DET FUNKET IKKE FOR OSS

Månedene går og jeg har vært så heldig på den tiden å få møte en kjekkas, en som har blitt min bestevenn, kjæreste og nå samboer. For hva forventer man egentlig når det kommer til det å finne kjærligheten? Jeg har møtt forskjellige mennesker gjennom årene på godt og vondt, men aldri før kjent noe så forbanna sterkt for noen som det jeg gjør med Henrik. Jeg elsker å være sammen med han, finne på ting, slappe av sammen og det føles helt uvirkelig å møte noen som har lyst til det samme. Er ikke det litt rart? Det er veldig mange som sier jeg er sååå forelsket.. spesielt i den sammenhengen av at det virker litt rart at jeg enda er det? Men jeg er jo dritstolt over det og det er ikke rart i det hele tatt. Jeg er jo enda forelsket i han og digger det. Det er slik ekte kjærlighet er for oss og vi har alle forskjellige måter å tolke kjærlighet på. Jeg syns det er viktig å vise mye kjærlighet ovenfor den man elsker og jeg ser absolutt ikke feilen med det.

Derfor håper jeg at i disse dager vil alle dere som leser dette sette ekstra stor pris på de dere er glad i og nyt livet sammen med dem! Dette er noe jeg skal prioritere og jeg gleder meg allerede.

Jeg syns ikke at man skal bli lei av kjæresten sin eller føle at man har det bedre fra hverandre fordi man trenger det.. Det er kanskje slik det funker for noen, men absolutt ikke for oss. Vi har prøvd litt avstand i starten og det gikk seg til, men vi trives absolutt best sammen og det er kanskje noe av det jeg verdsetter mest med Henrik! Jeg savner han allerede og skulle ønske avstanden ikke var der nå i julen, samtidig er jeg heldig som bor med han hver eneste dag og jeg vet at vi ser hverandre om noen få dager.. jeg er så utrolig glad i han og om jeg skulle ha ramset opp alt han gjør som får meg til å være så sinnsykt glad i han hadde det tatt meg flere timer, han er unik og veldig spesiell for meg.

Så, poenget med dette innlegget var vel egentlig bare å si til dere at jeg håper dere tar godt vare på de dere er glad i! Vis ekstra kjærlighet og har du lyst til å gi en spontan klem til noen eller si akkurat det du mener på en fin måte så syns jeg dere skal gjøre det. Noen ganger hender det at jeg ser på mamma eller pappa og har dritlyst til å fortelle dem hvor mye jeg elsker de.. noen ganger har jeg ikke gjort det fordi settingen er teit/feil, men etter å ha tenkt tilbake på det ser jeg jo at det er helt fantastisk, det er bare til å gjøre det og jeg tror man angrer om man ikke gjør det! Tenk hvor mye det gleder det andre menneske.

Vær stolt og vis kjærlighet til de menneske du er glad i!

15 kommentarer

Siste innlegg