JEG HAR NESTEN GLEMT HAN OG KJÆRLIGHETEN

Reklame | NELLY

Hoodie her / Vinyl bukser her / Sneakers her

Hei vakre! Akkurat nå sitter jeg hjemme og har brukt hele dagen på å tenke på hva jeg kan jobbe med fremover. Alt fra jobb, trening og kjærlighetslivet med Henrik(!!).

For øyeblikket er det veldig lite som skjer i livet mitt, men jeg har troen på at veldig mye spennende kommer til å skje om ikke så altfor lenge.. hehe. Når det er lite som skjer er det også vanskeligere å ha noe og poste på sosiale medier, men etter å ha fått tenkt gjennom en del ting idag, kommer jeg til å poste mye fremover, på alle kanaler. Jeg vil dele så mye som mulig med dere fordi jeg elsker det, også er det gøy!

Oppi det hele her med at lite skjer føler jeg også at jeg nesten har glemt ut Henrik og kjærligheten vår. Vi er veldig flinke til å gjøre ting sammen og snakke sammen i løpey av dagen, men vi har faktisk ikke kun vært oss to og gjort noe gøy sammen på veldig lang tid og det savner jeg virkelig. Han er jo ekstremt betydelig i livet mitt og jeg merker at vi begge er veldig klar for å ta noen steg videre i samboerskapet snart og da er det også fint å få tid sammen alene.🤍☁️
Derfor skal vi få til en kjekk date i helgen som dere skal få være med på, også som nevnt over skal jeg blir flinkere til å dele mer på alle kanaler, det gleder jeg meg til.

Hva ønsker dere å se mer av på bloggen, Youtube og instagram? Gjerne kom med tips(!!).

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg