HENRIK SKULLE HATT SEX PÅ TV

Herrreeeeeegud. Jeg fikk sjokk da jeg fant det jeg skal vise til dere nå(!!)😱. I dag har jeg bladd gjennom gamle blogginnlegg og dere kan ikke tro hva jeg fant, altså, what the fuck? For omtrent ett år siden skrev jeg om mitt første inntrykk av Paradise Hotel deltagerne som da var fra fjoråret, altså sesongen som Henrik var med i fjor. Jeg skrev litt om alle starterne og har dritlyst til å dele med dere hva jeg tenkte om han før jeg faktisk kjente han.

Er ikke det merkelig? Aldri i min villeste fantasi hadde jeg trodd vi kom til å bli kjærester og nå samboere den dagen jeg skrev dette i februar i fjor.. og jeg husket ikke jeg hadde skrevet dette en gang!! Mye av det stemte da så det var jo “flaks”.. tenk om jeg hadde skreve noe jævlig om han, hahaha. OGSÅ skulle jeg ha lest det foran han nå.. hjelpes.

Under ser dere hvem jeg gjettet kom til å gjøre hva..

______________________

______________________

Her kan dere se hva jeg skrev om Henrik.. herreguuuud altså. Det er jo sprøtt. Sex først? Hahahaha, godt han ikke hadde det da, men lurer på hvorfor jeg tenkte det om han da..

Tenk om dere hadde skreve noe om deres nåværende samboer før dere faktisk visste hvem de egentlig var!! Det er så morsomt å tenke på. Jeg vet at han visste hvem jeg var da han så min sesong av Paradise Hotel året før han selv var med – og da følte han nok at han visste hvem jeg var.. men det jeg skrev under om deltagerne var jo før det gikk på tv og en mer “fri” gjetting om alle personene. Jeg skulle nesten ønske jeg visste hva han syns om meg før vi ble kjent uten at han så meg på tv, for det er jo det jeg egentlig har skrevet ned her.

______________________

______________________

Jeg orker ikke, hahaha!😂. Han tar jo absolutt ikke seg selv høytidelig og har mye selvironi så der traff jeg virkelig spikeren. Ellers er han ikke så glad i å feste mye og drikke alkohol da, men det er vel ofte det man tenker om mennesker som melder seg på Paradise Hotel.. eller? Syke ting? det gjør han, hahaha.

9 kommentarer

Siste innlegg