VI TOK EN SPONTANTUR TIL

Hei fine dere! Akkurat nå sitter jeg i bilen sammen med Henrik og er på vei mot hytten vår som ligger 5 timer unna Bergen. Det er lenge siden vi har vært der nå og vi gleder oss kjempemye til å koble av og komme oss bort litt fra hjemmet, man går lei av å være i samme rom i flere uker i strekk. Jeg syns vi har vært og er fortsatt sinnsykt flinke til å ta hensyn til corona viruset og selv om vi drar til hytten nå – stopper vi ingen plasser på veien og holder oss kun på hytten! Det er så utrolig koselig der.. jeg vet ikke om jeg har vist dere hytten vår før, men jeg kan vise dere når vi kommer frem. Hytten vårs er en ordentlig hytte hytte.. eller hva jeg kan kalle det. Det er utrolig koselig og jeg har uendelig mange gode minner derfra med familien min fra da jeg var liten. Morfar og mormor bygde hytten og den er veldig spesiell for familien vår.

Helgen skal nytes med god mat, leting etter krabber, gå turer og sitte ved havet på kvelden. Det er luksus og utrolig koselig og avslappende! Gledes. Vi tok dessverre ikke med oss Ninni og Cato denne gang (bamsene vår), hahaha! De er vi litt for redde for. Ellers håper jeg dere får en fantastisk helg og nyter livet faktisk! Det er viktig.

8 kommentarer
  1. Har du noen tenker om at medlemsnummeret deres hos storcash er slettet? Fikk tilbakemelding fra storcash at det var kommet veldig mange mailer det siste døgnet og at de såg svært alvorlig på saken

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg