DEN STØRSTE OG DYRESTE MATHANDELEN NOEN SINNE

Jeg er såååå gira, hahaha!! Vi er så sinnsykt fornøyd med denne ukens mathandel til tross for at det ble dyrt har vi faktisk spart på å gjort det vi har gjort denne gang. Vi har nemlig handlet inn sinnsykt mye store varer, som store flasker med dressinger, store stykker kjøtt og diverse ting og tilbehør som vi trenger i det daglige! Spesielt i grillsesongen og nå som det sakte, men sikkert nærmer seg sommer også. Denne ukens handel kom på rundt 6000kr og det inkluderer mye av det på bildene under + litt mer. Vi handlet inn en del Pepsi Max, melkesjokolade plater, hauger med bananer og litt diverse som vi grilla bort i helgen som var, haha! Dere må seriøst legge sjokoladebiter i bananen med aluminiumsfolie rundt og grille det i noen minutter, det er så sjuuuuukt deilig!!😍

Vi handlet ikke så ofte lengre og vi har vel egentlig bestemt oss for å spise mye proteiner og da har det å handle inn mye på en gang av kjøtt for også fryse det ned alltid vært det vi føler at vi sparer på. Også slipper vi å små handle hele tiden.. det er der jeg føler at man driter penger, for å si det sånn. For oss funker det å handle inn mye, porsjonere det og fryse det ned! Bare et tips.

Biff er noe vi har slitt med å lage hos oss.. for verken jeg eller Henrik er noe flink til det, men vi har funnet ut at det å grille biffen er helt himmelsk og da får man ofte en god biff uansett! Syns vi, det er også et tips til dere dersom dere er like dårlige som oss, haha! Anyways, dette her er vår største mathandel noen sinne sammen og vi er strålende fornøyd, spesielt med isen!! Hahah

Elsker at vi har 75m med aluminiumsfolie til mye grilling i sommer.

HEAVEN!!!!😍😍😍Fyfaaaaaader.

En del ferdig porsjonert biff i frysen.

Er det en ferdigkake vi elsker så er det denne!! Holy.

Dette hadde vi også virkelig et stort behov for nå som vi lager en del grillmat! Det er deilig å kunne pakke rester inn og få brukt det flere ganger. Sinnsykt greit, istedenfor å kaste det.

32 kommentarer
  1. Veldig lite miljøvennlig med engangsprodukter. Tallerken har man hjemme som vaskes i oppvaskmaskin, og dermed unødvendig med engangstallerken. Og når det gjelder oppbevaring kan man kjøpe matbokser som kan vaskes i oppvaskmaskin og brukes uendelig mange ganger.

  2. Så det var en som lurte på hvordan dere kunne handle dette uten medlemskort, og at den kommentaren nå er borte. Vel jeg bare lurer på det samme. Gjorde dere det, og hvordan er det mulig?

  3. Seriøst??? Vi er en familie på 5 som spiser for 6000 i mnd!!! Sunt og variert kosthold. Dette var bare FLAUT!!!!

  4. Hvorfor så synnsykt mye engangsprodukter?? Har dere ikke tallerkener og kopper dere kan bruke til grilling og annen mat? (Ganske mye mer miljøvennlig, og billigere)

  5. Har nå sendt en mail til markedsansvarlig på storcash med link til bloggen din, og hvordan det er mulig for deg å handle der når det er forbudt til privat bruk. La også ved noen bilder av innlegget

   1. Viss dette gjorde deg så sint så koffor bare ikke la vær å lese bloggen hennes? Du kommer nok ingen vei med den mailen du sendte, ingrid vett nok hva hun gjør😊

    1. Jo jeg gjorde nok det…fikk tilbakemelding fra salgsjefen på storcash nå, i slike tilfeller trekker de tilbake bedriftskort og det blir tatt kontakt med aktuell butikk hun har vært på og hen mister anledningen til å handle der igjen. Var mange som hadde tatt kontakt med storcash på mail.

     1. Flott! Skulle akkurat til å sende mail selv. Storcash er kun for virksomheter. Som en som jobber innenfor dagligvarehandel, blir jeg ordentlig irritert over privatpersoner som bruker Storcash til deres egne interesser. blir flau på hennes, OG Storcash sine vegne som lar dette foregå:/

  6. Det der blir eg bare dårlig av å se på for å være ærlig. Er utrolig lite miljøbevisst av deg..
   spiller ingen rolle hvor mye su skal grille i sommer. Ingen trenger så mye plastikk glass og tallerkner. Veldig unødvendig av dere

   1. Jævlig med sutring fordi hun har handlet på storcash! Misunnelig eller? Har handlet der flere ganger selv som PRIVATPERSON! Ingen prb fordi stefaren min har medlemskort der gjennom et distribusjonsfirma for matbutikker, og han har fult lov å handle der som privat så rull inn nebbet!

  7. Så hyggelig med første storhandel Ingrid! Det er faktisk undervurdert stas hehee 🙂
   Det er faktisk godt poeng, hvordan får du handle på Storcash? Kan hende hun har løyet for å spare noen kroner 🙂 det vil jeg gjerne ha en oppdatering på. Privat personer er ikke mer berettiget enn andre pga en blogg. Storcash bør nå forklare seg

   1. Ska du ha en del gjester, eller skal en annen plass å grille, så tar du vell ikke med 10 tallerkner? Tenk litt..

  8. Her er det nok sinnsykt mye produkter som bare blir liggende 😅 Dette var veldig lite miljøvennlig og til syvende og sist vil dere se at dette ikke er noe dere sparte penger på. Men man lærer så lenge man lever.

  9. 6000 på ukeshandel? Det er rett og slett flaut.. Store familier bruker så mye i måneden og da er det inkludert hygiene og andre artikler. Og bloggen din handler bare mer og mer om hvor mye penger du bruker. Tror nok ukeshandlingene dine hadde vært mer ettertraktet hadde du snudd det – så mye får du for minst mulig.

  10. 6000kr er ikke så mye om man har kjøpt masse biff og kjøtt i kvantum. + brus og alt.. Det er jo kostbar kilopris så 6000 flyr fort når man handler ekstra av alt.
   Kjekt å ha i frysa som du sier

  11. Så lurt. Har handlet en del på storcash selv😀 herlig å ha litt liggende i frys osv.
   Til dere som kommentere at dette er håpløst og lite miljøvennlig.
   Å stor handle for 6000 kr innimellom er da ikke håpløst? Det er smart og økonomisk. Da har de liggende en del mat tilgjengelig hjemme. Selv er vi en familie på 4 og eg handler lett for 6000kr innimellom, da får eg med meg bærehjelp og trenger bare små turer på butikken innimellom en stund fremover.
   Hvor mye penger folk bruker på mat i måneden er veldig forskjellig. Noen er 5 stk og bruker 6000 i mnd og noen er 4 stk og bruker 12000 i mnd. Dette er da opp til hver familie og bestemme selv. Så om Ingrid vil handle for 15000 i mnd så er det da helt opp til henne.
   Engangsfat osv er perfekt om du skal grille ved ett nøst, strand eller andre plasser enn hjemme. Så det må jo være lov å handle inn uten at det og skal være gale.
   Ang medlemskap på storcash, så vet jeg ikke grunnen til at hun har fått handle, men for dem som har eget firma kan søke om medlemskort. Og det har jo de fleste bloggere. Så rull inn folkens. Vær nå glad på hennes vegene og slutt å være politi.

   1. Det er uansett ikke lov til å handle til privat bruk. Fikk mail nå fra storcash nå om at medlemskapet hennes blir sperret dag de har sett på saken.

  12. Herregud så mye folk hate på Ingrid? Blir skikkelig flau av dokker, som mest sannsynlig e voksne mennesker, så gidde å bruke tid på å hate på en 23 åring. Det e absolutt INGEN som tvinge dokker te å lese bloggen hennes, så les heller noe annet som dokker syns e mer interessant. Dette e ei ung jente og det at dokker bruke tid på å trykke ned noen som kun dele livet sitt og gir tips te andre e direkte usmakelig. Hold dokker vekke og hold meiningene dokkers, som ingen har spurt om forøvrig, for dokker sjøl fordi heilt ærlig så e det ingen så bryr seg. Stå på Ingrid!! Du e sterk så fortsette mtp kor mye hate du får. Eg digge deg

   1. Det her er vel ikke hat?? Det er presisert på storcash sine nettsider at handel til privat bruk ikke er lovlig. Allikevel velger Ingrid å fronte en mathandel til privat bruk fra denne tjenesten. Mat hun reklamerer for at hun skal bruke til grilling og for å spare penger. Dette strider mot Storcash sitt reglement og det er på sin plass å kunne uttrykke misnøye over dette. Ingrid er en offentlig person som må tåle denne typen kritikk. Jeg har også fått mail fra storcash om at de vil trekke medlemskapet hennes og kontakte den aktuelle butikken for å rydde opp. Det å være offentlig innebærer å tenke seg om både to og tre ganger før man utfører handlinger og trykker publiser på et innlegg. Dette var å gå over grensa. Håper virkelig dette får konsekvenser med tilbakebetaling ,slik som storcash sa!

   2. Jeg blir flau over at du ikke vet forskjellen på «hat» og «kritikk». Jeg vet ikke hvorfor det har blitt sånn at all konstruktiv kritikk har blitt til «å hate» på noen. Det er vel en hårsår generasjon on going.

    1. E ikkje det eg refererte te. Eg forstår konseptet konstruktiv kritikk og hvis du ser lenger oppe i kommentarfeltet så ser du at det va flere kommentarer enn de om Storcash. Dette har egentlig vært ein generell irritasjon over kommentarfeltet te Ingrid fordi uansett ka hu legge ut så har folk alltid ting å prikke på. Forstår ikkje ka alle sammen gjør på bloggen hennes hvis de kun ser etter ting å plukke på og virke som de “godte” seg over å ta hu i noe. Syns absolutt ikkje det e rett å fronte dette med Storcash og der e eg heilt enig med alle andre, men det virke som folk e mer opptatt av å ta hu heller enn å få retta opp. Reagere og litt på kommentaren om at generasjonen e hårsår ettersom du hverken vett kor gammel eg e eller har forstått heilt ka eg sko frem te. Synes det e flott med engasjement og at det rettes opp i ting; nå har hvertfall alle fått det klargjort at man ikkje ska handle på Storcash 🙂

  13. Har under 4000kr å handle for til meg, samboer og småen på 3 år. Slutt å oppgi summer du bruker. Ingen er interessert, folk blir bare irritert. Og jeg driter i om du har jobbet for de pengene. Skulle ønske jeg kunne jobbe jeg.

   1. Slutt å les bloggen hennes om det er så utrolig plagsomt å se hvor mye hun bruker?😂 helt skremmende å se hvor mange hatefulle/sure kommentarer i feltet her. Ingen som tvinger dere til å lese bloggen hennes.

  14. Jeg generelt liker bloggen din utrolig godt og synst du gjør en bra jobb! Men å legge ut ar man har storhandel (på et sted d ikke er lov for privatpersoner og handle på) og hvor mye du handlet for kan bli litt mye dessverre! For enkelte som kanskje ikke har like mye penger kan det for de føles ut som at du skryter av ar du hsr mye penger. Og jeg synst ikke det er helt innafor og «promotere» (vet du ikke får betalt for å nevne det men) for et sted du egt har handlet ulovlig! Det er feil på så mange måter

   Men når det skal sies synst jeg alt annet du legger ut er veldig bra og syns du er en utrolig flott jente! Stå på videre ☺️

   1. Ser du har fjernet hvor du har handlet nå! Of dermed må jeg få beklage feil i kommentaren lin over! Beklager det! Ha en fin helg☺️

  15. Når svaret hennes på dette når folk har spurt på insta «jeg driter i det og jeg er ikke dum»… Altså.. Hvor dum går det egentlig ann å bli? Det eneste hun er opptatt av er penger, penger , penger og overdrevent snakk om kroppen hennes. … også forstår hun ikke hvorfor hun ikke ble invitert på vixen.. Altså, innlegget blir nok slettet som hun gjør med alt som ikke passer henne. Men hun burde skaffe seg en utdanning og ha noe å falle tilbake på for en såkalt «topp blogger» kommer hun ikke til å være lenge… (kanskje hun burde revurdere topp blogger tittelen hun har gitt seg selv også.. for topp bloggere blir invitert på vixen) bli voksen Ingrid og trutmunn på alle bilder er ikke fint!

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg