HELGENS PLANER

LIGNENDE BIKINITOPP HER – BIKINITRUSE HER

Fredag: Dette er vår aller siste kveld her i Mallorca og den skal nytes, derfor skal vi stelle oss litt finere en vanlig, dra ut å spise og ta noen fine kveldsbilder i solnedgangen sammen, ahh deilig. Jeg elsker virkelig å være på ferie med Henrik.. og gruer meg utrolig mye til å reise hjem. Vi kommer også til å se litt i butikkene her og kjøpe Kinder Bueno is, haha, den er dritgod. Vi kommer nok også til å ha noe bobler i glasset mens solnedgangen koser seg i øynene våre!

Lørdag: Hele dagen skal brukes til å slikke sol slik at vi får litt farge før vi drar hjem igjen til Bergen!!☀️ Noe av dagen skal også gå til å spise på favoritt restauranten vår her før vi drar hjem på kvelden. Hater virkelig at vi skal dra hjem imorgen, men det skal også bli godt å komme inn i hverdagslige rutiner igjen som trening, sunnere mat og bedre jobbrutiner.

Søndag: Dagen skal nytes hjemme! Vi kommer hjem natt til søndag og kommer nok til å sove ut en del timer før vi setter i gang med å lage noe god mat sammen og se på serier før uken begynner for fullt. Henrik har fått en forlenget ferie, woooho, derfor har vi noen ekstra dager til å kose oss på hjemme i huset. Forresten, huset er ikke ferdig enda og det er også derfor jeg drøyer med å legge ut housetour til dere. Jeg vil kunne vise dere det ferdige resultatet <3

7 kommentarer

Siste innlegg