SPØRSMÅL & SVAR OM MALLORCA

Reklame | NELLY

TOPP HER – SKJØRT HER – VESKE GUCCI – MARC JACOBS RING HER (20% rabatt nå)

Har du hatt det fint sammen med Henrik på ferie?
JAA!😍 Jeg kunne ikke ha bedt om et bedre reisefølge eller en bedre tur en denne. Vi hadde det kjempebra og ble enda bedre kjent med hverandre.. jeg merker at det kribler i hele kroppen av å snakke om turen fordi jeg hadde det så utrolig bra og det føles nesten litt urealistisk, men det er det ikke. Jeg kan si det sånn at jeg ble bare mer og mer forelsket i han selv om det nesten ikke skal gå an.

Hvor mye kostet flybillettene og hotellet?
Som dere vet så slet vi som bare hjuling med å finne reise i år. Jeg er sjokkert over hvor ekstremt høye priser det var og at det også gjaldt for de turene som var i en uke. Vi fant ikke noe billigere til den standarden vi hadde satt oss og derfor ble det en ganske dyr tur til å være i en uke. Jeg har egentlig ikke så lyst til å skrive prisen, men det kostet over 20.000kr, det kan jeg si. Det jeg vil anbefale dere og som jeg skal gjøre til neste år er å allerede planlegge feriene mine flere måneder i forveien slik at vi ikke går på samme “smell” som i år. Det var verdt det og vi koste oss i hjel, men det er for dyrt for en uke i syden syns vi..

Hvor mye penger brukte dere på å leve der nede?
Dette kommer jo veldig an på hva vi gjør på turen, men jeg tror vi brukte noen tusen lapper på mat, taxi, leie av bil en hel dag og litt diverse andre ting som bensin, solkrem og ja.. dere vet.

Hva het sangen i roomtour videoen på story?
Ååååh, den er så fin den. Det er min favorittlåt akkurat nå og den heter Dance Monkey av Tones and I. Anbefaler dere å høre den!

Fikk dere suiten sponset eller betalte dere selv?
Vi fikk den sponset, men betalte for juniorsuiten i syv dager. Vi fikk en gratis oppgradering da, om dere skjønner?

Har dere badet med delfiner i Mallorca?
Nei, vi var verken på show eller badet med de.. 

Hvor lenge var dere i Alcudia?
Vi var der i en uke.. noe jeg syns er for lite! En real sydentur for meg er i minst 10 dager eller to uker da jeg føler at en uke er for lite tid..

Tips til hvordan du beholder brunfargen så godt?
Jeg soler meg når det er sol og bruker tancare fra Lab pharma (ikke spons). Det er det jeg bruker.

Er Mallorca et bra feriested?
Ja, det syns jeg absolutt! Mallorca er nydelig og i Alcudia der vi var hadde de hvite strender. I tillegg var det overraskende varmt og mye å gjøre der! Det er en plass for absolutt alle vil jeg si.

Hvem er de to dere reiste med?
Det er bestekompisen til Henrik og kjæresten hans! Superkoselig.

Hva syns du er det søteste Henrik har gjort for/med deg denne turen?
Sett bort i fra hjelpen med bilder hele turen må det være alle de fine stundene vi hadde sammen hver eneste kveld. Han er utrolig flink til å kjøpe vin og stelle i stand slik at det blir så koselig som overhode mulig. Hver eneste kveld tok han seg tid til å kose på meg, holde rundt meg og snakke om alt og ingenting mens vi satt ute i varmen og så solen gå ned. Det er noe av de vakreste minnene jeg har og det er definitivt noe jeg aldri kommer til å glemme!

Festet dere mye?
Nei, vi festet ikke på denne turen!

Hva er det du kommer til å huske best med turen?
Det samme som det jeg skrev på to spørsmål over!! Uten tvil. I tillegg må det være bilturen vi hadde hjem fra den badeplassen vi var på. Begge to satt i leiebilen, hørte musikk og snakket sammen mens sola gikk ned der også! Sååååå sjukt koselig.

Hva var det verste med turen?
Hahahah, det var da Henrik klarte å klemme fingrene mine i døren til den ene taxien! Aooo, det var dritvondt og flere mennesker spurte om det gikk bra med meg.. de sto nemlig i kø etter oss, Gud så flaut.

Kranglet dere på turen?
Nei, hvorfor skulle vi ha gjort det?

Møtte dere noen kjente der?
Vi møtte ikke noen kjente som i at vi kjenner de, men vi møtte en del lesere på bloggen og noen som gjenkjente oss fra TV. Det var så koselig, åå.

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg