TANKER

💭 Jeg har det utrolig bra om dagen og har lyst til å få det ut! Akkurat nå skulle jeg ønske at tiden sto stille en stund og at jeg bare kunne nyte det slik det er. Den siste tiden har nemlig vært svært spesiell for meg ettersom flere ting på jobbfronten går enda bedre en noen gang og jeg føler at jeg har flere muligheter åpne nå enn det jeg hadde før. Ellers har jeg det veldig bra sammen med Henrik og det er det som betyr aller mest for meg akkurat nå. Vi har hatt noen tunge perioder også med uenigheter rundt forholdet, slik de fleste har og det er ting jeg ikke har delt her, men skjult. Det er fordi at jeg skal få et privatliv utenom og faktisk jobbe med de sakene på egenhånd. Tro meg – det har funket, for jeg har aldri vært så sikker på ting som det jeg er nå og jeg føler at dersom man ser litt på seg selv og hva man gjør av problemer selv vil man til slutt klare å jobbe med de tingene og bli et enda bedre menneske. Psyken min er sterkere enn noen gang og jeg vet at det er fordi jeg selv har valgt å endre væremåten min, endre ting jeg ikke har likt ved meg selv i måten jeg har vært på og endret det til det bedre. Så, denne tiden er meget bra og jeg håper jo for all del at det bare går oppover.❤️🙏🏽

💭 Er det bare jeg som syns at sommeren er litt sløv? Jeg føler nesten at jeg har blitt litt lurt av at været var så sinnssykt bra i juni og nå er det ikke slik, hahaha.. argh. Det er skikkelig irriterende og jeg håper bare at det fine været kommer tilbake igjen slik vi kan ha en fin sommer i Norge og Danmark (ofc, siden jeg er her nå) og bare få litt av den sommerfølelsen..

💭 Som jeg nevnte over så har jeg det veldig bra psykisk for tiden og jeg har bestemt meg for å aldri falle ned igjen på grunn av ting som har skjedd i fortiden, men det er fortsatt en ting jeg syns har vært vanskelig og det er hvordan jeg har endret meg utseendemessig. Fordi – etter at jeg mistet mye av håret mitt har jeg syns at det har vært vanskelig å føle meg helt som meg. Det er litt vanskelig å forklare og noen syns nok at jeg overdriver, men når en sykdom herjer med hvordan du føler deg og ser ut kan man få en knekk og den har jeg virkelig vært i – og er fortsatt litt i. HELDIGVIS har jeg fått en bedre tankegang og det er ikke så viktig for meg lengre dette her med håret mitt på hode, likevel merker jeg at jeg bryr meg ekstremt mye mer om det enn jeg ønsker.. det er sårt, men det vokser, det tar bare himla lang tid.

💭 Det siste året har jeg valgt å kutte ut mange av de menneske jeg tilbragte tid med før. Det er mennesker jeg føler har gjort meg svakere og fått meg til å føle meg dårligere. Det har virket som de ikke har ønsket meg vel og har hatt lyst til å dytte meg fremover, men bakover! Dette kommer nok også med alderen og hvordan jeg har endret mindsettet mitt det siste året. Jeg er bare så evig takknemlig for at jeg klarer å sile ut de som ikke er bra for meg og være fornøyd med det. Før kunne jeg pushe meg selv til å være sammen med folk fordi jeg følte jeg måtte, men nå er det overhode ikke slik lengre og det å ha venner man stoler på og som ønsker deg vel er gullverdt! Det gjør også at du har det bedre med deg selv, tro meg.

💭 Når det kommer til treningen min som flere spør om så tror jeg fortsatt at vi skal klare 300 økters challengen!! Virkelig. Mange mener at vi ikke kommer til å klare det, men det går faktisk an å trene to økter om dagen, noe vi skal og holder på med. Etter ferien vår begynner vi for fullt igjen og jeg gleder meg til fortsettelsen.. selv om den blir tung. Så fortvil ikke, vi (jeg) skal klare det.

1 kommentar

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg