VI HAR KJØPT OSS BÅT!!

Ææææ *hyl. Jeg er så sjukt gira!! Mamma, pappa, broren min og jeg har kjøpt oss en båt sammen. Tenk at jeg er medeier i en båt, hahaha. Det hadde jeg virkelig ikke trodd at jeg skulle være i en alder av 23.. jeg som er pisseredd for havet generelt, hahaha! I hvert fall, vi har kjøpt oss båt sammen for å kunne utnytte området rundt hytten mye mer og for å ha det gøy rett og slett. Vi har jo en hytte beliggenhet rett ved vannet der vi har en egen brygge og naust som vi kaller det.

I alle år, helt siden jeg var liten har vi alltid hatt den samme røde robåten der inne med 5 hester.. noe som ikke kan dra en ring bakpå eller noe i den duren. Og når det er en norsk sommer, varme og sol er det midt i blinken at vi endelig oppgraderer båten vår med en som kan dra badering bak, vannski og det der!! Båten vår er i merke Askeladden og ikke så stor, men stor nok til å ha det mye gøyere ute på havet enn med den lille røde robåten. Jeg har ikke fått sett båten enda, men jeg kan legge til et bilde jeg fikk tilsendt av familien her.

Blir jo helt magisk å dra inn på hytten fremover, gu som jeg gruer meg til å måtte nekte å prøve vannski med den vannskrekken min hele sommeren, hahaha!!

11 kommentarer

Siste innlegg