EN SPONTAN OG “MUCH NEEDED” HJEMREISE

Hallaien. Jeg er endeeeeelig hjemme igjen i Stavanger og det føles så forbanna deilig akkurat nå!! Å kunne dra hjem en gang i blant er utrolig viktig for meg og ettersom jeg flyttet fra alt og alle da jeg dro til Bergen og flyttet inn med Henrik føles det bare så digg å kunne komme “hjem” noen ganger. Selv om Bergen er mitt nye hjem vil alltid Klepp også føles som hjemme og det elsker jeg. Heldig var jeg som ble oppvokst der med så mange gode venner rundt meg og en plass som var trygg og god.

Så, dere lurer nok på hva jeg egentlig gjør her og denne gang måtte jeg faktisk dra hjem. Turen ble ganske spontan og billettene ble bestilt i går kveld og allerede i morges dro jeg. Planene er at jeg måtte innom øyelegen for å sjekke synet etter å ha testet ut nye linser, i tillegg hadde jeg dritlyst til å komme i bursdagsselskapet til tantebarnet mitt Thea som blir 5 år øyeblikk. Ellers er det intervjuer, jobbing og tannlegen som står på agendaen.

Henrik ble igjen hjemme da han er syk og absolutt ikke i stand til å være med. Jeg merker hvor deilig det er å komme litt bort og bare få gjort ting som må gjøres, enten det er i Bergen eller i Stavanger.. likevel skulle jeg jo ønske at han kunne ha vært med meg da jeg enda kjenner litt på dette her med å fly, og genereltsett er det mye hyggeligere å dra sammen med noen, spesielt han. Jeg er ikke så redd for fly lenger, men det er noe med denne pausen og har jeg ventet “for lenge” med å fly blir jeg nervøs igjen når jeg først skal reise alene.. heldigvis går det bra og jeg er glad for at redselen ikke hindrer meg i å dra hjem. ✈️💛

Forresten, husker dere neglen jeg måtte fjerne på fingeren? Den har altså grodd fint og er snart helt utvokst!! Heldigvis.. jeg ble faktisk litt stresset av å tenke om det skulle gå dobbelt så lang tid på grunn av diabetesen, men det har det altså ikke (syns jeg). Dette var bare en liten oppdatering slik dere henger med der.

Ellers må dere ha en fin uke videre!! Jeg skal gjøre utrolig mye gøy denne helgen så følg med.

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg