HA DET NORGE, HALLO GRANCAAA!

Ahh, vi er så heldige!! Endelig er vi fremme i Gran Canaria etter en helt jævlig flytur på nesten 5 timer.. blæ. Gran Canaria er et sted jeg forbinder med en sjukt god stemning og jeg husker enda da jeg var liten og var her. Butikkene, alt, er fortsatt likt som det var da jeg var liten.. og det digger jeg, får så mange gode throwbacks. 🌴🐢

Før vi dro hit hadde jeg null forventninger, det jeg så for meg var a la charterfeber og det er det jo, haha!! Jeg orker ikke, det er så sinnsykt morsomt. Jeg elsker charterfeber, ah!! Og det er ingen tvil og at jeg er et menneske som liker fine “utseendemessige” ting.. vi bor på et to stjerners hotell som faktisk er bedre og MYE gøyere å bo på en mange andre flotte hoteller jeg har vært på tidligere, jeg elsker meg her, virkelig. Hotellet er faktisk fint og i god stand, i tillegg har jeg godt av å leve i nuet og ikke henge meg så mye opp i småting. Om hotellet ikke er luksus tilstand så har vi det hvert fall MYE gøyere her en noen andre steder og det elsker jeg. Dette er noe jeg skal sette mer pris på i året som kommer. Minnene er viktigere for meg og det å kunne være tilstede er helt fantastisk og det føles nesten ut som jeg har “mistet” noen måneder av livet mitt den siste tiden pga. depresjon eller noe lignende..

Jeg storkoser meg og gleder meg til å feire nyttår her sammen med gode venner og Henrik ikke minst!! Vi kommer til å ha det så gøy og jeg gruer meg allerede til vi skal dra hjem. Planene for kvelden er å dra ut å spise god mat også drikke og feste til vi ikke orker mer, guuuu som jeg gleder meg!

Henrik og Andrè leker seg litt, så kos.

Love it, se så koselig og fint det er her!!

5 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg