TJEN PENGER PÅ Å SI DIN MENING

Reklame | Meningstorget

Hei fininger! Jeg håper at alt står bra til med dere, for det gjør det endelig for min del også som etter et døgn har blitt fraktet hit og dit med bilen på ferie <3 Nattens søvn har vært HIMMELSK og jeg er klar for å endelig tipse dere om noe som er helt genialt og som jeg virkelig fikk brukt i sommer, yess, jeg snakker nemlig om meningstorget.no.

Dere kan nå tjene enkle og gode penger på en helt genial måte og det passer nok ekstra godt nå som det er sommer, fri, late dager og enda mer fritid en normalt. Det passer selvfølgelig hele tiden, overalt, på trikken, bussen, i matpausene på skolen, når du ligger å soler deg eller sitter i bilen på lange roadtrips. Nå i sommer spiser jeg oftere ute, nyter dagene i solen, drar ut og er sosial, da er det også digg å tjene ekstra penger ved siden og hvor mye penger jeg tjener kommer helt an på hvor mange spørreundersøkelser jeg vil svare på, så enkelt er det.

Alt dette er super enkelt og jeg skal fortelle dere hvordan dere kan de ekstra pengene på å faktisk si deres helt egne meninger gjennom spørreundersøkelser. For alt er nemlig veldig, veldig enkelt! Du registrer deg hos meningstorget.no og lager en bruker der inne helt gratis. Det er enkelt og utrolig gøy, fordi du kan nemlig velge kategorier på spørreundersøkelsene som passer akkurat deg, da kjeder du deg ikke ved å svare på undersøkelser du ikke bryr deg så mye om, men heller de du liker og føler at du svarer ærligst på, fordi det er noe du bryr deg om! Å få ærlige tilbakemeldinger er utrolig viktig hvor som helst, jeg elsker å få tilbakemeldinger av dere og tro meg – det gjør alle bedrifter der ute også. Du kan være med på å si din mening og få igjen penger og ros, vår stemme er svært viktig for at bedrifter kan leve opp til våre ønsker og igjen tjener vi penger på det.

Slik ser nettsiden ut

Slik fungerer det hele: du tjener opp poeng på å si din mening gjennom spørreundersøkelser du selv velger. Alle de poengene du tjener inn kan du enten hente ut i gavekort og shoppe på nett, du kan velge å donere pengene til veldedighet eller at de ut i penger, det er ditt valg! Gavekortene du kan hente ut er f.eks hos Peppes Pizza, Zalando, H&M, Kicks(!!) og mye mer, dette velger du helt selv. Det er utrolig smart om du kjeder deg eller har lyst til å bruke tiden din på å tjene ekstra penger.

Jeg bruker denne nettsiden selv, spesielt når jeg har vært på roadtrips, da går ofte tiden og jeg kjeder meg, hvorfor ikke svare på spørreundersøkelser og tjene penger? Genialt. Jeg gjør det de dagene jeg kjeder meg, soler meg, sitter alene å jobber og har lyst på en pause, på flybussen, ja, hele tiden rettere sagt og over alt. Jeg klikker meg da innpå meningstorget og svarer på spørreundersøkelser, det er så deilig det og penger er tid spør du meg!

SLIK KOMMER DU ENKELT I GANG

🦄 Registrer deg gratis her

🦄 Svar på spørreundersøkelser og tjen poeng

🦄 Få betalt for din mening og jobben du gjør ved å hjelpe, komme med tilbakemeldinger og bruke tiden din på noe fornuftig.

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg