MINE FAVORITTER + RABATTKODE PROTEIN.NO

Reklame | PROTEIN.NO

Hei fininger! Jeg stikker innom for å komme med noen kjappe tips angående hvilke produkter jeg bruker fast hos Protein.no og som jeg har brukt fast der i flere måneder nå.😍 Protein.no er definitivt mitt favorittmerke innen proteinpulver og jeg har siden jeg begynte med deres produkter elsket det og jeg vet at flere av dere også gjør det – og setter stor pris på at jeg kan gi ut rabattkoder til dere. En gang i måneden får jeg gi ut en ekstra stor rabatt til dere og denne gang er det koden “ingrid20” som gir dere 20% rabatt på alt i hele butikken deres. Denne koden varer kun i 24t så det gjelder å være kjapt ute!!

Jeg tenkte jeg kunne linke til mine favoritt-produkter fra siden deres under, slik at dere kan se hva jeg bruker fast og hva jeg er nødt til å ha i huset mitt. Det hender jo selvfølgelig at jeg tester ut nye smaker og diverse, men dette er mine absolutt favoritt produkter:

Shaker: https://www.protein.no/shaker

Proteinpulver: https://www.protein.no/proteinpulver#

Boozt: https://www.protein.no/boozt#aw_sourc

Omega 3: https://www.protein.no/omega-3

Sjokoladebarer: https://www.protein.no/proteinbar

Jeg elsker forresten å variere mellom smakene da jeg bruker dette hver eneste dag – og jeg går aldri lei. Ellers vil jeg legge til at jeg blander ut proteinpulveret med vann, men man kan også blande det ut med melk. Jeg tar meg alltid en shake til morgenen ved siden av frokosten min og en mellom lunsj og middag, noen ganger tar jeg også en shake etter trening. Det er min rutine og jeg elsker den, uten tvil. Sjokoladebarene er også superdigge å spise etter trening eller til mellommåltid.

Husk å bruk koden “ingrid20” i kassen – som gir dere 20% rabatt på hele siden. Klikk her for å komme direkte inn til Protein.no, husk at den kun varer i 24t fra og med nå, så hurry up og god shopping!! Puss puss.😍

10 kommentarer

Siste innlegg