MASSASJE OG DATE

Reklame | SENSES SPA

Finallyy, har jeg og Henrik vært på date og tilbringt litt egentid sammen utenfor huset. Denne gang tok vi oss tid til å gå på en duomassasje sammen på Senses spa i Bergen, noe som er ekstremt behagelig og deilig, samtidig som vi fikk gjøre det sammen!<3 Jeg er så evig takknemlig for at vi faktisk satte av tid til å gjøre det. Massasje, ro og dates blir fort utelatt i hektiske hverdager og det er noe jeg syns er kjempedumt. Det er så utrolig viktig å bruke tid sammen med noen man er glad i, om det er venner, kjæreste, familie, ja, det er bare helt fantastisk og derfor vil jeg anbefale dere alle å stikke innom Senses spa i Bergen, sett av en time og nyt tiden sammen med noen du er glad i. Det er også en perfekt gave å kunne gi til noen, eller bare en fin avkobling til å slappe av alene.

Nå får dere også faktisk hele 15% på alle behandlinger hos Senses Spa i Bergen om dere bruker rabattkoden «Ingrid15» i handlekurven her. Eller om dere stikker innom å sier koden muntlig!! Rabattkoden er gyldig i 14 dager så hurry up. Og husk at dere også får 15% om dere kjøper gavekort til noen, som er en perfekt julegave, bursdagsgave, valentines også videre.🙏🏽

Helsen vår er så viktig og vi er generelt veldig dårlige på å sette av tid og penger til velvære.. men det har jeg bestemt meg for å endre! Vi kommer til å gå på Senses spa i Bergen hvert fall en gang i måneden for å ta vare på oss selv, løsne opp i musklene våre og tilbringe tid sammen.

Se så fint det er på Senses spa i Bergen! De er forresten også nesten de eneste som tilbyr duomassasje og duogreier i samme rom! Veldig mange andre har separerte rom, men det har ikke Senses, de har ett rom til begge to som får massasje på likt, noe som er MYE koseligere. Husk å bruk rabattkoden «INGRID15» for å 15% rabattalle behandlinger her.

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg