ÅRETS FØRSTE BIKINIBILDER + STORT BILDEDRYSS

Reklame | NELLY

BIKINITOPP HER / BIKINITRUSE HER / FLIPPERS HER

Endelig er solen her og årets første bikinibilder har blitt tatt, noe annerledes en andre år hahaha! Det er ikke ofte jeg blir bært i en enhjørning med vin i hånda, men gøy var det. De siste dagene har vært så utrolig travle, men også ekstremt kjekke ettersom vi har tilbragt mye tid ute i solen!!☀️ Det er sjeldent det er så fint vær i Bergen og da må det utnyttes til det fulleste.

Bildene under ble tatt i går på Vollane og definerer virkelig hvordan vi har hatt det de siste dagene. Jeg er ikke så flink til å blogge når det er fint vær, rett og slett på grunn av andre prioriteringer, men jeg skal prøve å være flinkere! Om dere føler at dere vil se mer av hva jeg gjør i hverdagene burde dere legge meg til på Instagram, ingridaguiluz og samme brukernavn på Snapchat. Det poster jeg mye mer en det jeg får gjort her inne og da får dere også se hva vi driver med ellers.

Utenom dette her har jeg lyst til å skryte litt av meg selv. Ja, treningen i det siste har vært helt ute av rutiner og motivasjonen har vært lavere en normalt, men det har fortsatt ikke stoppet meg i å faktisk trene ofte og spise sunt selv om! Poenget er at jeg trives i kroppen min, nyter livet og stråler fordi jeg føler meg frisk og fin! Det er vel lov å si? Jeg er kjempestolt over meg selv som passer så godt på diabetesen i samme slengen, fordi spiser man sunt vil man også ha et mye mer stabilt blodsukker syns jeg, men det er veldig individuelt.

Jeg føler ikke at jeg har nådd målene mine innenfor trening i det hele tatt så langt, det er mye jeg ville ha gjort dersom treningssentrene var åpne, men siden tilstandene har vært som de har er jeg fornøyd ut i fra det og elsker at jeg kan si meg fornøyd med kroppen min og føle meg bra! <3

Elsker han her <3

Jeg håper at dere får en ellers så fin dag videre! <3

Forresten, Nelly har opptil 70% rabatt på sommerklær akkurat nå, klikk HER dersom dere vil komme direkte inn til salget og shoppe før salget er over!☀️

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg