LITT NYTT TIL UTEOMRÅDET + BILDEDRYSS

Herregud så fint vær det har vært ute den siste uken! Tenk at været har blitt så fint at vi endelig kan begynne å gjøre uteplassen vår fin og koselig. Etter litt frem og tilbake på om vi skulle investere i en ny gassgrill eller ikke ble det til at vi følte vi trengte det og at vi kommer til å bruke det.. og kanskje angre om vi ikke kjøper det. Tanken var å kjøpe en liten kullgrill, men ettersom de har en del tilbud på gassgriller måtte vi bare slå til.😍 Vi endte opp med en gassgrill fra Rusta som er på tilbud til rundt 1900kr. Den er kjempefin og fin til bruken til meg og Henrik, som ikke er så sykt flinke til å grille heller. Vi trenger liksom ikke den beste av de beste, men en som er mer en god nok. Nå har vi brukt grillen flere ganger og elsker den!! Den er fin, blir raskt varm, er enkel å ha med å gjøre også var den ikke i det dyreste laget heller, bare et tips!

Det som også er fint med grillen er at man kan f.eks koke ris i en gryte ute på grillen på en egen platetopp uten at man må springe frem og tilbake inn og ut for å hente mat inne for også lage mat ute og inne på likt.. om dere skjønner? Haha.. Dette er i hvert fall et av de bedre kjøpene vår i år og selv om vi verken er noe flinke til å lage mat så er det gøy å kunne tipse om hverdagslige ting også.

Alle plantene ute er fra Plantasjen og det er ikke så mye som skal til for at uteplassen blir litt finere nå mot sommeren. Pottene er fra Hageland, putene er fra Plantasjen og utemøblene er fra Rusta, samt gassgrillen. Vi elsker virkelig slik det har blitt og trives utrolig godt ute på terrassen. Vi har sol omtrent hele dagen der og det er helt vindstille noe som er et ekstra pluss! Ellers har vi en svær bakside av huset med hage og slikt som også skal fikses, men vi vet ikke helt hva vi skal gjøre der enda så det prosjektet er satt litt pause.

Se så fint da, jeg elsker det.

Fineste kjæresten og samboeren min Henrik som monterer grillen!

Litt tilbehør måtte også til! Her har vi redskaper til grillen, trekk over grillen, vaskeskrubb, men mangler vaskesprayen og det som trengs for å ta vare på grillen og kunne bruke den.

Dersom dere har noen tips til ting vi kan kjøpe som er fint og som passer til eller som dere mener vi burde ha nå mot sommeren kom gjerne med tips!! Vi elsker å få tips til ting og som regel ender vi opp med å gjøre det meste for at ting skal bli bra her hjemme! Ellers håper jeg at dere får en fin dag videre og nyter været.

3 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg