylder ikke på modellene, de gjør jobben sin, men hvordan klarer de å representere noe slikt? Det forstår jeg ikke og kommer heller aldri til å forstå det. Da jeg så artistene og modellene som holdt seg for det meste av tiden på scenen klarte jeg ikke å akseptere at de “støttet dette”, jeg ble dårlig av å se på det og nå er jeg vel egentlig bare forbanna.

REISE, TÅRER OG MYE KJÆRLIGHET


Uff, de siste dagene har flydd forbi og jeg har vært ute å reist sammen med mamma – det føles nesten ut som vi har reist Norge rundt, selv om vi kun var innom Oslo, Kristiansand og Stavanger før vi dro hjem igjen. Alt i alt var turen on point og sammen med mamma har jeg vært på en del møter og kurs som har gitt meg mye motivasjon når det kommer til å jobbe hardt for å oppnå de tingene man jeg vil i livet. Jeg kommer aldri til å gi meg før jeg har oppnådd mitt aller største mål.

Turen startet hjemme i Stavanger da jeg og mamma tok flyet til Oslo for å møte tante og kusinen min Victoria. Sammen har vi dratt på flere kurs og satt oss nye mål for hva vi skal gjøre med fremtiden vår. Det høres nok dumt ut, men dere får vite mer om dette etterhvert! Jeg var faktisk også på et veldig spennende møte da jeg var i Oslo og endelig begynner jeg å føle meg mer lettet over livssituasjonen min, møtet handlet om YouTube og fremtiden min, det er deilig. Jeg merker selv at jeg holder en del ting “skjult” for dere, men jeg har ikke lov til å si så mye om det enda.. dere skal få vite alt når tiden er inne for det.

Vi dro videre til Kristiansand og Stavanger med tog, gjett om det var koselig da? Tog er undervurdert selv om det tar mye lengre tid enn å fly. Jeg vet hvor enkelt det er å bestille flybilletter – det er raskt og veldig billig om man bestiller i god tid i forveien. Tog er derimot veldig koselig og man får tid til å slappe av. For min del var det kjempeherlig og sitte der i en stol mens jeg så ut vinduet i de fine omgivelsene jeg ellers aldri ser på grunn av telefonen som er klistret opp i ansiktet mitt hvert eneste sekund. Vi fikk snakket mye sammen og det kom en del tårer fra alle. Jeg holder følelsene inni meg og svært få opplever at jeg gråter på grunn av mammas sykdom. Jeg vet at jeg prøver veldig hardt å ikke la følelsene mine komme til syne for andre. Det er skikkelig vondt og noen ganger knekker jeg totalt sammen – som på togturen. Vi hadde det veldig koselig og helt plutselig satt mamma og gråt. Tidligere har jeg ikke vært klar over mammas reaksjoner på ting og da har det vært vanskelig for meg å vite hva jeg skal si eller gjøre. Hun sier selv at hun ikke vet hvorfor hun gråter, men vi tror at det kan ha noe med øyeblikkene å gjøre, for hver gang mamma og jeg opplever vakre øyeblikk sammen gråter hun. Det handler helt enkelt og greit om livet generelt. Hun er sårbar og redd, men samtidig lykkelig og glad om det gir mening? Som hun selv sier “Ingrid, jeg skulle ønske at jeg kunne ha fryst fast disse øyeblikkene fordi de er så vakre”. Det er gledestårer over hvor fint vi har det sammen, men også en sorg over at man ikke vil forlate jorden enda. Hun har lyst til å være der, se meg vokse og nå målene mine, se meg gifte meg, være der for ungene mine som en dag vil bli hennes barnebarn – alt hun vil er å leve sammen med oss og oppleve flere av disse fantastiske øyeblikkene som hun har lyst til å fryse fast. Før var jeg veldig usikker på om hun gråt fordi hu hadde det vondt eller var lei seg, jeg var også redd for at hun ikke hadde det gøy, men nå vet jeg fordi vi snakker sammen om de tingene.

Alle mennesker uttrykker følelser forskjellig og dette er en av mammas måter å uttrykke sine følelser på. Det er så viktig å være åpne for å la andre vise følelser. Det er ikke slik at det skal være flaut eller tabu å ikke vise følelser, enten om det er glede, skam eller redsel (u name it), man skal uansett vise følelser fordi det er slik vi er som mennesker. Vi holder igjen for mange følelser som burde ha vært lov til å vise, da snakker jeg om at vi har lov til å være redd for ting, vi har lov til å føle oss skammelig i blant, vi har lov fordi vi er mennesker. Jeg vet at jeg holder veldig mange følelser inni meg fordi jeg er redd for hva andre vil tenke om det.

Oi, dette innlegget ble lengre en jeg trodde det skulle bli. Vel, jeg håper at dere skjønner hva jeg mener! Ikke vær redd for å vise følelser, vi er bare mennesker og som mennesker er vi skapt med følelser.

UKENS SPØRSMÅL | JUL, TV OG PENGER

AND HERE ARE THE ANSWERS..

 

For eller imot operasjoner?
Jeg er både for og imot operasjoner. I januar 2017 valgte jeg selv å ta silikon på grunnlag av vektnedgang og usikkerhet. For meg føltes det utrolig riktig og fantastisk i etter tid, jeg angrer ikke og har aldri gjort det. Jeg husker enda at jeg var opptatt av at brystene skulle passe kroppen min og ikke noe annet. Jeg er for at andre mennesker opererer dersom det er en god grunn til det. Noen er faktisk nødt til å operere på grunn av ulykker også videre og da er det fantastisk at man har den muligheten til å gjøre noe med det! Når det kommer til silikon og rumpe implantater mener jeg at det er hvert enkelt sitt valg, jeg kan ikke bestemme over andre mennesker, MEN, jeg syns absolutt ikke at det er greit når noen opererer seg fordi det er “trendy” eller på grunnlag av at man tror det hjelper på selvfølelsen vår. Jeg følte meg ikke noe bedre etter at jeg tok silikon og jeg tror ikke at det hjelper dersom man har dårlig selvtillit. Det man må jobbe med da er hode og tankene våre. Veldig mange av Norges toppbloggere har operert MYE og det viser veldig godt i ettertid at de “angrer” eller at det faktisk ikke funket på selvfølelsen. Noen angrer og gråter, mens andre er fornøyd. Det aller viktigste er at man ikke opererer for andre mennesker, fordi det er trendy, eller fordi man tror det hjelpen mot det man sliter med, nemlig selvtillit. Det funker ikke.

Har du klint med en jente før?
Ja, haha, morsomt! Jeg har jo det, til og med på TV med Ann Lipinska.

Er du forelsket?
Nja, ja jeg er jo egentlig det.

Hva er planene dine denne sommeren?

Denne sommeren skal jeg til LA, æææ, gleder meg! Jeg skal også reise mer, blant annet til Bulgaria med Helene Hima (mest sannsynligvis). Jeg gleder meg så mye til sommeren 2019 – da skal det skje ting gitt. Jeg vet at jeg vil gjøre mer og det kommer jeg til å gjøre, men jeg vet ikke enda helt hvilke planer jeg skal prioritere. Dere får vente og se.

Skal du se Farmen Kjendis når det kommer på TV?
JAA, hvem skal ikke? Gleder meg.

Gruer/gleder du deg til å se Farmen Kjendis komme på TV?
Jeg både gruer og gleder meg egentlig.. Jeg gleder meg aller mest da. Det blir gøy å se hvordan Erik og Martine hadde det på gården, hallo, de levde tross alt 100 år tilbake i tid. Tenk at jeg var hjemme og kjedet meg ihjel da han var på innspilling, jeg savnet han så mye og det var virkelig en tøff tid – savner ikke den.

Tror du at Erik kommer til å snakke om deg på Farmen?
Jeg vet ikke, eller jeg vet litt, men har ikke lov til å si noe! Jeg håper jo at han nevner meg av og til da, slik at jeg får med meg litt av hvordan han følte ting var der inne med tanke på at vi ikke fikk snakke sammen.

Hva skal du spise på julaften?
På julaften skal vi spise pinnekjøtt, deilig! Herregud jeg gleder meg.


Hva er din favoritt julemat?
Min favoritt julemat er uten tvil, RIBBE(!!) Bare synd vi ikke skal ha det på julaften i år.

Hvor skal du reise neste gang?
Jeg reiser en plass som ikke er bestilt enda, jeg kan ikke røpe noe før det er i boks!!

Har du møtt en kjendis før?
Ja det har jeg!!

Hvilke kjendiser vil du møte i LA?
Jeg vet ikke, kanskje Kim Kardashian eller Tyga, i dont know! Det er det samme for meg.

Hvor ofte har du sex?
Ofte nok!

Har du en liste over hvor mange du har hatt sex med?
Nei er du gal, hvorfor skal jeg ha det? Jeg har stålkontroll på hvem jeg har hatt sex med;) I tillegg er det så lite at jeg kan telle dem på to hender.

Hvor ofte tar du restylane?
Jeg har kun tatt det en gang siden desember i fjor.. altså en gang etter Paradise Hotel.

Tjener du penger på Instagram?
Ja, det gjør jeg og inntekten varierer mye.


Tjener du mest penger på Instagram, blogg eller YouTube?
Jeg trener mest på bloggen og på YouTube, mindre på Instagram!

Hva liker du best av blogg og YouTube?
Begge, klarer ikke å velge lenger! Jeg digger bare YouTube mer og mer!

 

Husk å still meg spørsmål i kommentarfeltet til neste uke! Jeg svarer på alt 💕

EN STOR FORANDRING PÅ HÅRET MITT

Reklame | Nikita Hair Bryne/M44

B E S T   H A I R D A Y

I går tok jeg turen innom flinkeste Stine Vaaland som holder til på Nikita Hair på M44. Håret mitt trengte virkelig en forandring som dere kan se på bildene under! Jeg har farget håret mye mørkere, samtidig lot jeg Stine klippe tuppene en god del. Det har seg nemlig slik at jeg er livredd, bokstavlig talt livredd for at noen skal klippe håret mitt mer en det jeg har lyst til. De aller fleste frisører driter i hva kundene sier og klipper håret altfor mye fordi de selv mener det er best for håret. Stine derimot er en av de eneste jeg stoler på, derfor fikk hun lov til å stusse håret mitt i går. Forresten, noe av det verste jeg vet er når man kan se at håret er slitt og at fargen har falmet, da er det godt å få det fikset! Håret mitt har nesten blitt helt svart og jeg angrer ikke et sekund, det er så fint og nå føler jeg meg vel igjen. Jeg har forresten en gladnyhet til dere.

I januar får dere 20% rabatt hos alle frisører på Nikita Hair Bryne/m44 på klipp og farge! Veldig mange liker å gå til frisøren nå før juletidene og da anbefaler jeg virkelig Nikita Hair på Bryne, ellers kan dere vente eller dra til frisøren igjen i januar og få hele 20% rabatt, YEY. 💕

JULEKOS, OVERRASKELSE OG “SLÅSSKAMP”

Hei fininger! Gjett hva? I går hadde jeg en av de koseligste kveldene på lenge og da mener jeg veldig lenge. Er det ikke rart hvor mye julestemning man kan få ved å gjøre mer ut av ting? For en god stund siden planla alle jentene og meg at vi skulle ha en ordentlig nissefest sammen som skulle inkludere god mat, julemusikk, outfits som representerer jul mens vi spiller spill og har leker sammen. Vi er en veldig stor vennegjeng å det er vanskelig å finne tidspunkter som passer for alle. Noen ganger hender det at noen er på jobb eller skole å ikke får vært med oss andre. I går kveld var vi samlet nesten hele gjengen og det er så gøy(!!). Hun ene venninna mi er i militæret og fikk dessverre ikke blitt med oss i går, men vi gleder oss til hun kommer hjem igjen på permisjon.

Er det en ting som er veldig spesielt med mine venninner er det hvor mye konkurranseinstinkt de har. Under den ene pakkeleken i går ble det slåsskamp da alle ville ha den ene pakken som ble sendt rundt omkring. Slåsskamp ble det altså ikke, men noen ble litt mer ivrige en andre og slo til den ene, hahah, uff. Dette høres jo helt forferdelig ut, men det var utrolig morsomt. Ellers hørte vi mye julemusikk, snakket sammen og spilte “ikke lov til å le” spillet. Det anbefaler jeg på det sterkeste dersom dere skal ha noen kosekvelder i fremtiden, det går ikke an å ikke le for å si det sånn.. Vi spiste hjemmelaget pizza og hadde brownie til dessert, så digg. Et par av venninnene mine var på hyttetur fra fredag til lørdag, egentlig skulle de være på hytta til søndag! Tror dere ikke de overrasket oss å kom på nissefesten? Jeg elsker overraskelser!!! Kvelden endte altså perfekt og jeg er glad for at jeg har så mange fantastiske venninner.

Forresten, jeg har uten tvil fått julestemning og derfor kommer jeg med et par tips til dere her:

🎁 Ha pakkeleker

🎵 Hør julemusikk

🎅🏾 Kle dere ut

🍗 Spis god mat

🍷 Drikk noe godt

📸 Ta masse bilder

🎲 Spill “ikke lov til å le” spillet

💬 Prat sammen om alt og ingenting

🎄 Pynt huset/rommet med julepynt

🔥 Fyr i peisen

Mine fine venninner!
Jeg fikk ikke tatt bilde av bordet før vi spiste, men se så fint det var.
Se så fin juledrink vi fikk av hosten + den smakte kjempegodt. Deilig med hjemmelaget pizza.
Fineste hosten, Wenche!

DISSE INNLEGGENE HAR VÆRT TØFFEST Å DELE

INNLEGG NR. 1

21.03.2018 kl.18:24 delte jeg mitt aller første innlegg på bloggen.

PARADISE HOTEL 2018
Dette innlegget var ikke enkelt å dele og jeg var lenge i tvil på om jeg hadde lyst til å starte en blogg i det hele tatt. Før deltagelsen min på Paradise Hotel leste jeg mange blogger og jeg så hvor vanskelig det var, hvor mye arbeid de la ned i bloggen og hvor mange som alltid hadde noe å mene rundt dem – dette holdt meg igjen. I dag angrer jeg ikke et eneste sekund på at jeg valgte å lage meg en blogg og trykke publiser knappen på dette innlegget. Det å få en mulighet til å dele mine opplevelser, tanker og meninger om ting var veldig viktig for meg og når det kommer til realityshow er det mange fordommer og meninger fra alle kanter. Jeg hadde lyst til å dele mitt liv med dere, fortelle hvordan ting var for meg og veien videre. I dag er jeg stolt over meg selv som turte å være med på Paradise Hotel og blogge etterpå. *klapp på skulderen Ingrid.

 

INNLEGG NR. 2

“DU ER BARE LUFT”
Jeg fikk skikkelig mange kommentarer på at jeg kun var luft og hadde ingenting på tv-skjermen å gjøre. Det var vondt og jeg valgte derfor å skrive om dette til dere for å sette det i perspektiv. Jeg er kanskje for normal? Eller var jeg smart som ikke tok helt av på tv? Poenget er at jeg er snill å det hadde aldri falt meg inn å si noe stygt til andre mennesker, jeg var heller ikke innblandet i noe særlig med drama og det liker jeg. Folk kan mene hva de vil om meg, men jeg er egentlig en veldig energifull og morsom jente!

 

INNLEGG NR. 3

SEX MED ERIK PÅ TV
Alle så det – hvert fall de som så på Paradise Hotel i år. Jeg vet at det er uendelig mange fordommer mot dette og da det kom på TV følte jeg et behov for å forklare meg. I dag skjønner jeg ikke helt hvorfor jeg gjorde det.. Sex er normalt og selv om jeg hadde det på TV er det akkurat det samme som de som ligger sammen hjemme? Den eneste forskjellen er kameraene og at andre skal sitte å se på dette (valgfritt). Det skjønner jeg, men når man er forelsket er det helt naturlig om det er på TV eller ikke. Jeg husker enda at mamma ble sjokkert da jeg sa til henne at jeg hadde hatt sex på TV.. min kommentar til henne da var “jeg hadde sex på TV med en person jeg er glad i, tenk på de som ligger rundt hver helg da? er det så mye bedre…”. Grunnen til at dette var vanskelig å dele var fordi at jeg var redd for hva folk kom til tro/tenke uten at jeg fikk forklart situasjonen.

 

INNLEGG NR. 4

VI FORTJENER Å BLI HATET
På et tidspunkt da Paradise Hotel var godt i gang tok det helt av med hat på nettet. Dette gjorde vondt for flere deltagere, svært få mennesker tenker over hva de skriver til andre på nett og noen ganger kan det medføre store konsekvenser. Jeg husker også at jeg måtte forberede meg på å bli hatet av noen dersom jeg deltok på Paradise Hotel, men hvorfor?! Det var flere som sa at jeg måtte forberede meg og jeg visste jo hvor mye hat de andre i tidligere sesonger fikk. Er det greit? Bare fordi vi er offentlige betyr ikke det at det skal være aksepterende å hate på andre mennesker uten at man kjenner de. Det er greit å komme med tilbakemeldinger og kommentarer, men ikke hat og drittslenging.

 

INNLEGG NR. 5

17.MAI VAR IKKE DET SAMME I ÅR
Min 17.mai i år var jævlig, helt enkelt. Mamma lå på sykehuset med enorme smerter etter hennes livs største operasjon, i tillegg fikk vi vite om kreften hennes i denne perioden, uff. Dette var vondt.

 

INNLEGG NR. 6

DET ER SLUTT MELLOM MEG OG ERIK
Jeg får vondt i magen nå. Jeg husker enda da jeg satt hjemme og bestemte meg for at dere skulle få vite at det var slutt mellom meg og Erik. Det er ikke gøy å ha et så offentlig forhold som det vi hadde – svært få respekterte at vi var sammen og hva kom folk til å si når det ble slutt? Ryktene spredde seg kjapt og hundrevis av mennesker spurte meg om hvorfor det ble slutt. Folk spør enda og jeg skjønner utrolig godt at noen vil vite hvorfor og hva som skjedde. Det kom skikkelig mange falske rykter og det var forferdelig å vite at flere der ute gikk rundt å trodde enkelte ting som ikke var sant i det hele tatt. Jeg har enda ikke delt hvorfor vi ikke er sammen mer og jeg vet ikke om jeg kommer til å gjøre det heller. Det er utrolig sårt og vondt.

 

INNLEGG NR. 7

EN PÅGÅENDE KAMP
Man kan ta på seg et smil om munnen og late som livet er perfekt. Jeg deler nesten alt med dere her på bloggen og som dere helt sikkert vet er ikke mitt liv perfekt. Vi kjemper hver dag som går for at mamma skal bli frisk. Jeg har ikke mer å si – det er tøft.

 

INNLEGG NR. 8

JEG ELSKER DEG, PAPPA
Noen ganger har man lett for å “glemme” de som er rundt oss, spesielt når noen andre er alvorlig syke. Det er en selvfølge at vårt liv ikke er enkelt den dag i dag og sammen som en familie holder vi sammen. Noen ganger kan ting bli vanskelig rundt mamma og da blir pappa satt i en posisjon hvor han på en måte blir litt “glemt”, selv om han ikke er det. Han fortjener skryt og ros, kjærlighet og oppmerksomhet like mye som alle andre. Jeg klarer ikke å forstå hvor jævlig vanskelig det må være for pappa å se sitt livs største kjærlighet så sårbart og hjelpesløst. Jeg har ikke ord over hvor sterk han er. Jeg elsker han.

 

INNLEGG NR. 9

HÅPER DU BRUKER MER TID PÅ MOREN DIN – ANONYM
Hvem klarer å si noe sånt? Uff. Det sier vel alt om den personen. Dette var en vond periode og en skikkelig ekkel kommentar som satte sine spor i meg – bra jobba til den som skrev det, kanskje du fikk noe ut av det? I hvert fall var det hjerteskjærende. Heldigvis vet jeg at jeg bruker all den tiden jeg vil/trenger og har lyst til å bruke på min kjære mamma!

EN BLOGGERS MARERITT

De aller fleste har nok et inntrykk av at bloggere lever fett, mens andre derimot klarer å sette seg inn i hvor mye arbeide det er å blogge. Alle blogger er forskjellige på hver sin måte og man velger for det meste selv hva man har lyst til å skrive om. Min blogg handler om livet mitt og med det mener jeg Paradise Hotel, kreften til mamma, bruddet med Erik, klær, meninger og tanker. Jeg deler nesten alt med dere selv om jeg holder igjen på noe slik at jeg ikke mister kontrollen på alt. Etter at jeg kom hjem fra Mexico startet jeg denne bloggen for å dele mine opplevelser og tanker rundt Paradise Hotel, etter hvert gikk jeg over til å skrive om alt og ingenting – fordi det er gøy! Jeg har fått flere kommentarer som “du bruker moren din for å få penger”,  “du tjener penger på å ikke gjøre noen ting” og “buhu, du er blogger, det er ikke en jobb en gang”.

I dag sto jeg opp kl.08:00 for å få ut noen tidlige blogginnlegg. Greia med å være blogger er at det alltid er en konkurranse, men det er ikke bare en konkurranse, det kan også være et rent helvete til tider. Det er nok flere som lurer på hvorfor jeg i det tatt blogger dersom det er et helvete? Det er fordi at det er gøy, det er en givende jobb med veldig mange muligheter. Det er en stemme i det som ikke alle andre får muligheten til å få.

Vel, det er slik at man kan tjene veldig mye penger på å være blogger. Det er helt riktig og jeg har klart meg greit på det jeg har tjent i sommer/høst, men jeez det varierer veldig. Jeg bruker sannsynligvis mer tid og energi på denne bloggen enn det jeg har gjort i noen jobb jeg noensinne har hatt. Når jeg jobbet på sykehjemmet eller på McDonalds gikk jeg ikke hjem fra jobb hver dag mens jeg tenkte ”jeg håper så inderlig jeg gjorde en god nok jobb i dag”. Hver dag handler om å få mer oppmerksomhet enn de andre, men på hvilken måte? Jeg vil ikke selge sjela mi gjennom å clickbaite (selv om noen mener at jeg gjør det også), men samtidig så er det jo det folk trykker inn på. ”JEG BLE DREPT”, ja da har du 10.000 lesere svært enkelt.

Samtidig føler jeg det er litt slik at jeg er jo ny, jeg har jo ikke blogget i mer enn i 7-8 måneder. Jeg konkurrerer jo med folk som har holdt på i både 2-3 og 10 år, dette burde jeg jo huske på, men hver gang jeg går en plass opp eller en plass ned på topplisten føles det som himmel og helvete. Da jeg lå inne på topp 10 i tre dager på rad i forrige uke så levde jeg på en sky, når jeg nå er nede på 22 plass eller hva jeg er i dag har jeg bare lyst å gi opp. Det er en forlengelse av det å aldri føle seg bra nok, hvorfor er ikke jeg interessant nok? Må jeg operere meg, skrive om hvor mange jeg har hatt sex med? Kan man ikke være en helt vanlig jente som skriver om livet sitt? Må jeg legge ut flere bilder i bare undertøy?
Ber til høyere makter om å hjelpe meg.

I dag klarte jeg ikke å skrive noe og i to timer satt jeg der med skrivesperre og en frustrasjon jeg ikke har hatt på veldig lange. Det føles faktisk ut som en eksamen hvor man ikke får ned noen ting på arket. Dette presset dreper ikke bare motivasjonen min, men også muligheten min til å levere bra på bloggen. Dersom jeg skal stresse og ikke ha det gøy med bloggen blir det også en dårlig blogg, dersom hvert innlegg skal være sensasjonelt blir dere som leser heller ikke bedre kjent med meg. Derfor skal jeg prøve å skrive mer om følelsene mine og livet mitt fremover, mine tanker og opplevelser. Så håper jeg det blir litt lettere, for i dag har vært en jævlig dag. Amen.

Uff, ikke meningen å klage, men av og til er det faktisk ikke like fett å blogge som de aller fleste tror. Dagen i dag endte med dette innlegget og et par bilder fra hvordan vi har pyntet til jul hjemme!