BILDENE SOM GJØR ALT PERFEKT

Reklame | Desenio

Hei fine dere! Endelig har vi fått opp bilder på veggene i hjemmet vårt og vi merker at det utgjør en gigantisk forskjell. Før føltes veggene og rommene ganske tomme, mens nå er det mer liv og spill her. Rammene som vi har er i svart metall og fargene på posterne passer seriøst perfekt inn til interiøret vårt hjemme og nå føler jeg endelig at vi har begynt å få et hjem. Det er det absolutt ingenting som slår!

Jeg har alltid hørt om Desenio, men ikke eid et bilde fra dem før.. noe jeg ikke forstår! Bilder har virkelig blitt en greie jeg har fått sansen for og da jeg skulle se hvilke bilder jeg ønsket i vårt hjem fikk jeg en haug med inspirasjon fra nettsiden deres og instagrammen, de har til og med svære bildevegger man kan få inpirasjon til å få satt i alle størrelser, det er så sjukt kult. Jeg elsker produktene deres og man finner virkelig noe som passer hver og en der inne! Størrelsene og utvalget er så bredt og det er det man liker når man skal kjøpe noe som vises igjen så godt som bilder, i interiøret hjemme. Love it!

Nå får dere hele 30% rabatt hos Desenio fra og med 27.desember til 30.desember og med rabattkoden “ingrid10” får dere 10% ekstra rabatt på alle posters!! Klikk her.

Ps: kode gjelder ikke på rammer eller handpicked-/collaboration posters/ personlige posters.

Venstre: AUTUMN NATURE (70X100) HER + SORT METALL RAMME (70X100) HER

Høyre: IN THE REEDS No2 (70X100) HER + SORT METALL RAMME (70X100) HER

Se så fine disse to bildene er! De gjør noe med hele stuen og passer perfekt inn med resten av pynten.

ABSTRACT REEDS NO1 (21×30) HER + SORT METALL RAMME (21X30) HER

Elskeeeeeer seriøst dette bilde!! Se så nydelig.

MONSTERA THREE (61X91) HER + SORT METALL RAMME (61X91) HER

Dette bilde har vi ved inngangen og det er så fint!!

Venstre: GET NAKED (21X30) HER + SORT METALL RAMME (21X30) HER

Høyre: ABSTRACT REEDS NO1 (21X30) HER + SORT METALL RAMME (21X30) HER

Disse to bildene passer perfekt på hyllen vår inne på soverommet, det manglet liksom noe der, mens nå er det helt perfekt!! Love it.

Litt morsomt da, hehe! Passer til Valentines Day som kommer i februar. Bare et tips!

Vi er super fornøyd med resultatet! Takket være et bredt utvalgt og gode inspirasjonskilder har vi klart å endelig velge ut bilder til hjemmet vårt. Jeg har et tips å komme med og det er dersom dere klikker HER kan dere sette sammen en bildevegg for å se hvordan resultatet vil bli seende ut, hvor amazing er ikke det?

12 kommentarer

Siste innlegg